|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
15.11.2006 12:47:59   
nana 27
Pri nas je fontanela zaprta. Baje je itak čas do nekje drugega leta, da se zapre.  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
15.11.2006 13:06:05   
KBM
Ja to vem,da je čas do drugega leta,samo tko me je zanimalo,ker nekaterim se prej zapre!!

Lep sončen dan vam želim
Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
15.11.2006 14:02:59   
Udb
Pri nas je odprta še približno za velikost graha.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
15.11.2006 15:12:29   
MojcaG
ahoooj!

ma, ČUDOVITA je letošnja jesen, vsak dan posebej me preseneti, da je še tako čudovito vreme. sploh pa danes. ker drugače sovražim november in jesensko mračno tužno vreme, tako da sem res res navdušena nad letošnjo jesenjo. pa še hitreje bomo dočakali božička...user posted image

fontanela je tudi pri nas še mičken odprta, ampak ad3 kapljic nam pa ni več treba jemati. tale sirup bimbi - in še nekaj je res fajni, smo ga pri prehladu kakšen mesec preizkusili, ko ga je začela piti, je nosek nehal točit. res! opazno izboljša počutje oz zdravje.

imejte se lepo na tak čudovit dan!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 20:28:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.11.2006 7:13:22   
AKŠ
tudi mi imamo še fontanelo mao odprto - čisto malo se čuti, kapljic pa ne jemljemo več - je rekla pediatrinja da ni več potrebe

drugače pa smo končno zdravi - malo še kašljamo. Najbolj me veseli to, da se ji je vrnil apetit, ker je bila po moji domači vagi že pod 8kg.....včeraj pa je dobila tak tek za hrano, da sem jo tako z veseljem gledala ko je jedla....cel dan.....
najboljša je bila proti večeru, ko sva bili na obisku pri mojih dveh, pa je moj brat jedu pečen krompir. Frajla mu je iz rok vzela vilico, začela pikati krompir in nato to zelo lepo nesla v usta....

prav presenetila me je....nekaj časa ga je opazovala kako upravlja z vilico, potem pa je še sama poskusila - in uspelo ji je....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.11.2006 9:35:22   
Udb
Se mi zdi zanimivo glede D vitamina! Meni je namreč rekla, da naj mu to zimo kar še dajem  -  da se bo glavica čisto zarasla, pa da ne bodo prešibke kosti.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.11.2006 10:01:06   
nana 27
Udb, saj veš 100 mnenj o vsaki stvari. Saj je isto s fluorovimi tabletkami in uvajanjem goste hrane, kožico na lulčku user posted image  Vaš-e/i že jedo vse? Pri nas še nismo poskusili svinjine (pa je verjetno še nekaj časa ne bomo) in kislega zelja. AKŠ, ja prav hecni so, kako nas posnemajo. Tole z vilico je za našega še galaksije daleč user posted image  V roke mu dajem žlico, da bi jedel sam in s pirejem mu zadeva kar uspeva. Ali res obstajajo žlice za lažje učenje samostojnega hranjenja?  Vsem prav lep dan!    

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.11.2006 10:48:25   
AKŠ
ja nana, da ne boš mislila - ko naša uporablja žlico, vse dol iz nje leti, tako da potem kar z rokami šibamo dalje.....

mi imamo doma tudi vilico, ki je nekako zasukana - kao za učenje......mah - s tisto ne zna nič....jo vedno vrže stran

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.11.2006 15:11:06   
MojcaG
Vaš-e/i že jedo vse? Pri nas še nismo poskusili svinjine (pa je verjetno še nekaj časa ne bomo) in kislega zelja.

no, mi tudi ne tega, ker tudi drugače tega ne maramo. je pa to, kar itak jemo mi. vendar ji zjutraj sploh ni do zajtrka, za malico ji paše le sadje, pri kosilu pa pridno in veliko poje!

kaj pa sladkarije? jih kaj dajete?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.11.2006 17:37:25   
KBM
Karin ima rada čokoladne banane to je vse od sladkarij!!
Drugače pa mi nismo ravno veliki jedci,kar se nam tudi na kilogramčkih pozna,zjutraj poje mlečni obrok(rižolino,keksolino,grisolino,čokolino)vsakič drugega tako,da se ne naveliča!Za malico imamo sadje ali kakšen puding,potem imamo kosilo,kar poje zelo malo,potem pa spet malica - včasih kakšna paštetka ali pa kaj drugega sadje...potem pa večerja spet mlečna!!

No to je naš jedilnik!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.11.2006 21:26:00   
Aja32
Zdravo,

no, da se po dolgem času javim... Sva bila brez računalnika od sobote dalje, v ponedeljek je šel na popravilo, tako da sva ga šele danes dobila... user posted image

Luka je bil "spet" dva dni doma... Fasal je močno drisko v torek, iz torka na sredo ponoči pa smo se samo preoblačili, ker ni niti ena plenica zdržala... Ampak včeraj se je potem vse skupaj umirilo, tako da zdaj že normalno kaka... Sem se ustrašila, da je kakšen rotavirus, pa je rekla pediatrinja, da je skoraj nemogoče, ker nima temperature, je in pije normalno, živahen je tudi.. Tako, da je bilo nekaj drugega...

Drugače sem bila v torek na pregledu... Dobila sem dvakrat injekcije za pospešitev razvoja pljučk... Zdaj pa samo upajmo, da bo pikec/pikica zdražala čimdlje v trebuščku... Maternični vrat imam tudi mehkejši, tako da je rekel, da ne se ne smem pretirano naprezat, torej to pomeni tudi, da Luka dvigujem čimmanj... No, vsekakor moram malo pohiteti in preprati stvari... Voziček in lupinica sta že na red, ostalo pa še ne...user posted image

Lp A

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.11.2006 23:00:04   
urbancek
Nas pa je ovila žalost. Otroci so izgubili starega očeta (mojega očeta). Ta veliki dve je zelo prizadelo, ta mala dva pa s tem nisem totela obremenjevati, v času pogreba ju je varovala soseda, danes pa smo šli skupaj prižgati svečko. Saj ne vesta za kaj se gre, ampak se mi je zdelo prav, da se tudi ona dva vsaj s prisotnostjo poslovita od njega. Najbolj me boli, da ga ta mala dva ne bosta poznala, saj sta sedaj še premajhna, da bi si ga zapomnila, ta večji mogoče še, ta mal pa ne. Tako nam je vsem hudo, še posebej zato, ker je bilo tako iznenada - pičila ga je osa.
Saj vem, da se tukaj pišejo le vesele stvari, ampak pri nas veselih stvari vsaj še nekaj časa ne bo. K sreči sta ta mala dva taka sončka, da vse spravljata pokonci in nas zamotita, da nimamo toliko časa razmišljati -vsaj čez dan.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
17.11.2006 7:43:50   
nana 27
Urbanček, iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
17.11.2006 7:58:44   
Udb
urbancek, moje sožalje. Moj oče je umrl pred 6 leti - najhuje mi je da, ni bil na moji poroki, da ne bo nikoli videl vnuka in da moj sin ne bo poznal dedka. Če vedno boli. Ampak, jaz verjamem, da nas gleda in pazi na nas.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
17.11.2006 9:03:21   
AKŠ
urbanček...tudi moje sožalje....vem kako se počutiš, saj sem sama pred slabim mesecem izgubila svojega dedka - žal še danes nisem prišla popolnoma k sebi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
17.11.2006 9:21:14   
soncek&luna
iskreno sozalje urbancek user posted image user posted image user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
17.11.2006 12:06:09   
žlička
urbanček...tudi od mene prejmi iskreno sožalje! Žal je tako, da so slabe in zalostne stvari tudi del našega življenja. Vem da boli, a treba je iti dalje. Jaz sem , ko je biluser posted image  star 2 meseca prav tako iznenada zgubila dedka. Mi niso pustili na pograb, vendar se nisem pustila prepričati. V nebesih imate enega angela varuha več, ki bo bedel nad vami.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
17.11.2006 13:21:13   
KBM
Urbancek iskreno sožalje tudi z moje strani!!user posted image

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
17.11.2006 13:49:02   
MojcaG
urbanček, iskreno sožalje... user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
   [Brisano sporočilo]
17.11.2006 18:27:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
   [Brisano sporočilo]
17.11.2006 18:39:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2147
17.11.2006 19:03:57   
KBM
Bogi Žan,upam,da bodo zobki kmalu zunaj,mi imamo tudi že enajsti zob zunaj!!user posted image
Je pa res,da je bila boga,ponoči se je najbolj poznalo!!

Neposredna povezava do sporočila: 2148
   [Brisano sporočilo]
18.11.2006 12:37:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
18.11.2006 19:30:54   
nana 27
Ste pa res bogi user posted image  Kako je pa Žan čez dan razpoložen? Nas še vse to čaka, ker imamo zaenkrat spodaj dva in zgoraj štiri zobke. Ta teden je sicer bil malo siten (ponoči se je zbujal s hudim jokom in čez dan mu koža ni bila prav), ampak sem to bolj pripisovala reakciji po cepljenju. Bomo videli.. Enkrat sem že spraševala, kako čistite zobke pa ni bilo dosti odziva user posted image  Jaz ne vem, kaj naredit. Miha včasih pusti čistit zobke, včasih pa ima usta skupaj zlimana. Na silo se mi zdi, da ne smem, da se mu ne bo ščetkanje uprlo. Poskusila sem že tako, da sem si jaz svoje zobe umivala in se zraven hecala, da naj isto dela še on, ampak ne gre. Kako ste to izpeljale? Sodelavka v službi mi je rekla, da naj ga kar na silo in da se bo že navadil user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?