|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
17.11.2006 22:41:44   
wallery
OJla!
Pri meni se sedaj v 19 T že kar čuti brcike če dam roko na trebuh,samo je pa bolj aktiven zvečer ko se vležem, včasih tudi popoldan .Bo pa user posted image user posted image ,no naj bi bil če se na NS ni zmotila.
V materinsko šolo ne bom šla sem že 2003 hodila v drugo tudi nisem je mož samo plačal prisotnost(je imel še od 1. potrdilo)bo zdaj enako upam da ne bodo kaj komplicirali ker baje da moraš po treh letih ponovno v materinsko .Pa tudi časa nimam.Dva majhna otroka +nadaljujem šolo ne bi mi časovno zneslo .
V sredo imam dolgi test za sladkor, imam zopet povišanegauser posted image user posted image  .
zaenkrat toliko Papa

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
20.11.2006 10:31:48   
lilka
Haribauser posted image user posted image user posted image , ja maš prav, fora je bla tole s smrečico, ker se midva sama nisva mogla od kar sva skupaj zmenit, jaz sem,hotla umetno, on pravo, potem je bil pač filudendrum in zdej bo pa umetna, zaradi otrok kao. Joj sem se smejala, maš čisto prav, verjetno bo šlo vse po tleh.....razen če jo obesiva na strop....
Tudi midva ramišljava, da bo treba začet s kupovanjem, ker se res veliko stvari rabi, sploh pri prvem in je to hud finančni zalogaj, hkrati pa smo vsi vraževerni, kaj pa če bom prehitro pa bo kaj narobe....sej ne veš kaj je prav, sej neke stvari bova dobila samo vseeno še veliko ostane za kupit, ma tam po novem letu bom jaz kar začela po malem.....

Jaz še ne čutim nobenih brcik, vam kar zavidam, mah, vse ob svojem času........bo treba počakat.

Lepo bodite in veliko pišite.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 477
20.11.2006 10:55:39   
zalbi
Wallery - pr men se tut že čutijo brcike z roko, je zlo fajn občutek.

Sicer pa razmišljam da bom počasi zaključila z delom, se mi zdi da mam vsega preveč na glavi, pa še namen imam zaključit faks, imam še nekaj izpitov, tako da bo pasalo biti malo doma.

V materinsko bom verjetno šla januarja - takrat bo mož imel malo več časa, oz. najkasneje v mesecu februarju.

Veselim se nakupov za  user posted image , pomojem se bova tega lotila po novem letu - user posted image .

lep začetek tedna vsem user posted image , pa čim manj naporen!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
20.11.2006 14:01:32   
Mimi*
Pozdravljene aprilcice na ta deževen danuser posted image

Jaz prav uživam,nic vec ne hodim v službo!Pa ne zaradi nosecniških težav ampak  zaradi hrbta.
Tamala je dopoldan v vrtcu in po dooolgem casu v miru pocnem kar hocem cel dopoldan!user posted image Res užitek.

Zalbi,zaradi kakšnega vzroka boš pa ti nehala delati?

wallery,ti si pa res pridna,ko boš imela talo majhno razliko med drugim in tretjim otrokomuser posted image
Komaj dobro leto.Uf,si kar težko predstavljam.

Papa

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 479
20.11.2006 14:07:54   
zalbi
Mimi* - imam veliko dela na terenu, poleg tega se mi občasno pojavljajo črevesni krči - bolečina je zelo zelo neprijetna. Konstantno sem zelo utrujena. Obačno odstajam doma, vendar ja malo nerodno zaradi mojega delodajalca. Tako da bi najraje kar ostala doma, vendar pa me skrbi kako bo to obravnavala komisija za bolniško - ima morda katera izkušnje s tem?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
20.11.2006 14:41:25   
Kaštrun
Ojla aprilčice!

Da se vam javim še jaz. Rok imam 27.4.06, roditi nameravam v KR ali LJ, to je moja 2. nosečnost, 1. se je končala s SS.

Drugače imam pa eno vprašanje:
Ali je katera na bolniški in zakaj? Namreč imam službo, ki od mene zahteva, da 3-4x tedensko sedim od 8.30 do 16.00 ure (včasih dlje) za računalnikom, ne pretiravam ampak non-stop! Nimam možnosti da grem na WC in včasih nimam možnosti da bi šla jest. Počutim se utrujeno, saj 2x tedensko obiskujem še fax. G mi je na zadnjem pregledu dal 14 dni bolniške, zdaj pa ne vem kako oz. če jo imam možnost podaljšati?

LP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 481
20.11.2006 20:22:34   
Mimi*
Zalbi nimam pojma,kako je s komisijo.Moj G. mi je rekel,da bomo pac videli,kako se bodo odlocili.Kajti jaz nimam nosecniških težav in to baje obravnavajo malo drugace.
Je pa tudi rekel,da njegove nosece pacientke v veliki vecini nimajo težav s komisijo.
Za delodajalca je pa gotovo bolje,da bi bila non stop na bolniški,ker mu potem država krije te stroške!

NinaF,v takih razmerah si pa še nenoseca ne predstavljam delati,kaj šele noseca!Kako to,da ne moreš na stranišce?Saj je to osnovna cloveška potrebauser posted image
Jaz mislim,da ti ne smela imeti težav ostati na bolniški do konca.Sploh pa,ker si imela že en SS!!
Razloži tvojemu G.,kakšno službo imaš pa bo!

Drugace pa dobrodošla med aprilcicami in zdravo nosecnostuser posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 482
21.11.2006 6:41:33   
hariba
Nina F dobrodošla! Ja kolikor vem pri nosečnicah komisija ne komplicira. Jaz sem v vseh nosečnostih delala do konca, pa tudit okrat upam, da bom čim dlje. Sem pa tudi jaz pretežno za pc, vendar ni tako hudo, le oči mi trpijo, Čutim to.
Moj user posted image  veselo brca. V četrtek imam pregled. Upam, da bo vse o.k.
A boste vzele od csd paket ali denar. Jaz po vsej verjetnosti denar.
Imejte se lepo in bodite zdrave!

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 483
21.11.2006 10:58:19   
smotka lonib
Nina F! Lepo pozdravljena med apričicami. Jaz v službi ne bi zdržala niti eno uro, da ne bi šla na WC. Povej svojemu G, da imaš bolečine v križu zaradi nenehnega sedenja za računalnikom.
Hariba! Jaz bom tud vzela denar. Moram pa nabaviti veliko stvari oziroma nekaj si jih bom probala sposoditi. Vse kar mi je ostalo od otrok je posteljica, ki je nisem uspela prodati in previjalna miza , ki mi jo je naredil oče (zdaj pa služi kot omara za razno kramo), ostale stvari pa sem dala raznim prijateljicam. te pa so stvari dale že naprej, ker sem jim rekla, da pri nas itak ne bo več nobenegauser posted image . Pa nas je presenetil user posted image . V petek imam pa pregled in komaj čakam, da bom izvedela ali imam nogometaša ali nogometašicouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa lep pozdrav vsem aprilčicam!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 484
21.11.2006 11:00:47   
Beti S
Spet se vam po dolgem času javljam. berem vas vsak drugi dan sam ni časa da bi vam kaj napisala. Nekatere ste ful pridne in zgovorne.
Jaz tudi čutim brcike, komaj čakam sredno ko imam pregled pa ravno na moj rojstni dan.
Ej punce kaj pa jeste zjutraj in kdaj. Jaz ko vstanem ne morem nič, pol pa okrog 11 pojem kak majhen sendvič, včasih popijem jogurt ali pa samo mandarine, odvisno en dan bi pojedla kar vidim drugič pa prav nič do 16.
Res pa da malo gledam kaj jem, ker sem se v 1 user posted image zredila za 20 kg, zdaj pa nočem bit taka bajsa user posted image
Lep dan še naprej pa pridno jejte user posted image user posted image

Lp Beti

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 485
21.11.2006 11:19:48   
smotka lonib
Beti S!   Jaz zjutraj ponavadi jem okoli 8 ure. Ponavadi pojem košček domače potice in popijem kavo z mlekom, včasih pa za zajtrk pojem tri jabolka, vmes do kosila  pa mandarino. Če pa kdaj začutim, da bi še kaj pojedla, pa jem sončnična ali pa kakšna druga semena. Zvečer pa pojem včasih malo kruha in jogurt ali pa skledo solate ali pa čokolino. Po večerji pa še malo telovadim.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 486
21.11.2006 22:21:57   
katja pv
Trenutno stanje aprilčic:
01.04. - Binci, Ljubljana (2. user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
01.04. - lonib, Ljubljana (3.user posted image , 1. user posted image - 15.9.1995, 2. user posted image - 24.11.2000)
02.04. - rumena, Ljubljana (2. user posted image , 1. user posted image - 12.10.2005)
03.04. - mary10 (2.user posted image , 1. user posted image - 6.11.2005)
04.04. - anna2007
04.04. – Bay, Postojna ali Izola (1. user posted image )
05.04. - tikka (1.user posted image )
05.04. - hariba, Celje (4. user posted image , 1. user posted image - 06.09.1995, 2. user posted image - 24.07.1998, 3. user posted image - 11.05.2000)
06.04. - ily, Novo mesto (2.user posted image , 1. user posted image - 08.02.2003)
06.04. - vanna
07.04. - Katikasu, Ljubljana (1.user posted image )
11.04. - laaara, Celje
11.04. - cicmar (1.user posted image )
14.04. - BarbaraE, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 08.04.2005)
14.04. - Julija24
14.04. - kikica
15.04. - Brunette_
15.04. - a&m, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 4.12.2004 )
16.04. - wallery (3.user posted image , 1. user posted image - 15.09.2003, 2. user posted image - 29.01.2006)
17.04. - ALESSA
17.04. – gaja, SG (1.user posted image )
18.04. - julij11 (2. user posted image , 1. ?)
19.04. - Ksia (1. user posted image )
19.04. - lilka, Slovenj Gradec (1.user posted image )
19.04. - Katym, Novo mesto (1.user posted image )
19.04. - katja pv, Murska Sobota (2.user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
20.04. - Lari, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 18.12.2004 )
20.04. - Tanchy, Ljubljana (1. user posted image )
22.04. – taška 30, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 28.04.2005)
23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2.user posted image , 1. user posted image - 18.08.2004)
23.04. - anonimna T
23.04. - zalbi, Ljubljana (1.user posted image )
24.04. - Mimi*, Ljubljana (2.user posted image ,1. user posted image - 17.04.2004)
24.04. - Pinja, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 25.12.2004)
25.04. - Jagoda3, Ljubljana (3.user posted image 1. user posted image 28.12.2000, 2. user posted image 21.10.2003)
26.04. - Beti S, Šempeter pri Gorici (2.user posted image , 1. user posted image - 29.12.2003)
26.04. - mojčca, Kranj (2.user posted image , 1. user posted image - 09.03.2005)
27.04. - Tinka1, Maribor
27.04. - NinaF, Kranj ali Ljubljana (1. user posted image )
28.04. - Petica, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 28.7.2002)
28.04. - Mokka, Ljubljana
30.04. - *metuljčica* (2.user posted image , 1. user posted image - ?.11.2004)
30.04. - deja777 (1.user posted image )

Trenutno nas je 43 nosečnic za april.
Statistika: do sedaj se nam je rodilo 18 user posted image in 7user posted image , 2 pa ostajajo še uganke(? - julij11, *metuljčica*).

Anonimna T javi se, da vnesem tvoje pravo ime!

Prosim, da mi še vse tiste, ki še niste sporočile kraja, kjer boste rodile le tega sporočite, da bo seznam čim bolj popoln. Hkrati vabim še tiste, ki niste javile datumov rojstva vaših "odraslih" otrok, da mi tudi te datume sporočite, da jih vnesem v tabelo.

----------------------------------------------------
Dobrodošla NinaF, vnesla sem te kot 1.user posted image , ker SS-jev ne štejemo. Mi je pa izredno žal, da se je prvič zalomilo. Držim pesti in čim lepšo nosečnost.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 487
21.11.2006 22:43:33   
katja pv
Po krajšem dopustu v Portorožu, kjer smo se z malim namakali v bazenu in se sproščali sem ponovno nazaj. Ste se prijetno razpisale, sem porabila kar 2 dni, da sem vse prebrala, ker v službi ni in ni bilo časa za internet. Doma pa sem bila utrujena in nezainteresirana za priklop PC-ja.

user posted image prav lepo brca in bo nemirna duša kot starejši bratec. Ga je celo mož čutil, ko je položil roko na trebuh. Tiste, ki otrok še ne čutite pa se ne sekirat, boste videle, da ko bodo enkrat brcnili bo to še večje veselje in presenečenje. Pri prvem sem prve brcike začutila okrog 20.tedna in sem bila tudi jaz že pošteno neučakana, tako da vem kako se počutite.

Ponovni pregled imam naslednji teden 1.12. tako, da sem že malo nestrpna, saj mi bo delala morfologijo in bom spet dobila kakšno slikico. Test z glukozo bom pa dalala malo kasneje.

Mi pa zajtrkujemo med 6:30 in 7:00, ker je sin bolj zgodnje sorte user posted image (se ni vrgel po mami!!!). Pojem pa kos kruha z namazom (maslo + marmelada ali med, Tamar, pašteta) in kozarec vode ali mleka (če ga sin ne spije vsega user posted image ), včasih pa tudi jogurt. Za dopoldansko malico pa imam jabolko.

Se še beremo in pišemo.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 488
22.11.2006 12:33:38   
lilka
Joj kako malo ve jeste, ko takole berem....., jaz zjutraj jem čokolešnik ali keksolino eno malo šalco, da ne pijem kave in kakšnega pokadim na tešč. Potem imamo v službi okoli osmih zajtrk, to pomeni če kaj ostane, kakšne pol kosa kruha s kakšnim namazom in čaj ali mleko, potem imamo ob 11.00 malico(ki je sicer varovalna-primerna za naše stanovalce amapak čisto fajn), potem pridem ob pol štirih domov in pojem še kaj malega za kosilo. Jaz jem velikokrat dnevno, ne prav veliko ampak jem pa.

Sej vem kako je s temi brcikami, katja pv, jih je treba počakat.....sam smo nestrpni sej veš, si rekla da razumeš. A tvoj pa že tako aktiven, ja lepo.

Fajn bodite v tem deževnem dnevu!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 489
23.11.2006 7:45:49   
zalbi
jst sem tut tko kot lilika, kar se hrane tiče. Zjutraj kakšnem košček kriha s kakšnim namazem, okoli 11h malica v službi, potem popoldne okoli 17h pa še kosilo, pa še vmes kakšno sadje.

Sicer pa imam zares živahnega user posted image , ker ful velik brca. V začetku decembra imam G, pa bomo pogledali kaj je - komi čakam.  

Uživajte, danes baje ne bo tolk dežka.  

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.11.2006 14:14:37   
gaja*
Hej user posted image
Kako ste kaj? Danes je končno malo sončkauser posted image
Jaz sem se zdaj že nekaj dni  (od ponedeljka) spravljala, da vam napišem, kako sem dočakala svoj pregled, pa nisem prišla zraven. Je gužva na celi črti user posted image user posted image
Drugače pa, v ponedeljek je bil pregled prav fajni... Kot ponavadi me je sestra stehtala (kg grejo počasi gor) in pohvalila, potem pa še zmerila pritisk (kot vedno 110/70). Mojega G je baje ful bolela glava in je ravno preden sem šla jaz noter vzel tableto, tako da sem bila kar malce slabe volje, ker sem se bala, da bo siten... Pa sem bila ful pozitivno presenečena, ker je bil tako vredu. Mislim, če bi mene glava bolela, da bi ravno vzela tabletouser posted image user posted image ... Raje ne bi primerjalauser posted image user posted image
Pač, G je imel zgleda ful tak dan za klepetanje in sva se pred pregledom ful pogovarjala (me je vprašal vse kar se je spomnil user posted image ) user posted image . U glavnem, ko sem se izpovedala, me je pregledal, potem pa nisva šla na uz, ker sva itak do zdaj vedno bila, pač sva samo poslušala user posted image . Spet sem bila v user posted image , tik takanje me je čisto očaralo user posted image user posted image Povedala sem mu, da se pač nič tak še ne dogaja in je na koncu rekel, da naj naslednjič ne pozabim zraven pripeljati moža, ker bova pa takrat oba ziher videla, da ful dogaja user posted image user posted image . Naslednjič grem 13. decembra in imam morfologijo, tako da bomo spet malo bolj dolgo gledali malega na ekrančku (spet komaj čakamuser posted image ). In ko sva se ravno pogovarjala o pregledu je povedal, da bomo pa naslednjič skupaj pogledali, če želi user posted image razkriti, a je user posted image ali user posted image . user posted image user posted image user posted image Ko sva komentirala velikost mojega trebuščka pa je še rekel, da mi bo do naslednjič kar konkretno eksplodiral in naj ga kar gledam, saj bom lahko videla, kako rasteuser posted image user posted image Jaz se že tak veselim tegauser posted image
Tako da, res je bil fajn pregled in svaka čast mojemu G, res, meni se zdi ful fajn človekuser posted image user posted image

Drugače pa sem se naročila še na 3d ultrazvok dr. Lukmanu na Ptuj in ga imam že čez 12 dni. Takrat bom ravno 21t1d. Sestra je rekla, da naj pridem med 20 in 22 tednom. Upam, da bomo naredili kake lepe slikceuser posted image user posted image .

Mislim, da sem zaenkrat napisala dovolj, se še javim.
Lepo se imejte, pa cartajte vaše user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.11.2006 15:37:44   
gaja*
Ooooooooo, ženščine user posted image user posted image
Aprilčice smo čist zginle s prve strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte se kaj javit no,
upam, da nas bo ta post dal nazaj na prvo stran...

LP, gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
25.11.2006 15:51:05   
Mimi*
Gaja imaš prav ja.....nobene cvekulje nismouser posted image

Ko sem bila 1.user posted image ,me je zanimalo tolk vec stvari,zdej pa itak nimam kej dosti casa razmišljati o tem,ker me puncka prevec zaposlujeuser posted image

Jaz imam morfologijo dva dni za tabo in zacuda sploh nisem tako nestrpna...kar me prav veseli.Vse ob svojem casu.

Lep preostanek vikenda in bodite vsaj malo vecje cvekice,kot sem jazuser posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
25.11.2006 23:13:16   
katikasu
Juhej...mi smo v četrtek opravili morfologijo in videli luleka!user posted image
Na srečo je vse v redu, mali pa  že sedaj cuza palec, torej bomo prišparali za dude!user posted image
Lp vsem! user posted image

< Sporočilo je popravil katikasu -- 25.11.2006 23:16:25 >

14.4.2007 ob 1.03 je pokukal na svet
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se umivaj
v srebrni, mladi rosi.
se češi
z dišečim, južnim vetrom.
se ves dan smej -
ti moje ljubo sonce.

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
26.11.2006 9:24:16   
KSIA
No, pa se bo dolgem, dolgem času javljam še jaz. Sicer vas berem vsak dan, vendar sem bila do sedaj bolj lenuh za pisanje.
Začetne težave, kot so tečnoba, prepiri s partnerjem, slabosti sem hvala bogu dala skozi. Sedaj se je začel malo bolj miren čas, ko poskušam uživati. Ravno sem fasala en prehlad, vendar vročine nimam. Se pa kar slabo počutim. V četrtek nastopim 20 teden in čez en teden imam morfologijo. Upam, da bo vse OK in bova z user posted image izvedela ali bo fantek ali pa punčka.
Skrbi me le naraščanje mojih kilogramov, saj sem jih pridobila že 6user posted image . Resda sem nehala kaditi, ampak me kar skrbi, da je to pa res malce preveč. Kar strah me je, da me ne bodo pri ginekologu spet okregali. So me že zadnjič, pri 16t, ko sem pridobila 4 kg. Kako pa kaj vaše naraščanje teže?
Drugače pa brcike čutim že vsak dan, obseg trebuha pa je že kar 92 cmuser posted image . Drugače pa sem štartala z 57 kg pri 168, sedaj 63. Kar ne morem se nehati sekirati za te butaste kile. Sploh pa, ko mi sodelavci govorijo, joj kakšna šele boš... Nikoli nisem imela preveč kg, tako da se v svoji koži ne počutim glih najboljše. Ko pa začne user posted image brcati mi je pa itak vseeno.
No, pa sem se res razpisala, lepo preživite današnjo nedeljo!

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 495
26.11.2006 17:49:14   
smotka lonib
KSIA !  Ne se sekirat glede kilogramov. Meni se pri 20T 6 kg ne zdi veliko. Jaz sem se pri obeh otrocih zredila pri 20T za okoli 5-6 kg. Pri prvem se sem do poroda zredila za 9 kg, pri drugem pa za 13 kg. Nobena kila mi ni ostala po porodu.Zdej sem se pri 21T zredila za 6 kg. Moj G mi ni še nikoli rekel, da je preveč. Trebuh pa ima tak kot bi pojedla eno majhno žogico. Moraš računati, da imaš lahko veliko plodovnice. Če se boš do poroda zredila do 15 kg, se nimaš kaj bati. Če ti bo uspelo dojiti, pa boš še toliko hitreje izgubila kakšen odvečen kilogramček, če ti bo ostal.
Sem imela v petek pregled, pa žal nisem bila na UZ. Bo pa naslednjič in takrat upam, da bomo videli katerega spola bo naš user posted image .

Pa lep pozdrav vsem in uživajte v topli jeseni.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.11.2006 8:01:57   
lilka
KSIA ni nam lahko, ne smeš kadit, pa ne smeš se zredit, tole dvoje je precej nezdružljivo. Jaz še vedno kadim,ti zavidam, da si lahko kar nehala, sicer se trudim, da čim manj in tudi rekli so mi da ne smem kar prenehat na enkrat če sem tako odvisnauser posted image , rekli so mi pa tudi, da imam že tako dovolj kg in da se ne smem preveč zredit. Zato pa pravim ni nam lahko, pa sej se trudimo, že tako je nosečnost taka sprememba na vseh življenjskih področjih, potem so pa še številne prepovedi in odpovedi......
Pa sej bo, jaz optimistično razmišljam.....
Jutri imam testiranje za diabetes, naslednji teden pa ultrazvok. Upam, da se nisem preveč zredila in da bom mela vredu pritisk in ostale izvide, ker počutim se pa super.

Bodite lepo in čim manj težav vam želim......

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.11.2006 8:54:17   
laaara
Pozdravljene user posted image !

Kako ste kaj preživele vikend?
Moj je bil kratek, saj smo imeli  v šoli delavno soboto, joj kako se pozna, da sem bila samo en dan na OFF.
Drugače se počutim dobro in sem vesela, da smo že na polovički. Sem govorila z eno medicinsko sestro iz porodnišnice o porodu glede EA, pa sproženja poroda, če si čez rok, pa je rekla, da bolečine so tudi z EA samo
malo manjše, da pa težje pritiskaš, ker nimaš pravega občutka, ker maš omrtvičen trebuh in noge. Za sprožanje pa meni, da če je vse ok in je posteljica v redu, pol nima smisla, ker ko je otrok dovolj razvit, bo že želel ven in se bo porod začel.
Full mi je fajn, ko mi škratek skače po trebuščku in dela prevale user posted image , se vedno bolj čuti. Me otroci ko pridem v šolo vedno vprašajo  če bedi, al mi pa kr uho prislonijo  na trebušček, pa ugotovijo, da spančka. So bli pa ful veseli v soboto, ko me je ena punčka pobožala pa jo je malo brcnil, je rekla no končno si se zbudil dojenček, smo že težko čakali.

Hriba: v šoli imam 2. in 3. r podaljšanega bivanja, tako da lahko z otroki vzpostavim prav poseben odnos. Včasih sem zanje mama, včasih prijateljica, učiteljica, ...ja res nam je lepo skupaj.

Ksia: nič se ne sekiraj glede kilogramov, jst sem jih tudi že 6 pridelala, pa si rečem, da že mora tako bit, ko bo pa čas bodo pa začeli kopneti. Mi ni pa g. nič rekla, da bi bilo to preveč in da moram pazit.

Gaia: kako so sprejeli novico tvoji tretješolci?

Lepo se imejte user posted image pa božajte svoje bušije!

Veselo stopajte v praznične dni,
Laaarauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.11.2006 13:57:24   
Tanchy
Pozdravljene, na prekrasen sončen dan!

KSIA: Tudi midva s fantom sva pred mojo zanositvijo nehala kaditi - ne morem rečt, da sva bila res aktivna kadilca, vendar nehala sva postopoma. Moram rečt, da je moj user posted image pridobil kar nekaj kilogramčkov za kar zase ne morem trdit. Sicer pa če se ti dobro počutiš, se ne sekiraj saj pravijo, da potem večino kilogramčkov izgubiš.

Jaz se pa bolj "sekiram", ker sem šla komaj 2 kilograma gor in se mi zdi na polovici nosečnosti kar malo. Morda se motim, ampak res sem vesela za vsak dkg, ki ga pridobim. 

Punce, ali kaj uporabljate kakšne kremice proti strijam ali kaj podobnega?
Jaz sem že pred časom začela preventivno uporabljati  kremo AMAI pa mi tako smrdi user posted image , da sem jo sedaj zamenjala .  Zdaj sem pa kupila sanosan v Mullerju pa sem se kar malo zajuser posted image , ker je 300 sit dražja kot v Intersparu. Groza! S kremo se mažem ob trebuščku ter po stegnih, za po trebuščku pa sem kupila mandljevo olje - zdaj se pa z malim user posted image vsak večer razvajava user posted image z masažo.  Mislim pa, da se mažem bolj zaradi občutka, ker drugače ravno ne verjamem v take zadeve z raznimi kremcami. Kaj pa ve?

Moj user posted image že veselo brca in sem v user posted image , ko ga začutim, potem pa vedno rečem: no, si se zbudil user posted image . Vedno, ko user posted image , fanta opozorim na to in sva skupaj vesela.
Že kaj nakupujete za user posted image ? Jaz kadar kam grem malo pogledam za oblačilca in kaj kupim, če mi je kaj res všeč.

No, lepo se imejte in užijte ta krasen dan!

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 499
27.11.2006 17:44:44   
hariba
No pa se še jaz spet malo javljam.
Laaara: sem pomislila za hip, da učiš mojo prvošolko user posted image , ki ima tudi nosečo učiteljico z rokom aprila, a očitno nisi taprava user posted image , zato sem vprašala.
Tanchy: jaz se po trebuhu mažem s chicotovo kremo proti strijam, je draga, a sem se že v prejšnjih nosečnostih in mi ni ostala niti ena strija.
Tudi meni v trebuhu veselo brca, v četrtek sem bila na pregledu in je vse o.k. Ta četrtek imam pa še zobozdravnika, je fajn , da to zrihtam ta teden, ker sem v službi popoldan, kar sicer nimam najaraje. Službe popoldan mislim, no pa vrtanja po zobeh tudi ne user posted image .
Imejte se lepo in uživajte!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?