|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
11.12.2006 12:25:07   
Barbid
Živjo

Midve sva imele danes CTG. Ne boste verjele je bla zjutraj na Zaloški taka gužva, da bi z avtobusom ali avtom rabila pol ure, nikamor se ni premaknilo - tko da sem šla peš.
Sem skoraj umrla od trplenja - niti 3 km več ne zmorem.

Hvala bogu enkrat za spremembo je bla na CTG ena luštna babca - Milica ji je ime in je pripravnica. Se je ves čas z menoj pogovarjala, pravi, da če je srčrni utrip več kot 140, so ponavadi punčke  (za tiste ki še ne veste), je pa res da je moja LANA živ srebro.
Ves čas je ful brcala in bla aktivna. No ona je itak skoz, njej ni pomembno kolk je ura. Enino kadar jem, potem očitno je tudi ona in se malo umiri, ker jo to zmatra.
Ampak pol pa spet gas s polno paro.

Je rekla ginekologinaja, da bo težko zdržala do 9.1. v trebuhu.
Se ji mudi pogledat kakšna zgledava  (očka in mami)

Zdaj imam 22.12 še en UZ  (prejšnji je bil 13.11.), da vidi če se je kaj zredila in kako raste. Na zadnje je imela 2 kg.
No, po tem UZ pa se bova naprej menile, kako bova hodili na preglede, glede na to, da so prazniki.

Končno se je tudi moja ginekologinja malo potrudila in si vezela čas, predvsem pa to, da mi je dala in v nov.in decembru UZ, pa do zdaj sem imela že tudi dva CTG.

Zdajle pa pojem kosilo in se nato odpravim na dekompresijo.

Se javim, ko opravim.

Lepo se imejte .
Barbi

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.12.2006 14:49:19   
bucka01
Ojlauser posted image
No pa smo začele nov teden vse že dokaj v pričakovanju novega leta.
Meni osebno niti ni tolk vredu ker mi ful manjka sneg da bi bilo pravo vzdušje saj ne da ga pogrešam samo lepo bi bilo če bi že malo pobelilo.
Vidim da ste nekatere res zapravile celo premoženje za pikice jaz sem do sedaj zapravila cca 50.000 sit ker sem skoraj vse od tamalga porabila pa tudi druge kolegice so mi ful stvari posodile edino kar sem kupila je kengurujček od baby bjorna sem ful zadovoljna pa nekaj kozmetike pa flaške.
Glede napihljivih obročev je meni osebno brezveze da bi še za to nevem kolk zapravljala ker je čisto vredu če uporabiš kar tistega ki ga imajo malčki na morju. Jaz sem bila v prvič šivana pa ga nisem nič uporabljala tako da ga tudi sedaj verjetno nebom.
No pa imejte se
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.12.2006 15:10:34   
Urša08
Ojla!

Smo pa res malce zaspale čez vikend. No jaz sem imela kar delavni vikend. Vse sem preprala za otročka. Tako da sedaj veselo likam -  saj mi kar gre, še malo pa bo vse nared. Komodica je tudi že skoraj polna. Včeraj sva pobarvano zibko dobila in jo sestavila. Tok je lepa.
Glede stroškov, še nisem seštevala, ampak nekaj je naneslo. Glede na to, da je to najin prvi otroček sva kupila nov voziček, pa postelco, pa povijalno komodo (no za to sta moja dala), pa nekaj oblačilc, nekaj sva jih tudi dobila od prijateljic.  Tako da ko izračunam povem najin znesek. Pleničke sem jaz tudi kupla od 3-6kg. Mogoče bom skočila po en paket najmanjših.

Smrekco bova midva tudi ta vikend sedaj postavila, pa upam, da mi rata ta teden nakupit še ostala darila. Se mi zdi da čas kar leti, en, dva, tri bodo tukaj prazniki, potem smo pa že me na vrsti, da dobimo naše sončke. Kdo ve mogoče ga bo pa katera dobila že med prazniki.
A ste že pripravile torbo za v porodnišnico? Jaz jo bom drug teden - moram še par malenkosti kupit. A boste imele v porodnišnici copate ali natikače?

Sedaj grem pa kuhat kosilo, pa se še beremo.
Papauser posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.12.2006 20:21:28   
Barbid
Živjo

Dekompresija je za menoj. Je bla babca k nam je predavala tudi materinski šoli, Brigita in men se ni zdel nč groznega, pa tud nč posebnega.
Kaj dosti sprememb nisem občutila, sem pa potem uno mojo babco vprašala, komu je pravzaprav to namenjeno in mi je odgovorila; da je to zelo dobro za otroka, da se malo sprosti in umiri - taki zaspani ratajo otroci ko se to dogaja in jim to zelo paše, nam pa pomaga za lažji porod.

Zdaj imam naslednji termin v četrtek (prvijo da je dobro dvakrat na teden - ne več) in bom seveda šla, samo da bo moja LANA uživala in da jo bom lažje rodila.
Ja vse za njo, a nje.....

Pa še to vam povem, da sem zdaj že pridelala 12 kg  (šteto od datuma zanositve), pa verjetno bom še kak kilogram, ker sem kar naprej lačna.

Zdaj je verjetno kar večina od vas že doma - na porodniški in upam, da se boste pojavile tudi kaj na formu in napisale kaj se dogaja z vašimi SRČKI.

pozdravček
Barbi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.12.2006 20:29:50   
LUNA06
Barbid kdaj pa imaš v četrtek?Jaz imam ob dveh.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.12.2006 20:39:26   
Barbid
Luna: jaz pa ob 9, nisem vedela kdaj naj vzamem.

Saj če majo ob 14 še kaj frej, bom poklicala jutri pa se bom prestavila.

In kako se počutiš ?

Moja Lana tko brca, že ob 8.55 ko sva bile na CTG je babca rekla, da tkole otroci brcajo zvčer,  a moja zvčer brca še stokrat bolj.
Verjetno jo bom mogla že takoj ko bo shodila vpisat na kakšen tečaj, pa ko bo stara 3 leta plesat ali pa kako telovadbo, ker ima očitno bolj moj karakter.
Upam, da bo vsaj pamet imela po oču  - men se kaj dosti ni dalo učit.

Kdaj pa imaš ti kak pregled ?

Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.12.2006 20:46:12   
LUNA06
Ja točno ob dveh vem da ni fraj (no edin če majo več k dve tiste zadeve), zato ker imava skupaj s tisto, ki je imela že v petek z mano.Mogoče pa je fraj ob pol dveh al pa pol treh, poskusi.

Ma ful sem utrujena zadne čase, tako da grem ponavadi čez dan mal počivat.

Moj pikec pa noče nič brcat, me že ful skrbi, sam kolca včasih.Sem prebrala, da bi mogla it poslušat srček, če ne brcne desetkrat.Zdej pa ne vem a nej grem res ali naj počakat do pregleda, mam 20.12., to se mi zdi ful doug za čakat.Pa ful bi šla rada na CTG.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.12.2006 20:56:59   
Barbid
Luna

Bom klicala če je kaj frej. Jaz bi na tvojem mestu, ko boš že v Ljubljani, po dekompresiji šla na spodaj v porodnišnico in prosila, naj ti posnamejo CTG, da pač ne čutiš 10 gibov v dneu. Popoldne je manj gužve - danes od 15 do 16 sploh ni blo nobene, pa ti bodo naredili, boš vsaj mirna.

No, ti jutri sporočim kako je s terminom

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.12.2006 21:06:11   
LUNA06
A to kar tako lahko greš?
Ni treba nč napotnce?

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.12.2006 21:21:42   
Barbid
Luna: ne vem... pojdi tja in vprašaj - nimaš kaj zgubit.
Pač, povej, da ne čutiš gibov in da pri tvoji ginekologinji ni možno opraviti ctg-ja. 

Po mojem bi te mogli vzet (saj te vzamejo na pregled tudi če imaš popadke, pa se na koncu izkažejo da so lažni)

Boš videla kaj ti bodo rekli, boš vsaj vedela kako ukrepati naprej.

Sporoči....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.12.2006 23:07:41   
eva1
Luna-moja tudi od sobote tako malo brca-da se vsak večer uležem na bok, in štejem,da pridem do tistih 10 gibov...čez dan če sem aktivna(beri: če malo okoli hodim, kuham, pospravljam...) jo ne čutim skoraj nič! No potem pa se uležem, mal trebuh potresem(tako so v porodnišnici na CTG-ju delali, če bebika ni migala), pol pa začne malo, malo migati-še vseeno pa pol manj, kot prej! Jaz mam CTG 14.12, pa če bo tako da bom vsaj zvečer ok čutila ne bom šla prej na CTG, čeprav sem na trenutke kr mal panična, ker res nisem navajena da je tako mirna!

Adelina-drži se še naprej-srečno user posted image

Drugače smo pa danes na veliko zapravljali, sem si dala duška in kupila okraske za jelko, pa lučke, nove venčke...pa ful enih drobnarij, pa me je skor kap, ko sem prejle seštevala račune-skoraj 50.000, ma joj, pol pa jamram, kam mi gnar beži user posted image

No ja jutri grem pa še po novo smrekco, ker mi stara razpada, pa po blago za obrobo postelje...vidim,da ste malo bolj na tekočem, koliko pa sploh stane meter blaga(bombaž, pa kakšen lep otroški vzorec)? Tako na pamet, če katera kaj ve!
No pa kompletek za iz porodnišnice sem končno kupila-ne morm vrjet, ta majhen kos je skoraj 7.000-ma niso normalni, kok je to dragouser posted image Zdaj pa moram res samo še v lekarno, pa po plenice in kozmetiklo, pa bo vse-upam!

Ekola, jutri pa še kaj več napišem-nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
12.12.2006 9:11:14   
Aja32
Hojla punce...

Jaz grem pa danes na pregled in bom videla našo žabonko oz. žabona na UZ... Komaj čakam...
Pa CTG bo imeli...

Lp Auser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
12.12.2006 9:58:16   
ajja
Halo user posted image !
Čas tako beži, da si sploh ne predstavljam. No, pri meni kakega božično-novoletnega vzdušja še ni, mi manjka sneg, poleg tega: urejanje stanovanja je še v polnem teku (ampak pri koncu), perem cotke, delam zadnje analize za diplomo, pa moj tudi,.... Skratka dan je prekratek. Ampak danes sem si privoščila malo daljši spanec, celo do pol devetih, še sama ne morem verjeti, kako mi je uspelo.
Sicer pa naš mali brca kot nor, ne vem, če nima v trebuhu še žoge, pa tudi kolca vsaj dvakrat na dan. Se mi zdi, da ne bo počakal do 13. januarja, sploh pa ne, če je po meni (se mi je tako mudilo, da sem se rodila 3 tedne prej)user posted image  Da pa mir ponoči, lahko pa da sem se jaz navadila in boljše spim. 18.12. imam CTG pa bomo videli, kaj bo.
Na hitro sem potegnila skupaj stroške in ugotovila, da smo zapravili okoli 300 - 350 tisoč. No, nekaj stvari sem dobila, ampak voziček, avtosedež, posteljica pa so novi, kupila pa sem bombažne pralne pleničke.
Punce, uživajte! Jaz pa grem malo po nakupih, da se me prime kaj veselodecembrskega ozračja!
LP!
A.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
12.12.2006 16:50:39   
petraz
Lep pozdrav vsem user posted image !!

Včeraj sem imela težko pričakovani pregled in.....

Naš dojenček lepo pridno raste, težek je že nekaj čez 2 kg, tako, da bomo zpote imeli bolj težkega dojenčak (Anže je tehtal 3700 g), pa saj bomo že... Vesela sem, da se lepo razvija in raste, kljub temu, da imamo samo dve žili v popkovnici!!!! Srček lepo bije, trebušček, glava, stegnjenica in vse ostalo ustreza 33. tednu in nekaj dni +, tako da se nimamo česa bati...

Na ponoven pregled sem naročena 04.01.2007 in se moram še naročiti  na CTG (v istem tednu), takrat bo že morda katera od prvih januarčic rodila.... Sem pa si pripravila že večino stvari za bolnico, saj se nikoli ne ve!? Dobila sem že napotnico za porod, če si slučajno naš dojenček premisli in se rodi pred napovedanim PDP.. pa mislim, da bom kar po roku nosila...

Drugače, če odmislim bolečine v križu, nogah, sramnih kosteh in nespečnost... se dobro počutim. Zredila se nisem kaj preveč, do sedaj 12 kg. No.... kako se vzame... user posted image

In kako ste ve!? Kako se pripravljate na praznike!? Kje jih boste preživele!? Darila ste že nakupovale!?

Lep večer še naprej in čimveč lepih prazničnih trenutkov.... user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
12.12.2006 21:32:30   
Aja32
Evo, opravili pregled, dala kri in urin, naredila CTG, dobila napotnico za porodnišnico, tehta 1931 g... Še vedno je v medenični vstavi, tako da upamo, da se bo obrnil na glavo... Luka je bil ta cajt že zdavnaj obrnjen...
Če zdržim do januarja, imam potem pregled 3.1.... Drugače pa...
Naš žabon oz. žabica se je ful skrivala danes... Komaj, da smo videli malo obrazek... Non-stop je imel/imela roko na obrazku... Pa nogice prekrižane... Itak sva midva gledala stran, ko se je bližal spodnjemu delu... Da ne bi slučajno kaj videla...

Aja, pa 9+ je sedaj...

LP Auser posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 12.12.2006 21:37:48 >

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.12.2006 7:43:14   
Urša08
Dobro jutro!

Sploh ne vem kako mi je uspelo tako zgodaj vstati, saj drugače spim tam do pol devetih, devetih. Počutje je kar znosno, razen običajnih tegob kot so bolečine v križu, pa boleča sramna kost,... Take kot pri večini.  Na prejšnjem tehtanju sem pridelala +12 kg, upam da se bo ustavilo ali vsaj upočasnilo.
Cunce imam že vse oprane , včeraj sem še zadnje likala. Ostala mi je še postelninca za zibko, potem smo pa pripravljeni.  Sem si pa napisala še listek s parimi malenkostmi, ki jih moram še kupiti.
Ali ste ve kupile dudo oz. jo imate namen kupiti? Kaj mislite?

Sedaj grem pa čokolešnik pojest , mi tok paše zjutraj.

Uživajte, papauser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.12.2006 7:53:24   
bucka01

Dobro jutro!user posted image

No Urša08 blagor tebi če ti ni trba vstajati tako zgodaj jaz moram namreč vsak dan ustati ob 7 da potem peljem tamalga v šolo. Vendar  grem pa pol še za kakšno urco mal počivati.
Včeraj popoldan sem bila na pregledu vendar ne rednemu že ene 3 dni me non stop nekaj špika v jajčnikih oz. v spodnjem delu pa sem poklicala gin. kaj je lahko narobe pa mi je rekel naj se pridem kar pokazat.
No pa mi je naredu ctg vendar je bilo vse ok tudi odprta nisem še nič tako da so te moje težave že rahlo psihičnega izvora saj hvala bogu da je tam doli vse ok in da bom še en dober mesec še kar doma. Nikol se pa ne ve kaj hitro lahko pride do sprememb.
Verjetno sem taka tudi zato ker v prvo je šlo vse kot po maslu brez kakršnih koli težav vse do zadnjega dne ko sem šla rodit sedaj je pa pesem čisto drugačna. No pa bom že preživela še ta mesec.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.12.2006 8:46:09   
adriana_m
Hi,

kako ste kaj? Jaz grem danes tudi na dekompresijo, če je pa za dojenčlka dobro, potem pa treba iti, naj se dete malo spočije :)

Claudia nimam pojma kako mi uspeva se ne več rediti, na telovadbo hodim, pa dosti se gibljem, jem pa normalno. No edino čez vikend sem šla kot že rečeno kg gor po tistem prenažiranju in sedaj ne gre več dol. Ma važno, da je moj pikec notri sit in zdrav. Še kar brca vsak dan tako, da mu gre ziher dobro.

Luna, a se ti zdi res veliko? Pa tako sem bila varčna user posted image  Kupovala v akcijah, šla v Avstrijo itn...Ti pa praviš, da nisi skoraj nič zapravila? Res pa je, da nismo nič poverbali, razen par znucanih cunj, ki me nič ne mikajo, da bi jih uporabljala. No mi smo ugotovili, da nas je zibelka prišla skoraj več kot nova v trgovini, samo to obnavljanje je bilo bolj za veselje, pa še taka bo kot v pravljici :).

Drugače pa na hitro finančna konstrukcija:

Oblačila dojenček (za vsako št. po 3 kose) 116.000, Pripomočki (prsna črpalka, plenice, podloga za na tla, lekarna, Plaček zavijalček, igrače, glasbeni dodatki..) - 80000 SIT, Oprema (Lupinica, voziček, Košara,Štorklja,Stolček Stokke,Blazina za dojenje,Stol za dojenje, Banjica,Previjalna podloga,  Posteljnina, stolček za hranjenje do 10 mes) - 200.000 SIT, Zibelka 70000, Literatura 37000, Nosečnost 190.000) - SKUPAJ cca. 693.000 SIT, ajde brez nosečniških stroškov cca. 500.000, ampak itak nismo še vsega kupili (Previjalna komoda, Prenosna Posteljica, Avtosedež Römer , Posteljica 140X60 - Silvia, Jogi 140x60), kar bo zneslo še cca. 240.000. Pa kje so še plenice, pa če bo treba umetno mleko. ajej, ajej, otrok res postaja luksus, malo tudi po krivdi nas staršev, ker bi jim radi omogočili vse najboljše :)
Me je pa čist šokiralo, ko sem videla, da en avtomobilski sedež za 16+ kg od Romerja stane 75.000! Ampak ravno v tega sem se zapičila user posted image .
Ok, sam sej pravim, stvar odločitve staršev, lah kupiš tud rabljenega, sam mene kr zmrazi ko vidim kake družine, ki otroka prevažajo v čisto razcafranem avtomobilskem sedežu - ne vem koliko je to še kaj varno. Samo razumem pa, da vsi si ne morejo privoščit tega. Trgovci mastno služijo na otrocih, kar ni prav, te stvari bi morale biti vsaj neobdavčene, če drugega ne. Zakaj mene ne dajo, da napiše strategijo povečevanja nacionalnega prirastka user posted image user posted image .

Ajde punce držte se, pa brez panike, ne bo vas tok po denarnici udarlo, če tega same ne boste želele user posted image

Pa-pa

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.12.2006 13:37:07   
Urša08

Ojla!

No kot sem obljubila, da ko izračunam koliko sva zapravila za otročka bom napisala.
Takole:
131.000 - previjalna komoda, posteljica in voziček (kupljen v akciji 50% ceneje)
56.000 - oblalčila za otročka
5000  - dekica
12000- termometer digitalni
20000- postelnina za zibko in previjalna podloga ter štangica za zibko za baldahin
8.000- otroška kozmetika ter paket pleničk

Skupaj: 232.000

Lahko, da sem še kakšno malenkost pozabila napisat. Poleg tega sem vzela paket od države v katerem je lupinica in par malenkosti.
Nisem pa seštevala nosečniških oblačil in kozmetike za nego v času nosečnosti.

Če ima še katera tak izračun bi bilo zanimivo primerjat.

Papa Uršauser posted image

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.12.2006 14:23:33   
LUNA06
No pa dajmo primerjat.Bom napisala bolj približno, ker nimam spravljenih računv za use.

Torej:
*voziček, globoka košara, lupinca in zimska vreča - 80.000
*previjalna - 48.000 (sicer kupila mami)
*cunjice, blago, slinčki - 80.000
*postelnina za zibko - 7.000 (=blago, bomo zašili sami)
*komplet flašk in dud, sterilizator za flaške, baby phone - 30.000
*palček zavijalček+1 kaseta - 10.000 (kupila tašča)
*ogromno pleničk Pampers - 14.000
*banjica, kozmetika, pumpica, termometer - 16.000
*igračke - 8.000
*dekica - 2.000
Skupaj cca. 295.000

No tukaj so še nosečniške cunjice, cca 60.000, pa kupila bova posteljico za 35.000.
Sva pa dobila na izposojo zibko, vrtiljak za zibko, prsno črpalko, grelnik za flaške, nekaj literature in cunjic ter ležalnik.Aja pa tašča je prnesla goro tetra plenic, tako da nismo rabli kupit niti ene.
Od države sva uzela paket B - s stolčkom za hranjenje.
Ne bova pa vnaprej kupovala določenih stvari, ki ste jih nekatere, kot je npr. podloga za na tla, štorklja, blazina za dojenje, stol za dojenje, prenosna posteljica...
Zdej mava pa res use, razen ene omarice za otroške cunjice, o tem se pa še odločava.

No to bi blo to.

Drugače me pa še vedno skrbi kaj je z našim pikcem, ker nič ne miga.Jutri imam dekompresijo in bom kar tam babco vprašala kaj bi mogla nardit.

S kilami smo pa na +11, se mi ful dobro zdi, glede na to, da imamo še dobre tri tedne.Mi sestra pr G usakič reče, da sm pridna.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.12.2006 15:28:17   
Barbid
Živjo

Luna: meni ni uspelo dobiti popol.termina, da bi šle potem še skupaj na kavo, tko da imam jutri ob 9.00.

Vidim, da ste bile vse pridene pri zapravljanju, jaz sem pridna samo pri kilogramih.
Mene je prišlo cca.150 tisoč, (torej kar imam novega), vse ostalo sem dobila.

Komaj čakam UZ 22.12, da vidim, kako je z mojo LANO.
A bo zdržala in prišla leta 2007, za evre,  in tako kot imam napis na majčki, al bo hotla ujeti še decembrskih utrip.

Lep pozdrav
Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.12.2006 16:02:30   
LUNA06
Barbid daj probaj se potem zment za ponedeljek, če ti ustreza seveda.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.12.2006 21:09:17   
adriana_m
Hojla Barbid in Luna. jaz sem bila danes prvič na dekompresiji. Ali je vaju tudi tako utrudilo? Jaz sem bila čisto crkjena, sem šla kar spat, ko sem domov prišla. Pa opazila sem, da je kar natrpano, je komej dobiti kakšen termin.
Bucka danes mi je pa prvič kolcal tamal, na telovadbi sem čutila. Tako, da tisto je bil srček :) sem vedela :)

Kako vam dojenčki ležijo notri, z glavico navzdol in obrnjeni na levo desno ali čelno? Ali je katera vprašala?
Luna kaj pa si ti vzela za en voziček, da je bil tako ugodno? Sem mislila, da je Quinny med bolj ugodnimi....Tole izdelovanje finančne konstrukcije me je dobro streznilo, od tega časa nisem niti ene stvari več kupila. Aja pozabila sem zadnjič napisat, da sem kupila povijalne plenice (Aljaž v Arielu). Če veš kje so bolj ugodno sporoči prosim.

Sedaj se bom pa počasi kar spat spravila pomojem, sem čist hin.

Lepo se imejte....

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.12.2006 21:31:14   
LUNA06
Ja pravijo, da si res zmatran, če nisi dost priden in ne spuščaš tisto reč dovolj pogosto, jst sm že tko kr utrujena, tko da nism čutla kšne bistvene razlike.Baje je vsakič ko greš bolši filing.

Naš mali je že nekaj časa z glavo navzdol, ne vem pa v katero smer gleda, mi moja G nič ne pove.

Voziček in vse ostalo imamo Traxx Jaguar 4, sva pa use skupaj naročila preko ebay-a, voziček s košaro in vrečo je bil 200 EUR, lupinca pa 90 EUR, ostalo je poštnina, ker je blo od dveh različnih trgovcev.

Previjalne, prav iste Aljaž, imajo v BC, se mi zdi, da je bla cena 469 SIT.

No dosti bo za danes, nočko!

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.12.2006 21:32:30   
LUNA06
Še neki sm pozabla, tale sprememba ozadja mi je ful ušeč, prav pomirjajoča je tale modra, čisto v barvi našega pikca.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?