tinaaja
|
Slumpo, a ne da kar not pades, ko gledas vse tiste recepte JAz cutim pupo, ampak da bi rekla, da so to konkretne brcike, pa ne. Ja cutim tko kot da brcne, torej en tak bum, ampak to tko kot da bi se s prstom dotaknil koze, kar cutis,ampak nic bolecega. Sploh prej sem velikokrat obcutila bolj neko prevracanje ali neko gibanje.. vazno je, da nekaj cutis.. vsaka zenska razlicno cuti in razlicno interpretira to kar cuti.. Morda ce ne bi imela pojstlice na sprednji strani, da bi jaz tud rekla, da so ze ornk brcike, ampak ne.. so take, lustne, obcutki, ki se jih res ne da opisat.. tko da ni panike.. svakinja je v 22 tednu sele mehurcke zacutila, kaj sele brcike.. do 24,25 tedna tudi ni nujno, da vsak dan cutis... te pikice spijo vecino dneva in ce je budna ravno takrat ko hodis ali kaj delas, in je takrat ful aktivna, pol je itak ne cutis (na zacetku). zabika, blazina je iz harvey norman-a.. mami pravi,d a se prodajalki tud sanjalo ni, da je za nosecice , ker je kao kot pomoc za spanje na boku .. je od firme centa star.. NMJ - zelim ti, da bo vse OK z obema pupama.. pol sta dvojajcni? a imata skupno postelco? Kr_enamami - pa kaksne delodajalce pa mate.... grozaaaa... to je pa res bedno.. JAz ugotavljam, da me boli tam, kjer sem bila operirana za kilo, na MONu sem prebala, da se lahko ponovi upam, da to ni to.. Sibam delat.. papa
|