|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.11.2006 6:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: Februarčice
8.11.2006 9:00:56   
malecka_mateja
dobro jutro!
evo punce sem se že prijavila na materinsko šolo v bistvo sploh nerabiš nič!amapk samo prideš tja in je to to jaz začnem 6.12  ob 18 uri se začne v zd-vošnjakova!
kolumbo nič se ne sekiraj boš pač decembra hodla sej ni panike!
no kaj naj vam še napišem nič pametnega da je zelo lep dan in da grem počasi malo ven ker morem k osebnemu zdravniku za bolniško in da bo prav fajn na tem sončku!
no lepo se imejte!uživajte
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 927
8.11.2006 12:07:27   
LuLu
malecka_mateja, a je določeno število nosečk, ki se lahko prijavi? Sem malo razmislila, pa bi meni tudi najbolj odgovarjal december, januarja bom že prava žogica user posted image
Tak, da je velika verjetnost, da se bom tudi jaz takrat prijavla. Torej to so štirje obiski, enkrat na teden? Si kaj novega zvedla ob priajvi?

Neposredna povezava do sporočila: 928
8.11.2006 12:13:33   
malecka_mateja
ne ni določeno! ja štiri predavanja enkrat na teden za uro se dogovarjamo če katera nebi mogla! ti samo 6.12 v sredo ob 18 uri prideš v šesti štuk in je to to!nič drugega!sploh te ne zapiše ko se prijaviš ker se ne rabiš sam prideš tako da če ne pa se danes začne tudi ob 6 popoldne!ampak jaz grem decembra! nič novega nisem zvedla je rekla da se bomo o vsem pogovorili na prvem sestanku!
papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 929
8.11.2006 12:19:22   
LuLu
ne vem zakaj imam tak občutek, kot da bi morala priti v trenerki in primerni obutvi... user posted image  me vest peče, ker se že štiri mesece pripravljam na telovadbo za nosečke, pa nič od mene
Danes sigurno ne grem, ali december, ali pa januar, mi je pa 6.12. še najboljše... ma, ne bom komplicirala, veseli december je pravi mesec za to... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 930
8.11.2006 13:14:02   
malecka_mateja
te pa ti kr pridi v trenerki in teniskah sam da prideš! no mogoče pa boma kavo spile če boma skupaj hodle na materinsko!user posted image
nič se ne sekiraj najboljše da gremo decembra ker januarja se bomo še samo kotalile s tistimi velikimi trebuhi!user posted image user posted image user posted image
papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 931
8.11.2006 15:53:27   
metuljčica27
Jaz sem tudi danes klicala na Ptuj in je do marca vse polno. Rekla je, da imajo majhen prostor na razpolago, zato je št.odeležencev omejeno.
Torej se vidimo v MB. Torej ne rabim se nič prijavljat le pridem 6.12 in to je to. Aja, kje točno  je ta ZD? Vaju lahko prosim, da mi ena to obrazloži.

Jaz pa sem zoprt ma bolniški. Pred enim mesecom sem bila, sedaj pa ponovno. Pa saj po resnici povedano mi kar paše malo pavze. Ta moj trebušček je že kar opazen,in gibanje je prav tako že tudi omejeno.
Samo razpoloženje se pa je res spremenilo. Nisem več tako občutljiva, kot sem bila. JUPI.user posted image user posted image user posted image  Mislim, da zaradi tega nisem samo jaz srečna. Še je marsikomu odleglo.

Jutri greva po kuhinjo: user posted image user posted image user posted image !

Rekla sem, da bom sedaj, ko sem  doma izkoristila čas in uredila otroško sobo. Ve že imate vse opremljeno.

Joj, kaj pa glede "kinderbet-ov" oz. pojstlic. Ima katera kakšen nasvet?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 932
8.11.2006 16:30:06   
LuLu
http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=vo%C5%A1njakova+maribor&tab=maps

Če prideš po Titovem mostu v center, greš na koncu, Partizanska c. desno, potem spet desno in še enkrat desno. Na zemljevidu je križec za ambulanto, blizu je Sodna ulica in sodišče... tam pa parkirplaci. Kateri vhod točno pa ne vem. To bom jaz tam vprašala... juhuhu se bomo pa spoznale debele deklice user posted image  
kaka kava??? vročo čokolado si bom naročla user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 933
8.11.2006 16:38:18   
malecka_mateja
ma si malo zakomplicirala lulu!ampak ok če vama kaj pomaga takole! ko prideš čez titov most(torej most pri evroparku) zaviješ takoj za mostom ored semafori desno in takoj prva ulica(iz prednostne na stransko) levo in tam naravnost že vidiš zd!parkiraš recimor na plavi coni ker drugje tak ni placa!no vhod je tu ko se pripelješ samo ravno(samo ne gre z avtom) prva vrata nos ej zunaj je taka velika tabla da nemorta zgrešit še štuki posebej pišejo!no greta not v dvigalo stisneta 5 štuk prideta gor potem pa iz dvigala na levo čez hodnik in bosta na desni strani vidle štenge greš en štuk višje in tam je to!no mogoče sem jaz še bolj zakomplicirala!sej vama bodo pomagali!
ok lulu te pa veliko vročo čokolado!user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 934
8.11.2006 16:51:47   
LuLu
user posted image
Jaz sem zakomplicirala ? desno in desno? user posted image  Sem mariborčanka, ampak sem 5 min rabla, da sem skužla tvojo pot... ja še pred semafori na Titovi lahko zaviješ, levo, mimo zaporov in si tam... to cesto redko uporabljam, se mi zdi, kot da je ni, ko po Titovi 100 na uro vozim do Partizanske user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 935
8.11.2006 17:05:37   
malecka_mateja
jaz sem vaju hotla brez semaforov po bljiznjici pripelat no na kratko desno in levo in si tam!user posted image user posted image user posted image sej vem da sem zakomplicirala!eh sej bota našle ti lulu pa tak obvladaš torej!
papa pa se opravičujem da sem zakomplicirala

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 936
8.11.2006 17:40:27   
LuLu
malecka_mateja, kaj je s tvojim avatarjem?

Neposredna povezava do sporočila: 937
8.11.2006 18:00:52   
malecka_mateja
nevem zakaj mi ne gre naložim pa vse ok potem pa nič pa imam isteg akot vedno!hudička?ve mogoče kera zakaj to????

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 938
8.11.2006 20:46:34   
metuljčica27
joj hvala vama za obrazložitev. Pridne! Bom jaz dala za vročo čokolade, OK?

Atiji tudi pridejo zraven, ne?

Malečka_mateja daj povej mi, ti si sedaj na bolniški.?
Pa lahko hodiš naokrog, glede inšpekcije mislim.
Jaz sem slišala za to aktivno bolniško v času nosečnosti. Predvsem zaradi navarnosti v službi, oz za tiste user posted image , ki so na delovnem mestu izpostavljene stvarem, ki bi lahko bile nevarne za njih in njihove user posted image .

Ali mogoče katera kaj ve o tem.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 939
8.11.2006 20:49:50   
BTina
Ojla user posted image !

Najprej en lep pozdrav še iz primorskega konca.
Kolumbo hvala za naslov Traxxovega servisa in bom jutri takoj poklicala in vprašala kako in kaj.

Tudi midva sva začela z materinsko šolo v ponedeljek in jo imava pet tedenov zaporedoma v ponedeljkih in sredah. Danes je bilo predavanje o porodu. Zelo zanimivo in zame tudi zelo ganljivo. Tako kot ste že nekatere napisale imam tudi jaz večkrat probleme s solzicami, še posebej ko gledam fotke, ki prikazujejo kako se rojeva dojenček in kako ga mamica prvič objame user posted image .  Res komi čakam, da bom tudi jaz na tem, samo se bojim, da bo tam okoli poplava solzic. Pa še nekaj sem danes zvedela v materinski šoli, da na PDP rodi le 4 % žensk. Torej pustimo se presenetiti.

Želim vam lep večer....

Neposredna povezava do sporočila: 940
8.11.2006 20:54:29   
BTina
Aja, še Jelenche čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

Sem ful vesela zate, zdej pa pogumno in optimistično naprej!

Lepo se mej in uživaj....

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 941
8.11.2006 22:11:50   
malecka_mateja
ja sej k zdravniku pa moram al ne metuljčica?jaz nebom imela komisije ker delam v domačem podjetju!tako da mam srečo! baje pa obstaja aktivna bolniška tako kot si rekla recimor za tiste ki delajo na rengenu ali pa z kemikalijami... ker je škodljivo za user posted image !
če imaš takšno službo se pozanimaj!
papa

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 942
9.11.2006 9:40:30   
Anonimen
Ojla user posted image

Kako ste kaj? Vidim, da ste že pridne kar se materinskih šol tiče.  Mislim, da se pri nam začne 6.12. in traja po 6 predavanj, kej bolj podrobnega si bom pogledala drug teden, 14.11. ko imam pregled.

Moram vam povedat, da sem toooolk depresivna, da je groza! V službi so same težave, ker s 1.1.2007 preneha moje del. razmerje, in pristanem na zavodu. Dopusta mi ne dajo koristiti, čeprav mi po zakonu pripada, plačali ga pa tudi ne bodo (prav tako regresa ne dobim) pol si pa še zmislijo, da moram tistih cca. 30 minus ur spravit not z nadurami in delom ob nedeljah (trgovine user posted image ) Dopust jim podarim, minus ure not spravim??? Znorela bom!

Pol me pa še moj ne razume! user posted image Pravi naj grem v bolniško, jaz pa nekako nisem za to, ker so pol res same, in ena vsekakor fali. Novo prodajalko začnejo iskati šele decembra, in okoli 15.12. šele pride na uvajanje.user posted image Izkoristili me bojo do konca, če se sama ne zbunim. No, bom še razmislila do drugega tedna, in videla kako se bodo stvari razpletle, pol se bom pa posvetovala z G (tudi glede na moj izcedek, in prekratek MV, krče, križ in vse kar me še matra).

Najhuje je to, da bi že rada bila doma, pripravljala stvari za beebka, se relaksirala in uredila stvari na zavodu, csd, materinsko šolo, prebrala kako dobro knjigo, malo nakupovala za user posted image ... Skratka vse to za kar sedaj nimam ne časa ne volje! In zakaj ne? Ker imam moralnega mačkauser posted image Res ne vem kaj je huje...

Sorry punce ker sem vam zatežila, ampak res se preteklih par dni samo jokam, pa še s svojim dragim se ne morem pogovoriti, ker je jezen ker me tako izkoriščajo. Sej vem da želi le najbolje meni in otročku.user posted image user posted image user posted image

Dost je, se čujemo ko bom malo manj depresivna!

Neposredna povezava do sporočila: 943
9.11.2006 9:53:33   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  (user posted image Žiga ali Jan; user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image           

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
9.11.2006 15:15:12   
Tabali
Čao punce!
Zadnje dni mi zaradi noro velik obveznosti sploh ni ratalo pokukat sem gor, tako da sem se danes mogla prav študiozno lotit branja user posted image .Res ste pridne!!
Kolumbo najlepša hvala za tako podroben opis in nasvete glede previjalne mizice. Tudi sama se bolj nagibam k večji varianti brez banjice, se mi res zdi nekako bolj praktična.
Drugače pa sva včeraj z dragim začela obiskovati šolo za starše in moram povedat, da se nama je vse skupaj zdelo prav zanimivo. Čeprav obstaja veliko literature in smo že veliko prebrali, je nekako vseeno boljši feeling če ti to eden v živo pove in razloži.
Jasna 81- prav grozljivo je to kaj si privoščijo eni delodajalci... od kdaj pa delaš (sorry če sem preveč indiskretna) da še nisi dobila regresa za letošnje leto? Mislim...user posted image , saj vem da je to bolj ko ne splošna problematika te naše "vrle" družbe, samo sem vedno znova jezna, ko slišim kaj takega... Sicer sem pa tudi sama v enem takem filmu, ko mi je vse, kar se službovanja tiče, totalno odveč... Mam pa feeling da delam še več in še bolj kot pred nosečnostjo - so kar malo panični, ker se bliža dan mojega odhoda in kar neki prinašajo ene nove projekte, ki jih je treba zastavit še preden grem. Jao... pa še novo kolegico uvajam, tako da se mi že kar malo trga od obveznosti in odgovornosti. Zadnje čase kar intenzivno razmišljam o tem, da bom enkrat definitivno šla na svoje. Saj si ne delam utvar, da takrat ni nobenih problemov, je pa vsaj to, da delaš zase in si sam odgovoren za tisto kar počneš. Blazno me motijo razno razni izgovori in prenašanja odgovornosti na tistega, ki prvi naleti mimo...
Punce, se opravičujem, ker težim kle gor, ampak... morala sem se spihat user posted image . Danes grem telovadit in bom jutri 100% boljše raspoložena user posted image
Uživajte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
9.11.2006 16:22:43   
LuLu
Jasna81, samo depresije ne... vse se bo uredilo. Najpomembnejše je, da se z dragim razumeš, pa da je z tvojim zdravstvenim stanjem ok. Če veš, da te izkoriščajo v službi, pa dragi ti predlaga dopust... več je vredno doma biti z malo manj denarja nekaj časa, kot pa da ti živce uničijo. Če ti dopust po zakonu pripada, ga izkoristi. Ne daj se...
Ena fali, si napisala... v službi? Pa kaj te to briga, naj se znajdejo, če bi, bog ne daj, imela kakšne zdr. težave zaradi njih, ti noben regres ali firma ne more pomagati.
Naredi to, kar ti paše, če čutiš potrebo po relaksaciji... resno vzemi te potrebe.  Nosečke moramo tudi počivati, to povdarjajo nonstop. Veš, da stres slabo vpliva na bebico.
Sicer boš pa tak na zavodu pristala, si napisala, tak, da nimaš kaj izgubit.
Enega smešnega smeškota ti pošiljam user posted image , da te malo v dobro voljo spravi
user posted image  javi se čimprej, pa brez depresij user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
10.11.2006 7:57:39   
ribicau
Ojla, kle je še ena za potolažit user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Tabali

Mam pa feeling da delam še več in še bolj kot pred nosečnostjo - so kar malo panični, ker se bliža dan mojega odhoda in kar neki prinašajo ene nove projekte, ki jih je treba zastavit še preden grem. Jao... pa še novo kolegico uvajam, tako da se mi že kar malo trga od obveznosti in odgovornosti. Zadnje čase kar intenzivno razmišljam o tem, da bom enkrat definitivno šla na svoje. Saj si ne delam utvar, da takrat ni nobenih problemov, je pa vsaj to, da delaš zase in si sam odgovoren za tisto kar počneš. Blazno me motijo razno razni izgovori in prenašanja odgovornosti na tistega, ki prvi naleti mimo...

Tako kot pravi Tabali, tud jest delam več kot sem prej. Domov hodim tko utrujena, da še doma nič ne naredim in povprečno ob 21ih padem v posteljo in do zutrej me ni. Zato vam sploh nimam časa kej napisat. Zdej je šel pa še moj na zadnjo letošnjo jadralsko regato in pride šele v nedeljo, kr 4 dni ga ne bo, me je pa še to tolk vrgl, da lahko samo user posted image user posted image . Zdej k res rabim enga zraven, ga pa ni. Pol mi pa že vse neumnosti hodjo po glavi zakaj si je tolk želel it, pa me skrbi k ne gredo samo fantje, ampak tud punce..... O teh stvareh pa nočem razmišljat, ampak je čist podzavestno user posted image .  

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 947
10.11.2006 8:43:26   
Tabali
Dobro jutro drage user posted image !!!
Joj, samo ne bodite preveč žalostne. Zgleda, da je včeraj bil res en tak moreč dan... Lulu se kar podpišem pod tvoj post - treba je mislit na bebico in nase, denar tudi in res ni vse. Bolj je živeti v miru in z nekaj manj materialnih "dobrin" kot pa skoz bit v nekem pressingu zaradi tam enih v službi. Tako da... Jasna 81, ne daj se!!!  In ne dovoli, da ti pokvarijo veselje pričakovanja!!!
Ribicau, ne skrbi zaradi jadranja... saj vem, da ti je hudo in da rabiš bližino dragega (meni npr. se včasih trga od tega če samo pozneje pride iz službe user posted image , ker enostavno ni ta pravi feeling če si sam doma, posebej pa takrat, ko res rabiš bližino ljubljene osebe). Vzemi to kot priložnost, da se posvetiš sama sebi, si privoščiš nekaj samo zase in boš videla, da bo čas hitreje minil, pa še dobre volje boš, ko se dragi vrne z jadranja user posted image !
No, kot sem včeraj napisala, mi je res pomagala telovadba, pa še zaspala nisem user posted image  (ponavadi pri zadnjem delu telovadbe, ko imamo na programu sproščanje, kar zaspim tam user posted image user posted image ). Punce uživajte, pa fajn martinujte user posted image  (se da tudi brez vinčkauser posted image )!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 948
   [Brisano sporočilo]
11.11.2006 11:00:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
11.11.2006 12:55:41   
Anonimen
Čao punce!

Pri nas nič novega, pregled mam čez dober teden, upam zdej končno na UZ in da še enkrat vidimo spol, tokrat bolj za ziher!
A že vse hodite v materinsko šolo? Pri nas v Trbovljah je pa tole tok bedno uštiman, da bom baje začela šele en mesec pred PDP hodit, pa ker bodo prazniki konec decembra, lahk da bom že sredi decembra šla, če ne pa januarja, čeprov mam 1.2. PDP. user posted image  Bova pa seveda oba hodila, če si bo le lahko tko v službi zrihtal.
Zelo me že drži, da bi mal cotke za user posted image  prala, pa ne smem. user posted image  Je še prekmal, taj sredi decembra pa se bom počasi lotila tega, kajti potem bom le še 6 tednov pred rokom. user posted image  Ne morem verjet, da je za mano že skoraj 3/4 user posted image , še malo pa bomo trije! Resnično trije!!!! user posted image  user posted image  user posted image
A poroda vas je kej strah? Mate kej treme? Jaz morm priznat, da kr, ampak ne bojim se bolečine, sam tko vsega skupi, v paketu, pa da bi le šlo vse kote je treba in da bo user posted image  zdrav! user posted image
A t.i. gnezditveni nagon vas kej matra? Mene kaj pretirano ne, razen to, da bi že kr vse pripravila za prihod malčice. Sicer pa če na pregledu dobim potrdilo, da je user posted image , že naslednji dan šibava v H&M po nekaj cotk, nekaj luštnih kompletkov.
A kako jih boste oblekle za domov iz porodnišnice, kej razmišljate? Jaz tuhtam na dva bodija, ali en bodi in ena benkica, žabe, potem pa mal toplejši kompletek, nogavičke, bombažno kapo in toplejšo čez, pa potem mam tazga luštnega pajaca iz flisa za hladne dni, pa z deknico pokrit do avta. No, sej vožnje od porodnišnice do doma bo le pet minut, tako da se tud avto ne bo orenk pogrel in bo kr z odejco pokrit user posted image . Joj, komi čakam! user posted image  Me kr razganja od sreče!!!! user posted image
Pridne bodte, lepo božajte svoje bušije in počivajte, časa za to mate sam še dva, tri mesece! user posted image

LP user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.