|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
1.12.2006 21:54:18   
Tia-na
Dober večer "klomifenke", jst se zgleda vračam v vašo skupinico. Na laparoskopiji in histeroskopiji niso odkrili nobenih nepravilnosti in bom sedaj zgleda še par mesecev na klomifenu, potem pa grem počasi tudi jst v vrsto za IVF.
Se pa prav nič ne veselim klomifena, itak vem, da imam svoje ovulacije in se nočem preveč filat s klomifenčkom, sploh, ker bo v kratkem še močnejša doza hormonov za IVF.
Ampak vse za male pikice, tud to bomo preživele user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.12.2006 22:04:31   
Suana
dober večer drage klomifenkeuser posted image ...

tudi jaz se  vračam med vas,kajti v nedeljo bom po dolgem času spet pojedla prvo tabletko klomifena..vesela sem ,kajti res po dolgem času lahko spet nadaljujem svoj boj za user posted image ...do sedaj so mi vedno nekaj našli na uz ,ali  je bila prosotna kakšna cista ,ali je bila sluznica predebela  in tako  se je vse skupaj vedno zavleklo..no danes pa sem dobila zeleno luč,od dr.Reljiča in vesela sem ,da gremo naprej..
odločila sem se ,da se vrnem med vas  ,ko bom spet jedla klomifen in tako sem tudi storila,,evo me ,spet  v vaši družbi ,ki sem jo res že pogrešala...
sedaj jem klomifen 5-9 dan ciklusa po 2 tabletki,12 dan ciklusa pa imam ponovno uz ,da vidimo kako rastejo folklčki...user posted image user posted image

ne bom   naštevala vsake posebej ,napisala bom samo to ,da mislim na vas vse in želim si ,da nam skupaj uspe  in da se sedaj  bodrimo med sabo...

lep vikend vam želim...

lp suzanauser posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.12.2006 22:05:42   
andreja2000
user posted image tia-na,pozdravljena med nami!Če prav se nič ne veseliš klomifena ti jaz želim iz srca,da ti prinese user posted image

Velik sreče!!!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
1.12.2006 22:12:05   
andreja2000
user posted image
fras
Tudi tebi topel pozdrav in tudi tebi želim da čim prej zagledaš user posted image
Me veseli,da si dobila zeleno luč in se nam ponovno pridružila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1304
1.12.2006 22:12:49   
saša80
FRAS...prijateljica moja...držim velikeeeeee pesti zate, da bo ta iui uspešen in da bom kmalu tetica....

jutri zapijema ta iui, ker potem itak ne boš mogla več pit ko boš srečka user posted image user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1305
1.12.2006 22:37:10   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke fras, za zeleno luč za nadaljevanje.
Čestitke tudi tebi, Tia-na.

Končno bo še več čveka user posted image user posted image user posted image .

Joj sem vesela za vas punce.

nemrak, zate mi je pa zelo žal. user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak, tudi ti lahko že nadaljuješ in sem s te plati vesela zate. Moramo v vsaki slabi plati najti kaj dobrega.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.12.2006 8:01:48   
Suana
hvala ,prav vsem iz srca ,sem vesela da niste pozabile na mene..
tudi jaz vsaki posebej želim da kmalu zgledate user posted image ,ter da bomo vse skupaj v veselem pričakovanju..
želim vam lep dan in vsaki posebej pošiljam user posted image user posted image user posted image
sedaj pa grem na user posted image ...nato pa  v priprave  presenečenja za nekoga  danes ,ki ga imam zelo rada..in ki jo bom po dolgem času spet videlauser posted image user posted image user posted image

lp suzanauser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.12.2006 8:58:06   
arneja
Hojla, punce user posted image !

Ko vas berem, se mi zdi, kot bi sama vse skupaj napisala - opazimo najmanjši špikec okoli jajčnikov, najmanjši krček tam nekje v maternici, če nas dojke vsaj malo zabolijo, si predstavljamo, da je to že ne vem kako huda bolečina, najmanjšo slabost doživimo kot hudo slabost... Se prepoznate v tej zgodbici??

Jaz sem ta mesec pojedla zadnjo škatlico Klomifena (že osmo, z dvo-mesečno prekinitvijo) in seveda na vse pretege upam, da me user posted image  ni pozabil na seznam decembrskih srečk user posted image  dati. Če pa ne, sva se pa odločila, da greva veselo user posted image  user posted image  februarja kar v samoplačniški postopek OBMP, verjetno IVF, ker so
partnerjevi  plavalčki v redu.

Decembra in januarja pa bova poskušala pozabiti na vse skupaj in morda naju zapadli snegec user posted image  in decembrsko praznovanje user posted image  pripelje do blaženega stanja user posted image user posted image .

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.12.2006 8:59:39   
lana38
Tia-na in fras, pozdravljeni!

fras, ti pa se res nisi že dolgo nikjer oglasila. Tako da sem danes najprej pomislila, poglej fras je spet med nami, ko se mi je odprla stran. user posted image
Samo pozdravim vas, pa malo še druge teme pogledam. Potem pa gremo v LJ. Ima sin danes popoldan tekmovanje v plavanju.
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.12.2006 9:13:53   
arneja
Punce, še en verz za nas:

Neuspeh je zamuda, ne poraz.
Je začasen obvoz, ne pa slepa ulica.

Samo v to moramo verjeti in bomo nekoč, nekje uspele. No, upam pa da čimprej vse skupajuser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.12.2006 15:42:26   
nemrak
Pozdravljene!! user posted image
Pot, a misliš, da lahko začnem že kar s K. A naj to štejem kot zamudna M?
Niso me nič čistili, ker je šlo že vse samo ven. Danes je 5 dan moje krvavitve in šele v četrtek imam kontrolo pri svojem G. Saj bi že kar takoj začela pa me je strah. Čeprav Pušenjak pravi, da ni treba nič čakati, če nisi imel abrazije.
Kaj ve mislite??? Bi bilo fajn počakat, ali ne ???

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.12.2006 19:22:55   
andreja2000
nemrak,če Pušenak pravi,da ni potrebno čakat,potem bo že tako,saj niti ni bila potrbna abrazija.Ko sem izgubila zadno pikico (21t),so mi v LJ,rekli,da ne rabim nič čakat razen na prvo user posted image  zaradi lažjega izračuna nove zanositve oz datuma poroda.Seveda sem pčakala na user posted image ,nato pa se spustila v juriš in to počnem še sedaj.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.12.2006 21:02:50   
nemrak
Andreja2000! user posted image
Hvala za odgovor. Tudi jaz sem imela splav v LJ v 20 tednu in to tudi letos /KONEC JANUARJA/. Zato sem žalostna, ker ne vem, če se to ne dogaja zaradi K. Obakrat sem z njim zanosila hitro (v 1. in 2. ciklusu). Čeprav bi ga najraje vzela že kar danes, da bi čimprej zopet zanosila. user posted image  Vem, da pretiravam, ampak kaj, ko si vse tako želimo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.12.2006 9:19:07   
lana38
nemrakuser posted image !
Meni so tudi rekli, da naj počakam samo eno user posted image , pa sem bila kar trikrat na abraziji po UPN. Če ti ne bi maredila testa, bi mislila, da ti samo user posted image  zamuja in bi nadaljevala s svojim bojem za user posted image . Tako da kar pogumno naprej v nov krog.user posted image
Jaz sem pa čisto brez vsakih znakov o O, pa bi naj bila že čez 2-3 dni. SPloh ne nič ne špika, niti ne boliuser posted image . Bomo videli, kaj iz tega bo.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.12.2006 17:03:33   
saša80
fras! danes je pa tvoj dan za  prvo tabletko klomifena...držim pesti........ da bo po končani terapiji  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.12.2006 18:52:32   
nemrak
Lana38!! user posted image
Hvala za spodbudo. Sem se odločila, da bom raje še počakala 1 ciklus s K. V četrtek imam UZ po ss, tako, da vidimo, če se je vse sčistilo. Ne bom pa nič čakala, bom poskusila pa brez K postati user posted image .
S O, pa ni nič hudega , če jo ne čutiš. Jaz sem 2x tako zanosila. Sem bila 100%, da ne bo nič, ker nisem imela nobenega znaka O. Pa sem ravno takrat zanosila. Pogumno v boj!!!!!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.12.2006 7:47:19   
lana38
user posted image
Se že borim in veselo user posted image . Upam, da bo kmalu O.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.12.2006 14:04:06   
Suana
ja
IZVIRNO SPOROČILO: saša80

fras! danes je pa tvoj dan za  prvo tabletko klomifena...držim pesti........ da bo po končani terapiji  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

ja saša včeraj sem vzela prvo dozo klomifena user posted image user posted image ,pridna si ko tako lepo misliš na meneuser posted image ..
lana 38 ,veš res imaš da se dolgo nisem oglasila , tako sem se odločila ,da se vrnem ko bom začela z klomifenom in evo mene...
pot,hvala za lepe želje,tudi tebi andreja2000...user posted image user posted image user posted image

lp suzana

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.12.2006 20:27:10   
dolenjka
No evo, jaz si nisem mogla pomagati in sem po dolgem času stegnila prste po testu. Danes sem namreč izračunala, da sem se malo zakalkulirala in da naj user posted image  ne bi dobila včeraj ali danes in tako sem naredila test, ker poleg K jemljem tudi Agrulab, ki v nosečnosti ni priporočljiv in sem hotela takoj nehati če je slučajno ratalo. No, pa očitno ni user posted image
Kupila sem test, ki se lahko opravi prvi dan izostale M in zazna 25 mIU hCG/ml. Naredila sem ga pred eno uro, kar res ni 1 jutranji urin, ampak mislim, da je zadeva jasna. Žal.
Upam samo, da bo zdej če že nisem user posted image  hitro pritekla, da gremo lahko v naslednji krog user posted image
Tako močen beli tok imam zadnji teden, da danes že cel dan tekam na WC in čekiram, pa nič user posted image  Prej sem jo imela na 28 oz. včasih 29 dni, a mi bo zdaj zaradi K zamujala?

Lp in čestitke vsem novim user posted image  , za ostale pa veliko potrpljenja in dobre volje!

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
5.12.2006 12:24:38   
kanarka
Tudi jaz po dolgem času doživljam podobno. Včeraj sem hotela kupiti BC mini, pa ga na mojo srečo niso imeli. Danes grem sicer naprej v akcijo, vendar se počutim totalno neumno in nemočno, ker ne morem počakati še par dni. Pri meni je danes 28 dan in spremlja  me spet eden tistih občutkov, da mogoče je pa tokrat uspelo in se je upirati testom toliko težje. Zanima me pa, ker imam M pri K na 33-35 dni ali pride do izločanja hormonov v tem primeru že prej (npr. na 28 dan - 14 dni po O)?
Vsepovsod piše, da je treba počakati na izostanek...ja kaj pa če je tako neredna, na kateri izostanek pa čakaš potem.
Sej vem, da bi bilo najlažje pač malo čakati, ampak vem da me samo ve lahko razumete, kako težko je to. Moje misli se 24 ur sučejo samo okoli tega. Kot da bi bila začarana, nikakor se ne morem skulirati in odmisliti. Želja je prevelika, čakanje predolgo in biološka ura tiktaka.  
Res sem vesela, da se lahko tukaj malo razpišem. Žal mi je, vas nisem že pred leti odkrila, ko sem se sama borila s spoznanjem, da pač ne gre. Ampak kot že mnoge pišejo...mogoče pa bo Božiček to leto bolj radodaren.
Smo pa lahko srečne, da imamo vsak nekoga ob sebi, ki si to enako močno želi kot me in nas ima rad. Brez njih ne bi mogle biti niti na forumuuser posted image , saj bi bistven del manjkal. Bodite v cvetju.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
5.12.2006 12:33:56   
lana38
kanarkauser posted image

lana38

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
5.12.2006 13:13:14   
nemrak
Kanarkauser posted image !
Jaz sem imela zadnjo user posted image  7.10, pa sem test naredila 4.11. in se je pokazala rahla črtica. To je točno 4 tedne od zadnjeuser posted image . Sem pa imela samo rahle občasne slabosti in nič drugega. Sedaj pa na žalost čakam svojo novo M, ker sem imela prejšnji teden ss, da zopet začnem s K.
Naredi test, da boš vedela pri čem si. Drugače vem, da mislimo še samo na to. Saj smo vse enake in je prav da se podpiramo. Hvala da ste tu!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
5.12.2006 15:27:47   
kanarka
Nemrak, res težka življenjska preizkušnja. Iz ene evforije, ko zagledaš +, v drug ekstrem ko dobesedno padeš na tla. Še dobro, da vse, ki to doživljate lahko še vedno z optimizmom zrete naprej. Vem, da vam ne preostane nič drugega, pa vseeno..user posted image ..kapo dol. (ni blo smeška s klobukom:).

Sem pa po tvojem postu tolk bolj firbčna glede testa. Če ga moj dragi danes najde, ga delam jutri zjutraj. Glede slabosti, pa kot že mnogo-katere pišejo...vsi znaki so tu. Tudi rahle slabosti, občutljive prsi, napet trebuh ipd. Vendar temu res ne pripisujem velikega pomena, ker sem to že tolikokrat imela, le z razliko, da nikoli tako zgodaj pred M. Ta mesec je samo to drugače.
In res je lepo biti med enako čutečimi. user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
5.12.2006 16:08:16   
varja
Živjo, dekleta!
Kar nekaj časa vas že berem, pišem pa danes v bistvu drugič. Upam, da ne boste hude, ker se kar takole vmešam med vas, ki se že kar zelo dobro poznate med seboj. Tudi jaz sem klomifenka, tokrat sem dala skozi tretji ciklus. M bi morala dobiti 8.12, vendar imam že danes rahel izcedek ter značilne, čeprav rahle bolečine v trebuhu. Jaz ponavadi do testa sploh ne pridem, ker mi M vedno nedvoumno naznanja, da prihaja in to že kakšnih 6 dni prej... No, saj prišparam, a ne user posted image  Sklepam, da torej spet ne bo nič. Ma, saj ni tako hudo, samo ne morem verjeti, da bo to že drug božič brez kakšnih spodbudnih novic. Po drugi strani pa mi veseli december ponuja veliko možnosti za zaposlitev možgančkov z drugimi stvarmi. V decembru me čaka še zadnja doza klomifena (pol tabletke od 3. do 7. dne), potem pa spet k dr. Rešu po nove napotke oziroma verjetno v ISCI postopek. No, malo sem se zjamrala in mi je že lažje. Držite se in naj vam Miklavž danes prinese kakšno super darilo (npr. user posted image  ali user posted image )

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
5.12.2006 17:17:03   
lana38
Mi2 delava na tem, da Miklvaž kaj prinese user posted image . Je ravno čas plodnih dni, tako da morda res kaj rata. Danes sva se že potrudila takoj, ko sva prišla domov iz službe, da ne bi parkeljni zvečer kaj zmešali.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?