|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
5.12.2006 17:31:11   
kanarka
Lana38, parkeljnom kr povejta, da sta danes bila pridna, pa vama bojo dali kakšno čokoladico, Božiček bo pa še pol poslal kakšno štorkljo. Ah, ta veseli december.

Varja, tudi meni je lažje, če tukaj malo pojamram. Nič obupat, kr veselo na delo. Mogoče gre v tretje rado. Tudi jaz sem v čakanju rezultata tretjega Klomifenskega ciklusa.
Ampak groza, že cel dan visim tuki, kot da bo dan hitreje minil zato. No, sej vmes tudi delam, ampak vseeno....prava obsedenka sem danes.
Pozravček

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.12.2006 21:05:49   
nemrak
Res ne vem, ali naj še grem v nove boje ali ne. V 10 mesecih sem imela 2 ponesrečeni nosečnosti. Tolažim se s tem, da mi je uspelo s K vsaj zanositi. Upam, da bo v tretje pa le uspelo.user posted image
V četrtek imam UZ in upam, da mi bo dal G zeleno luč. Sedaj niti ne vem, kdaj imam O in bova s user posted image  pač morala vsak drugi dan user posted image . Hvala bogu se vsaj fizično dobro počutim in ne krvavim več. Tako že pozitivno gledam naprej.
Lep pozdrav!!!user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.12.2006 7:08:25   
lana38
nemrak, ne obupaj! Samo naprej je treba iti proti cilju, zdrav user posted image . Vsi se tako borimo, pa morda bo. Saj pravi pregovor, da v tretje rado gre.

kanarka, jaz imam včasih tudi taka obdobja, da kar naprej gledam na RR. Pa ravno takrat skoraj nobena nič ne napie, se nič ne dogaja.

Misim, da sem že čisto blizu O. BT je bila danes zelo nizka, pa sluzi imam že od včeraj popoldan obilo. Od včeraj me tudi napenja in špika po trebuhu, tako da je dan O danes, ali pa morda jutri.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.12.2006 11:21:28   
kanarka
Bravo Lana38, kr v boje naprej. Pa drug mesec le glej da si na drugem seznamu.
Nemrak tudi ti ne obupuj, ker za vsakim dežjem posije sonce.

Jaz bom pa danes malo manj obsedena. Test sem nardila in seveda nič. Sem malo down ampak kaj čmo, jutri je nov dan. Niham samo med tem ali naj počakam na inseminacijo čez 3 mesece, ali se grem kr zmenit za samoplačniški IVF k Rešu, kjer upam, da sem lahko takoj na vrsti. Bom še kako šlogarco mogla vprašat:)
Drugače pa, naj vam Miklavž danes prinese kaj lepega. Pozdravček

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.12.2006 12:23:29   
lana38
kanarka, morda pa je bilo prezgodaj za test in še vseeno zagledaš user posted image , če ga ponoviš čez par dni.user posted image
Tudi jaz si želim na drug seznam čimprej.
LP

lana38

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.12.2006 12:41:29   
saša80
štorklja že  leti klomifenkam naproti...

user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.12.2006 13:10:21   
andreja2000
Hojla
user posted image user posted image Zame pa ta Mklavž danes ni prinesel nič dobrega.Zjutraj je namreč mjoa BT,grdo padla user posted image ,sedaj pa je že viden rjavi izcedek,tako da bo vsak trenutek tukaj user posted image .
Sedaj imam doma še zadnjo škatlico klomifena,volje skoraj nič,moči že zelo istrošene in upanje se počasi izgublja.
Morda je vse malce črnogledo ,vendar tako se danes počutim,gotovo bo čez nekaj dni bolje-upam

Vam vsem pa lep dan!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.12.2006 13:21:21   
lana38
Andreja2000!
Bodi močna, morda pa je ta zadnja škatlica K ravno tista ta prava, ki ti bo prinesla tako željenega zdravega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.12.2006 13:35:09   
Linda25
Pozdravljene punce.

En ciklus s klomifenom je že mimo. Dva dni mi j user posted image  zamujala, danes se je pa prikazala.  Pri uriniranju mi je kr velik košček tkiva čofnil v školjko. Kaj bi to bilo? Je imela katera podobno izkušnjo?

Sedaj grem v nove boje s klomifenom. Tako me boli trebušček...
lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.12.2006 13:35:20   
andreja2000
Lana 38

Ti si pa res zlata,vselej najdeš besede tolažbe! Hvala!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
7.12.2006 8:02:22   
nemrak
Kanarka, verjetno si res prehitro delala test. Oprosti, če sem te zavedla. Vsaj jaz sem zelo radovedna glede tega in sem bila že večkrat razočarana.user posted image
Punce ne obupat. Vsem nam bo 1x posijal sonček in bomo najsrečnejše nosečke.

Neposredna povezava do sporočila: 1336
7.12.2006 12:22:27   
lana38
Danes me malo manj špika kot včeraj. BT je bila višja samo za 0,1 stopinje. To lahko pomeni, da je bila moja O včeraj pozno ali pa ponoči. Morda pa se mi še danes kakšna O obeta. Gleda na to, da sem na K ne bi bilo to nič čudnega. Bomo videli, kaj bo okrog 19.12. user posted image  ali user posted image . Do takrat pa žal faza čakanja.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
7.12.2006 12:54:54   
dolenjka
No, moja user posted image  je danes pritekla v vsem svojem blišču, tako da se v soboto podam v 2. krog s Klomifenom. Definitivno lahko dodam še kak stranski učinek: močan beli tok (1 teden pred pričakovano user posted image  ), bolečine pred user posted image  - prej jih nikoli nisem imela in kar me je najbolj motilo, zamujanje user posted image , saj mi pred Klomifenom nikoli ni zamujala oz. je bila na 28 oz. 29 dni, sedaj pa sem jo dobila 32. dan user posted image
Komaj čakam da se odplakne in lahko spet veselo user posted image  !!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
7.12.2006 18:44:22   
nemrak
Sem prišla od G. Vse je ok.user posted image . Sem tako vesela, da mi ni treba še na čiščenje.
Moram se malo pohvaliti.
Jutri imam pa še posvet pri svoji os. zdravnici. Vem, da mi bi zaključila bolniško, ampak, po PRAVICI povedano, jaz bi še kar bila doma.
Služba me psihično čist uniči. Če pa se spomnim, da sem tam začela krvaveti, je pa še huje. Najhuje pa je, da je veseli december. V slubžbi bom tako cele dneve in na nogah (trgovina), pa okoli mene vsi veseli....user posted image
Ne vem kako bom vse to prenesla.
Ne biti hude name, morala sem malo pojamrati.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
7.12.2006 19:22:46   
andreja2000
nemrak,ti kar pojamraj kadar tako čutiš,saj je s tem vsaj človeku malo lažje pri duši.Čisto razumljivo,da ti še ni nič do službe,ko pa se ti je ravno tam zgodia krvavitev.Pred tabo so dnevi,ko se bodo tvoje misli še veliko vrtele okoli izgube,vendar naj te navdaja novo upanje in zelena luč je tu.Vatrajaj in nekega dne boš bogato poplačana,boš videla,da bo tako.

Jaz danes že celo popoldne skačem po RR,pa ne vem kaj sploh iščem,a čutim,da mi je lažje.ko berem zgodbe,posebno tiste,ki so polne optimizma.Ma tale user posted image ,me je mal vrgla s tira,pa saj bo.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
7.12.2006 20:03:22   
Tia-na
Jst sm si pa ta mesec začela meriti bazalno temperaturo in zgleda to pri meni ne deluje. Mi skače gor in dol ... en dan je 37,1 pa potem 36,6 pa potem spet 36,8 pa 37,1 ...

Sicer ta ciklus še ne smeva nič user posted image  zaradi laparoskopije in histeroskopije (ja, full se vleče 14 dni brez seksa), vendar sem hotla mal spremljat cikluse pa mam totalen vročinski kaos tam doli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.12.2006 20:41:24   
guppy
Drage klomifenke, naj se vam še jaz pridružim.
Menstruacije imam od prenehanja jemanja KT naprej totalno neredne - najprej na 90 dni, pred kratkim sem jo dočakala po dolgih 6 mesecih (pol leta!!). Ker to pomeni manjšo možnost zanositve mi je G predpisala Klomifen, ki ga jemljem šele prvi cikel in sicer po 2tbl od 5-9 dne.

Trenutno stanje: 4. dan po jemanju zadnje tablete (to je bilo v nedeljo)

Stranski učinki: vročinski navali (v službi sem v kratkih rokavih ob odprtem oknu, med tem ko so drugi v puloverjih in jih zebe), menstruacijo imam že 11 dni in to tako bolečo da včasih komaj stojim. Par dni (v času jemanja tablet) me je trgalo po križu, zdaj pa imam prebavne težave. Bruham parkrat na dan, včeraj sem imela drisko... trganje po jajčnikih pa se končno umirja.

Ima še katera podobne težave? user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.12.2006 22:10:18   
andreja2000
guppy,pozdravljena med nami.
Nisem te čisto razmela,ali imaš sedaj po štirih dneh zadnje tabletke user posted image ,ali kako?
Oprosti,za vprašanje.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.12.2006 22:53:27   
andreja2000
guppy,spet sem jaz.V bistvu potem takem še vedno imaŠ menstrouser posted image ,mnda,če prav razumem.user posted image Jaz nikoli pri klomifenu nisem imela tako dolgih user posted image ,niti nisem bruhala.Ne spomnem pa  se,da bi katera omenjala tako dolge menstruacije,pa tudi bruhala nisem,a morda bo katera,ki ti bo vedela kaj povedat.
Vsekakor ti želim,da se tvoje težave odpravijo in da boš zagledala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
8.12.2006 1:42:34   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
3. Liona user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   
4. tejči77 user posted image
5. MaRe user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image  
3. Mokka user posted image  
4. prinjej user posted image  
5. nemrak
6. yudit user posted image user posted image user posted image user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom)
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80 (čaka na IVF postopek)
6. Tia-na  (spet na K, potem pa na IVF)
7. janja
8. tajči84_  (na pavzi)
9. Goldy (držimo pesti da čimprej rata, zdaj po laparo in histero)
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj sledi ivf. Držimo pesti. )
14. andreja2000 (v bojih z zadnjo škatlico K)
15. MIŠEK13 (v novih bojih)
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ponovno z nami v boju)
18. ANDREJA * (Po HSGju mora na hcs in lpsc. Trenutno uživa z mlado labradorko.)
19. pot  (zaenkrat ni bilo reakcije na K. Na čakanju 1. pregleda za neplodnost)
20. casandra
21. martita
22. soni
23. jasny
24. Crnitulipan (z 12.12. v IVF postopku. Držimo pesti.)
25. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
26. Smrekica  (čaka na laparoskopijo)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica (HSG opravljen, po novem letu IVI)
32. pupica25
33. konina (čaka na IVI)
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras (spet v akciji)
39. Ulaa*  (A si ti tudi Ulaa? Sem čisto zmedenauser posted image )
40. mojca9000
41. tejka**
42. dolenjka (čaka rezultate K)
43. kanarka (čaka na učinke K)
44. *medi*
45. Tamara79 (v tretjem krogu)
46. lana38
47. Linda25
48. sbap (Na pavzi zaradi hiperstimulacije. Pazi nase.)
49. RoniF
50. Blaboma (na pavzi)
51. nemrak (kmalu v novih bojih)
52. Katka1a (za pol leta na KT, da se umirijo jajčniki, potem pa K)
53. zvezdica82 (v tretjem krogu)
54. cocki  (čaka na rezultate K)
55. arneja (naša nova optimistka)
56. Coccinella (A si ti tudi naša nova ali bodoča članica?)
57. manca (Pozdravljena v klubu klomifenk!!! user posted image user posted image user posted image )
58. varja (Pozdravljena v klubu klomifenk!!! )
59. guppy (Pozdravljena v klubu klomifenk!!! user posted image user posted image user posted image ) (grozni stranski učinkiuser posted image )

Naša Blaboma in tajči84_ sta malo na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image Moramo uravnovesit seznam, da bo enak. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
8.12.2006 7:04:41   
lana38
guppy, pozdravljena!
Tudi jaz mislim, da nekaj ni v redu, če user posted image  traja tako dolgo. Vsekakor ni normalno.

Tia-na, a si meriš BT takoj, ko se zdudiš in vedno približno ob istem času? Tako skoki so značilni, če se BT meri en dan ob 6, naslednji dan pa ob 9 npr. Drugače pa od 36,8 do 31,1 niti ni prevelik skok. To bi še vedno označevalo povišano BT. A si rišeš graf? Tam lahko lepo vidiš, da to ni velika razlika. Se je tudi pri meni to večkrat pojavilo. Meriti pa moraš najmanj 3 cikluse zaporedoma, da lahko potem nekaj razbereš iz krivulj.
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
8.12.2006 7:10:44   
nemrak
Dobro jutro!!user posted image
Mislim, da se bom morala posloviti od vas. Mi je včeraj G rekel, da bi imela malo premora od K. Če pa do poletja ne bi zanosila po naravni poti, mi ga bo zopet predpisal. Sem prav razočarana user posted image , ker mi je prav z njim uspelo zanositi že v 1.in 2. ciklusu. Pa še vedela sem točno kdaj imam O.
Kaj ve mislite, ali bi jih vseeno vzela po naslednji user posted image ?  Jih imam še doma. Seveda bi rada čimprej zopet zanosila.
Pa lep pozdrav!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
8.12.2006 9:01:33   
Tia-na
Ja, BT si merim isti čas - ura me zbudi za službo in še preden vstanem si dam termometer not, zmerim in potem šele vstajanje. Mogoče je ta prvi mesec po laparo in histero še vse pomešano ... bom videla, kako bo naslednji mesec, ko se vse skupaj malce umiri. Ja, tud graf si rišem pa zgleda smešno ... gor in dol in gor in dol :D

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
8.12.2006 9:03:13   
Tia-na
nemrak, mislim, da klomifen močno stanjša sluznico in je zato lahko zaradi tega več ss. Mogoče res boljše, da si telo mal odpomore od teh hormončkov pa da se notr vse poštima in odebeli?

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
8.12.2006 10:40:26   
lana38
nemrak!
Jaz bi na tvojem nestu kak mesec počakala, potem pa mi verjetno tudi ne bi dalo miru in bi tisto, kar imam doma še Klomifena, tudi sigurno pohrustala. Drugače bi mislila, da sem izgubila in zamudila priložnost. Če zdaj ne bi bila vmes user posted image , bi tako pojedla tudi to škatlico K. Zdaj ti je pač ostala, ker si bila user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?