|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.11.2006 11:25:22   
Alisa
Vidim da je ta igrača pametni kuža čist navdušil folk. Anže je kar dva dobil za darilo. Anže se mu tud za enkrat samo smeji in gleda kaj ropota. Bo poznej prišel prav.
Enega pa bomo očitno podarili naprej, ker dva ne rabiva tako da bo odromav naprej k prijateljici, ki ima tudi tolk starega sinčka Nejca.

Danes sem klicala deratologa za Anžeta pa z napotnico prideva na vrsto šele konec februarja, tako da sem se odločila da grem samoplačniško, ker potem prideva na vrsto decembra. Saj po eni strani sploh ne morem verjet.
Pa saj ne bi šla samo zdaj ima Anže po kremi katero sva dobila, rahlo rdečkasto kožo in orava jit po neko drugo kremo zdaj za nego.
Sem mu včeraj namazala z Baby solejo pa ima prec slabi ličkauser posted image . Tko da bom vstrajal z umivanjem obraza z žajblom.

Kaj boste kaj napisale kdaj se dobimo, čas teče in bo glih zdaj tukaj decemberska norija.
Kaj se dobimo še ta teden al drug?
Jaz ne morem 28. ker ima Anže cepljenje.
Jančika kaj ima tvoj Kajetan al Vasja ceplenje. Če ima Kajetan al je to že tretje al drugo ceplenje?

Sašaš tviji Eli želim vse naj naj za dopolnjenih 4. mesece.

Čaw

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.11.2006 13:07:22   
Jančika_
Alisa, Kajetan bo cepljen, drugič. Kaj več pa zdajle ne morem pisati, ker mi je Vasja zbolel, pa jaz tudi, in sta ravno oba tamala zaspala, tako da grem še jaz malo vodoravno. Vasja je zakuhal, pa zelen smrkelj mu ven teče, zdaj je dobil pa še neke čudne mehurčke okoli ust, enega pa ima na rokiciuser posted image . Da ni kakšna otroška bolezen, mater. Mene bolita grlo in glava, upam, da ne bo hujšega in da ne bo še Kajči česa fasal. Najboljše od vsega pa je, da smo ravno danes cel dan samiuser posted image . Še zvečer bom sama...mah klinc, grem ležat, preden se razkurim.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.11.2006 20:29:16   
klaja
Na hitro se vam javim, da vam sporočim, kako in kaj je pri nas, pol pa grem spat, ker sem crknjena do onemoglosti.

Danes smo prestali najhujši dan v življenju, kar jih je možno.

Operirana je bila danes in po mnenju kirurga je bila operacija uspešna. Zjutraj ko sma prišla k njej, se je prebujala in ko sva se pričela pogovarjat z njo, se nama je tako lepo nasmejala. Potem so jo ob osmih odnesli v operacijsko, ob pol dveh pa so jo pripeljali na intenzivno. Potem pa sma čakala še do pol štirih, da sva jo lahko še malo videla (sestre so namreč pozable na naju). Z vseh strani je priklopljena na vse možne naprave in napeljanih ima ogromno cevk. Zaenkrat je stanje stabilno. Zjutraj pa jo bodo pričeli počasi prebujati iz narkoze, potem pa ji bodo naredili še en kup preiskav, da vidijo, če sta luknjici lepo zaprti.

Tako da greva k njej spet jutri popoldan. Za naprej pa še ne vem kako boma naredila, z njo bom ostala, ko bo premeščena na oddlek. Sestre so mi rekle, da moram na sprejemu rečt, da dojim, saj bom le tako lahko brezplačno cel čas pri njej. Tako da Alisa hvala za ponudbo.

Vam javim jutri kako in kaj.

Še enkrat pa vsem iskrena hvala, da ste držale pesti in mislile na nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.11.2006 21:54:14   
kapesanta
user posted image user posted image user posted image  Klaja tooooooooooooooo
super novička

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
21.11.2006 22:01:57   
Jančika_
Klaja, super, da je mimouser posted image . Zdaj pa držimo pesti še za hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 605
21.11.2006 23:42:54   
Jančika_
Evo, moja fanta v kompletu.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 606
21.11.2006 23:51:33   
pearl
Klaja user posted image user posted image user posted image . Tudi mi navijamo za čim hitrejše okrevanje in da boste čimprej doma.

Pri naši Vanessi opažam, da se ji že pojavlja strah. Zadnjič smo skupaj gledali Spet doma in ko je Groharjeva plesala Paso doble je mala tako vpeto gledala, ko pa je zamigala z rdečim krilom pa v tak jok, da sva jo komaj potolažila. Včeraj pa jo je v.d. tašča peljala po njihovi bajti, pa spet v prestrašen jok, prav čutila je, kako ji razbija srček. Pa še sesalca se boji.
Se mi zdi, da ima sedaj tako izrazito razpoloženje, na eni strani že dva dni tako vriska, da se morava prav naglas smejati in na drugi strani že opažen strah, pa čeprav skrbiva, da ji ustvarjava prijetno vzdušje. Drugače pa ne kaže nekega pretiranega straha do drugih ljudi, pod pogojem, da ne silijo v njo in da jih opazuje z varnega naročja atija in mame, takrat jim tudi že veselo odgovarja.
Ima katera kakšen dober recept, da pometemo s strahom pod preprogo?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 607
21.11.2006 23:54:50   
pearl
Jančika Šele sedaj sem videla slikici, prava cukrčka sta. Pa Kajetan se mi zdi, da je ful mamici podoben.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.11.2006 0:03:41   
nina64
Klaja - spremljam tvojo zgodbo že od začetka, se te spominjam še iz otroške intenzivne.Tvoji zlati Juliji želim čimprejšne okrevanje in da boste kmalu spet vsi skupaj doma.Vem,da bo vse tako kot mora bit,saj si zelo pogumna in zlata mamica svoji Juliji.Drži se.

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.11.2006 7:48:39   
Alisa
Jutr,
Klaja - evo eno oviro ste že prestali, zdaj pa še okrevanje male Julije in ste na cilju.
Čestitke za uspelo operacijo.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Joj mi pa nič ne spimo. Zvečer Anžetu komaj rata zaspat ob 23h in spi do pol treh in se zbudi ob 6h in je uro in pol pokonci na zdaj je pa spet zaspal. Jaz sem se pa že čist predramla in nimam niti veselja se nazaj spravljat v posteljo.
Tko da bom nekaj časa še user posted image , ah grem si user posted image  skuhat.

To je čudež življenja.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.11.2006 7:53:31   
Alisa
Ja Jančika Kajetan je pa res tebi podoben. Kakšna cukrčka lepa sta, bi jih kar pojedu.user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.11.2006 8:49:15   
malicki
Dobro jutro user posted image

Pearl sem opazila da imamo isto igralno preprogo user posted image

Za vse tiste ki jih skrbi, ker njihove user posted image  še ne pasejo dobro kravic, sporočam, da se je naši Zali takorekoč čez noč izboljšalo in sedaj sploh ne morem verjeti kako dobro se dvigne gor. Upam da jo bom uspela slikati.

Sem pa včeraj porihtala voziček, ga spucala, dala gor športni del, danes pa dež user posted image  in ne moreva na sprehod user posted image
Pa zimsko vrečo moram nest k šivilji da nekaj dodatnih luknjic za trakove naredi.

Pa še nekaj slikic user posted image

Uživamo na kavici in petkovem sončku
user posted image

Mama že navsezgodaj testira voziček user posted image
user posted image

Takole, zdaj pa gremo še malo v posteljo, se cartat user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 612
22.11.2006 9:29:09   
Angellina
Hellou babike!

Dejte no mal pošnofat po ladlcih in fajlih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajd grem ustvarjat.

Aja maličkica, Zala je pa res ena manekenka user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.11.2006 9:30:56   
Angellina

Jaojao, mislim če si blond, si pa blond, nimaš kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo link, kjer rabim pomoč:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1207061

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 614
22.11.2006 14:35:23   
sašaš
Punce, čisto na hitro, ker sem že 3 dni nekaj razkurjena... user posted image  

user posted image  Klaja, za vami je! Zdaj pa lepo okrevajte! user posted image user posted image user posted image  

Slikic vsakih posebej sploh ne komentiram, ker so itak vsi cukri! user posted image  Samo pridno jih lepite! Jaz sem bolj lene sorte!

Mah, mene to vreme ubija, zgleda...user posted image  Pa Elo tudi, ker že 2 dni nekaj sitka pa še kakanje jo nekaj matra...user posted image

Grem, ker itak samo jamram! user posted image

Aja, a bi se drug teden dobile? Naj ena pove kateri dan, no. Meni je vseeno - ampak če bom take volje, me ne bo! user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 22.11.2006 14:37:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 615
22.11.2006 17:01:44   
Nely
Tale dež je pa ubitačn. Vsi smo sitni. Lana je KOMAJ zaspala, držim pesti, da bo spala vsaj tk dolgo, da bom lahk tole do konca napisala. Možeka sem poslala v službo, js pa se sproščam tule po netu. user posted image

klaja, držali smo pesti za Julijo in smo ful veseli, da je to za vami in da je vse ok. user posted image

sašaš, kdo te je pa tk razkuru? mene na srečo ne drži dolgo, če sem razp... sam tole vreme, ki se veče ko megla in še tamala je taka sitnoba, to ti pa mora mal skravžlat živčke. user posted image

No, evo.. sem vedela, da mi ne bo uspelo do konca napisat. user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 616
22.11.2006 18:28:41   
malicki
Klaja ti kar reči, da dojiš, lahko tudi rečeš da imaš premalo mleka in da ji še daješ dodatek - te vsaj ne bodo pol čudno gledali,  in boš lahko zraven Julije brezplačno.
Vsaj tako je bilo pri meni, ko je imela Zala pri 4. tednih preiskave zaradi toksoplazmoze na infekcijski kliniki v Lj. Najprej mi ni bilo jasno zakaj me sprašujejo ali dojim. Si ne znam predstavljati da bi jo morala takrat samo pustiti za 4 dni. No saj drugače bi si pa plačala. Samo zakaj bi, če pa ti ni treba.
Vam pa želim, da se čimprej vrnete domov.

Zala je tudi prava tečka zaradi vremena, dopoldne je zelo dolgo spala, zdaj popoldne pa je prava tečka in nikakor noče spančkat. Zvečer bo pa spet koma. Pa pri nas že cel dan dežuje.

Joj škoda da bo srečanje v Lj. To je pa meni kar malce predaleč. Gremo pa ravno ta petek v Lj, ker ima Zala spet pregled na kliniki in gremo po nova zdravila. Pregled imamo zjutraj in še ne vem če bo čas za kakšno kavico.

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 617
22.11.2006 18:50:42   
Angellina
Jeeeeeeej Markiza se je okol obrnilaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ga dala na tla, pa se je v sekundi dvajset kot hrošč zvalil na hrbet user posted image . Kavč je seveda premehak, sam men ni predelalo user posted image
Pol sem se jaz pretvorila v navijačico s pompi, ati je bil trener, Mark pa pravi gimnastičar! Celo kobacali smo malo user posted image

Klaja vesela sem za vas user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.11.2006 21:27:47   
klaja
Punce, zlate ste, da tako pridno mislite na nas in me opogumljate! Hvala vsem!!!!!

Nina64 - tudi jaz se vaju spomnim. Sem se pri Alenki (mamici od Žigeca) pozanimala, vas pa prav lepo pozdravlja in vam sporoča, da Žigec zelo lepo napreduje.

Danes sva bila le na kratko pri njej, saj je nočeva preveč motit. Še vedno je niso prebudili. Imela sva pa srečo, saj ko sva prišla na oddelek, je mimo prišel kirurg in je kar prišel do naju ter nama povedal stanje. Ukinili so ji že nekatera zdravila in tudi diha že nekoliko sama. Sem pa pred nekaj trenutki klicala in mi je sestra rekla, da je stanje zaenkrat še stabilno. Jutri bova pa šla že zjutraj, tako da bova več časa z njo.   Sem ji nekaj govorila in je kar začela premikat rokice in nogice, enkrat se je celo rahlo nasmehnila, tako da sva se odločla, da nima smisla da sma cel čas pri njej, saj mora počivat. Upam samo da se ne bo kaj zalomlo!

Lep pozdravček vsem in se javim kaj jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 619
23.11.2006 0:25:43   
nina64
Klaja - super za malo Julijo user posted image ,držimo pesti da bo vse ok.Nekaj dni bo še potrebnih, da bo prišla nazaj v svoj ritem, do takrat pa eno user posted image  za pomoč.Malo se spoznam na te operacije , ker moj user posted image  dela na kardio kirurgiji pri operacijah na srcu odraslih, seveda v MB.
Sem vesela za Žigeca da je tud vredu.Lepo pozdravi Alenko in jo vprašaj, če pridejo z Žigecom kaj v Maribor, bi bila zelo vesela če bi se kaj videli.Če bo želela da se kaj slišimo, mi prosim javi in ti bom poslala mojo tel. na tvoja zs ali pa ti meni javi njeno tel.

Še enkrat user posted image  za Julijo in držite se , saj ste že nekaj dali skoz in veš da je potem toliko lepše.  

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 620
23.11.2006 6:44:53   
Alisa
Jutrrrrrrrrrrrrrrrrr,
mi smo pa že spet tako zgodaj budni. Noče več spatuser posted image .

malički če boš imela kaj časa za kavico ti kar javi, pa se dobimo.

joj, dete joče.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 621
23.11.2006 7:01:06   
Alisa
Očitno tudi on noče več spat.
Ja Markizauser posted image  lepo da si obrnil, zdaj pa uživaj v novih doživetjih. No saj včasih mi delamo napake oz. ne vemo.
Npr; Anže tud ni hotel past kravic, ker sem ga skoz dajala na posteji pa je premehko, potem pa sem ga na previjalni obrnila na trebuh, da sem zapela pajac je pa prav lepo pasel.

Ampak obrnt se pa še ne zna. Bo že prišel njegov čas.

Pridne bodite,

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 622
23.11.2006 8:33:00   
Naty*Taja
Joooj, mi smo se pa naspali, naspali....!! Tavečji je spal brez da bi se zbudil od pol osme zvečer do pol osme zjutraj!!! (o ko to nebi bil samo preblisk!)
Tamala pa od devetih zvečer do 4 ko sva jedli in potem še do 7:15 user posted image user posted image
Sem taka ko rožica!!
Naša mala je tudi že malo "puzala"! Me je skor kap. Sem jo dala na tla in je prav nogice pod sebe potegnila in se odrinila naprej na nos seveda! Kak so zanimivi tile naši črveki! Kak se bomo šele hvalle, ko bo prva beseda, pa prvič po štirih, .... user posted image
Tudi mi držimo pesti, da bo Julija čim prej doma in da bo vse OK!

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 623
23.11.2006 21:54:16   
kapesanta
danes smo imeli spet malo šolo plavanja - slikca Plenička z Žigatom in Rokom.
user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.11.2006 7:52:13   
Angellina
Oooooo kako lepo Kapesanta! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kok so srčkaniiiii! user posted image user posted image user posted image

Naš Žorži me skoz ščipa za joškico, najraje na previjalni mizi user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.