|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 14:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je Pikovit,da de je tako končalo.Celo dopoldne sem gledala na te naše strani,da bi videla,kdaj se boš oglasila z dobro novico.Vem,da ti je zdaj hudo,še težje ti je pa zaradi načina,kako nas obravnavajo v Lj.bolnišnici.Lansko leto so tudi meni po punkciji(ena celica) rekli,naj pridem peti dan na transfer,in ko sem prišla sem bila edina med vsemi,ki se ji celica ni oplodila.Sestra me je pogledala,jaz vsa nasmejana,polna pričakovanja ona pa:ja ,pri vsa se pa ni oplodilo.tukaj imate izvid in se za naprej zmenite s svojim zdravnikom,kako naprej. Mislila sem,da se bom pogreznila v zemljo,pred vsemi tistimi ljudmi,tako neosebno in hladno obnašanje. Ko sem prišla ven iz bolnice,sem začela nenadzarovano hlipati,dolgo se nisem mogla ustaviti. Če bi mi to povedali na samem in malo bolj sočutno,bi bilo manj boleče.Dobro bi bilo,če bi katera sestra kdaj pogledala na forum,da bi videla kaj si mislimo o njihovem načinu dela.Če nimajo posluha za ženske,ki morajo za otroke prehoditi veliko mučnih poti,včasih tudi tvegati zdravje,da bi v rokah držale bitje,za katero bijejo težke boje,potem pa naj grejo opravljati poklic,kjer ne rabiš ne topline,ne človečnosti.
|
|
|