|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
5.12.2006 20:57:02   
Maggie
LuLu: 15. Maggie, user posted image , Ljubljana
Hvala! Ime je pa skrivnost user posted image

Malecka_mateja: jst bom dala previjalno nardit za na pralni stroj, ker se mi zdi najbolj praktično imeti jo v kopalnici; za kaj več pa v kopalnici ni prostora.

Ribicau: večkrat preberem, kako vas vrže ven med pisanjem sporočila: preden daste potrdi, si teks kopirajte (copy) in če vas vrže ven, ga naslednjič le prilepite (paste)...

Jaz sem bila tudi (zaenkrat) le na predavanju o dojenju. Tudi meni se ni zdelo nič novega, morda le to, kako se podre kupček - da mora imeti dojenček roke gor in ne ob telesu.

Jelenche: tudi jaz držim pesti, da se vse dobro izteče.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.12.2006 21:26:26   
Anonimen
Ojla punce, kako se kaj počutite? Jaz sem čist sesuta user posted image Res, samo spala bi...user posted image Sem imela v planu v začetku tedna na socialno, zavod ipd, pol pa še kuhinjo zribat (da se bo vsaj svetila ko nova, ker vse na veliko opremljate user posted image ), spolirat tla v dnevni, pa še kej.....ampak se mi ne da niti posesat!!! Je moj dragi sesal v soboto, jaz pa samo pobrišem po tleh...  Res me zanima, zakaj se mene to gnezdenje ne prime?user posted image user posted image user posted image Je reku moj, da sem jaz imela par let gnezdenje, zdej je pa bebek preveč len, pa mi ne dovoli user posted image

A vete, da mam jaz materinsko šolo šele 6.1. (traja 6 tednov - vsak torek)user posted image Bom ja najstarejša nosečka tam!

Zredila sem se pa nekje za 8kg, pa se mi ne zdi too much (vsaj na to kakor zgledam ne) Bom dala sliko na net od bušeka, da bote vidle kako smo zrasli user posted image user posted image user posted image

A se zavedate, da čez slaba 2 meseca pridejo bebeki? user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela, res. Me glih zanima kolk se bomo pol dopisovale?user posted image Na onem forumu za starše bomo čvekale vsaka 2 tedna, al pa bomo dnevno tam, pa se spraševale a tvoj kej spi, a tvoj tolk tehta, kako kaka, koliko poje.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Spet sem lačna... se slišimo spet malo kasneje, grem samo en "tour de fridge" naredit user posted image

Dijoo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1152
5.12.2006 21:30:26   
LuLu

Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 24 user posted image  in 25 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image      7:5

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image              

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.12.2006 21:30:29   
Anonimen
Maggie meni ko se zbriše tekst si res ne morem pomagati, sem že probala to copy, pa ne gre user posted image Ne vem no, nisem glih tuntek za računalnik, ampak se res pogosto dogaja, da tekst ni poslan, al pa da mi ne delajo smajliji, tako da skor skačem od veselja, ko mi uspe odpreti tisto več smeškov user posted image

Jelenche vse držimo pesti zate, boš videla da bo vse ok, samo razmišljaj pozitivno!

No, sej veste... "tour de fridge"...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
5.12.2006 21:46:14   
LuLu
Ojla,
malecka_mateja za rokav user posted image  velja. Jaz bom ziher imela črne nosečniške hlače, ker so tak edine hlače, ki mi pašejo user posted image
Maggie, COPY ne dela na tem tekstu za odposlat. Vsaj meni se ne prikaže, tak, da če gre kaj k user posted image  gre celi tekst. Pa jovo na novo pisat user posted image
Jasna81, tudi jaz - totalno sesuta. Spim dvakrat čez dan po pol ure sigurno. Tak mi je bilo tam neki pri treh mesecih. Upam, da me ne lovi kakšen virus.  Verjetno je tudi ta faza normalna, saj jo že dve imava. Tudi apetita nimam. Kak mesec nazaj sem jedla za tri, zdaj pa komaj kaj pojem čez dan. Pa saj se mi niti pisati ne da, user posted image  saj se mi tudi nič ne dogaja, sanjam pa tudi nič več, hvala bogu.
Grem, da vas ne zamorim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
5.12.2006 21:53:37   
Anonimen
Evo, smo zmazali en jagodni jogurt in dve pomaranči user posted image

Ma jaz tudi spim čez dan, me kr zmanjka... Moj pride vmes med službo domov na kosilo, pol ga pa do kakih 17h - 18h ni, in jaz in najina user posted image veselo predeva v dnevni za TV-jem.

Aja to sem vas pozabila vprašati...a se je že kateri pokazalo mleko? Jaz sem zadnjič na pižami im spodnji majčki (spim brez modrčka) opazila par rumenih pikic, pa mi sploh ni potegnalo. Sem mislila, da sem se prejšnji večer popackala s kako hrano... Pol pa mi vklopi... user posted image user posted image user posted image Ne zgleda glih lepo, čeprav včeraj in danes še ni nič vn priteklo, kakor moj pravi user posted image

Grem še malo prebirat po forumu, itak sam vas berem skoz! Zgleda da ne znam nič drugega odpret, kot februarčice user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
5.12.2006 22:38:55   
malecka_mateja
ojla!
no tudi meni teče mleko že mesec in pol tako da nič novega evo pravkar imam mokro ppižamo!
tako pač to je se navadiš čez čas je pa čuden občutek!
joj jaz sem tudi tako utrujena ampak se trudim!
sek kau bi tudi mela previjalno v kopalnici pa ni placa tako da sem dane skupila komodo z 4 predali v dipotusem dala 20.000 in bo gor dala previjano desko delat in bom prišla zelo poceni skoz in je isto kot bi kupila pravo previjano mizo samo da bom to še potem lahko uporabljala kot pohištvouser posted image user posted image user posted image
zaj pa mam vse razen kozmetike in še samo čakamo na pikico!
še dva meseca ampak bo hitro minilo ker so prazniki tako da ni panike!
no punce da vas nebo parklj odnesel!
prodne bodite pa se tipkamo!
by

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
6.12.2006 10:24:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.12.2006 11:00:44   
Jenki
Pozdravljene vse!

Kolumbo, a ti niso cukra preverili v 28. tednu? Ne vem koliko si se zredila ampak mene je bilo precej strah pa sem to tudi svoji G povedala in mi je rekla, da se mi ni treba bati, ker nisem sladkorne imela v prvi nosecnosti. (Veliko sorodnikov ima sladkorno in sem se bala, da imam gestacijsko sladkorno bolezen, ko sem po ameriskih web straneh brala, da spadam v "high risk" skupino. So mi pa kri pregledali in je vse ok.) user posted image

V enem mesecu sem se zredila za 4 kg. G je rekla, da naj preskocim vecerje. Tega ne bom delala, ker potem se zbudim sestradana ob 2. zjutraj. Bom pa zacela malo paziti na prehrano. Poleg tega pa me je tast zacel sprasevati, ce sem prepricana, da niso dvojcki in se mozeva stara mama mi je rekla, "O, mi se pa redimo." user posted image

Bom pa zacela spet malo hoditi, ker se kar malo bojim kaksen bo porod (moz je bil 4600 g in 56 cm ob rojstvu), ce bom cisto brez kondicije user posted image  (Prestavili so mi PDP iz 21.2. na 13.2. Moja G bi ga pa se prestavila na prej, ker je ze pri morfologiji rekla, da je velik otrok.)  Moj prvi otrok (puncka) se je rodil na Jesenicah 21.12.2004, skoraj 5 tednov prezgodaj po PDPju in je ta mala imela 51 cm in 3220g.

No tako. Zdaj pa da pogruntam vse te smeske in kam naj dam slikico za spol otrocicka.

P.S. - Rodila bom najbrz na Jesenicah. (Ta mala se je tudi tam rodila pa letos smo se preselili v Zirovnico.)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.12.2006 14:12:42   
malecka_mateja
ojla!
punce kje ste kaj se aktivno pripravljate na materinsko šolo al kaj????
no lulu in metuljčica preko bom imela roza pončo na kapuco!tak da me bota prepoznaleuser posted image user posted image user posted image pa da me bota lahko pocukale za rokav!
no grem počasi se rihtat ker grem še na en obisk prej in se mi ze malo mudi!
se tipkamo!lulu in metiljčica da nebosta kje zamudili!
papauser posted image

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   [Brisano sporočilo]
6.12.2006 14:18:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.12.2006 15:02:11   
Tabali
Helou punce lunce!

Zadnje dni sem tok bizi, da sem komaj nekako zdaj prišla do foruma. Groza. Ampak, zadeve se počasi razčiščujejo in umirjajo, tako da upam da bo vse ok in da mi ne bodo preveč težili iz službe, ko me ne bo več tam. Sicer pa... mobi se da izklopit tako da ...user posted image user posted image user posted image  hehehehe...
Pri nama doma se tudi ful ga dogaja, sva bližje vsem prevoznim sredstvom (in avteku in vozičku user posted image ) previjalna je tudi na poti (pravzaprav komi čakam, da potem lahko počasi začnem pripravljati in zlagati cunjice in pleničke)
Letim, ker me preganjajo ko 100user posted image
fajn se mejte

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.12.2006 21:23:54   
malecka_mateja
ti ti kolumbo kake misli ti hodijo po glavi!seveda smo šle na predavanje! ofetkanje je blo po predavanju!
sorry metuljčica da te nisem prišla tja pozdravit ampak sem čakala na toti zvezek!tak da se ti drugič odolžim!
materinska uspela čeprav je blo tak hitro fertik da je bloprav fajn ker nebi dolgo na tistih stolih zdržala!user posted image user posted image

lulu si dobila vse potrebno za tvojega dragega???ali je bla ful gužva v evroparku??upam da ne!

kolumbo kako kaj tvoja diplomska???upam da napreduje ker drugače te bom za uhe!
jenki pozdravljena med februarčicami!

no zaj že bluzim ker nimam kaj drugega za delat!
aja danes sem od kolegice dobila prvo roza stvar ker sama nočem nič roza še kupit in sem dane sdobila slinček taki lepi pa zoknčke pa kapice pa copatke v roza barvi!user posted image user posted image user posted image
jupi
pište kaj čveke!by

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.12.2006 21:48:19   
metuljčica27
Najprej se opravičujem vama malečka_mateja in lulu, ker  sva kar pobegnila, vendar se nama jee resnično mudilo. Šla sva še v Bauhausa po zaključne dele za kuhinjo. Tako da bom lahko sedaj v soboto povabila kolegice na odtvoritveno čago, vendar tokrat brez alkohola, vsaj jaz- ŽALuser posted image !

Malo že pogrešam te naše čage, sedaj pa se bo vse spremenilo.

Lulu in malečka_mateja, na te dihalne 13.12. ne gremo same, naši spremlljevalci so tudi dobrodošli, ne.Moj bi se že rad izmuznil. V torek, bo tak verjetno delal, tak da...

Kaj pa glede paketov ste se že odločile?

Bejbe uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.12.2006 22:14:56   
malecka_mateja
jaz grem na dihalne vaje 20 ker upam da bo  moj doma takrat na dopustu ker pač nemore drugač zraven!ker je v tujini!
jaz sem že odla za paket in bom vzela denar ker mi paketi niso všeč ker mam vse kar je tam noter pa še večja vrednost je denarja čeprav je ona rekla da nires ampak je!
jaz raje vzamem 58 jurjov in si po svojem okusu kupim stvari!
porodniški dopust začnem 17.1 tak dauser posted image user posted image smo že vse zrihtali!
metuljčica se boš drugič odolžila!user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.12.2006 23:11:56   
LuLu
Ojla,
malecka_mateja a veš, da je Merkator - Tržaška odprt do 21. ure? Ni mi bilo potrebno iti v Europark. Hvala Dedku mrazu user posted image , da nisem bila v tisti gužvi in lajt šovu. Nisem dobila vsega potrebnega, mi je pa prek telefona na polno naročeval. Glih sem si vse zapomnila user posted image  Eh, bo že preživel.
Metuljčica27, se bomo še videle, pa bomo že našle čas za čvek v živo, če tvoj ne bo proti user posted image . Če se bo tvoj izmuznil na dihalnih, pa mojega itak ne bo, bova druga drugo podpirale ali kaj se že tam dela... nekaj mi je iz filmov in tv ostalo v spominu, če so to te dihalne, ki jih imam v mislih, da nekdo za tabo sedi in te nekak drži, al kak že user posted image  Za kdaj pa si se napisala?
Jaz bom tudi denar vzela, pa si potem kupla, kaj mi bo manjkalo.
Aja, pa jaz sem tebe metuljčica27 že nekje videla... bom že ugotovila kje user posted image
Lahko noč, pa jutri spet na RR

Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.12.2006 8:54:59   
Jenki
Pri prvi nosečnosti sva se odločila za tisti paket s Trip Trap stolom. Po odprtju paketa nama je bilo kar žal, da nisva vzela denarja.

Nama se res ni zdelo, da je paketa bil toliko vreden. Tokrat se bova definitivno odločila za denar.

Eni kolegi so se odločili za paket s kengurujčkom, ki ga je fizioterapevtka potem popljuvala. (Mi smo hodili na FT v razvojno ambulanto skoraj 2 leti.)

Pri materinski sem bila pa prvi primer nosečnice, ki ji je voda odtekla na zadnjem tečaju!! To je bila največja šala po ZDju na Jesenicah in bolnišnici. user posted image Mogoče je bil pač čas. Mogoče sem pa pretiravala z dihanjem? user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.12.2006 9:28:41   
malecka_mateja
dobro jutro!
aja pozabla na mercator na tržaški!user posted image sorry no samo da si dobila nekaj! toti dedi pa si tud samo nekaj zmišljujejo sproti!user posted image
jaz sedaj odhajam kontrolirat kako so moji delavci na bajti pridni pa neki material jim pelem tak da se tipkamo kasneje!
pišite kaj da bom imela kaj za prebrat!
pridne bodite!papa

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
7.12.2006 10:34:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.12.2006 10:51:44   
Tabali
Čao vesele dekliceuser posted image !
Pri nama pa dogaja na full user posted image , včaraj sva nabavila voziček, košaro in lupinico, sicer mamo še vse zapakirano, sam me pa kar matra, da bi vse skupaj sestavila in sprobala. Bo žal moglo počakati vikend, ker mi pri vsej tej noriji v službi, precej zmanjkuje časa za bolj prijetne stvari. Ampak samo še tri delovne dni user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Sem skor pozabila user posted image , da mi pripada še en dan dopusta za rojstvo otroka, me je skor kovačeva kobila pohodila user posted image user posted image user posted image , drugim sem to že neštetokrat urejala, nase pa sem skor pozabila. Še sreča, da so mi le pravočasno predelali možgani.
Tudi sama razmišljam, da bi namesto paketa rajši imela denar - nekako mi vsebine teh paketov niso glih po meri, precej tega že imava in nama je iz tega razloga prav teško izbrati primeren in tak paket oz. take stvari, ki jih potrebujeva.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.12.2006 11:32:10   
Jenki
Ravnokar mi je poštar prinesel tale komplet za odvzem matičnih celic. Upam, da bodo pravilno izvedli tale postopek pri porodu.

Kolegica je rodila v Postojni avgusta in so okužili celice med odvzemom in vse skupaj so potem stran vrgli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.12.2006 11:40:13   
Jenki
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo Kolumbo. Sem vesela, da je vse ok! Vem kako je mene skrbelo. Bo najbrž malo večji otrok tako kot bo tale naš korenjak. Počasi bom morala začeti razmišljati o kakem imenu...

Meni je pa bila tista brozga takoooo ugabna. Sem polovico limone s sabo vzela, da jo bom noter stisnila in mi je padla na tla. user posted image  Ampak šele potem, ko sem jo delila z eno user posted image , ki je bila pred mano. Je pa vsaj ona lažje spila tisto mešanico. Sem pa preživela. Oči zaprla in na eks. BLJAK!   

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.12.2006 12:48:48   
LuLu
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana
13. Jenki, Jesenice            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 25 user posted image  in 26 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image      7:5

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image               

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.12.2006 13:46:59   
ribicau
Aloha!

Madonca ste pa pridne v pisanju! Sej jest bi bla tud, vsaj vsak dan imam tak namen, ampak zdej k sem doma, sem čist preveč zaposlena, čist mi časa zmanjkuje za pospravljanje, za RR, za dragega....JOj, bo treba zjutrej alarm naštimat, kot za v službo!

Zdejle sem delala kremšnite, ker jutri dobim obiske! A se vam kej sline cedijo? Jest se tud kr pazim glede prehrane. Predvčerajšnjim sem se tehtala in sem imela 8,3 kg več, ampak to sploh ni važno, ker čez en dan če se tehtam imam lahko 10 kg več. Čist odvisno kaj jem in koliko popijem! Se pravi 1,5 kg gor al pa dol.

Drug teden pa začnem pripravljati oblekice za našega user posted image . Bom začela prat in likat...a mislite, da je prezgodaj?

Jenki pozdravljena! Me veseli, da je še kakšna gorenjka februarčica. Jest grem tud na Jesenice rodit - če bo seveda po planu!

LP

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.12.2006 13:57:50   
malecka_mateja
ribicau tudi jaz bom začela naslednji tedn prat in likat ker zdaj je zima in tu nimam sušilca pa se bo kr nekaj časa sušilo pa še preden bom vse zlikala ko je tolko tega tak da meni se ne zdi prehitro!
počasi bom pa začela!
kolumbo kaj se res nisi spomnila pa bi nas prišla malo obiskat bi še tebe povabli na kako!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.