gaja*
|
Dobro jutro Preden šibnem od doma sem seveda morala skočiti na rr Pa je kar nekaj novega za prebrat Ni veliko, nekaj je pa le Pohvalno... laaara: Moji tretješolci so bili kar presenečeni in jim je za nekaj časa vzelo sapo. Seveda sem morala narediti ustrezen uvod ( ) in nisem mogla kar butnit... Na sploh sem bila presenečena, kako malo otroci vedo nasploh o tej temi, zgleda da se zelo malo pogovarjajo doma. Izjava leta je bila, da mora "ati spustit raketo v vesolje", potem pa začne v mamici rasti dojenček. Ful jih je zanimalo, vse smo pregledali in se prej pogogovili, potem pa sem jim še pokazala kakšne slikce dobi mamica na pregledu pri svojem zdravniku in nato so ugibali kje sem dobila te slike iz uz. Najprej so rekli, da so moje. In jaz seveda, ja pa res, to so pa moje slikce... In en fantek ful, kak mala si bla... Pol pa mene ful strese (jooooj, niso še pogruntali ), pa spet jovo na novo. Ja, slike so moje, samo nisem jaz tisti mali dojenček tam... No, potem pa je zavladala tišina za par sekund in ko so ugotovili, da sem noseča, smo morali še 3x pregledati vse moje slike iz uz, pa materinsko knjižico... U glavnem, vse vse vse. Ful je bilo fajn. In obljubit sem jim morala, da jim bom prinesla pokazat še vse slikce, ki jih bom dobila Seveda smo potem prišli tudi do tega, da ne bom z njimi do konca leta in moram rečt, da niso bili ravno najbolj veseli. Ko so ugotovili, da ne bomo šli skupaj na plavalni tečaj, pa na zaključni izlet so bili ful razočarani... Še najbolj pa jih je skrbel zaključni piknik (lani je bila taka organizacija s strani staršev, da verjet ne moreš), no, takrat pa sem jim obljubila, da pridem z vozičkom vred in bomo malo skupaj. Tako, zdaj sem se pa razpisala o mojih mulcih in mulcinjah Ok, vam jutri napišem še kak šoping sva imela z možem včeraj, ker če ne bom danes napisala preveč, potem pa spet en čas nič Lp, gaja P.S.: Smajliji ne delajo drugi, samo teh 12 ob strani