zojaB
|
Živjo punce, danes je za mano nora noč, nič spanja, grozen glavobol, vročina in slabo počutje. Barbid vidim, da si želela danes na dekompresijo, jaz sem bila naročena danes ob 14:30 pa v takšnem stanju ne zmorem, ravnokar sem se odjavila, tako da lahko poiskusiš prestavit termin. tatam, lepo, da se javljaš z veselo novico, da je vse OK z vami, ti želim, da bo tako do konca. Claudia, ne sekiraj se glede velikosti oblačil. Ti povem, da bo večina malčkov odšla domov v prevelikih cunjicah, jaz mam tudi vse v št. 62, zimskega pajaca še celo št. 74, ker sem nabavla malo večjega, da mi ne bo treba pol kasneje, ko bomo začel ven hodit. Sicer sem prepričana, da se bo zgubil v tistm pajacu ampak za tiste pol urce, da pridemo domov je čisto vseeno. Meni je končno uspelo vse nabavit za malčka. Včeraj sem dobila previjalno komodo, ful lepo veliko od IZI MOBILI v akciji za 34.000,00, potem voziček komplet športni del, torbo in lupinico od CHICCOTA pa vse ostale drobnarije od bance, previjalne podloge, kozmetike, pleničke, flaške, dude, igračke... Sedaj moram samo še torbo za v porodnišnico napokat in to je to. Stroške bom pa jutr mal skalkukirala, ker danes moja psiha te številke nebi prenesla nč, grem na eno porcijo čokolinota
|