|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
1.12.2006 13:57:25   
severnica77
Vampirka - še tukaj iskrene čestitke. Mala princeska je pa prav tako pohitela, sicer pa smo se že spraševale kje si in te malo sumile user posted image .

Vse lepo novi družinici!

user posted image

user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
1.12.2006 14:01:16   
Shorty_
No če katere ni na seznamu ali pa so podatki pomanjkljivi naj napiše!!

No R1ta tudi jz sem zdejle poslala mojga v tri........ ker mi je dokler sem bila v službi vsak dan jamru da bi jedel kosilo itd... zdej ko sem doma pa gospod ni lačen ker je malico bolj pozno....grrrrrrrrrrrr..........temu je sledil moj napad joka in lepo sem mu povedala da bo kosilo ob 15:30 na mizi če bo jedel bo drugače pa naj bo lačen!!! in seveda jedel bo to kar bom skuhala, dones bo to solata z jajčki in makarončki z meltim mesom in sveže naribanim sirom..mm...

No tele dedci bi lahko bili kak teden noseči da bi nas malo bolj razumeli čeprov sej so zleti ampak na trenutke bi jih utopile v žlici slane vode a ne?? (zanimivo bi bilo videti kaj bi si bodoči očki pisali na forumu o nasuser posted image )

pišite kaj pa se tipkamo, pa razen frufru in manetke držite fifike skupaj

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
1.12.2006 14:10:07   
Strawberrie Cherrie
Joj, jaz sem pa tako hitela od G, da bi vam sporočila lepo novico, da je Vampirka rodila, pa me je moj_moj prehitela!
V glavnem Vamprika user posted image user posted image za malo Lauro ; vso srečo tebi, pa orinceski in seveda novopečenemu očkuuser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
1.12.2006 14:19:00   
Zasanjana
user posted image

03.10. Zasanjana, user posted image  Aleksej user posted image
27.10. Ženkica, user posted image  Kaja user posted image
15.11 Pikanogavička user posted image  Aljoša user posted image
24.11. Tintara, user posted image  Nadja user posted image
26.11. Emamair, user posted image  David Llewelyn user posted image  & user posted image  Luka Griffin user posted image
28.11 Supermami, user posted image  Tilen user posted image  
30.11. Naja3 user posted image  Tijauser posted image
30.11. Sabini user posted image  Jan user posted image
30.11. Ema82 user posted image  Tianuser posted image
01.12 Vampirka user posted image  Laura user posted image
01.12. Manetka, user posted image   
01.12. frufru (presenečenje, za ime še ni konsenza)
11.12. Shorty, user posted image  (Nika)
13.12. Severnica77, user posted image (Leo)
15.12. Petri85
17.12. Meta,  user posted image  ali user posted image  (Neža ali Matija)
17.12. Vilma, user posted image  (Jaka user posted image
17.12. R1ta, user posted image  (Ana)
20.12. Pika30, user posted image  (Ajda)
20.12. Barbk, user posted image  (Manca)
21.12. Vampirka, user posted image  (Laura)
21.12. Moj_moj
28.12. T_t_y
28.12. lidijat, user posted image  (Sara ali Eva ali ... )
31.12. London_paris, user posted image

Stanje 11 decemrskih novembrčkov, 7user posted image user posted image , 4user posted image user posted image

Iskrene čestitke Vampirki za malo Lauro!user posted image user posted image user posted image

Punce, ste se lotile krajšat seznam od zadaj naprej?user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
1.12.2006 14:19:03   
t_t_y
Čestitke Vampirka za malo princesko - prijetno crkljanje in obilo lepih trenutkov novonastali družinici.

Sicer pa Ema in Klemen  - tudi jaz držim pesti za vajinega Lukca - ampak Lukci so tko fajn "deci"(naš prvi je Luka), da bo gotovo vse OK.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2905
1.12.2006 14:38:09   
Strawberrie Cherrie
No, zdaj sem se v miru vsedla za računalnik (prej je našega user posted image še lulat pritisnilo in sva še tekla hitro lulatuser posted image ) ; zdaj pa lahko začnem poročilo iz CTGja -> v glavnem NIČuser posted image ; mali je bil danes za spremembo ful pridkan in sva bila priklopljena nekaj več kot 20minutk; popadkov ni - skorajda ravna črtauser posted image ; meni prav paše, da je še nekaj časa pri miru in počakava vsaj tja do 15decembra. mi je zdaj še kar malo prehitrouser posted image ;
so mi pa kar solzice stopile v oči, ko sem dobila sms od Vampirke - mala njena se je res tut ful pohitela, pa še spomnem se, da mi je v nedeljo rekla -> da zdaj so pa končno končali s prekirvanjem strehe; tko na nek način - zdaj je pa vse pripravljenouser posted image user posted image ; je pa imela res dost mali buši (user posted image ) in je njena mala pikica imela res malo gramov...ampak je zato tem večja srečauser posted image user posted image
V glavnem komaj čakamo poročilo, kako in kaj je potekal njen porod!
Drugače mi gre pa danes vse narobeuser posted image user posted image In sem prav jezna sama nase - in to od jutra, ko sem se zgleda z napačno nogo vstala! ŠMENT
Prejle sem šla v trgovino ne da bi vzela s seboj denarnico in sem na blagajni pustila za okoli 5tisoč sit robeuser posted image user posted image ; pa sem rekla da pridem nazaj takoj -> pa se mi tako NE DAuser posted image , najraje bi jih kar poklicala in rekla, da me ne bo (imam kar slabo vestuser posted image )
Pa groza so ta oblačila - nosečniške hlače mi dol lezejo, navadne trenirke mi v rito lezejo...ne najdem pravega položajauser posted image ; najbolje da grem spatuser posted image in počakam da današnji dan mineuser posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
1.12.2006 14:48:16   
petri85
Iskrene čestitke Vampirki in novopečenemu očku ob rojstvu male Laure!!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2907
1.12.2006 14:57:30   
petri85
Sem vesela za Vampirko, da je že za njo in da se že carta z malo Lauro, ampak....
a veste, da sem zdajle kar nekaj zaskrbljena, da ne bom jaz ta zadnja na vrsti, ko tako veselo prehitevate/jo!user posted image

Ja, london_paris, ob takih dnevih, ko gre vse narobe človek res samo čaka, kdaj ga bo konec! Saj bo bolje!

Moj_moj, se strinjam, da je amnio ful neprijeten pregled. Jaz sem lani rodila 9 dni čez rok in sem dala 6 amnioskopij skozi - pa vsakič bole kot user posted image , ker je blo spodaj še vse zacementitano. Zares ti želim, da jo čimprej pobrišeš rodit - bo veliko lepše, kot pa se hodit tja kazat na 2 dni!

Barbk, jaz sem tud zmožna cel kg mandarin pobasat v momentuuser posted image

Nič, zdej pa le po vrsti..Frufru in Manetka, vajini novički čakamo!

P.s. Tudi jaz sem z mislimi pri Emi in njenem ubogem sinku! Upam, da se stanje izboljšuje!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
1.12.2006 15:01:23   
r1ta
Ja Shorty, jaz sem že mojemu obljubila, da mu bom okoli pasu privezala tri povštre (blazine po slovensko), dva dni ga ne bom na wc spustila, da bo videl kako je bit non stop s polnim mehurjem, zapestja mu bom prevezala, da mu prsti odrvenijo, za kosilo mu bom veliko skledo fižola skuhala, da ga bo napenjalo, pred nosom mu bom s čokolado mahala, med noge mu bom dala en moker vložek, potem pa ga bom nagnala kopalnico čistit in pomivat po tleh po vseh štirih. Pa da vidimo! Pa ne vem če se mu ne bo to še res zgodilo!?!

No, ko pa vidim, da punce tako pridno rojevajo me pa majčkeno zagrabi panika. Malo strahu je pa še vedno prisotno, kjub temu, da sem šla v 20 tednih vsaj 100 krat na stran 53, kjer ste me mirile glede porodnih bolečin. Je rekla Naja3 takrat: Če je šlo noter, bo šlo tud ven!"user posted image  Supermami pa mi je tako lepo napisala, da že znam sestavka skoraj napamet! No evo, zdaj pa sta že obe rodili!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 2909
1.12.2006 15:08:44   
frufru
Mislim, da lahko odgovorim v imenu obeh z Manetko: Midve sva tako za to, da greva rodituser posted image , pa ni konsenza pri user posted image . Jaz res ne vem, kdaj se bo spomnilo, da ma dost gužvanja.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
1.12.2006 15:42:49   
Strawberrie Cherrie
Frufru in Manetka - pomojem je vajinima user posted image user posted image tko fajn v trebuščku, da se jima nikamor ne mudi -> se bosta mogli malo bolj resno pogovrit s svojima otročkoma, pa da dokončno dorečete dan D, kdaj mislita prit ven, kajne?user posted image user posted image
R1ta: tole si pa TKO FAJN POVEDLA! In super grožnja -> mogoče bo moj user posted image dobil danes zvečer kaj takšnega pod nos, kajti ravnokar me je sladko klical, da ga ne bo na večerjo, ker imajo ob 19.30h nogomet v hali in bo doma okoli pol desetih...jaz sem pa ravnokar vzela tko mal stroške v novembru skupaj in sem ugotovila naslednje: nogomet hala mesečno 5000sit (1x tedensko), košarka hala 2x tedensko - 10tisoč sit; članarina hokej klub - 15tisoč sit, nove kopačke - 20tisoč sit, novo ščitniki za kolena in komolce HOKEJ - 30tisoč sit -> v mesecu novembru sva za njegov šport porabila natanko: 80TISOČ SIT!!!!!, kar je manj kot pa najina mesečna prehrana, ki znaša okoli 53tisoč sit??? (pa ne šparama pri hrani, ampak noben od naju ne pretiran ljubitelj mesa in enostavno vidim pri moji mami, da največ ji znese pri mesečne računu za hrano MESO)
Potem pa jamra, ko si jaz kupim škornje za 20tisoč (in sem jih NUJNO POTREBOVALA, kajti nisem imela kaj za obut, razen adidask) - in zanalašč si jih bom tudi v decembru! Jih mam že nagledaneuser posted image takšne 'poporodne' mojo fiksno številko! Če bo pa še malo sitn, si bom pa nabavila namesto Kangooja ali Berlingota MINI MORRISA, pa bova v kar lepem minusuuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
1.12.2006 16:12:27   
manetka
Vampirka je pa od sile, kar rodit je ušlauser posted image  Čestitke za malo dojenčicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

London_paris si me nasmejala s tvojo bilancouser posted image , hihi

Petri malo si pomešala jaz sem imela amniouser posted image .
A to zato, boli če si še zaprt, jaz sem razmišljala, da možno, da sem imela prepolno črevo in je vse pritiskalo?
Pred 14 dnevi so pa rekli, da bom prezgodaj rodila in, da ne bom počakala na 1.12., to so bile samo prazne besede....

Petri koliko, po PDP si potem rodila? na koliko dni pa so delali amnio?

Sam to pa tud ne morem verjet, da so naredili 6 amnioskopij, od kod pa si če smem vprašat, a so še hujši kot v Kranju.

Mene zdej cela rit boli, pa še križ po vrhu, se počutim kot gora nesreče, pa še sama sem domauser posted image

Ja midve s FruFru bi šle res obe rodit, sam kako to povedat najinimauser posted image user posted image

Jaz sem tudi razmišljala, da bi mojemu, dala trebuh za nekaj časa, da bo videl koliko imamo opravit me z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 2912
1.12.2006 16:17:39   
kofetek2010

uživajte, lenarite, počivajte, naspite se, pustite se razvajat in strečt,..... dokler še lahko user posted image

lanske decemberke smo pričele pihat prve svečke, spomini na tak čas leta 2005 je še ful živ, to leto je minilo kot bi mignil user posted image

srečno vsem!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
1.12.2006 16:23:59   
r1ta
Ha ha london_paris, kar minija si kupi pa bo! Mene je moj spraševal sinoči kaj bom naredila z 2000eur, ki se mi nekaj obljubljajo od nizozemske države. Me je kar pogrelo! Kaj? Kaj? Ene ornk zavese si bom privoščila, pa celo novo kolekcijo oblačil, pa kozmetičarko s pedikuro, manikuro, voskanjem zgoraj, spodaj, na sredini in še kje, pa najdražjega frizerja, pa, pa, pa... Ja glih toliko da ni rekel, naj dam denar njemu da bo lahko dogradil svoj računalnik ali pa kupil kakšno drugo hi-tech napravo (imava že vse možne kamere, lahko bi imela reality show iz stanovanja), zdaj nama manjka še samo ena res huda tv, ki pa je skoraj ne gledava. Joooj, kaj bom z denarjem? Nič, na banko pa naj čaka. Morda ga pa vložim v vikend v Sloveniji, ki sta ga moja starša lani zgradila pa manjka še samo ureditev spalnih prostorov. Če se začnemo pogovarjati o tem kdo več zapravi zase je tudi pri naši hiši to gospod in ne gospa... Morda sem pa preveč skromna?!user posted image  To se z lahkoto spremeni, ne? Ja, jaz tudi rabim nove škornje v decembru! Novemberske ne dobim več gor!user posted image user posted image user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.12.2006 16:47:07   
Strawberrie Cherrie
r1ta: jah moj bi ziher potreboval nov procesor Intel Pentium 4 dual core + 2x po tisoč RAMa, pa še novo grafično kartico; ne glede na to da sva popolnoma novo 'kišto' po njegovem okusu in izbiri kupila februarjauser posted image user posted image in tehle 2000EUR (no, ampak na žalost Slovenija potrebuje denar za nov logotipuser posted image user posted image in ne da bi povečali rodnost s tem da bi vsaki novopečeni mamici dali kakšnih tisoč EUR) bi blo ziher skupni denar, user posted image ga brcni!
Sicer si me pa spomnila na to, KAKO NUJNO potrebujem zavese -> ko sva se selila v zgornji štuk in vse prebelila, sem vse stare karnise vrgla dol in povem po resnici, še zdaj nisem nabavila novih karnis + zaves -> pa ne da bi jih v Ikei kupila, ker so res poceni in FUL LEPE -> pozabila sem! Tko da zdaj imam stanovanje popolnoma brez zaves, starih pa za nič na svetu ne dam gor!!!!
Sicer pa - paše tole; jst tut rabim nove škornje, kajneuser posted image user posted image
In zdaj grem v trgovino poravnat dolg, če so še obdržali moje vrečkeuser posted image ; drgač bom pa na novo naložila!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
1.12.2006 18:04:07   
petri85
Oh, Manetka, oprosti! Sem mislila tebe, pisala pa moj_mojuser posted image
Ja, to je bilo kar v Kranju, na žalost! Rodila sem 9 dni čez rok, amnio sem pa imela 6x in sicer:
- na PDP
- čez 2 dni (je bilo še zmeraj čist zaprto in se je tista G odločila, da mi bodo dali eno tabletko za mehčat, tako, da sem tisti dan bila tam 4 ure, potem domov)
- naslednji dan spet amnio, če je bilo kaj uspeha od tabletke(nič!)
- čez 2 dni
- čez 3dni(vmes je bil vikend in praznik - ne delajo amnio)takrat je bila ista G na amnio in se je spet odločila, da mi dajo 2 tabletki, tako, da sem not ostala
- naslednje jutro še zadnjič amnio (stanje nespremenjeno)- takrat jih je ene 5 G skupaj stopilo in so se odločili,da bodo drugi dan porod sprožili.
Meni je omenjena G rekla, da me tako boli ravno zato, ker sem bila čist zaprta. Tiste nosečnice, ki pridejo na amnio že na pol odprte baje sploh ne čutijo bolečineuser posted image  Te pa moram opozoriti, da so po amnio možne krvavitve, ki niso nevarne, tako, da se ne boš preveč ustrašila, če te doleti kaj takega!

Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.12.2006 18:20:47   
Barbk
Olala Vampirka tole je pa že prehitavanje po levi in desni.user posted image  
Iskrene čestitke mamici Vampirki in najbolj ponosnemu očku ob rojstvu male Laure.user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.12.2006 19:11:48   
manetka
Petri hvala za tako natančen opis, potem sem izgleda še  vas zaprtauser posted image , upam da se bo samo od sebe kam premaknilouser posted image
Ravno zdajle sem govorila s prijateljico, ki je dala tudi 6 amnio skozi (ima dva otroka) pa tudi pravi, da je ni nič bolelo in se je čudila kako to, da je mene, ve da nisem mehkužna.

Meni sploh ni prišlo na misel, da ta pregled lahko boli, me tudi strah ni bilo, potem pa glej ga hudičauser posted image , krvavela sem pa tudi, zdej je še malo rozasto... k sreči so to povedali, tako da nisem bila panična.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.12.2006 19:21:34   
frufru
london_paris te zastopim s temi zavesami. Sva midva na istem. Sva včeraj šla v trgovino, kjer sva si zbrala blago, z načrtom oken, da bo ga. lažje izračunala dolžino itd. Pol se je šele začelo. Na rolo sploh ne gre, ravno tako ne na vodila. Tako da je po njenem edina možnost nabrano na karnisi, ampak zgleda pa čist adijo. Tako, da  sva na koncu na istem - brez zaves. Saj zdajle še gre, ko dam rolete dol, podnevi je pa prav tečno, ko sosedi not zijajo.
Drgač sem jaz končala s peko cimetovih piškotkov. Sem bla kar malo tečna, ko ne najdem pozicije za sedet in ležat. Pa doma ni več niti mrvice sladkega, tako da zdaj vse po cimetu diši. Ta malo se je umirilo. Očitno, ga uspava, če mama skače naokoli.user posted image  Mogoče pa ne smem počivat, da bo prišlo ven. Samo 24 ur na dan na nogah bit bi ble ma muke kristusove. Nič bo treba kar počakat, samo se vleče kot 300user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.12.2006 20:08:15   
Strawberrie Cherrie
Manetka in Frufru - zdej bomo lahko počasi začeli s tem: a še ne mislita it rodituser posted image user posted image
Uh, verjamem da vama je grozno in da se že ful vleče!
Menda user posted image ful pomaga user posted image , poprosita svoje drage user posted image , da stopijo malo v akcijo...user posted image ; aja pa čaj iz malin pa borovničev sladoled...menda je kar nekaj for - poizkusit pa ni grehuser posted image

Frufru: Jaz imam že nagledane karnise v Ikei, takšne srebrne, kot iz rostfraja, samo da so še takšne kljukice gor pa se zavesa samo pripne...je pa res, da imam jaz bolj vse v freestyle stilu in da mi takšne preproste barvne zavese najbolj not pašejo... (tole so tiste kljukice : http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15594&catalogId=10103&storeId=8&productId=41218&langId=-21&categoryId=15846&chosenPartNumber=20075947 )

V glavnem, mogoče pa bom poizkusila kaj svoje ročne spretnosti (v gimnaziji sem obiskovala tečaj ročne spretnosti) in bom ppoizkusila zavese sama zašit....saj v bistvu na šivalni stroj tiste robe tut ni neka umetnost naredit, ali pač???

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
1.12.2006 20:32:03   
Strawberrie Cherrie
Joj, zdajle sem malo razmišljala - pa sem se spomnila, da je danes naš decembrski dvojček Luka imel operacijo - in upam, da je vse OK in da bodo čimprej vsi 4je skupaj doma...močno držim pesti zate mali Lukec - me pa zanima, ali ima katera kaj novičk???

Neposredna povezava do sporočila: 2921
1.12.2006 20:38:37   
Vilma
O hudo!!! user posted image  Vampirka je rodila hčerkico Lauro!!! Čestitam  user posted image  
Tole pa je bil oster ovinek po desni! Si pa prehitela kar nekaj decembrčic. Upam, da je z obema vse v redu in da čim prej pridete domov user posted image

Zdaj pa je mene panika zagrabila user posted image
Je Vampirka v zadnjem sporočilu  napisala, da jo skrbi, ker ji trebuh ni nič zrasel, da je njena mala tak drobižek.
Poglejte moj trebuh v polnih 37.tednih in ga primerjite z unim tri tedne nazaj, ni skoraj nič razlike, pa prav ven sem ga tiščala, da bi se ja fajn vidlo user posted image  Tudi naš je bolj mičken, v 38. tednu so mu namerili cca 2600g.
Da ne bom jaz naslednja prehitevala. user posted image  No ja, v nedeljo imam 1. pregled v bolnišnici, potem bomo pa vidli. Najbolje, da si končno spakiram torbo za porodnišnico, ni se več za hecat.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
1.12.2006 21:33:49   
Strawberrie Cherrie
Vampirka sporoča, da je z malo žabiko vse vredu in da so naredili CR, ker je mala zaostajala v rasti od 35tedna naprej; sporoča pa še, da se bo javila na RR čez kakšen tedenuser posted image user posted image
Bravo Vampirkauser posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
1.12.2006 22:51:14   
pika30
user posted image user posted image  Čestitke mamici Vampirki in mali princeski Lauri. user posted image user posted image

Lista decemberčic se je že uradno odprla.Katera je zdaj na vrsti lepe souser posted image ? Božajte svoje bušije,mogoče ga bo pa ravno katera od vas naslednja zapustila.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
2.12.2006 4:18:59   
frufru
Pika30 iz tvojih ust v user posted image  ušesa. Jaz ne morem spat, že več kot eno uro gledam v zrak, pa vse me srbi. Se mi zdi, da kar čutim, kako se voda v rokah in nogah nabirauser posted image . Moj R se glih odpravlja v službo. Zdaj pa ne vem, kaj bi delalauser posted image , pa kar neki po netu pippkam.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?