Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.11.2006 11:25:22
|
|
|
|
Alisa
|
Vidim da je ta igrača pametni kuža čist navdušil folk. Anže je kar dva dobil za darilo. Anže se mu tud za enkrat samo smeji in gleda kaj ropota. Bo poznej prišel prav. Enega pa bomo očitno podarili naprej, ker dva ne rabiva tako da bo odromav naprej k prijateljici, ki ima tudi tolk starega sinčka Nejca. Danes sem klicala deratologa za Anžeta pa z napotnico prideva na vrsto šele konec februarja, tako da sem se odločila da grem samoplačniško, ker potem prideva na vrsto decembra. Saj po eni strani sploh ne morem verjet. Pa saj ne bi šla samo zdaj ima Anže po kremi katero sva dobila, rahlo rdečkasto kožo in orava jit po neko drugo kremo zdaj za nego. Sem mu včeraj namazala z Baby solejo pa ima prec slabi lička . Tko da bom vstrajal z umivanjem obraza z žajblom. Kaj boste kaj napisale kdaj se dobimo, čas teče in bo glih zdaj tukaj decemberska norija. Kaj se dobimo še ta teden al drug? Jaz ne morem 28. ker ima Anže cepljenje. Jančika kaj ima tvoj Kajetan al Vasja ceplenje. Če ima Kajetan al je to že tretje al drugo ceplenje? Sašaš tviji Eli želim vse naj naj za dopolnjenih 4. mesece. Čaw
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.11.2006 13:07:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Alisa, Kajetan bo cepljen, drugič. Kaj več pa zdajle ne morem pisati, ker mi je Vasja zbolel, pa jaz tudi, in sta ravno oba tamala zaspala, tako da grem še jaz malo vodoravno. Vasja je zakuhal, pa zelen smrkelj mu ven teče, zdaj je dobil pa še neke čudne mehurčke okoli ust, enega pa ima na rokici . Da ni kakšna otroška bolezen, mater. Mene bolita grlo in glava, upam, da ne bo hujšega in da ne bo še Kajči česa fasal. Najboljše od vsega pa je, da smo ravno danes cel dan sami . Še zvečer bom sama...mah klinc, grem ležat, preden se razkurim.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.11.2006 20:29:16
|
|
|
|
klaja
|
Na hitro se vam javim, da vam sporočim, kako in kaj je pri nas, pol pa grem spat, ker sem crknjena do onemoglosti. Danes smo prestali najhujši dan v življenju, kar jih je možno. Operirana je bila danes in po mnenju kirurga je bila operacija uspešna. Zjutraj ko sma prišla k njej, se je prebujala in ko sva se pričela pogovarjat z njo, se nama je tako lepo nasmejala. Potem so jo ob osmih odnesli v operacijsko, ob pol dveh pa so jo pripeljali na intenzivno. Potem pa sma čakala še do pol štirih, da sva jo lahko še malo videla (sestre so namreč pozable na naju). Z vseh strani je priklopljena na vse možne naprave in napeljanih ima ogromno cevk. Zaenkrat je stanje stabilno. Zjutraj pa jo bodo pričeli počasi prebujati iz narkoze, potem pa ji bodo naredili še en kup preiskav, da vidijo, če sta luknjici lepo zaprti. Tako da greva k njej spet jutri popoldan. Za naprej pa še ne vem kako boma naredila, z njo bom ostala, ko bo premeščena na oddlek. Sestre so mi rekle, da moram na sprejemu rečt, da dojim, saj bom le tako lahko brezplačno cel čas pri njej. Tako da Alisa hvala za ponudbo. Vam javim jutri kako in kaj. Še enkrat pa vsem iskrena hvala, da ste držale pesti in mislile na nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.11.2006 21:54:14
|
|
|
|
kapesanta
|
Klaja tooooooooooooooo super novička
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.11.2006 22:01:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Klaja, super, da je mimo . Zdaj pa držimo pesti še za hitro okrevanje !
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.11.2006 23:42:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Evo, moja fanta v kompletu.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.11.2006 23:51:33
|
|
|
|
pearl
|
Klaja . Tudi mi navijamo za čim hitrejše okrevanje in da boste čimprej doma. Pri naši Vanessi opažam, da se ji že pojavlja strah. Zadnjič smo skupaj gledali Spet doma in ko je Groharjeva plesala Paso doble je mala tako vpeto gledala, ko pa je zamigala z rdečim krilom pa v tak jok, da sva jo komaj potolažila. Včeraj pa jo je v.d. tašča peljala po njihovi bajti, pa spet v prestrašen jok, prav čutila je, kako ji razbija srček. Pa še sesalca se boji. Se mi zdi, da ima sedaj tako izrazito razpoloženje, na eni strani že dva dni tako vriska, da se morava prav naglas smejati in na drugi strani že opažen strah, pa čeprav skrbiva, da ji ustvarjava prijetno vzdušje. Drugače pa ne kaže nekega pretiranega straha do drugih ljudi, pod pogojem, da ne silijo v njo in da jih opazuje z varnega naročja atija in mame, takrat jim tudi že veselo odgovarja. Ima katera kakšen dober recept, da pometemo s strahom pod preprogo?
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.11.2006 23:54:50
|
|
|
|
pearl
|
Jančika Šele sedaj sem videla slikici, prava cukrčka sta. Pa Kajetan se mi zdi, da je ful mamici podoben.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 0:03:41
|
|
|
|
nina64
|
Klaja - spremljam tvojo zgodbo že od začetka, se te spominjam še iz otroške intenzivne.Tvoji zlati Juliji želim čimprejšne okrevanje in da boste kmalu spet vsi skupaj doma.Vem,da bo vse tako kot mora bit,saj si zelo pogumna in zlata mamica svoji Juliji.Drži se.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 7:48:39
|
|
|
|
Alisa
|
Jutr, Klaja - evo eno oviro ste že prestali, zdaj pa še okrevanje male Julije in ste na cilju. Čestitke za uspelo operacijo. Joj mi pa nič ne spimo. Zvečer Anžetu komaj rata zaspat ob 23h in spi do pol treh in se zbudi ob 6h in je uro in pol pokonci na zdaj je pa spet zaspal. Jaz sem se pa že čist predramla in nimam niti veselja se nazaj spravljat v posteljo. Tko da bom nekaj časa še , ah grem si skuhat.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 7:53:31
|
|
|
|
Alisa
|
Ja Jančika Kajetan je pa res tebi podoben. Kakšna cukrčka lepa sta, bi jih kar pojedu.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 8:49:15
|
|
|
|
malicki
|
Dobro jutro Pearl sem opazila da imamo isto igralno preprogo Za vse tiste ki jih skrbi, ker njihove še ne pasejo dobro kravic, sporočam, da se je naši Zali takorekoč čez noč izboljšalo in sedaj sploh ne morem verjeti kako dobro se dvigne gor. Upam da jo bom uspela slikati. Sem pa včeraj porihtala voziček, ga spucala, dala gor športni del, danes pa dež in ne moreva na sprehod Pa zimsko vrečo moram nest k šivilji da nekaj dodatnih luknjic za trakove naredi. Pa še nekaj slikic Uživamo na kavici in petkovem sončku Mama že navsezgodaj testira voziček Takole, zdaj pa gremo še malo v posteljo, se cartat
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 9:29:09
|
|
|
|
Angellina
|
Hellou babike! Dejte no mal pošnofat po ladlcih in fajlih Ajd grem ustvarjat. Aja maličkica, Zala je pa res ena manekenka
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 14:35:23
|
|
|
|
sašaš
|
Punce, čisto na hitro, ker sem že 3 dni nekaj razkurjena... Klaja, za vami je! Zdaj pa lepo okrevajte! Slikic vsakih posebej sploh ne komentiram, ker so itak vsi cukri! Samo pridno jih lepite! Jaz sem bolj lene sorte! Mah, mene to vreme ubija, zgleda... Pa Elo tudi, ker že 2 dni nekaj sitka pa še kakanje jo nekaj matra... Grem, ker itak samo jamram! Aja, a bi se drug teden dobile? Naj ena pove kateri dan, no. Meni je vseeno - ampak če bom take volje, me ne bo!
< Sporočilo je popravil sašaš -- 22.11.2006 14:37:49 >
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 17:01:44
|
|
|
|
Nely
|
Tale dež je pa ubitačn. Vsi smo sitni. Lana je KOMAJ zaspala, držim pesti, da bo spala vsaj tk dolgo, da bom lahk tole do konca napisala. Možeka sem poslala v službo, js pa se sproščam tule po netu. klaja, držali smo pesti za Julijo in smo ful veseli, da je to za vami in da je vse ok. sašaš, kdo te je pa tk razkuru? mene na srečo ne drži dolgo, če sem razp... sam tole vreme, ki se veče ko megla in še tamala je taka sitnoba, to ti pa mora mal skravžlat živčke. No, evo.. sem vedela, da mi ne bo uspelo do konca napisat.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 18:28:41
|
|
|
|
malicki
|
Klaja ti kar reči, da dojiš, lahko tudi rečeš da imaš premalo mleka in da ji še daješ dodatek - te vsaj ne bodo pol čudno gledali, in boš lahko zraven Julije brezplačno. Vsaj tako je bilo pri meni, ko je imela Zala pri 4. tednih preiskave zaradi toksoplazmoze na infekcijski kliniki v Lj. Najprej mi ni bilo jasno zakaj me sprašujejo ali dojim. Si ne znam predstavljati da bi jo morala takrat samo pustiti za 4 dni. No saj drugače bi si pa plačala. Samo zakaj bi, če pa ti ni treba. Vam pa želim, da se čimprej vrnete domov. Zala je tudi prava tečka zaradi vremena, dopoldne je zelo dolgo spala, zdaj popoldne pa je prava tečka in nikakor noče spančkat. Zvečer bo pa spet koma. Pa pri nas že cel dan dežuje. Joj škoda da bo srečanje v Lj. To je pa meni kar malce predaleč. Gremo pa ravno ta petek v Lj, ker ima Zala spet pregled na kliniki in gremo po nova zdravila. Pregled imamo zjutraj in še ne vem če bo čas za kakšno kavico.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 18:50:42
|
|
|
|
Angellina
|
Jeeeeeeej Markiza se je okol obrnilaaaaaa! Sem ga dala na tla, pa se je v sekundi dvajset kot hrošč zvalil na hrbet . Kavč je seveda premehak, sam men ni predelalo Pol sem se jaz pretvorila v navijačico s pompi, ati je bil trener, Mark pa pravi gimnastičar! Celo kobacali smo malo Klaja vesela sem za vas
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.11.2006 21:27:47
|
|
|
|
klaja
|
Punce, zlate ste, da tako pridno mislite na nas in me opogumljate! Hvala vsem!!!!! Nina64 - tudi jaz se vaju spomnim. Sem se pri Alenki (mamici od Žigeca) pozanimala, vas pa prav lepo pozdravlja in vam sporoča, da Žigec zelo lepo napreduje. Danes sva bila le na kratko pri njej, saj je nočeva preveč motit. Še vedno je niso prebudili. Imela sva pa srečo, saj ko sva prišla na oddelek, je mimo prišel kirurg in je kar prišel do naju ter nama povedal stanje. Ukinili so ji že nekatera zdravila in tudi diha že nekoliko sama. Sem pa pred nekaj trenutki klicala in mi je sestra rekla, da je stanje zaenkrat še stabilno. Jutri bova pa šla že zjutraj, tako da bova več časa z njo. Sem ji nekaj govorila in je kar začela premikat rokice in nogice, enkrat se je celo rahlo nasmehnila, tako da sva se odločla, da nima smisla da sma cel čas pri njej, saj mora počivat. Upam samo da se ne bo kaj zalomlo! Lep pozdravček vsem in se javim kaj jutri!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.11.2006 0:25:43
|
|
|
|
nina64
|
Klaja - super za malo Julijo ,držimo pesti da bo vse ok.Nekaj dni bo še potrebnih, da bo prišla nazaj v svoj ritem, do takrat pa eno za pomoč.Malo se spoznam na te operacije , ker moj dela na kardio kirurgiji pri operacijah na srcu odraslih, seveda v MB. Sem vesela za Žigeca da je tud vredu.Lepo pozdravi Alenko in jo vprašaj, če pridejo z Žigecom kaj v Maribor, bi bila zelo vesela če bi se kaj videli.Če bo želela da se kaj slišimo, mi prosim javi in ti bom poslala mojo tel. na tvoja zs ali pa ti meni javi njeno tel. Še enkrat za Julijo in držite se , saj ste že nekaj dali skoz in veš da je potem toliko lepše.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.11.2006 6:44:53
|
|
|
|
Alisa
|
Jutrrrrrrrrrrrrrrrrr, mi smo pa že spet tako zgodaj budni. Noče več spat . malički če boš imela kaj časa za kavico ti kar javi, pa se dobimo. joj, dete joče.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.11.2006 7:01:06
|
|
|
|
Alisa
|
Očitno tudi on noče več spat. Ja Markiza lepo da si obrnil, zdaj pa uživaj v novih doživetjih. No saj včasih mi delamo napake oz. ne vemo. Npr; Anže tud ni hotel past kravic, ker sem ga skoz dajala na posteji pa je premehko, potem pa sem ga na previjalni obrnila na trebuh, da sem zapela pajac je pa prav lepo pasel. Ampak obrnt se pa še ne zna. Bo že prišel njegov čas. Pridne bodite,
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.11.2006 8:33:00
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Joooj, mi smo se pa naspali, naspali....!! Tavečji je spal brez da bi se zbudil od pol osme zvečer do pol osme zjutraj!!! (o ko to nebi bil samo preblisk!) Tamala pa od devetih zvečer do 4 ko sva jedli in potem še do 7:15 Sem taka ko rožica!! Naša mala je tudi že malo "puzala"! Me je skor kap. Sem jo dala na tla in je prav nogice pod sebe potegnila in se odrinila naprej na nos seveda! Kak so zanimivi tile naši črveki! Kak se bomo šele hvalle, ko bo prva beseda, pa prvič po štirih, .... Tudi mi držimo pesti, da bo Julija čim prej doma in da bo vse OK!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.11.2006 21:54:16
|
|
|
|
kapesanta
|
danes smo imeli spet malo šolo plavanja - slikca Plenička z Žigatom in Rokom.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 24.11.2006 7:52:13
|
|
|
|
Angellina
|
Oooooo kako lepo Kapesanta! Kok so srčkaniiiii! Naš Žorži me skoz ščipa za joškico, najraje na previjalni mizi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.