LuLu
|
Ojla, kak ste zabavne Kaki šoping, spim cele dneve pa ne vem kaj mi je, kot prve mesece, samo spala bi... pa apetita nimam, sploh mi ni ok že par dni... Šoping bo naslednje leto, razen, če bo kaj v akciji decembra od stvari, ki jih imam nagledane. Čakam novo kolekcijo I'coo-ja. Mi je pa od dragega sodelavec dal že 4 vrečke nekih oblačil, groza... on je spraznil omare, pa neke preluknjane hlače za tri-letnika iz volne... fuj, kak me je minlo... kot, da bi jih molji požrli... ne vem, če bo kaj za izkoristit, še za rdeči križ ne bo Bo moj mali kar v novih oblačilih skakal, no čakam še oblačila od kolegice, ki ima punčko, za njo vem, da je vse novo kupla in da je roza in rumeno vse Glavno, da bo pubec zdrav, a ne? Pa magari v roza oblekcah Prvo, me čaka, da stanovanje opremim, kar še tudi nič nisem nabavla, potem pa oblačila. Vem, da mora mali imeti posteljico, jogi in kar zraven spada, lupinico in plenice, pa nekaj oblačil,... ko pridem iz bolnice. Ostalo bom pa sorodnikom naročla naj kupijo in plačajo Voziček tak pred februarjem verjetno ne bom rabla, razen, če se bo malemu mudilo ven. Verjamem pa, da je čist drugačen filing, če se kaj že kupuje, kot pa pri meni, ko ni še nič otroškega vzdušja Saj bo... rada bi se že preselila, to me najbolj jezi zdaj, samo ČAKAM! po moje zato spim cele dneve, da prej mine... Sreda, ja, matere, pa da se vidimo... še nobenega nisem tako prek interneta, ko sem čvekala na kaki klepetalnici, spoznala. Bo zanimivo, kaj če si ne bomo imele kaj za povedati, ker smo si že zdaj vse napisale Ali pa se bomo skregale Babnice pač to bi blo zabavno... Boljše, da grem spati nazaj, že neumnosti pišem
|