|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
13.12.2006 22:28:35   
tatam
Pozdravljene!
Meni je uspelo danes priti domov-v enem kosu!Nisem pričakovala,da me bodo spustili,upala pa!
No,sprejeli so me z diagnozo preeklampsija!Kasneje pa se je izkazalo,da nimam nobenega drugega znaka razen povišanega pritiska!Ta je bil in je še vedno med 140 in 160/90 do 100.Tak da mam sedaj redne kontrole.
Noge in roke so mi v bolnici kar "splahnele"-vse otekline so izginile!Je pa res,da sem 8 dni hodla samo na WC in k mizi,ostalo pa ležala!!!Prve dni me je vse bolelo od ležanja in neudobnih postelj,kasneje pa niti ne več.Kriza je bla ponoči-vsako noč sem spravla skup ravno kake tri ure spanja!
Pa domotožje!Uh,ko sem šla not sem se bala kako bo moj možek porihtal maladva pa vse ostalo,ampak kapo dol-res mu je fajn šlo!!Tak da sedaj ne bom v skrbeh ko bom šla rodit user posted image !
Imela sem pa vsak dan CTG in sta se ponavadi ful upirala...Ko so mi one kroge gor nastavli sta začela tak noret po trebuhu,da sta mela vedno okoli 200 pulza!Prav zanimivo,kako jih to razburi!
Aja,sta pa kar velika,oba imata okoli 2200 g!
Pa Dexamethason injekcije sem dobla za hitrejši razvoj pljuč-za vsak slučaj!

In katera bo začela pri nas??Pri dvojčkih sem brala za Bianko,da ji bodo 27.12. naredli CR,če do takrat ne bo rodila!A jo bo katera prehitela???

Zdaj pa grem poskusit če bom v svoji postelji kaj bolje spala-vsaj široka je bolj od one v bolnici in ne škripa....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.12.2006 1:29:33   
Claudia
Ojla,
jaz pa danes ne morem spat user posted image . Sem se eno uro premetavala po postelji in ugotovila, da mi ne bo ratal zaspat tko, da sem vstala in šla prebirat RR. Bomo videli, kdaj me bo zmanjkal. Upam, da čimprej.

Tatam: vesela sem, da je s tabo in tvojima sončkoma user posted image user posted image  vse ok. Še naprej držim pesti user posted image .

Adriana_m: moj otroček tudi že več kot en mesec leži z glavico navzdol. Nimam pa pojma kako je obrnjen; desno, levo ali čelno. Tudi jaz sem danes v BC kupila previjalne od Aljaža in so bile 489 SIT. Sem jih hotla kupit v Arielu, kjer so bile več kot 900 SIT, pa sem se spomnila, da je Luna rekla, da so v BC manj kot 500 SIT.

Imela sem pregled, pa me je ginekologinja spet razočarala, ker me še ni naročila na CTG. Pravi, da ti to zakonsko pripada šele po PDP, razen če je kaj narobe. Na srečo je pri meni vse ok user posted image .

Za porodnišnico sem si že pripravila nekaj stvari, ne še vse. Ne vem pa še, kaj bomo oblekli našega otročka za odhod iz porodnišnice. Vse pajacke, razen enega bolj navadnega imam v velikosti večji od 56. Nočem, da bi mu vse visel. Škoda pa se mi zdi dajat 5.000 SIT za pajacek vel.56, ki ga bo nosil kakšen teden, saj moj user posted image  tehta že sedaj več kot 2.500 g.

Prav nič se mi še ne spi, a bom veeno poskusila zaspat. Upam, da mi uspe.

Pozdravček! 

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.12.2006 9:02:42   
LUNA06
Hej!

Če katera še nima avtosedeža oz. lupince je danes v BC v akciji Romer-Paul, je kr luštn, pa predvsem ful znažan.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160798

Claudia naš mali bo tudi odšel v št. 62 iz porodnišnice, pa kaj čmo, sej bojo pa ta spodne stvari manjše, pa bo kul.Sej ne vem, a ste mislile kake bundice al pa zimske pajace kupvat?Men se zdi brez veze za tok mejhnega, sej bo itak skoz pokrit, na glavi pa dve kapce.

Tatam jaz bi ful rada bla prva, ker sem že hudo nestrpna.Zate pa držim pesti, da zdržiš še malo, čeprav verjamem, da tudi ti že komaj čakaš.

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.12.2006 10:27:43   
zojaB
Živjo punce,

danes je za mano nora noč, nič spanja, grozen glavobol, vročina in slabo počutje.

Barbid vidim, da si želela danes na dekompresijo, jaz sem bila naročena danes ob 14:30 pa v takšnem stanju ne zmorem, ravnokar sem se odjavila, tako da lahko poiskusiš prestavit termin.

tatam, lepo, da se javljaš z veselo novico, da je vse OK z vami, ti želim, da bo tako do konca.

Claudia, ne sekiraj se glede velikosti oblačil. Ti povem, da bo večina malčkov odšla domov v prevelikih cunjicah, jaz mam tudi vse v št. 62, zimskega pajaca še celo št. 74, ker sem nabavla malo večjega, da mi ne bo treba pol kasneje, ko bomo začel ven hodit. Sicer sem prepričana, da se bo zgubil v tistm pajacu ampak za tiste pol urce, da pridemo domov je čisto vseeno.

Meni je končno uspelo vse nabavit za malčka.
Včeraj sem dobila previjalno komodo, ful lepo veliko od IZI MOBILI v akciji za 34.000,00, potem voziček komplet  športni del,  torbo in lupinico od CHICCOTA pa vse ostale drobnarije od bance, previjalne podloge, kozmetike, pleničke, flaške, dude, igračke...
Sedaj moram samo še torbo za v porodnišnico napokat in to je to. Stroške bom pa jutr mal skalkukirala, ker danes moja psiha te številke nebi prenesla user posted image user posted image

nč, grem na eno porcijo čokolinota

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.12.2006 12:42:59   
Urša08
Ojla!

Tatam vesela sem zate, da si končno doma in da je vse ok.

Punce jaz ne vem kako je otrok obrnjen. Bom na pregledu v sredo vprašala. Sem ga pa sedaj par dni ful čutila. Kar ene akrobacije je delal. Danes je pa bolj miren.
Glede pajackov za iz porodnišnice se pa ne sekirat. Jaz sem sicer kupila nov kompletek v št.56 za iz porodnišnice, to je bil pa tudi edini kompletek v tej številki, ostalo sem vse kupila v št.62 alči več. Imam pa kar nekaj sposojenih pajackov v št. 56.

ZojaB si me zdražla s čokolinotom, ampak mi ga je zmanjkalo, tako da danes ne bo nič. Jutri imava namen it v trgovino, pa ga bom kupila, mjami.
Za vikend imava namen nakupiti še ostala božična darila, pa kar nama še manjka za otročka (glavniček + kartačko, pa nosni aspirator, pa dudko, termometer za banjico, škarjice). Ostalo pa kar imava.
A vlažilne robčke za ritko boste tudi že kupile?
Se še pišemo.
Papauser posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
14.12.2006 13:12:46   
ajja
Halo!
Vidim, da pri vseh potekajo vročične priprave. Tudi jaz sem že zelo nestrpna. Imam še manj kot mesec do PDP, če bo pa mali po meni, bo itak še letos.user posted image  
Tatam, fino, da si doma, sta pa tvoja korenjaka glede na to, da sta dva, precej velika.
A na dekompresijo hodite samo ljubljanske user posted image ? Ste me navdušile, sicer pa imam v ponedeljek pregled pri G, pa ga moram vprašat, če jo v Celju tudi izvajajo.
Naš mali je tudi obrnjen na glavico, ampak nimam pojma v katero stran. Res pa ves čas brca in trebuh imam nekaj časa čisto desno, pa spet zapotegnjen na levo, pa malo postrani, tako da se včasih kar čudim, kako vse to zdrži.user posted image
Tako, grem malo po nakupih, moram nabavit kaj user posted image  pa material za voščilnice, se bom potrudila in jih sama naredila.
Lepo se imejte!
A.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
14.12.2006 14:10:58   
eva1
Komej sem vas prebrala-smo nekam bolj pridne sedajuser posted image !

Jaz sem bila danes na pregledu-vse ok, CTG-tut čeprav je bolj malo migala, naj bi imela že malo čez 3kguser posted image pa še cel  mesec imam pred sabo, upam,da se je G zmotil, in da bom malo prej rodila!

tatam-super samo da ste vsi ok! Sem prav vesela, da si doma pri svojih bližnjih!

Sem pri G gledala eno nosečko, ki ima rok par dni za mano, pa ima tako lušten trbušček,ne pa ta velik sod, k ga mam jst...bi takoj menjala! Imam pa spet pregled čez 1 teden...sedaj pa grem malo počivat, ponoč tudi jaz nisem nič spala, pa grem zdej nadoknadit, k sta moja dva šla k zdravniku na kontrola, je malo mira...mejte se! BYuser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
14.12.2006 21:07:58   
Barbid
Živjo

Zoja: hvala za obvestilo za odstopljen termin, ampak danes sem šele zvečer (kot vidiš) prišla pokukakt kaj se dogaja.

No, in če ne gledaš..... ne veš in tako sem se odpravila zjutraj od 9. na dekompresijo.

Do sedaj sem bila dvakrat, v ponedeljek imam spet ob 12, pol pa že ne vem, če bo še kaj prostega termina, vem le to da v petek 22.12 ne bodo delali - no meni bi ravno takrat prav prišlo, ker sem ob 11 naročena na UZ, pa bi še to opravila. Ampak... prazniki so tu.

Tudi jaz ponoči nič ne spim, oz. dve urici, pa spet malo okrog in tako do jutra, ko vsa utrujena zaspim. Se mi zdi da se zdaj v zadnjem mesecu vsak dan mal zredim. Grozna sem že. Samo še v trenerki hodim naokoli.

Ampak, še malo, še letos, potem pa lahko pride......

Sicer pa komaj čakam UZ, da vidim kaj mi bo rekla. Ctg pravi samo to, da je en živ srebro, tale moja LANA.

Upam da ste vse decembersko razpoložene, da čakate sneg - torej zimsko vzdušje  (meni je vseeno če ga zapade pet metrov itak dlje kot do porodnišnice sploh ne gre - hladilnik ne šteje.....), samo da bi bilo malo tistega pravega božičnega in novoletnega vzdušja - a ne bi blo lepo, a ?

Tako, dos't  za don's. Pogledava še "Bar" itak ni nč duzga, pa spat, ponoči pa annimal planet in discovery .
Še nikoli nisem presedela in prespala tolk pred tv kot zdaj.

Pozdravček
Barbi

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.12.2006 8:10:25   
adriana_m
Jaz imam tudi motnje spanja zadnje čase. Pa ponoči še kar nekaj spim, ampak zjutraj se zbujam ob kake 5.30 ali vsaj pred sedmo. In potem sem skurjena cel dan, popoldan grem spat za urico ali dve, vendar ni enako kot kvaliteten nočni spanec.

Sem šla pa včeraj na službeno zabavo, ker sem rekla še zadnjič letos in bogve kdaj spet se bom malo pozabavala, plesala itn... In sem kar dosti zdržala, ene 4 urice, seveda sem vmes tudi počivala. No ko sem prišla domov je bila urA 1, SPALA SEM DO 7.30 IN MORAM REČI, DA SEM SE FUL NASPALA. Nasplošno pomaga telesna aktvinsot za dober spanec...
Sedaj bom šla pa ob 10h na dekompresijo. Za drugi teden pa ne vem kdaj me bodo naročili.

Sicer pa itak ne bom porabila vseh jokerjev do poroda, imam občutek da bo res malo zamujal, čeprav me včasih tako dol pritiska, da mislim, da bo kar ven skočil, recimo kadar se sprehodim od porodnišnice do centra, kjer se s kolegico dobim na čaju...

Lepo se imejte, uživajte še zadnje nosečniške trenutke, potem ne bo več brcik, kolcanj, premikanj v trebuščku, samo še otroški jok, no pa seveda tudi smeh user posted image ...

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.12.2006 10:12:44   
LUNA06
Ojla punce!

Kako ste kaj?Meni je ful ušeč, da je petek, ker to pomeni, da bo moj dragi zdaj dva dni z mano doma, ker mi je ful dougčas brez njega.
Tudi mi imamo danes službeno zabavo, in sicer v Unionu.Sem rekla, da grem pojest vsaj tisto večerjo, pol bom pa vidla kok se mi bo še dalo naprej.Sam problem je kaj oblečt, ker pri nas je to use nekam fensi...

Včeraj sem bila tudi jaz ne dekompresiji.ZojaB škoda ker te ni bilo, bi se vidle.Midve Barbid bi se pa lahko v ponedeljek, sem se najprej naročial za ob pol enih, potem pa prestavla na pol treh, zdej pa ne morem več nazaja, ker je zasedeno, sm smotka a ne.Ajja se mi zdi, da v Celju tega ni, vsaj tko sm jst babco razumela u materinski.
Sem pa potem na koncu babco prašala kaj je narobe, da mali nič več ne brca.No potem sva ugotovile, da sem čez dan preveč skrčena (veliko sem za rač.) in da moram bit bolj zravnana, it večkrat na sprehod in bi moglo bit bolje.Da pa ni nobene panike, ker ga pa čutim zjutraj in zvečer.

Sedaj sva kupila tudi že posteljico in jogi, ampak jo zaenkrat (dokler sobica ni uštimana) še ne bomo postavli.Zanima me a boste nabavle posebno omaro za otrokove cunce?Nama se jih je že ful nabralo, pa bi mogla neki primernega najdt.Te omarce v BC se mi zdijo tu mač predrage, drugje pa ni primernih.

Bodite priden in božajte svoje bušije, dokler so še!

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.12.2006 16:13:00   
lidijat
Živjo januarske user posted image !

Sem ena izmed predvidoma zadnjih decembrčic, pa vas včasih malo poškilim, čisto možno je, da si bom družbo v januarskih dneh iskala pri vas - upam sicer, da ne, pa brez zamere. 

LUNA06 - da malo pomagam glede omare za otrokove cunce. Midva sva se v prvi nosečnosti znajdla tako, da sva šla v Črnuče (saj si iz Litije, ni tako daleč) v "hobby" program se je reklo takrat, sej ne vem, če to še obstaja, kjer so nama "razrezali " les po meri. Razrezane plošče sva potem sama sestavila v omaro. Sva si umislila take mere, da je služila in bo tudi zdaj za previjalno mizo in za prvo leto je tudi dovolj prostora za vse cunjice in pripomočke, ki jih rabiš za user posted image . Odvisno tudi kakšne dimenzije želiš. Naju je prišlo ene 10-15 tisočakov (pred 6.leti). Sem se mogla malo oglasiti in povedat najino rešitev, kako do cim cenejše in uporabne omare, vem tudi, da so cene omaric in previjalnih miz katastrofalne. Kar malo pretiravamo starši s temi vele nakupi, trgovci pa mastno služijo.

Lepo nosečnost vsem še naprej!

Decembrčica Lidija

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
16.12.2006 8:39:35   
Urša08
Dobro jutro!

Zadnje dni tako dobro spim, da sploh ne morem verjeti. Spim sigurno po 8 ur, pa samo enkrat vmes vstanem za na wc.
Moram vam povedat, da ko ste vse govorile, da vam otročki brcajo, nisem vedela kako to zgleda. Včeraj pa z user posted image gledala tv, pa mu pravim, da mi tako čudno neki spodi se oglaša. Potem je pa ugotovil, da se mu kolca, meni pa nikol ni blo jasen zakaj gre - na kolcanje tud pomislila nisem. No sedaj vem kako to zgleda. Glede na to, da se mu kolca v spodnjem delu trebuha, je verjetno že obrnjen na glavico.
Sedaj grem pa malce pospravit, potem pa v šoping - po darilca za Božič.

Uživajte!
Papauser posted image

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
16.12.2006 8:40:44   
Urša08
Ups, narobe sem napisala - otroci kolcajo sem mislila, ne brcajo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
17.12.2006 7:54:00   
adriana_m
Uf mene pa hoče grlo boleti danes...Upam, da se ne bom ravno pred prazniki prehladila.
Včeraj sem do konca zašila hlačke, so super cute in še en kopalni plašček za 1,5-2 leti. Sedaj me je tako navdušilo, da bom kar še enega zašila.

Še malo pa bo Božič, kako hitro je šlo in še malo in bomo začele rojevati ena za drugo...
Nosečnost res hitro mine sedaj ko gledam nazaj,...

Lepo se imejte,
A. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
17.12.2006 14:09:32   
Barbid
Živjo

Kako ste kaj - midve sva komaj preživeli nočko.

Zvčer je moja Lana začela kolcat, potem pa pritiskat na merhu da je blo za znosret, pa migat da me je res ful bolel - čist je bla zmešana.

Saj ne vem, mogoče so bli kakšni popadki, skratka potem sem šla jest ob treh zjutraj in nekako ob 5 sem zaspala.

Ne vem, jutri imam dekompresijo, če bova še v enem, mogoče se bo malo umirila, pa da bova dočakali petek ko imam UZ.

Res bi rada, da pride januarja.

Ampak tko se ji mudi - ne vem zakaj, pa saj bo božiček in dedek mraz tudi drugo leto in midva tudi - zakaj neki si želi vse nas spoznati že letos.

Joj, otroci - ti pa so en srček........

Se vam javim, kako bo kaj potekal dan, teden, mesec.....

Luna: kaj pa tvoj pikec - ti si tolk želiš roditi letos - je kaj znakov  ?

Uživajte in pišite kaj.

Lep pozdrav
Barbi

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.12.2006 8:57:07   
Claudia
Ojla!

Moj user posted image  se je včeraj nekaj umiril tko, da me zvečer ni nič brcal, pa tudi danes zjutraj je tako miren. Prej me je zvečer in zjutraj tako močno brcal, da me je pošteno bolelo. pa tudi kolcal je veliko. Zdaj pa nič. Me kar malo skrbi user posted image .

Barbid: a ti bi nam pa kr med decembrčice pobegnila user posted image ? Mislim, da se vse strinjamo, da te ne damo. Upam, da sta z Lano dobro in da zdržita do januarja tako kot si želiš. Po pravici povedano pa si jaz tako kot Luna želim roditi še letos. Rada bi da me porod preseneti in da čimprej spoznam našega user posted image , kajti mislim, da je čakanje na PDP malo mučno. Da ne rečem, kako bo, če bo user posted image  zamujal.

Jaz imam zadnje čase precej težav z želodcem in zgago, pa še križ me boli kot user posted image .

No pa se je le malo zbudil, nekaj pa se premika, kot da ve kaj jaz pišem user posted image .

Pozdravček!

< Sporočilo je popravil Claudia -- 18.12.2006 8:58:46 >

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.12.2006 10:18:23   
LUNA06
Hej!

A niso rekli da bo danes sneg?Šmrk...sej ne da ga mam ful rado, sam tako kot je pa zadne čase...prav nikakvo.

Evo pa je spet vikend za nami, jst ne vem zakaj te vikendi tok hitro minejo.No sej sva bla kr pridna.Sva postavla smrekico in jaslice, pospravila, naredila škatlice za božična darila.Pa tudi prevleka za zibko in postelnina sta že v delu.
Zdej mava sam še problem kaj dati v nekatere škatlice, sem tako brez idej za darila, sploh za njegove, za svoje mi ni take panike.

Ma s tole omaro se mi tok ne da ukvarjat, sam res mam tok cunj in jih nimam kam dat.Sem jih dobila čisto nepričakovano, potem ko sem že svoje kupila.Bova verjetno kupla kr eno navadno omaro z dvojimi vrati, pol jo bo pa moj gospod al predelu, tko kot je svojo.

Na žalost ni nobenih znakov, da bi naš pikec rad prišel še letos.Edino to je, da zdaj redno hodim na WC med 3 in 5 krat na noč, pa tudi čez dan vstanem iz WC-ja, pa me takoj spet tiši, grozno.Me pa že tri dni grozno boli zadnjica, pa ne mišice, prav notri in to je katastrofa.Ne vem kaj nej nardim, osebni zdravnici mi je malo nerodno it, sam očitno bo treba.

Danes imava spet dekompresijo, potem pa pregled u sredo, zdej bi pa res že lahko šla na CTG, saj sva v 38T.

Nč, grem zdej mal likat.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.12.2006 10:28:14   
tatam
Dobro jutro!
Za mene sicer ni več ravno jutro:sem že en film pogledala,se fajn najedla...
Sedaj malo prešnofam RR,dolgo tak ne morem sedet.Nobenega mesta si ne morem najt za več kot 5 min,samo se prekladam...In ker trenutno moram mirovat je to čakanje vsak dan bolj mučno!V tej user posted image  sem pa res začela spoštovat nosečnice,ki imajo že prvič ful težave,po možnosti strogo mirovanje, pa se kasneje vseeno odločijo še za kakega otroka!Če bi jaz mela prvo nosečnost tako kot je sedaj,bi bila moja Tjaša sigurno edinka!!!!
Mene edino kar me še ne boli je križ!Vsaj to,hvalabogu!Pa tudi zgaga se je malo umirila,ker vmes je bla ful kriza,sploh ponoči.Zanimivo je,ko se mi kaj v trebuhu pretaka,pa slišim vse prav gori pod zizi.Nisem vedla,da ga lahko otrok tako visoko potisne,da si naredi prostor.
Najbolj od vsega me boli simfiza oz.sramna kost.Še skoraj hodit  ne morem več, pa ko ležim tudi fuuul!
Hvalabogu,da se približuje naš mesec,ampak jaz še vseeno upam,da se rešim še letos!Sicer pa sedaj tak verjetno že vse komaj čakamo,da se rešimo trebuščkov,a ne?Pogrešala bom le to premikanje po trebuhu!Edina lepa stvar sedaj na koncu!No,razen občasno,ko imata borbe med sabo in je kar boleče!
Pozdravčke na vse konce!

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.12.2006 11:20:38   
bucka01
Ojlauser posted image
Da se še jaz malo javim.
Pri nas zaenkrat vse bp. Spim še kar dobro ker tudi na wc ne hodim več tako pogosto le še ene 2x na noč prej pa od 5x-6x ubistvu sem prav na vsaki dve uri sedela na stranišču groza.
Danes je blo tko fajn sem lahko malo dlje poležala ker je lubi doma pa mi ni blo treba tamalga v šolo peljat.
Zdaj pa sem se lotila peči orehovo potico tako da sedaj ko mi testo vzhaja sem priletela malo pokukat na RR upam da mi bo uspela ker jo prvič pečem ampak če mi kruh rata mi bo pa ja upam tudi ta potička. Bomo videli.
No v petek imam pa spet pregled pa bomo videli če bo kaj novega.
A ja sem vam pozabila povedat oz vas uprašat če še katero tako v jajčnikih boli.
V soboto ko sva bila v Ljubljani ko sva se peljala proti domu me je začelo ful špikat v levem jajčniku in potem se je bolečina preselila v križ oz. kot da bi vstopila v jajčniku in izstopila v križu vam povem da je bolelo kot 100user posted image  sem že premišljevala da bi šla k zdravniku to je trajalo kar dobre pol ure potem se je pa umiril. Tko da bom mogla zdej v petek povedat pa naj pogleda kaj je .
No pa dosti nakladanja.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.12.2006 11:57:49   
eva1
ja pri nam tudi ni nič snega-tako nekaj vmes pada-pa jaz bi ful rada da bi snežilo...sploh sedaj pred prazniki, bi bilo lepo!

V četrtek imam že spet ctg-pomoje nič ne bo, čeprav me teli lažni popadki dajejo vsak dan proti večeru, kot pred M me boli, pa križ...ampak kaj ko to lahko traja do roka in še čez...vem,da to nič ne pomeni! je pa res, da pri Lukcu nisem imela niti en lažni popadek prej, sedaj pa se vsaj nekaj dogaja, da vem, da bo pa kmalu-upam! ja jaz tudi nebi imela nič proti, če že decembra rodim, ker mi je že vse napoto...da o spanju ne govorim, čeprav danes je bilo kar ok, pa bolečine v križu, pa kot pravi tatam-sramna kost user posted image tko boli-sploh ko ležim! zadnjič sem do 2h ponoči okoli hodila, ker sem imela te lažne popadke in bolečine kot pri M od večera naprej, pa skoz sem na WC-ju sedela, ker sem mislila da bom mogla na blato, pol sem pa ugotovila da me pa to ni to-da so vrjetno popadki! Eh ja...komej že čakam, da bo kaj!

drugače mi pa neverjetno sladko paše...samo čokolade in sladkarije bi jedla...kile pa spet mal gor lezejouser posted image ...eh ja...sej bo boljš!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.12.2006 14:49:26   
ajja
Halo user posted image !
Da se še jaz malo javim. Vidim, da imamo vse podobne težave, sam pri meni ni tako hudo, spim pa zadnje čase super, moram ponoči samo 1x na WC, čeprav sem nekaj časa hodila kar naprej.
Včeraj sem mislila, da bom kar rodila. Vse me je tiščalo nekam dol, pod trebuhom me je zbadalo, ves čas sem imela občutek, da moram na blato, ampak ni bilo iz tega nič, noben položaj mi ni pasal, bilo mi je slabo..... Skratka, doma so vsi ugotovili, da morajo biti od zdaj naprej tanki polni bencina. No, danes pa sem imela pregled pri G in sem mu vse to povedala, me je pregledal, naredil UZ in ugotovil, da je vse o.k. Nisem odprta, maternični vrat je še normalen, plodovnice je dovolj, v glavnem nič se še ne pripravlja, očitno je bil samo slab dan. Mi je pa povedal, da je naš user posted image  bolj majhen, zato pa toliko bolj živahen. Aja, imela sem tudi CTG, mali pa je veselo brcal.
No, tudi jaz bi rada rodila kaj prej, res ne more biti fajn čakat na PDP oz. še preko.
Lepo se imejte!
A.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.12.2006 14:51:26   
ajja
Barbid, kaj je s tabo? Je bil samo slab dan? Drži se!user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
19.12.2006 13:44:07   
zojaB
Čaw punce,

ravno sem hotla it na en sprehod pa je začelo tko mrzlo pihat, da sem si premislila. Pri meni je stanje še kar OK, razen začele so se mi pojavljat slabosti in hrana mi spet smrdi, tko kot na začetku nosečnosti.
Drugače ponoči ne spim NIČ, berem al gledam TV, čez dan sem potem seveda noro utrujena. Sem pa imela danes test za glukozo, in imam ful povišanega, moram it jutri še 1x. Se mi pa zdi, da me je ful pozno dala na ta test. Drugače pregleda letos pri G nimam več, šele januarja, ker so na dopustu. user posted image

Sem pa vrgla skup vse stroške, ki smo jih imeli z nakupom materiala za našega pikca in se mi zdi, da zelo veliko glede na to, da sem v glavnem vse od sestre dobila, nakupila sem le nekaj malenkosti pa me je vseeno prišlo že 320.000,00 SIT, noro.

No ravnokar me je začelo močno špikat v spodnjem delu, tko kot pri menstruaciji....mogoče gre pa zares....user posted image

Lepo se mejte, uživajte...grem razstavit in oprat  voziček pa torbo pa lupinco ...

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
20.12.2006 5:44:11   
Claudia
Dobro jutro!

Danes je spet ena noč, ko nama z user posted image  ni preveč do spanja user posted image .

Barbid mi je pa zdaj res že sumljiva. Po težavah, ki jih je imela v nedeljo, se nič več ne javlja. Imam občutek, da že pestva svojo Lano. Če imam prav, potem čestitke user posted image , drugače pa držim pesti, da bo vse ok user posted image .
Tudi Luno že pogrešam . Ne vem, al smo se spet mal polenile al smo pa počasi res že me na vrsti user posted image . Sploh si ne morem predstavljat, da z user posted image  kmal ne bova več sama in nama  bo družbo delal najin pikec.
Jaz sem zaenkrat še dobro, brez večjih težav tako, da dvomim, da bomo že letos crkljali, pa tako si želim, da bi bilo čimprej. No, ko bo bo, samo, da porod ne bo pretežek in da bo z najinim sončkom vse ok.

Lep dan user posted image !

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
20.12.2006 7:57:11   
tatam
Jaz mam pa danes kontrolo v bolnici-pritisk,UZ da vidijo stanje posteljice in plodovnice in CTG.Po eni strani bi rada,da mi kar sprožijo porod,ker sem res že vsega naveličana....Prazniki so letos tak bolj tak tak saj se ne morem niti premikat več prav,tak da mi je v bistvu vseeno,če sem doma ali ne!Hudo mi je le zaradi tamalidveh(kmalu starejših) ker se jima ne morem posvetit tako kot si zaslužita!
Sem pa v ponedeljek in včeraj kar nekaj vročine mela,pa še fajn bruhala sem zraven in se še zdaj počutim kot ožeta cunja!
Če se bo kaj dogajalo vam javi moj user posted image ,če ne pa se vam oglasim sama!

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?