|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
14.12.2006 16:16:56   
soncicaT
Mončka..mogoče ne bi blo slabo da bi Maticu rekla, naj besedilno nalogo res dobro prebere in si magari kaj podčrta, z barvicami, da bo bolj privlačno izgledalo. Pa na glas (med testom na tiho) naj prebere..vadite doma, naj razmišlja zraven..ker otroci včasih kar berejo in niso z mislimi pri stvari..Škoda je, ker zna in zaradi malce nepozornosti dobi nizjo oceno..Saj bo...Vsako leto je boljše..Samo nič kaj preveč pritiskat na otroka...vse se bo rešilo.

Hvala za pohvale za fotke, pač nekaj. no..user posted image

tananejka..tvoja bo tudi manekenka..punce se mi zdi da kar fajn šišajo mojga Tea.

Anuš..Klei hitro okrevanje.user posted image user posted image  Sja ni čudno v temmrazu, sam če zunaj tak lep sonček sije, ne moremo bit ves dan noter.user posted image

Sva bila s Teom zunaj, je huuud mraz, in sva šla kar nazaj, pa še spi v vozičku...jaz pa lenuharim na RR..

Grem rajš kej delat, da ne bom mela slabe vesti.user posted image

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 14.12.2006 16:23:51 >

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
14.12.2006 16:24:47   
Anuš
No, Klea spi, jaz pa hitim s poročanjem: Ima vročino 38,6 in sem jo po navodilih tananejke namakala, pa ima sedaj 38,1. Tako, da jutri res odpade, žal. Zvečer ostalo, moram gor

Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.12.2006 17:06:11   
beti 1
Tananejka: če maš kje bližje tebi kakšno fino lokacijo za user posted image sem jaz še vedno za. Potem lahko prideva verjetno že pred pol enajsto. Bi mi res pasala ena kavica in malo klepeta.

Anuš: Klei pošiljamo user posted image da bo hitro zdrava.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
14.12.2006 19:00:38   
tananejka
Beti1: meni bi najbolj ustrezalo, da pri meni parkiraš in gremo na en điro, potem pa zavijemo v WTC. Tam se user posted image  sicer ne morejo igrati (moja okoli 11ih zaspi, tvoj bo pa po plavanju tudi verjetno zaspančkal). Ko se zbudita lahko gremo pa še na krajši sprehod. Kaj praviš?

Katjandraž: tudi vidve za Ano sta vabljeni, če boš imela avto!!

< Sporočilo je popravil tananejka -- 14.12.2006 19:06:25 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
14.12.2006 19:59:06   
neja
Žaži user posted image . Lepo da si se nam pridružila pri user posted image . Jaz sem stara 32....ampak bi raje zamenjala številki in bila stara toliko kot ti pa nikakor ne greuser posted image user posted image user posted image . Ti si pa res še prava rosicauser posted image .

Tananejka, pa mi je 66. stran ušlauser posted image user posted image . Saj ni čudno, ko pa nimam skoraj nič časa za najljubša opravila (bla, bla na RRuser posted image ). Pa saj bo boljše.

Saj niti ne morem vse prebrat, toliko ste naklofkale. Sicer sem šla na hitro skozi, ampak za to si moram prav čas vzetuser posted image . Res ste bile pridneuser posted image user posted image user posted image .

Mončka, jaz ti itak ne vem nič pametnega povedat glede Matica, se pa mi zdi ful dobro to, kar ti je napisala SoncicaT. Ampak jaz verjamem, da se bo to porihtalo.

LP....moram šibat ker me ded dol mečeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1655
14.12.2006 20:56:16   
beti 1
Tananejka zmenjeno. Prosim pošlji mi naslov na SMS, al pa te pokličem po plavanju, preden bom štartala, pa mi poveš kako do tebe pridem.

Sem bla popoldan med drugo in tretjo z Blažem na sprehodu po Tivoliju, naju je sonček tako lepo grel da sem hotela predlagat Čolnarno za kavico, samo dokler je megla ali oblačno je pa precej hladno.

user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
14.12.2006 21:13:02   
tananejka
Beti1: pokliči me prosim po plavanju. Se mi ne da SMSja klofatuser posted image .

LAHKO NOČuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
14.12.2006 22:14:05   
mončka
                                   user posted image    
Pozdravljene moje punce.

Najprej vsem    user posted image za  nasvete  glede mojega   fanta .
Naj  pa  povem da tu negre za nikakršno lenobo ali  nepripralljenost   pa  še mogoče  neznanje  ampak za  res nerazumevanje navodil, težja so težje  jih razumeuser posted image user posted image trudim se mu pomagat koiko morem   in upam da se  bo uredilo tudi to.Ker se res   pridno uči in se trudi..

Neja res te je treba skregat user posted image user posted image zdaj imaš novi -boljši i ternet pa si   malo skoraj nič  na čveku   user posted image user posted image TI TI TI.Le glej jih boš v Soboto  dobila  po ritiuser posted image user posted image

Anuš tvoji pikici pošiljamuser posted image in da se  čimprej pozdravi.
Tananejka kako je kaj Alina je že  kaj boljše ali je še vedno taka tečkica no moja Lina je že malo boljša upam da  bo tudi jutri takouser posted image user posted image .

Beti fajn se  načofotajta  jutri  in  prijetno kofetkanje  z Tananejko

Zazi jaz sem iz MB - okolica  stara pa sem 30. let

Smo pa se  fajn našopingirali tako da imamo spet  nekaj časa miruser posted image user posted image

lepo in mirno noč

user posted image

< Sporočilo je popravil mončka -- 14.12.2006 22:19:30 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

Neposredna povezava do sporočila: 1658
14.12.2006 22:27:44   
cebelicamaja
Zdravo punce!

Evo me. Mi smo vsi živi in zdravi. Smo leteči 100 na uro, tako da zvečer navadno samo v posteljo cepnem. Včasih sem vas še malo preletela, sedaj pa že dalj časa ne.

Jaka je sonček. Živahen, ampak priden, ravno takrat ko je treba. Malo mu sedaj z nosa teče, ma ni panike.

Katjandraž mi je po smsju sporočila za vaš dogovor 23.12. Z veseljem sem se prijavila, tako da se vidimo.

Toliko za enkrat. Bom še malo preletela vaše prejšnje strani. Drugače pa komaj čakam sobote. Moj dragi pa sprašuje, če mu date telefonske vaših fantov, če bo kakšno pomoč in nasvet rabil ob moji odsotnosti.user posted image user posted image user posted image

LP, maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

Neposredna povezava do sporočila: 1659
14.12.2006 22:47:23   
soncicaT
Jaz sem stara 28, marca imam RD.

Lahko noč.

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
14.12.2006 22:52:31   
katjandraž
Čer!

Naš veliki fant ima spet vneta ušesa, tokrat oba in to močno. Zraven ima tudi učke malo vnete, tako da je spet na antibiotiku (nazadnje ga je dobil pred 4 tedni), pa še kapljice mu moram dajat v učke, ki jih sovraži.  Že včeraj popoldne je jokal na ful, ker se je v katalogu zapiču v eno tablo, da mu jo mormo kupit. Čist čudn je bil, kar joku in histeriral je, pa ponoči je po par tednih spet pribremzal k nama. Sem že včeri rekla, da se mu zgleda neki kuha, k ni nič sebi podoben in evo zdej. Drugič bom rajš tih. Tako da naju jutri ne bo na kavicouser posted image .

Žaži, jaz bi tudi rada zamenjala s tabo številki, pa mi nekak ne rata, čez slaba dva meseca jih pa itak ne bo smiselno menjati, ker bosta enaki (33). Madonca, a sem najstarejša tukajuser posted image ?!

Grem počas v posteljo, lahko da me čaka pestra noč.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
14.12.2006 22:52:39   
tananejka
Cebelicamaja: res lepo, da ste OK. Dolgo se nisi oglasila in nas je že kar malo skrbelouser posted image . Super, da se nam pridružiš v sobotouser posted image .

Moj user posted image  se je smejal, ko sem mu prebrala predlog za številko gsm-jauser posted image . Ja, jaz mislim, da vse po vrsti malo skrbi kako se bodo znašli z malimi user posted image . Pa, če se ne motim še vse (ki pridemo) dojimo....to bo še prava nočna žurkauser posted image .....pri nas na zabavi in domauser posted image .  

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
14.12.2006 23:16:10   
soncicaT
tananejka..tako mlado pišče si še ti..user posted image user posted image user posted image ..malo heca...hehe...no saj tudi druge še nismo glih za v gugalnik..user posted image

Joj kake sekam, zdaj pa res spat.

Čiao

Neposredna povezava do sporočila: 1663
15.12.2006 7:47:24   
neja
IZVIRNO SPOROČILO: soncicaT

tananejka..tako mlado pišče si še ti..user posted image user posted image user posted image ..malo heca...hehe...no saj tudi druge še nismo glih za v gugalnik..user posted image

Ej, tu zraven pa sem se zdaj nasmejalauser posted image ....za v gugalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image .

LP

< Sporočilo je popravil neja -- 15.12.2006 7:49:11 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
15.12.2006 7:55:10   
neja
Takouser posted image ...zgleda, da pa jaz pa sem že za v gugalnik user posted image .
Plizzzzzz povejte mi kako se dela ta citat, ne da bo še moj komentar v belem okvirju user posted image .

LP user posted image

< Sporočilo je popravil neja -- 15.12.2006 8:01:01 >

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
15.12.2006 8:16:50   
Anonimen
Žažiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jas sem celjanka, imam 36 let in tri otroke. Zgleda, da sem jas najstarejša.user posted image

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
15.12.2006 8:53:31   
tananejka
Jutro!

Neja: meni tudi citati delajo probleme, tako da tokrat ne bom dala nasveta. Sem se zaklela, da jih ne bom več uporabljala, ker vedno nekaj zauser posted image (šuštram)user posted image

SoncicaT: ma, saj sem res še mlada...vedno boljuser posted image  (baje te vsak user posted image  pomladi, tako da MARČICE veselo na delouser posted image user posted image ...pa ostale tudi niste za v staro šarouser posted image ). Jaz mam kar težave, ker ljudje velikokrat misliji, da se hecam: ko povem, da imam 3user posted image user posted image user posted image

ŠIBAM KEJ NARESTuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
15.12.2006 9:51:08   
Mateja82
Jutro!

Žaži  imam jih 24 . Koliko jih pa imaš ti? Mogoče si že napisala pa sem spregledala.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Neposredna povezava do sporočila: 1668
15.12.2006 10:03:28   
Anonimen
jilic1; Čau! Ja fino no da je pa vsaj ena malo bližje. 36? hmm..no potem sem pa jaz najmlajšauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
15.12.2006 10:06:51   
Anonimen
Sam res tananejka in ostale...morte bit pa turbo mame.user posted image  vsem user posted image  očitno mam sam jst enga pamžeka, ostale jih mate po 2 ali 3, če se ne motim.

Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.12.2006 10:09:45   
Anonimen
Mateja82;Noooo še ena Celjanka fajn juhuuuu js ih mam pa 23.user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.12.2006 10:21:12   
Mateja82
Žaži pa si menda res naša najmlajša.user posted image  

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.12.2006 10:50:22   
Anonimen
Očitnouser posted image  eh pa sej nč tajga. Se bomo vseeno zaštekale. Kljub razliki v letih mamo pa vse eno skupno točko DOJENČIJEuser posted image  če ne druga. Sam se bo sigurno našla še kaka stvar skupna. Ajaaaa to sm pa pozabla PA VSE MAMO ZIZEKE PA ŠIŠO, tut to je neki skupnega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1673
15.12.2006 11:05:41   
Anonimen
neja; A mi poveš s kje si? Pa kolk si stara, pa kolk otročičev maš?

Pa ostale punce tut če mi poveste;
beti1; Kolk otročičkov maš pa kolk stare pa imena teh
Mateja82; enako
mončka; enako
soncicaT; enako
katjandraž; enako
jilic1; enako
čebelicamaja; enako pa kolk si stara

No da za vsako vem kako in kaj. Sem firbec ne? Ja če vas je pa tolk da ne vem katera je kera ko berem, tko si bom pa napisala pa nebom pozabla.
Ej punce a vaši dojenčki že nosjo čeveljčke??? Kr jst mojmu Aljažeku gor ne spravim nobenihuser posted image user posted image  Pa bi mu jih rada kupla, ne vem kaj naj.user posted image Je zuni tak mraz pa tut hodi že malo pa bi blo fajn....

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.12.2006 11:38:48   
soncicaT
Žaži..jaz imam en "načrt" ...ti nas sam redno beri, pa boš vse izvedela...pol pa ko se ti zazdi da bi kateri odgovorila, pa odgovoriš..simple...glede na to da smo v marčevskem forumu...to pomeni da imamo verjetno vse 9-mesečnike oz okol...mislim da bo zapisovanje čisto nepotrebnouser posted image user posted image user posted image

Pri nas ša danes snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mali pa spiiiiiiiiiii.user posted image

Jaz pa južino kuham...

Čiao.

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 15.12.2006 11:46:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?