|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
12.12.2006 14:00:03   
Anuš
Aja beti1, Kleine mere so: 8320 g + 68,5 cm. Ob rojstvu pa 3260g + 49 cm.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
12.12.2006 17:45:46   
PiaM
user posted image

Hojla, čveke. Vam kar težko spet sledim...user posted image
Da ne pozabim: pofočkajte se tiste, ki lahko pridete v četrtek na kavico v Planet Tuš okoli 11.ure? Soris in Neja, škoda da vaju ne bo.user posted image  Mončka, zgleda da bova sami kofetkali...user posted image  Tudi prav, a ne. Frizerka, a ti lahko prideš? Soncicat, po 22 se lahko dobimo spet, ko še ti prideš v MB.
Čestitke Teji in Jani za 9 mesecev!user posted image  In seveda Enji, Emi ter Teu za plazenje!!! Jaz bom verjetno sporočila da Julia plazi, ko boste ve, da vaši že hodijo...user posted image  Zna pa spet nekaj novega: pokaže, kako je velika! Ful je sladka ko se zraven tako zasmeji. 
Anuš:jaz imam mere samo od 7 mesecev za mojo Julio, od takrat še nismo bili v posvetovalnici. Torej 7 mes: 70 cm, 8000 gr. Pri rojstvu pa 49,5 cm in 3000 gr.
Čestitam za dobro prestani 1.trening Tananejki in Anuš.user posted image  Kako kaj hodita danes, vaju kaj boli'user posted image . Jaz sem se zdaj, po 2 mesecih že upeljala, hodim redno. 2x tedensko. Od tod tudi manjša prisotnost na rr-ju.user posted image

Da še poročam, kako sva se z mojim možekom imela v soboto zvečer, ko sva 1.dali babiki služit k moji mami, oz je ona prišla k nam na dom. Sva šla na večerjo ob 21.uri, ob 23.sva bila že nazaj.user posted image user posted image  Je Julia tulila kot 100 user posted image , pa je babi morala poklicat, če raje prideva domov. Ni hotela ne večerjat, ne mleka v postelji, spat sploh ne... je pa bila že čisto adijo in sitna od zaspanosti. Ko so se igrale, je še šlo, potem pa je ugotovila da ni mami za spat in je bilo JOJ.user posted image  No, vsaj najedla sva se...user posted image  Bo morala babi prit čez dan malo Julio popazit, da se navadi, drugače skupaj ne bova mogla nikamor.user posted image Saj pozna jo ful dobro, se vidimo na par dni in je babice ful vesela, ko jo vidi, a za spat je pa mama zakon. Ko sva prišla domov je bil nasmešek do ušes in večerjo je zmazala v 5 min, seveda sem ji dala jaz jesti in potem spat... je spala 9 ur, brez prebujanj.Od sile.user posted image
Frizerka, čestitke za novo  malo prijateljico, ki jo je dobila Karin! user posted image

Upam, da spet nisem kaj pozabila.user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil PiaM -- 12.12.2006 17:52:19 >

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.12.2006 18:57:52   
neja
Beti1 še enkrat, da bo skupaj: pri devetih mesecih 8400g in 72 cm, pri rojstvu 4070g in 52 cm.

Ja Soris, tudi medve sva že imeli v planu nekaj v stilu user posted image , tako da Anuš in Tananejkauser posted image ....pravi tipici stauser posted image user posted image user posted image  .

Anuš user posted image user posted image user posted image  za Kleo.

Tudi Jana že zna po par sekund stat sama in to predvsem takrat, ko se stoje igra in ima v rokah kakšno igračo ali dve. Takrat včasih pozabi, da stoji in se kar spusti od opore in ko skapira, da se nikjer ne drži, se hitro prime nazajuser posted image user posted image user posted image . Pa tudi ko prestopi npr. od sedežne k mizici se za sekundo spusti, ko se obrne in naredi korak, da se spet prime.

PiaM si kar predstavljam Julijo, ker sem jaz Jano tudi naučila, kako je velikauser posted image . Se tudi smeji zreven ko počeni pisker. Pa huda zna bit, ko ji rečem in takrat piha skoz nos. Pa še ploska zelo rada in oponaša našegauser posted image kako laja. Zdaj je že veliko bolj dojemljiva za takšne stvari, kot je bila par tednov nazaj. Ful fajn se mi zdi, saj si lahko z njo marsikaj začnem.

Zdaj pa grem user posted image , ker je revež že celi živčenuser posted image .

Bye

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
12.12.2006 19:37:09   
mončka
 Da  tudi jaz javim Linine  mere in  kg.

Pri  rojstvu 3340g in 50 cm

Pri 9 mesecih 9600g in 75,5 cm

bye

user posted image

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
12.12.2006 20:19:32   
soncicaT
Dober večer!

Teo mi spi, jaz pa malo čekiram zadeve tu gori.user posted image

Štajerke..je kar problem zdaj ko bodo prazniki in to. Načeloma se lahko zmenimo za 23. dopoldne..sobota..ampak popoldne ali zvečer že gremo k mojim, ker bomo krasili smreko, kar pa 24. pa gremo k polnočnicam..no jaz ne, ampak ne bomo v Mb, pa prej še moramo k tastu in tašči, tako da...user posted image  Mogoče se lahk kej zmenmo v času med Božičem in Novim letom...saj se tipkamo.

tananejka in anuš..user posted image user posted image user posted image user posted image

PiaM..ja sprijazni se, to je pa ribica (po horoskopu), se ne bo dala kar tako. Po moje je imela babi tremo in je mala čutila.

Hvala za čestitke za naše plazenje, res hecno zgleda...ko je še tako malo pišče, pa že premika tiste nogice in rokice.user posted image

Danes je bil Teo ves dan nekaj jokav, zdajle zvečer sem opazila malce krvi..čisto malo na kruhecu (štručki) ki jo je glodal..ne vem a si je kaj ranil al kaj...al so dlesni tolk napete...samo dojil bi se.user posted image user posted image

Neja in Anuš..čestitke, da že Klea in Jana stojita tolk časa! user posted image

Mončka..tvoja pupa je tudi dolga prinčipesa!user posted image

Vas grem še naprej brat.user posted image

Lep večer!user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
12.12.2006 20:39:45   
tananejka
Nisem pozabila na vasuser posted image

Imela sem naporen dan. Alina je cel dan tečkauser posted image . Pa ne morem pogruntat zakajuser posted image . Upam, da bo jutri bolje.

Beti1: super idejauser posted image . Alina rojstvo: 3800 in 54, za 9mesecev pa sporočim v četrtekuser posted image

Anuš: zaenkrat se kadi, ker mam tolk opravkov. Če bom pa pasulj jedla pa obljubim, da tisti dan ne grem na aerobiko s tabo, da ne bo kakih težavuser posted image user posted image

Jana in Klea: user posted image  za stanje brez opore. Obe sta cariciuser posted image

Mončka: tvoja pupa je pa fajn zraslauser posted image

NOČKOuser posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
12.12.2006 20:43:00   
katjandraž
Čer!

Samo sporočam, da je vse ok z nami, če pozabim Anin zamašen nos. Grafična kartica je šla na računalniku in smo ga zdele šele usposobli, za silo, je dal user posted image  eno staro notr.

Bom jutri dopoldne kaj več napisala ali pa danes kasneje, ker mala dva tečkota še veselo skačeta po kavču.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
12.12.2006 21:10:18   
beti 1
Pia M primerjala bom mere ob rojstvi in pa pri devetih mesecih, tako da bom aktualne mere zbirala do konca meseca.

Bom jutri še malo napisala, dr.House se je ravno začel.

lahko noč

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
12.12.2006 22:53:48   
neja
Katjandraž, kako kaj dieta? A ti gre? Jaz začnem z januarjem in upam, da bom imela voljo in vzdržala te tri meseceuser posted image . A je težkouser posted image  

Punce mislim, da se moja Jana z Kleo ne more ravno primerjat saj stoji sama že kar nekaj časa in pol minute je kar nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Moja bejba pa mogoče le za par sekund stoji brez opore in se hitro prime nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

PiaM tvoja pa res raztura glede spanja. FOUŠ!!!!!!user posted image user posted image  Kar tako naprejuser posted image .

Čau

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
13.12.2006 7:01:37   
Anuš
Tananejka: Pasulj- ideja za novoletno večerjouser posted image user posted image user posted image

neja: za velike dosežke so potrebni majhni premikiuser posted image

PiaM: Julia je pa res pridna glede spanja. Meni Klea spi skupaj 6 ur, potem pa 3,5. Pa sem že fuuul zadovoljna in naspanauser posted image

Aerobika: jst že skos hodim na poporodno v porodnišnico, pa še na dolge sprehode vsak dan, tako da nisem imela res nobenega musklfibra. Samo se mi tudi aerobika ni zdela ne vem kako intenzivna, glih prav. Bova vsaj še prišleuser posted image Dons mava TNZ- bova sporočili.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
13.12.2006 9:10:09   
soris
Midva z user posted image greva v petek na zaključek in bo tudi babi prišla čuvat dečico. Upam, da se bo vse mirno izteklo, da ne bo nepotrebne vožnje sem in tja.
Spi pa naša Teja v kosu 11 ur user posted image user posted image user posted image , naprimer od 20.30 do 7.30. Sicer ji moram dat parkrat vmes dudo in to je to user posted image In včeraj sem zaspala ob dr. Housu ob 21.30 uri (kar se mi že dolgo dolgo ni zgodilo). Kaj češ, očitno se podzavestno pripravljam na naporen vikend.

Naše mere so pa: pri rojstvu - 49 cm in 3350g, pri 9. mesecih - 70 cm in 9750 g

Sem danes zjutraj "čohala" avto in je Monja rekla: Kaj je bil sneg? Kje pa je zdaj? Mislim da ga kar željno pričakuje, čeprav bi hodla na sprehode še vedno samo v jopci. Malo ima te pojme pomešane, ampak saj ni čudno, ko pa ga vreme tak svira.

O.k. zdaj pa grem, ker je Teja tečka

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
13.12.2006 10:09:14   
tananejka
Živjo!

pri nas stanje na žalost nič boljše kot včeraj. res ne vem, kaj se plete Alini poglavici...ne morem pogruntat zakaj je taka tečkica. Drugače se veliko sama igra, včeraj in danes je pa norišnica. Zdaj sem jo KOMAJ uspavala, ker se mi je kar zvijala v naročju, je ratala pravi mali user posted image . Mogoče bi jo pa morala pustit malo jokatuser posted image

SPANJE: , ki dobro spiteuser posted image . Tole po 11 ur je pa res superuser posted image . Mi smo tako spali do 6. meseca (vmes je 1x ali 2x jedla), zdaj pa temu ni več tako. Vsaj 4x se zbudi in se DERE (ne joka), hoće pa samo joško, duda in čaj nista OK. Očitno nas user posted image  malo vrti okoli prsta. Bom močno razmislila kaj bom naredila

Aerobika: jaz komaj čakam danes zvečer, da se malo sprostimuser posted image  od vsega letanja, nošenja, jokanja...

Anuš: če bo to novoletna večerja, bomo imeli kmalu meglo v hišiuser posted image user posted image

Katjandraž: dobrodošla nazaj, smo te že pogrešaleuser posted image

KAVICA: kako kaže z našo kavico. Se dobimo v petek v NAMI, okoli 10:30??

Vsi se imejte lepo na NOVOLTNIH ZABAVAH IN VEČERJAH!!!!!

Ljubljančanke in naš novoletni ŽUR: A rezerviram v Kratochwillu okol 21ih. Bomo šle kaj pojest???

ARIVEDERČIuser posted image

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
13.12.2006 10:15:13   
tananejka
Živjo!

pri nas stanje na žalost nič boljše kot včeraj. res ne vem, kaj se plete Alini poglavici...ne morem pogruntat zakaj je taka tečkica. Drugače se veliko sama igra, včeraj in danes je pa norišnica. Zdaj sem jo KOMAJ uspavala, ker se mi je kar zvijala v naročju, je ratala pravi mali user posted image . Mogoče bi jo pa morala pustit malo jokatuser posted image

SPANJE: , ki dobro spiteuser posted image . Tole po 11 ur je pa res superuser posted image . Mi smo tako spali do 6. meseca (vmes je 1x ali 2x jedla), zdaj pa temu ni več tako. Vsaj 4x se zbudi in se DERE (ne joka), hoće pa samo joško, duda in čaj nista OK. Očitno nas user posted image  malo vrti okoli prsta. Bom močno razmislila kaj bom naredila

Aerobika: jaz komaj čakam danes zvečer, da se malo sprostimuser posted image  od vsega letanja, nošenja, jokanja...

Anuš: če bo to novoletna večerja, bomo imeli kmalu meglo v hišiuser posted image user posted image

Katjandraž: dobrodošla nazaj, smo te že pogrešaleuser posted image

KAVICA: kako kaže z našo kavico. Se dobimo v petek v NAMI, okoli 10:30??

Vsi se imejte lepo na NOVOLTNIH ZABAVAH IN VEČERJAH!!!!!

Ljubljančanke in naš novoletni ŽUR: A rezerviram v Kratochwillu okol 21ih. Bomo šle kaj pojest???

ARIVEDERČIuser posted image

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.12.2006 11:41:18   
katjandraž

user posted image

Bom poskusila čim bolj na kratko malo pokomentirat naše debate. Anča se tukaj igra s pametnim kužkom, tako da upam, da bom lahko kaj pravočasno napisala, da mi slučajno ne zbriše posta.

Vidim, da so naši malčki v povprečju res velikani. naša je ob rostvu merila 54 cm, tehtala pa 3790 g, pri 9ih mesecih ima 75 cm in 9370 g.

Spanje: mi smo imeli tako nočno spanje kot ga ima Julia do 6. meseca, rekord je imela 13,5 ur neprekinjenega spanja. Po dopolnjenem 6. mesecu se je nehalo, zdaj spi zelo različno, včasih se zbuja non stop, včasih samo parkrat za dudico, včasih jo je treba ponoči dojit, včasih ne zaspi drugje kot pri nama... Kr neki, čist brez pravil!

Kako je Blaž, Beti1? Je že kaj bolje?

Tananejka, super tale blazina, ne? Valjda, da sem tudi tebe prepoznala, se nisi nič postarala v 4ih letihuser posted image .

Enja, čestitke za user posted image  in za nov zobek!!!!

Neja! Kako je pa z Nejo, kdaj gre na operacijo? A to je pod narkozo, najbrž? Res ni lušno, ko se otroci zbujajo iz nrkoze, večina jih ful kriči, nič jim ni jasno, ampak kmalu mine. Mene je na to že Beti1 opozorila, ko je šel Andraž učke operirat, je lažje, če veš, kaj pričakovat.

Nevarne stvari so pri nas pospravljene, vtičnice zaščitene, NE je vedno bolj pogosta beseda. Mala je zelo pridna in ponavadi spusti tisto, kar pač ima, če ji rečem ne.

Dieta: kar gre, čaprav že na veliko grešim. Še 1kg in bom na predporodni teži, potem bi bilo pa fino še kakšnih 5-7kg. Sem šla v 7ih tednih 9kg dol. Na začetku sem se res striktno držala, zdej pa kar nekaj piškotov pojem, pa kakšno Anino kašico dokončam... Valjda, gre zdej zelo počasi dol, ampak še vseeno gre.

Ljubljančanke: za petek še nimam pojma, če bom imela avto, z veseljem pridem, če bom lahko. Kratochwill je pa tud super ideja. Jaz sem absolutno za. To bo pravi sadni dan zameuser posted image . user posted image

Telovadba: pridni sta, tananejka in anuš. Jaz sem pa tudi bolj za pace, kot Beti, rabim svoj (beri: slow motion) tempo.user posted image

Naša Ana se je naučila ploskati (bravo, bravo) in tu, tu na nosek, mama se zdej že kar dere za mano, samo da me vidi, smo čist v "mama fazi". Dokler me ni zraven je ok, ko me pa vidi, pa mora biti z mano, če ne, je jok. vem, da sem še ful hotla napisat, sam sem v teh 2eh urah, odkar pišem tale post, že pozabila. ne mi zamerit, če sem kaj pozabila pokomenitart, samo ste toooooolk napisale v teh par dneh. Pridne ste, pridne.

Pikica je že pred 10 minutami zaspala, tako da grem hitrouser posted image  in malo user posted image .

Uf, dobr, da sem kopirala post, preden sem pritisnila potrdi, drugače bi vse šlo.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.12.2006 12:15:08   
Mateja82
Ojla!

Včeraj smo bili na kopanjuuser posted image   v Podčetrtku. Vsi mo uživali tamala dva pa še posebno. Tako da smo se odločli da bomo sigurno še kdaj šli.
Zadnje dni čez dan bolj malo spi, posledično je malo bolj sitna, čeprav ima učike že čisto ozke in se ji že meša od zaspanosti  pa še vseeno rajše telovadi po posteljici kot da bi zaspala.

Da sporočim še Enjine podatke :

od rojstvu user posted image : 3430g in 50 cm

pri točno 9 mesecihuser posted image : 8968g in 76cm

Soris:  blagor tebi da ti user posted image  tako lepo spančka. user posted image . Pri nas se stanje za nekaj dni izboljša potem pa spet po starem naprej. Zadnjič se je zbudila od 3.30 , stala ob ograjici ter uro in pol ni želela nazaj zaspat. Njej se je zdelo pa to zabavno .user posted image   Sem jo ene 20 položla nazaj pa se je zavsako skobacala pokonci. Se je kar fino utrudila in zaspala ko polhek.user posted image

Lep dan še naprej

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.12.2006 12:45:30   
Anuš
tananejka: Nama potrjeno, Kratochwil potrjeno. Nimam cajta, čaoooo

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.12.2006 14:03:20   
Anonimen
živjo punce! vidim da imate kar pestro tu na forumu. sem nova namreč in se še privajam. imam pa 8,5 mes fantka. s kje pa ste?

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.12.2006 14:06:36   
Anonimen
user posted image ej žaži čaw..ma sm mal letela sm na ta forum samo zato da povem da maš isti nick kot jz kličem mojega sina-----žaži------jaaaa-----user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.12.2006 14:10:53   
Anonimen
a reeees user posted image  a mu je aljaž ime?  mere mojega fantka so pri 8 mes 9000 g in 70 cm. ob rojstvu pa 3060 g in 48 cm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.12.2006 14:12:45   
Anonimen
ah js bumbr user posted image  sm šele zdaj vidla da je andraž   noooo moj je aljaž user posted image user posted image  me veseli

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.12.2006 14:18:57   
Anonimen
ej mateja a niso srčkani ko tko ob ograjci stojijo in veselo kukajo vn user posted image  čeprav sm učasih huda sam pol me mine pr ns je tut tko. sam ne sred noči, predn gre spat. ga tut ene 5x položim v postlco pa se skobaca lumpi.user posted image  kolk punc od vas še dojite?

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.12.2006 14:19:07   
Anonimen
ja...no sj ni bistevne razlike...ok...maluser posted image ....
enako

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.12.2006 14:25:16   
Anonimen
no marčevke lepo se mjte grem raje dol da me ne bo kera user posted image

ajdi lp!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.12.2006 14:30:59   
Anonimen
ej TinyP s kje pa si če lahko vprašam?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
13.12.2006 14:32:08   
Anonimen
user posted image z gorenjskega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?