|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
20.11.2006 13:11:28   
KBM
No mi smo od zobarja že prišli in je vse ok,samo pravi zobozdravnica,da ji naj namesto sokcev ali čajev dam kar vodo(Karin ima namreč malo oblog),ker otroci itak ne vedo kaj pijejo samo,da se odžejajo!!No in sedaj bomo probali tako ali pa grenek čaj dajat,da spravimo te obloge stran!!

AKŠ - pri nas gre tudi prej dol kot gor,ker ne mara kape ali trakauser posted image Lea je pa res pridnauser posted image
Glede lovljenja po stanovanju gre pri nas tko,da po vseh štirih hitro šiba,ker še ne hodimo,je pa tudi zanimivo pod stole in mizo lezti,tam je najboljeuser posted image
Pa po svojemu stolčku rada pleza,tako,da jo moram kar pazit,da ne staknemo kakšno buško,ker smo jih prejšnji teden kar dve fasaliuser posted image ,no sicer bušk bo itak še veliko preden bomo shodiliuser posted image

Dele telesa tudi Karin poznauser posted image
Najraje od vsega pa lista katalog npr.Neckermanna,to vsak list po sebej in vse lepo po vrsti pogleda,včasih se zamoti tudi urco ali pa še več full noter padeuser posted image

No danes smo pri zobarju tudi srečali Nejca od Urbančka in je že tudi on pravi mali frajerček!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
20.11.2006 14:35:25   
urbancek
Evo, zopet se malo javljam. vsem hvala za izražena sožalja

kot Boris smo bili tudi mi pri zobozdravniku. Nejc ima zobke zelo lepe, samo pokazati jih sprva ni hotel, potem pa nam je le uspelo.

Znamo pa tudi mi že kar veliko stvari. Se mi zdi, da je v zadnjem tednu zelo napredoval, ali pa imam mogoče le tak občutek, ker je prejšnji teden  teden minil bolj v otopelosti. Sedaj se že počasi pobiram, tako, da ne jočem ob vsakem predmetu, ki me spominja na očija.

Nejc še vedno najraje pleza po pohištvu (mize, stoli, nižje omare). Sedaj je pogruntal, da je računalnik zelo zanimiva stvar, predvsem miška, ki se sveti. Samo, da je prižgan, je takoj na mizi in nekaj pritiska, ali pa pod mizo, kjer se zelo trudi računalnik ugasniti - evo že spet nagaja, ta naš mali lumpek.

Govorica je podobna mešanici med kitajščino in španščino. Nekaj besed že razumem - no ja, saj ima še čas. Glede oblačenja, pa se najraje slači. Če bi bilo po njegovo, bi bil skozi nagec, jaz žabe gor, on dol. Stalno imava neke borbe.
Tudi on že sam pride iz spalnice, kadar spi v ta veliki postelji, če pa je v tamali, pa ne more splezati ven, tako da me kliče.

Hrana - to je bolj problem, izgleda, da bo pravi izbirčnež. Nič kaj dosti mu ne gre v slast. Še vedno ima najraje Linote, razne skutke, frutke, najboljša pa je še vedno mami, sploh ponoči, ko se je treba še malo pocrkljat.

Toliko za sedaj, ker moram dokončati kosilo in iti v dolino po ta večjo punco, ki pride iz šole (iz Kranja). Ta mlajša pa ima še vedno k sreči kombi, tako, da jo je potrebno iti iskat le občasno. Pa še tako zoprno vreme je danes.

Lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
20.11.2006 15:57:50   
Udb
Pri nas je trentno poleg standarda - ključi, telefoni in vse kar se lahko pritisne - najbolj aktualen pralni stroj. Marcel se čisto zavzame in pomaga cunje dajat notri, potem, ko pa hočem zapreti vratca, pa tako hiti in spet cote ven!! user posted image user posted image user posted image Tko da zelo dolgo traja preden stroj zalaufam. Potem je pa zelo zanimivo opazovati, kako se vrti in kako voda notri teče. Ga komaj odtrgam stran!user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
20.11.2006 19:25:24   
nana 27
Prav fino je brat pustolovščine malih oktobrčkov in oktobrčic  user posted image    Urbanček, dobro, da se malo bolje počutiš. Kako so pa drugi domači? Napisala si, da sta bili starejši punci kar navezani na dedka. Kako sta? Pošiljam ti en velik  user posted image  Udb, pravijo, da jih moraš zgodaj učiti gospodinjskih opravil. Ti si to zelo zares vzela user posted image  Ne, saj se hecam, ampak so res taki frajerji.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
20.11.2006 19:44:08   
MojcaG
dober večer punce!

kak je fajn prebrat, kaj vse ustvarjajo naši frajerji in frajerke. zraven se ful prerežim in vidim, da doživljamo podobne stvari.

user posted image  Lea user posted image  za oblačenje!! Liu kapo vztrajno deva DOL in gor na katero drugo glavo - meni, atiju, dediju, mačkiuser posted image , sam da njej ni treba. hoče se pa sama obutuser posted image , kar ji niti pod razno še ne uspeva.
in tudi ona spi tako -  glava navzol, rita v luft. potem se iz tega položaja kdaj ponoči dvigne (na kolena) in gleda okoli in kliče "mama". temu pravima "periskop" user posted image . in potem jaz dvignem rit iz postelje, pa pridem do nje, pa se vleže nazajuser posted image . in spiuser posted image . tolk da me malo sprehodi.

mi pa gremo jutri zobozdravniku, ampak se bojim, da bomo prišli nazaj z dolgim nosom. kajti ona nikakor ne pusti gledanja v usta. nazadnje je pri zdravniku doživela rahli živčni zlom, ko ji je hotela pogledati grlo. dvomim, da bo jutri kaj drugače.

nana, podobno razmišljam kot ti, kar se tiče novega dojenčka. v bistvu želiva z možem majhno razliko, tako da "veselo na delo" user posted image  user posted image  user posted image .

prijeten večer vsem!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
20.11.2006 20:55:44   
urbancek
Nana 27 - vse domače je zelo prizadelo, ker je bilo tako nenadoma. Dekleti kar dobro prenašata, najhuje je bilo prve dni do pogreba in na samem pogrebu. Pobrali pa se še nekaj časa ne bosta. Tudi v šoli se jima že pozna. Upam, da bosta najhujše kmalu prebrodili. Za mami je zelo hudo, ker bo sedaj sama, res, da ima naju s sestro, ampak midve imava vsaka svojo družino in mami ni več na prvem mestu. Trudiva se, da bi ji čim bolj olajšali te prve začetke "samote", ker čisto sama v hiši ni, ker je sestra poročena doma, poleg tega pa pri njej stanuje fant, ki ga je od malega imela v reji in je še vedno ostal pri njej v oskrbi (krasen fant). Saj bo, pa tudi oči bi želel, da gre življenje normalno naprej. Isto pa ne bo nikoli več.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
21.11.2006 8:55:17   
Aja32
Urbanček... Te čisto razumem... Namreč meni je oče umrl ravno na dan, ko sem naredila test in izvedela, da sem noseča... Tudi nepričakovano... Itak sem mislila, da z otročičkom ne bo nič, ker smo doživljali tak stres... Pa je bil borec... Prijatelj mi je takrat rekel, da gre za usodo - eno življenje se konča in se začne novo... In ti ne znam povedati kakšni občutki so me preletevali... Mešani... Po eni strani veselje, po drugi strani pa nepopisna žalost, ker oče nikoli ni izvedel, da bo dobil vnuka... Problem je bila tudi v mami... Non-stop sta čas preživljala skupaj, vse sta delala skupaj, tako da je bila ta praznina nepopisna...

Kaj narediti v tem primeru? Jaz sem sicer mamo potem vozila povsod s seboj, po nakupih, na izlete, kosila smo imel skupaj, itd... Ampak dejstvo je, da je to le delno ublažilo samoto... Moralo je miniti kar nekaj časa, da se je sama postavila na noge, da je začela hoditi do prijateljic na kavo, itd...
No, in v veliko veselje mi je zdaj, ko jo vidim, da se v nedeljo popoldne odpravi na "upokojenski ples" in se zrihta kot kakšna mlada frajla in me vpraša, če je dobro oblečena... user posted image user posted image user posted image Ali pa gre na razne "penzjonistične izlete"... 
In privoščila bi ji iz srca, da si najde kakšno sorodno dušo...

Lp A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 21.11.2006 8:57:40 >

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.11.2006 20:34:59   
nana 27
O, vaše odgovore sem prebrala že v službi. Zdaj pa imam končno nekaj časa, da kaj napišem.  Urbanček in Aja user posted image user posted image user posted image    Punce, vsem lepo nočko!!!   

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
22.11.2006 14:38:40   
KBM
Dober dan!!

Joj tale vreme je pa res obupno!!user posted image Karin mi potem še dlje spi kot po navadi,dala sem jo že spat ob dvanajstih in še kar spančka!!
Potem,ko se pa zbudi,pa itak ati pride iz službe in gremo na rojstni dan k sosedi!!
Drugače je pa vse po starem,Karin majčkeno več je kot po navadi in sem full vesela,da je dobila apetit.
Decembra imamo itak še enkrat kontrolo zaradi teže in upam,da bomo splezali na zeleno vejo glede teže!!user posted image

No to je vse z moje strani!!
P.s.
Aja tudi tebi iskreno sožalje!!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
22.11.2006 20:06:57   
MojcaG
Namreč meni je oče umrl ravno na dan, ko sem naredila test in izvedela, da sem noseča...

user posted image  user posted image  user posted image   aja, kako žalostno.. sožalje

no, mi smo bili včeraj pri "šinterju" in je Liu že ob pogledu na zobozdravnico začela tulit, ampak "v prazno", saj je zobozdravnica žajfala mene in moža, ko je videla flaško v njenih rokah. ene pol ure nama je držala pridigo, kaj naredi sok ali sladkan čaj čez noč. pa čeprav je sok razredčen z 70% vode in čaj slakan z pol žlice rjavega sladkorja. no, zdaj po flaški pijemo le nesladkan čaj ali vodo, sok pa po kozarcu.

boris, kje je tvoj avatar? vsakič, ko sem ga zagledala, sem začela migat! user posted image

vreme je res samo za spat, in smo večino popoldneva prespali, nato pa divjali ob obisku in je prejle dobesedno padla v "nezavest".

lep večer, jaz se pakiram na kavč!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
22.11.2006 20:22:26   
Aja32
Dober večer,

Hvala za sožalje... Ampak smo se vsi lepo postavili na noge... Sem bila pa toliko bolj vesela pri drugem, ko sem zagledala na testu user posted image !

No, midva z Lukcem samevava... Ati nama je pobegnil na službeno pot... Za spremembo je celo zaspal ob osmih, tako da ima mami malo časa zase... user posted image user posted image user posted image

Mi imamo prvi pregled pri zobozdravniku 15.12. in me je že prav pošteno strah kaj vse bomo poslušali... Tudi mi namreč uporabljamo čaj, sicer ga ne sladkam, ampak Hippovi instant čaji imajo itak nekaj sladkorja... Razen mislim, da tisti za lahko noč... Je pa res, da čez dan popije kar veliko jabolčnega soka, ampak razredčenega z vodo... Se pravi da dam cca. 100 ml soka, pa 230 ml voda (vsaj mislim, da so take mere pri taveliki aventovi flaški).... Zobe si redno umivamo... Je pa res, da nama ponoči spije kar veliko čaja... Bomo izgleda morali resnično pristati na vodi ponoči...

No, toliko za enkrat... Nočko in čim manj prebujanja vam želim... Lp A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 22.11.2006 20:26:34 >

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.11.2006 10:39:38   
KBM
Hello!!

Ja MojcaG jaz sem se naveličala avatarja in imam sedaj tega moj znak - ribi,no saj ne vem če bo dolgo,mogoče si ga pa kmal zamenjam!!user posted image
Ja mi jih je že kar nekaj reklo,kje imam avatar,da je bila ona bejba boljša!!user posted image Mogoče jo bom pa čez nekaj časa dala nazaj,bomo videli!!

No glede zobozdravnika,nas ni nadrla glede flaške,je pa rekla,da moramo piti nesladkan čaj ali vodo,sedaj pijemo vodo(Zalo)user posted image
Drugače jo pa jaz tudi navajam brez flaške in lepo po kozarcu pije,samo ne vedno - najraje pri meni ali pa atijuuser posted image

Lp Mojca

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.11.2006 19:02:22   
MojcaG
to mi deli boris user posted image  user posted image  user posted image  ! spet migamo! user posted image  user posted image  user posted image

kako ste punce?

mi brez težav pijemo nesladkane stvari po flaški, seveda ji je manj zanimiva, tako da jo bo po moje kmalu odslovila. če bi pa prej prebrala debato, ki je na forumu otroci, bi pa to že sama prej naredila, brez pridige zobozdravnice.. ker ji res želim (Liu) čimmanj obiskov pri zobozdravniku. jaz ga imam ravno jutriuser posted image . sigurno bom pozabilauser posted image .

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.11.2006 19:15:44   
KBM
Ja je treba migat,saj tudi meni se je zdel on avatar full brez energije - ta je pa bolj - cele dneve samo migamo!!user posted image

Jaz tudi upam,da bo Karin čim manj pri zobarju,jaz ga imam tudi decembra,mi ga zdravi in upam,da ga ne bo treba spulit,naj še malo ostane v ustih!!user posted image

No zdaj moram pa Karin spat dati,kopali smo se že,samo še čokolino in spat!!
Lahko noč in lepe sanje!!user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.11.2006 19:57:45   
urbancek
Nejči pa je zbolel. Popoldne, ko sem ga dala spat je bil še čisto zdrav, ko pa se je zbudil je imel skoraj 39 vročine. Sploh ne vem kaj mu je. Povečerjal je čisto normalno, siten je za štiri, lička ima rdeča in rahlo zabuhla. če ne bi bila vročina tako visoka, bi rekla, da so krivi zobki, tako pa nisem ravno prepričana, ker do sedaj pri zobkih ni bilo nobene pretirane vročine, le sitnoba je bila prisotna. Še sreča, da se za včeraj nisem zmenila za cepljenje. Očitno bo potrebno še malce počakati. Prejle sem mu nekako uturila lekadol sirup. Je pa ta sirup res zanič, še čudno, da ga je sploh pogoltnil. Res pa se je zraven pačil, da je kaj.

Upam, da ne bo kaj hujšega in da bodo na koncu krivi zobki. Pa tako je danes čez opoldne užival zunaj.

Bodite zdravi in lepo se imejte

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
   [Brisano sporočilo]
24.11.2006 22:22:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.11.2006 19:53:27   
urbancek
Kaj pa je to kalpol - prvič slišim. Sicer pa je danes boljši. Obstajal je sum na škrlatinko, ker je imel po telesu značilne pikice, vendar ne bilo pikic na jeziku. Ugotovili so, da so pikice viroznega značaja. Kakpna dva dni naj bi ne hodlila ven z njim. Vročine pa že danes nima skoraj nič user posted image user posted image user posted image . Tako sem vesela, da ni nič hujšega, ker je bil včeraj zvečer in ponoči res bogiuser posted image .

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
   [Brisano sporočilo]
25.11.2006 21:16:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
27.11.2006 8:46:45   
AKŠ
kako ste dekleta......ste še žive.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 2194
   [Brisano sporočilo]
27.11.2006 20:28:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
27.11.2006 21:13:51   
KBM
Dober večer!!

Ja smo še živi,vsaj z moje strani!!user posted image
Nič kaj posebnega se ne dogaja,tako da ne pišem full pogosto!!
Kmalu se mi bo porodniška iztekla in potem bo še manj časa!!

Lep večer!!

Neposredna povezava do sporočila: 2196
28.11.2006 7:02:13   
žlička
živi smo, živi...še preveč!

Da povem......včeraj je Žiga shodil!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa tko šiba po stanovanju!

Drugače pa vse ok, pogrešam dneve, ko sem bila doma, komaj čakam konec meseca decembra, ko bova lahko spet skupaj malo več časa!Pa tako se veselim prazničnega decembra. Mi je tko čudovit čas, vse okrašeno, lučke ter vse kar paše zraven!

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
28.11.2006 7:08:29   
AKŠ
čestitke Žiga!!! user posted image user posted image

ej žlička tudi jaz pogrešam najine skupne dneve...samo je pa res da je pa tako lepo ko pridem domov in mi Lea takoj prileti v objem in mi da lupčka.....

jaz sem tako utrujena...od doma grem ob 5:45, domov pridem pa ob 16:15 (če ni preveč gužve a ne....) - tko da se včasih počutim tako čudno - slaba mati - ker enostavno nimam energije da bi se potem še ves čas igrala z malo. Si skuham kavo in gledam malo bibo kako se sama igra, pa imam kr slabo vest....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
28.11.2006 13:56:52   
KBM
Čestitke Žiga za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

AKŠ,saj bodo kmalu prazniki in bo več časa za Leo!!user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
28.11.2006 21:19:21   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  Bravo, Žiga!!!!!!! Tudi mi smo živi user posted image  tako in drugače. Komaj čakam na konec decembra, ko bomo vsi skupaj doma. Tudi jaz se počutim čudno, ker sem tako malo z Mihom. Po vrtcu se me doma drži kot klopek, da praktično nič ne uspem naredit, ampak si mislim, da "domače" obveznosti lahko počakajo za tisti dve urci, ki jih lahko preživim z malim. Imajo tudi vaši sončki obdobje, ko je za njih glavna samo mami? Za Miha tudi ati ni dober in ga odriva stran, ker hoče mene user posted image  tako da ne vem, ali je to povezano z vrtcem ali gre za normalno fazo v razvoju. Drugače pa Miha tako hitro hodi, da izgleda, kot da bi hotel že teči user posted image  Najbolj hecen mi je pa, ko ga iz vrtca pripeljemo domov, damo na hodnik in v čevljih, bundi in kapi leti na svojega poganjalca traktorja, se usede gor in dela brrrr user posted image  Boste kaj kupovale za Miklavža, Božička ali Dedka mraza (sem kar vse napisala, ker ne vem, kaj komu pomenijo ti "prazniki")? Saj naši malčki itak ne vejo, za kaj se gre user posted image  (kot, da me vemo he he).  Meni se pa poraja še eno vprašanje - kam letos dati smrekico? user posted image  Najbolje bi bilo, če bi jo lahko na strop namontirala. Verjetno bomo dali kakšno majhno smrekico na mizo, če jo bomo kje dobili. Nalin, kako kaj služba? Držim pesti, da ti podaljšajo pogodbo user posted image user posted image user posted image  Kako ste se pa druge navadile na službo? Kako na vas gledajo sodelavci? Ali opravljate enako delo kot prej, ali se mogoče počutite malce zapostavljene? Meni se zdi, da sem toliko stvari zamudila, da jih komaj dohajam pa še prej dirkam domov, da sem vsaj nekaj časa s sončkom in kar vidim, da jim ni čisto prav. Dajte me malo pomirit, da se to ne dogaja samo pri meni. Upam, da se vsem oktobrčicam, ki iščete zaposlitev, ta želja čim prej izpolni.  Vsem lepo nočko!!!  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?