|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
20.11.2006 10:58:08   
Anonimen
poopsie maš prav in ti verjamem. samo to je prvi šok in ta je vedno najhujši. potem po dolgem premisleku, mi vse dol pade in sem spet stara jaz. no mladauser posted image , ker tolk stara pa spet nisemuser posted image . ti pa le vzami bolniško, dopust pa domov, resno nimaš kaj met slabo vest.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
20.11.2006 11:03:46   
Anonimen
user posted image mlada si, mladauser posted image
me je kar strah rečt za dopust, ker sem bila na bolniški do danesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
20.11.2006 11:11:44   
Anonimen
poopsie jaz ne vem kak odnos imate v službi, da se bojoš. ampak kokr vem te mečejo iz službe, čeprav te prehvalijo na vse pretege in nič slabega nimajo čez tebe rečt. Si zlata ponca, s samimi dobrimi vrlinami in oni te vseeno mečejo ven. Jaz menim, da tle te nima bit kaj strah, prosi za dopust in pejd domov. Izgubit ne moreš nič, ker boš itak brez službe. Ko sva se midva selila, je mojmu možu ostalo 3 tedne dopusta in je vse do zadnjega porabu, ga ni bilo nič strah in nič slabe vesti ni imel. in zdaj ga kljub temu, hočejo nazaj. če ti bo lažje, ap povej, ad rabiš dopust oz bolniško nujno, boš pa za potrebe, če bo kaj nujnega potrebno postorit v službi na voljo in lahko skočiš akk dan v službo. ampak ta dopust res rabiš in ni to kar neki, samo da bi porabila dopust, ekr ti je pač ostal. ne, vem, ampak preveč dobrega srca puščaš v službi, kjer nimaš prihodnosti. Prihodnost te čaka v tvojem bušijo in za njih moraš svoj srček pustit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
20.11.2006 11:12:12   
kapica
Poopsie, nimas kaj mer slabo vest, oni jo morajo mer, ker so te tako odslovili. Samo upajo da bos tiho in naredla kar je treba se dva zadnja tedna, potem te bojo pa pozabili.
Ampak vem da si ti prevec nezna dusica in tega ne os mogla narest. te cisto razumem.

Eh, misek, tam ni kokosov na drevesih, res ne, sploh ne rabis it gledat user posted image .

Joj, jaz pa sem na tujem racunalniku in sem nekaj carala in vse zaj user posted image . Morem vse izkoplit in se nekrat prizgat. jao, kaj bo mamka rekla user posted image . Poopsie, oprosti .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.11.2006 11:28:36   
Anonimen
MIŠEK, sej ne da me je strah ampak tako neprijeten občutek imam, saj veš...to ti naredijo, da dobiš občutek, da tudi če narediš nekaj kar je prav in ti pripada izpadeš en bedak.
Jst nimam slabe vesti zaradi svojega dela, jst vem, da sem vse super naredila, nikoli ni bilo napak,noebenega zamujanja,ko so se vsi zabavali sem jst delala...ampak se mi zdi, da se to vse pozabi.
Rekla bom, ker tako kot si rekla tukaj ni prihodnosti..nobene...mečejo me zato, ker sem bila samo nadomeščanje ene , ki je sedaj prišla iz porodniške.

Kapica tako kot si rekla pzabili me bodo jst bom pa tle zato, ker sem takla reva delala do konca...groza, ne ne bom!!dost jih imam, dost imam vsega!!!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
20.11.2006 11:37:20   
kapica
Tako je Poopsie, samo strah te ne sme biti. Nimas se cesa sramovat, zato dvigni nos in vzemi ves dopust ki ga se imas. Ker sama ves da ga zelo zelo rabis.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 856
20.11.2006 11:40:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

MIŠEK, sej ne da me je strah ampak tako neprijeten občutek imam, saj veš...to ti naredijo, da dobiš občutek, da tudi če narediš nekaj kar je prav in ti pripada izpadeš en bedak.
Jst nimam slabe vesti zaradi svojega dela, jst vem, da sem vse super naredila, nikoli ni bilo napak,noebenega zamujanja,ko so se vsi zabavali sem jst delala...ampak se mi zdi, da se to vse pozabi.

ravno zaradi tega ne rabiš imet slabe vesti oz neprijetnega občutka in jaz to dobro vem, da si ti tako pridna in dobra, sem prepričana da še mnogo boljša, kot pa se sama opišeš (to sem že tudi parkrat povedala).

pr nas pa so na nebu črni oblakiuser posted image , nobenga sončka, vse je temno, črnouser posted image , a bom končno odživela tle dežuser posted image . mal dvomim, da bi se vlilo, ker nam potem preostane samo še 4 dni dežja v letuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
20.11.2006 11:42:16   
kapica
Joooj, ma ta RR me tako mesa danes. Nikamor se ne premakne hudic.

Punce, grem jaz naprej, imam se veliko v nacrtu za danes, grem najprej k frizerju se postimat, pa po trgovinah, na klepet in ze je dneva konec.

Lepo se imejte, se oglasim spet ko bo slo.

Pa pa user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 858
20.11.2006 12:00:01   
Anonimen
kapica in MIŠEK, vidve sta res superuser posted image user posted image
ne vem kaj bi brez vaju, vem pa da z vajinimi nasveti in pomočjo mi je 100x lažje.
Hvala hvalauser posted image .
Takoj ko pride šef iz sestanka mu rečem.

Kapica uživaj pri frizerju, nakupih...user posted image to je res fino da se takole razvedriš in narediš nekaj zaseuser posted image user posted image

MIŠEK, upam da bo deževalo, če si želišuser posted image a odkar si tam ni bilo nič dežja???

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
20.11.2006 12:10:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dežuser posted image user posted image user posted image , če bis e temu reklo dežuser posted image , nekaj kapljic pa je vseen padlouser posted image user posted image , ap diši po dežju, takokot pr nas poleti po nevihtiuser posted image user posted image . ne poopsie ni še nič bilo dežja, saj pravim, da tle dežuje le 5 dni na leto. Zdaj ap ne vem ali teh par kaplic štejejo za en dan ali neuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
20.11.2006 12:47:07   
Niovi
Čvekice user posted image  ...pridno jemljem Prometrium in čakam ali pa nečakam user posted image  M se še ne morem odločit. V bistvu, če že misli priti se mora malce podvizati in ne zamujati. Aja mi je prijazno dostavila 2 škatlici Prometriuma, še 1x hvala user posted image  Se mi pa zelo pozna da sem v času O in se mi zdi, da mi razpoloženje zelo niha. Poredila sem se kot pitan pujsek user posted image  blagor vam, ki se vam ne poznajo te postopki na kilogramih. 10kg gor pa nič za oblečt user posted image  nimam.
Danes ob tem dežju se počutim, da moram malo pojamrat, sicer me je pa že prejšno O razpoloženje zelo povleklo na user posted image  mi je bilo za znoret od same sebe.
Kako pa ve to regulirate? Nočem biti taka a vendar si ni za pomagat na trenutke, me čist zamegli.... se bom poskušala zamotiti, da odženem težke misli in mračnjaške občutke...

user posted image  vsem pupikam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.11.2006 12:58:06   
Anonimen
In kaj,če v novembru uspelo ni,
Veliko nam še ostane dni.
Forum imamo zato,da nam nikoli nebo hudo.
In če pridejo trenutki hudi,
Se obrnimo ena k drugi,
Cilj naš je imeti štručkouser posted image ,
In prižgati v srcu lučko!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
20.11.2006 13:16:38   
Anonimen
niovi ti kar tarnaj, danes vse neki jamramo in tarnamo. pa tudi pri nas neki kapljauser posted image , pa črni oblaki spet prihajajo, je pa tudi res, da bo kmalu temauser posted image . Če imaš odveč kg, jim mal meni vrži, lahko špeh, se ne sekiramuser posted image user posted image , ti kar zavij v celofan, pa mi pošljiuser posted image .

niovi a si ti v spontancu ali v rednem postopku, da jemlješ prometrium. a nisi rekla, ad konec novembra greš v postopek, če bo pravočasno M in če ne pa januarjauser posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
20.11.2006 13:19:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

Se obrnimo ena k drugi,

hudo mekeke, meni si s tem privabila solzico v oči, res sem se kar zjokala, bolj od sreče. bravo za tako spesnitev user posted image user posted image user posted image a bo to zdaj naša himnauser posted image . joj, si pa res faca, si mi kar polepšala ta trenutek, hvala user posted image user posted image user posted image . carica naša mekekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa jaz ne bi bila jaz, če ne bi spet komentirala napakeuser posted image user posted image , pa ne zamert, ker je to tako fino spesnjeno, ad kljub veliki napaki, ne bomo ničesar popravljali in bomo še naprej slavili našo himnouser posted image . aja napaka pa je ISCI, pravilnoje ICSIuser posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 20.11.2006 13:26:31 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
20.11.2006 13:22:50   
Saša27

Se obrnimo ena k drugi,

Izvirno Mekeke, res si superca, da sestaviš nekaj takega. Ej punce, pa to bi lahko bila naša himna, a ne, samo meseci se spreminjajo pa je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.11.2006 13:32:29   
buškica
Mišek13, da ti odgovorim glede darovalca. MA moškega darovalca sva čakala leto in pol. Okoli zdravnikov sva začela hoditi movembra 2004, po letu in pol sva pa dobila darovalca.

Sedaj je moj že pravi profesor v dajanju špik.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.11.2006 13:38:19   
Anonimen
user posted image  Se vidi da še nisem bila na ICSI,HA-HA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
20.11.2006 13:43:46   
Niovi
Pesmica user posted image  mekeke bravo.
Mišek, sej nočem jamrat, ampak danes mi pa paše, bi šla nazaj v posteljo in se pokrila čez glavo v bistvu sploh ne vem zakaj ne.... itaq je depra povsod.
Ta mesec sem v spontancu, mi je pa Reš priporočil Prometrium, za čiščenje maternice itd ... ali pa v podporo nosečnosti karkoli že bo ta mesec, če dobim M tik pred koncem meseca grem spet v IVF postopek, ker Reško dela samo do 15 dec. In če se bom časovno ujela s tem bom šla še ta mesec v postopek, če ne pa konec januarja, ker moj naslednji cikel je spet okoli novega leta in Reško še ne bo delal takrat.....mala zmešnjava ampak bo že. Kakorkoli že bo, bo prav. Bom imela pa ista zdravila mi je rekel, ker da je bilo v prvo čisto ok, samo pol se ni kaj dosti realiziralo...

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.11.2006 14:11:22   
Anonimen
mekekeuser posted image user posted image user posted image user posted image nekaj najlepšega kar sem kdaj zasledila na forumu...brez besed sem, čudovito si spesnila in to je definitivno naša himnauser posted image user posted image  bravo!!!!

Niovi, ti si pa danes tako kot jst...malo žalostna, upam, da ti kmalu boljeuser posted image . Drži seuser posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
20.11.2006 18:40:54   
Ninika1

Se obrnimo ena k drugi,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO mekeke!!!! Res si faca! Sam, da veš...tud mene še kar boli po punkciji user posted image

Ostalim puncam vsem lep pozdravček....sem na hitro malo preletela....ko sem v službi res nimam časa user posted image ...in vas spremljam koliko lahko.
MISLIM NA VAS pa vseskozi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.11.2006 19:22:25   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image user posted image Mekeke. Super himna.

Vse punce držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas da čim prej ugledateuser posted image user posted image . Tiste ki ste pa še v postopku pa da vam da zagon za injekcije.

Jaz sem imela danes krvni test in sedaj je tudi uradnouser posted image user posted image . Komaj čakam prvi pregled da vidim če sta oba user posted image user posted image  ostala pri meni. Se mi pozna da imam vsak dan manj energije ker vas sicer prebiram vsak dan, samo nič se ne javimuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse moje punce

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.11.2006 19:55:32   
pikovit
Živjo punce,
mater ste že naštepale strani saj vam sploh ne morem sledit.Danes sem bila v Ikei in nakupila stvari ki jih prejšnjič ni bilo.Čist sem vesela zato ker moram kupiti le še ploščice za kopalnico in sem konec.Danes sem v Ikeji kupila še zadnjo omarico in seveda dodatke-lepotne pa tudi darila za novo letouser posted image .Ful sem veselauser posted image Bravo jazuser posted image

Punce za jutri pa držite pesti da bo vse OK in da bo prišlo do transferja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.11.2006 20:04:48   
Anonimen
user posted image user posted image  Močno bom držala pesti.Uspelo bo,boš videla.user posted image ! Srečno od srca!

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
21.11.2006 4:57:06   
Anonimen
dobro jutro user posted image vsem pupam, naj bo danes manj otožen danuser posted image

Pikovit kar tolaži se, da si vse nakupila, še mal pa izveš da si user posted image , pa bo treba spet v ikeo, pa še kam drugam zavit in nabavt ogromno stavriuser posted image . za danes pa itak držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

siskamiska bravo za še uradno potrditev, po UZ pa se boš na našem seznamu iz user posted image user posted image spremenila v user posted image .

mene pa danes spet neki ščipa tam dol in boli, pa bradavičke so me začele bolet user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 21.11.2006 4:58:37 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
21.11.2006 7:06:11   
Saša27
Jutro punce!

Mišek, spet se ti zahvaljujem za tako dobro kavico user posted image . No vidiš Mišek, če te je začelo matrati, potem pomeni, da se nekaj dogaja, a ne????

Vidim, da ima Pikovit danes ET, user posted image user posted image user posted image  za tvojo pikico.

Poopsie, a si danes kaj boljše volje, kako pa se počutiš? Upam, da si ostala doma in da počivaš.
Kako pa kaj naše nove nosečnice?

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 21.11.2006 7:08:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?