Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 10:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie maš prav in ti verjamem. samo to je prvi šok in ta je vedno najhujši. potem po dolgem premisleku, mi vse dol pade in sem spet stara jaz. no mlada , ker tolk stara pa spet nisem . ti pa le vzami bolniško, dopust pa domov, resno nimaš kaj met slabo vest.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 11:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mlada si, mlada me je kar strah rečt za dopust, ker sem bila na bolniški do danes
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 11:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie jaz ne vem kak odnos imate v službi, da se bojoš. ampak kokr vem te mečejo iz službe, čeprav te prehvalijo na vse pretege in nič slabega nimajo čez tebe rečt. Si zlata ponca, s samimi dobrimi vrlinami in oni te vseeno mečejo ven. Jaz menim, da tle te nima bit kaj strah, prosi za dopust in pejd domov. Izgubit ne moreš nič, ker boš itak brez službe. Ko sva se midva selila, je mojmu možu ostalo 3 tedne dopusta in je vse do zadnjega porabu, ga ni bilo nič strah in nič slabe vesti ni imel. in zdaj ga kljub temu, hočejo nazaj. če ti bo lažje, ap povej, ad rabiš dopust oz bolniško nujno, boš pa za potrebe, če bo kaj nujnega potrebno postorit v službi na voljo in lahko skočiš akk dan v službo. ampak ta dopust res rabiš in ni to kar neki, samo da bi porabila dopust, ekr ti je pač ostal. ne, vem, ampak preveč dobrega srca puščaš v službi, kjer nimaš prihodnosti. Prihodnost te čaka v tvojem bušijo in za njih moraš svoj srček pustit.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 11:12:12
|
|
|
|
kapica
|
Poopsie, nimas kaj mer slabo vest, oni jo morajo mer, ker so te tako odslovili. Samo upajo da bos tiho in naredla kar je treba se dva zadnja tedna, potem te bojo pa pozabili. Ampak vem da si ti prevec nezna dusica in tega ne os mogla narest. te cisto razumem. Eh, misek, tam ni kokosov na drevesih, res ne, sploh ne rabis it gledat . Joj, jaz pa sem na tujem racunalniku in sem nekaj carala in vse zaj . Morem vse izkoplit in se nekrat prizgat. jao, kaj bo mamka rekla . Poopsie, oprosti .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 11:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, sej ne da me je strah ampak tako neprijeten občutek imam, saj veš...to ti naredijo, da dobiš občutek, da tudi če narediš nekaj kar je prav in ti pripada izpadeš en bedak. Jst nimam slabe vesti zaradi svojega dela, jst vem, da sem vse super naredila, nikoli ni bilo napak,noebenega zamujanja,ko so se vsi zabavali sem jst delala...ampak se mi zdi, da se to vse pozabi. Rekla bom, ker tako kot si rekla tukaj ni prihodnosti..nobene...mečejo me zato, ker sem bila samo nadomeščanje ene , ki je sedaj prišla iz porodniške. Kapica tako kot si rekla pzabili me bodo jst bom pa tle zato, ker sem takla reva delala do konca...groza, ne ne bom!!dost jih imam, dost imam vsega!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 11:37:20
|
|
|
|
kapica
|
Tako je Poopsie, samo strah te ne sme biti. Nimas se cesa sramovat, zato dvigni nos in vzemi ves dopust ki ga se imas. Ker sama ves da ga zelo zelo rabis.
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 11:40:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie MIŠEK, sej ne da me je strah ampak tako neprijeten občutek imam, saj veš...to ti naredijo, da dobiš občutek, da tudi če narediš nekaj kar je prav in ti pripada izpadeš en bedak. Jst nimam slabe vesti zaradi svojega dela, jst vem, da sem vse super naredila, nikoli ni bilo napak,noebenega zamujanja,ko so se vsi zabavali sem jst delala...ampak se mi zdi, da se to vse pozabi. ravno zaradi tega ne rabiš imet slabe vesti oz neprijetnega občutka in jaz to dobro vem, da si ti tako pridna in dobra, sem prepričana da še mnogo boljša, kot pa se sama opišeš (to sem že tudi parkrat povedala). pr nas pa so na nebu črni oblaki , nobenga sončka, vse je temno, črno , a bom končno odživela tle dež . mal dvomim, da bi se vlilo, ker nam potem preostane samo še 4 dni dežja v letu .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 11:42:16
|
|
|
|
kapica
|
Joooj, ma ta RR me tako mesa danes. Nikamor se ne premakne hudic. Punce, grem jaz naprej, imam se veliko v nacrtu za danes, grem najprej k frizerju se postimat, pa po trgovinah, na klepet in ze je dneva konec. Lepo se imejte, se oglasim spet ko bo slo. Pa pa .
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 12:00:01
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica in MIŠEK, vidve sta res super ne vem kaj bi brez vaju, vem pa da z vajinimi nasveti in pomočjo mi je 100x lažje. Hvala hvala . Takoj ko pride šef iz sestanka mu rečem. Kapica uživaj pri frizerju, nakupih... to je res fino da se takole razvedriš in narediš nekaj zase MIŠEK, upam da bo deževalo, če si želiš a odkar si tam ni bilo nič dežja???
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 12:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
dež , če bis e temu reklo dež , nekaj kapljic pa je vseen padlo , ap diši po dežju, takokot pr nas poleti po nevihti . ne poopsie ni še nič bilo dežja, saj pravim, da tle dežuje le 5 dni na leto. Zdaj ap ne vem ali teh par kaplic štejejo za en dan ali ne
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 12:47:07
|
|
|
|
Niovi
|
Čvekice ...pridno jemljem Prometrium in čakam ali pa nečakam M se še ne morem odločit. V bistvu, če že misli priti se mora malce podvizati in ne zamujati. Aja mi je prijazno dostavila 2 škatlici Prometriuma, še 1x hvala Se mi pa zelo pozna da sem v času O in se mi zdi, da mi razpoloženje zelo niha. Poredila sem se kot pitan pujsek blagor vam, ki se vam ne poznajo te postopki na kilogramih. 10kg gor pa nič za oblečt nimam. Danes ob tem dežju se počutim, da moram malo pojamrat, sicer me je pa že prejšno O razpoloženje zelo povleklo na mi je bilo za znoret od same sebe. Kako pa ve to regulirate? Nočem biti taka a vendar si ni za pomagat na trenutke, me čist zamegli.... se bom poskušala zamotiti, da odženem težke misli in mračnjaške občutke... vsem pupikam
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 12:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj,če v novembru uspelo ni, Veliko nam še ostane dni. Forum imamo zato,da nam nikoli nebo hudo. In če pridejo trenutki hudi, Se obrnimo ena k drugi, Cilj naš je imeti štručko , In prižgati v srcu lučko!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 13:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
niovi ti kar tarnaj, danes vse neki jamramo in tarnamo. pa tudi pri nas neki kaplja , pa črni oblaki spet prihajajo, je pa tudi res, da bo kmalu tema . Če imaš odveč kg, jim mal meni vrži, lahko špeh, se ne sekiram , ti kar zavij v celofan, pa mi pošlji . niovi a si ti v spontancu ali v rednem postopku, da jemlješ prometrium. a nisi rekla, ad konec novembra greš v postopek, če bo pravočasno M in če ne pa januarja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 13:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke In kaj,če v novembru uspelo ni, Veliko nam še ostane dni. Forum imamo zato,da nam nikoli nebo hudo. In če pridejo trenutki hudi, Se obrnimo ena k drugi, Cilj naš je imeti štručko , In prižgati v srcu lučko!! hudo mekeke, meni si s tem privabila solzico v oči, res sem se kar zjokala, bolj od sreče. bravo za tako spesnitev a bo to zdaj naša himna . joj, si pa res faca, si mi kar polepšala ta trenutek, hvala . carica naša mekeke aja pa jaz ne bi bila jaz, če ne bi spet komentirala napake , pa ne zamert, ker je to tako fino spesnjeno, ad kljub veliki napaki, ne bomo ničesar popravljali in bomo še naprej slavili našo himno . aja napaka pa je ISCI, pravilnoje ICSI
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 20.11.2006 13:26:31 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 13:22:50
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke In kaj,če v novembru uspelo ni, Veliko nam še ostane dni. Forum imamo zato,da nam nikoli nebo hudo. In če pridejo trenutki hudi, Se obrnimo ena k drugi, Cilj naš je imeti štručko , In prižgati v srcu lučko!! Izvirno Mekeke, res si superca, da sestaviš nekaj takega. Ej punce, pa to bi lahko bila naša himna, a ne, samo meseci se spreminjajo pa je
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 13:32:29
|
|
|
|
buškica
|
Mišek13, da ti odgovorim glede darovalca. MA moškega darovalca sva čakala leto in pol. Okoli zdravnikov sva začela hoditi movembra 2004, po letu in pol sva pa dobila darovalca. Sedaj je moj že pravi profesor v dajanju špik. lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 13:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidi da še nisem bila na ICSI,HA-HA
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 13:43:46
|
|
|
|
Niovi
|
Pesmica mekeke bravo. Mišek, sej nočem jamrat, ampak danes mi pa paše, bi šla nazaj v posteljo in se pokrila čez glavo v bistvu sploh ne vem zakaj ne.... itaq je depra povsod. Ta mesec sem v spontancu, mi je pa Reš priporočil Prometrium, za čiščenje maternice itd ... ali pa v podporo nosečnosti karkoli že bo ta mesec, če dobim M tik pred koncem meseca grem spet v IVF postopek, ker Reško dela samo do 15 dec. In če se bom časovno ujela s tem bom šla še ta mesec v postopek, če ne pa konec januarja, ker moj naslednji cikel je spet okoli novega leta in Reško še ne bo delal takrat.....mala zmešnjava ampak bo že. Kakorkoli že bo, bo prav. Bom imela pa ista zdravila mi je rekel, ker da je bilo v prvo čisto ok, samo pol se ni kaj dosti realiziralo...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 14:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
mekeke nekaj najlepšega kar sem kdaj zasledila na forumu...brez besed sem, čudovito si spesnila in to je definitivno naša himna bravo!!!! Niovi, ti si pa danes tako kot jst...malo žalostna, upam, da ti kmalu bolje . Drži se
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 18:40:54
|
|
|
|
Ninika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke In kaj,če v novembru uspelo ni, Veliko nam še ostane dni. Forum imamo zato,da nam nikoli nebo hudo. In če pridejo trenutki hudi, Se obrnimo ena k drugi, Cilj naš je imeti štručko , In prižgati v srcu lučko!! BRAVO mekeke!!!! Res si faca! Sam, da veš...tud mene še kar boli po punkciji Ostalim puncam vsem lep pozdravček....sem na hitro malo preletela....ko sem v službi res nimam časa ...in vas spremljam koliko lahko. MISLIM NA VAS pa vseskozi
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 19:22:25
|
|
|
|
siskamiska
|
Mekeke. Super himna. Vse punce držim za vas da čim prej ugledate . Tiste ki ste pa še v postopku pa da vam da zagon za injekcije. Jaz sem imela danes krvni test in sedaj je tudi uradno . Komaj čakam prvi pregled da vidim če sta oba ostala pri meni. Se mi pozna da imam vsak dan manj energije ker vas sicer prebiram vsak dan, samo nič se ne javim . za vse moje punce
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 19:55:32
|
|
|
|
pikovit
|
Živjo punce, mater ste že naštepale strani saj vam sploh ne morem sledit.Danes sem bila v Ikei in nakupila stvari ki jih prejšnjič ni bilo.Čist sem vesela zato ker moram kupiti le še ploščice za kopalnico in sem konec.Danes sem v Ikeji kupila še zadnjo omarico in seveda dodatke-lepotne pa tudi darila za novo leto .Ful sem vesela Bravo jaz Punce za jutri pa držite pesti da bo vse OK in da bo prišlo do transferja
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 20.11.2006 20:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Močno bom držala pesti.Uspelo bo,boš videla. ! Srečno od srca!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 4:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro vsem pupam, naj bo danes manj otožen dan Pikovit kar tolaži se, da si vse nakupila, še mal pa izveš da si , pa bo treba spet v ikeo, pa še kam drugam zavit in nabavt ogromno stavri . za danes pa itak držim pesti siskamiska bravo za še uradno potrditev, po UZ pa se boš na našem seznamu iz spremenila v . mene pa danes spet neki ščipa tam dol in boli, pa bradavičke so me začele bolet
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 21.11.2006 4:58:37 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 21.11.2006 7:06:11
|
|
|
|
Saša27
|
Jutro punce! Mišek, spet se ti zahvaljujem za tako dobro kavico . No vidiš Mišek, če te je začelo matrati, potem pomeni, da se nekaj dogaja, a ne???? Vidim, da ima Pikovit danes ET, za tvojo pikico. Poopsie, a si danes kaj boljše volje, kako pa se počutiš? Upam, da si ostala doma in da počivaš. Kako pa kaj naše nove nosečnice?
< Sporočilo je popravil Saša27 -- 21.11.2006 7:08:17 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?