|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
9.11.2006 6:48:49   
tinaaja

Tejcica, hvala. user posted image Kok prej pa je dobro medenjake narest?
Zabika, moja g je dr. Sajina. Kot receno, je stokovnjakinja, kar je meni najbolj vazno, porodnicar, dela kot moja osebna v leponiscu kot zdaj v patoloski ambulanti, je prijazna, ni pa tist tip cloveka, ki je materinski, cutec, ampak profesionalno poslovna.
Sonchek - ti vprasaj g, kaksno prakso imajo? Moram rect, da se je men kar mal odleglo, ko slisis, da je vse ok, ceprav nisem do pegelda vedela, da mi bodo tudi to merili.
Jaz se pa redim zaradi vecjega vnosa hrane user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  ahhh ja, na sreco imamo rok tok super, da bo pol veliko casa za hodit, soncka za gibanje v naravi user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr_enamami, upam, da pocajtas zgago in ortopeda, ni nic lustno. Meni se pojavlja edino bolecina desno spodaj, vcer nisem vedla, ce bom z malce prisla nazaj v sluzbo user posted image  sodelavka mi je rekla, da naj bi bila to sramna kost, da naj si grem kupit pas za nosecnice - kje boli sramna kost, a lahko tud levo in desno, tko kot jajcniki?

Aja punce, ceraj sva kupila "moj prvi album" od didakte za spomin za otrocka na prve mesece, leta.. Ma je prou corti.. res..  http://www.didakta.si/e-knjigarna/product_info.php?products_id=313 v BC so ga imeli znizanega za 1000sit, ampak je zgleda razprodan, tko da sva ga vzela v vale novak. Dobis knjigico, koledarcek in trak za merjenje visine..

Sibam zdaj, pridne bodte papa

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
9.11.2006 7:52:39   
tejčica
Tinaaja, jaz s peko začnem začetek decembra, tako da je tudi za Miklavža že nekaj piškotov narejenih. Medenjaki pa itak zelo dobro stojijo, edini problem če jih narediš prezgodaj je, da do praznikov lahko že čudežno izginejo.user posted image  Sicer pa ti medenjaki meni ne pridejo trdi in ne rabijo dosti časa odležat da so pravi. Samo ne smeš jih predolgo pečt.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
9.11.2006 7:53:25   
anna2007
dobro jutro mamice

čestitke za user posted image  in user posted image

Včeraj sva ležala in gledala TV in če je mož dal roko na trebuhu je lahko čutil user posted image
je bil takooooo vesel.
Če dam jaz, pa nič user posted image

Ampak je res lep občutek, v nedeljo so bili metuljčki, včeraj je bilo že bolj konkretnega.
Sem končno jaz tudi to doživela

Sem že končala s antibiotiki in upam da sedaj je OK.
ne vem če je pomagalo ampak sedaj me ne serbi več in nimam tako ogromno beli tok.

Lp,
anna

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
9.11.2006 7:58:24   
tinaaja
Medenjaki pa itak zelo dobro stojijo, edini problem če jih narediš prezgodaj je, da do praznikov lahko že čudežno izginejo

user posted image user posted image  ja sja to mene skrbi, ker ceprav naceloma nimam neke velike zelje po sladkem, ampak vsakic,ko pridem blizu sladkarij, jih zacne nenadzorovano zmanjkovat user posted image  pa da o kruhu ne govorim - prej nisva skor nikol imela kruha doma, morda cez vikend za zajtrk, zdaj pa je to na dnevnem redu... mah, nocem se prevec sekirat, ampak mal bi se morala v red spravit. sem ravno vcer brala v pusenjakovi knjigi, da od zdaj naprej naceloma moramo malo vec zauzit zaradi bebice - 200-300kcal vec na dan..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
9.11.2006 8:08:58   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
sem ravno vcer brala v pusenjakovi knjigi, da od zdaj naprej naceloma moramo malo vec zauzit zaradi bebice - 200-300kcal vec na dan..

To je pa najmanjši problem! Ekola, pa mam izgovor za sladko.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
9.11.2006 8:31:05   
Naomi
Pozdravljene tapritkane nosecke ;)
Jest mam dons morfologijo, ze komi cakam, najbl zarad tega, ker me neskoncno matra ferbec kaj me ''stoka'' po trebuhu ;))...drgac sem OK, nobenih sprememb in posebnosti, razn mal bl napetga trebuha ;))...
...vse k ste dale morfologijo skoz bravo, vse k maste puncke k ste jih hotle se bl bravo,  pa vse k ste hotle fantke tok bravo k za puncke ;))...
...ANJA...za dr. Premru ti loh povem iz prve roke...je ona moja osebna G, mi tut dons dela morfologijo, mi je ze NS, pa seveda vse umes...je taka prjazna, umirjena profi zdravnica...ne pada ven s ksnimi materniskimi, pove pa vse kar hoces ;)...no, pregled mam ob 11:20, ampak se kr prpravlam, da bova cakala k norca k baje je zmeeeeeeeeeeeeeer ful za cakat ;)...ampak...sam da bo :)...
no, lepo se mejte...k pa kej zvem, se pa oglasim ;)...
papa

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
9.11.2006 10:06:35   
Encijan
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

sem ravno vcer brala v pusenjakovi knjigi, da od zdaj naprej naceloma moramo malo vec zauzit zaradi bebice - 200-300kcal vec na dan..

Tejčica in seveda vse ostale user posted image , glejte, da bo to sladko SADJE in ZELENJAVAuser posted image , to naj bi namreč predstavljalo teh 300kcal več. Jaz piškotov raje nimam doma, občasno kupim kakšne male paketke, ki so kao za moža, in zadnji mesec se tega kar držim, prejšnji mesec pa sem tudi sama večkrat segla po njih (ma, saj se je poznalo!), pa še dišavne piškote sem spekla za možev rojstni dan, ker so nama bili lani tako všeč. Za decembra tako kot že par let nazaj tudi jaz načrtujem peko, letos pa, sploh če bom še doma, upam, da bom vse skupaj res delala umirjeno in "po pameti". Samo ne vem, kako jih bom "skrila" sama pred sabo. Pa saj to nekatere poznate, meni je res najlažje, da ni ničesar doma in da recimo enkrat na teden naredim eno sladico, ki jo potem brez slabe vesti in z užitkom pojeva.

Sicer pa je morfologija tudi za nami, ja, smo bili vsi trije, tudi moj dragi je videl najinega user posted image , samo ni bil tako živahen kot na prejšnjem UZ (NS), smo ga zmotili ravno v fazi mirovanja, pol ure pred UZ pa je delal prevale po mojem trebuhu. Pa saj sploh ni važno, samo da je vse OK, videli smo vse vitalne organe, najlepše srček s štirimi prekati, rokice, nogice, nosek in ustnice... Rezultati pa so takšni (pri 22t3/7): BPD 53, HC 201, AC 185, FL 40, posteljico imam na sprednji strani (a katera ve, kaj to pomeni, babica je zadnjič omenila, da v tem primeru čutimo manj gibov, za kaj drugega pa ne vem), plodovnice je primerno dovolj. Teže ni ocenila, pa tudi MV mi ni izmerila, čeprav naj bi ga mi, saj je G tako napisal na napotnico. Pa se takrat sploh nisem spomnila, da bi rekla, sem res smotana.

V šolo za starše že hodiva in je prav luštno, resda so večinoma tam decemberke, januarke in februarke, ampak nisem edina marčevka, tako da mi ni žal, da sva se odločila za ta termin. Večinoma hodimo v parih, kar me je kar prijetno presenetilo. Tudi z vsebino predavanj sva zaenkrat zadovoljna, saj izveš tudi kaj novega, ali pa dobiš potrditev za tisto, kar že veš. Jaz sem recimo prebrala že kar nekaj literature na to temo (nosečnost, porod, nega novorojenčka), za moža pa je večinoma vse novo,  čeprav je "moje" knjige in revije tudi že prelistal, ampak za kaj več pa še ni bilo časa. Nakupovati tudi še nisva začela, ampak bo kar treba začeti prej, saj je treba toliko vsega, no, najbrž kakšnih večjih nakupov pred novim letom le ne bo, pa morda še kaj dobiva od prijateljev, se bo počasi potrebno pozanimati...

Lp, Encijan

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
9.11.2006 10:18:22   
Tekica
Pozdravček vsem,

sedaj dvakrat na teden hodim v službo, drugo delam od doma. In ker to pomenita dva cela dneva v Kopru, sem po prihodu domov, samo še za vodoraven položaj.
Boni3, kaj bi jaz dala za spanje na trebuhuuser posted image , pa če me že malček ne brca, me pa mož, da ga ne smem poležat - otroka, ne nejga, po možu se čisto rada podim ...
Ja, pa malo spolno nenasitna postajam user posted image user posted image , mi paše bolj ali manj vedno ... Mož pa v službi user posted image , no ne ves čas user posted image user posted image user posted image .
Sicer pa ponoči ne najdem pravega položaja, podlagam si noge, hrbet, trebuh, pa nekaj časa gre in se potem spet obrnem ...

Obalke, prav rada bi se vam pridružila v petek v Triglavu (a tud na tortici) user posted image , pa pridem šele v torek spet nazaj. Bomo že enkrat, uuupam.

Sicer pa Tejčica, hvala za lepe želje, ja, upam, da bo glukoza ok, mi je pa tudi moj dragi rekel, da en košček čokolade pa smem na dan. user posted image  On pa zraven mene poje celo user posted image  Ampak, saj, napad lakote sem itak dobila, ko sem brala tvoje recepte user posted image  In vidim, da res dam kaj tako mimogrede v usta, potem se pa čudim ... Predvsem doma, v službi imam polno drugega dela user posted image

Aja, še moj PDP, je rekla G pri morfologiji, da se nama pa za 1t res ne splača spreminjati PDP in da ostane 15. 3., torej, bomo videli, kdaj bo naš dojenček nared.

In še vprašanje za vas vse? A delate veliko z računalnikom? Meni dojenček po celem dnevu v službi doma dobesedno znori, tako da ne morem več in raje vse skupaj ugasnem.

Pozdravček vsem

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
9.11.2006 11:19:50   
Sibil_
Pozdravček!

Tekica kdaj pa ti lahko prideš?Saj mi lahko izberemo tudi kakšen drug dan za srečanje, samo v torek Tejčica ne more, če se ne motim.OStalim pa mislim da je vseeno, no vsaj meni je.Sicer jutri se dobimo-upam da nas bo čimveč.user posted image

Jaz sem tudi začela spat z blazino med nogami in je kar nerodno, sploh ko se moram valit sredi noči na wc.Eh ja, bo treba potrpet, ni druge.Me pa full bolijo vezi, ampak mi je to že napovedal ginekolog, ker se v tem obdobju baje najbolj širijo in je logično, da bolijo.user posted image

Kislina me tudi matra, ampak večinoma zvečer.In potem imam problem ker ne vem kaj jest, po sladkem me žge, po slanem tudi, skratka nimam pojma.Najhuje je pa če jem sadje zvečer, mi sploh ne paše.Kako vi to rešujete?Jaz namreč tablet ne bi, če ni nujno potrebno-beri se mi že meša od bolečin.

Komaj čakam naslednji pregled, imam občutek da zdaj računam samo kdaj bo naslednji pregled, pa naslednji uz itd.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
9.11.2006 11:28:46   
Tekica
Kukuc, Sibil, no, torek ali sreda, bolj ali manj skozi ves dan, edino v torek zjutraj imam vaje, v sredo popoldne pa predavanje, pa ne morem špricat, ker ponavadi študentje opazijo, če ni nikogar pred tablo user posted image

Bomo že, jutri pa uživajte!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
9.11.2006 11:55:12   
draja
Pozdravljene!

Jaz pa dane skar lebdim po zraku, saj je morfologija za nami in je vse OK!!!! podatkov zdaj ne morem prepisovati iz materinske knjižice, ker sem v službi user posted image .

Skratka vse je v redu, mali ima vse mere za 5 dni večje, tako da upam, da bo tudi na svet pokukal malo prej.

Pa za spol sva tudi izvedela, čeprav ni 100 % točno, in sicer zgleda da bo user posted image ! Saj to bi lahko vedela, ko pa sem tako za fanta navijala user posted image .

Ne bom pa nikoli v življenju pozabila tega občutka, kako sem vedno hotela in bila tudi 100 % da je fant, ko pa je rekla, da najverjetneje da je punčka, pa sem bila v trenutku najsrečnejši človek na svetu, kot da bi si od nekdaj želela samo punčko!! Tega se res ne da opisat. Moj možme je samo gledal, ko sva hodila proti službi ko sem bila tako navdušena, da je pupa, prej pa samo o fantku govorila.

Čestitam tudi vsem ostalim za uspešne preglede! Pa en poljubček vsem! (joj kako je danes en lep dan user posted image )

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
9.11.2006 11:57:11   
draja
Aja, sem pozabila napisati še, da nimam gestacijskega diabetesa in da je kri tudi OK, voda prav tako, tudi toksoplazmoze nimam. Skratka vse je tako kot mora biti!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
9.11.2006 12:30:31   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

Tejčica in seveda vse ostale user posted image , glejte, da bo to sladko SADJE in ZELENJAVAuser posted image , to naj bi namreč predstavljalo teh 300kcal več.

Encijan, ne mi ga ti zdej s sadjem in zelenjavo biksat, če pa rabimo kalorije.user posted image  Je pa tudi mene kar malo strah koliko kilc mi bo veseli december prinesel. Ne vem kako se bom bremzala, običajno mi v tem času to NE uspeva.user posted image  Encijan, pa super za morfologijo.user posted image

Naomi, dobro opravi danes.

Tekica, če si 2x na teden v Kopru se bomo pa naslednjič tako za kavico dogovorile, da še tebe spoznamo.user posted image  Glede dela z računalnikom...jaz zaradi službe nisem ne vem koliko za računalnikom, največ časa sem gor zaradi RR-ja.user posted image

Sibil, kaj z donatom si že poskusila kislino umirit? Sicer pa Rupurut ne škoduje. Jaz sem ga v prvi user posted image  kar dosti pojedla, ker mi je kislina ful nagajala in mi drugo ni pomagalo.

Draja, user posted image  za morfologijo. Pa super da so vsi izvidi bp.

Jaz sem pa danes FRAJ!!!!! Uf kolk to paše.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
9.11.2006 12:35:21   
tinaaja
user posted image Cestitke za ze uspesno opravljene preglede user posted image  Naomi - sreco tudi tebi in Anji.

Jaz delam za racunalnikom ene 10ur na dan.. zadnjih par let user posted image

Danes sem na sestanku nase skupine v sluzbi povedala uradno, da cez dva meseca grem za kaksno leto.. pa me cez tri minute vprasa sodelavec zraven men: kam pa user posted image  sem mu rekla v Mama d.o.o.user posted image user posted image user posted image  Pol mu je celo potegnilo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
9.11.2006 13:19:27   
*sonchek*
ojla user posted image

TEJČICA hvala za recepte - sem se odločila, da se  bom tudi jaz lotila peke medenjakov user posted image

Naš user posted image  je pa včeraj kolcal user posted image  Najprej sploh nisem vedela točno kaj se dogaja - na spodnji strani trebuha se je nekaj premikalo (ne tako močno kot brcike ali obračanje) - na istem mestu, kakšnih 5 minutk. In sva z možekom zaključila, da se mu/ji verjetno kolca user posted image  Se je prav lepo videlo na trebuščku user posted image

Glede merjenja MV bom pa na naslednjem pregledu vprašala g. kako je s tem in če mi misli tudi to kaj pogledati. Včasih mi gre že prav na živce, da jo moram jaz opominjati na kaj naj bo pozorna in ker je to moja prva nosečnost, še sama nimam pojma na kaj vse moram biti pozorna user posted image   Še dobro, da imam vas in RR user posted image

Čestitke vsem za uspešno opravljene morfologije, tebi naomi pa uspešen pregled danes user posted image  

S spanjem in zgago imam pa tudi jaz težave. Zdaj sem se vsaj navadila, da se ponoči počasi obračam in vstajam, ker me je že nekajkrat uščipnilo v trebuhu user posted image  Proti zgagi pomaga donat, ampak meni tako smrdi, da ga sploh ne morem pit user posted image  Kilce so pa tudi začele rasti - joj, kaj šele bo, ko pa je pred nami december in vse dobrote user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
9.11.2006 13:55:08   
Tekica

Tekica, če si 2x na teden v Kopru se bomo pa naslednjič tako za kavico dogovorile, da še tebe spoznamo.user posted image  Glede dela z računalnikom...jaz zaradi službe nisem ne vem koliko za računalnikom, največ časa sem gor zaradi RR-ja.user posted image

No, velja, super!user posted image user posted image user posted image
Zdaj grem pa malo na sprehod in nekaj skuhat.

Tinajaa in - po 10 urah otrok kaj bolj brca? Moj je res, kakor bi rekel - dej, dost mava oba, ne sam jaz user posted image
Sonchek - ne skrbi zaradi merjenja MV, sama sodelujem v raziskavi, sicer mi ga pa moja G tudi še ni merila po tretjem mesecu: nekateri G imajo vedno opraviti še ginekološki pregled, drugi pa samo na začetku (do konca 3. meseca) in potem zadnji mesec ali dva, ko se pripravljamo na porod. Verjetno nisi omenila nobenih težav z bolečinami ali kakšnim pritiskanjem, pa se niso silili, ker je preiskava tudi zelo neprijetna. Meni jo je v KP naredil dr. Miloševič in prvič na gin. pregledu sploh sem imela občutek, da me boli, ne prej ne pol me ni nikoli. Tko da ... Je že bolj fajn gledat uz, pa trebušček gladituser posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
9.11.2006 14:21:12   
tinaaja
Tekica, kater pregled boli - merjenje MV? To je UZ- vaginalen, boli nic. Vsaj men je tko naredila. Imam  pa sliko svojega MV user posted image user posted image user posted image , nima pojma zakaj sem jo dobila. Sva kar nekaj casa ugotavljala kaj je na sliki, pol sem sele po izmeritvi ugotovila, da je to MV.. svasta

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
9.11.2006 15:10:33   
thaiss
Pozdravljene,

ker berem, da boste vse pekle biškotke itd se jaz priporočam za pokušino user posted image  user posted image . Raje papcam kot packam za štedilnikom!! Tako da ne pozabit name!!! user posted image

Čestitke vsem za uspešne preglede, mene čaka šele čez 14 dni, se mi zdi da je to še full daleč. Sicer pa sem danes  user posted image 23t!!!
Danes ponoči okoli 4h sem šla na wc in ko sem se nazaj v postlo ulegla user posted image  ni dal mira. Takih akrobacij user posted image  še ni izvajal, tako da sem bila še eno uro budna; nikakor se nisem mogla naštimatuser posted image ....

Tejčica ti pa kr uživaj danes user posted image  user posted image
Jutri zjutraj na kavici, Tekica ti pa nam sporoči kdaj se nam lahko pridružiš!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
9.11.2006 15:17:20   
draja
Joj tinaaja, ta je pa res dobra, da imaš doma sliko svojega materničnega vratu. Sem se prav nasmejala user posted image . No, meni ga je tudi merila samo na prvem pregledu po tem pa ne več, pa ji zaupam, da ga bo že ko bo čas za to. Sicer pa sem tudi jaz vsak dan minimalno 10 ur pred računalnikom, pa zaenkrat mala brca bolj dopoldne, potem pa po moje obupa in zaspi, saj ve da mami še dolgo ne bo šla domov user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
9.11.2006 15:23:12   
soncek78
user posted image  Hello user posted image  in user posted image  !

Čestitke vsem za opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image ! Mene še čaka morfologija naslednji teden. Sem pa že nestrpna.

Danes user posted image  smo stari 21t.... ma je lepo. user posted image  

Obalke, jutri mi ne bo uspelo priti na user posted image  in sem malo user posted image . Pa kaj čem. Se vidimo v torek na telovadbi. Po user posted image  me šele danes malo bolijo mišice, ma čisto malo.

Lepo se imejte in božajte bušije.

user posted image  Sončen pozdravček in user posted image  vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
9.11.2006 15:24:38   
*sonchek*
tinaaja še celo sliko MV imaš???? joj, že vidim, kako se bom spravila na svojo g. na naslednjem pregledu! user posted image  No ja, pregled imam šele 4. 12., tako da si bom kar seznam napisala kaj vse jo moram vprašat in kaj vse mi bo morala pogledat user posted image  

Drugače pa sem danes (končno!) spala celo noč. Ponavadi sem se tako nerodno obračala v spanju, da sem se ves čas zbujala, pa še trebuh me je čudno tiščal... user posted image  pa je čez dan kar priden, zvečer pa na polno izvaja svoje akrobacije - joj, ko bi lahko videla kaj počne v trebuščku user posted image  V službi ponavadi brcne samo vsake toliko časa - da me opozori, kje je user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
9.11.2006 15:52:37   
tinaaja
JA sliko MV imam.. user posted image  
Moja gegica pa ne vem po kom se je vrgla, midva sva oba jutranji ptici, puni pa se prebudi sele popoldne zvecer, saj me pozdravi tudi cez dan, ampak piruete izvaja pa bolj aktivno pop in zvecer user posted image  Ampak vazno je, da jih.. Vsaka brca je visek mojega dneva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   [Brisano sporočilo]
9.11.2006 16:38:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
9.11.2006 17:26:58   
*sonchek*
Joj punce, take skomine ste mi naredile s temi piškotki in ostalimi dobrotami, da sem šibala iz službe naravnost domov za štedilnik in naredila skutni zavitek z višnjami user posted image Zdaj se ravno peče...

Aja, pa jaz imam tudi posteljico spredaj in zato tudi verjetno brcik toliko časa nisem čutila user posted image Kakorkoli, važno je, da  mali/a user posted image zdaj zganja vragolije in da čutim vsak njegov/njen premik user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
9.11.2006 18:05:17   
tinaaja
Ja, mene je moja G posebej opozorila, da posteljica spredaj lahko pomeni, da kasneje (kaksen teden) zacutis user posted image . Vidljivost na UZ je bila bp. Cutim pa mojo pikico ma povsod, nizko, visje, levo, desno,... Ampak tko na izi, nic boli, bolj kot dotik od znotraj, kobacanje... lustno user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?