|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
27.11.2006 18:41:37   
KSIA
No, pa ste me le malce potolažile user posted image .  Danes sem ostala kar doma, ker je tale prehlad že malce neznosen. Ne upam pa si tvegati in dobiti še kakšno vročino. Hvala bogu imam zelo razumljivega šefa, tako da bom kakšna dva dni kar odležala.
Tanchy:jaz proti strijam uporabljam mandljevo olje (baje je ok, ker ima e vitamin). Imam pa tudi kremo iz DM-ja, roza embalažica, prav za nosečnice, ampak res smrdi, tako da je ne morem uporabljati.

No, lepo se imejte, pa uživajte v tem lepem vremenu!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.11.2006 19:29:51   
hariba
Ksia prej sem spregledal tvoj post o teži. Tudi jaz sem imela pred zanositvoj 57 kg na 167 višine sedaj pa jih imam že 65. eh, pa se nič več glede tega ne sekiram, bompa č potem na fitnes hodila bo vsaj izgovor za odhod za urco od doma user posted image . ali bova pa skupaj delali ločevalno user posted image . Jaz sem se prvič za 23 kg zredila, sem potem vse izgubila

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 502
28.11.2006 6:38:58   
gaja*
Dobro jutro user posted image
Preden šibnem od doma sem seveda morala skočiti na rr user posted image user posted image Pa je kar nekaj novega za prebrat user posted image Ni veliko, nekaj je pa leuser posted image Pohvalno...

laaara: Moji tretješolci so bili kar presenečeni in jim je za nekaj časa vzelo sapo. Seveda sem morala narediti ustrezen uvod (user posted image user posted image ) in nisem mogla kar butnit...  Na sploh sem bila presenečena, kako malo otroci vedo nasploh o tej temi, zgleda da se zelo malo pogovarjajo doma.
Izjava leta je bila, da mora "ati spustit raketo v vesolje", potem pa začne v mamici rasti dojenček. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful jih je zanimalo, vse smo pregledali in se prej pogogovili, potem pa sem jim še pokazala kakšne slikce dobi mamica na pregledu pri svojem zdravniku in nato so ugibali kje sem dobila te slike iz uz. Najprej so rekli, da so moje. In jaz seveda, ja pa res, to so pa moje slikce... In en fantek ful, kak mala si bla... Pol pa mene ful strese (jooooj, niso še pogruntaliuser posted image user posted image ), pa spet jovo na novo. Ja, slike so moje, samo nisem jaz tisti mali dojenček tam... No, potem pa je zavladala tišina za par sekund in ko so ugotovili, da sem noseča, smo morali še 3x pregledati vse moje slike iz uz, pa materinsko knjižico... U glavnem, vse vse vse.
Ful je bilo fajn. In obljubit sem jim morala, da jim bom prinesla pokazat še vse slikce, ki jih bom dobilauser posted image
Seveda smo potem prišli tudi do tega, da ne bom z njimi do konca leta in moram rečt, da niso bili ravno najbolj veseli. Ko so ugotovili, da ne bomo šli skupaj na plavalni tečaj, pa na zaključni izlet so bili ful razočarani... Še najbolj pa jih je skrbel zaključni piknik (lani je bila taka organizacija s strani staršev, da verjet ne moreš), no, takrat pa sem jim obljubila, da pridem z vozičkom vred in bomo malo skupaj.

Tako, zdaj sem se pa razpisala o mojih mulcih in mulcinjah user posted image user posted image

Ok, vam jutri napišem še kak šoping sva imela z možem včeraj, ker če ne bom danes napisala preveč, potem pa spet en čas ničuser posted image

Lp, gaja

P.S.: Smajliji ne delajo drugi, samo teh 12 ob strani

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 503
28.11.2006 14:20:47   
lilka
Zgleda, da ste vse kar vredu in se dobro počutite , lepouser posted image .
No, jaz sem dala danes dvakrat kri in popila tisto glukozo, pa ni bilo tako hudo kot pravijo, zdej pa samo upam, da bodo tudi rezultati vredu, da nimam nosečniškega diabetesa.

Nekaj brskam po netu in sem slučajno našla eno slovensko stran, na kateri lahko kupite dude z napisom svojega otroka. Zelo luštkano. Prečekirajte, če vas zanima:
http://www.mojaduda.si/site/ Komaj čakam naslednjega tedna, ko greva z možem na ultrazvok, mož se tudi zelo veseli, da bo prvič videl najinegauser posted image  Bodite krasno.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.11.2006 8:45:48   
zalbi
helou vsem skupaj!

Lilika ja jst tut že komi čakam naslednji uz - morfolofijo, jo imam naslednji teden, pa bomo pogledali a je user posted image  ali user posted image , če bo user posted image  hotu pokazat.

Men moja G še ni nič omenla tega o nosečniškem diabetesu, možno da bo sedaj. pa sej pravte da ni tako zelo grozna - potem ni problema.

S prehladi pa zaenkrat še nisem imela težav.

lepo se imejteše naprej... 

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
30.11.2006 7:17:52   
KSIA
No, eno lepo dobro jutro vsem skupaj! Ja, Hariba, imaš prav. Bomo pa potem skupaj hujšali user posted image . Nekako bo že, sam da je user posted image zdravo. No, tudi jaz že komaj čakam, da imam morfologijo. Naslednji teden. Ali mogoče hodi katera k dr. Antolič-Babnikovi v Dravlje? Me zanima, če naredi UZ na vsakem pregledu ali samo tista dva ta nujna.
Glede kreme proti strijam pa tole: sodelavka mi je povedala, da ti jo v lekarni prav zmešajo (rečeš samo kremo proti strijam v nosečnosti). Baje je zelo dobra. Sodelavka je prej imela strije po nogah (pred nosečnostjo). V nosečnosti se je mazala s to kremo pa ni dobila niti ene. Jaz si jo bom nabavila naslednji teden pa vam sporočim kako je.  Lep delovni dan!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.12.2006 10:44:14   
lilka
Joj kako malo pišemo, nič novega za prebratuser posted image ...

Sem gledala pod temo trebušček in ugotovila, da imam jaz zeloooo velikega za 20 T, mož me zafrkava, da bom zelooo velikega otroka rodila, glede na to da se še nič nisem zredila trebuh pa tako raste, pravi  mož da otrok vse pojeuser posted image

Želim vam lep vikend, spočijte si od delovnega tedna in veliko pišite, da bo v ponedeljek kaj za prebratuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.12.2006 21:35:39   
katja pv
Ste se prav pridno razpisale od zadnjega mojega obiska RR. Včeraj sem imela morfologijo in sem še vedno malo v šoku. Me je G dala na bolniško user posted image , ker imam prinizko posteljico, ki sega že v maternični vrat poleg rjavega izcedka, ki sem ga imela tri dni. Odrejeno imam strogo mirovanje, nič dviganja otroka, nič vožnje z avtomobilom, nič user posted image . Sem šla nato v službo povedat pa smo bile vse v šoku. Delo sem predala kar v dveh urah in to gore, saj je sedaj december in je v službi totalna norišnica (od zaključevanja zadev do inventure ipd.), mi je šlo kar na jok da puščam sodelavko v taki godlji. Ampak kaj hočemo, za svoje sončke pa že moramo poskrbeti, da bo vse lepo in prav.
Drugače je z dojenčkov vse OK, giba se normalno, ima vse organe lepo razvite in delujoče. Dobila sem tudi lepo slikico, na kateri je viden otrokov obraz. Spola žal ni želel razkriti, tako da še vedno obstaja dvom ali bo res fantek ali ne. Ponoven ultrazvok imam 27.12., da vidi če se je stanje s posteljico kaj spremenilo. Upam, da se bo dvignila, drugače se mi obeta carski porod, saj s tako nizko posteljico ne morejo sprožiti poroda (komplikacije).
Z možem sva morala splanirati celo logistiko glede našega 17-mesečnika in njegovega nedvigovanja predvsem v času moževih dežurstev. Varuška bo tako ali tako malega pazila vsak dopoldan, da bom imela malo miru. Prehranjevala nas bo tašča tako da ne bom rabila predolgo stat pred štedilnikom in bom res čim več počivala.

Ko je že govora o kilogramih. Zredila sem se trenutno za 5 kg, v prvi nosečnosti pa celo nekaj več. Načeloma je pravilo glede pridobivanja kilogramov tako, da prve 4 mesece sploh ne pridobiš na teži, nato pa vsak teden nekako do 1/2 kg. Manj kot se zrediš bolje je, saj si po porodu takoj v stari formi. Meni zaenkrat hrana malo preveč diši, da bi jo pustila na miru. To pa se pozna tudi pri kilogramih.
Ste že kaj klicale na CSD glede obrazcev in pošiljanja le-teh. Jaz moram to urediti čim prej, saj se mi bo krepko poznal prehod na 4h delavnik pri obračunu porodniške.

Lepo se cartajte.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.12.2006 7:58:36   
a&m
Pozdravljene aprilčice,

kako ste kaj?
Mi smo prejšnji teden opravili morf. , tako da smo izvedeli, da se nam bo spet pridružil  user posted image , drugače pa je z dojenčkom vse v redu.Vse se je lepo videlo.

Počutje tudi o.k., zdaj sem že čez polovico in vse gre tako hitro.
Zredila sem se cca 6 kg, tudi jaz sem se v prvi nosečnosti do teh tednov malo več.Imam pa tudi je že kar ornk bušija, kaj šele bo.

Ali boste šle na 3d ultrazvok, mene kar malo mika.Se moram malo pozanimati.

Lepo se imejte in pobožajte svoje bušije!

Maruša

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.12.2006 8:03:18   
KSIA
Katja, nič se sekirati, boš videla, da bo vse OK. V službi pa bodo že nekako zmogli, saj vedo, da je otročiček na prvem mestu. Sedaj pa je čas, da počivaš in lenariš. Jaz na CSD še sploh nisem klicala. Če povem po pravici, to bo moj prviuser posted image , tako da ne vem sploh kaj bo treba še vse urediti.

Drugače pa je moje počutje OK, samo apetit imam grozen. No, sem se odločila, da bom malo pazila pri prehrani. Črtala bom vse sladkarije pa tudi kruh, ker tako res ne gre več naprej.

Ali hodi katera na kakšno vadbo za nosečnice v Ljubljani? In kako ste kaj zadovoljne. Jaz do sedaj nisem niti malo migala, le v službo grem peš, kar znese na vsako stran pol ure, se pravi eno urco.

Lilika, mislim, da me ne prehitevaš po trebuščku, ker jaz imam res že ogromnega, ampak mislim, da je to od tega, ker se mi je raztegnil želodec. Obseg imam že 92 cm user posted image
No, lepo preživite nedeljo!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.12.2006 14:14:08   
katikasu
a&m , jaz sem bila na 3D ultrazvoku in mi ni žal...Del rezultata lahko vidiš na slikici levo...to je moj sonček v trebuščku, filmček neprestano gledam in se mu nasmiham....tako da priporočam, če ti ni žal denarja.No, mene je to stalo samo 2.000 za cd, ker sem pač imela srečo in dobila napotnico za v Dravlje. Lep pozdrav!

Aja, a hodi katera od vas na user posted image v Fužine?

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 511
3.12.2006 15:11:01   
gaja*
Katja, dokler veš, da je z user posted image vse ok, se ne sekiraj, še najmanj pa zaradi službe. Verjamem, da si tega nisi želela in če imaš razumno sodelavko, bo tudi ona tako sprejela.. Nič ne moreš. Bom držala pesti za vajuuser posted image user posted image , ti pa res lepo počivaj....
Vem, da je težko, ker sem tudi jaz v 10t imela težave in sem imela ful slabo vest, ker sem v službi pustila vse za sabo... Pa se je vse rešilo dobro tudi brez mene...

a&m, midva z user posted image greva v torek na 3d uz gledat najinega user posted image . Upava, da se bo dobro videlo. Ko sem gledala druge slike iz teh uz, si nisem mogla kaj drugega, kot da sem naju naročila... Greva pa na ptuj in morava plačati 13000. Pa ključek zraven prinestiuser posted image

Vidim, da ene že kr merite svoje trebuščke... Me je zamikalo, bom šla poiskat meter, pa vam sporočimuser posted image user posted image Drugače pa, kg grejo gor, tako da bom čez slabo kilco na kg ob zadnji Muser posted image user posted image Potem bo pa treba mal pazit, ker imam taaaaak apetit, da ne more bit resuser posted image user posted image user posted image Groza... No, obseg imam pa isto 92 kot ksia. A je to veliko??

Bom se dala počasi zraven, pa dala v album še slikce ob bušija, zdaj sem dobila fotoaparat (popravljen) nazaj, pa moram nadoknadit...

LP preostanek vikenda, se beremo
gaja

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.12.2006 10:45:53   
a&m
Ojla,

ste me prepričale glede 3d, bom šla zdaj poklicat in se naročit.

Katikasu, jaz sem v prvi nos. hodila na telovadbo v ZD Fužine , je bilo fajn, zdaj pa ne utegnem ker je zvečer, in se mi ravno s faksom prekrivata.

Naš pobalinček
ima danes 2 leti!!! Sploh ne morem verjeti, da je tako hitro minilo.user posted image

No v glavnem, lepo se imejte in čuvajte bušije!

lp

Maruša

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.12.2006 14:23:13   
lilka
Katja pv, te čisto razumem, ni enostvano kar naenkrat biti doma, tudi služba je pomemben del našega življenja, moje v službi bi tudi kap, če grem jutri v bolniško, res je treba veliko razmišljat o tem , da imamo mi sami prednost. Jaz se najbolj bojim tega , da bi mi predpisali strogo počivanje, ali pa ležanje v bolnici do poroda, tega me je najbolj strah, zato se skušam čim bolj pazit, tako da poskusi potrpet, te pa razumem da ni lahko....ti držim pesti!
Ksia joj bi mi blo v tolažbo, če bi vidla katero z večjim trebuhom, okol mene so same take, ko so že okol 7, 8 meseca pa majo manjšega kot jaz. Joj jaz mam 105 obseguser posted image , pa mi ni jasno od kod to, če se nisem nič zredila, no zdej sem se 60 dag v  zadnjih 4 tednih(po službeni vagi).....eh sej je vseeno, samo da sem zdrava....

No midva imava v sredo morfologijo in se že zeloooo veselim....

Fajn bodite punce ......

(odgovor članu a&m)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.12.2006 15:20:31   
smotka lonib
KATJA PV! Ti samo počivaj in misli na to, da je z user posted image  vse OK., kot je bilo na UZ. Jaz sem imela v začetku nosečnosti posteljico tudi čisto na ustju materičnega vratu, pa še delno je bila odliščena. Ko sem šla na NS, pa mi je tam G rekla, da se je posteljica že malo dvignila in tudi posteljica se je nazaj zarastla. Čeprav sedaj čutim user posted image  čisto spodaj. Tudi pri prejšnih nosečnostih sem imela posteljico čisto nizko, pa se mi je po 4 mesecu malo dvignila. Sem pa oba otroka rodila po naravni poti.

Sem si jaz tud zmerila moj obseg trebuha, ki pa meri 83cm, zredila pa sem se za 6 kg. Jaz pač nosim user posted image  bolj v križu tako kot prejšna dva otroka zato je  moj trebuh manjši.
Kmalu bo božič in novo leto. A ste že kej okrasile stanovanje? Moj je danes razpotegnil lučke čez ograjo in na vetrolov tako, da pri nas kot v Las Vegasu. Sej ni čudn, ko pa je v naši vasi samo 6 hiš, pa sam naša se sveti. Se vid da smo na gorenjskem (jaz pač imam to srečo, da po rodu nisem gorenjka)user posted image user posted image user posted image  Tko moj dragi saj najde našo hišo, ko pride iz zabave, ki jo prirejajo s sodelavciuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep pozdrav!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.12.2006 19:21:35   
Kaštrun
Aprilčice, lep pozdrav še od mene!

Nekomu moram malo potožit...
Sem že od prejšnjega tedna prehlajena, v soboto je bilo pa "konec". Sinusi so postali tako boleči, da se je bolečina iz čela razširila na ličnico in v nedeljo še na zgornjo desno čeljust in me zdaj še zob boli user posted image  Pa že tako sem "zajc" kar se tiče zobozdravnikov in samo Boga molim, da bo tole čim preje minilo.

Bi me morale videti zjutraj, ko kuham: vodo za čaj, vodo za žajbelj (za usta), vodo s soljo (fiziološka za nos), mleko (za čokolino)... Katastrofa vam rečem!!!

Bodite vesele user posted image , da ste zdrave in božajte svoje trebuščke.

Aja, morfologija me čaka pri dr. Drobniču 15.12.. S 3D UZ ste me pa tudi prepričale, tako da sem že danes klicala vendar se nihče ni oglasil, tako da pokličem še enkrat jutri.

Zdaj sem v 19t in sem že pri 17t čutila malo gibov in valovanja, zdaj pa spet že dolgo ne. user posted image  Le 1x oz. 2x dnevno nekaj malega.

Držim pesti za vse ostale, da bi šlo do konca vse lepo in prav.user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa res pa-pa

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.12.2006 6:07:00   
gaja*
Dobro jutro, nosečke...
Moram vam povedat, čeprav mi je že zdaj nerodno user posted image Jaz sem taaaaka trolauser posted image user posted image
Midva z  možem greva danes popoldne na 3d uz in jaz celo noč nisem mogla spat, groooza, no user posted image user posted image
Res ne vem, a se tako veselim al kaj, ampak občutek imam isti, ko pa včasih na faxu, ko sem šla na kak izpit... Tak me neki grize od znotraj user posted image Pa sej sem čist vesela, da ne bo katera mislila, da sem user posted image .... Pač, čudo človeško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že zdaj sem tako frišna zjutraj, da bi lahko ne vem kaj naredila user posted image user posted image
No, grem najprej skuhat čajčka...

Tako, mejte se lepo, jaz pa javim čez par dni, kaj smo doživeliuser posted image user posted image
LP, gaja

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.12.2006 7:29:22   
Mimi*
Jutrouser posted image

Gaja,saj je normalno,da si vsa v pricakovanju.Kaj ce ti bit nerodnouser posted image
Upam,da boš dala kakšno slikco v album.
Jaz sem videla na NS v 3D!Na koncu,ko je otroka že pregledal,je dal še na 3D in me je skoraj kap,ker nisem pricakovala.Kar brez besed sem ostala,tolk sem bila presenecena.
Še za sliko sem pozabila reciuser posted image
3D je res super stvar!

NinaF a si šla kej k zravniku?Saj kakšnih posebnih tablet itak ne smeš jesti,mogoce ti da pa kakšen pameten nasvet za te tvoje sinuse!
Za gibe je pa to cisto normalno,da vmes tudi po par dni ne cutiš.
Jaz sem matuljcke zacutila že v 15.tednu,potem skoraj 5 dni nic ,pol pa spet.Zdej mi pa že pošteno "nabija"user posted image

V 1.user posted image je bilo pa ravno tako ,kot pri tebi.
Morfologijo imava pa na isti dan.Samo drug G.

Lonib,kaj pa imajo veze lucke in gorenjskauser posted image
Me zanima,ker sem sama po rodu gorenjkauser posted image

katja pv,to je pa res zoprna zadeva.Ce dobiš tako diagnozo v 1.user posted image ,še nekako gre,ker ni treba skrbeti za ta vecjega otroka in v miru ležiš in pocivaš.V bistvu ste se dobro organiziraliuser posted image
Mocno upam,da se bo stanje vsaj toliko popravilo,da boš lahko malo mobilna!

Sem si tudi jez zmerila trebuh in imam 88 cm obsega.Imam pa precej vecjega,kot v 1.user posted image .
Tudi težav imam vec,tako da sem že vec kot 14 dni na bolnoškiuser posted image

Bodite zdrave in cimvec pišite,da bom imela kaj za bratiuser posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
5.12.2006 11:02:41   
smotka lonib
MIMI!  Naši sosedje so taki skopuhi, da ni večjih na Gorenjskem. Oni samo govorijo kaj morajo kupiti, kupijo pa nič, ker se jim škoda zdi denarja. Če pa vidijo, da si neko stvar kupil pred njimi pa fovšijo zganajo. Enkrat mi je ena soseda rekla kok velik elektrike bomo plačali, ker imamo decembra okrašeno hišo z lučkami. Pa sem ji rekla, da zaradi teh lučk ne bomo bankrotirali. Sicer pa pri tem najbolj uživata moja otroka, zakaj jim ne bi napravila malo veselja. Denar je zato, da ga zapraviš, ne pa da ga šparaš, saj nikoli ne veš kaj te čaka. Našim sosedom moraš plačati, če ti gre sam prašiča za rep držat. Na dolenjskem ti to naredi dolenjc zastonj, pol te pa še v zidanico peljeuser posted image user posted image user posted image .
Saj ne rečem, da so vsi gorenjci skopuhi, ampak v naši vasi so. Pa dost o tem.

Lep pozdrav vsem aprilčicam!

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.12.2006 12:31:33   
Jagoda3
Živio user posted image !

Spet se vam javim po dolgem času in sem vidla, da ste vmes napisale celih 5 strani user posted image  ja res nismo čvekle mi aprilčice. Moram mal prebrat za nazaj kaj vse ste napisale. Sem prav očarana kt vas berem kakšen je odziv na 3D ultrazvok. Tud mene ste prepričale, da se bom prijavila user posted image  .
Ali ima katera telefonsko številko za naročiti na pregled na 3D tukaj v Dravljah (saj mensezdi da imajo tam tud ta ultrazvok)? Pa kje točno stoji ta hiša v Dravljah?

Tud jaz sem si šla zmerit trebušček, moj obseg je že 90 cm. Zredila sem se že mal več kot 6 kg, trenutno pa sem v 19 t. 
Trenutno sem na bolniški in čakam pošto od komisije, če mi bodo podaljšali bolniško. Imam zelo nizek pritisk 70/50, sem še vedno ful utrujena, zaspana, še vedno imam težave ker imam izostren vonj in mi je slabo (k sreči se uspem prepričati da vsaj ne bruham, ker vem čim bi začela bruhat bi lahko non stop, ker bi zdresirala želodec). V službi sem zelo težko delala, zato sem prosila G. za bolniško. Težko že čakam kako bo presodila komisija, da dobim pošto in se končno prepričam ali bom lahko čez praznike v miru doma uživala.

Sej na začetku ko ostaneš doma je kar čuden občutek, sam po 14 dnevih se pa tolk navadiš in si že poiščeš delo doma. Me pa kar stiska če pomislim na možnost, če mi komisija ne bo odobrila podaljšanje bolniške.
Zdi se mi zelo grdo od države kt tako špara z denarjem za bolniške nosečnic. user posted image  Po drugi strani pa vpijejo kolk je majhna rodnost, pa kakšne čudeže vse bi naredil, da bi povečali rodnost,...user posted image  Če pa ti odobrijo podaljšanje bolniške za en bogi mesec, ti pa grozijo z raznimi inšpekcijskimi službami kt baje preverjajo, če je nosečnica res doma in leži. Po drugi strani pa rečejo, da je za nosečnico priporočljivo da se sprehaja in da je sproščena, da razmišlja pozitivno,... Ves ta način obnašanja države, inštitucij,.. še zdaleč ni vsklajen in je čist zgrešen, ker se ne znajo zmenit. Ta njihov način vodi še k dodatnem zmanjšanju rodnosti,.. no zdej sem se pa razjezila in razpisala, sam to me pa tolk jezi user posted image

No da vas ne bom preveč zamorila user posted image  bodite kar se da vesele in božajete user posted image

Danes bo prišel Miklavž in upam, da vam bo prinesel kakšno drobno sladko presenečenje user posted image user posted image user posted image

Moj dojenček  user posted image  kar pridno brca, še posebej zvečer ko se uležem, in vas lepo pozdravlja.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.12.2006 10:51:07   
Anonimen
Drage aprilčice!

Vidim, da lepo napredujete, Katja pv počivaj...
Morfologija bo kmalu za vami... Sem full vesela, da je pri vseh vse ok (tistih, ki ste doslej bile).
O pridobivanju kg v nosečnosti pa samo toliko - jaz sem se kljub vsem mogočim dietam v času nosečnosti (pod zdravniškim nadzorom) zredila za 33 kg. Naš deček bo 1. januarja star 2 leti in jaz imam samo še 4 kg viška - kako je šlo gor, je šlo tudi dol - brez enega dneva diete.

Mi smo malce opustili misel na novo nosečnost - upam, da nama bo ratalo, marca, ker bomo potem pri hiši imeli še enega kozoroga.user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite pridne, božajte bušije...
Mislim na vas in vam držim pesti ter pošiljam user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Jagoda3)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
6.12.2006 11:28:19   
Kaštrun
Ojla punce!

Mene pa nekaj zanima. Ne vem če ste se že pogovarjale o tem, pa vseeno. Kljub temu, da imam pač rok konec aprila, že veva kakšen voziček si želiva. Zmenila sva se, da ga naročiva preko kikiwelta ali pa preko ebaya tam nekje februarja, ker je vsaj za 20.000,00 SIT cenejši kot pri nas, pa sva bila razočarana.
Na netu je ostala samo še barva, ki nama ni všeč, pa še to sva izvedela, da vozičkov zmankuje. Ta voziček je modelno leto 2005 mislim, se pravi da je "že dve" leti star, vendar nama je še vedno všeč.
In ker sva ugotovila, da vozičkov sploh ne bodo več prodajali in da jih je na trgu samo še toliko kolikor jih je (ne delajo jih več, nova kolekcija je pa za "bljak..."), sva se nekako odločila, da bi kupila vozičeš že zdaj. Zimsko vrečo lahko kupiva kasneje, MaxiCosija pa tudi ne bo zmanjkalo. Nama se gre za voziček.

Kaj pa ve pravite? user posted image  Je to full prezgodaj a ne?user posted image
Joj, ko pomislim na mojo mami bo verjetno kar znorela (beri: to je pa prehitro... veš kaj se vse lahko še zgodi.... kaj pa če... blabla...) user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.12.2006 12:06:07   
Mimi*
NinaF,jaz takim stavkom,kot "kaj pa ce...." ne bi posvecala nobene pozornosti.
V koncni fazi se lahko zgodi,da bi se otroku kaj zgodilo,ko bo že rojen....pa kaj,a bi bilo pol bolš,da sploh ne bi zanosile!!!!
Te vraže neumne!

Kupita vozicek,ce vama je všec.A ce bi slo kaj narobe v nosecnosti,bi bil vozicek kriv,al kako?!

Jaz imam vozicek pripravljen že eno leto preden sem sploh zanosilauser posted image   (od 1. otroka). Uživajte pa brez skrbiuser posted image

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 523
6.12.2006 12:48:24   
bojana1
Dobro jutro,vaše komentarje spremljam od kar sem zvedela da sem tudi jaz aprilčica.PDP imam na 1 apriluser posted image  je pa moja prva nosečnost. Vsem aprilčicam ČESTITAM user posted image in želim čim lepšo nosečnost.Prve štiri mesece sem nosečnost prenašala bolj slabo,sedaj pa je boljše.Rodila pa bom verjetno v Slovenj Gradcu.Lep pozdrav vsemuser posted image

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.12.2006 16:47:52   
smotka lonib
Bojana1 ! Dobrodošla med nami aprilčicamiuser posted image user posted image user posted image . Tud jaz sem bila prve 4 mesece bolj slabo zaradi slabosti, zdej je pa že bolje.

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?