urbancek
|
Evo, zopet se malo javljam. vsem hvala za izražena sožalja kot Boris smo bili tudi mi pri zobozdravniku. Nejc ima zobke zelo lepe, samo pokazati jih sprva ni hotel, potem pa nam je le uspelo. Znamo pa tudi mi že kar veliko stvari. Se mi zdi, da je v zadnjem tednu zelo napredoval, ali pa imam mogoče le tak občutek, ker je prejšnji teden teden minil bolj v otopelosti. Sedaj se že počasi pobiram, tako, da ne jočem ob vsakem predmetu, ki me spominja na očija. Nejc še vedno najraje pleza po pohištvu (mize, stoli, nižje omare). Sedaj je pogruntal, da je računalnik zelo zanimiva stvar, predvsem miška, ki se sveti. Samo, da je prižgan, je takoj na mizi in nekaj pritiska, ali pa pod mizo, kjer se zelo trudi računalnik ugasniti - evo že spet nagaja, ta naš mali lumpek. Govorica je podobna mešanici med kitajščino in španščino. Nekaj besed že razumem - no ja, saj ima še čas. Glede oblačenja, pa se najraje slači. Če bi bilo po njegovo, bi bil skozi nagec, jaz žabe gor, on dol. Stalno imava neke borbe. Tudi on že sam pride iz spalnice, kadar spi v ta veliki postelji, če pa je v tamali, pa ne more splezati ven, tako da me kliče. Hrana - to je bolj problem, izgleda, da bo pravi izbirčnež. Nič kaj dosti mu ne gre v slast. Še vedno ima najraje Linote, razne skutke, frutke, najboljša pa je še vedno mami, sploh ponoči, ko se je treba še malo pocrkljat. Toliko za sedaj, ker moram dokončati kosilo in iti v dolino po ta večjo punco, ki pride iz šole (iz Kranja). Ta mlajša pa ima še vedno k sreči kombi, tako, da jo je potrebno iti iskat le občasno. Pa še tako zoprno vreme je danes. Lp
|