crci06
|
Ja, kolk ste ve zgovorne .... vidim, da se nobeni prav dosti ne da, še rodit ne... Jaz pa sem imela tak plan, da ob treh vstanem, likam, pol peljem mojga "na šiht", pridem nazaj, še malo likam in pol za nagrado pridem preštet dojenčke. No, drugo rundo likanja sem iz nestrpnosti preskočila, dojenčkov pa nič! Frufru, prav lepo si opisala tole! Pa lepo, da tako pridno papate. Verjetno je na ta način dete pridno, če pa ne bo šla papica, bi pa jokal, ane? Jaz sem do pred par let nazaj mislila, da pač dojenčki skoz nekaj jokajo, zdaj pa zadnji trije, ki jih imajo prijateljice, sploh niso jokali. Ene punce do 1.r.d. nisem slišala jokat! Upam, da ne bodo pol glih moji taki.... Čeprav, če bodo po mamici, pol ne vem, kako bo. Še vedno oz. spet sem prava jokica. Mojga napizdevam od spredaj in od zadaj in grdo rečeno, ampak danes sem že prav čakala, da gre spet za 1 teden, da lahko postorim vsa moška in ženska dela. pač moj še skoz ni dojel, da ima ženo nosečo. OK, res mi je popravljal računalnik, ker je v soboto koj po žurki nekaj inštaliral in zaj..., jaz pa sem hotla na RR "štet dojenčke"... ampak da bi pa še kaj "moškega" naredil, to pa ne. Sej vem, da sem grozna, samo sem pa to danes celo vožnjo razmišljala (2x45 min) in sem prišla domov že prav besna... Bistveno mu je, da rodim, da bo žurka (se mi zdi, da bi bil rad zraven v smislu "statusnega simbola"), pa seveda, da bomo zdravi. Sej ni slab človek, je pa marskikdaj SMOTAN. Svaka čast pa Meti. . Kako lahko še pomisli na prespano noč? Jaz sem že pozabila, da to sploh obstaja in mi sploh ni več težko. Danes sem spala od 10.30-1.00, šla lulat, pol sm gledala v zrak, naprej sem pa vam že napisala.... Se mi zdi, da sem od 10h do 8h nazadnje spala enkrat pred morjem Sicer pa sem vam hotel včeraj napisat, da sem skozi okno že videla sneg na gričih.... Punce, smo skoz bližje!!! Mogoče bi se jaz kar prijavila za petek zvečer (moram še mojga vprašat, če ima čas ), ker do takrat bom pa recimo da vse pospravila... Sobico bodo pa že sami zrihtali... Če danes do 8h ne bo majstra, ga bom šla pa poiskat!!! Pomoje že cela vas čaka, da rodim Aja, joj, samo še to!!! (sorči!!) Ena stvar pa gre našmu od rok... me peljat v šoping (denar je že druga stvar)... in ker je včeraj ravno odpadla njegova košarka, je šel (nepovabljen) z menoj v LJ v Baby Center, ker sem dobila SMS, da dajejo bone. Rabila sem še posteljnico za posteljico, pa jogi... pa sva kupila še varuško in eno tako luštno zvezdico (tud iz kataloga)... Svašta. Koj je čez 50.000. Pol smo pa imeli prednovoletno družinsko kosilo, sva pa kar "razdelila darila" Tako vsaj vemo, kdo je kaj kupil, da niso kakšne bedarije al pa podvajanje... Pa še misel za konec: zdi se mi, da bom jaz kar pogrešala mojega buškota....
|