|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
13.11.2006 11:44:34   
*zvezdica*
Joj flecker, ste imeli pa res smolo zadnje dni. Glavno, da je z Melisso in tvojim možekom vse OK. Bratu pa želim čim prejšnje okrevanje. Si pa lahko kar predstavljam kako neprijetno mu je ležati v bolnici in to v Moskviuser posted image .

Ankica, tudi Marceku je višek zabave to, da totalno razturi puzzle. Eno po en kocko odtrga in potem še črko ven vzame...pa direkt v usta. Zgleda, da mu paše zaradi zobkov...samo le teh od nikoder niuser posted image . Mah, jaz mu kar pustim...se strinjam, da so umazane..ampak saj mal svinarije ne škodi...user posted image

Mi smo včeraj dobili stajco...jo je tašča prinesla...je še od mojega moža...sedaj jo moramo sicer še malo "spedenat"...ampak upam, da bo Marcel navdušen.

Mi smo po novem kar vse po spisku začeli jest...sem se odločila, da ne bom nič komplicirala. Marcel je vidno navdušenuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
13.11.2006 11:50:39   
eya
Ojla!
Danes pa sva spala skoraj do 9ih, juhu. Sem se res naspala. Zdaj pa mišek spet spi, jaz pa se moram pripravit, da greva potem končno ven-sva se zdaj 3 dni not držala zaradi vročine. Saj če bi bilo res lepo vreme, bi šla vseeno malo ven, ampak je bilo bolj kislo, pa še veter je pihal.
Vročina pa je minila, včeraj je imel še rahlo povišano, danes je pa že čisto ok. Pikic pa ni dobil, tako da ne vem, kaj je to bilo, neka čudna viroza verjetno (čudna zato, ker ni kašljal, imel noska zamašenega,...samo vročina).

Maychika-meni je tudi všeč komplet 24 ali pa 25...pa 15 mi je tudi všeč, samo je res ekstravaganten (joj, kje sem to besedo najdlauser posted image )... Kaj pa te variante, ki so zdaj na novo v modi, s perlami oz. koralami tudi delaš? Take dolge variante s kroglicami? Ker te se da fajn tudi pozimi nosit čez pulije...

No, zdaj pa moram it kaj narest, preden se falotek zbudi...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
13.11.2006 12:23:28   
Anonimen
Ojla

Sporočam vam, da vaš aprilček Gaber in Maja verjetno že v sredo prideta domov.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
13.11.2006 12:44:31   
Marelica
U, Maja, Gaber, finoooooo!!!! user posted image  Komaj čakam, da spet preberem kaj od vaju.

Flecker, Eya, še dobro, da je zdaj z vami vse vredu oz. z obema malčkoma. Ja, profi šport in poškodbe pa tako grejo skupaj - se skoraj ne moreš ognit.

Sem vas do zdaj samo redno brala, za pisanje pa še ni bilo časa. No, pri nas je sedaj nova kuhinja, sicer še manjka nekaj detajlov, ampak zdaj že kuham na novem štedilniku, perem v novem koritu, pripravljam na novem pultu, brskam po novih elementih in stojim na novem podu. 3x hurrrrra za mojega zlatega možeka, ker je tako lepo naredil!!!!! user posted image

Tamala mi je pa zdaj zunaj v vozičku zaspala in jo hodim vsake toliko kukat. Očitno ji svež jesenski zrak dobro dene, ker spi že dobro uro.

Ja, pa včeraj smo bili 2. na kopanju. Drugače pa nič novega.

Lepo se imejte in pazite na svoje male aprilčke. Ja, postali so zeloooo nepredvidljivi.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
13.11.2006 15:22:55   
mojčika
Ja tudi pri nas je zanimivo samo tisto, kar uporablja mama...ima tudi svoj mobi, ma ni fajn, ne dela lučkuser posted image , ima svojo miško, a ta nima lučkeuser posted image , so pa kuhavnice, lončki od jogurta, polliterske flaše in žličke naj igrače, te tudi mama uporablja, medvedka pa nikoli ne vzame v roke, pazzli so pa malo nevarna stvar, smo se prenaglili in kupili takega s premajhnimi koščki...Bomo nabavli nove...za novo leto pa upamo, da si bo kdo umislil nakup kock, none seveda...

Ja okus je čudna stvar Ankica, očitno glede nakita res nisva na isti valovni dolžini, sem šla pogledat, kaj si zbrala, ne ne, Maychika jaz bi zase kar tisto rdečo, hmmmm je lepa...

Iz lepega jutra je nastal turoben dan, kaj češ zima je že tu....

Joj plavanje, jaz bi tako šla, ma naš bazen ni higiensko niti malo dober za user posted image , še za odrasle ne vedno, tako smrdi po kloru, je neka termalna voda, pa še polna nekih drugih primesi, se mi zdi, da bi mi kak dan tako mignil, če bi lahko šliuser posted image

Gaberček upam, da ti ni hudo in mamici tudi, držita se in javita kmalu, kako je z vamauser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
13.11.2006 19:28:23   
DrejcDrejc
Oh, sem mal prebirala za nazaj, potem pa obupala.. res da malček drema, ampak še prehitro bo spet zahteval mojo pozornost, pa bom tačas na hitro štrkala.

Najprej za statistiko: Rene, 6. mesec, 7,3 kg in 70 cm. Če bi bila prišla na srečanje Štajerk, bi izgledal vsaj dva meseca mlajši, glede na to, da je pravi palček v primerjavi z ostalima dvema, hihi.

Glede 6. otroške bolezni: edini indikator je vročina, ampak niti zdravnik ne more dobro vedeti, ali gre za to bolezen, dokler otrok ne postane pikast. Kri vzamejo zato, da izključijo bakterijske okužbe. Če ni bakterija, je pa viroza... in če ni pikic, pač ostane pri tem.
Glede zobk pa tako: zobozdravnik bi rekel, da ko rastejo zobki, pride vročina. Pediater pa kontra: ko ima otrok vročino, rastejo zobki. kakorkoli, pri nas je šlo vkup obojestransko - pri 40 vročine so mu pognali naenkrat vsi 4 zgornji. Pri nas je brezzobi nasmeh adijo. Sta že sppodaj dva lepo velika zobka, je naš štrumf kot ena veverička.

Hrana - po številnih poskusih ugotavljam, da ima naš štrumf rad vse, kar je mlečno. Najraje polento, riževe kosmiče, keks v mleku, sadno skuto... in obožuje Frutekove kašice. Vsa ostala hrana je za povaljat po ustih, se spačit in potem usta zaklenit. Zelenjavo mu dajemo potem kar tako malo za pokušanje, ko imamo kosilo. Kolikor pač gre v usta. Poskušam z dvema obrokoma GH dnevno, s tem da v bistvu še ne izpuščamo mlečnih obrokov. Polovica je dojenja, polovica pa flaša. Počasi bomo rekli dojenju adijo, ker se je zdaj naučil zaspati tudi brez zize, je pa res, da se še zmeraj ful rad carta na zizi. Ampak za tolaženej smo pa kar uspešno nadomestili zizo z dudo. Je duda zdaj kar nepogrešljiv pripomoček...

Hej, sem zasledila, da je ena pisala, kako je šel njen dragi v MOskvo na EP - ful fajn. Jaz sem bila presrečna, ko se je dragi prejšnji teden po 2 tednih vrnil iz Tokia, pa še zelo uspešni so bili na SP - možek je bil 11. v borbah, njegov varovanec pa je postal mladinski svetovni prvak. Svaka čast! Pa sta šla moja 2 tedna samohranilstva in upam, da se ne bosta še kdaj ponovila, ker ni bilo nič kaj prijetno, pa še v bolnici sva bila vmes...

Oh, alarm!
Treba v akcijo!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
13.11.2006 19:45:26   
DrejcDrejc
No, sva že oba za računalnikom. Naš fant ima okoli sedme zvečer zmeraj kakšne pol ure dremeža in vsakič se v joku zbudi. Zmeraj enako. Potem pa so baterije za silo nafilane do deveih, ko se gremo kopat in desetih, ko se učke trdno zaprejo. Potempa spi kakšnih 8 ur v kompletu, če imamo srečen dan. Od 5. meseca dalje se pojavljajo noči, ko se zbudimo ob nemogočih urah v joku. To še zmeraj pripisujem prebavi - saj običajno joku sledi vsaj kakšen prdec za sproščanje. In potem je bolje.

Pa še glede sedenja, a vaši že samostojno sedijo, se sami dvignejo v sedeč položaj? Naš mucek je precej na komot, sedi rad, ampak če ga kdo potem pobira, ko se zvrne. Da bi se sam kaj pomatral, ni šans. Zto se tudi ne kotalimo - ker ne mara, da bi se sam obrnil na trebuh. Ga moram prav s kako igračo vabit, da se kdaj na silo skotali na trebuh. S trebuha na hrbet pa se takoj obrne. Mislim, da se sploh ne bo plazil in kotalil, po moje bo prej hodil - pa še to, če ga bo kdo vodil naokoli. Sklepam tudi po podatku, da sem jaz shodila s 14. meseci... No, je pa druga pesem, ko ga neseš, pa ga z nogami dotakneš ob kaj - takoj se upre in hoče stati. Ko stoji, se mu na veliko smeje, prav uživa. pa ga potem vsake toliko čas postavim na noge, držim ga seveda pod ritko, da mu malo teže odvzamem, on pa ponosno stoji in to kar dolgo, preden mu noge popustijo.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.11.2006 20:46:28   
barba
Hvala vsem za pohvale. Sem kar ene pol metra zrasla.user posted image

Flecker1 - mi je kar sapo vzelo, ko sem brala kaj se je zgodilo Melissi, tvojemu možu, pa še bratu. Glavno, da so/ste zdaj vsi bolje.user posted image
Mojčika - MM je pa prava pozerka.user posted image  
Maychika - goska je bila odlična, saj sem jo 24 ur namakala v vinu.user posted image  Zraven je bla pa še polenta z gorgonzolo in zelena solata. MMMmmmmmuser posted image
Ja, Meta stoji par minut ob opori, če ji pustim. Jo bolj malo postavljam na noge, ker nočem, da bi imela tako krive kot so bile moje.user posted image  Si lahko predstavljaš, da sem hodila pri 8 mesecih in imela noge kot fuzbaler (na O)?user posted image user posted image
Časa za šivanje res nimam veliko, si ga pa vzamem. To je moja relaksacija.user posted image  Zdaj mam v delu kopalni plašček za user posted image  in eno vrečo za spat. Sam nevem, kdaj bom kej šivala, ker mam naslednji teden en kolokvij.user posted image  Bom žeuser posted image

Super za Gabra! In ostale bolne čmrle, da so se pozdravili.user posted image
DrejcDrejc - moja user posted image  sedi čisto sama približno 14 dni. Zadaj ji dam eno blazino, ker se včasih nazaj rukne. Drgač se sama igra pod lokom al pa v stajci sam da je ful velik igrač in raznih lončkov, pa je zadovoljna. Se pa tud nič ne obrača na trebuh. Včasih ji slučajno uspe, pa se tud isto minuto nazaj zakotali.user posted image

Spet me daje un sirov sindrom ....

Lp, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
13.11.2006 22:59:21   
maychika
Ojla punce...no takole...naša mala Tia je postala z atijevo pomočjo kuharica...pa še podprimo z dokazi...

user posted image

hi hi hi

Ja...vsem aprilčkom se na veliko dogaja kaj...to bo še veselo. Naša je sicer še vedno nedovzetna za kakršenkoli večji podvig...ma smo veseli tudi malenkosti, ki niso toliko malenkosti za starša.

Joooj kako zanimanje za moje izdelke. Uuuiiii....user posted image
Ja tkole...Nenya...v album sem dodala roza (št. 38) in dve modri, ki sem ju naredila, pa mi na ZS sporoči katera modra ti je všeč (št. 37 in 39)
Barba...naredila sem še verižico k uhanom pod št. 41, če bi ti bila všeč.
Ankica...našteto je še vse frej razen 29, pa tudi to lahko še naredim, če bi želela. Tko da mi tudi na ZS sporoči, kaj bi želela.

Pa kaj huuser posted image  je s tem rač. Ko pišem mi kar po tekstu skače, da moram pol brisat in na novo pisat, pa tko je vse pomešano, da še sama ne vem kaj sem napisala. No upam da bo bolje.

Mojčika...tudi vse kar si naštela razen 2 je vse prosto. SPoroči mi, čeprav ti bom tudi naredila nekaj kakor si me prosila. Če pa ti je od tu kaj všeč pa povej na ZS.

Eya...JaZ mojčiko se pokrivata za 15 oz. 16 (je ista zadeva) ter za 24. Sldenjo naredim brez problema še eno če bi jo obe želeli. Modro bolj težko enako naredim, lahko pa čim bolj podobno, če bi slučajno obe želeli. 25 pa je še frej.

Kar sporočite mi. Lepo da bi šlo tudi že narejeno "od hiše", ker je potem manj dela...hi hi hi.

Ja...mi smo pa danes imeli katastrofalno noč. Zaspala ne vem več kdaj je...ma ko sem šla ob 23h spat, sem zaspala šele čez dobro uro, potem se je Tia premetavala in brcala po postelji, da me je to zbudilo ... drage moje...ob 2:20 pa se je zbudila in štrajkala s spanjem do pol šestih. Uuuu...pol pa končno zaspim...pa se ob pol sedmih spet začne premetavat, tko da nisem spala pol ku...user posted image  nič. Ob pol devetih se je zbudila in jovo na novo...spet žur. Ma sem dragega poslala z njo bedet, da sem vsaj dve uri spala. Jej, me je zmanjkalo da nisem nič slišala. Pa se je tolk dogajalo okrog. Pa bi človek mislil, da bo pol čez dan not prinesla. Pa kaj še. Upam, da bova nocoj spali, ker čene me bo pobralo. Sploh nimamo več nobenega urnika. Tko da, drage moje...za danes se poslavljam in grem v mižulo deželo.

Lahko noč in pridne bosite.

Flecker...lepo da je z možem v redu...bratu pa želimo čim prejšnje okrevanje in boljšo hranouser posted image

Lahko noč frajle...

Maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
13.11.2006 23:09:11   
maychika
Aja...eya...seveda ti naredim tudi tako ful dolgo s perlicami. Samo osnovno barvo mi sporoči...sem že delala take za sodelavke in so bile fuuuul navdušene. Imam eno daljšo sicer z rožicami, pa jo dam večkrat kot zapestnico gor, samo s perlicami pa ful dobro pridejo.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.11.2006 23:22:45   
eya
maychika-pejt že spat user posted image  Glede ogrlic-no, pa bi jaz res raje imela take s perlicami, ker se jih zdaj pozimi lažje nosi, vsaj jaz vem, da bom skoraj ves čas v pulijih in puloverjih... A imaš že kakšne perle doma? Mi je skoraj vseeno, kakšne barve, le bele ne bi imela, ker jo že imam. Kaj v bordo rdeči ali modri barviuser posted image  Ostale pa kar mojčiki prepustim, pa se mogoče kdaj kasneje odločim za kako drugo.

Tia je ful luštkana kuharica user posted image  Jaz dam tudi Žigu včasih pisker pa kuhalnico in pol mal razbija. Ja, pa tkole si daje kuhalnico v usta, seveda tist ta ozek del (tako kot Tia) in potem si ga tako daleč potisne, da se mu dvigne...norček user posted image  Pa baje jim je zdaj ful zanimivo, če jom daš pred njihovimi očmi v papirnato vrečo kakšne igrače ali druge predmete in potem oni odkrivajo, kaj je notri...Moramo poskusit...

A ste se ve tud kaj pootročile? Jaz naprimer tudi mojemu dragemu rečem v trenutkih nežnosti kaj v smislu "buci-buc"...user posted image  Pa zadnjič je naša psička stala pred vrati, da bi prišla noter, sem ji odprla vrata in ker že precej slabo sliši, sem jo poklicala (je bila s hrbtom proti meni obrnjena) in sem, namesto, da bi jo poklicala, rekla: ku-kuc". Čisto avtomatsko user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
14.11.2006 9:29:33   
mojčika
A ste se ve tud kaj pootročile? Jaz naprimer tudi mojemu dragemu rečem v trenutkih nežnosti kaj v smislu "buci-buc"... Pa zadnjič je naša psička stala pred vrati, da bi prišla noter, sem ji odprla vrata in ker že precej slabo sliši, sem jo poklicala (je bila s hrbtom proti meni obrnjena) in sem, namesto, da bi jo poklicala, rekla: ku-kuc". Čisto avtomatsko

user posted image user posted image user posted image

NO jaz se z mojimi mačkami tako naglas pogovarjam, da bi kdo lahko kdo rekel, da nisem sama doma, seveda pa smo dodali sedaj kar nekaj otročjih glasov, za moža pa moram reči, da je še bolj trapast kot jaz, zato ga to ne moti, sem že zadnjič povedala, da je pri okulistu  z MM tako govoril, da je bilo še mene malo sramuser posted image , njemu se je pa še fajn zdelo, da je v centru pozornosti, pa ko kam gremo, se prav puli za MM, da se baha z njouser posted image

Maychika grem zdaj takoj pogledat v album, načeloma ti kar naredi nekaj zame, sem toliko govorila o zeleni barvi, se mi tako dopade, lahko pa mi boš še kaj od tega dodala, itak imava z možem 3 sestre, dve mami, vse bo šlo v prometi, če na koncu večji delež ne obdržim zase, ker se ne bom mogla odločit, se dobro poznamuser posted image

Mi smo uspešno uvedli nov način uspavanja, med sedmo in osmo pojemo rižolino po flaški, se kopamo, umijemo zobka...po osmi sem jo pustila igrat v stajici, 15 min smo že postajali sitni, mama dala dudo, položila v posteljo, vklopila mobil in šla...zaspala sama user posted image user posted image user posted image , samo utrujena mora biti dovolj, jej če nam bo to uspevalo, a bo fajn, vsaj zaradi umivanja zobkov...sem pa ugotovila, da če je zelo zaspana, da se mi noče mečkat po rokah, prav hoče, da jo odložim, meni pa je, da bi jo zazibala v spanje, a ima MM več pameti kot mama user posted image

Mene pa zanima, a ste že nabavli kake kocke, ali katera ve, kaj je primerno za zdaj, vse igrače so mi tako kičaste in prav ne vem uporabnosti le teh, naša MM se ob raznih medvedkih in nemih igračah prav dolgočasi, vsi kuhinjski pripomočki so ji bolj zanimivi user posted image

LP

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
14.11.2006 9:38:25   
mojčika
No saj sem vedela Maychika, omiljeni koščki, ja tista rdeča in modra sta fenomenalni, nič se ti prepuščam, a je pravuser posted image , ostale sem mislila bolj za mamo...

Kuharica pa je Tia ta pravauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
14.11.2006 9:55:22   
*zvezdica*
Maychika najprej sožalje za včerajšnjo neprespano noč...sočustvujem s tabo, ker smo sami imeli prejšnji teden podobno scenouser posted image . Ne vem kdaj se bo tem detkam fletkam končno uredilo spanje. Upam, da tja do konca porodniške pa žeuser posted image .

He he Mojčika, potem sta pa najina možeka kar podobna...tudi naš hodi kot kakšen pav, če ima Marcela v rokiuser posted image ..pa da ja pozornost vzbujata....ja ni kaj ponosna očka!
Včeraj je naš mulček spet sceno naredil, ko sem šla na aerobiko. Je potem prišla urgirat moja mami in ga pomirila...možek pa revež ves užaljen in razjarjen, da se mu ni pustil pomirit...je rekel, da ga bo kar ciganom daluser posted image

Gledi igrač je pa res kriza...men je pliš čist mimo...totalno nezanimiv za otroke (vsaj našega). Zelo rad ima tako mehko žogo, ki cinglja. Pa en avto ima, ki je sicer šele za 1+, in se vanj skozi rešetke meče različno oblikovane kocke...jaz em rešetko dala dol...tako, da je samo luknja...tja pa potem meče take mal večje kocke (prozorna kocka v kateri so prikazani različni športi). Pa knjigice ima rad...sicer še ne za brat, ampak za v usta tlačit. Seveda so višek zanimivosti puzzli, ki jih trga in si jih tlači v usta. Se mi zdi, da so še najboljše igrače kar gospodinjski pripomočki. Marcel je bil zadnjič recimo noro navdušen nad kartonsko škatlo. Možek ga je potem po stanovanju vozil, kot da je v avtu...malemu se je pa kar smejalo. No, če ima katera kakšno super igračo naj sporoči...

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
14.11.2006 10:05:13   
*zvezdica*
Spet jazuser posted image

Nekaj me zanima....naše dete je začelo bolj intenzivno jesti gosto hrano..prej sem mu dajala 3x na dan...sedaj bi pa on kar vsak obrok jedel gosto. Dojim ga sicer tudi čez dan, vendar ni več tako zainteresiran. Kaj jim dajete za jest preko celega dneva? Mi jemo zjutraj kašico (sadno), popoldan zelenjavo, zvečer pa mlečno kašico. Sem pa kar mal brez idej kaj mu dat vmes?Kljub vsemu pa še vseeno ne mora jesti isto kot jaz...al kako?

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
14.11.2006 10:11:47   
mojčika
Mi zjutraj jemo pretlačeno mehko sadje, hruška, kivi, banana...vse kar se lahko je v malo večjih koščkih, torej mehko,...za uspavanje ob 10-ih 90ml mleka, po spanju je malica skutka ali jogurt, okrog 14-ih kosilo zelenjava in kompotk, spanje brez mleka, čaj ali kompotk, po spanju sadje ali jogurt ali skuta, zvečer mlečna kašica...čisto mleko je samo ob 6.00 zjutraj in pred dopoldanskim spanjem ob 10.00, vse drugo je že gh...

Počasi pa ob mojem skrbnem varstvu jeva celo banano, žemljico, piškotek...Nama gre odlično, včeraj pojedla celo banano sama, dokaz govori sam zase...

user posted image

Probaj, je treba bit zraven, je pa zabava in pol z igro vmes user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1416
14.11.2006 10:59:41   
Nenya
Ojla!

Zelo na hitro.
Zobkov še ni.
Dobrovoljni smo še vedno.
Na rokicah mamo mal suho kožo.
Smrkamo še, vročine ni, načeloma je ne zbijam.
Puzzlete radi grizemo in trgamo, mamica se ne sekira zaradi umazanije.
Pri GH še vedno kraljuje banana, zaprta ni preveč.

Barba sem interesent za eno spalno vrečo z rokavi in eno bundico, oboje malo večje, glede blaga mam edino željo da je nevtralne barve, da bo še za naslednje potomstvo, in pa topel; sem pa popolni analfabet na tem področju tko da si z mano ne bi mogla pri nakupu blaga nič pomagat. Sporoči na ZS, če bi šlo. Držim pesti za kolokvij.

Eya
sem klicala za vrečo za Jane, majo le modro pa še to za naročit posebej, ko bom enkrat šla ti sporočim koliko je, morda bi jo pa hkrati naročili? Tudi jaz mam trenutno dekico ampak jo prepiha če je res mraz. Hvala za denver test.

Ponoči se zbudimo vsaj 1x, je ne morem odvadit. Kateri cucelj uporabljate za rižolino na flašo? Meni je enko čist zabasalo.

Mojčika ti tko pridno slikaš MM,  midva sva kar mal pozabljala zadnje čase.

Še ena pomembna prošnja a pozna, je v sorodu itd katera kakega odvetnika, nama izdelovalci oken mutijo in bova verjetn morala na sodišče, res bi mi prišlo prav. A veste kakšne so tarife?

Maychika hvala za hitro izdelavo, se bom pottrudila, da čimprej prevzamem. Prosim pošlji mi znesek na ZS.

Letim k user posted image . Mejte se

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
14.11.2006 11:05:32   
mojčika
Nace rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm

Mina 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)  user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g
5. 6,5 mesec: 6400g, 67,5 cm

Tia  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  
user posted image
ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm

Žiga 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54cm
3. mesec: 5800g, 61,5cm
5. mesec: 6650g, 65cm

6. mesec: 7090g, 66,5cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)    user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) 
2. 1. mesec: 4600g, 56cm
3. 2. mesec: 5650g, 59cm
4. 4. mesec: 6750g, 65cm

5. 5. mesec: 7400g, 70cm
6. 6,5 mesec: 8660g, 71cm 

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1. mesec
3. 4780g, 56 cm - 2. mesec
4. 5780g, 61 cm - 3. mesec

5. 6500g, 64 cm - 4. mesec
6. 7845g, 68cm - 6. mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia, Maja, dipl. ekonomist)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec
6. 6420g, 67cm - 6. mesec  

Meta 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)   user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm

6,5.mesec: 8500g, 71cm

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)  user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm
6. mesec: 7300g, 70 cm

Marcel 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image
 rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm
7. mesec: 8060g, 69cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
  user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510g, 63cm  
6. mesec: 7225g, 65cm

Blaž 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    user posted image

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 
6,5 mesecih: 7410g, 67,5cm

Manca   20. 4. 2006 (2mak)   user posted image

ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) 
user posted image
rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  
user posted image
1. rojstvo: 3450g, 53cm
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69cm
5. mesec: 7680g, 72cm

---------- (Krista28, ____, _____ 1974, ek. tehnik) user posted image
1.
2.
3.
4.
5.
6. mesec: 9900g,

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   
user posted image
Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm
5. 6950g, 66cm
6. 7430g, 69cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
14.11.2006 11:05:50   
Krista28
Živjo Aprilke,

Naj se vam najprej predstavim. Sem tudi aprilka iz okolice Lj. Že nekaj časa vas prebiram, in vas moram pohvalit, da ste zelo pozitivne. To mi je všeč, in zgleda da so naši aprilčki res živahne narave. Moj user posted image je rojen 28. aprila, pri šestih mesecih je tehtal 9.900g. Je mali korenjak. Zaenkrat se še večino dojiva, ker mi je bilo rečeno, da je dovolj težak in se mi z uvajanjem ne mudi, samo da se navadi na žličko. Moram priznat, da user posted image gh ni najbolj pri srcuuser posted image .  Vi pa že tako pridno jeste. Včasih se sprašujem če nisem prepozno začela z uvajanjem. Poznate kake trike?user posted image user posted image Upam da ne boste jezne, da sem se javila šele sedaj, je pa res, da nisem redno na temi in pišem ko utegnem. Štejem 32 let in po poklicu ek. tehnik. Ne bom dolgovezila in se še javim. Pri nas se kaže sonce, tako da bo spet lep sprehod. Tega pa nikoli ne zamudiva.

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1419
14.11.2006 11:09:59   
mojčika
Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
14.11.2006 11:18:16   
mojčika
Krista28 dobrodošla, si že na seznamu, dopolni podatke...bomo vesele, če se boš oglašala...zadnje čase kar nekaj aprilk pogrešamo....

Livia, 2mak, rozica11       KJE STEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
14.11.2006 11:27:29   
Krista28
Evo moji podatki. Kristjan, 28.4.2006, Tatjana, 8.10.1974. Podatki:
rojstvo: 3900g, 53 cm
1,5 m. 5800g, 59cm
2,5 m 7080g, 63cm
3m 1t    8050g , 66cm
4,5 m 9100g, 70cm
6m 9900g, 72 cm

Trenutno K. spi. Imeli smo že malo ritma spanja, pa nam ga je premik ure čist uničil. Zdaj se spet malo lovimo. Zvečer pa zdaj zaspi 19.30 in 20. urouser posted image , prej pa eno uro kasneje. Drugo je vse brez redauser posted image . Vidim da ste nekatere zelo organizirane in vestne.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
14.11.2006 11:32:15   
eya
user posted image

Krista28 dobrodošla!
Nasvetov glede GH niti nimam kaj posebnih, ker tudi Žiga bolj malo poje GH... Nekaterim gredo bolj koščki v slast, pa kar z roko... Poskusita...

Nenya-se strinjam glede vreče, lahko skupaj naročiva. Samo še cena me zanima. Odvetnika pa nobenega ne poznam, upam, da boste uštimali čimprej!!! Zakaj pa ne poskusiš dat rižolino kar po žlički? Žiga ga že od vsega začetka tako je, pa še bolj gostega mu dam.

zvezdica-Žiga tudi zadnej čase ni zainteresiran več toliko za joško, imam občutek, da se bo kmalu odstavil... No, jaz sicer upam, da se bo hotel do enega leta dojiti, ker ne bi rada zdaj se še z adaptiranim mlekom ukvarjala. Bomo videli, kako bo. Zadnje čase pa tudi GH poje manj, samo po kakih 100 ml. Upam, da ima samo obdobje in da se mu povrne apetit. Sicer se mi pa zdi fajn jedilnik od MM...mi bomo še kaka dva tedna počakali s skuto in glutenom, no potem pa bo tudi Žiga skoraj vse lahko jedel.

Mi imamo pa tudi "avto" za Žiga-kar košaro za perilo...aja, pa še našo kendi vidite na sliki in seveda Žigovo veselje nad njo.

user posted image

Lp!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
14.11.2006 11:39:17   
eya
mojčika...user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
14.11.2006 11:58:19   
mojčika
Nace rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm

Mina 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)  user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g
5. 6,5 mesec: 6400g, 67,5 cm

Tia  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  
user posted image
ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm

Žiga 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54cm
3. mesec: 5800g, 61,5cm
5. mesec: 6650g, 65cm

6. mesec: 7090g, 66,5cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)    user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) 
2. 1. mesec: 4600g, 56cm
3. 2. mesec: 5650g, 59cm
4. 4. mesec: 6750g, 65cm

5. 5. mesec: 7400g, 70cm
6. 6,5 mesec: 8660g, 71cm 

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1. mesec
3. 4780g, 56 cm - 2. mesec
4. 5780g, 61 cm - 3. mesec

5. 6500g, 64 cm - 4. mesec
6. 7845g, 68cm - 6. mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia, Maja, dipl. ekonomist)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec
6. 6420g, 67cm - 6. mesec  

Meta 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)   user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm

6,5.mesec: 8500g, 71cm

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)  user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm
6. mesec: 7300g, 70 cm

Marcel 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image
 rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm
7. mesec: 8060g, 69cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
  user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510g, 63cm  
6. mesec: 7225g, 65cm

Blaž 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    user posted image

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 
6,5 mesecih: 7410g, 67,5cm

Manca   20. 4. 2006 (2mak)   user posted image

ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) 
user posted image
rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  
user posted image
1. rojstvo: 3450g, 53cm
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69cm
5. mesec: 7680g, 72cm 

Kristjan, 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik) user posted image

rojstvo: 3900g, 53 cm
1,5 m: 5800g, 59cm
2,5 m: 7080g, 63cm
3m 1t:    8050g , 66cm
4,5 mesec: 9100g, 70cm
6. mesec: 9900g, 72 cm

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   
user posted image
Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm
5. 6950g, 66cm
6. 7430g, 69cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?