laaara
|
No, pa ste se malo razpisale , super! Vidim, da ste kar v redu razen kakšnega prehlada, zaenkrat mi uspeva furat brez smrkanja in podobnega in upam, da bo tako tudi ostalo. No za žajbelj pa nisem vedela, da ni priporočljiv, tako, da sem pred kakšnim mesecem čaj grgrala, ko me je nekaj začelo žgečkat po grlu, pa je blo vse OK. Včeraj sem bila končno spet na pregledu, joj se je vleklo sem komaj dočakala. G mi je delala morfologijo, pa je bilo skoraj malo zgodaj, pokazalo je 19t3d in vse ok. Je blo pa tak lepo zopet videt , pa to kako je živahen, ga je komaj lovila, zato je rekla, da bo naslednjič še enkrat tako na hitro pogledala . Je bil zraven, se je kar raznežu. Je nekaj omenila, da bi lahko bila punčka, sam ni bla sigurna, ker je bla popkovina med nogicami. Pol je pa moj doma reku, da bo moral "mitraljesko gnezdo" postavit v hiši, mi ni blo nč jasn, pol se mi je pa prpelal, da jo bo branu pred fanti. Do sedaj mi je nekajkrat otrdel trebuh, pa sem povedala G, me je hotla, kr na bolniško dat, pa mi jo je uspel prepričat, da še mal počakava, ker se drugač res dobro počutim, pa mi ni doma za bit. Sem pa obljubila, da če bi bilo karkoli nenevadno pa da takoj pridem. Na kontroli decembra pa mi bo po pregledu svetovala, kaj bi bilo najbolje. Povejte mi, a že kaj čutite brcike? Jaz sem jih že, samo ob strani, ker mam spredaj posteljico, pa je tak fajn, da bi rada, da me kr naprej boža mali sonček. Aja, pa v šoli sem otrokom povedala, da bom mela dojenčka, zdej se pa kr naprej stiskajo k men pa me božajo. Zdej jih pa skrbi, kdaj bom šla, pa kako dolgo me ne bo, pa da nove učiteljice ne bodo imeli radi, ker se ne bodo mogli cartat pri njej, jst jih pa prepričujem, da bo prišla ena res fajna, ki jih bo imela rada in se bodo tudi pri nje lahko pocartali- - moram še ravnatelju povedat, kaj sem jim obljubila,da me ne bo kaka huda zamenjala. Joj, me je kr malo zaneslo, uh sem se razpisala. Drage , božajte svoje bušije , pazite nase in imejte se rade, Laaara
|