|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
17.11.2006 13:03:47   
barba
Ojla,
dons sem imela nakupovalno dopoldneuser posted image user posted image user posted image . Sem nakupila tolk blaga, da bom mogla ša kakšno šiviljo zaposlit.user posted image user posted image user posted image  Mal heca mora bit.user posted image

Če se ne motim pride 5.12. na torek in midve z user posted image  ne bova mogle prit na srečanje.user posted image user posted image  Lahko samo sredo ali petek.

Tiste vreče za na voz se skor ne splača šivat.user posted image Blago je ful težko takega dobt (edino, če bi kar iz prešitega za bunde in podložit), zadrge bi blo treba posebaj naročit, pa še moja šivalna mašina bi bolj težko šivala tak material.user posted image Če se jo pa kupi pa stanejo nekje od 12 jurjev naprej.

Krista - super za avto. user posted image  Jaz dobim svojega menda po diplomi (po novem letu) - tako je možek obljubil.

Nenya - jst user posted image  še nisem dala nič s čebulo za probat, pa jajca oz. rumenjaka tud še ne. Bo treba probat. Aja, pa slike blaga za tvojo user posted image  sem ti na ZS poslala.user posted image

Letim kuhat .... špagete s tuno in bučko....  mmmm

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.11.2006 13:56:09   
Nenya
user posted image user posted image user posted image user posted image za Gaberčka, lepo so ga uštimali, ta bo še zapeljivec.

No še ena o okusu moje Mine. Včeraj sem ji bolj za šalo naredila sledeče kosilo: kuhane suhe slive, koleraba in polenta. Na moje neskončno začudenje je to po mnogih klasičnih kosilih prvo, ki ga je pojedla do konca.user posted image Jest jo res ne razumem.

Upam, da bomo danes uspeli it mal v šoping, tamali so že vsi bodiji prekratki, ma 3/4 rokaveuser posted image user posted image user posted image .

Grem, se moram še kakšno odbito kulinarično foro spomnt za Minino kosilo.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.11.2006 14:05:46   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Grem, se moram še kakšno odbito kulinarično foro spomnt za Minino kosilo.

user posted image user posted image Kdo bi jih razumel, mi imamo tudi danes štrajk, me mika da bi ji v brokoli zmiksala piškotkeuser posted image

Koliko velike bodyje kupujte, mi smo že nekaj časa na št.80, sušeno v sušilnem, se malo skrčijo...user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.11.2006 8:43:02   
mojčika
Spet jaz, DOBRO JUTRO,

za nami je tudi nočno zbujanje, kaj ne, ko smo tako malo pojedli, pa zobki bodo definitivno, se je v takem kričanju zbudila, da se mi je prav zasmilila...itak ležimo skupaj, ker imamo postelje eno zraven druge in brez stranic, da lahko duda tako mimogrede gre v usta user posted image , a danes sva jo vzela k sebi, mmmm kako lepo smo spali, je rekel mož, da bomo definitivno večjo posteljo kupili, ker se bomo verjetno vsi mečkali v njej, še bodoči naraščaj user posted image

Toliko za otvoritev dneva, čeprav vem, da ste čez vikend malo bolj lene čvekice user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.11.2006 10:00:52   
eya
mojčika-po katerem magičnem lončku pije MM-od katere firme je, me zanima? Sem slišala, da imajo tudi pri Tupperware fajn magične lončke... Žiga sicer zna potegnit iz njega, samo imam občutek, da se mu ne da, ker ful malo tako spije. Mu je cucelj od flaške vseeno boljši, lump! Pa po slamici tudi zna pit, no čeprav če preveč potegne, odpre usta in gre pol mimouser posted image

Bodije imamo pa tiste za 9 mesecev (to je 74, se mi zdi), pa jih tudi sušim v sušilcu. Pa so mu glih prav. Imamo pa trenutno take, ki se pri vratu raztegnejo (in ni pritiskačev) in morajo biti ravno prav veliki, drugače ima preveč lufta okoli.

user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.11.2006 11:31:40   
mojčika
Eya ravno ugotavljam, da gre magični samo, če je čist poln, sicer pa zrak vleče, je aventov, ma to ne bo šlo, imam tudi nukovega, a je treba tako vleči, da še jaz komaj povlečem, kaj šele MM, ki je navajena na cuclje in se še dojila ni...Tudi mene zanima ta od Tupperware...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.11.2006 12:49:00   
Anonimen
Dober dan!

Mojčika, se ti je predvčerajšnjim kaj kolcalo user posted image user posted image user posted image ? Na faksu sem srečala tvojo sestro, sva malo poklepetali, itak večinoma o user posted image .

Magičnega lončka (aventovega) Kristina ne mara preveč. Rajši ga grize, kot pa pije iz njega. Pitje po slamici pa ji dobro gre. Je rabila kakih 10 minut, da je pogruntala sistem, najprej je pihala v slamico in delala mehurčke user posted image user posted image .

Bodije imamo vse od št. 62 (so se pretegnili) do številke 74 (so se skrčili)user posted image user posted image . Sicer jo sedaj doma oblečem v mako majčko, čez pa pajac brez rokavov, da lahko dam prat na 90°°. Po GH je itak vse svinjsko, Kristina, jaz, miza, tla... Bi rabila kužka, da bi mi vsak dan počistil umazanijo s tal user posted image . Mojčika, Eya, lušne živalice imata doma.

Mi smo tudi danes bolj slabo spali. Oz. šli smo pozno spat, šele ob enajstih. Včeraj sva šli obiskat moje starše in je Kristina zaspala na poti nazaj v Ljubljano, tako da sem že prej vedela, da ne bo šla spat, takrat ko je treba. In je ob desetih skakala po postelji in očku. Jaz pa zraven dremala.

Grem kuhat.

Lep vikend vsem.

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.11.2006 22:53:17   
*zvezdica*
Hej!

Naš malček že 2 dni ni čisto OK....je ful miren, nič mu traparije ne hodijo po glavi pa ves čas bi se samo pri meni stiskal. Ni šans, da ga kdo drug v naročje vzame. Zvečer sem mu pa še vročino zmerla in jo je imel 37.8user posted image . Božec se je že ob 7h stisnil k meni in zaspal. Ma to se mu zdaj že skoraj 3 tedne vleče...vmes je bil sicer ok, ampak smrkal je pa ves čas. Pa cepit bi ga mogli ta teden (naknadno), pa najbrž spet ne bo nič.

Glede oblačilc...mi nosimo 74 ali 80....so ful velike razlike med firmami glede velikosti.

Magičnega lončka mi tudi ne uporabljamo...sicer mu ga ponudim, vendar ne kaže nekega zanimanja zanj.

Danes je bil pa en tak čuden dan...no, saj imamo z jesenjo kar srečo..baje je druga najtoplejša od leta 1926 (če sem si prav zapomnila). meni trenutno kar ustreza, smo lahko vsaj veliko zunaj. Čeprav se po drugi strani že kar veselim zime...da Marcel okusi še zimske radosti.

lahko noč in sladke sanje vsem aprilčkom

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.11.2006 0:32:46   
ksenija.
Se malo na hitro oglašam, se mi ne da za nazaj brat, bom probala jutri malo prečekirat. Smo že doma, v Lj smo 6. otroško belezen preboleli, pa štirje zobki nam ven lezejo. Tako, da smo imeli res pestro.

Zvezdica, mislim, da ste tudi vi fasali 6. otroško bolezen, tri dni vročina, ko bo vročina minil, pa postanejo celi pikasti. Blaž ni imel vročine, je pa v petek naenkrat postal celi pikast, tako da smo iz Lj direkt k dežurnemu na Ptuj leteli. Ta nam je povedal, da imamo to bolezen in smo jo v bistvu že preboleli. Je pabil Blaž cel teden bolj miren, pa ful je hrano zavračal. Mi pa smo mislili, da so zobki.

Marelica, kdaj se lahko najavimo na obisk?

Jutri pa vam še kaj več napišem.

Še to, očitno je bil Blaž zaradi te bolezni ful žejen in se je od sile naučil na Aventov magični lonček pti.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.11.2006 10:18:28   
flecker1
Magični lonček naša zna pit, samo ko vidim da nič ne priteče ven, če je polna ful priteče, če pa je polovična pa ne, kaj moram skoz napolnit pijačo do vrha... Za takšno ceno je ta lonček zanič user posted image user posted image user posted image
Se pa spomnim ko je imela vanessa magičnega lončka od aventa, je bil drugačen oz. imela je 2 nastavka, sedaj novejši pa en nastavek in cuclja teško notri pomiješ user posted image user posted image
Sedaj kuham rižoto za ta malo, raje je grobe hrane kot pa spasirane user posted image .  Se beremo

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.11.2006 21:16:23   
rozica11
Hojla,

no po dooolgem času mi je uspelo le prit spet na računalnik; smo bili kar nekaj časa prisilno izseljeni ker nam je vrglo parket ven, no sicer se vonj po laku še vedno ni čisto izgubil ampak je precej  bolje; tako da malčica spi v kuhinji in smo tako na tesno da težko pridem na računalnik. No sicer pa veselo rastemo- 6. mesec 7580g, 68 cm (mojčika vem da lahko računam nate user posted image ), no sedaj smo pogruntali da se z jokom marsikaj doseže, znamo tudi bravo bravo, kako smo veliki pa žal še ne, se pa učimo. Sedaj sta že dva zobka zunaj tako da že gricka malo piškotke pa kruhka vendar smo zelo previdni ker grižljaji niso skromni- al orenk al pa nič. Spimo še vedno pridno celo noč, gosta hrana gre rada v grlo in naprej, edino mlekec se včasih malo upira, ampak ni panike za enkrat.

No upava da so vaši aprilčki, marčki in majčki zdravi, tisti ki niso naj pa bodo čimprej, pa mamice tudi seveda.

Lahko nočko pa dobro spite user posted image

user posted image tole je pa za Eyo, ki je pred kratkim praznovala; notri so skrite vse lepe želje od naju z Lano

ALBUM MALE LANE: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=14726&asortType=3&apage=1

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.11.2006 8:20:25   
mojčika
DOBRO JUTRO

Rozica11, tvoj lahko noč se je obnesel, MM je spala celo noč, tudi brez kompotka, jaz pa sem tako živo sanjala, da je na lotu zadela 23.000.000,00sit tolarjev, da jih še zdaj delim, za kaj vse bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša MM se je od celotedenskega truda, ko smo se učili: mama, ati, ku ku, ga ga, hov hov, mjav mjav....naučila grdo gledati, sem bila prejšnji dan tako huda, ko se je pačila za jest, da sem jo ene parkrat grdo pogledala, samo parkrat, pa je to dodobra osvojila, tako smo se smejali, da je potem to izvajala ves čas, ko to naredi, pa se potem tako zasmeji, kaj ji je uspelo, jezična pa ni najbolj, še vedno prdamo z usti, grrrrr-amo, skratka vsaka črka se konča z r ali s plivanjemuser posted image Očitno ji gredo bolj grimase, po atu se je naučila pa pihati skozi nos, ko je mož hud na mačke, zapiha skozi nosuser posted image , no to tudi znamouser posted image user posted image ustaljeno pa je že, da pokaže, da je velika, bravo bravo in papa /beri dvigne eno roko /user posted image

Me je pa porednica mala tako ugriznila zjutraj v prst, da sem prav malo zakričala, potem je pa bruhnila v smeh, joj je poredna že sedaj....

Ankica mi je povedala Maja, da sta se videli, fajn, je rekla, da ste tudi vi veliki in lepiuser posted image

Včeraj sta njena pradedek in prababica praznovala 60 let poroke, joj če jo bova midva dočakala, bova lih za pod ciprese....

No dekleta, vikend je mimo, dajmo, RR čakauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.11.2006 8:31:57 >

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.11.2006 9:37:20   
eya
user posted image

Dobro jutro!

flecker1-saj ima zdaj Avent tudi dva različna cuclja-eden je mehkejši, drug pa bolj trd. Mogoče so pa vseeno imeli včasih drugačne, to pa ne vem. Mi imamo mehkega in ga je res ful teško pomit oz. nemogoče je pomit tiste male luknjice. A se ga lahko da v pomivalni, a katera ve?

Pa fajn se crkljajte...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.11.2006 15:26:44   
*zvezdica*
Hej!

Mojčika, ti pa maš sanjeuser posted image ...ko bi se ti vsaj uresničleuser posted image ...nikol ne veš! To si mogla bit zjutraj razočarana, ko si ugotovila, da so le sanje!

Danes je pa idealen dan za poležavanje in crkljanje. Midva sva bila danes na telovadbi - mamica dojenček. Je blo prav super. Nas je blo kar 9....he he je bilo pestro...eni so se smejali, eni jokcali, dojili, previjali...Naš korenjak je prav užival in bil še celo priden.Je pustil mamici, da mal kosti pretegneuser posted image .

Vročine nima več, pa tudi dobre volje je, tako, da ne vem kaj ga je zadnjič trkalo.

Nam pa v sredo koooooončno kuhinjo pripeljejo. Bi jo mogli že septembra dobit....no, in sedaj smo skoraj konec novembra. Se mi je že prav trgalo! Sva oba z možekom živce zgubljala! Smo jo maja naročili, da bo ja sigurno septembra, ko smo se selili. No, pa ni bilo nič! Še dobro, da moji starši živijo spodaj, da sem tam kuhala. Si sploh ne predstavljam kako bi bilo če ne bi imela te možnosti...pa z majhnim otrokom!

Možek je včeraj na balkonu postavil ptičjo hišico...Marcel pa ves navdušen opazuje ptičke, ki letajo naokokol....je odkril nov način zabave! Upam samo, da naš mačkon ne bo prehitro odril svoje najljubše zabave!

pozdravček vsem

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.11.2006 18:05:19   
Marelica
Oj, punce!

Danes je pa en tak turoben dan, da vse delam s polžjo hitrostjo. Še mislim nič kaj hitreje. O- ja, če bi pa tolko milijončkov zadela kot Mojčika v sanjah bi pa tempo sigurno pospešil. Bi verjetno kar nehala bit vremensko občutljiv človek. user posted image

Sem danes že 2x pri aprilkah pisala neko malenkost, pa me je vsakikrat ven zabrisalo. Začuda se mi še jezit ni dalo user posted image .

Zvezdica, da ne pozabim: Ful srčkan je Marcel na tvoji slikici ob imenu user posted image . Smehec in pol!

Maja se nič ne oglasi. Gabra smo videli na slikici in so ga čudovito operirali!!! Upam, da ni zdaj kaj zbolel, da Maja nima časa kaj več napisat. Ja, ostali boščki s 6. boleznijo pa dobro, da so jo že preboleli. Jaz že kar s strahom čakam.

Zvezdica, ja, vaša kuhinja bo že skoraj iz mode, ko jo tako dolgo čakate. No, hec na stran, ti verjamem, da sta jezna ko user posted image . Zahtevajta popust zaradi zamude user posted image .

Ksenija, ti pišem na ZS.

Ste že kaj kupovale toplejše čeveljčke/škorenjčke za svoje malčke????????? Zdaj imajo v Hoferju tako lepe škorenjčke za 2in pol jurčka in sem že skoraj kupila za tamalo. Sem ji probala na nogico št. 23/6, ki sploh ne vem, kaj pomeni. 6 za 6 mesecev ali kako??No in ti bi ji zdaj bili mogoče mičkeno preveliki, čeprav sem ji dala na bolj tanki zokenček. Imam pa občutek, da bi ji bili že pred koncem zime premali. Sploh nimam pojma, kaj naj! Bo treba v eni zimi 2 številki menjat? Prosim za vaše nasvete, izkušnje!!!!!!user posted image  

Lep večer vam in vašim malčkom!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.11.2006 20:32:07   
mojčika
Nace rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm

Mina 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)  user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g
5. 6,5 mesec: 6400g, 67,5 cm

Tia  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  
user posted image
ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm

Žiga 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54cm
3. mesec: 5800g, 61,5cm
5. mesec: 6650g, 65cm

6. mesec: 7090g, 66,5cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)    user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) 
2. 1. mesec: 4600g, 56cm
3. 2. mesec: 5650g, 59cm
4. 4. mesec: 6750g, 65cm

5. 5. mesec: 7400g, 70cm
6. 6,5 mesec: 8660g, 71cm 

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1. mesec
3. 4780g, 56 cm - 2. mesec
4. 5780g, 61 cm - 3. mesec

5. 6500g, 64 cm - 4. mesec
6. 7845g, 68cm - 6. mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia, Maja, dipl. ekonomist)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec
6. 6420g, 67cm - 6. mesec  

Meta 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)   user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm

6,5.mesec: 8500g, 71cm

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)  user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm
6. mesec: 7300g, 70 cm

Marcel 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image
 rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm
7. mesec: 8060g, 69cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
  user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510g, 63cm  
6. mesec: 7225g, 65cm

Blaž 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    user posted image

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 
6,5 mesecih: 7410g, 67,5cm

Manca   20. 4. 2006 (2mak)   user posted image

ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) 
user posted image
rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm
6. mesec: 7580g, 68 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  
user posted image
1. rojstvo: 3450g, 53cm
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69cm
5. mesec: 7680g, 72cm 

Kristjan, 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik) user posted image

rojstvo: 3900g, 53 cm
1,5 m: 5800g, 59cm
2,5 m: 7080g, 63cm
3m 1t:    8050g , 66cm
4,5 mesec: 9100g, 70cm
6. mesec: 9900g, 72 cm

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   
user posted image
Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm
5. 6950g, 66cm
6. 7430g, 69cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.11.2006 20:37:17   
mojčika
Mi nosimo kar krznjene copatke, so znotraj kosmate, tako kot ovčka za v voziček, so res topli, imamo čeveljce in škorenjčke, smo jih dobili v dar, ma se mi zdijo tako težki, zato imamo kar te copatke, zebe pa je itak ne, ker je v vozičku v vreči...

Od milijončkov še ni nič, pa sem se tako ponoči veselila, da sva odplačala stanovanje...jej bo še pestro, v roku enega meseca izvem, a bom obdržala službo ali ne...a sem se odločila, da ne bom nič obupavala, bom že uredila življenje, se mi zdi, da od kar imam MM, sem bolj pogumna in samozavestna in se nekako znam bolj boriti...

*zvezdica* lepe nove fotke v albumuuser posted image
Tako lepo spite, sanjate milijončkeuser posted image , je vsaj za nekaj uric fajn občutek...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.11.2006 20:51:21   
flecker1
Glih sedaj pijem kavo, heh ob pozni uri. Ker kmalu gremo po user posted image v Brnik, upam da ne bodo zamujali, prispeli naj bi ob 22.40h. Joj komi čakamo user posted image user posted image user posted image Se še kaj beremo, sem mal pokukala k vam kaj je novga. Pa nočko in vsem sladke sanje o miljončkih  user posted image user posted image user posted image Papa

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.11.2006 23:03:40   
maja979
živio aprilke

no pa mi je ratal si vzet nekaj časa da kaj napišem. no gaberček je v redu; pa sej ste vidle slikico; hvala za vse komentarje.
no pa da malo povzamem: v sredo smo šli na sprejem. v četrtek je moral bit od dveh naprej tešč. ob 8.45 je šel v operacijsko. operacija je trajala slabi dve uri. ko so ga pripeljali nazaj pa me je skoraj kap. ves bogi jst pa v jok. se mi je revček ful smilil. no ker je pridno jedel in pil smo bili že isti večer brez infuzije. kanalček pa smo imeli na nogici še do sobote za vsak slučaj. morm povedat da sem ga v bolnici ful scrkljala. mogla sem ga držat za roke da si ni flajštra dol potegnil. svečke proti bolečinam je dobival na 4 ure. je bil čist zadet od njih. v ponedeljek na viziti pa je dr. koželjeva rekla da bo šive pobrala v sredo in da bomo lahko šli že v sredo domov. ful sem bla vesela. gaberček je spet moral bit tešč in že nekaj čez osmo zjutraj je bil v operacijski, ob pol devetih pa že v sobi. ko sem ga vidla se kar nisem mogla zadržat. ful je lep fantek. se ga sploh ne morm nagledat.

no pa dovolj za danes
mi je ratal neki napisat user posted image user posted image  

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.11.2006 23:16:06   
eya

Marelica-tole z velikostjo čevljev je tudi mene zanimalo, pa sem šla malo na net pobrskat in našla tole tabelo:

Naroč.
velikost

Dolž.stopala
do ... cm

18

10,4-11,0

19

11,1-11,6

20

11,7-12,3

21

12,4-13,0

22

13,1-13,7

23

13,8-14,3

24

14,4-14,9

25

15,0-15,5

26

15,6-16,2

27

16,3-16,8

28

16,9-17,4

29

17,5-18,1

Meri se pa takole:
user posted image

No, Žiga zaenkrat nosi debele, mehke copate iz flisa. Je pa itak najbolj, da se čevlje kar proba, ko se jih kupuje. In da so ti čimbolj mehki, s tankim, upogljivim podplatom.
Aja, pa mislim, da šestica v 23/6 ne pomeni, da so za 6 mesecev, ker 23 je že kar velika številka.

Lahko noč!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.11.2006 23:17:23   
eya
Bravo, Gaber, res je bil pogumen...pa takoj je že jedel, super, res je fant od fareuser posted image user posted image user posted image  
Tale simpatičen medo je samo za njega user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.11.2006 9:18:49   
Marelica
Maja, Gaber, pozdravljena spet med nami.user posted image  user posted image

Sem vaju že zelo pogrešala!!!!!

Eya, najlepša hvala za to tabelo!!! Sem malo na hitrco izmerila skozi zokenčke in ima okoli 10 cm - daleč od 23-keuser posted image .
Saj naša zaenkrat tudi nosi mehke tople copatke. Imam pa občutek, da to ob večjem mrazu zunaj ne bo zadosti. Sploh če bomo hoteli malo sanke izprobat user posted image  Vseeno sem zadovoljna, da nisem kar kupila. Bomo raje šli malo po baby trgovinah oz. specializiranih za čevlje in tam malo pobrskali. Ker mehki pa tisti škorenjčki res niso bili.

Lep dan!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.11.2006 11:18:53   
eya
Aprilke, spet štrajkate pri pisanju...

Naš malček spet bolj malo je-v zadnjem mesecu se ni zredil skoraj nič, tako da ima še vedno okoli 7100g. Sem vprašala pediatrinjo na MONu, pa mi je svetovala, da naj v zelenjavne jedi dam poleg polente tudi ajdovo ali proseno kašo (se sploh še nisem spomnila, da bi mu jo ponudila, pa imam ajdovo doma user posted image ). Pa malo zabele z olivnim oljem, maslom ali smetano. No, to sem napisala, da tudi še katero spomnim na ajdovo kašo. Samo ne vem, kako mu bo šla po grlu user posted image A je katera že sprobala user posted image

Lep dan!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.11.2006 12:17:28   
*zvezdica*
user posted image Pozdravljena Maja in Gaber! Lepo. da vaš fantič tako lepo okreva! Pravi lepotec jeuser posted image user posted image . Sem se pa spraševala kako izgleda takega majhnega otroka pripravit da je "na tešč"? Če si samo našega gavnarja predstavljam kako je, če ne dobi isto sekundo hrane kot jo hočeuser posted image .
Tole je bila za vas težka preizkušnja, ampak se je splačalo! Bravo še enkrat!

Eya, probaj mu dat kašo pa kuhana jabolčka mu zraven primešaj. Mi doma včasih jemo pečeno kašo z jabolki in je toalno mnjami...tako da bi blo tud otrokom najbrž všeć. Moram tud jaz probat...res do sedaj sploh nisem pomislila na to.

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.11.2006 13:34:15   
Anonimen
Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  za Gabrčka in Majo.

Eya, za Kristino še nisem kuhala kašic, imam pa sama zelo rada tako ajdovo kot druge kaše. Zraven ajdine kaše zelo pašejo tudi slive, suhe ali sveže. Tukaj je en recept (za odrasle): http://www.kuhajmo.si/default.asp?k=recept&rid=17 Po potrebi se prilagodi otročkom.

Zvezdica, a lahko vprašam, katero kuhinjo ste kupili?

user posted image user posted image user posted image  Na vikendu bomo že letos dobili širokopasovni internet, tako da bom tudi naslednje leto, ko se bomo preselili, povezana s svetom (beri RR-jem) user posted image user posted image user posted image . Človek postane kar odvisen od moderne tehnologije.

Za vse oboževalke Bara: prejšni teden sem videla barovce. Najprej zagledam Gregorja, sem že mislila, da je en znanec (sta si neverjetno podobna, po videzu in obnašanju), ga hočem ogovorit, kako je, se že dolgo nisva videla,... Potem zagledam kamere in mi potegne, da to pa ni ta kolega. Še dobro, da sem bila tiho user posted image . Špela je zelooo lepa punca.

Aja, sprednji zobki se kažejo user posted image user posted image user posted image . Vsaj vem, zakaj se je Kristina ponoči zbujala vsako uro v joku.

Koliko časa je pri vas trajalo, da ste mlečni obrok povsem nadomestili z gosto hrano?

Za srečanje sem user posted image user posted image user posted image , samo še ne vem, če bom 5. lahko prišla. Povem naknadno.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?