|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
15.12.2006 11:54:49   
Princess Mononoke
žaži DOBRODOŠLA!
Jaz sem Primorka ki živi v Avstraliji. Spadam med ta stare user posted image (36 let) in imam samo eno user posted image  Emo, rojeno 24. marca. Še vedno dojim (približno 4 krat na dan in ponoči kot kdaj).

Nič več se ne bom hvalila da boljše spi ponoči, ker bo spet kriza. Zadnjič ko sem se tu pohvalia da gre na boljše, se je ta mali user posted image , štirikrat zbudila do polnoči, potem sem kar nehala šteti. Ne vem kaj jo matra, ampak ko se zbudi plazi po postelji in se dviga, vendar se ne upa dol spustiti v temi in potem user posted image  in nič drugega ne pomaga kot mamina ziza. Ema je tudi spala lepo do skoraj 6 meseca (pravzaprav našega obiska v Sloveniji) in potem se je začelo. Še vedno spi v najini sobi. Jaz sem tu tudi obdana z mamicami, ki imajo dojenčke ki lepo spijo celo noč in sem dobila nasvete da jo moramo dati v svojo sobo in pač nehat dojit s pomočjo "controled crying", kar pa jaz ne zmorem narediti. Tako raje hodim kot zombi okoli.

Mislim da bomo kmalu dobili tretji zobek (začel je prodirati skozi dlesen), vendar jo to nič ne matra saj je podnevi zelo dobre volje in kar nori okoli. Zgleda kot da je življenje preveč zanimivo zanjo da bi spala, ker podnevi spi dvakrat po 20 minut. Jaz pa se sprašujem kje dobi toliko energije. Včasih si pravim da bi še jaz morala piti moje mleko, ali pa sem res že za v gugalnik user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
15.12.2006 12:05:09   
Anuš
Žaži: stara sem bila glih pred kratkim 27. Imam Hčerko Kleo in kužo Asto. Torej 2 otrokauser posted image user posted image .

Klea je bila dons brez vročine, sem jo pa vseeno danes peljala v ZD, ker sem včeraj opazila vneto bezgavko oz. slinavko (žal nisem iz tega focha, ne poznam razlike), ki jo je ob dotiku zabolela. No, in je dr. rekla, da lahko da je mumps! Sliši se grozno, sploh ne vem kaj to je. Ampak po mojih knjigah nič takšnega. To so mi rekli tudi v ZD-ju. Ne more pa še potrdit diagnoze, ker se je začelo šele včeraj in se mora bula povečat, da bo Klea zanimiva za njihuser posted image . So mal sado tele doktarceuser posted image user posted image user posted image .  Ne vem pa kako je u mojim user posted image , če faše mumps. Baje, da njegovi vojaki lahko  pomrčkajouser posted image . Beti1: rabim tvojo pomočuser posted image . Z informacijami o mumpsu, ne glede vojakov mojega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
15.12.2006 12:36:19   
beti 1
Anuš, res super, da si tako dobre volje kljub temu, da je Klea bolna in ne veš točno, kaj ji je. Sem se res nasmejala tvojemu postu. Zdaj grem kuhat kosilo, potem ko bo Blaž spal bom pa malo osvežila svoje znanje, pa ti sporočim glede tvojga user posted image . Če je bil cepljen ni nobene panike.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
15.12.2006 12:52:27   
Anuš
Tenks Beti1:Se ti zahvaljujem že vnaprej. Če boš pa pridna, se ti bom pa še potemuser posted image

Betipress:Kako je bilo na španceru s tananejko?

Žaži: Kaj je to ŠIŠA? Sej se mi dozdeva ampak hočem slišat obrazložitev iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
15.12.2006 13:32:00   
beti 1
Evo prispevek o mumpsu pri otrocih od ene dobre zdravnice s otroškega oddelka Infekcijske klinike:
http://www.mojmalcek.si/revija11-02/mumps.htm

Iz tega sledi, da dojenčkom in otrokom ob prebolevanju mumpsa ni hujšega.
Med 10 in 30% odraslih moških ima kot zaplet mumpsa vnetje mod, ki pa je ponavadi enostransko in le redko zapušča popolno sterilnost, je pa hudoooo neprijetna zadeva.
Težava je v tem, ker vse skupaj povzroča virus, ki se seveda požvižga na antibiotike, ampak v sodobnem svetu mamo zdravila, ki se sicer redko uporabljajo a lahko omilijo potek.

Kaj več bi ti pa že težko napisala.

No, sem bla zadosti pridna???

Zdaj pa res nimam več časa kucat, moram pojest kosilo in spakirat. Popoldan grem v Kolosej na RR srečanje, zvečer pa sama z obema k mojim. Moram met vse spakirano preden se Blaž zbudi.

Tako da opis klepeta prepuščam Tananejki.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
15.12.2006 15:32:52   
Anuš
Ej, beti1 res hvalauser posted image . Ti si zvezda user posted image .user posted image Klea nima več vročine, pa tudi zelo dobro je razpoložena, dosti poje in popije zato sem lahko dobre volje. Samo res še nisem slišala za mumps prejuser posted image Vse kar Kleo zaenkrat muči je boleča žleza. Upam, da bo šlo počasi nazaj do zdravja.

Zdele pa šibam ven s kužinjo, ker sem že cel dan not, pa takle sonce mamo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
15.12.2006 17:23:55   
Anonimen
user posted image user posted image šiška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
15.12.2006 17:54:58   
neja
.....pa tudi VAĐAJNA user posted image . Anuš....a je zdaj kaj bolj jasnouser posted image user posted image

Žaži verjetno si spregledala, sem ti že napisala, da sem stara 32user posted image . Sicer pa se ti oprosti, ker zadnja dva dni babe tako klofkajo poste, da še je meni marsikaj spizuser posted image ...user posted image . Imam pa dve bejbi. Neja  bo aprila stara 4 leta, Jana pa je itak letošnja marčica rojena 11. Potem pa še je en user posted image ....torej imam triuser posted image .
Jano še dojim zjutraj, zvečer in čez dan, ko jo spravim spat. Pa seveda ponoči, če se zbudi. Ampak tisto je bolj za carto. So bolj redki dnevi, ko se ne zbudiuser posted image user posted image . jo pa bom počasi morala nehat dojit, ker me včasih kar fajn ugrizne, tako da to ne bo več dolgo trajalo.
Zgleda, da ste spregledale moje vprašanjeuser posted image ....prosim, če mi katera pove, kako se uporablja ta citat, ne da še imam v tem belem okvirju moje besedilo zraven. Plizzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa je naš dan, a ne štajerke? Komaj čakam, da se dobimouser posted image . Dedom pa kar sporočte, da pridemo domov okrog šestih zjutrajuser posted image . Eh, rajši ne, da še ne bo katerega infarkt user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil neja -- 15.12.2006 17:58:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
15.12.2006 21:44:45   
tananejka
Večer!

Res je faj na imamo Beti1 med nami, da nam tako pomaga in pove tako, da vsi razumemouser posted image user posted image

Anuš: tvoji lepotički hitro okrevanjeuser posted image . Veliko mislim na njouser posted image

Katjandraž: tudi tvojemu user posted image  želim hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

Šiška pa prvič slišemuser posted image , Neja: vađajna mi je bolj blizuuser posted image user posted image ....madona smo marčice pokvarjene postaleuser posted image user posted image user posted image

Štajerke: UUUŽŽŽŽIVVVVAAAJTTEEEEEEEuser posted image . Pred šesto pa res ne domov hodituser posted image . Bojo user posted image  vsaj vedli kakšne fajn ženske imajo in kako je če si sam, brez pomočiuser posted image

Jutrišnji dan je čista norišnica za nas: Aneja in Tanaja prespita pri babici (tašči), zjutraj letim k frizerju, ob 10.30 po dvojčici - gremo na RD od prijateljčka, ko pridemo domov bodo darila (od mojih staršev in prababice), ob 19ih pa imam službeno zabavo........in user posted image  je seveda do 15.30 v službiuser posted image .....pa bomo user posted image user posted image user posted image user posted image  vseeno uživaleuser posted image

NOČKOuser posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
15.12.2006 22:09:31   
mončka
      Pozdravljene
sem   tak jezna  ker sem napisala cel roman pa mi je  vse  skupaj zbrisalo user posted image

bom pa  zdaj  samo malo  nakratko

Tananejka kako je kaj Alina zdaj z njenim jokicom  je kaj boljše ; no moja Lina je malo boljša tako da jo lahko pustim spet  par minut samo da se zaigra.

Moram povedat da se je Lina  daes  sama vstala in to kar sredi sobe  brez vsake oporeuser posted image user posted image seveda jo je pol  takoj vrglo na rito ampak uspelo pa ji je .Pa ona bi  kar šla  sama  sploh se nebi več držala za rokice  je  tak
user posted image če jo držim . joj joj

Neja  spet sem se  res pošteno nasmejala
user posted image tvoji  izjavi  ampak mislim da   bo zdaj ANUŠ  razumela kaj je  hotela žaži povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anuš svaka čast res da si tako  dobre volje   čeprav je tvoja pikica user posted image res ji  želim da se  čimprej pozdravi.

Beti ja se strinjam z Tananejko   kako je dobro da te imamo user posted image user posted image pa uživaj  z user posted image user posted image pri starših.

Mateja 82  zadnje čase  bolj malo tipkaš  .te pogrešam  daj tipkaj malo večuser posted image user posted image user posted image

žaži sicer si res najmlajša pa tudi najzahtevnejša user posted image user posted image user posted image
sicer se strinjam z  sončico T ampak ti bom vseeno  ponovno napisala ; stara sem 30let in imam dva otrokeca  Matic je star 10 let  Lina pa ( glede na to da smo  na  čveku  marčevk ) 9 mesecev;  doma pa sem v Mklavžu pri Mariboru   ok zadovoljna.

Katjandraž tudi tvojima user posted image user posted image želim   da vnetje čimprej mine
Princess Mononoke  superuser posted image user posted image da vztrajaš z dojenjem naprej  in ne oziraj se na druge izjave kaj bi morala in kaj ne .

Sončoca T  res  ti hvala za včerajšnji nasvet  glede šole   bova probala

se pošteno veselim jutrišnje zabave   nas Štajerk  komaj čakam PiaM  res škoda da te ne bo ampak te popolnoma razumem, tudi  sončica T upam da se  drugič  res srečamo   takrat ko boš doma  v SLO.

zdaj pa šibam  da  mi še totega posta ne zbriše

bay

< Sporočilo je popravil mončka -- 15.12.2006 22:11:51 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
15.12.2006 22:14:49   
tananejka
Mončka: Alina je bila 2 dni tečna ko šus. Zdaj je veliko boljšeuser posted image . Danes popoldan, ko se ni dovolj naspala, je spet začela nekaj tečkat, pa sem jo kar malo ignorirala. Nekaj časa je tečkala in godrnjala, potem se je pa zaigrala s sestricama in kasneje še samauser posted image . Me veseli, da tudi tvoja Lina bolje.....pa bravouser posted image  mali user posted image  za današnji VELIK podviguser posted image user posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
15.12.2006 22:50:40   
Mateja82
Čer!!

Oooo.. mončka kak lepo user posted image  da me pogrešaš saj jaz tebe tudi kadar se nič ne oglasiš.  user posted image .  Čestitke tvoji user posted image za nov podvig!!!!user posted image user posted image

Enji je pa danes prvič uspelo da  je spustila uporo in za dve sekundi sama stala. Mislim da se ji je bolj posrečilo kot kaj drugega, ker še nima čisto  pravega ravnotežja in sigurnosti v nogicah. Vaja dela mojstra.

Naši šišiki user posted image   se je zadnje dni  porušil celotni sistem. Čez dan mi noče več spat in se zelo namučim da jo spravim vsaj za pol ure v vodoravni  položaj, čeprav je že izmučena, sitna in neve kaj bi s sabo. Včeraj je omagala in zaspala celo v stolčku za hranjenje sem mislila da se mi sanja user posted image . Zvečer pa tud dela podaljške. Danes si je privoščila  dve dodatni  uri  vsatanja,plezanja in plazenja  po kinderpetu. Je pa nekaj dobrega na tem - so vsaj noči zato toliko bolj mirne in sladke.user posted image user posted image

Žaži imam  user posted image . Ime ji je Enja. Rojena  je 7.3. Moja starost 24 let. Sončica T pa ima prav spremljaj nas pa boš še marsikaj zvedelauser posted image .

Neja  za tvojo težavo s citati ti neznam pomagati, nimam pojma kako to gre. Mi  včasih uspe da je moj tekst spodaj, pa nimam pojma kako to naredim. Upam da bo katera povedala kako to gre, ker mene tudi to zanima. 

Zdaj pa grem še slike poslat v razvijanje. Sva se odločila da bova babicama in dediju podarila za božička  stenski kolendar z motivom naše male češple. Tega bodo sigurno veseli, saj so čist nori na vnukico. Stricu pa skodelico z njeno sliko da ne bo rabil pit iz mojega vročega, seksi ,striptiz  lončkauser posted image  user posted image

Lahko noč!!

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 15.12.2006 22:53:05 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
16.12.2006 7:47:04   
Anuš
user posted image

Žaži
: ŠIŠKA? Ja, vem, ena od občin v Ljubljaniuser posted image . In kakšno naključje! To je moja občina! Jst sem iz ŠIŠKE user posted image

Klea je bila včeraj zvečer in dons ponoč kar precej boščka. Vročine nima ampak jo je zgleda začelo boleti pri dojenju, ko imam njen liček naslonjen na roko. In sem ob 2-h zjutraj študirala user posted image kako naj jo dojim in doštudiralauser posted image ! Eno nogo sem dala na stol, Klea je zajahala mojo nogo, majica gor in je šlo. Torej v sede?! Se mi je spodnja noga proti koncu že poštano treslauser posted image

Štajerke: user posted image Danes zvečer pa odklop!

Neja: Ne vem kako ti to rata s citiranjem. Sej veš, da nisem glih v teh vodah user posted image . Pa pošlji mail na RR info, tam bi pa že mogli znat.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
16.12.2006 9:06:32   
mončka
  Anuš  res se mi smili tvoja pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super da si se tako znašla  z dojenjem user posted image user posted image res  si glavcauser posted image

Neja   javi mi zemljevid  user posted image user posted image kako do Kitajske da ne bom  na Ptuju  čisto zabluzlauser posted image

Mateja 82 daj povej kako daš narest  te slike na šalčke od user posted image     in seveda  kam si mi dala res fajn idejo  za darila   pppplllliiiissss
pa saj nevem če prav mislim  a ti mogoče pošlješ slike razvijat prek  internetauser posted image daj povej ker sem pa  res čist user posted image user posted image pri takih stvareh

Tananejka    no user posted image user posted image da se  je stanje pri  Alini tudi malo  popravilo, toti naši user posted image so že pravi  trmeki se mi zdi    vsaj  pri Lini je tako

lep dan 

< Sporočilo je popravil mončka -- 16.12.2006 9:15:22 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
16.12.2006 10:43:33   
neja
Mončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lino in njen prvi veliiiiiiiiiiiki podviguser posted image . Mala je prava šeficauser posted image .
Glede zemljevida pa je itak boljše, da ti ga ne dajem, ker v kitajsko ni kar tak prit....v večini primerov rabiš prevozno sredstvo po luftuuser posted image .....user posted image user posted image .
Te pokličem in se bomo nekje zmenle in skupaj šle douser posted image , ok? Najbolje, da se dobimo pred našo slavno Qlandijouser posted image  okrog 18. ure.

Anuš dobro pogruntavščino si si zmislilauser posted image . Samo pazi, da ne boš imela noge ko švarciuser posted image user posted image user posted image . Super, da je Klea brez vročine.
Ti jo le fejst cartaj pa bo hitro boljše.user posted image

Today is the day in imele se bomo superuser posted image user posted image user posted image , a ne babe?user posted image

Glede citiranja pa bom user posted image vprašala....ona 100% obvlada zadevouser posted image .

Čau

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
16.12.2006 10:45:15   
mončka
 neja  vidim teeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
16.12.2006 12:18:06   
soncicaT
Čisto na kratko..user posted image

Mateja82...tudi mi bomo dali naredit koledarjeuser posted image user posted image , kaj ti boš preko onterneta dala naročit? Mi smo gledali v Foto Tabor, v Mb. A mogoče veš kako dolgo traja izdelava od naročila?

Mončka..BRAVO LINA! To pa je res podvig! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja..tudi jaz nimam pojma glede citatov, hehe. To je ze visja matematikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..¸

Anuš..sta se kar znašli s Kleo..glede dojenja, veš kaj, kakor vama paše..Upam da bo kmalu bolje.user posted image

Žaži, iz katerega dela Celja si..vsaj mislim da si Celje napisala.

Princess Mononoke..tudi pri nas je spanje bolj tako, tako, se kr neki prebuja, oz bolj stoka, saj spi celo noč, ampak še vmes tu in tam vleče dojko...izgleda da iz navade...nekak še ne mislim čisto prekint z dojenjem, ker je zdaj zima in prehladi, tako da bom čist prenehala ko bova oba začutila da je tako prav...oz do službe bo že treba.user posted image

Uživajte vikend, še malo pa bo BOŽIČ....kako lepo. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 16.12.2006 12:19:51 >

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
16.12.2006 14:01:07   
Mateja82
Ahoj!

Mončka Ja slike pošiljam kar prek interneta in sicer v DM  na njihovi spletni strani imaš  njihov program za naročanje,(si lahko dol potegneš),  kaj vse je možno dat naredit , navodila in pa cenik. Aja pa v trgovini tud imajo en katalog kjer si lahko ogledaš kako stvari izgledajo.  Ima pa tud pošta to možnost in imaš celo brezplačno dostavo, je pa res da ena slika 10x14 stane okoli 40 sit v DM pa 25 sit. Cena šalčke v DM je 2.500 sit

Soncica T  Včeraj sem poslala ker po netu, prej sem si pa ogledala primerke v katalogu. Je pa prvič da naročam koledarje in upam da bodo uspeli. Nimam pa pojma kako dolgo traja izdelava. Prosila sem jih če lahko naredijo do petka, upam da bodo, če ne pa vsaj do novega leta.user posted image

lp

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
16.12.2006 21:02:11   
soncicaT
Kje ste kaj marčice?

Mi smo bili v mestu, Teo spal skoraj vso pot v vozičku. Je bil ful mraz in sva ga ful oblekla, pa deko po vrhu in v vrečo sva ga dala, pa se mi zdi da ga ni zeblo..upam no. Mesto je ful lepo okrašeno, nasploh lep utrip. No do trenutka, ko sem zagledala na Stefanplatzu (tiste ki poznate) ful velik monitor in na njem so predvajali film o tem, kako koljejo živali v klavnici..na tleh so imeli kravo in okoli folk, pa kazalo je kolk se krava muči, itd...mene je bilo groza. In to predvajajo zdaj v tem času, mene je kar minlo. Mene je že itak groza, sem tudi vege, ne jem mesa, in ko sem še to videla mi je šlo na bruhanje. Sploh mi ni bilo več se za sprehajat. Saj najverjetneje želijo folk osvestit da bi se ustavilo pobijanje živali, no izbrali so pa ravno ta čas..user posted image

Kljub vsemu smo se imeli kar fajn, zdaj pa naš falot že spi.

Zdajle me pa čaka malce rihtanje po kuhinji, saj ima user posted image  tudi še delo, tako da lepo spite in se beremo. Čiao.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
16.12.2006 23:13:30   
katjandraž
Čer!

Sem si dala dela z menjavo sličic iz albuma Avtomobilčki, zdej sem šla pa vas prebrat in vam par stvari napisat.

Anuš, res upam, da je Klea boljše. Mora biti pa fejst boga, revca, mumps je kar zoprn, baje, jaz sem ga tudi imela pri 2eh letih al neki tacga in to obojestranskega, pa FUUUL sem bila zatekla. Še dobr, da se tega ne spomnim, bi me kake more tlačileuser posted image .

Štajerke, upam, da se mate ful dobr, kej poročajte jutr.

Andraži je že tak, kot da mu nič ne bi bilo, smo imeli pa enkratno nočuser posted image . Mali je popoldne zaspal ob 17h in se ni zbudil do 1h zjutraj, ko je Ana jokala. Tako smo bili vsi 4je skupaj v postelji, s tem da mali user posted image  do 3h ni hotel zares nazaj zaspat, ampak bi on mamico za lase vlekel. Za crknit. Ana je pa tud ful rahlo spala in skoz neki v spanju jokcala, tako da je nismo mogli nest v njeno posteljo. Okol 4ih je Andraž končno trdno zaspal in sem ga nesla v njegovo posteljo, pa je bil že pred 7h auf. Sem hitro Ano odnesla, da je ne bi zbudil, jaz pa valjda nisem mogla nazaj zaspat. Po pol ure sem dojela, da ni variante, da bo še spal in sem mu dala risanke, jaz pa sem zraven kinkala, mož pa spal kot top. Jaz ne vem, kako mu rata tolk trdno spat. Ponoči je bila Ana zraven njega, pa je ni slišal jokat, sem ga morala jaz ruknit, naj ji da dudouser posted image . Madam se zjutraj praktično ni dojila, ampak se je igrala z mojo joško, tako da sem se ustrašila, da namerava končat z dojenjem. No, pa se je zvečer lepo podojila. Sem bila ful veselauser posted image . Tam nekje do 1. leta bi jo rada še dojila.

Rezultat Aninega nespanja ponoči sta dva zobka, in sicer zgornji dvojki in gospodična je danes začela plazituser posted image user posted image user posted image . Andraž pa ima opravičilo, ker je bolanček. Ana me je s svojim plazenjem sicer malo zafrknila, samo sem ful ponosna nanjo. V četrtek zjutraj imava RA in sem upala, da bo začela plazit po pregledu, da dobim izvid, ki bi mi pri vlogi za podaljšanje porodniške kaj koristil. No, ker je moja user posted image  pač frajerka, pa izvida ne bom dala zraven. V četrtek popoldne grem potem do njene peditrinje, da mi napiše še svoje mnenje, v petek pa potem nesem vse skupaj na CSD. Srčno upam, da bi mi uspelo podaljšati.

Pa da vam ne pozabim povedat, da sem danes že brez neprespane noči čisto utrgana. Včeraj sem namreč na spletni strani od stanovanjskega sklada videla, da bo danes razpis za stanovanja, ki sem ga ful čakala. V LJ bo samo 62 stanovanj, pa niti še ne vem, če kakšno, ki bi nam ustrezalo, kaj šele, da bi ga ravno mi dobili, pa sem že čist nora in delam plane, kako zrihtati stvari (mož bo v času, ko je treba podpisat pogodbe, pa kredit vzet... na Kosovu), pa kam Ano v vrtec vpisat ... Komaj čakam, da gremo na večje, tole dvosobno stanovanje je res čist premajhno za nas. Si ful želim, da mi ne bo več treba vsak dan kavča pospravljat, pa da bosta otroka imela vsak svojo sobico. Če nam slučajno uspe na razpisu, je selitev že oktobra prihodnje leto. To bi bilo prelepo. Moja želja je atrijsko 4 sobno stanovanje. Sem skromna, ne?user posted image

Jaz že komaj gledam, tako da bom končale tale svoj roman. Lepo se mejte; Štajerke, ve pa čim prej poročajte, sm firbčna, kako je blo na vaši žurki.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
17.12.2006 5:42:01   
soncicaT
Dobro jutro!!!

No mi smo pa danes zgodnji. Se vidi da je Teo včeraj spal na sprehodu v vozičku (cca 2-3 uri)+za čas kosilo cca 1,5 ure,  in zdajle mu ni več za spat. Poleg tega je vso noč "smrkal", ima poln nosek, tako da ga ze čistiva, sem mislila da bo zdajle še malo potegnil, pa se ga niti z dojko ni dalo pregovort...in tako sva v dnevni, kjer se on že na veliko igra, jaz pa napol spim zraven, kriza. Ne bom mu več dovolila spat popoldne, ker takih noči ne želim več!user posted image user posted image user posted image

Katjandraž..super da boš podaljšala porodniško, ker v šoli zna bit res naporno, posebej če si sama. Mene čaka razred, nasplošno se veselim, ker je razred bistvo poučevanja in čisto nekaj drugega kot opb in vsemu da en smisel, ampak hecno mi je pa vstopat v razred sredi leta, ko se bomo navadili drug na drugega, bo pa konec.user posted image  Pa glavno da sploh služba je, pravim jaz!

No, zdaj pa grem malce krotit svojega dirkača.user posted image

Se beremo!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
17.12.2006 10:12:28   
Anonimen
Neja, ko kliknes citiraj, se ti na zacetku teksta napise [ quote ] in na koncu teksta [ / quote ] (samo da brez presledkov, samo drugace ti ne bo jasno user posted image ) in med ta dva quote-a ne smes pisat .. Pa ce ne zelis celega teksta imet citiranega, ampak samo en del, ga preprosto zbrises, samo ne smes teh [ ] zbrisat ...

Lahko pa skopiras tist tekst, ki ga zelis citiral in samo napises na zacetek in konec [ quote ] in [ / quote ]. 

LP, Ribica

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
17.12.2006 11:22:19   
mončka
                    user posted image

Vidim da so Štejerke  še  precej utrujene od našega srečanje  včerajuser posted image user posted image

No da malo nahitro poročam imele smo  se super   res prav   sproščeno .V kitajski smo se pošteno napapcale in   nasmejale , potem  pa smo bile povabljene k Nejini  sestri ki stanuje  zraven te restavracije  še na kavo in večer se je prelevil v  v  resnično    babjo čvekarijouser posted image user posted image user posted image user posted image    Tako da  neja , soris  ,ksenja  pa seveda  nejina  sestra  ( joj nevem kako ji je ime ) hvala za dobro  družbo  in gostoljubnost

Pri nas doma je  tudi   vse spalo ko  sem prišla domov .
več pa pokomentiram zvečer ko bo več časa ker smo spet leteči  

bye

< Sporočilo je popravil mončka -- 17.12.2006 11:35:59 >

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
17.12.2006 11:53:07   
Anuš
Katjandražuser posted image za dva zobka. Upam, da se bo uresničila tvoja skromna željauser posted image

Klea nima mumpsa, niti angine ne. Ima pa vneto bezgavko in pridno papa antibiotik.  V sredo zjutraj greva spet v ZD in bojo povedali kaj več. Drugače je pa čist dobre volje, samo ponoči jo dojim na 3 ure. Kot bi imela spet novorojenčkauser posted image

S tananejko greva dons na pilates, da izpolneva načrt: telovadba 3x/tedenuser posted image . Pa da se malo spočijevauser posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
17.12.2006 11:55:21   
Anuš
Štajerke: do kdaj ste pa bile? Zato, da vas bomo probale Lublanske srajce našibatuser posted image user posted image user posted image Naš dan je sobotauser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?