|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
13.12.2006 12:28:05   
malecka_mateja
lulu tnx!
aja seznam mislim da je bilo še eno mesto fraj!nisem ziher sam tudi vaš seznam je bil podaljšan tak da naj te to ne skrbi!
kdaj pa gre metuljčica????metuljčica kdaj maš dihalne vaje???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
13.12.2006 12:31:09   
LuLu
Ni kaj matejka user posted image Seznam sem dobila včeraj, si bila hitra, hvala.
Ja, metuljčica, a si dragega uspela prepričati, da brez njega ne moreš dihati? user posted image

< Sporočilo je popravil LuLu -- 13.12.2006 12:41:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 1277
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 12:36:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.12.2006 12:38:06   
ribicau
Ojla!

Vidim, da nimam samo jaz take tašče user posted image . Sej za danes sem pripravljena, če pride dol bom mojemu svoje povedala, z njo se ne mislim kregat, ker v končni fazi je ona del hiše prepisala na mojega moža in naj ji kr on reče in pove, da bomo vrata na vrhu stopnic zaklenili.  Ponavadi, ko se takole pripravim jo pa ni k nama, ko se mi pa vse skupaj malo poleže, pa spet pride user posted image . Upam, da rešimo zadevo, preden se user posted image  rodi, ker potem bo samo še slabše. Zadnjič je že hotela naštrikati odejico, pa hotela je zašiti prešito odejo, ampak sem ji rekla,da že imava dve odejici - taki majhni sposojeni, in da zaenkrat ne rabiva nič več. Ko bomo pa rabili, ji bomo pa že rekli. Sej ji bla vsa hvaležna, da je prej jezik stegnila, kot pa da je kar naredila. Sej veste, če vam kakšna stvar ni všeč pol tega itak ne uporabite in če ne bi uporabila bi me sigurno vprašala zakaj ne rabim....Oh tašče!

Pa drugače, kako ste? Jaz sem bila včeraj na aerobiki in me je v tistem začetnem delu, ko je precej "skakanja" za ogrevanje kar trebuh bolel, pa to sem tudi že opazila prejšnjič ko sem bila. Potem na koncu smo s puncami govorile in je ena rekla, da so to lahko popadki....HALO? A je to res možno? U glavnem jest pospešeno perem otroške cunjice user posted image user posted image user posted image user posted image !

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.12.2006 12:43:57   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ej LuLu a si šla na Rijeki kej v un novi šoping center?????? Al si ti čist anty šoping womanuser posted image

user posted image  user posted image
Si me pa našla! Novi šoping center? Prvič slišim... sicer pa, dokler bo dragi poleg mene, šopingi odpadejo. Z njim se ne da šopingirat. Kako se pa imenuje, malo več napiši... Še, ko sem šla mimo turbo limača, ni bilo "časa", da pogledam cene user posted image
Je pa res, da v ta pravem ženskem šopingu nisem bila fuuuul dolgo... niti za kozmetiko, niti za oblačila, čevlje,... kar naenkrat ne rabim več nič user posted image
Ma ne, sem bila brezposelna, pa veliko doma, pa ni bilo potrebe po novih fensi oblačilih, pa sem kar ven iz šopingirja...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.12.2006 12:47:24   
ribicau
....hm Kolumbo, obožujem francosko solato, meni vedno paše zraven kakšen kos sv. suhega vratnika, pa mal sirčka zraven....Njami! Oh skuhaj jim zraven kranjske klobase in na tanko nareži, pa kruh npr. in to je to. Lahko pa npr. hrenovke po podolgem na polovico prerežeš (polovičke po zunanji strani malo zarežeš), vmes med polovički daš šunko in sir, skozi zabodeš dva zobotrebca, da ti ne razpade, in vse skupaj vržeš v pečico in spečeš - toliko, da je sir stopljen, sej v tem času so tudi hrenovke pečene! Njami, pa še hitro je!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.12.2006 12:58:20   
LuLu
Pa kaj se vam je zmešalooooo??? user posted image
Francoska solata, pa dodatki... nehajta!!! Polna usta sline imam! user posted image
Tak, sem si šla po zobotrebec, to je edina stvar iz seznama, ki ne redi.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.12.2006 13:03:13   
ribicau
...bravo LULU, dobra dieta.

Sej jest zdej tud kr gledam, kaj naj dam v usta...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 14:04:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.12.2006 15:04:49   
malecka_mateja
spet pri hrani!njami!
klumbo ti veš da škodiš bebeku!dihaj dihaj!globoko dihaj in se umiriuser posted image user posted image user posted image
lulu si se že odločila?kaj je tvoj rekel?ti kr pridi ob petih dihat ker ob sestih se ti nebo dalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.12.2006 15:34:34   
LuLu
Malecka_mateja, zdaj dragi avto šraufa, pa ne vem kdaj bo končal. Ni mi glih tebe za prevoz gnjavit, on pa mi je tudi malo neresenuser posted image . Če grem s svojim avtom, bom v skupini za ob 18. uri. Prej ne bo šlo. Kaj sestra ti gre danes? Daj se oglasi okoli 16.20 ali pa daj mobi cifro na zs, pa da se čujema.

Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.12.2006 15:53:02   
malecka_mateja
ne sestra spet ne greuser posted image user posted image user posted image bom mogla sama it ce ti ne grešuser posted image user posted image user posted image !
odloči se!sploh me ne gnjavis se pa nisi v ameriki doma sej si zelo blizu pa ni blema!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.12.2006 15:57:53   
LuLu
Te pa se zmenima, pa grem s tabo, da "dragega" ne gnjavim, naj v miru naredi popravke na avtu. Bi potem prišla po mene, tam, ko si me dol dala. Uro napiši...

Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.12.2006 15:59:45   
malecka_mateja
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ob pol petih tam da še neki parkirama!
ok???

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.12.2006 16:05:06   
LuLu
Juuupiiii...  user posted image  ti kar bodi dobre volje, boš še mene spravla v boljše razpoloženje. Mojemu sem javla, da ga ne rabim, je bil ful vesel, ker sma tak napiknjena ko sma skupaj... čudni dnevi so... Ob 16.30 velja. user posted image
Aja, ful je gužva tu pri meni, v mojo smer... če poznaš kakšno drugo pot, ti jo priporočam.

< Sporočilo je popravil LuLu -- 13.12.2006 16:09:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.12.2006 16:10:41   
malecka_mateja
seveda poznam!
torej se vidiva!user posted image user posted image user posted image
gremooooo dihatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meša se mi!hormončkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 17:24:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1292
13.12.2006 19:26:59   
malecka_mateja
joj novi formun!user posted image user posted image user posted image
smo se nadihaleuser posted image user posted image skoraj rodileuser posted image user posted image amapk bomo še počakali do februarja!
kolumbo v H&M majo nekaj v rdeči barvi se zadnjič vidla tak da pridi na štajerško in bo!user posted image user posted image
jaz morem tudi v šoping v lekarno pa po te kremice...
pa cote morem začet prat!!!!sej bom počasi!sem lenitis dobila!

Neposredna povezava do sporočila: 1293
   [Brisano sporočilo]
13.12.2006 19:32:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.12.2006 20:31:33   
ribicau
vau, prav paše malo spremembe! No pa bomo modri nekaj časa.

Jaz pa sem končno oprala vse oblekice. Joj najbolj sem se namatrala s tistimi novimi kavbojkami in enim rdečim kompletkom, pa rdečo srajčko, ker je šlo vse od barve. Celi dan sem namakala, pa mislim da še nisem vse ven spravila. Zdej sem pa te zložila po radiatorjih in ko bom naslednjič imela za poln stroj temnih cunj, bom te vrgla zraven.

Naj vam pa še to povem, da je danes od mojega moža sestrična govorila z enim G na Jesenicah in je reku, da bo mal popazil name. Tko da na CTG grem kr k njemu.

Jutri imava z dragim materinsko šolo in bova dihala. Joj, si kr ne predstavljam, da bom tam mogla dihat.

Kolumbo dej mi povej, kakšni so roki trajanja na teh "kozmetičnih zadevah", ki si jih kupila v lekarni? A se to že lahko sedaj kupi ali je boljše to čez kakšen mesec!

Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.12.2006 9:02:11   
Jenki
Dobro jutro!

Kolumbo, ni čudno, da imaš piflarje pogosto doma...a so še kje drugje tako postreženi?! user posted image  

Sem pa obupala nad likalnikom in klicala v Postojno na ta glavni Batagelov servis. Vprašal me je koliko je star in sem mu odgovorila, da tri leta ampak ga nisem pogosto rabila. (Se pa čisto strinjam z malecka_matejo za likanje. user posted image ) Je pa prijazen možakar rekel, da se je očitno kamen nabral v kotličku in ker sem ravno Gorenjka, če jim dostavim kotliček, mi ga bodo zastonj očistili. Hahaha! Sem bila tako prijetno presenečena. Bravo!! user posted image  Jim bom še likalnik zraven poslala, naj preverijo, da je ok.

Predvčerajšnjim sem pa avto peljala (že spet) na servis, ker so se luči nehale prižigati ob vžigu avta. Jih popravijo in potem reče sprejemnik, no, saj to smo mi takrat naknadno zvezali (da so se luči avtomatsko prižigale) in bomo to kar smatrali kot staro popravilo na inštalaciji. JUPI! V tretje gre rado...kaj mi bo naslednjič crknilo?! user posted image  

Bila na CSDju. Dobila papirje in jih skoraj vse že izpolnila. Samo tiste podatke o plačah je treba izpolniti. Je pa moja prejšnja firma šla v likvidacijo...bomo videli kaj bo treba narediti glede tega.

Jaz sem že pozabila kakšne stvari rabimo iz lekarne. Bepanthen imam. Olje imam. Šampon imam. Vato imam. One zloženke imam, ko bo treba učke obrisati, alkoholne robčke za nohte. Mažo imam še od babce, če bi še ta mal dobil zanohtnico (ali kako se temu reče). On glavnik za temenco imam še od ta male. Za dojke imam lanolin, ki ga ni treba spirati pred dojenjem (bepanthen moraš prej sprati). Preveriti moram datum na fiziološki raztopini. Za v nosek uporabljamo one ampulce od Niveje, ker je ta mala sovražila tiste flaškice, te ima pa prav rada. Robčke za rito imam zaradi ta male. Mogoče kakšne sensitive bom še nabavila za ta prvi mesec.

Pampers New Baby plenice sem zadnjič kupila v Mullerju. En paket enkic, ker ne vem koliko bo mali velik in dva paketa dvojkic. (To ste najbrž že slišale, ampak je RES razlika med pamperskami, ki so narejene na Poljskem in tistimi iz Nemčije.)

malecka_mateja: Že mene mika, da bi se kar usedla v avto in se pripeljala v mariborski H&M, ker v Ljubljani nimajo nosečniških oblačil. GRRRR! Me je pa tako zeblo v noge in zadnjico včeraj, ko sem šla na sprehod. Morala bi si kupiti ene žabe ampak za par žab se mi ne splača iti v MB čeprav bi se prav rada malo sprehajala po mestu. Je pa La vie svijsko drag za te stvari. Zadnjič sem dala 3.600 SIT za dva para nosečniških hlač. Saj so čisto ponoreli.

Je pa najbrž Celovec bližji ampak včeraj so začeli z delom v tunelu in je alternativa Ljubelj ampak se ne bi fijakala po tistih ovinkih. Samo pomislim na njih in mi je že slabo. user posted image

Se pa vožnje kar malo bojim. Kateri kuponček bi dala AMZS-u, če mi voda odteče? user posted image

Dragi je včeraj malo pofirbcal po forumu iz službe. Mu ni bilo prav, da sem toliko povedala glede tašče. (Čeprav to že vse ve.) A sem bila nesramna? Če sem bila, ni bil moj namen.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.12.2006 9:46:36   
ribicau
Jaz sem že pozabila kakšne stvari rabimo iz lekarne. Bepanthen imam. Olje imam. Šampon imam. Vato imam. One zloženke imam, ko bo treba učke obrisati, alkoholne robčke za nohte. Mažo imam še od babce, če bi še ta mal dobil zanohtnico (ali kako se temu reče). On glavnik za temenco imam še od ta male. Za dojke imam lanolin, ki ga ni treba spirati pred dojenjem (bepanthen moraš prej sprati). Preveriti moram datum na fiziološki raztopini. Za v nosek uporabljamo one ampulce od Niveje, ker je ta mala sovražila tiste flaškice, te ima pa prav rada. Robčke za rito imam zaradi ta male. Mogoče kakšne sensitive bom še nabavila za ta prvi mesec.
IZVIRNO SPOROČILO: Jenki

Ojla!
Jenki dej mi povej ali pa katera druga, olje, šampon, milo....kje kupiti oz. od katere firme? Ali šampon rabimo ali je za začetek dovolj milo? Pa kašne zloženke za očke so to in zakaj alkoholni robčki za nohtke...? Ne se smejat, ampak jaz res nič ne vem. Mogoče so to povedali zadnjič v materinski, ko je bilo kopanje otroka, ampak jaz sem jo prešpricala user posted image . Ne me kregat! Za mazanje bradavic pa so zadnjič v materinski rekli, da je najboljša krema Multi-mam, ki se jo baje dobi v lekarni in jo tudi ni nič treba izpirat. Za nosek pa lahko tudi potem nabavimo a ne?

Ne se sekirat glede tašče Jenki, jaz bi bila vesela, če bi moj tistle prebral kar sem napisala. No včeraj sem bila pripravljena da ji jih napovem ko pride dol in jasno, jo ni bilo user posted image

Tko zdej grem pa pospravljat, ker imam v spalnici ogromno praku in muck od teh cunj, ki sem jih včeraj za user posted image  pripravljala. Noro! V kuhinji po tleh pa en kup moke in skute, ker sem včeraj za večerjo delala sirove štruklje user posted image . Se je pa moj dragi javil, da bo pomil, ampak iz službe pride ob 17ih, ob 18ih imava materinsko šolo, tko da ne vem če ne bom kar jest, lepo na easy!

Cao

< Sporočilo je popravil ribicau -- 14.12.2006 9:51:36 >

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.12.2006 9:48:36   
ribicau
...pa jest spet ne znam citirati sporočila...naj mi ena prosim razloži, da ne delam potem takih traparij

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.12.2006 11:08:37   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

...pa jest spet ne znam citirati sporočila...

jaz sem glih včeraj o tem spraševala lulu in sedaj sprobavam če mi bo ratalo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.12.2006 11:10:43   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image ratalo
ko daš citiraš nesmeš pol pod tistim kr pisal zato da se ti naredi  belo okence ti pa sp. pišeš normalno!pod ono besedo q....nekaj moreš ti začet pisat!
joj sej nevem če sem ti razložla!malo sem zabluzla!

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.