Anonimen
|
Pozdravljene! Krista, dobrodošla. Tudi midve s Kristino sva šele pred kratkim začeli uvajati GH. Najprej sem jo mislila pri 5. mesecih, ampak smo imeli potem ene obveznosti in cel kup skakanja sem in tja, tako da papcava GH šele zadnje 3 teden. Bolj počasi, naši se dopade edino korenček in banana, zaenkrat, pa še tega poje le nekaj žličk. Eya, vse najboljše. Nenya, odvetnikov žal ne poznam. Je pa dobro dobiti znanega odvetnika, ker imajo tarife iste (vsaj naj bi jih imeli), dober odvetnik se potrudi in poišče vse možne luknje v zakonih, slab bo samo denar vlekel. Upam, da se bo zadeva čim prej uredila. Ti obrtniki so res za živce zgubit. Igrače: pri nas so sedaj aktualne prazne plastične steklenice, puzzle, knjigice (za grizenje, seveda ) in ena igrača-škatla od fisher-price-a. Škatla ima na vrhu in ob straneh odprtine, v katere se meče kocke, za nagrado pa zaigra nekaj melodij. kristina je ugotovila, da zaigra tudi, če škatlo udariš in jo sedaj neprestano brca. Pa kocke, ki so prišle v tej škatli so super, si jih ogleduje in preklada iz roke v roko tudi po uro skupaj. Od pliša ima najrajši etiketo za pranje . Tudi pri nas smo se pootročili . Še najbolj je na otročje udrailo moji mami, čisto je obsedena s Kristino. Včasih se mi zdi, da majhni otroci ne govorijo po otročje zato, ker se šele učijo govoriti, teveč zato, ker tako govorijo straši in se od nas učijo raznih bucibucibuc, pomanjševalnic in pačenja. Drejc, Kristina sama sedi zadnji teden, poseda pa se sama še ne, ji še malo manjka, čeprav je že začela zvijati nogo pod trebuh. Sicer pa, mogoče je Rene res eden od tistih otrok, ki se nikoli ne kobacajo in to fazo preskočijo, še posebej, če mu sploh ne paše biti na trebuščku. LP
|