plenicka
|
Oj...pa je spet en dan manj...ravnokar sem prišla iz pilatesa in sem prijetno utrujena...danes ne bom dolgovezla (če verjamete), bom samo neki slikc prlepla...tema pa je: PLAVANJE... (ampak te še niso iz avtohtonega okolja...Žiga je namreč žabica...mislim, da so kar vsi dojenčki na teh tečajih žabice)... Tiasha77 ti se javljaj bolj pogosto, če ti čas dopušča...nič ne skrbi glede tega, da se vse od prej poznamo...ker se ne, ampak so nas tile naši sončki povezali!!! Klaja, res upam, da kmalu dobiš izvide! Moram pa ti povedat, da ste prav luštni...predvsem Julija!!!Pa nič ne zamerta mamica in očka!! Dejte punce kar lepte slikce..je tako fajn te sončke gledat!!! Jančika, upam da vama je ratalo pripeljat posteljo v enem kosu ! Saj vem, da se boš javila z izčrpno zgodbo, ko boš utegnila... Angellina, imaš pa res smolo!!!Kot približno jaz, ko spustijo NOVI radiatorji, ko mene ni doma, voda pa teče po prenovljenem stanovanju, kjer je vse novo...recimo po novem parketu...Tud mene je Žiga danes popoldan pošteno namučil...ali pa sem ga jaz, ko sem ga vlekla po trgovinah...je spet kar neki tulil, pa tud jaz, mamica ga ni mogla potolažit...je tolk siten, ko je zaspan, pa ne more al noče zaspat...no zdej pa slikce pa hura za tiste, ki mi niste verjele, da ne bom dolgovezla!!! Joj, tale moja mami me pa res v vse stlači!!!Ampak se kr fajn počutim, vam povem...jutri na plavanju se bom pa še bolj! ja, pa sej ne vem, al bom na plavanju imel ta sivi in rdeči kombinezon ali bi imel kar tega tazelenga...težka odločitev! joj, joj, tale moja mamca me je že danes hotla v Božička napravt...ja, pa ji nisem pustu...samo kapo mi je lahk dala na glavo...