|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
14.11.2006 12:47:35   
Anonimen
Pozdravljene!

Krista, dobrodošla. Tudi midve s Kristino sva šele pred kratkim začeli uvajati GH. Najprej sem jo mislila pri 5. mesecih, ampak smo imeli potem ene obveznosti in cel kup skakanja sem in tja, tako da papcava GH šele zadnje 3 teden. Bolj počasi, naši user posted image  se dopade edino korenček in banana, zaenkrat, pa še tega poje le nekaj žličk.

Eya, vse najboljše.

Nenya, odvetnikov žal ne poznam. Je pa dobro dobiti znanega odvetnika, ker imajo tarife iste (vsaj naj bi jih imeli), dober odvetnik se potrudi in poišče vse možne luknje v zakonih, slab bo samo denar vlekel. Upam, da se bo zadeva čim prej uredila. Ti obrtniki so res za živce zgubit.

Igrače: pri nas so sedaj aktualne prazne plastične steklenice, puzzle, knjigice (za grizenje, seveda user posted image ) in ena igrača-škatla od fisher-price-a. Škatla ima na vrhu in ob straneh odprtine, v katere se meče kocke, za nagrado pa zaigra nekaj melodij. kristina je ugotovila, da zaigra tudi, če škatlo udariš in jo sedaj neprestano brca. Pa kocke, ki so prišle v tej škatli so super, si jih ogleduje in preklada iz roke v roko tudi po uro skupaj. Od pliša ima najrajši etiketo za pranje user posted image user posted image user posted image .

Tudi pri nas smo se pootročili user posted image user posted image user posted image . Še najbolj je na otročje udrailo moji mami, čisto je obsedena s Kristino. Včasih se mi zdi, da majhni otroci ne govorijo po otročje zato, ker se šele učijo govoriti, teveč zato, ker tako govorijo straši in se od nas učijo raznih bucibucibuc, pomanjševalnic in pačenja.

Drejc, Kristina sama sedi zadnji teden, poseda pa se sama še ne, ji še malo manjka, čeprav je že začela zvijati nogo pod trebuh. Sicer pa, mogoče je Rene res eden od tistih otrok, ki se nikoli ne kobacajo in to fazo preskočijo, še posebej, če mu sploh ne paše biti na trebuščku.

LP

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.11.2006 9:33:45   
mojčika
user posted image

No da nas prestavim malo bolj gor, dobro jutro in lep dan, povedati nimam kaj, pijem kavo, MM lista nov pikapolonica katalog, kmalu bo šla spat, jaz pa čirečare v lonc, brez idej, kaj bodo vaši user posted image  danes jedli, IDEJE na dan prosimuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.11.2006 9:44:00   
flecker1
Heh, naša sedaj spi, jaz pa brskam na netu. No, za kosilo bomo dali user posted image krompir pire s bučkino omako.user posted image Si me spomnila na katalog od Pikapolonice, sedaj šibam polistavat. user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.11.2006 9:44:14   
Marelica
Jutro!

No, Mojčika, da ne boš samevala tu gori. Tudi nimam nevemkaj časa, sem šla samo eno info na internet poiskat. Ja seveda sem morala še na RR skočit prečekirat.

Nič nimam še idej za kosilo malčice. Če bi njo vprašala, bi bila ziher za eno mlečno kašico user posted image .  No, za naju z možekom se pa danes tudi ne bom pretegnila. Si je včeraj zaželel makarone. Huh, z veseljem!!!

KRISTA, dobrodošla tudi iz moje strani!!!!!!

Nič, kasneje se oglasim z več teksta.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.11.2006 9:48:19   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Najprej čestitke Eyi za včerajšnji rojstni danuser posted image user posted image .

Krista, dobrodošla!!!!

Tud jaz ravno pijem kavico, mali pa se počasi prebuja. Uf, potem pa moram it menjat gume, kar mi je največja možna muka! Se spravljam že 14 dni, pa mi je totalno odveč. Pa mi pravijo, ja saj si cel dan doma, boš že šla...no, bo očitno res treba!

Tud jaz sem še totalno brez idej za kuhanje. Pojma nimam niti kaj bom za naju skuhala...najraje nekaj takega, da bo še Marcel jedel.

Greva pa sedaj mal staro mamo pogledat...tam pa kar čakajo, da futrajo našega mladiča. Ne vem kaj imajo te stare mame tak užiteh pitanja s hrano. Naša mama kar žareč obraz dobi, ko gleda malega kako se baše s kakšno juho ali se bori z žemljicouser posted image .

Danes je pa spet fenomenalno lep dan! Z Marcelom bova šla potem na Bled pa okrog jezera...pride Kajča z Nacetom, pa greva na en čvek!

lep pozdravček vsem

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.11.2006 10:02:37   
mojčika
user posted image

No to je pa najboljši prijatelj naše MM, ki strpno prenaša njeno cukanje, jo spravi v glasen smeh...star 11 let in nobenega otroka ne mara, se pri obiskih gre kar skrit, no na veselje MM, je rekel, da bo naredil malo izjemo user posted image

Eh kar nekaj, samo da sem malo tukaj gor, danes mi je kar nekaj dolgcajt....bodite lepo, *zvezdica* in kajča, kako fotko s srečanja, kajče že dolgo ni...

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.11.2006 10:19:58   
eya
user posted image

No, evo, tudi jaz se oglašam, je to že kar standard postal, da zjutraj, ko gre mali na prvo rundo spanja, malo na RR počekiram. Aja, tale slikca pa ni iz našega albuma user posted image user posted image user posted image  Ker mi imamo psa in ne mačke user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke user posted image

Pri nsa smo pa gume letos menjali celo par dni prej kot pred 15., ponavadi sem tudi jaz zadnji dan letala naokoli.

Kosilo danes? Kaj pa vem? Po moje bo za Žiga rumen korenček (tega ima od vse zelenjave najrajši), pa kakšna cvetača in riž. Žiga še vedno ne je glutena, tako da smo še na teh enostavnih variantah. Sem mu pa včeraj dala za kosilo kupljeno zelenjavno kašico od Hippa, tisto, ki je s puranjim mesom (me je zanimalo, če bo mogoče kupljene kašice kaj bolj jedel kot domače, ker eni otroci jih imajo raje), pa mi je tako smrdela, da je tud probat nisem moglauser posted image  Fuj, nikoli več je ne kupim, ne morem dat otroku nekaj takega za jest, kar se meni gabiuser posted image  No, sem mu jo vseeno dala za probat, samo ni bil nič kaj navdušen.

Lep dan!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.11.2006 10:54:17   
mojčika
pa mi je tako smrdela, da je tud probat nisem mogla Fuj, nikoli več je ne kupim, ne morem dat otroku nekaj takega za jest, kar se meni gabi No, sem mu jo vseeno dala za probat, samo ni bil nič kaj navdušen

Joj Eya se strinjam, jaz sem to probala že pred 14-imi dnevi, nikoli več, niti samo zelenjavne, grooooooza, mene mine, kaj šele da bi MM ponujala...

No jaz sem se osločila tudi za pire, špinačko in kunčje meso...

Zdaj pa malo pospravit, skuhat, potem pa ven...imava tako malo časa za izhod, spi mi do 12-ih, potem pa od 15-16.30, vmes pa je še kosilo, zunaj pa je ne vozim med spanjem, ker je to možno samo po cesti polni avtov in kamionov, tako sem jo navadila na spanje v postelji, edino, če sva pri noni, tam je peš pot brez avtov po gozdu, jo ona pelje na spanje ven, zdaj pa, ko bo tako mraz, pa ne vem, če bom dovolila, se mi zdi, da ji je še bolj hladno, če spi, sicer je v vreči, a nimam fajn občutka...Koliko in kdaj ste pa ve kaj zunaj.....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.11.2006 14:29:01   
eya
mojčika-midva sva ponavadi zunaj takrat, ko se zbudi po prvem spanju-to je okoli 11ih...takrat ga previjem in greva za kako uro ven. Če je slabo vreme-če piha-pa prej prideva nazaj. Kosilo pa ima po drugem spanju, tako da lahko jaz vmes skuham.

A kaj veste, a bodo naši malčki tudi vabljeni na Miklavža/dedka mraza? Verjetno je to v vsaki občini malo drugačeuser posted image  A moraš malčka prijavituser posted image

Lp!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.11.2006 16:19:53   
barba
Se samo na hitro tu pofočkam, ker malo težko pišim z Meto v naročju.user posted image

Nenya in Eya - bom zašila vse: bundico (velikost 80?) in vreči, samo malo bolj se opredelita okrog barve. Grem v petek nabavit blago.user posted image  Drgač je cena v stilu material+jurja ali dva, kar pomeni da bundica ne bo več kot 5 jurjev, vreča pa ene 3. Če dobim cenejše blago pa cenejš.user posted image Aja, kolk hiter bi rade mele zašito? Eya, tebi tud vrečo z rokavi? Mi kar na ZS napišta bolj podrobne želje.user posted image

Še kej več zvečer napišem....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.11.2006 21:47:20   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: barba

user posted image Aja, kolk hiter bi rade mele zašito? Eya, tebi tud vrečo z rokavi?

hi hi hi...verjetno pred koncem zime...hi hi hi (joj...to je čista šala, ne me imet za nesramno)

hi hi

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.11.2006 22:34:14   
eya
barba- a sem se jaz res javila za vrečo? Al je bila kak druga? Mi je res še nimamo, sva se nekaj z Nenyo pogovarjali, če se sploh da dobit originalnouser posted image  No, če boš imela čas, se pa pri tebi priporočam, bi imela pa kar tako navadno, brez rokavov, nekaj takega kot je mojčika par strani nazaj slikico prilepila.
user posted image
A bi šlo kaj takega?

Voziček imamo pa v temno modri-svetlo modri-bež kombinaciji, evo bom prilepla slikco, pa Nenya ima tudi takega, tako da če boš našla ustrezno blago in če ti ni preveč v breme, se res priporočam za vrečo.

user posted image

Ostalo pa najbolje, da se zmenimo preko ZS, da ne bi več takih neumestnih komentarjev od maychike.... user posted image user posted image maychika, zdaj se pa jaz hecam user posted image user posted image  Maychika, itak, da te nimamo za nesramno...

user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
15.11.2006 23:04:13   
barba
eya - mislim, da sem mal zabluzilauser posted image . Če jaz prav razumem, je Nenya spraševala za vrečo v stilu:
user posted image

samo še z rokavi.user posted image  Bi se dal pa tud tisto za na voziček naredit, user posted image  sam tako blago in zadrge bi blo treba poiskat. Pozanimaj se koliko stane, jaz bom pa za blago pogledala - da vidiva, če se splača šivat. Tako blago zna bit kar drago.user posted image

Maychika - sam res do konc zime. V bistvu nista povedale kerga letauser posted image user posted image user posted image user posted image

mojčika - midve greva ven ob 9h pa do 11h, če mava cajt. Popoldne pa zdej bolj malokrat znese kakšen krog naredit.user posted image

Kdaj bo zdaj kakšno srečanje?

Grem spat ...
LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.11.2006 8:03:38   
Marelica
No, da vam danes jaz prva zaželim DOBRO JUTRO! (če me ne bo katera zaradi dolgega pisanja prehitela)

Tamala mi še leži v postelji in se pogovarja s svojo dudo. Bom na hitrco izkoristila priliko, dokler ne zaslišim alarma.

Barba, super stvari šivaš!!! No, ampak vseeno ne bom naročila, ker smo kar opremljeni za zimo. Imamo malo sposojenega, velikudušna babica pa je kar nekaj že nakupila, ko se je bala, da bi tamalo preveč zeblo pozimi.user posted image

Razmišljam, da bi se danes Maja že lahko javila, če sta z Gabrom doma. Upam, da malček nima preveč težav s hranjenjem, zdaj ko je po operaciji vse razbolelo, verjetno.user posted image  

Zunaj sem pa s tamalo čisto različno - odvisno od vremena. Če je lepo, po 2 uri skupaj komot. Takrat jo pustim kar v vozičku zaspančkat, jaz pa medtem še kaj naredim. No, če je pa veter oz. je mrzlo, pa imava pol ure kar dovolj.  Je pa zdaj konec tistega luštnega, ko lahko kar malo ven, malo noter skačeš. Je taka procedura z oblačenjem, da se mi kar ne ljubi. Pol pa je lakota, pa greva noter jest ali se pokaka - je treba spet vse dol slečt. Včasih kar balkonska vrata na stežaj odprem (no, če je dovolj toplo, seveda), ko tamala spančka dobro zavita v odejo in koco in je skoraj, kot da bi spala zunaj. Svežega zraka imamo pa mi tu sredi gozda res na pretek user posted image .

Zelenjavne kupljene kašice - bljak, ja se strinjam z vami. Bi dala to za kosilu kar direktorju kake od teh firm user posted image .

Eya, lejga, že razmišljaš o radodarnih zimskih možicih user posted image . Tiste, ki ste zaposlene, verjetno pridete v poštev. Kar se pa občin tiče, pa res ne vem. Pustimo se presenetit. Letos so malčki še itak premali, da bi vedeli, kaj se dogaja. Poleg vsega pa mislim, da je tak treba vse plačat. Potem pa dajo vsem zvezke pa barvice, pomaranče... Brezveze. Govorim na pamet...user posted image

Alarm se vklaplja. Letim!!!!!!!!!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.11.2006 9:55:44   
eya
barba-ja, saj jaz sem si tudi premislila glede take vreče, ker niti ne vem, kako naj Žiga potem v tej vreči pripnem s pasovi na vozičkuuser posted image  Hvala vseeno, pa se priporočam za drugič za kaj drugega user posted image

Lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.11.2006 10:12:33   
mojčika
Te vreče imajo na hrbtni strani luknje za pasove, tako da otročka v vreči zapasaš, zelo faj in praktično...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.11.2006 12:34:05   
Nenya
Midve hodiva ven med 11.30 in 13.00 odvisno od vremena in razpoloženja, greva pa vsak dan če le ni preveč vetrovno.
Vrečo za voziček se po moje res bolj splača kupit, Barba bi se po moje preveč namučila z njo. Kolk vam zavidam, kreativke rokospretnice.

Ja a se bomo kaj  dobile? Vsaj v veselem decembru bi se pa že spodobilo. Mroda za sprehod po praznični ljubljani (nč ne forsiram Lj, da ne boste kej jezne nameuser posted image user posted image user posted image )?

A uporabljate čebulo pri kuhi za user posted image user posted image user posted image ? Jaz kr cvikam, pol ma pa vse kar nardim en omleden vodenast okus. Ni čudno, da Mina nerada je moje zvarke.

Joj Eya, si mi lušte po morju in poletju naredila s tvojo slikico, mmmmm kar voham morski zrak, pa ribe na žaru, o

Mejte se

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.11.2006 14:44:11   
mojčika
Evo aprilke, možnost za srečanje, sem dobila dovoljenje, da vas povabim na srečanje mamic aprilk z mamine čvekalnice, le ta bo  5. 12. ob 12-ih v City parku, v LJ... Če bi se katera pridružila, bomo vesele, sicer pa smo med njimi tudi Eya, DrejcDrejc in jaz, tako ne bodo same tujke...

Če želite, sicer pa se lahko zmenimo še za en datum...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.11.2006 19:40:51   
eya
user posted image

Kako so kaj male aprilčice in aprilčki?

Jaz in mojčika (pa včasih DrejcDrejc) čvekava tudi na Mami, ja, in zdaj se dogovarjamo za srečanje, kot je že napisala mojčika. Če je še katera za ta datum, je lepo vabljena, če pa ne, pa naj hitro ena predlaga drug termin, ker se res moramo kmalu kaj videt, sploh pa naši malčki, ki bojo zdaj pa gotovo že pokazali kaj več navdušenja en nad drugim (mogoče se spletejo že prve simpatije user posted image ).

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.11.2006 20:53:44   
Krista28
Evo mali spi, mene se pa nekaj loteva, tako da mal pogledam forum, potem pa spat. Še vedno se 2x na noč dojiva in je potrebno vsako uro izkoristit.

Mojčika, jaz grem z user posted image  čisto vsak dan ven, razen ko dežuje. Tudi če piha. Še vedno imam namreč sedežek na vozičku obrnjen k sebi, tako da je user posted image v zavetrju, pa še v zimski vreči. Ko je bilo zlo mraz, pa sem ga malo bolj oblekla. Do sedaj še nisva zbolela, 2x pa je imel zamašen nosek, ampak ga pri spanju ni motilo (trkam). Zunaj sva pa različno, ampak vedno vsaj 1 uro.

Končno smo kupili večji avtouser posted image . Si predstavljate kako je it na morje za dva tedna z 4mesečnimuser posted image  in cliotom?!user posted image  Včeraj smo bili tako zunaj že od 7.30 pa do 17h ko smo se vračali domov (peljala moža v službo, nato urejanje papirjev za avto, pa domov). Moram priznat da sem kar leteča, tako da je user posted image že od rojstva vajen potepanja.

Danes spustili obrok dojenja, ker je mali jedel kašicouser posted image . Mojih zvarkov pa ne mara, pa mi pravjo da dobr kuhamuser posted image user posted image

Uživajte,

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.11.2006 21:32:42   
*zvezdica*
Hej mamice in aprilčki!

Tudi mi gremo ven vsak dan. Probam biti čim več zunaj, čeprav mi Marcelov neredni urnik včasih vse na glavo postavi. Po navadi greva 1x dopoldan in 1x popoldan na sprehod za cc 1 uro. Če je lepo vreme sva pa čim več tudi na vrtu...glavno, da je zunaj.

Krista, sva že dve z nočnim dojenjemuser posted image ...naš mulček po navadi kar 3x želi tolažbe z dojenjem....mislim, da to ni lakota, zgolj crkljanje. Sem poskusila s čajem, dudo....ni šanse...dudo z obema rokama zabriše iz ust in javcka tolk časa, dokler ne doseže svojega. Potem popustim, ker se mi smili možek zraven mene, pa tudi hitreje se tako umiri. Te pa spravi iz tira zbujanje tolikokrat na noč. Mi se zbujamo 3x za dojenje pa ene 4x za dudouser posted image ...tako, da je kar pestro ponoči. Sploh ne vem več kako zgleda spat celo noč! A mi kera odstopi eno prespano nočuser posted image

Včeraj sva bili s Kajčo na bledu...smo futrali račke in se mastili s kremšnitami...še mala dva sta dobila mal za poskusit...tooo je pa bilo navdušenjeuser posted image , če bi nad korenjem kdaj kazal takega!

pa še ena slikca našega požeruhca

user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.11.2006 22:18:17   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

, kreativke rokospretnice.

hi hi hiuser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.11.2006 22:25:38   
maychika
js pa nimam časa pisat, k mam delo...hi hi hi

grem še nekaj narest pred spanjem pol pa ninat, ker se mi zdi, da se me nekaj loteva. Tia ima pa tudi zamašen nosek, tko da nimam pojma kaj me ponoči čaka...verjetno bo prakrat zajokala...toliko da se zbudim naredim šššš in jo pobožam in novo rundo. No danes je dopoldne pol usekala še dve uri, tko da sem se tud jaz naspala še malo. Mi je pa ta teden 2x bruhala, ko smo jo dali spat...no možu...jaz sem se ravno na aerobiko odpravila. Ne vem ali je to pomanjkanje mame ali kaj...user posted image

Nič...se bom še kaj javila, samo zdaj bom pa res na pop tv pogledala CSI New York in kaj naredila...

Lahko noč...

Aja, za srečanje, ki ste ga omenile...ne morem nič reči. Če bomo takrat frej, pa ne bomo spali, se lahko oglasiva...sicer pa....hja...tko je zdej pri nas...čisto brez urnika...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
17.11.2006 12:52:51   
eya
Marcel je pa ful luštkan, sem pogledala še druge slike...a bo DJ? user posted image  Včasih mi Marcel sploh ni bilo lepo ime, odkar pa "poznam" tega vašega navihančka, mi je pa ful simpatično ime...

Za tiste, ki samo tole našo temo pregledate, dodajam link do še enega lepotca-mali Gaber je že doma in maja979 je odprla temo in prilepla najnovejšo slikico...
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1200288

Lp!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
17.11.2006 13:01:06   
mojčika
Trikrat hura za nas, naučili smo se piti po magičnem lončku...

definitivno pa nam danes nagajajo zobje, grizemo kot nori, jokamo v spanju, sitni za tri, kar nam ni v navadi, nočemo jesti............mami hvala bogu pomaga stari maček, ki prežene vse bolečine, na računalniku pa Maček Muri....hvala bogu za živali in Neco Falk

Tako pa posluša falotka sitna

user posted image

CSI ja tudi tukaj je en ljubitelj, a se jezi, ker je zaradi Bara le ta tako pozno, se opravičujem ljubiteljicam bara, jaz ga res ne prenesemuser posted image

Bruhamo mi, če čez dan poje veliko GH, potem zvečer ne smem dati enake količine mleka, kot smo jo imeli, žal na račun tega, da spet jemo med 5-6 uro zjutraj...Glede dude ponoči, pa sem jaz naredila kar tako, posteljica zraven mene, brez ograje, se samo stegnem in spimo naprej, žal pa me kdaj tudi malo pocuka ta mali falot sredi noči...user posted image

user posted image
takoj zraven je moja postelja...

A ste videle Garbra, maja979, joj kako ste lepi, kot da sploh ni bilo nič, verjamem, da si srečna, le oglasi se nam kaj...user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?