|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
3.12.2006 10:52:15   
malecka_mateja
ojla!
se opravičujem da se nisem prej javila ampak saj veste moža imam doma po enem tednu in sma leteča!
tak da se opravičujem! no glede hotela je tako da izvaja to masažo in to en ko ima tam svoje prostore in se moreš prej naročit!
http://www.negatelesa.si/index_files/page0001.htm
to je njegova spletna stran imaš kaj vse ponuja in cene!ter tel.da se naročiš!
jaz sem izbrala

MASAŽA »DAMA«
45 min. Klasična telesna masaža z eteričnim oljem,  15 min. masaža po vaši želji
Trajanje 1 ura—Cena: 30€ (7.189,20 SIT)
(po masaži še 45 min. whirlpool in savna)  pa šampanjec je zraven!baje
no amapk lahko se zmeniš da ti namesto navadne masaže dela nosečniško ker jo tudi izvajajo in plačaš malo manj! tako da punce navalite!pa niti se mi ne zdi preveč drago
no to je to!
se javim ker mi hoče možek škilit kaj pišem in nesme videt ker je presenečenje kam ga peljem!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
3.12.2006 23:07:05   
Anonimen
Ojla punce, kako ste?

LuLu hvala za naslove, sem že vedela za ta dva (pol sem še kiko najdla), za neckerman pa nisem imela pojma, tako da ga bom zdajle malo prečekirala. Drugače sem pa tudi jaz v nemščini bolj user posted image user posted image user posted image user posted image

No, naj vam povem, da včeraj in danes ni bilo časa za javljanje (razen tistega zjutraj). Dragi me je peljal v MB, kjer sva zamudila Baby center in pikapolonico (zaprejo ob 17huser posted image ), ampak sva pa šla po centrih pogledat in sva v Arielu najdla fuuuul luštno posteljnino (baldahinček, obrobo, in prevleki za vzglavnik + odejo) za 7,500sit, ker je bila znižana. Prej je stala okoli 15 tisoč. Ful je lepa - na bež osnovi z modro obrobo in malimi medvedeki user posted image user posted image user posted image

No toliko za zdej, šibam papcat, pol pa še malo pred TV!

Uživajte, se slišimo! user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 3.12.2006 23:09:56 >

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
3.12.2006 23:16:23   
LuLu
Prepozna user posted image  ,Jasna81 si mi pobegnila
če katera kaj čekira, na national geographic je ful dober dokumentarec o nosečnosti In The Womb...
Ajd, čao user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   [Brisano sporočilo]
4.12.2006 10:46:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.12.2006 13:38:55   
malecka_mateja
ojla!
evo pa sem tukaj!
danes sem mela morfologijo in je potrdila tudi moja g user posted image ! ima že 1600 g in je velika nekje 39 cm!
pridno raste in je vse v mejah normale!podaljšala mi je bolniško in mi dala potrdilo o PDP za paket in porodniško!
zdaj pa mariborčanke kam si gremo to za paket urejat in kam za porodniško!????
počutje zadovoljivo tako da ni panike!
Lulu v sredo pa materinskaaaaaa aja pa seveda metuljčica!user posted image user posted image user posted image komaj šakam!

hm kaj vam naj še napišem!???tečno pa mrzlo je ko user posted image !
joj danes so mi končno prišli naret vodovod in centralno v najinem novem domu tako da bo počasiuser posted image user posted image čeprav je do selitve še zelo dolgo saj se selima nekje spomladi!amapk bom opreživeli ker smo tudi zdaj v lepem stanovanju!
kje ste babnice!
kaj vas že kaj parklji preganjajo??
joj lulu če neboš že šla v nakup te bom jaz odvlekla skupaj z kolumbo v nakupe!tako da pohiti!user posted image user posted image
no pridne bodite pa pišite kaj da bom imela kaj za delat
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
   [Brisano sporočilo]
4.12.2006 14:16:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.12.2006 18:20:25   
biba 1
Ojla!

Čist na hitro se mal javim še tu. Vas je fajn brat!user posted image
Jaz ležim doma - le ležim, drugega ne smem, zato tud težko kej napišem leže, berem pa lahko.

A vam kaj merijo MV in kolk ? Jaz zaradi njegovega krajšanja ležim, zato me zanima. Res pa je da imam jaz dva lumpeka...user posted image
Upam da zdržim vsaj do 32 t. Držte pesti in lp

Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.12.2006 18:24:57   
LuLu
Ojla, kak ste zabavne user posted image
Kaki šoping, spim cele dneve user posted image  pa ne vem kaj mi je, kot prve mesece, samo spala bi... pa apetita nimam, sploh mi ni ok že par dni...
Šoping bo naslednje leto, razen, če bo kaj v akciji decembra od stvari, ki jih imam nagledane. Čakam novo kolekcijo I'coo-ja.
Mi je pa od dragega sodelavec dal že 4 vrečke nekih oblačil, groza... on je spraznil omare, pa neke preluknjane hlače za tri-letnika iz volne... fuj, kak me je minlo... kot, da bi jih molji požrli... ne vem, če bo kaj za izkoristit, še za rdeči križ ne bo user posted image
Bo moj mali kar v novih oblačilih skakal, no čakam še oblačila od kolegice, ki ima punčko, za njo vem, da je vse novo kupla in da je roza in rumeno vse user posted image  Glavno, da bo pubec zdrav, a ne? Pa magari v roza oblekcah user posted image
Prvo, me čaka, da stanovanje opremim, kar še tudi nič nisem nabavla, potem pa oblačila. Vem, da mora mali imeti posteljico, jogi in kar zraven spada, lupinico in plenice, pa nekaj oblačil,... ko pridem iz bolnice. Ostalo bom pa sorodnikom naročla naj kupijo in plačajo user posted image  Voziček tak pred februarjem verjetno ne bom rabla, razen, če se bo malemu mudilo ven. Verjamem pa, da je čist drugačen filing, če se kaj že kupuje, kot pa pri meni, ko ni še nič otroškega vzdušja user posted image
Saj bo... rada bi se že preselila, to me najbolj jezi zdaj, samo ČAKAM! po moje zato spim cele dneve, da prej mine...
Sreda, ja, matere, pa da se vidimo... še nobenega nisem tako prek interneta, ko sem čvekala na kaki klepetalnici,  spoznala. Bo zanimivo, kaj če si ne bomo imele kaj za povedati, ker smo si že zdaj vse napisale user posted image
Ali pa se bomo skregale user posted image  Babnice pač user posted image  to bi blo zabavno...
Boljše, da grem spati nazaj, že neumnosti pišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1133
4.12.2006 18:31:59   
LuLu
Biba 1, ojla, veš, da držimo pesti, dva nista kar tak, ti kar počivaj user posted image
Meni še nič niso merli MV.
Do 32 tedna? To bi potem pri tebi pomenilo, da bi rodila konec decembra?
Dvojčki pridejo prej ven, a ne? To sem nekje prebrala... je normalno baje.
A tebe dvakrat bolj brcata, kot nas? Revica user posted image
Koliko si kaj kg šla gor?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
4.12.2006 18:53:14   
biba 1
Brcata, brcata ja, enkrat eden drugič drugi... skoz dogaja!user posted image

zredili smo se že 15 kg...

koliko pa so vaši user posted image  težki pri koliko tednih? Moja sta bla pri 27t 1 dan 1077 g ter 980 g.

user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
4.12.2006 20:33:03   
malecka_mateja
OJLA!
moja je težka 1600 g in je v enem tednu dobila 300 g zraven!
no morem se pohvalit da danes ko sem bila pri g sem se od prejšnič zredila samo 1 kg torej sedaj imam 4kg več kot pa na začetku!
lulukaj ti veš ki si rihtam za paket in porodnipko????????
lulu pa tolko glej da nebos zaspala na materinsko šolo!valda da bom očvekale in nič kregale!vsaj prvič neuser posted image user posted image user posted image
komaj čakam že!še dva dni!jupi!kak hitro mine!
pište kaj!by

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
4.12.2006 20:47:13   
LuLu
Oj, jaz ne vem koliko je moj težek, če je debelušen, potem bo kar nekaj gramov user posted image
Za paket ti mislim da, g. da nekaj, da ga greš dvigniti... to se vse ureja na Ljubljanski cesti, ko je Center za soc. delo. Morala se bom še pozanimati. Za porodniško pa tak ne vem, ker sem brezposelna, pa nimam porodniške. Jaz bom dobivala starševsko nadomestilo iz Centra in otr. dodatek... Sem nekje imela link do teh paketov, ko ga najdem, ti prilepim. Je pa še tak, da tudi MB občina da 25.000 sit za rojstvo in se še tam oglasiš - vložišče, ko je dete rojeno.
Moram zbrati vse te podatke na kup, imam nekje v rač. raztreseno.
V šoli zaspala?! user posted image
Ni šans, vse si bom pisala in slikala z mobitelom user posted image
Čuj, mateja, mi gremo v Vošnjakovo, a ne? Tam, ko so te prepoznali user posted image , me je ena zmedla, ker je 5.12. v SBM tudi šola...

evo linka do zavitkov
http://www.novorojencek.com/zavitekB.php

Neposredna povezava do sporočila: 1137
4.12.2006 20:59:44   
malecka_mateja
ja valda v vošnjakovo! v 6 nad!če pa neveš kam pa me počakaj pred sodiščem pa te jaz peljemuser posted image če se bojiš da se boš zgubla!user posted image
ok hvala za info če pa še kaj zveš pa mi kr javi ker mam že vsa ta potrdila od g in bi si mogla it urejat počasi!
tak da vse info dobrodošle!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
4.12.2006 21:05:10   
LuLu
Kakšna potrdila od g.?
Kak ste ve dobre, vsepovsod bi me pelale, v šoping, v šolo,... user posted image  Se še sploh nismo prav spoznale, pa ste že ugotovile, da imam težko rit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1139
4.12.2006 21:11:37   
malecka_mateja
ja potrdilo od g dobiš o datumu pdp in s tem dvigneš paket in greš porodnipko rihtat!
aja lulu keri paket boš vzela ali denar!jaz bom kr denar ker ostalo že mam!
nisem rekla da maš težko rit sam sem ti hotla pomagat in ti olajšat zadevo da se enbi mantrala pa iskala pa bi te pač počakala če grema v isto smer!nisem nič slabega mislila ampak sem hotela samo pomagat!tak da ponudba še velja če hočeš!user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.12.2006 21:29:50   
Jelenche
hej punce

se vam malo javim, včasih malo preberem, da vidim kako ste in kako so vaši user posted image . Pa me kljub temu da sem sedaj v 10 tednu nosečnosti malo stisne. Lahko bi februarja ....
No pa se malo zjokam, pa je bolje.
Zdaj še nisem srečka nosečka. Sem pa malo bolj pomirjena nosečka. Saj, je bilo na prvem pregledu vse v redu. Srečka nosečka, bom pa ko bom v 13 tednu.

Cmoka vsem vam in važim sončkom.
Res vas pogrešam!!!

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 1141
4.12.2006 21:33:30   
LuLu
user posted image  to za rit sem sama rekla user posted image  
Jaz bom vzela denar. Baje je tretjerazredna roba v paketih... Se kar v razredu dobimo, ker imam grdo navado zamujati 5 min, pa ti ne želim prvega šolskega dneva pokvariti user posted image  Bom pa se seveda potrudla, da bom točna ali celo prej 5 min (joooj, še parkirplac bo treba poiskati!)

Neposredna povezava do sporočila: 1142
5.12.2006 8:52:09   
LuLu
Ojla Jelenche, tudi jaz včasih tebe preberem, če je vse v redu. Ni razloga, da ne bi bila že zdaj srečka nosečka. No, saj razumem tvoje strahove, ampak pozitivno vsak dan user posted image
Malo bom radovedna... je bil tisto tvoj prvi splav? Ali imaš že kakšno bebico?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
5.12.2006 9:20:03   
Maggie
Ojla!

Naš user posted image  je bil pri 28 4/7 težak 1400g. In ker naj bi bil malce prevelik za te tedne in glede na mojo (sicer) suho postavo, sem morala na test za sladkorno. No, pa ni bilo nič, tako da bo morda kak teden prej prišel na svet ali pa bo velik prišel na svetuser posted image  

MV pa mi je merila že kak mesec nazaj in tudi zdaj (predvsem zaradi otrdevanja trebuha), pa je še vse normalno = 4 cm.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
5.12.2006 9:41:59   
LuLu
Maggie, če želiš, napiši PDP, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če veš in ime, če si ga že izbrala in ni skrivnost user posted image , da te dam na seznam februarčic...

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
5.12.2006 10:18:42   
malecka_mateja
ojla!
kako ste kaj danes?
no da vas nekaj vprašam kaj boste imele previjalno mizo ali ne?če ja kakšno in kje naj bi jo kupile???
jaz sem že čist zmešana ker nikjer nimajo nič pametnega tisto kaj pa je pametno pa je tako hudo drago da se mi že meša!
rad pa bi mela previjano komodo!
vreme je zaspano in tako tudi moje počutje! no ampak jutri je materinska!jupi!
lulu te pa se vidimo v razredu pa ti kr zamudi te bom saj prepričana da si to tiuser posted image user posted image user posted image ker drugače te tak nebom spoznala!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
5.12.2006 12:05:59   
ribicau
Zdravo!

Sem vam včeraj napisala cel roman, potem pa je šlo vse v tri krasne. No potem se mi ni dal še enkrat pisat.

Za na Center za socialno delo dobite od G potrdilo o PDP. S tem greste tja in dobite ene par pol za izpolnit - ravno tako tud polo za vašega dragega (da bo koristil plačani D, ko se bejbi rodi). Na eni od teh pol označite tudi, kateri paket boste vzele oz. če boste vzele denar. Denarja je 58.500,00 SIT! Če polo oddate v decembru, potem paket oz. denar dobite v januarju. Nekje imajo pa baje 2x na mesec! No to vem zato, ker sem bila ravno včeraj na CSD-ju in sem dobila te pole. Pa to sem vam že včeraj napisala, pa je šlo potem k user posted image !

Včeraj sem bila prvič v materinski šoli. Imeli smo dojenje, in se mi ni zdelo vse skupaj nič posebnega. Moj dragi ni šel z mano, ker je popoldan delal in tud mislim, da je važno da bo šel z mano, ko bomo imeli porod itd.  Bile pa so ene nosečke skupaj z lubiji, in je eden od moških celo zaspal. Joj meni bi bilo tko nerodno, če bi moj zaspal, da bi se pogreznila 3 m pod zemljo. Sedajle pa grem na Jesenice v porodnišnico na predavanje glede epiduralne - pa vam potem poročam kako in kaj!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1147
5.12.2006 12:07:30   
ribicau
Ha, celo uspelo mi je danes poslati tale roman!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
5.12.2006 16:03:23   
metuljčica27
joj, jutri imava tudi midva šolo za starše, upam da moj ne bo zaspal. No, bomo videli.
Ja Lulu in Malečka_mateja, po čem se torej spoznamo?
user posted image Komaj čakamuser posted image
Danes sem šla še po zavese za kuhinjo in dnevno. Pred 14 dnevi sem jih naročila v Rutarju. Ma ti dodatki pa so dragi. Moj je kar onemel od šoka, ko sem mu omenila ceno. No, sedaj bo pa res lepo.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
5.12.2006 19:29:31   
malecka_mateja
ojla!
no mene boš spoznala po črnih hlačah in roza vojolčni majci!blopnd rdeča tako kot na slikah poorčnih!v albumu če še jih metuljčica nisi pogledala!pa sestro mam zraven ker je tudi noseča!drugač pa mala debela vesela!poglej slike in boš me ziher spoznala pa me cukni za rokav!ok?????
lulu ti pa tudi ok????

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.