Kety
|
Nemrak, zelo mi je žal za tvojo pikico. Ampak, res, narava poskrbi, da se na svet ne pride toliko revčkov in verjetno je bilo s tvojo pikico nekaj narobe. Tudi jaz sem se na tak način tolažila, ko se je zgodilo meni. Ni drugega, kot da izjokaš bolečino in čez kake 3 mesece spet z dragim poskusita! Drži se!!! Teya, ti le počivaj in ne dviguja preveč Nejca. Jaz se moram zavestno prisili, da ga ne dvignem vsakič ko pleza po meni, ampak se raje vsedem na tla in se on skobaca k meni. Dvigam ga samo pri previjanju ali pa ko ga dajem v stol ali iz njega...v glavnem, samo ko je nuja. Tudi jaz sem večino dneva sama s Timonom in mi je včasih kar hudo. Ker sem fuuuuul utrujena, zaspana, brez energije, na srečo so se slabosti že malo umirile in upam, da se počasi končujejo. Držim pesti zate in za pikico. Glede vrtca sem pa tudi jaz v dilemi. Timona imam namen dat v vrtec čez kako leto ali dve, ne prej. Ker sem doma, bi imela kar malo slabo vest, čeprav vem, da bi se imel v vrtcu izvrstno. Jaz se bom na NS prijavila verjetno k Strahovi v Domžalah, klicala bom pa po drugem pregledu, se pravi 14.12. takrat bom 10t. Zdej se mi zdi še prezgodaj. Nazadnje sem šla, ko sem bila v 13t, pa je bilo super! Starševske šole se je dobro udeležit proti koncu nosečnosti, ker si več zapomniš. Jaz sem hodila v juniju, rodila pa sem avgusta. So pa vsak mesec in po več terminov hkrati, se mi zdi. V glavnem z šolo se še ne mudi. Jaz imam pa ful grdo kožo na obrazu, polno mozoljčkov na čelu in ful suho kožo. Glede na to, sklepam, da bomo imeli punčko, ker ko sem bila noseča s timonom, sem imela krasne lase in kožo. No, mogoče bo pa kasneje stanje boljše. Je še prehitro za rečt, res nimam nobenega občutka. Kar bo, bo....mogoče bi bilo bolj enostavno imeti še enega fantka, ker bi vse za prvim ponosil, ker se bo drugi rodil le eno leto kasneje, se pravi v istem letnem času. No, danes gremo pa z možem v Celovec malo v šoping. Super, sem komaj čakala. Si bom umislila ene komot hlače v H&M-ju, ki ne bodo ravno tipično nosečniške, ker trebuh se mi še nič ne pozna, le vse me veže.
|