plenicka
|
Jaz se strinjam s kakšnim dnem med tednom, vikend definitivno ne pride v poštev, ker bo katera, ki ima malo slabše živce, še znorela...men je Celje sicer veliko bolj simpatičen ampak lahko se dobimo tud v Ljubljani, nam Zasavkam je približno isto do LJ ali CE...jaz že komi čakam, da se dobimo, Žiga pa tud! Ja, včer smo Zasavke malo po Citiju bluzile...smo šle kao u šoping, pa smo v trgovine prišle šele po enih dveh urah...je blo treba vse nafutrat, pa sproblečt, pa uspavat, pa sej veste, kako to je z otroci...Jaz sem tudi nekaj zase kupila !!!No, v Citiju pa smo se zadržale do sedmih zvečer!!!Pa so bili fantki kar pridni!!! Alisa, ti kar pridi v Trbovlje, te bomo zelo vesele!!! Sam upam, da bom takrat doma, ko prideš-čez vikend sva z Žigatom rada malo leteča...sej me bodo punce obvestile!!! Zgleda, da bom morala nabavit svoj računalnik tako, da se zna zgodit, da vam ne bom tolk težila...bomo vidli, kako se bodo stvari iztekle... Punce, bodte fajn čez vikend, pa se vidimo!!! PS:Zelo rada bi poslala kakšne slikce iz plavanja, pa enkrat pozabim fotoaparat, drugič pa pozabim komu rečt, da naj slika mojega sončka!!!Bom, obljubim! PS1: Moj Žiga je zelo slaboten, kar se tiče dvigovanja glavice, o tem, da bi se prevračal iz ene strani na drugo pa ni še niti sluha...kaj pa vem, če me to naj skrbi ali kaj? Saj moram zdele enkrat imet sistematski pregled, pa bom vprašala...res je pa veliko manjši kot Rok in Mark, če ju primerjam z njima...