|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
21.11.2006 13:37:26   
pikovit
Uf tole se je pa malo zaštrikalo.Ven mi meče signal.Tako da se je malo podvojilo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 901
21.11.2006 13:43:40   
Anonimen
ljuba naša pikovituser posted image user posted image user posted image , brez besed sem ostala in ganjena ob tej novički. Hudo mi je za vaju in jezna na ves svet, ki nima posluha. Kaj res moraš naredit, da se ti posvetijo, ad ti dajo minutko posluha in sočutja. Pa berem nekatere punce, ki pravijo, kolk so fajn v ljgk sestre, G in vso osebje, kaj hudiča so oni kaj boljši, mi pa ne, da moramo to prenašat. Mam tudi jaz slabe izkušnje z ljgk, amapk daleč vstran od tega, akr si danes ti doživela. user posted image user posted image izjočita bolečino, dajta jo iz sebe, ker v prihodnosti vaju čakajo pikice in do takrat morata nabrati moč in voljo in upanje, da jih bosta šla iskat in jih bosta sprejela v svoj domek. Zaslužita si pikice in jih bosta zato tudi dobila, samo obupat ne smeta.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
21.11.2006 13:51:21   
Anonimen
ojej, pikoviti...kako mi je hudo zateuser posted image user posted image user posted image ..ne razumem zakaj se morajo take stvari dogajati???
Kar se tiče GK, mislim za user posted image , mafija prokleta, kakšen odnosuser posted image , tudi jst tako kot MIŠEK sem imela slabe izkušnje na GK in vem kako neosebno in kruto seobnašajo svinje nemarneuser posted image user posted image !!!!

pikovit tudi zate bo prišel ta dan,ko boš grela svoje pikice, verjemi mi...Rada bi te objela in ti obrisala solziceuser posted image user posted image ..joči draga pikovit, vse izjokaj in bodi močna!!Mi smo s teboj in pošiljam ti angelčke da te čuvajo in vse pikapolonice za srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In hvala, ker si si kljub svoji žalosti vsela čas in meni napisala tako lepe besede. hvala pikovituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
21.11.2006 13:57:04   
Saša27
Pikovit, zelo mi je žaluser posted image , hudo mi je zate in tvojga dragega, izjoči seuser posted image , daj vse iz sebe, pa bo boljše. Tudi jaz sem v LJ, pa vem, da znajo včasih biti sestre mal čudne, to kar pa si ti doživela je pa višek vsega, pa nažalost se takšni primeri nimajo kam prijaviti.
Ko sem bila jaz na oploditvi so bile štiri takšne punce, ki so šle domov brez ET, videla sem njihov obup in solze in res je hudo, hudo ker prideš tja poln upanja in pričakovanj, še enkrat žal mi je zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 904
21.11.2006 14:06:25   
Anonimen
jaz ne razumem nečesa, da te v 5 dneh ne morejo obvestit, da se ni nič oplodilo. To bi pa lahko naredili, drugo, je da te v 2 ali 3 dneh ne obestijo, ker še zmeri upajo, da bo razvoj ok, ampak v 5 dnehuser posted image . Ne vem, mene je Reš že drug dan po punkciji poklical in povedal, tak da mi ni bilo treba tja, šele čez 2 tedna sem šla na posvet, kaj je bilo in kako naprej. Prvič me pa ni utegnu poklicat, ker so se neki razvijale, ampak se je kasneje vse končalo, midva sva pa že bila an poti. Naju je pa vsaj prva sprejel, tak da mi ni bilo treba čakat. Kam gre ves ta svet, pa ti ljudje ko tam delajo, bi lahk vedeli kaj prestajamo in bili zato bolj sočutniuser posted image user posted image .  Zaradi vsega tega je potem bolečina samo še hujša in žalost večja. Pikovit res se ne predajta, vse najlepše vaju še čaka

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
21.11.2006 14:13:06   
Saša27
Pa res tukaj v LJ imajo na vsakem kartončku, nalepki tvojo številko, ne vem zakaj pa potem moraš povedati svojo številko, da jo imajo za okras al kaj, za pouser posted image , so pa humani, pol pa še bodi vesel, ko moraš toliko okoli zdravnikov hoditi, pa vse okoli tebe tako neprijazno, kdo jih pa konec koncev plačuje????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 906
21.11.2006 14:35:03   
Anonimen
user posted image  Žal mi je Pikovit,da de je tako končalo.Celo dopoldne sem gledala na te naše strani,da bi videla,kdaj se boš oglasila z dobro novico.Vem,da ti je zdaj hudo,še težje ti je pa zaradi načina,kako nas obravnavajo v Lj.bolnišnici.Lansko leto so tudi meni po punkciji(ena celica) rekli,naj pridem peti dan na transfer,in ko sem prišla sem bila edina med vsemi,ki se ji celica ni oplodila.Sestra me je pogledala,jaz vsa nasmejana,polna pričakovanja ona pa:ja ,pri vsa se pa ni oplodilo.tukaj imate izvid in se za naprej zmenite s svojim zdravnikom,kako naprej.
Mislila sem,da se bom pogreznila v zemljo,pred vsemi tistimi ljudmi,tako neosebno in hladno obnašanje.
Ko sem prišla ven iz bolnice,sem  začela nenadzarovano hlipati,dolgo se nisem mogla ustaviti.
Če bi mi to povedali na samem in malo bolj sočutno,bi bilo manj boleče.Dobro bi bilo,če bi katera sestra kdaj pogledala na forum,da bi videla kaj si mislimo o njihovem načinu dela.Če nimajo posluha za ženske,ki morajo za otroke prehoditi veliko mučnih poti,včasih tudi tvegati zdravje,da bi v rokah držale bitje,za katero bijejo težke boje,potem pa naj grejo opravljati poklic,kjer ne rabiš ne topline,ne človečnosti.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
21.11.2006 14:57:42   
Anonimen
punce, da vam povem da sem si uredila in z jutrašnjim dnem sem na dopustu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
21.11.2006 15:10:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
21.11.2006 15:15:26   
Taja79
Punce,

samo da vam javim, da je pri meni konec upanja, včeraj, 8.dan po ET, je prišla M.

V nove boje gremo konec jan./začetek feb.

Držim pesti vsem, ki v teh dneh čakate na user posted image user posted image . Upam, da vam bo uspelo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
21.11.2006 15:24:45   
Anonimen
taja tudi zate en velik user posted image in ramo za user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Taja79)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
21.11.2006 15:31:43   
Anonimen
taja, iskreno mi je žal zateuser posted image ,vem kako se počutiš in upam, da boš nabrala moči za nove postopkeuser posted image user posted image user posted image . Drži se in pusti si čas...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
21.11.2006 16:21:28   
Niovi
Pikovit user posted image
Taja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Niovi -- 21.11.2006 16:24:09 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 913
21.11.2006 16:33:58   
tobika
Pozdravljene punce. Tudi jaz se pridružujem temi špikanja, ET, ... Trenutno sem na inekcijah in me je že kar malo strah ko berem o vseh vaših neprijetnih dogodivščinah. Še vedno upam, da bo mogoče pa meni že v prvo uspelo. Optimist, auser posted image
Vam pa moram povedat da je prav zabavno brat ta forum in mi je bil že parkrat v pomoč.
Se pa strinjam z vsemi ki pravite da je Ljubljaska ambulanta obupna, že sam prostor je odbijajoč, ko prideš na pregled si pa ku na tekočem traku. Včasih se mi zdi da delajo na normo.

Uživajte, sicer ne vem kakšno je vreme pri vas ma na primorskem smo imeli sonček.

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 914
21.11.2006 16:41:43   
Anonimen
tobikauser posted image user posted image , pa kar je najvažnejše ostani optimist in verjemi, da pa bo tebi ratalo v prvouser posted image . držimo ti pesti user posted image user posted image user posted image , ti nam pa kaj potoži, kako napreduje tvoje špikanje, kdaj punkcija, kdaj Etuser posted image

(odgovor članu tobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
21.11.2006 17:09:55   
tobika
user posted image  hvala za dobrodošlico. Do nedelje se bom ubadala s tem kako na čim manj boleč način 2 inekciji spravit v svojo nogo. Še dobro, da sem si zbrala jutranjo uro za doziranje tako da sem še malo v komi in takrat nimam še tolk občutka za bolečino user posted image  . V ponedeljek je pregled pol pa nimam prav preveč znanja kako gre vse skupaj naprej, ker se prvič podajam v to. A je slučajno katero bolela glava po inekcijah? To je edini stranski učinek ki me matra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
22.11.2006 5:18:37   
Anonimen
jutrček zlate pupike, naj bo danes dan prijetnih novičk
user posted image
Ja tobika glavoboli so nekatere spremljali, še posebi tiste, ki že itak imajo probleme z glavoboli. Potem bo pršlo še ščipanje v jajčnikih, pa napihnjenost, pa potrebnostuser posted image .... Vse v mejah normale,  pri nekaterih bolj pri nekaterih manj, so ap take, ki niso imele skoraj nič posebnosti. Rekla, si da si nas brala, tako da si najbrž preletela nasvete nekaterih veterank, kako se špiknit s čim manj bolečin.
Domnevam, da si v Lj postopku, ko opisuješ slabe izkušnje iz tam? Kako naprej, ti se boš še naprej špikala in hodila na UZ, kjer ti bojo spremljali rast foliklov, ko bojo zadost veliki pa boš dobila stop inekcijo (to je nekje 10 -14 dan cikla), potem pa punkcija.

Punce, jaz sem danes zjutraj čist namrznila, zjutraj ob 7 je bilo 15 stopinj, brrrrrrrr. saj zdaj se ogreva, amapk noči so brrrrrrrr ratale. Je moj klimo ugasnu in vsa okna odprl zvečer, zjutraj pa sem se zbudila v ledeniciuser posted image . Sem že čist pozabila kaj je mraz. 

(odgovor članu tobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
22.11.2006 6:15:38   
Anonimen
punce a vam neki zaupam, pa ne okrog govort user posted image . kot veste, sva se danes zbudila v sibirski zimiuser posted image in moj ne bi bil moj, če ne bi šel še v bazen zaplavat. Bazen btw ni ogrevan in si lahko predstavljate to mrzloto. Ko pride nazaj pa mi reče,  daj da boš mela vsaj enkrat zamrznjenčke not. user posted image user posted image user posted image in tako imam zdaj prvič v življenju zamrznjenčkeuser posted image user posted imageuser posted image user posted image . Moj je zadnje čase čist usekan, se mi zdi, da je tudi on začel mal bolj razmišljat v smeri, da nama bo uspelo, prej je bil mnogo bolj hladen in ni prav velik govoru o postopku in babyjih.user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
22.11.2006 7:10:56   
Saša27
Jutro Mišek, jutro vse ostale pupike!

Vidim Mišek, da sta z možekom že zgodaj zjutraj v akciji , kar tako naprejuser posted image .
Praviš. da je pri vas zjutraj 15 stopinj, pri nas še čez dan ne pride na tolk, tako da si lahko misliš kako zmrzujemo.

Vidim, da imamo novo sotrpinko, dobrodošla Tobika user posted image , srečno ti želim, pa nič straha, vse se da prestati.

Taja79, vem kako se počutiš, kar izjoči se, pomaga, sigurno.user posted image

Poopsika , user posted image upam, da počivaš

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 22.11.2006 7:12:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
22.11.2006 9:16:09   
Saša27
Kje pa ste danes punce?user posted image , sej vem, da gre dež, pa da paše spati. Kaj pa Mišek, pri tebi sigurno sije sonce, se že žgeš al kaj?

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 920
22.11.2006 9:29:22   
Anonimen
nažgala sem se že, ne morš verjet, kaka temp razlikauser posted image . zdaj pa kuham kosilouser posted image , ker moram pol še it vrt uredituser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
22.11.2006 11:07:17   
pikovit
živjo punce,

Danes je že mlo boljše,sem vse skupaj prespala.Najprej se vam moram vsem zahvalit ker ste sočustvovale zameuser posted image .Ne vem kako bi bilo če vas-nas ne bi bilo zato še enkrat hvala.

Taja žal mi je tudi zate ker se ti ni izšlo kot bi se moralo.Izjoči se ker to pomagauser posted image
Pozdravljam novo sotrpinko Tobiko.Naj ti vse skupaj hitro mine.user posted image imaš za srečo.

Moram pa vam še povedat da sem se včaraj pogovarjala z sestrami in jim povedala da bom verjetno šla v Mb in če bom rabila kakšen papir ali bi jih lahko dobila na kliniki.In me je zelo grdo zavrnila češ naj si najdejo oni papirje kakor vedo in znajo.

Vidim Mišek da zmrzuješ .Meni je dragi danes zakuril peč preden je odšel v službo.Tako da sem se zbudila v toplem stanovanju.Joj kolk ga mam rada.
Upam Mišek da se ti bodo zdej zamrznjenčki prijeli. 

user posted image   Poopsi.A si cool.Bravo za tvoj dopust.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
22.11.2006 11:10:23   
Anonimen
Dobro jutro bejbe!user posted image

Jst sem si privoščila malo lenarjenja in sem se zdjle komaj zvlekla iz posteljeuser posted image user posted image . Kako je bilo finouser posted image user posted image , sem se celo jutro stiskala zmojim user posted image , ki itak zasede pol posteljeuser posted image . Ful sem vesela, res, da sem doma, da uživam in sem sproščena in umirjena.

Dobrodošla med nami tobikauser posted image . Veliko sreče pri postopku in držim pesti, da ti uspe v prvouser posted image user posted image !!Hvala bogu, da si optimist in prav je tako. Srečno, puncauser posted image user posted image !

Saša, jst takoo uživa doma, da ti ne znam povedatiuser posted image user posted image ..se moram tebi in vsem zahvaliti, ker ste me podpirale in vzpodbujale, da naredim nekaj zase. Hvalauser posted image , res ste zakon!!

MIŠEK, vidim, da ti pridno user posted image user posted image user posted image in takole zjutrajuser posted image ..bravo, bravo no in sedaj vsaj veš kako je z zamrznjenčkiuser posted image ...tale tvoj srček je pa faca, dobr ti je tole zakuhaluser posted image user posted image user posted image .

No, danes je moj 9. dan po ET in postajam malo nestrpna. Sem zelo ponosna,ker še nisem delala resta ampak me pa zelo zelo grabi...upam, da zdržim pritiske, ki jih izvajam sama s sebojuser posted image

Kapica, pogrešam teuser posted image . Vem,d a se imaš lepo s svojo družinico...sem ti pa mogla povedat, da dostkrat pomislim nate in komaj čakam, da boš spet čvekala z namiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
22.11.2006 11:15:08   
Anonimen
pikovit, pupa zlatauser posted image . Kapo dol kako prenašaš vse skupaj res in bravouser posted image za tvoj pogum in voljouser posted image user posted image user posted image
Jst sem super, sem ravno razlagala kako ste ve vse zlate, ker ste me malo porinile, da sem se zavzela zase in končno storilanekaj kar je provuser posted image user posted image user posted image .
Očitno so danes nasi srčki poskbeli za vse nas, kaj bi mi brez naših user posted image .
Pikovit zato smo tukaj, da ena drugo bodrimo in se poslušamo in meni je tudi zmeraj lažje,ko vem, da mi boste ve pomagale in mi ponudile ramo za jokatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
23.11.2006 0:19:34   
kapica
Pikovit in Taja user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo mi je zal da tokrat spet ni uspelo. Upam in zelim, da cimprej izjoceta bolecino, da sta pripravljeni za nove boje. Nic drugega ne moremo kot iti naprej in upati do konca. Drzim pesti za vaju obe user posted image .

Tobika dobrodosla. Kar ostani optimisticna, to sigurno pomaga k zeljenemu uspehu user posted image . Veliko srece.

Misek in Poopsie, vaju prav lepo pozdravljam. Jaz sem vas tudi pogresala, pa  se nisem imela casa pogosteje javiti. Sedaj sem spet nazaj, jutri grem v sluzbo po treh tednih user posted image . Poopsie, tebi pa cestitam, da si jim koncno zabila nazaj v sluzbi in ostala doma. Tako se dela pupa user posted image . In hura za tvoj optimizem, vidim da te ze prsti srbijo, mogoce pocakas vsaj do desetega dneva po ET, takrat je Bety ze pokazal pozitivno user posted image .
Misek, ti pa kr obdrzi zamrznjencke user posted image .

Samo na hitro sem se vam oglasila, grem zdaj ajat, jutri zjutraj morem spet dati kri, da vidim ce je nosecniskega hormona ze kaj vec.

Pozdravcek user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?