|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
15.11.2006 17:18:20   
Angellina
Hoj!

Nam je pa včer mal pred polnočjo akvarij razgnalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je šla vsa voda po dnevni sobi.
Če se ne bi Mark zbudil in tečkal, še ugotovila ne bi. Nas bi pol ob petih zjutraj kap, ko bi že vse cvetelo user posted image .

Pa pralni stroj mi je spet crknil user posted image , pa komaj sem ga nazaj dobila iz popravila user posted image . Očitno tokrat ne drži to, da se kvaliteta plača user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mark me je dans popoldan tako izmučil, da bi najraje zlezla v naš trboveljsk dimnik in parkrat ornk potegnila user posted image . No sej zdej končno spi, jaz si bom pa namesto dimnika privoščila kopel-pa ne to v dnevni sobi, se bom raje v bano kipnila user posted image

Adiiiijoooooooooooooooooooo! ( smajli, ki maha v slovo )

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 551
15.11.2006 17:44:35   
malicki
Pozdravljene punce user posted image

jaz se samo potepam, pa imam bolj malo časa za pisanje user posted image

Danes sva imele z Zalo pediatra. Cepljenje je ful dobro preesla, malo je zajokcala pa jo je mami hitro pocartala in je bila spet dobre volje. Je pa pol 3 ure spala ko top, še lakote ni čutila.
Naše nove mere pri malo manj kot 4,5 mesecev so 5850g in 63 cm. V zadnjem mesecu in pol je zrastla spet za 5cm, zredila pa se je 730g.

Sem vprašala glede uvajanja goste hrane in mi je pediater rekel naj kar dojim do 6. meseca, potem pa začnem z okušanjem. Mi bo pa na naslednjem pregledu vse razložil.
Zdaj pa samo upam da mi mami in tašča ne bosta "pametovali".

Drugače pa uživamo na sončku, danes je bilo prav vroče. Ko bom imela pa čas bom pa še jaz nekaj fotk nalepila. Zdaj pa grem razpakirat današnje nakupe user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 552
15.11.2006 19:25:26   
tiasha77
Pozdravljene!

Alisa - lepo da si se spomnila tudi na naju z Zojo, vas tu in tam prečekiramo, pa zmeri zmanjka časa za pisatuser posted image , pa ostale se že od prej poznate in lažje debatirate.

Moram pa najprej pohvalt vse male julijčke in julijke, so res luštni vaši user posted image , še zlasti so mi lepe slikice od Jančike in Angelline.

Alisa - upam da se Anžetu popravijo lička
Jančika - user posted image user posted image user posted image  čestitke za tek, svaka ti čast da si že v taki formi; upam da ste v Ikei dobro opravle

Angellina - res smola za akvarij, kolk litrski pa je bil?, tudi mi mamo enga 240l, pa si kar predstavljam kaka poplava bi to ratala, še dobro da vas je Mark zbudil

Kapesanta, Angellina in Plenička - luštne ste na sprehodu, kak je fajn, ko vas je več, pa še otročki so isto stari

Naty-Taja - upam da bojo izvidi ok, pa da se srček popravi

Klaja - mala je bonbonček, upam da kmalu dobite pošto, na fizioterapijo pa glej kot na telovadbo, ki ji bo samo koristila

Kopanje - tudi mi smo že sprobali bazen, ko smo bili na dopustu v Strunjanu, tele dm pleničke-kopalke so super, drugače pa komaj čakamo na januar, ko gremo na tečaj plavanja, nama so najbližje Dolenjske Toplice

Tako, če sem katero spustila, ni bilo zanalaščuser posted image , se vam še kaj oglasim, če dovoliteuser posted image ?

Pa še nekaj slikic, da vidite našo žabico
user posted image

pasemo kravice
user posted image

pa se igramo na ležalniku
user posted image

takole že sedimo za par minutk
user posted image

Lep pozdravček user posted image , T

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.11.2006 22:15:57   
plenicka
Oj...pa je spet en dan manj...ravnokar sem prišla iz pilatesa in sem prijetno utrujena...danes ne bom dolgovezla (če verjamete), bom samo neki slikc prlepla...tema pa je: PLAVANJE... (ampak te še niso iz avtohtonega okolja...Žiga je namreč žabica...mislim, da so kar vsi dojenčki na teh tečajih žabice)...

Tiasha77 ti se javljaj bolj pogosto, če ti čas dopušča...nič ne skrbi glede tega, da se vse od prej poznamo...ker se ne, ampak so nas tile naši sončki povezali!!!

Klaja, res upam, da kmalu dobiš izvide! Moram pa ti povedat, da ste prav luštni...predvsem Julija!!!Pa nič ne zamerta mamica in očka!!

Dejte punce kar lepte slikce..je tako fajn te sončke gledat!!!

Jančika, upam da vama je ratalo pripeljat posteljo v enem kosuuser posted image ! Saj vem, da se boš javila z izčrpno zgodbo, ko boš utegnila...

Angellina, imaš pa res smolo!!!Kot približno jaz, ko spustijo NOVI radiatorji, ko mene ni doma, voda pa teče po prenovljenem stanovanju, kjer je vse novo...recimo po novem parketu...Tud mene je Žiga danes popoldan pošteno namučil...ali pa sem ga jaz, ko sem ga vlekla po trgovinah...je spet kar neki tulil, pa tud jaz, mamica ga ni mogla potolažit...je tolk siten, ko je zaspan, pa ne more al noče zaspat...no zdej pa slikce pa hurauser posted image user posted image user posted image za tiste, ki mi niste verjele, da ne bom dolgovezla!!!

Joj, tale moja mami me pa res v vse stlači!!!Ampak se kr fajn počutim, vam povem...jutri na plavanju se bom pa še bolj!
user posted image

ja, pa sej ne vem, al bom na plavanju imel ta sivi in rdeči kombinezon ali bi imel kar tega tazelenga...težka odločitev!
user posted image
 joj, joj, tale moja mamca me je že danes hotla v Božička napravt...ja, pa ji nisem pustu...samo kapo mi je lahk dala na glavo...user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.11.2006 22:18:54   
Jančika_
Evo mene totalno scotano iz Avstrije. Ja nič, se moram kar pohvalit, tole danes je bila super akcijauser posted image . Pravi babji dan s čvekom, zapravljanjem, dojenjem in previjanjemuser posted image . Tamala dva sta bila ultra pridna, prava vzorčna otroka, edino zadnjo uro poti se je Manca v avtu drla kot jesihar (resno, ženske, jaz česa takega še nisem čulauser posted image , mislim, dekle je svetovna prvakinja), Kajetan se ji je pridružil za 10 minut, drugače sta bila pa res noro pridna. Tisto posteljo sva kar sami zmontirali na streho, totalni carici sva, tako sva bili ponosni nase, da je bilo kar hudo. Ful sem si nakupila cot - prvič po dolgem času sem zapravljala ZASE, ne za otroke (OK, sem jima tudi nabavila nekaj igrač, ne morem, da ne biuser posted image ).

Nely, ja, v otroškem bazenčku smo bili, meni se ni zdela nič hladna voda. Prav fajn temperatura se mi zdi. Kajetan je bil 2x po 15 minut, pa je bil kar malo skuhanuser posted image .

Angellina, o mater, a akvarij vam je razgnalo, kako se je pa to lahko naredilo??? Verjetno mi ni treba posebej vprašati, kaj se je zgodilo z ribamiuser posted image ...

Naty-Taja, ne, ni Kajetan, nisem pa videla slike, ker nimam kataloga. Moram prečekirat, da vidim, če mu je res podobenuser posted image .

Lepo, da se tu pa tam javi še kakšna izgubljena dušauser posted image ! Zdaj grem pa spaaaaaat!!!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 555
16.11.2006 11:08:16   
sašaš
Ojla čveke! user posted image

Zdaj vas pa res že komaj sledim, saj z Elo loviva zadnje tople sončne žarke in sva zato non-stop na terenu! user posted image  

Klaja, enkrat si me spraševala po "mojem" fantku z DS (iz vrtca). Najbolj na kratko ti lahko odgovorim tako, da je na vseh področjih nekoliko zaostajal za vrstniki. Pri tako majhnih te razlike še niso tako očitne - proti koncu predšolskega obdobja se ponavadi pa že pokaže razlika - seveda pa je od otroka do otroka različno. Zdaj je ta fantek star 3 leta in pol in že pove nekaj besed, gibalno je zelo spreten, zastopi vse, kar mu rečeš, je pa zelo svojeglav. Kadar pridem z Elo v vrtec jo vedno tako nežno boža...user posted image  Upam, da ste težko pričakovano pošto že dobili! user posted image

Jančika, ja sta pa face, da sta šli posteljico na streho montirat! user posted image  Jaz vam že danes povem, da bom spomladi pustila cel regres na otroškem oddelku v Ikei in v Toysu! user posted image

Angellina, kaj ste z ribicami naredili? user posted image

Ja, res lepo, da se tudi kakšne "izgubljene duše" sem pa tja javite!

Ej, babe, a se letos še kaj vidimo? user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 556
16.11.2006 11:32:24   
sašaš
Pa še nekaj naših slikic:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Slabe pa so, ja! user posted image  Naš fotič je že čisto fuč - bo treba novega nabavit!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 557
16.11.2006 12:36:37   
Alisa
Hoj,
no pa imam zdaj majčen časa. Danes smo bili pri pediatru pa Anžeta niso cepili, ker ima še kar mal vneta lička, ampak gre na boljše. Tko da upam da bo zdaj mir s tem. Če pa se do drugega tedna ne pozdravi pa greva na dodatne preizkave tko da bomo ugotovili od česa vraga se mu to skoz ponavlja.

Evo nov seznam zdaj pa mislim da smo vse;

JULIJ
01. NIK (najina pikica*)
02. LARA (sonček76)
03. ZALA (malicki)
05. TINKARA (Irmy)
05. JAKA (jaka3)
06. ROK (kapesanta)
06. ŽIGA ( plenicka)
08. TIA (Salina)
08. ANASTAZIJA (vrtnica24)
08. KAJETAN (Jančika)
08. MAJ (S22)
09. NADJA (bskrle)
11. ANŽE (Alisa)
11. LIAM (Azzurra)
12. GAŠPER (ZalaTM)
12. LANA (Nely)
12. MARK (Angellina)
14. JULIJA (klaja)
16. ZALA ( lušnobnica)
17. LINA (Pikapolonica)
20. ELA (sašaš)
20. VANESSA (pearl)
22. ELA (KaMa)
23. AJDA ( miši)
23. JAKOB ( Lejla )
24. ŽIGA (nikii)
26. MARUŠA (Naty-Taja)
27. NEJC (bebi)
27. SARA (hruska)
28. VID (tanja981)
28. ZOJA (tiasha77)

Klaja kok je luštna čez dalaj bolj. Res jabolka pa znajo bit kar kisla, nek nov okus pa so prec zanimivi odraz otročka. Kdaj pa ji daješ kašico iz jabolk, čez dan al zvečer?

Kapesanta, Angellina in Plenička res ste prave kraljice, res se imate fajn ko vas je tolk na kup. Pa vaši sončki so tud pravi princi.

Nely a si kaj zvedela kaj so bili tisti črvi. Mogoče so pa od kakšne hrane, a ji že dodajaš kakšne kašice?

Angellina a si imela poplavo. Jaz sem se enkrat proti jutru zbudila in je ful nekaj šumelo. Takrat sem bila noseča mislim da 3. mesece. Vstanem iz postelje in grem v kuhnjo pogledat kaj hudiča se dogaja. PA ni bilo nič videt, pa sem šla nazaj spat.
Pa poslušam pa še enkrat vstanem in grem pogledat v kopalnico tam pa cel curek ker je razneslo bojler in je voda drla, najprej se obstala kot pribita pa nisem vedela kaj naj naredim. In tako sem šla vn sosedu zvonit, da mi je povedal kje hudiča je ventil za vodo zapret. In končno mi je uspelo potem pa se je začelo pucanje vode in tudi pri nas se je dvignil parket, tko da smo popravljal.
Zdaj pa vedno ko gremo od doma za par dni zapreva ventil, da se slučajno ne bi vrnili v kakšen bazen namesto stanovanje.user posted image

Tiasha77 ni problema, se pa probaj kaj večkrat javit, ko se bomo pa naslednjič zmenile da se dobimo, pa lepo vabljena. Tvoj frajerček je pa tud pravi cukerček.

Plenička kok je dober v tem kombinezončku, vidva kar plavajta veselo. Mi bomo šli šele januarja če bo z ličkami vse ok.

Jančika Upam da sta celo posteljico pripeljale. A mi lahko zaupaš koliko je dala prijateljica v Ikeji za posteljico. Jaz sem jo namreč včeraj kupila v Baby centru, ker sva košek vrgla ven.

Sašaš jaz sem zato da se dobimo še kaj letos lahko decembra. Sam povejte kdaj pa se bomo zmenili.
Je pa Elica prava princeska v tej carski blazinici. In se vidi da prav uživa. Kaj pa je narobe s slikicami. Meni so pa lepeuser posted image .

Kapesanta joj sorry nisem niti opazila da je vijolčne barve.

Evo še naše mere od Anžeta; Pri 4.mesecih 7.100 in 62 cm. počasi gremo naprej.
Slikica Anžetovega novega ležišča.

user posted image

Pozdravček vsem,
Alisa

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 558
16.11.2006 13:02:21   
klaja
Zoja, Žiga in Ela ste pa prav fotogenični, prav luštno vas je pogledat. Pridne mamice, ve kar slikajte in lepite slikice sem gor.user posted image user posted image user posted image

Sašaš - hvala za odgovor. Namreč osebno ne poznam nikogar, ki bi imel otroka z DS, zato tudi sprašujem, ker ne vem točno kaj naj pričakujem. Sem že tudi na forumu nekaj našla, vendar je vsaka informacija dobrodošla. Sicer so nama zdravniki marsikaj povedali, vendar ti oni naštejejo vse kar je možno, tako da si potem malo zmeden. Hvala ti!

Ja tako pa smo se včakali enega dela pošte, sicer je le odpustnica oz. obvestilo za pediatra. Po eni strani sem bila vesela, da je končno prišla, po drugi strani, ko pa pričneš čitat, kaj vse je napisano pa bi raje vedla, da še nebi poslali.

Napisala vam bom s svojimi besedami, ker se lahko človek izgubi med temi latinskimi izrazi. Torej luknjica je velika 1 cm (če je to mišljeno za obe skupaj - ne vem). Diagnoza obsega poleg 2 luknjic tudi pljučno arterijsko hipertenzijo in desni aortni lok. Ostalo moram še malo preštudirat (bom poiskala med latniskimi besedami) in vam sporočim, ko bom kaj razbrala iz tega. Glavno pa je to, da bo operacija še v tem letu in da bomo dobili vabilo iz Kliničnega centra.

Zdaj pa bom počasi začela paničarit, saj vem, da prej ko bo vse za nami boljše bo, ampak vseeno pa mi ni več.  Ojoj me je prav pošteno strah. Milslim da, ko bo prišla naslednja kuverta je ne mislim odpret, bo kar moj prevzel odpiranje, ker nebom sposobna.

Grem si sedaj na zrak malo zbistrit možgane.

Lep sončen dan!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 559
16.11.2006 13:08:49   
klaja
Nisem prišla niti do vrat, je že bil poštar tukaj s telegramom iz Kliničnega centra. Zdaj pa ne vem ali naj oprem ali ne.user posted image

Vam sporočim, se kar tresem!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 560
16.11.2006 13:26:18   
ElaM
Klaja, držim pesti, da so ok novice.user posted image
Punce čist na hitro vas pozdravljam, kako kaj vaši sončki?
Sami fotogenični otroci so tole.user posted image  Pri nas zdaj skoz dežuje. Je Tinkara pogruntala kako se to dela in je non stop na tapeti.user posted image  V ponedeljek imava drugo cepljenje in je mami spet vsa prestrašena.user posted image  Jest resnično ne morem gledat, kako tamalo boli. Joj, kaj nas še vse čaka.
No, punce lepo se imejte, zdaj pa šibam k moji šefici.user posted image

:)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 561
16.11.2006 14:33:37   
Alisa
Klaja kar pogumno, prej bodo opravili operacijo bolj bo. Tko da z Anžetom drživa pesti, da bo z miško vse ok. in da bosta imeli končno konec teh preizskav.
Pazita nase,
pozdravček,
Alisa

To je čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 562
16.11.2006 19:01:03   
plenicka
Kaj ste bile danes pridne!!!

Klaja, nekako se postavljam v tvojo kožo in popolnoma te razumem, da te je strah!!!To je tudi normalno. Enkrat mora Julija dati skozi to operacijo in prej bo za vami, lažje bo. Prosim  sporoči, kdaj bo operacija. V mislih sem in bom z vami!!! Tudi Žigec misli na malo Julijo...skoz drži pesti, da se bo vse dobro izteklo!!

Tud midva z Žigecom čakava na vabilo za cepljenje...res ni prijetno za gledat, ampak pa malo zamižiš, pa je že mimo...potem pa cel dan prespi...saj pri prvem cepljenju je!!

Alisa, upam, da se bodo Anžetu lička kmalu popravila...da je res samo slama v košku...ja, res nam je super, ko nas je malo več na kupu in se lahko sprehajamo, pijemo kavico in še kaj drugega....saj je res malo hecen Žiga v tistem kombinezonu, vendar je plavalna učiteljiva rekla, da je super...še boljše je s takšnim kombinezonom iti na morje, ker morje je pa res v primerjavi z bazeni hladno...sicer ga bodo vsi mal čudno gledali, ampak če Žigeca zarad tega ne bo zeblo, mi je čist prav...zdej že res vse dobiš za te naše malčke...na plavanju nisem tudi danes naredila nobenega posnetka, čeprav sem fotoaparat imela s seboj...mi ni ratalo...Žiga je bil danes na plavanju zaspan in je res bolj počival z glavico na obroču...pravi mali uživač je! Aja, Alisa pa še nekaj-jaz sicer ne vem koliko je bila samo posteljica za Žigeca, za celo sobico (omara, posteljica 140x70 in previjalna miza)pa sem dala cca 500 EUR v Ikei. Malo manj kot pri nas...Naj Anže uživa v novi posteljici!

Sašaš, Ela je pravi cukrček in res ne vem, če samo Žiga ne drži glavico pri pasenju kravic tako pokonci...on kar bolj počiva...tud midva sva stalno na terenu, od desetih do dveh sigurno, lahko pa še dlje, odvisno od vremena in Žigeca seveda...res super, da imamo tako vreme!!!

Jančika, vidve pa ste pravi carici!!Me prav zanima, kako se Manca dere, ker ko ima Žiga čmrlje v riti se dere tako zverinsko, da ne moreš verjeti, da tako majhnen telešček zmore takšne glasove!!!In vsa pohvala, da si nakupovala zase...ženske kar pozabimo nase, ko dobimo otročke...

Drage moje, zdej pa grem Žigeca skopat...je pokakan, pa še v bazenu s klorom se je namakal...uživajte in se beremo!!!

Jaz sem tudi za, da se dobimo še letos...če mene kaj vprašate, mislim, da je boljše, da se dobimo še ta mesec, ker december je vsepovsod ubitačen...gužva vsepovsod...kaj pa vem, predlagajte tudi ostale...prav rada bi vas rada videla v živo, še bolj pa vaše sončke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 563
16.11.2006 19:12:33   
klaja
Sem kar potrebovala nekaj časa, da sem prišla k sebi.

Telegram sem morala kar sama odpret, ker moj dela cel dan in bi bila še bolj nervozna.

Ja, že kar v ponedeljek zjutraj se bomo odpravili v Klinični center za sprejem. Kdaj točno bo operirana ne vem in tudi kako bo z mojim bivanjem tam nimam pojma. Prve dni po operaciji bo tako na intenzivni negi in ji ne bom kaj dosti v pomoč. Tako da ali se bom vozla vsak dan dol ali pa si bom poiskala nekje za prenočit. Bom še videla kako bo, ker glede na to da ne dojim, me malo skrbi. Ma bom že kako, le da bo operacija uspela in da se ne bo kaj zapletlo.

Grem si sedaj listek napisat, kam še morem jutri it, po kake papirje vse, ker bom drugače vse pozabla.

Hvala, da držite pesti in mislite na nas.

Se še javim kaj do ponedeljka!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 564
16.11.2006 20:45:20   
Naty*Taja
O kak ste pridne! Men pa kr ne rata gor pridet, ko me naša sončka tak okupirta! Zdej je Marcel začel risanke gledat, tak da bo malo več časa... pa verjetno ga bova dala januarja v vrtec, ker že morem to diplomo skup spacat!
Jaz kr nimam časa fotkat, ,oz potem pogledat!
Klaja- veliko sreče  vama želim in poskušaj se čim manj obremenjevat s slabimi mislimi in misli pozitivno. A bojo Julijo v LJ operirali? Se niste nič za kak London menli? Sva se ravno z eno sosedo menli, je bil njihov fantek tudi operiran, so ga hotli tu operirat pa ji je ena znanka povedala, da se lahko proba z operaterjem zmenit, da se strinja za tujino! Ker  baje on še ni imel toliko prakse s takimi operacijami, ji je potem podpisal in je šel mali v Bratislavo!
Ne vem kakšno je tvoje mnenje, sam toliko, da veš, da je možno tudi to. Če te zanima, se pozanimaj kako je s tem, če si pa zadovoljna pa tudi vredu! Itak bo vse vredu!
Alisa - Anže ima pa ful lepo posteljico!
Tiasha - lepo pozdravljena in kr napiš še kaj, smo vesele vsake novičke, komentarja... A veš da imamo mi čisto enako lupinico!! Ista firma, ista barva... Sam je malo nerodna, ker je tako ozka, vsaj za naše ogromne otroke! Naše tamala je že prek 8 kg težka in 67 dolga pa še ni 4 mesece! Tak da je tak zmučkana tam not, za tavečji sedež je pa še premala.
Joj Angelina, groza,a to se tudi lahko naredi? - a si ribice v WC dala plavat? user posted image
Jančika - ti si itak tak ekstremist, da jaz nisem sploh podvomla, da tebi nebi ratalo ene postlce iz Ikeje spravit! Ona prijateljica je že vedla, zakaj je ravno tebe zraven peljala!
Dejmo se še kej srečat! Kako popoldne naredmo gužvo v Citiyu?! Pa Jančika naj uradnega fotografa zraven pripelje, pa bomo itak največja atrakcija - bi lahko kak poster posnele?! user posted image  Npr. tamale zložimo v en nakupovalni voziček in slikamo user posted image ? Joj, a sem preveč kruta? Me nekaj trga danes, tak da je menda boljše, da se poslovim in pridem nazaj ko me bo spustilo!
Imejte se skrajno lepo, pozdravček vsaki posebej in poljubček vsem bebicam, pa čestitke za izredne fotke in pozerje, pa upam da se čimprej in v čimvečjem številu dobimo nekje, kjerkoli že, da malo izmenjamo izkušnje, dogodke, probleme, veselje..... ja, ja sej že grem! user posted image user posted image user posted image user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 565
16.11.2006 20:56:15   
Jančika_
Klaja, pa ste dočakali! Zdaj bo pa kmalu za vami. Drži se, mislimo na vasuser posted image .

Alisa, prijateljica ima tole posteljico, stala je 130€, mere so 140x70:
user posted image

Pripeljali sva celouser posted image , vmes sem pa celo pozabila, da je gor, ko se je Manca tak drlauser posted image .

No, mi imamo za Vasjo tole (140x70), stala je 85€, pa smo za Kajetana nabavili enako, ker je lepa in ful poceni.
user posted image

Vasji bomo zdaj odstranili eno stranico, da bo lahko sam šel not, Kajetanova pa še ne stoji, ker še vedno spi v košku v kuhinji ali dnevni.

Plenička, skoraj nemogoče je, da bi s kak otrok drl bolj kot se je Mancauser posted image . Saj je vedno malo bolj glasna, včeraj je bila pa lačna in znervirana, pa ni vajena, da ne vidi mamice med vožnjo (tamala dva sta bila oba zadaj v lupinicah), pa še teme ne mara. Eksplozivna kombinacija. Še njena mamica je rekla, da tako se ni pa še nikoli drla, boga revica.

Vreme nam pa letos res neverjetno služi. Edino tale veter danes me je pa čisto fental - itak imam skoz vnete oči, danes nisem pa od samih solz nič videla.

Ojoj, mene pa danes matra zastoj mlekauser posted image . Že tretjič. Srčno upam, da se ponoči situacija ne bo poslabšala. Take zatrdline še nisem imela nikoli, bolelo je pa taprvič veliko bolj, tako da imam upanje, da se rešim tega, preden pride do mastitisa. Skrbi me, ker ko masiram zatrdlino, nič ne priteče ven.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.11.2006 22:00:51   
plenicka
KLAJA, MISLI POZITIVNO IN DA BO VSE U REDU!!!JAZ IN ŽIGA MISLIVA NA VAJU, JAVLJAJ PA SE, KOLIKOR TI BO ČAS DOPUŠČAL!!!!EN VELIK OBJEM IN POLJUB OD NAJU DVEHuser posted image !!!PA ENO PIKAPOLONCO ZA SREČO!!!

Jančika, zdej vem, po komu ima tvoj Kajetan vnete oči! Po preljubi mamici!!! Jaz imam točno takšne oči kot ti!!!To sta malo podedovala!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 567
16.11.2006 22:45:44   
miši
hej julijke, ste pridne, sem vas na brzino mal prebrala....

klaja, drži se, zdaj moraš biti močna za pikico pa dobro izkoristi vso podporo doma, pri prijateljih, tukaj....je lažje...

jančika, tut mi smo že "vlekli" iz Ikeje, kar s kombijem, smo pripeljali svašta...z vsem smo zelo zadovoljni, samo jogi je bolj švoh....sem vsa polomljena, bo treba Dormeota nabavit pa bomo pol kot iz reklame user posted image .

kako kaj vaši julijčki držijo glavico? že čisto ok?kaj pa prevali čez bok? naši se še mal gunca, malo jo je imela nagnjeno pa je zdaj že boljše. Tudi pri pasenju kravic ji kar uspeva loviti ravnotežje.
se pa obrne iz hrbta na bok in potem še na trebuh, mala je tak živec, kar vztraja in borba, dokler ji ne rata, je prav smešna. vse to naredi tko z zaletom. Ima pa tudi tisto stojalo z igračami, je čist nora nanj, samo ona se znajde in se prime za "štango" pri strani pa se začne gor vleč, da se vse maje in ropota, moram prav pazit,da ne bo vse nanjo zgrmelo...jao jao,kaj še bo...

je katera že začela z gosto hrano? jaz komaj čakam,da dopolni 4.mesec, da poskusimo, predvsem zaradi refluksa, ker se nam že meša od tega bruhanja...z gosto hrano naj bi se to porihtalo...

pozdravčke vsem
šibam se še mal k user posted image  pocartat, Ajda spi...
čaw

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.11.2006 7:57:37   
Naty*Taja
Janči, madona fejst masiri - pod ful vročo vodo, kolker zdržiš, pa tak se postavi, da ti dol visijo, da gravitacija ven potegne!! Pa gre - men se je po dnevu in pol non-stopnega masiranja kr naenkrat spustil!! Pa ko mali vleče sem jaz tudi masirala ko nora!! Pe je to en shit! Dobro, da naša za zdej še vse spmpa!

MONTIGNAC

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 569
17.11.2006 11:44:51   
sašaš
Klaja, a ni to super, da ste tako hitro na vrsti!? user posted image  Držimo pesti za vas! Vse bo ok, boš videla! user posted image

Joooooj, Jančika, si mi skomine naredila z Ikeo! user posted image  A si kakšen katalog za sabo vzela? Mi imamo večino pohištva iz Ikee - tudi Elino sobico. Spomladi pride še dnevna soba na vrsto, bova to ven vrgla.

Kako si pa mleko porihtala? user posted image

Jaz sem si zdaj umislila zamrzovanje svojega mleka (ker mi še ostaja, ko se Ela napapa). Ampak meni to črpanje ne gre in ne gre! Sem porabila celo večnost, da sem načrpala 50ml. user posted image  A je kakšna fora, da bi to lažje šlo - ma ne vem, no, kaj narobe delam. Kako je pa vam šlo (vem, da imate ene izkušnje)? Imam pa Aventovo črpalko. Parkrat pritisnem pa lepo teče, vmes neha pa morem odmaknit in nato spet teče...v glavnem, me je že minilo skoraj! user posted image

Ela se je tudi začela obračati s hrbta na trebuh. Najraje to dela na previjalni in zdaj je ne morem več puščati same niti za trenutek. Prej sem jo dala na previjalno in včasih tudi večkrat šla iz kopalnice kaj iskat v sobo.

Naty-Taja, ja, komot jih nabašemo v en voz pa pofotkamo! user posted image

Plenička, daj no nakšne slikice z bazena prilepi. Komaj čakam januar, da gremo še mi na plavanje! user posted image

Miši, pri nas ne bomo nič hiteli z uvajanjem gh. Šele čez kakšen dober mesec (če se bova še naprej tako lepo dojili). user posted image

Alisa, če verjameš ali ne, danes grem spet v gužvo - pa kako vedno petek najdem? user posted image

Dijo! user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 17.11.2006 11:46:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 570
17.11.2006 14:06:29   
Jančika_
Masiram, masiram, masiram! S Hepanom, pa kar tako, pa vroče obkladke gor. Je bistveno boljše kot včeraj, rdečice ni več, zatrdlina je pa še, ampak ne boli več. Tako da po moje bo kmalu dobro.

Sašaš, ma čisto sem pozabila na katalog. Itak vse kar na netu pogledam.

Kar se pa črpanja tiče - po moje se ne splača matrat, res. Jaz sem pri Vasji načrpala za cel zmrzovalnik mleka, pa sem na koncu vse vrgla stran, ker je po odmrzovanju imelo čuden vonj in kovinski okus. Pa to ni samo moja izkušnja. Tako da tokrat, če že moram kdaj črpat (ko je nevarnost zastoja), zlijem proč ali dam Vasji po flaški. Hecno je, kako dobro mu dene moje mleko, Vasji mislim - prve tedne, ko sem imela res hud višek in sem se bala mastitisa, je vsak dan dobil dva deci in prebava se mu je tako popravila, da je bilo neverjetno.

Čez eno uro grem k frizerju in ati bo prvič sam s Kajetanom šel v vrtec po Vasjo. Doma in na sprehodu so bili že večkrat sami, v vrtec pa še ni šel z njim.

Goste hrane ne mislim uvajati pred šestim mesecem, mogoče kak teden ali dva prej.

Ravno zdajle me je pa klicala Kapesanta, da so Zasavke tule pri nas, jaz pa se jim ne morem pridružiti, ker grem na frizuro. Škoda. No ja, bom pa vsaj frizuro imela lepouser posted image .

Res bi bilo fajn, da se vse skupaj kaj srečamo. Kje tokrat? LJ? Povejte, mi pridemo kamorkoli in če se bo le dalo, pripeljem s sabo fotografauser posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 571
17.11.2006 18:02:31   
Naty*Taja
Ja! Gremo v LJ! Ljubljančanke povejte kje, sam ne preveč zapleteno - kje v BTC ju  al pa kej podobnega, prosim!

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 572
17.11.2006 19:55:13   
Alisa
Jaz tud mislim da bi bilo v BTC v City parku najboljš al pa kolosej. Čeprav je tud v Cityju nek lokalček k je zraven neka džungla, tko da bo lahko od Jančike mali skakal noter.user posted image

Ja ve sam povejte kdaj? Pa se dobimo.
Jančika upam da se ti je tole uredilo. Glede posteljice sem pa kar zadovoljna in jo tud nisem preveč preplačala, sem mislila da bo večja razlika. Jaz sem dala 31.000, tko da ni glih velik.
Mi je pa ta posteljica ko si jo ti kupila nekak lepša kod pa od tvoje prijateljice. No vsak ima svoj okus a ne?
Ja sašaš ti si pa res dobra pa kje najdeš dan ko je največja gužva? Se rada gužvašuser posted image .
No upam da sta z Elo nakupile tisto kar sta iskale.

Angellina najprej še enkrat oprosti zaradi maila, sem čist spregledala da sem poslala iz napačnega.
Angellina če bo ta vikend se pravi jutr al pa nedeljo kaj lepega vremena se bi oglasila dol pa te pokličem da skočmo na kakšen sprehodek, seveda pa sta tud Kapesanta in Plenička vabljeni. No bom jutr sporočila če bova šla v Trbovlje.

Zdaj pa grem hladilnik čistit pol pa še skrinjo. Sta čist zaledoneliuser posted image , ker očitno nismo dost zaprli. Oh sam delo si nakopavamuser posted image .

Aja Jančika kaj ima res mleko, ki je izčrpan kakšen drugačen okus, jaz ga imam v skrinji v 1 predalniku poln. Očitno ga lahko kar stran fliknem.

No punce fajn bodite!

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 573
17.11.2006 20:41:13   
Jančika_
Jaz bi samo prosila, če bi bilo možno, da se ne bi dobile ravno kakšno soboto v Cityju. Smo bili zadnjič in sem skor pobegnila, taka gužva je bila povsod. Pa ful premalo WC-jev je, da ne govorimo o previjalnicah - po 20 minutah čakanja v vrsti in nobenem napredku (še vedno je bila notri prva, pred mano pa še dve) sem do vratu posranega otroka previla in preoblekla na stopnicahuser posted image user posted image user posted image . Bi raje v Koloseju (kolikor se spomnim, se Ljubljančanke dobivajo včasih tam nekje v eni slaščičarni, pa neka igrala so v bližini, bom povprašala malo).

Alisa, ne prehitro stran vreči mleka, daj najprej poskusi odtajati kakšno porcijo, ker ni nujno, da je pri vseh tako. Nekatere na forumu so pisale, da so ga uporabljale. No, meni se to zdaj zdi čisto brezveze, pri taprvem sem se pa kar tresla od strahu, da bi otroku kdaj dala deci umetnega mleka za pit...zakaj žeuser posted image ??? Kašice je pa tudi najlažje kupit kar tiste, ki imajo not že adaptirano mleko in se mešajo z vodo.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
18.11.2006 9:35:45   
Alisa
Jutr,
kaj še vse spite?user posted image
Mi smo pa že budni od 8h, tako da sva z Anžetom že kar nekaj zrihtala (kruh, perilo,...).
No punce to sem hotela povedat, da se Anžetu lička za enkrat kar dobro popravilauser posted image , tako da upam da bo končno izginilo.

Ja jaz sem za to da se dobimo med tednom, ker petek, sobota in nedelja so grozne, nimaš kod parkirat, notr gužva uglavnem za zbežat, tko kot je napisala Jančika.
Al pa sašaš vprašajte kako se je fajn gužvatuser posted image .
No glede mleka bom pa res najprej počakala pa bom potem videla kaj z njim.
Čaw

To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.