Maxica
|
Pozdrav od nas, enomesečnikov. Uf, je šel hiter ta mesec. Hvala za čestitke. Tudi mi smo se danes potepali, smo imeli v sosednjem kraju par opravkov, pa smo kar voziček vzeli s sabo in spotoma opravili še dooooolg sprehod. Superca. Lan je spal štiri ure skupaj, tudi lačen ni bil. Očitno mu sveži zrak in vožnja z avtom ter vozičkom res paše, tako da jutri gremo spet. Pri nas, v našem kraju, je res smotano, ker se nimaš v bistvu kje sprehajati, razen po glavni cesti, kar pa mi ne diši preveč, sploh če imam Maxa zraven. Tako da bomo kar lepo tako jutri naredili, kot danes, pa bo. Res mi ugaja tako vreme. Mis, tudi sama sem ugotovila, da tako delam, kot si napisala glede dojenja in podiranja kupčkov. Je pa res, da je to zelo odvisno tudi od otroka. Pri Maxu namreč nisem tako delala, ker je bil zlatenčen in pravi zaspanček in če bi hotela dojiti zgolj 5,10 minut, se revež ne bi čisto nič najedel. Tako da sem kar vztrajala pol ure, da sem vsaj vedela, da je kaj dobil. Govorim o prvih mesecih, po kakšnih treh mesecih je pa sam začel jesti samo 10 minut in basta - mu nisi mogel vsiliti niti kapljice več, če ni hotel oz.je bil sit. Lan je pa drugačen, sva pa res fertik v dobrih 10 minutah, podereva kupček, edino jaz ga pristavim še na drugo stran, če hoče še, pa brž vidim - če se dere v joško, pa noče potegniti, vem, da ima dovolj, mu poturim dudo in zaspi. Srečanje v Žusterni, priznam, tudi meni neznansko diši. Glede slončkanja - pri nas je še kar suša, meni še tu pa tam kaj rdečega pricuri, pa raje bi počakala, da se vse stvari nazaj na svoje mesto postavijo, pa da mi ginekolog da žegen. Ubogi moj možek. Pišuka, ste me zdražile s temi kengurujčki, samo če možu še s tem začnem težiti, me bo pred vrata postavil. Smo imeli pri Maxu enega sposojenega, ampak je bil tako čuden, da se mi je zdelo, da otrok sam vase tišči, vglavnem, ga nismo uporabljali prav nič. Bi bila pa fajn varianta, da bi ga imela, sploh zaradi sprehodov v kakšnem dežju, pa po glavni cesti ipd. Ne vem, bom morala malo pojamrati možu. A Muki je še vedno brez računalnika? Bi ji kakšen sms poslala, kaj se dogaja pri njih, ampak ne upam, da mož spet ne bo hud.