Anonimen
|
Čao punce! Pri nas nič novega, pregled mam čez dober teden, upam zdej končno na UZ in da še enkrat vidimo spol, tokrat bolj za ziher! A že vse hodite v materinsko šolo? Pri nas v Trbovljah je pa tole tok bedno uštiman, da bom baje začela šele en mesec pred PDP hodit, pa ker bodo prazniki konec decembra, lahk da bom že sredi decembra šla, če ne pa januarja, čeprov mam 1.2. PDP. Bova pa seveda oba hodila, če si bo le lahko tko v službi zrihtal. Zelo me že drži, da bi mal cotke za prala, pa ne smem. Je še prekmal, taj sredi decembra pa se bom počasi lotila tega, kajti potem bom le še 6 tednov pred rokom. Ne morem verjet, da je za mano že skoraj 3/4 , še malo pa bomo trije! Resnično trije!!!! A poroda vas je kej strah? Mate kej treme? Jaz morm priznat, da kr, ampak ne bojim se bolečine, sam tko vsega skupi, v paketu, pa da bi le šlo vse kote je treba in da bo zdrav! A t.i. gnezditveni nagon vas kej matra? Mene kaj pretirano ne, razen to, da bi že kr vse pripravila za prihod malčice. Sicer pa če na pregledu dobim potrdilo, da je , že naslednji dan šibava v H&M po nekaj cotk, nekaj luštnih kompletkov. A kako jih boste oblekle za domov iz porodnišnice, kej razmišljate? Jaz tuhtam na dva bodija, ali en bodi in ena benkica, žabe, potem pa mal toplejši kompletek, nogavičke, bombažno kapo in toplejšo čez, pa potem mam tazga luštnega pajaca iz flisa za hladne dni, pa z deknico pokrit do avta. No, sej vožnje od porodnišnice do doma bo le pet minut, tako da se tud avto ne bo orenk pogrel in bo kr z odejco pokrit . Joj, komi čakam! Me kr razganja od sreče!!!! Pridne bodte, lepo božajte svoje bušije in počivajte, časa za to mate sam še dva, tri mesece! LP
|