Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 7:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsieka naša, kako si kaj danes, si že kaj boljše volje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 7:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce! Saška pozdravček tudi tebi . Jst sem evo spet v službi, ker si včeraj nisem upala nič zint za dopust , groza!!Ampak danes pa bom, sem že zjutraj imela pogovor z mojim srčkom in mi je zabičal, da se moram postaviti zase in da naj končno gledam najprej nase Dobr da imam takšnega lubija...pa seveda vse vas, ki ste i že včeraj povedala svoje..hvala punce! MIŠEK, najprej močan objemček zate . Danes sem veliko bolje samo še službomoram porihtat. Sem bila včeraj spet pri bioenergetiku in se res ful bolje počutim. Rekel je , da vse dobro kaže in da on misli, da sem noseča ..jah no...buče ane? . Ko sem odhajala sem se spomnila nate in sem ga poklicala pa je imel terapijo in mi je rekel, da naj ga danes pokličem . Kaj pa je s tovjimi joškicami? ...men so tile tvoji znakci spet sumljivi...nakoncu boš res naravno zanosila, to bi bilo veselje .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 8:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie Sem bila včeraj spet pri bioenergetiku in se res ful bolje počutim. Rekel je , da vse dobro kaže in da on misli, da sem noseča ..jah no...buče ane? . ko sem to prebrala, bioenergetik gor ali dol, men je srček začel delat tika taka, pa ne boš verjela, solzica mi je pršla v učke, tok sem vesela. Če drugo ne ti je vsaj neku upanje vlil in veselje, da boš lažje počakala na test ali , karkoli bo že pršlo. Glavno da te je poštimal Kaj pa je s tovjimi joškicami? ...men so tile tvoji znakci spet sumljivi...nakoncu boš res naravno zanosila, to bi bilo veselje . kaj si ti prej rekla: ..jah no... buče ane?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 8:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, jst sem bila čisto paf, ko mi je rekel da je vse ok, da on čuti, da sem noseča...ni rekel tko 100%, ker verjamem da tega niti ne upa reči ampak vseeno tiste besede so me čist naspidirale. Kar smejala sem se...ne znam opisati kako sem se počutila... Ko je polagal roke name sem spet čisto zaplavala, to je res dober občutek...veliko mi pomeni da me vsaj pomiri, to mi je največ...ne pričakujem čudežev,s em pa zelo vesela, da lahko vsaj pozitivno vpliva name . Brala sem negovo knjigo zahval in upam res upam, da bi bila tudi jst ena izmed tistih žensk, ki se mu zahvaljujejo, ker so znjegovo pomočjo zanosile . Za kapico sem tud imela filing da bo zanosila pa je, zakaj pa misliš,da me filing vara glede tebe?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 8:36:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimaš pojma, kolk lepo te je brat, ko si tak dobrovoljček . kar en sonček prineseš na ta forum. kar se mene tiče, poopsie vse skupaj se dogaja okrog O, tako da to nikakor ne morejo biti kaki znaki. Po drugi strani, pa ob jemanju teh zdravil si nikakor ne želim zanosit. Ne samo, da trepetaš ali boš splavil ali ne, ali bo z otročkom vse ok, tudi sam postopek se zamakne če bi bilo kaj narobe, vse skupi bi me razžrlo, pomoje bi še kak živčni zlom fasala, pa kakor koli si želim otočka. to vseeno mislim, da bi bilo preveč. Tudi G je reku, ad bi bilo nevarno, amapk pač je prepričan, da ne bo šlo naravno in zato lahko seksamo sto na uro. Ampak me ženske smo strah za vsako malenkost in iz vsake mušice naredimo mamuta in seveda vedno upamo, da nam lahko tudi po naravni poti uspe. Meljemo vsako malenkost in si postavlajmo milijon če-jev in zakaj-jev. kaj nam to pomaga , samo še bolj živčne smo . Res smo včasih smotane, po eni strani verjamemo, da se nam lahko zgodi čudež, po drugi strani pa spet kontra tolčemo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 9:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala MIŠEK!Ti pa nimaš pojma kako lepo je, ko ti nekdo reče, da prineseš sonček Ja, zmeraj nas nekaj potolče, zmeraj nekaj upamo, zmeraj imamo milijon vprašanj, zmeraj nas je strah, ...nič ni dobro , takšne smo in po vsem tem kajpreživljamo je res čudno da se nam ne zrola !Ampak šele po tem vidiš kako si res močna in koliko lahko preneseš, ker se zmeraj poberemo pa čeprav je še ne vem kako hudo in to je tisto zaradi česar se je vredno boriti ane?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 9:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj zdaj pupe, a boste priletele po uni preprogi k meni ali ne. Men ej malo dolgčas, pa še tle se nič ne dogaja. Halooooo, kje pa ste vse.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 9:48:30
|
|
|
|
Saša27
|
Mišek, jaz nimam časa do Novega leta, pol se pa lahko zmenimo, bomo pri tebi praznovali, a velja???? O Poopsie, kako je fajn videti, da si boljše volje.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 9:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, jst sem dragemu včeraj pokazala par slikc in je rekel kdaj greva k tebi? tko, da jst sem za . Sem v službi povedala oz. prosila za dopust ina kajso mi rekli, no prav, če moraš ampak smo mislili da boš še par stvari porihtala za nazaj..( za 5 let nazaj, ko me sploh ni bilo), ker niso prej urejali stvari moram jst to popravljati,jst!!!! Kot da sem edina zaposlena v firmi in zato nemorem na dopust.. kolikor sem bila prej dobre volje sem zdej
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 10:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ?????? poosie jaz vem ad si dobra dušica in boš ubogala, amapk jaz bi jih poslala nekam in če bi mogla res ostati v službi, bi samo zabušavala, ker ti res nimajo kaj drucga naredit, kot brco v rit, ki si jo itak že dobila. Apol zdaj re sne moreš an dopust. Kaj pa če jih za J in si probaš bolniško zrihtat???? ne vem poospie če boš manj trpela in se obremenjevala v službi, ap ostani in delaj, če pa bi raje bila doma in veš, ad bo to odbro zate in tvoje pikice, ap naredi vse kar je v tvoji močiin jih pošlji nekam, kjer hje tema in smrdi. samo kar bo tebi bolje. edino to imej v glavi, ker kot sem ti že rekla, glede an to da te mečejo ven, ni prihodnost v tej službi, ampak v tistem kar nosiš v bušiju.
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 21.11.2006 10:03:29 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 10:02:38
|
|
|
|
Saša27
|
Pa Poopsie, saj ti nihče ne more nič, ne daj se. Pojdi do šefa, pa mu povej, da ti je še kaj bolj pomembno kot služba, pa ga pošlji v tri p , joj kako me jezijo takšni ljudje, samo izkoriščajo. Kako bojo pa pol brez tebe, ko boš šla, zakaj pa ti niso podaljšali pogodbe, p . Mi je žal mal sem se razjezila, ker je pri nas ravno takšna situacija, samo, da pri nas mečejo tiste, ki so za stalno zaposleni, groza.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 10:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, dobra dušica...naivna, neumna in zelo zelo nesamozavestna, če si dovolim takšno početje . Sploh ne morem verjeti kaj so mi naredili...Rada bi bila doma, ker 1. sploh nimam volje delati več tukaj, če vem da grem, 2.sem tolk utrujena, 3. pasalo bi mi biti doma, ker sem res čisto živčna, ker me sodelavka , ki je prišla iz porodniške ob živce spravlja s tem, da jst še kar delam v njeni pisarni in mi samo diktira kaj to kaj ono, ona hodi po firmi se heca jst pa še kar delam njen del...nimam besed...Pa sem si rekla, da si ne bom pustila da folk takole dela z menoj. Saša, prav imaš . Če sem tolk nenadomestljiva kako me potem lahko pustijo?? + to, daje prišla z porodniške že prejšnji teden sodelavka o ona pa tega ne more?? brez besed...res sem žalostna, ker sem ibila fer.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 10:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
pupi moja, kaj ti naj naredimo, da boš bolje volje . velik boš seveda mogla sama naredit, mogoče pa vseeno lahk še me kaj pomagamo. malo razmisli, potem pa nam sporoči, kaj boš naredila. in una baba smotana te tako ignorira, če je una pršla nazaj, pa naj ona dela 100%. ti pa ja zdrava kmečka logika pove, da če nekoga odpustiš, da mu pade motivacija in zato ne moreš pričakovat, da bo 100%
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 11:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, že to da me poslušate mi največ na svetu pomeni !! Ko sem prišla delat sem, me je ta sodelavka uvajala samo 1 mesec???'halo..veš koliko stavri sem mogla sama pogruntat, naučila me je tiste res osnovne stvari,potem pa sem se mogla znajti sama. Zdej je prišla nazaj in samo čekira kaj sem delala in me samo sprašuje kaj pa je to, pa to... ...sovražimljudi, ki so tako vzvišeni in ki sprašujejo s takim tonom kot da si ti najbolj neumen in neveden... Mah pustimo to, dost tega....jutri bom doma, kokrkoli..me ne zanima več...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 11:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutri si doma to bo veselje in predvsem zaslužen počitek doma . boš lepo v miru vstala, ap čajčka skuhala (kavice ne, ker si nosečka ), ap možeku zajtrk naredila (al ap to prespala ), pol boš mal nas na Rr prečekirala (te že čakam z veseljem), pol se boš možeku oddolžila za zajtrk in mu boš kosilček pripravila, pol boš malo počivala, ker to rabiš, pol spet RR, pol ap crklanje s svojim . joj, bo veselo, boš videla
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 11:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu kakšen dober načrt , ti me zmeraj razveseliš zato te pa imam tako rada . Vse bom pripravila mojemu srčku, zajrt, kosilo, večerjo...vmes bom pležavala,mislila nase in na moje pikci, RR bom seveda prisoten ves čas , gledala bom Berverly Hills( so zdej ful stare epizode na TV3 , igrala se bom z mojim !!! In to me še danes do 16-ih drži pokonci . Še 6 dni do mojega testa..zdej pa že res komaj čakam, da bo ponedeljek. Upam, da bom zdržala in da testa ne bom delala prej.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 12:41:27
|
|
|
|
Saša27
|
Samo 6 dni še, pa boš izvedela da si nova srečka , joj kako čas hitro teče. Danes sem pa jaz malo otožna, danes je namreč en mesec od mojega ET, a vidite, danes bi bila en mesec noseča , saj so to samo sanje, ki se bodo morda nekoč uresničile.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 13:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
saša saj bo bolje, tudi jaz imam trenutke ko pomislim in računam v kolkem mesecu bi lahk že bila, če bi v prvo uspelo, pa sem pol žalostna, ampak mine. tudi tebe bo in potem boš spet boljše volje in v veselem pričakovanju novega postopka
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 13:18:36
|
|
|
|
Saša27
|
Hvala Mišek za tolažbo , res je hudo ko preveč razmišljaš o tem kar je bilo in kaj bi lahko bilo. Bo treba misli usmeriti kam drugam, k sreči se počasi ampak sigurno približujejo prazniki ko bomo ponovno mislili na to, kaj bomo kupili za darila, pa kako bomo hišo/stanovanje uredili,... Če pa bi meni v prvo ratalo, pol pa bi imela doma že 3 leta starega/staro navihančka/ko
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 21.11.2006 13:20:52 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 13:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša hudo mi je, da si žalostna.Upam, da se ti solzice kmalu posušijo in da se ti nariše nasmeh na obraz . In enkrat ne boš več sanjala ampak bo tvoj resničnost! Drži se
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 13:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kaj bomo dobrega skuhali . men zdaj samo to hodi po glavi, imam napade lakote. sem danes stopila na tehtnico in mam 2 kg več . mohamed bo zadovoljen , sam res ne vem od kje 2kg, ker so se napadi lakote začeli danes.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 13:25:38
|
|
|
|
Saša27
|
Dobra tem, tudi jaz sem danes noro lačna. Pri nas imamo danes prebranec pa solato, njami, že komaj čakam kosilo. Pa ve, kaj boste danes kuhale, mogoče kak nasvet za jutri?? Poopsie, hvala, sem takoj boljše volje, ko ste punce na forumu tako zlate , kaj bi jaz brez vas???
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 21.11.2006 13:27:34 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 13:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se danes spravla kuhat pasulj (je že kuhan pred 5 urami) in sem prav pomislila uf, kaj ap če bi prebranec, njami, sma pol je ostali pri pasulju in to brez klobase. me je kar groza, ko bo moj pršu in ne bo klobase not našu . Če pa tle ena navadna svinjska klobasa stane 2.500 jurjev , ap še sploh dobra ni . pol sme mu pa mal slanine not narezala, da ne bo kje mene po nagi riti narezal, če nič mesa not ne najde
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 13:32:51
|
|
|
|
pikovit
|
Evo punce moje drage sporočam vam novico v solzah ,da danes ni prišlo do et.Celica se ni oplodila.Najhuje pa mi je bilo to,ko so me sestre zagledale so mi samo zamajale z glavo in me pustile tam čakati še eno uro v solzah.Vsaj poklicale bi me na stran in povedale kako in kaj.Tako pa so me vsi bulili k sem jokala.Počutila sem se k eno pozabljeno bitje.Moj je čist znoru in rekel da ma dost te Lj. in da bova šla naslednjič v Mb. Govorila sem tudi z biologinjo in ni je rekla da je bilo verjetno jajčece nezrelo in da se tudi drugače bolj počasi delijo moje celice.Kdaj ti to povejo takrat ko plačaš že 500.000,00 sit in ugotovijo da bi bilo res bolje da greš na terapijo kar pomeni še nadaljnih 700.000,00 sit.Pa imej zdej otroka če imaš denar.V glavnem danes me tako boli da bom kar.... Veste kaj je pa še huje ko sem pogledala mojega najdražjega in su mu privrele solze na oči in lička ob novici.To me je pa čist zlomil ker vem kako si želi imeti otroka oz. je to najina skupna želja. Res punce ženske se sploh ne zavedajo kaj pomeni imeti otroka po naravni poti. PS. Poopsi - ne sekiraj se zaradi službe.Ko jo šlivi.Na koncu boš prišla do te meje da boš ugotovila da nima smisla se tako sekirat.Veš kaj ti povem vse se vrne.Slabim ljudem pa sploh in to dvojno.Jaz sem ostala brez službe ker sem jim povedala kakšen problem imam.Tako da so mene že v štartu brcnil ven,ker sem bila tiho in se nisem zavzela zase.Tako da ne pusti se.Imaš svoje pravice in jih tudi izkoristi. Vsem puncam pa želim veliko sreče tako tistim ki ste še na vrsti za in tiste ki ste globoko razočarane in žalostne. Vaša Pikovit
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 13:33:14
|
|
|
|
pikovit
|
Evo punce moje drage sporočam vam novico v solzah ,da danes ni prišlo do et.Celica se ni oplodila.Najhuje pa mi je bilo to,ko so me sestre zagledale so mi samo zamajale z glavo in me pustile tam čakati še eno uro v solzah.Vsaj poklicale bi me na stran in povedale kako in kaj.Tako pa so me vsi bulili k sem jokala.Počutila sem se k eno pozabljeno bitje.Moj je čist znoru in rekel da ma dost te Lj. in da bova šla naslednjič v Mb. Govorila sem tudi z biologinjo in ni je rekla da je bilo verjetno jajčece nezrelo in da se tudi drugače bolj počasi delijo moje celice.Kdaj ti to povejo takrat ko plačaš že 500.000,00 sit in ugotovijo da bi bilo res bolje da greš na terapijo kar pomeni še nadaljnih 700.000,00 sit.Pa imej zdej otroka če imaš denar.V glavnem danes me tako boli da bom kar.... Veste kaj je pa še huje ko sem pogledala mojega najdražjega in su mu privrele solze na oči in lička ob novici.To me je pa čist zlomil ker vem kako si želi imeti otroka oz. je to najina skupna želja. Res punce ženske se sploh ne zavedajo kaj pomeni imeti otroka po naravni poti. PS. Poopsi - ne sekiraj se zaradi službe.Ko jo šlivi.Na koncu boš prišla do te meje da boš ugotovila da nima smisla se tako sekirat.Veš kaj ti povem vse se vrne.Slabim ljudem pa sploh in to dvojno.Jaz sem ostala brez službe ker sem jim povedala kakšen problem imam.Tako da so mene že v štartu brcnil ven,ker sem bila tiho in se nisem zavzela zase.Tako da ne pusti se.Imaš svoje pravice in jih tudi izkoristi. Vsem puncam pa želim veliko sreče tako tistim ki ste še na vrsti za in tiste ki ste globoko razočarane in žalostne. Vaša Pikovit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?