Barči78
|
Ojla, No, zadnji čas, da sem si vzela nekaj časa, da vas pozdravim. Moram rečt, da sem postala kar malo lena, služba mi vzame pol energije, potem pa še mala 40 %, ostalih 10 pa porabim zvečer, ko ležim na kavču in čakam, kdaj me bo dojenček brcnil. Moram rečt, da se mi včasih kar zdi, da premalo brca, ali pa sem samo tolko aktivna čez dan, da nisem pozorna na brcike. Sicer pa včasih prav lepo valovi trebušček, ampak res kadar se umirim. Sicer pa verjetno še nima tako močne brce, da bi me prestavil. Kako smo nestrpne. Kar ne morem verjetni, da je jutri že 24 tednov, res gre hitro, prov fajn. Morfologija je uspešno za nami, v vseh merah je bil dojenček večji za en dan, trebušček pa ima večji za en teden. Rad papca. Za spol nismo vprašali, ker me niti ne zanima. Ja, pridobili smo pa že celih12 kg. Sploh nemogoče, ni mi jasno, tako, da sem med drugimi zdravnico prosila, da mi izmerijo sladkor, no pa ga imam le malo čez 3, kljub zaužitemu ˝cukru˝. Fino. Ja, moj obseg trebuuuuha je že celih 103 cm, res pridno raste, sem dala eno slikco v album, prava žogica sem že. Čestitke vsem za in . Zdej grem pa na kavč pustit preostalo energijo. Se slišimo še kaj. Pa mirno nočko.