gaja*
|
Jooooj, da ne povem, kaj se mi je ravno naredilo ... Ravno sem tipkala post, pa sem bila že nekje proti koncu in je na vratih pozvonilo... Seveda nisem poslala takoj, ker pač nisem končala, pa sem kr pustila računalnik prižgan in na pol napisan post. Ker je prišel moj fotr mal pokukat na obisk, sva se zaklepetala in zdaj ko je odšel, natipkam do konca in hočem poslat... Pa ni več šlo, je čas potekel in se je vse zbrisalo grrrr, grrrrr, grrrrrr No, pa začnimo od začetka Res ste bile bolj pridne pri pisanju kot jaz , čeprav še vedno premalo!! Res smo bolj slabe pisateljice, me aprilčice... Zgleda, da smo kr precej delovne... Jaz sem boljši, no počutim se bolje. Mojega bruhanja se otresam ko križa in upam, da mi bo uspelo!! Tu pa tam me še pritisne na , ampak bom rekla, da to ni (v primerjavi s prej) omembe vredno Najbolj pogosto me zatišči v trebuhu proti večeru, tako da zadnje dneve (ker nisem bruhala) kar uživam. Prej mi je to moje pobralo vso energijo in dobro voljo, zdaj pa se mi že zdi, da pride kak dan, ko se skoz počutim ko rožica Nastopila sem 17t, občutka, da sem pa še vedno nimam. Še vedno ne vem, a moje občasno "dogajanje" v bušiju dela prebava, al je že to to... Želim si že, da bi bilo to že premikanje in brcanje mojega , ampak sem taaako neučakana.. Verjela oz. prepričana v to pa itak da verjetno ne bom, dokler me ne bo ornk treščil po trebuhu Še vedno imam -4 kg od ZM, tako da še zmerom spravim na rit iste hlače kot prej, vse mi je še dejansko prav... Bušči se mi je začel že res mičkeno delat, samo vsi ki že vejo, da sem , pravijo, da se mi še nič ne pozna. Jooj, jaz imam pa že tak občutek, da imam taki mali, ampak pravi nos. bušči... Morem pa povedat, da me pri hlačah zelo motijo razni gumbi, zadrge in neelastični material. S kavbojkami sem že skoraj obupala, ker me zelo tiščijo, z ostalimi hlačami sem si pa še kar uredu Najboljš je pač v trenerki Včasih, ko kdo reče, da se mi poznajo minus kile, sem tako jezna, da mi kr pri ušesih ven piha!! Grrrrr Takrat se še bolj izprsim in nastavljam, da bi zagledali moj trebušči, pa zgleda še brez uspeha Da bi pa prej kdo opazil, da sem zgubila kako kilo pa ne No, za lušte (ker vse pišete in pravite da že pridno nosite nove hlače), tudi jaz dobim jutri svoje prve nos. hlače Sej so čisto iste ko navadne, sam okrog pasu ni "pasa" ampak tisto visoko zašito blago... (jeeeeej, da bom malo važna) Eh, sej bo. Bom še dolgo pol nosila bušija za sabo Pač zdaj bi bila vesela, da bi se mi vsaj tak kaj poznalo, ko še mali ne brca... Tak nimam še takega pravega filinga da sem , ko se še ne tak kaj "dogaja" Pregled imam čez 13 dni in spet kooomaj čakam. Mene pa spol tako matra, da kr neprestano razmišljam o tem, le kaj bova dobila Sicer nimam ne vem kake želje, pa tudi ne želim si dečka nič bolj kot deklice (in obratno), pač, firbec... Čeprav imam občutek, da bom jaz pri svojemu G na UZ bolj slabo videla, a je med majhnimi nogicami še *** ali ne... Se mi zdi, da so slike vedno bolj meglene, ko gledam na UZ Pa tudi to bo, če ne zdaj, pa če 5 mesecev ziher Tako, ne vem o čem sem še prej pisala, pa sem že napisala še kaj, samo se ne spomnim... Saj vseeno... Pa drugič.. Aja, sem se še spomnila... Lilka, vidva z možem že hodita v materinsko?? Kam pa? Zanima me zato, ker sva bolj iz istega konca... Tako, zdaj pa res pod tuš... LP vsem aprilčicam in vašim , gaja*