LUNA06
|
Hej! Eva1 tud mene zanima s kod si, da imaste sneg?Jaz bi tudi, mi je tko lepo da je za božič belo, sploh ko gremo k polnočnici.Saj res punce, a bo šla katera?Jaz imam namen it. Torej včeraj na pregledu spet nič posebnega, razen tega da sm falila datum, sm bla naročena za jutri, pa me je vseeno uzela, ker ima nisem prišla do G, sm bla samo pr sestri, ki me je stehtala (sm bla zopet pohvaljena!!!), zmerla pritisk, poslušale sva srček, pa zmerle trebuščka, ta je zdej na 38 cm, pa neki je bluzila če mi je G povedala da je otroček kar velik.Seveda ne vem nč o tem, ker je moja G bolj molčeča.S CTG-jem še vedno ne bo nič, ga imam šele 5.1., ko sem spet naročena, takrat imam tudi PDP, tako da ga mogoče sploh ne bom imela.Moram pa drug teden spet k nadomestni G, ker imam moja seveda spet dopust.To mi je ful zoprno.Tudi ne vem če sem slučajno kej odprta, ker me vaginalno niso pregledal že celo večnost.Sem pa zadnjič dala kri ja in je blo vse OK. Seveda si lahko izmenjamo številke, sam povej kak predlog kako bi to izvedla.Vsaka pošlje vsem al kako? Drugače sem pa prou vesela, da so darila kupljena in smrekica postavljena...če me slučajno kaj prehiti, da ne bo ostalo nedokončano. Jutri greva z dragim kupit sušilca.Pa ostale, ga imate? U še to vam moram povedat.Včeraj sem v Emporiumu kupla enga pajacka, za kterga sm se odločila, da ga vzamem v proodnišnico.Je tako mehek, kok tisti najmehkejši plišasti medvedki s tako mal dalšo dlako.Je u bistvu kombinezonček s kapo, na kteri ima ušeska.Tako nama je biu ušeč, da sem ga mogla uzet, pa čeprav je gor oznaka, da je za 0 mesecev.Ga bom pač nosil na začetku skoz.Je pa bež barve, tako da bo tudi za drugega otročka.Zdej samo upam, da mu ne bo že na začetku premajhen.Sam je res tok lušten no... Tako zdej grem pa mal na zrak, uživajte!
|