|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
15.11.2006 17:15:06   
dolgolaska
ŽABIKA...na seznamu lahko pri meni dodaš  user posted image !
Me pa nekaj zanima,vse tiste katere veste kaj nosite pod srčkom....a vam je na tej karti kazalo pravilno?
http://www.mama.si/?menu=A200
...meni ni..meni tam kaže user posted image  
v pon. pa sva videla premoženje našega malega sončka!

LEYA...ne se obremenjevat z tem...itak da je vse ok z tvojim user posted image !

...vse nove dobrodošle  !!!

...vsem  user posted image   za dobre in uspešne preglede!

...me neki zanima,sem že pozabila katera je to napisala....neka blazina za spat...v Harveyu al kje žeuser posted image ....kakšna je bila cena in kako se temu reče????!
Hvala za odgovore...si bom morala tudi jaz nekaj takega omisliti,pa mislim da sem nekaj takega videla v Arielu,cena pa je bila mislim da okoli 13.000,00sit,pa ne vem ,če je to to!
Me zelo boli križ in malo kolki,a mi bo ta blazina kaj olajšala bolečine?????
Pa še nekaj...a ima katera probleme z krčnimi žilami?????
Jaz jih imam,me noge full bolijo in žile so mi še bolj skočile ven,pa ne vem kaj naj naredim,da bom to ublažila,nebi rada imela po porodu noge kot tetka pri 60-ih!user posted image

Imejte se lepo in božajte svoje bušije!

LP!user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
15.11.2006 17:16:32   
dolgolaska
POCKA...kdaj imaš 3 d UZ v Postojni in koliko časa boš takrat nosečka?????
.....a gre še katera na 3D UZ????

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
15.11.2006 17:28:12   
tinaaja
Me pa nekaj zanima,vse tiste katere veste kaj nosite pod srčkom....a vam je na tej karti kazalo pravilno?
http://www.mama.si/?menu=A200

Meni ne kaze enako

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
15.11.2006 17:40:50   
MoonEve
Eno vprašanje (sem pisala moderatorki na RR, pa ni bilo odgovora): kaj prekopirate v profil, ko želite dodati trakec za odštevanje dni do poroda? Sem poskusila vse tri variante, ki jih teli ticker generatorji ven vržejo, pa je vedno kazalo le zapis html naslova. user posted image Imam pa doma pc in maca, pa mi na nobenem ni prav delalo.

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

Neposredna povezava do sporočila: 2629
15.11.2006 17:59:06   
pocka
Dolgolaska, 3D UZ imam 5. decembra in bom takrat v začetku 28. tedna. Komaj čakamuser posted image !

Tiste karte so bolj tako za hec. Meni sicer kaže user posted image in tudi G je rekel, da bo user posted image , ampak ni še čisto siguren.

LeINA
, ne skrbi, vse bo v redu!!!user posted image

MoonEve, za trakec, se mi zdi, da sem jaz skopirala vse kar je v drugi varianti in prenesla v Moj profil v okence dodaten opis. Upam, da sem ti kaj pomagala.

LP, Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
15.11.2006 19:18:21   
kresnička
Pozdravljene!

Ta teden imamo tako norišnico, da sploh nimam časa za računalnik sesti.
V ponedeljek smo imeli morfologijo. Imela sem prav dolg uz, ker smo najprej navadno gledali, potem pa še 3D.
Z bebijem naj bi bilo vse uredu, obrazka pa ni hotel ravno kazati, se je vedno skril.
Aja, bo pa še tretji user posted image . Tako ali tako noben več ni pričakoval, da bi lahko bila punčka user posted image .
Sem hotela prijateljico nahecat, da je punčka, pa je rekla, ha ha, misliš, da ti verjamem? user posted image
Drugače pa pridno raste, na začetku je bil par dni manjši, sedaj pa je že en dan večji.

Čestitam tudi vsem drugim za opravljeno morfologijo.

Glede imena, pa mislim, da imamo že kar nekaj časa izbrano.

Lp

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
15.11.2006 19:39:23   
MoonEve
Woohoo, uspelo mi je :) Ne vem pa kako se to pri vas vidi, pri meni na macu vse raztegne, tako da je forum čisto različnih oblik, tekst je pa stisnjen nekam v desno v stolpec. Bo že..

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu kresnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
15.11.2006 19:41:54   
*sonchek*
MoonEve prav lepo se vidi - še tvoja slikca je zraven user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 19:59:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
15.11.2006 21:44:08   
Barči78
Ojla,
No, zadnji čas, da sem si vzela nekaj časa, da vas pozdravim. Moram rečt, da sem postala kar malo lena, služba mi vzame pol energije, potem pa še mala 40 %, ostalih 10  pa porabim zvečer, ko ležim na kavču in čakam, kdaj me bo dojenček brcnil. Moram rečt, da se mi včasih kar zdi, da premalo brca, ali pa sem samo tolko aktivna čez dan, da nisem pozorna na brcike. Sicer pa včasih prav lepo valovi trebušček, ampak res kadar se umirim. Sicer pa verjetno še nima tako močne brce, da bi me prestavil. user posted image  Kako smo nestrpne.
Kar ne morem verjetni, da je jutri že 24 tednov, res gre hitro, prov fajn. Morfologija je uspešno za nami, v vseh merah je bil dojenček večji za en dan, trebušček pa ima večji za en teden. Rad papca. user posted image  Za spol nismo vprašali, ker me niti ne zanima. Ja, pridobili smo pa že celih12 kg.user posted image  Sploh nemogoče, ni mi jasno, tako, da sem med drugimi zdravnico prosila, da mi izmerijo sladkor, no pa ga imam le malo čez 3, kljub zaužitemu ˝cukru˝. Fino. Ja, moj obseg trebuuuuha je že celih 103 cm, res pridno raste, sem dala eno slikco v album, prava žogica sem že.

Čestitke vsem za user posted image  in user posted image .

Zdej grem pa na kavč pustit preostalo energijo.

Se slišimo še kaj.

Pa mirno nočko.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
15.11.2006 22:17:05   
Anonimen
LEYA, nič paničarit zaradi mehurćka. Tudi meni se an moji morfologiji ni videl, ker je pač mehur tak dinamičen organ, ki se polni in prazni. In očitno je naš dečko ravno lulal in se nič videlo. Čez teden dni sem potem imela zopet UZ in takrat se je pa že videl. Boš videla, da je vse v najlepšem redu.user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
16.11.2006 8:22:12   
urla
Dobro jutro!

Najprej glede notranjih organov malčkov. Ko sem bila 1. noseča, G ni videla želodčka. Me je že pripravila, da se bo otrok rodil brez ali z zelo slabo razvitim. No z njegovim želodčkom hvala bogu vse OK, le malo bolj pozno se mu je razvil.

Sem imela pa celo štalo prejšnji teden. Trebuh mi je otrdeval kak teden, in ko je to postalo že boleče in moteče, sem le poklicala G. Takoj mi je povečala dozo magnesola na 4 na dan in mi rekla, da če v roku deva ne bo OK, naj grem takoj v porodnišnico. No pa je bilo malo bolje, vendar je trebuh še vedno trd. Sicer imam danes pregled in bo vidla, če sem se slučajno kaj odprla. Upam samo, da me ne rukne na bolniško, ker se mi bo doma zmešal.

Drugače imam pa danes tak glavbol. Sem že ob 4 zjutraj vzela en lekadol, ker je bilo neizdržno. No sedaj še kar boli in boli.

Upam, da se vam kasneje javim z boljšimi informacijami.

A ja še to, ali se pri punčki kaj vidi na UZ, ker baje, če se lulček ne vidi, to še ne pomeni, da je punčka. Nekje sem zasledila, da se baje tudi ženski organi vidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
16.11.2006 8:35:52   
tinaaja
A ja še to, ali se pri punčki kaj vidi na UZ, ker baje, če se lulček ne vidi, to še ne pomeni, da je punčka. Nekje sem zasledila, da se baje tudi ženski organi vidi.

Vidi se "žemljica" user posted image user posted image user posted image

Upam, da danes dobro zrihtas!!! Drzi se.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
16.11.2006 8:41:09   
soncek78
Hello user posted image !

Vidim, da ste zelo aktivne...in kar naprej čvekate...Se hecam!!!

No danes imamo 22 t, ma kako čas hitro teče. In jutri imamo morfologijo. Sem že nestrpna... mali naš user posted image  sonček brca predvsem zjutraj.

Čestitke vsem za opravljene preglede in dopolnjene tedne...

Božajte user posted image   bušije in cartajte se kolikor se le da!

user posted image  pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
16.11.2006 9:14:55   
freya
Ojla!

user posted image vsem za dobre preglede in dopolnjene tedne!
Mi bomo pa jutri stari 25t. Se mi zdi že veliko, če samo pomislim, kako so na začetku dnevi počasi minevali.

Za spanje že kakšen teden uporabljam blazino za med noge. Sem kupila od Odeje eno tako podolgovato in zaokroženo ortopedsko blazino, jo bom kasneje lahko uporabila tudi za pod vrat na kakšnem kavču. Stala je nekaj čez 4.000 SIT. Pa pomaga. Me pa od stalnega ležanja na boku ponoči začenja boleti spodnja stran, zgleda da se premalo obračam user posted image .

Za kg moram potrkati, se zaenkrat kar dobro držim (+6kg), me pa malo stisne, ko se potipam (obloga na trebuhu, da o celulitu na ta zadnji niti ne pomislim user posted image . Ne vem, kdo bo tega dol spravil.) Mali niti ne brca več toliko na ven, se mi zdi, da bolj dol na mehur in noter v trebuh. Pa skoz prevale dela ali nekaj podobnega. Ampak, važno je, da miga in da ga čutim.

Pazite nase!

PDP 2. 3. 2007

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
16.11.2006 9:26:26   
urskas
Hojla,

Pri nas je tale kitajska karta dvakrat pokazala pravilno. Ja pri UZ se pri punčkah lepo vidi žemljica, vendar je vse odvisno, v kakšnem položaju je otroček, in koliko tednov ima.

Sama sem bila v torek (23t 5d) na 3d Uz v Po. in sem še vedno zelo impresionirana. Vse se je tok lepo vidlo, obrazek, nosek, rokice, žemljica, mencanje očk, zehanje itd.
skratka super in priporoča.

Pozdravček vsem,
urska

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
16.11.2006 11:17:04   
*sonchek*
Jutro user posted image

Evo, nekako sem se opogumila, poklicala dr. Strahovo (ki je že dobila 3D UZ) in se naročila za UZ v decembru (na srečo ima še velik prostih terminov). Z možekom sva se sicer odločila, da na 3d UZ ne bova šla (ker ne bova sprašeala za spol), tako da ga moram zdaj "prepričat" da ni nič narobe, če bova imela kakšno sliko user posted image  več. Me prav zanima kako bo reagiral...
Drugače pa nič novega - še vedno se ubadam z zgago (peče ko sam user posted image ), user posted image  pa se mi zdi zadnje čase zelo miren user posted image  Nekajkrat na dan (sicer vedno močneje) brcne, ampak nimam pa več občutka, da se premetava notri. Aja, pa z jedilnika moram počasi črtat sladkarije, ker sem že pravi odvisnik, povrh vsega pa kilogramčki kar rastejo... user posted image  

urskas boš prilimala kakšno slikco z UZ v album? user posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
16.11.2006 12:02:11   
sezam
Ta karta meni točrat kaže isto, kot mi je napovedala G, v prvo mi jr tudi kazalo user posted image , pa imamo user posted image  (Na UZ v prvo nismo vprašali).

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
16.11.2006 12:40:30   
urskas
ja sonček veš da bom, samo cajt si moram najt. Najbrž čez vikend.
Sicer pa sporočim.

a kej veš koliko stane 3d UZ pregled pri Strahovi

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
16.11.2006 12:41:09   
draja
Meni ta karta kaže punčko, kar so mi tudi (sicer še nezanesljivo) napovedali na UZ. 100 % bom lahko potrdila, ko naše dete prikuka na svet.
Naši pupi naj bi tudi g. videla nekaj kar bi lahko bile sramne ustnice, ampak je poudarila, da to ni zanesljivo. Verjetno bi se na 3D UZ to veliko bolje videlo.

LeINA ne sekiraj se in držim pesti, da odkrijejo da s posteljico ni nič resnega narobe.

Kr_enamami, meni še vedno ne uspe poslati zasbnega sporočila. Karkoli kliknem mi blokira. sem poskusila vse variante. Sem pa zaposlena v podjetju, ki se ukvarja z dodatnim pokojninskim zavarovanjem in sem bolj specializirana za ta področje (saj veš, vsak obvlada eno področje, ostala pa samo kar na splošno zveš na faksu). Vseeno bi ti rada kaj več poslala na zasebni pa sem očitno preneumna in mi ne uspe user posted image .

Vsem, ki se slabo počutite želim, da čimprej zrihtate in čim bolj uživate v nosečnosti (saj tudi mene kar naprej pestijo neke težave, bolečine, krvavitve iz nosu,...).

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
16.11.2006 12:54:52   
A-N-J-A
Evo mene z morfologije!Vse bp,še vedno je user posted image .Ful lepo se je vidu obrazek in vse ostalouser posted image .Mere našega fantina pa so:
tedni:21 6/7
GV 54
HC 196
AC 165
FL 35

Pozabla sem rečt za slikco tko da je nimamuser posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
16.11.2006 13:03:45   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: urskas

ja sonček veš da bom, samo cajt si moram najt. Najbrž čez vikend.
Sicer pa sporočim.

a kej veš koliko stane 3d UZ pregled pri Strahovi

Super - komaj čakam, da vidim slikce user posted image
Drugače pa naj bi bil 3D UZ 12.ooo sit - kar mislim, da je najceneje za LJ oz. okolico user posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
16.11.2006 14:15:37   
dolgolaska
URSKAS...jaz pa grem 4.dec na 3d v Pos.
Koliko časa pa je trajalo?
Pa na cd so ti posneli in slikico si kakšno dobila?????
Jaz bom takrat noseča 1 dan manj kot 25 tednov,upam,da se bo vse lepo videlo!

Vsem čestitke za uspešne preglede in dopolnjene tedne!!user posted image

LP!user posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
16.11.2006 14:32:05   
Dajadada
Meni je tudi karta pravilno napovedala user posted image .

Danes sem šla dati vodo v laboratorij, ker sem mislila, da imam pregled pri G že v ponedeljek, potem pa vidim, da ga imam šele 27.11. Čisto sem zmedena zadnje čase. V službi je toliko dela, da samo na to mislim ves čas, potem pa za mojega user posted image  ni časa. To bo treba nujno spremeniti.

Sva pa včeraj z mojim dragim sestavljala omaro v naši bodoči sobici, kjer bomo za začetek skupaj, potem se pa midva umakneva nazaj v spalnico. In je bilo ful, ful luštn. Čeprav sva šla spat šele ob enih ponoči in sem bila zjutraj koma. Pa še ful muzike za otročke sem dobila in sem si jo naložila na računalnik, tako da bo imel mali kaj poslušati. Nekaj pa le naredim zanj, a ne.

Glede blazine jaz zaenkrat uporabljam kar navaden povštr, ker si nočem še teh stroškov delati. Če bo pa res kriza, bo pa treba poseči po kakšni bolj nosečkam prirejeni blazini.

Neposredna povezava do sporočila: 2649
16.11.2006 14:47:03   
urskas
Dolgolaska, jest sem bila pri dr. Merlo v Postojni. Pregled je trajal skoraj eno uro. Ja prav ste prebrale. Bilo je tudi več kot očitno, da je pri tem G. to neka nova stvar, ker se je malo zakompliciralo pri snemanju na CD. Zato je tudi trajalo tako dolgo. Meni sicer ni bilo prav nič težko gledat pikice toliko časauser posted image . Ostalimuser posted image  v čakalnici, pa najbrž ni bilo tako fajn.

V prvem delu je naredil kompleten morfološki pregled z nekaj detajli  3d ter mi sprintal nekaj slikic. V drugem delu se je malo blj posvetil 3d.
Ampak kaj, ko se mu ni snemalo na CD. Potem je rekel če hočem priti še enkrat žez 3 tedne, pa sem rekla da smo tokrat vidli dovolj, da ne bi. Potlej me je še enkrat posadil na stol in še enkrat posnel kratek filmček na CD. Tokrat mu je uspelo posneti 10 minut.  Na CD-ju na žalost nimam slikic, zato še niso v albumu.

Za vse sem plačala le 1000 SIT (samo za dve sliki). Drugače pa pri njem takšen pregled stane 15.000 s CD vred.

Jest sem v glavnem ful zadovoljna. Malauser posted image je luškana, malo sramežljiva, vendar nagajiva, tako da slike niso ravno filmske user posted image .

Sonček, ja 12.000 je res najcenejša varianta za 3D UZ. Če bi prej vedla, ne bi šla tako daleč. Ampak konec koncev sem ceneje prišla čez user posted image .

LP, urska

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......