|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
20.12.2006 8:02:48   
LUNA06
Ojla!

Kar se mene tiče, še ni razloga za paniko, se še nič ne dogaja.Pri Barbid bom pa danes preverila, če se seveda ne bo že sama prej javla.

Zdajle s pikcem šibava na pregled, potem še na dekompresijo.Me zanima, če me bo danes moja G naročila na CTG.Se mi zdi, da je pa že čas, kaj pravte?

Novoletna darila ste že nakupile?
Midva sva hvalabogu večino dala skoz.Mava pa še dva rojstna dneva ta teden, tko da je kar pestro, kar se tiče letanja po trgovinah.Prava telovadba, se ni za bar, da bi se polenila.

Bodite pridne in ostanite še nekaj časa v enem kosu.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
20.12.2006 8:26:14   
eva1
Jutro!

Ja res barbid se že sumljivo dolgo ni javila user posted image !

a je še kateri tako slabo, kot na začetku nosečnosti-meni je že kakšne 3 dni zjutraj za znoret, pa bruham...kt da bi bila na začetku, ne pa zadnji mesecuser posted image ! Čez dan še kr gre, me pa večkrat slabost obide, ampak je za zdržat! Drugače pa sem včeraj spet pretiravala-smo se šli z lukcem sankat, pa sem v hrib hodila, pa me je zvečer spet vse bolelo ko  100 user posted image , aja pol sem zvečer pa še vse popeglala, pa po tleh pomila...ponoč pa groza...iz enega boka na drugega sem potrebovala 5 minut predno sem se opogumila, ker je bolelo da sem kr stokala zravenuser posted image !

Drugače grem pa jaz danes v šoping za novoletnimi darili-grem kr sama v LJ(ker bi moja dva zraven znorelauser posted image ), upam da ne bo kakšega presenečenja(mislim glede nosečnosti in poroda)...no ja pa itak da ne bo-pomoje bom še januarja stokala tu na RR kok komaj čakam da rodim! Ampak res sem mislila da bom rodila malo prej, tako okoli praznikov, pa zaenkrat nič ne kažeuser posted image !

A je ste že šle v laboratorij kri za hepatitis dat-jaz sem čist pozabla, pa mam že14 dni doma napotnico-morm danes odvezno, da bodo do poroda že izvidi!

tatam-kaj pa tebi kaj pravijo-a bo CR, al naravno? Jaz si ful želim naravno rodit, bomo videli!

lep dan vsem!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
20.12.2006 8:33:51   
Barbid
Živjo

Vidim da vas skrbi. Še sem v enem kosu.

Vsak dan mojo Lano prepričujem, da ...... še 11 x greva skupaj spat - mislim v enem kosu, potem pa lahko pride.

Ja, imela sem neke popadke iz sobote na nedeljo ponoči in iz nedelje na ponedeljek.
Pa se je hvala botu malo umirila.

Danes imam dekompresijo ob 14, še prej grem na kavico z babco, da mi mal potipa trebuh, da vidi kam je zlezla Lana.  Pa jo babca Karmen mal poboža, pa še ona pove da še ni januar, pa je spet dva dni mir.

V petek pa imam UZ.

Luna: sporoči kaj ti je danes rekla ginekologinja - kdaj bo ???

Vidim da imate vse še moč hodt po trgovinah.

Jaz sem šla včeraj v mesto samo v Mullerja, pa sem mislila da bom kar "umrla" tolk sem bla zmatrana. Težka je moja pikica in ji ne paše kaj preveč, če jaz migam.

Tko da moj Božiček še ni nič kupil, smrekco in jaslice pa bom naredila v četrtek ali petek.

Upam, da ste tudi druge ok, nič se ne javljate..........

Pozdravček
Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
20.12.2006 18:02:17   
adriana_m
Hi,

danes sem bila pri obiski gin in je rekla, da je kljub mojemu prehladu videti, da se otroček dobro počuti. Velik bo baje, že sedaj je. Tehhtsa cca. 2,7 kg in še en mesec imava do poroda! Teža pa se mi je le povečala sedaj za 2 kg spet, tako, da sem na 15,9+. Kar veliko kajne?
Drugače pa tudi mene muči spanje, noben položaj ni več vredu, pa zjutraj sem kot sova že ob 5,6 h zjutraj vstanem in ne morem več zaspati. Dosti se mi tudi vrti, ampak Davidu kot že rečeno se dobro gode. Edino železo mi je padlo (verjetno zaradi prehlada) in mi je danes dala 4 doze sirupa-sem kar malo pogledala, take količine- za krave nafutrat...

Premikam se bolj malo že zaradi prehlada, sicer pa sem bila do sedaj še zelo aktivna, peš sem okrog hodila, pa na aerobiko za nosečnice pa vse sorte...

Lp a.user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
21.12.2006 9:07:33   
eva1
Jutro!

Pa smo ga dočakali-sneg namrečuser posted image user posted image user posted image , sem ful vesela, da bi ga nametalo malo, ko so ravno prazniki! Sem se hecala kakšen mesec nazaj, ko je bilo še ful toplo, za ta letni čas, da jaz bom pa rodila, ko bo sneg zapadel-no ja ko bi vsajuser posted image (zasnežilo in rodila)!

Včeraj sem bila v šopingu-v Lj gužva za znoret,nekaj sem že nabavila ,nekaj pa grem še danes-pa v lekarno še moram po lanolin in alkohol...

Tatam-si še med nami?

A ste kaj razmišljale kako si bomo sporočale, kaj se dogaja...ko bomo rodile mislim, da bomo ostale na tekočem! Sicer zame lahko sporoči sestra(zoya24), ampak tako...če ste za, si lahko preko ZS številke izmenjamo!

A katera kaj ve, kako je z adelino-je že doma, al se že cartajo z user posted image ?

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.12.2006 9:27:00   
tatam
Pozdravljene!

Sem še med vami,ja in kot zgleda še bom kar en čas.Spodaj še vse lepo zaprto, pritisk je tudi bil v redu,CTG tudi v redu.Kontrolo v bolnici mam spet čez 14 dni!!!Jaz pa sem mislila,da bom takrat že lepo doma z mojidvema štručkama... Sem vam hotla med decemberke zbežat,pa mi zgleda ne bo uspelo!
Za CR pa mi zaenkrat ni nihče nič rekel.Sta pa oba v glavični vstavi,tak da mislim in upam,da se bosta rodila po naravni poti!

Sedaj sem se sprijaznila,da bom čez praznike doma v enem kosu.Pa me zanima če katera še peče kaj sama al raje kupite?Jaz sem ponavadi napekla ogromno piškotov,peciva,na veliko smo okraševali stanovanje...Letos pa sploh ne najdem energije za kaj takega.Tak da sem se odločla,da bom pecivo kar nakupla,jelkico bomo postavli,drugemu pa se raje odpovem!

Ja Eva1 od kod pa si ti,da pri vas pada sneg??Jaz sem ga vidla le malo včeraj, ko sva se z dragim peljala v MB in je Pohorje fajn belo.Tu na našem koncu pa ni blo še ne duha ne sluha o kaki snežinki!!Pa je res že zadnji čas!

Tako,sedaj pa grem spet malo na kavč s knjigo,pa kakšen film pogledam,da čas hitreje mine...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
21.12.2006 10:48:22   
LUNA06
Hej!

Eva1 tud mene zanima s kod si, da imaste sneg?Jaz bi tudi, mi je tko lepo da je za božič belo, sploh ko gremo k polnočnici.Saj res punce, a bo šla katera?Jaz imam namen it.

Torej včeraj na pregledu spet nič posebnega, razen tega da sm falila datum, sm bla naročena za jutri, pa me je vseeno uzela, ker ima nisem prišla do G, sm bla samo pr sestri, ki me je stehtala (sm bla zopet pohvaljena!!!), zmerla pritisk, poslušale sva srček, pa zmerle trebuščka, ta je zdej na 38 cm, pa neki je bluzila če mi je G povedala da je otroček kar velik.Seveda ne vem nč o tem, ker je moja G bolj molčeča.S CTG-jem še vedno ne bo nič, ga imam šele 5.1., ko sem spet naročena, takrat imam tudi PDP, tako da ga mogoče sploh ne bom imela.Moram pa drug teden spet k nadomestni G, ker imam moja seveda spet dopust.To mi je ful zoprno.Tudi ne vem če sem slučajno kej odprta, ker me vaginalno niso pregledal že celo večnost.Sem pa zadnjič dala kri ja in je blo vse OK.

Seveda si lahko izmenjamo številke, sam povej kak predlog kako bi to izvedla.Vsaka pošlje vsem al kako?

Drugače sem pa prou vesela, da so darila kupljena in smrekica postavljena...če me slučajno kaj prehiti, da ne bo ostalo nedokončano.

Jutri greva z dragim kupit sušilca.Pa ostale, ga imate?

U še to vam moram povedat.Včeraj sem v Emporiumu kupla enga pajacka, za kterga sm se odločila, da ga vzamem v proodnišnico.Je tako mehek, kok tisti najmehkejši plišasti medvedki s tako mal dalšo dlako.Je u bistvu kombinezonček s kapo, na kteri ima ušeska.Tako nama je biu ušeč, da sem ga mogla uzet, pa čeprav je gor oznaka, da je za 0 mesecev.Ga bom pač nosil na začetku skoz.Je pa bež barve, tako da bo tudi za drugega otročka.Zdej samo upam, da mu ne bo že na začetku premajhen.Sam je res tok lušten no...

Tako zdej grem pa mal na zrak, uživajte!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
21.12.2006 13:43:23   
zojaB
No koko ste punce mam občutek da vas bolj lenoba grabi k se nč ne oglašate.
Men se tud čisto nič ne da, sam ležala bi skos. Tolk si želim že rodit ampak je stanje čist mirno. Sem šla pa mal decembrčice pošnofat se jim pa noro dogaja zdele, ko je njihov čas, prov zanimive so.

LUNA06, a v Emporiumu spet prodajajo otroške stvari al kaj? To moram it pa takoj prečekirat.  Kar se sušilca tiče, jaz ga imam že kar nekaj časa in ga ne dam, res je zakon.

A ste že kaj kupovale darila? Jest nisem še niti enega, pa tud nasploh bo letos božiček prinesel samo malenkosti in imam filing, da bo marsikdo razočaran, ker sem do sedaj imela navado vedno ful zapravljat za božična darila, letos mi pa povsod malo škripa in ne zmorem. No ja bodo že preživeli, sej pozornost šteje ane?

eva1 sem ravno v prejšnjem svojem postu pisala, da se meni dogaja isto, kar se mi je na začetku nosečnosti, spet imam jutranje slabosti, hrana mi grozno smrdi in se mi upira. Sej bo,  še malo pa bomo rešene.

Nč, grem mal prčkat po hiši, sem že naveličana sama sebe, prej sem bla cele dneve v službi, zdej pa kr naenkrat skos doma, kakšen šok, sploh ne vem, kaj naj sama s sabo.

Uživajte...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
21.12.2006 14:46:28   
Claudia
Ola!

Eva1: jaz bi tudi sneg, a žal o njem ne duhe ne sluha user posted image . Pri nas je snežilo v torek in je blo tko lepo user posted image . Tud moje razpoloženje je blo precej boljše kot danes, ko je tako turoben dan. Prej je sicer sijal sonček, vendar samo za kratek čas.

Luna: A ti boš pa kr k polnočnici šla user posted image . Jaz se pa kr ne upam v tisto gužvo. Pa tud sedim že bol težko. 
Mi imamo tud tak pajacek oz. kombinezonček s kapico in ušeski. Res je tko mehek kot plišast medvedek. Vsake toliko časa ga malo pošlatam user posted image . Če je pa tko cortkan. Moj user posted image  ga bo imel tud za odhod iz porodnišnice.

Še zdaj nimam občutka, da bodo kmal prazniki. Samo zvečer, ko z user posted image  prižgeva lučke na smrekici se spomnem, da bo vsak čas novo leto. Kar se tiče daril pa sploh nimam pojma kaj naj kupim. Po trgovinah se mi ne da hodit, ker me začne takoj dol pritiskat, pa še nobene ideje nimam user posted image . Bo treba kar v akcijo, da ne bo kdo razočaran.

Zdej moram pa mal ležat, me tko križ boli, da komaj sedim.

Čau bau!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
21.12.2006 15:12:55   
adriana_m
sam na hitro se javljam, sem zelo v slabem stanju (prehlad me je koncno cisto dotolkel), zato samo na hitro:
velja za stevilke. Lepo se imejte..
Čao.

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
21.12.2006 15:55:18   
ajja
Halo!
adriana_m, kar veliko čajčka z medom pa bo. Hitro se pozdravi!user posted image
Jaz danes cel dan spim. Od ponedeljka do srede sem bila v LJ in sem dokončala eksperimentalni del za mojo diplomo, ampak me je čisto dotolklo. Sam je pa fertig!user posted image
Sem pa normalno skakala tudi po BTC-ju in nabavila vsa darila, so bolj skromna, ampak smo sklenili dogovor, da nabavimo malenkosti (zg. meja 10 eurov). Za user posted image  moram kupit še nekaj kozmetike, drugo pa je pripravljeno.
Danes imam kar naprej čisto trd trebuh pa neki me špika, ni prav nič prijetno. Naš čas se bliža, ne?
Ja, tudi jaz sem za to, da si izmenjamo številke.
Snega pa pri nas ni.
No, lepo se imejte!
A.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
21.12.2006 16:04:52   
petraz
Lep pozdrav!

Da se vam malo oglasim....

Kako ste kaj!? Verjetno tako kot jaz.... vse me že boli in pritiska nvzdol, spim bolj malo itd... Dajte mi prosim povedati kaj to pomeni dekompresija!?? Sama namreč nikoli nisem obiskovala kaj takega, pa me malo zanima o tem??  

Čeprav je pred mano še cel mesec dni, že komaj čakam, da grem rodit... Povrh vsega pa imam trebušček iz dneva v dan večji .... Pri Anžetu sploh nisem imela tako velik trebuh, sploh se ga ne morem navaditi, povrh vsega pa me še tako ovira....user posted image

Drugače se nič ne veselim snega, se opravičujem tistim, ki si ga močno želijo, to pa zato, ker takrat ne bom mogla od doma (doma sem v hribih), tega pa si najmanj želim v tem času.

Tudi jaz sem za to, da bi nekomu posrdovale informacije, kadaj bomo rodile in kako bo. Tako bomo lahko na tekočem, kdaj bo katera rodila...user posted image  Samo ne vem komu!?? Komu lahko posredujem telefonsko!?user posted image

Ob koncu pa vam želim:

Bliža se božič, za njim Novo leto 2007,
ki izpolni naj vse, o čemer sanjate vneto.
Ljubezen, veselje, zdravje....
Naj bo sleherni dan čudovito doživetje!!

Tisoč izpolnjenih želja v letu 2007.... vam želim.... user posted image

Lepo bodite in veliko lepih trenutkov ter dobrot....

Petra

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
21.12.2006 16:24:57   
eva1
Glede številk-ja ne vem kako bi se zmenile-če ima katera kakšen predlog, kar z besedo na dan!

Eh ja-kar se snega tiče-zjutraj je malo naletaval, potem pa dež...tako da je prav žalostnouser posted image , sej ga je bilo samo za vzorec, ampak vsaj malo vzdušja bi pričaral!

A vas tudi že kaj sprašujejo, kako to da ste še doma? mene skoz vsi-ja kaj ti še nisi šla....pa ena sosedova tetka mi danes reče, ko sem šla po mulčka v vrtec...ja trebuh se je že spustil...zdej pa
bo...pa ja seveda bo sem odgovorila, še noben ni notr ostal...

Sem zdele norela z malim, pa nimam čisto nič več kondicije-sva malo plesala, pol sva pa se po tleh valjala, pa se skor ustat nisem mogla, k me je tko v križu uščipnilouser posted image

Jutri bom pa malo pecivo delala-rumove in kokosove kroglice, pa še kaj tašnega, ki ni treba peči...pa štrudl bom spekla-recimo da bo volje in dovolj časa za vse!

je katera brala na temi nosečnost -čaj za porod-al nekaj tašnega-jaz bi kar sprobala, sam me je strah, da nebi bilo kaj narobe! Sedaj če do pdp-ja ne bo nič, pa četudi bo in bo user posted image prevelik(Glede na to da je bil v 36 tednu ocenjen na 3kg) me čaka CR,ampak res bi rada naravno rodila! Hm ne vem no...moj pravi da probat ni greh, v začimbah pa tudi ne more bit nič tašnega kar bi škodovalo!

Ma sem rekla, v soboto greva še v kitajsko restevracijo(potem spet vprašanje kdaj bom lahko šla, če bom dojila), v nedeljo se fino napokam -gremo domov na božično večerjo, pa po darila-če bo božiček kej prinesuuser posted image , pol pa sprobam tele začimbe-bom kr komplot skuhala z cimetom in klinčki, pa bomo vidliuser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
21.12.2006 20:29:57   
bucka01
Ojlauser posted image
No najprej tebi adrijana_m želim čimprejšnje okrevanje ker vem kako je že tako smo vse nekam utrujene pa kot kakšne cunje brez kakšne hude volje do dela potem pa da dobiš še kakšno vročino je pa že too much tako da čajčka pit pa limonco pa počivat pa bo.user posted image user posted image user posted image
Drugače je pri nas počutje bol tako tako ker mi ful trebuh otrdeva tako da bol težko sedim večino časa preležim potem me pa začnejo kolki bolet pa v križu da komaj vstanem.
Strašno se veselim jutrišnjega pregleda da zopet vidimuser posted image  kar se tiče kilogramov se je nekam ustavilo sem šla sedaj v treh tednih le za 1kg gor tako da sem kar zadovoljna.
No jutri bom pa zopet potico spekla mi je prejšnjikrat super ratala če mi nebi jo sigurno nebi več naredila.
Snega tudi pri nas še ni me pa obdaja z vseh strani ker so sami hribi okrok mene tako da upam da bo vsaj za Božič kaj pobelilo.
No glede obveščanja kako bo z porodi sem jaz svojegauser posted image  že poučila kam mora sporočiti če jaz nebi mogla.
Za tel.št pa le povejte katera bi prevzela stvar.
No pa lahko noč vam želimuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
21.12.2006 21:46:16   
Barbid
Živjo

Še jaz da se malo javim.
Vidim da ste vse pridene in nakupujete božična darila.

Jaz sem vsak dan bolj  zmatrana, tako  da sem sposobna iti samo še do porodnišnice, na dekompresijo, pa še to sem v sredo zamudila in sem pač "zvisela". Sedaj me je naročila 3.1.  Hm,....

Danes sem spekla še piškotke - no cel popoldne je trajalo , v soboto pa naredim še smrekico. 

Jutri imam UZ in potem se vam spet javim, ko bom kaj več vedela.

Lepo se imejte in pozdravček
Barbi

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
22.12.2006 0:03:17   
zima07
Pozdravljene!

U, danes ste bile pa pridne-je bilo kar nekaj postov za prebrat...

No, da se še jaz malo oglasim: Danes sem imela UZ, g. je rekla, da pikica zelo lepo raste, ima okoli 2.700g (a katera ve, koliko naj bi pridobila v enem mesecu?) in da je sploh vse ok...

Drugače vse po starem, edino pritisk navzdol se povečuje user posted image , ampak pri tem tempu (darila, nakupi, urejanje zadev...)- imam enostavno premalo časa za počitek-1,2,3 je ura polnoč pa še čez...kakih 7 ur spanja mi še uspe potegnit, potem pa spet tempo...tolaži me edino dejstvo, da samo še kak dan...sem si obljubila, da po 24.12. ne bom več okoli skakala, ampak se bom spočila in naspala...no, do pdp-ja (19.1.07) bo še dovolj časa-upam, da bo pikica pridna in bo zdržalauser posted image ...

Kar se obveščanja tiče, se pa meni zdi, da bi bilo najbolj fajn, da moške pooblastimo za javljanje na forum-sam pokazat jim je treba kam, pa bomo vse naenkrat zvedele-a ni tako najbolj preprosto?

Eva1, o čaju za porod sem pa jaz samop dobro slišala, ampak meni so rekli, da je dober ta, ki se ga dobi samo v Avstriji, da ga je treba kupit dve vrsti in ju piti od 5 tednov pred porodom, 3krat na dan, ob točno dolečenih urah...In ker ne vem, kako se mu reče, ga nisem kupila in sem že zamudilauser posted image ...

No, zdaj pa zadosti-grem spat, jutri me čaka še en "šoping dan"...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
22.12.2006 7:59:51   
Urša08
Dobro jutro!

Naj vas pohvalim, da ste bile ful pridne med tem časom, ko sem bila odsotna.
Glede številk se strinjam, da si jih izmenjamo in smo na tekočem, ko se bodo začeli rojevati našiuser posted image .

V sredo sem imela pregled in naj bi bilo vse ok. Otrok je obrnjen dol z glavico. S ctg-jem pa začnem v četrtek. Samo sem pri drugi ginekologinji, ker je moja 14 dni na dopustu. Pregled imam pa šele 11.januarja, ko pride moja z dopusta.
Darila imam že vsa nakupljena, samo še zavit jih bo treba. Pa smrekico morava postaviti. Imam pa v planu še malo peči, vendar ne vem koliko mi bo zneslo. Sem si rekla, da moram vsaj bajedero, rumove kroglice, pa orehovo pecivo narest. Bomo videli. Danes imam še zobarja, potem letim v trgovino po par malenkosti za pečt. Potem bom pa videla koliko energije mi bo še ostalo, da to spečem.

Se še slišimo.
Papa
user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
22.12.2006 9:51:36   
bucka01
Ojlauser posted image
No ravnokar sem se vrnila z pregleda nič novega vse po starem user posted image  je lepo obrnjen navzdol in pridno raste še nobenih znakov da bi se kaj dogajalo tako da bo treba še nekaj časa počakat naslednji pregled imam 5.1. takrat mi bo delal ctg potem pa še malo in bomo na koncu.
No pa lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
22.12.2006 10:51:34   
karolina*
Ojla januarke

Po dolgem, dolgem času se tudi jaz malček oglašam. Zadnje dni pred nastopom porodniške je bila v službi taka norišnica, da nisem utegnila niti jest, doma se mi je pa šele sedaj uspelo priklopit na internet. Sem pa imela kar nekaj branja user posted image .

Vidim, da ste vse v redu in še v enem kosu. Mi smo imeli prejšnji teden malček panike, sem že skoraj rodila, pa so se popadki potem umirili in so me poslali domov. Upam, da bo sedaj mirno in bo naša pikica počakala do roka ali vsaj do januarja, da grejo vsi ti prazniki mimo.

Zanima me, če še kateri otrdeva trebuh. Moj je stalno trd, razen če ležim je v redu. Pa se mi resnično ne ljubi stalno ležat, tako da sploh ne vem kaj naj naredim. Me pa nič ne boli ali vleče navzdol... Pa naša pikica je tako aktivna, da me včasih cel trebuh boli, ko tako brca. Včeraj zvečer je imela cele tri ure take akrobacije, da nisem več vedela, kako naj se dam user posted image . Potem se je pa kar naenkrat umirila. So tudi vaši otročki tako živahni?

No, lepo se imejte, pa umap, da bom teh zadnjih 14 dni bolj pridna z oglašanjem na forum user posted image . Pa lepe prazniike vsem.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
22.12.2006 12:28:24   
petraz
Lep pozdrav!

Skoraj vse ste za to, da ena prevzame odgovornosti za poročanje o porodu, ampak nobena se ne javi user posted image  user posted image

Če ne bo nobena druga prvzela nalogo, jo bom jaz!!!! user posted image  user posted image
PDP imam 27.01.... tako, da vas bo kar nekaj rodilo pred mano in bom lahko vsaj za tiste poročala....

Tako, pa je stvar urejena.... Sedaj pa mi samo povejte, kako mi boste poročale.... A vam jaz posredujem mojo telefonsko na Z.S. ali kako drugače!!??

.... pa čimveč dobrega peciva specite danes... (tiste, ki ga pečete) user posted image user posted image

Lep dan še naprej....user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
22.12.2006 15:46:14   
zojaB
ČAW,

Sem tko jezna in slabe volje, z mojim sva skregana in sva šla narazen, danes ko me ni bilo doma se je tudi odselil...mislim noro, sploh ne dojemam pa ravno zdej, ko so prazniki. Kakor hoče, nej gre nazaj k mamici svoji. user posted image user posted image  

Kako ste kaj, mene je že ponoči celo noč grozno bolel sp. del trebuha in hrbet, spala sem grozno, danes ,me pa tud skos nekaj ščipa po mojem samo zarad živcev.  Ahja, kaj bi jamrala...sej bo kmal boljš

Ful ste pridkane, ko tolk pečete in pripravljate za praznike, meni letos ni treba, se lepo švercam pri starših mojih, ker jaz na novo opremljam hišico in še nisem dobila svoje kuhne... pa tud ne diši mi, da bi se s tem ubadala zdele. Ampak kar voham vaše potičke pa piškotke....mmmnjamiuser posted image

Grem kakšno dobro knjigo prebrat, da si mal živčke ohladim.

Mejte se

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
22.12.2006 16:17:14   
Urša08
Ojla!

Se spet oglašam. Sem si malce pavzice naredila preden se spet vrnem pečt. Uspelo mi je narediti bajedero, rumove kroglice in cookije. Sem se odločila da samo še orehovo pecivo naredim potem pa neham peči. Saj ostalo bo itak mami pripravila, jaz sem samo malce dodala.
ZojaB upam, da tale prepirček ni nič resnega? Pa ja ne sedaj, ko so prazniki in se bliža čas poroda?user posted image Se bo jeza pohladila in bo nazaj prišel - saj vaju ne more kar odpisat.

A mate smrekco že vsi postavljeno? Midva jo bova danes zvečer oz. jutri zjutraj - komaj čakam. Imate že plane kje boste na božični večer. Midva greva k mojim, tako kot vsako leto. Imamo tako tradicijo in nama kar odgovarja. Letos pa sploh, da me bodo malo pocrkljali. Drugače sem pa polna energije in cel dan kr letam okrog, pa pečem, pospravljam,... Pomoje me bo zvečer kar hitro zmanjkalo. Pogrešam pa to, da ne spim več toliko. Zjutraj se med šesto in sedmo zbudim.user posted image No ja saj bo.

Vsem želim prelepe božične praznike in vso srečo v novem letu.

Me pa res zanima če bo katera že letos rodila.

Papauser posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
22.12.2006 16:32:34   
zima07
Hallo,

ZojaB, tudi jaz upam, da tale prepirček ni bil dokončen in da se bo vse še lepo umirilo...Tole je tak čas, hormončki, divjanje, živčki...ampak, ko se pikica(ec) rodi, bo pa vse drugačeuser posted image user posted image user posted image ...No, upam, da se vama bo uspelo pomirit že pred tem in da bodo prazniki lepši...

Meni danes še vedno ni uspelo vsega nakupiti, bo treba jutri še enkrat na delo... Sva pa naročila nov avto-po sili razmer je bilo nujno-in dobimo novega Berlingecauser posted image ...to bo prostorauser posted image ..

Zdaj grem pa tudi jaz piškote peči, če bo čas pa še eno pecivo naredim..

No, lepo se imejte!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
22.12.2006 18:38:34   
LUNA06
Ojla!

Evo pa so še zadnji nakupi za nama, jutri greva še na primorski konec voščit, potem pa samo še počivam, drugače me bo res prehitelo.

Sem ravno včeraj hotela predlagat nekaj glede tega obveščanja.Jaz predlagam, da ena oz. dve posredujeta svojo cifro tistim, ki to želijo.Glede na to, da se je javila že petraz, ki je na vrsti bolj na koncu, jaz pa zelo na začetku, bi ble midve verjetno najbolj primerne.Tako, da predlagam, da se javi tista, ki želi št. in jo dobi na Z.S.V vsakem primeru pa bi blo fino ja, da naučimo naše gospode, ki bodo kasneje lahko povedali kaj več.

ZojaB ne mi zamert, ampak jst sm prepričana, da si ti trenutno malce sitna (jst priznam da sm ful) in tvoj dragi rabi samo malo počitka.Potem ga bom poklicala, da se je začelo dogajati in bo use kul.Sej učasih se mojmu čudm, da me sploh še prenaša.Verjetno se tolaži s tem, da bo kmalu konec.

Ja trebuh otrdeva usake toliko časa, ampak s tem baje ni nič narobe.

Kar se peciva tiče nisem ravno zagreta, pa ne zato k ne bi znala, ampak potem se mi zdi, da se pa sama bašem, k se ne morem upret.Midva itak živiva nad mojimi starši in mami ima te dni rojstni dan in bo tega kar dosti.Zato se nisem niti trudla.

Na božični večer bova kar pri naših.Za novo leto zvečer gremo pa v gledališče, potem pa kar domov.In ve, maste namen kam it?

Aja BarbiD ob kteri uri maš 3.1.dekompresijo?Jst mam ob pol enih.

Pozdravček usem!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
22.12.2006 18:45:55   
LUNA06
Aja še to.
Danes mi je babca na dekompresiji rekla, da imajo trenutno ful gužvo v porodnišnici in veliko prekmalu rojenih otrok.Se je strinjala z mano, da je to posledica laufanja po trgovinah in živčnega stanja, ki trenutno vlada po njih.Tako da punce....ne pretiravat!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?