Monika79
|
ojla punce Np mene so pa danes domov spustili, tako, da sem še vedno v enem kosu (samo jaz mislim, da ne bom dolgo) tisti krči, ki so me dajali v sredo, so pa me kar pošteno prestašili, saj me je bolel ves trebuh in vse od križa gor po hrbtu, tako, da sem bila vsa iz sebe te bolečine pa so bile vso popoldne in ker niso minile, sem šla k G na pregled, ta je ugotovila, da sem zaprta, ter mi dala napotnico za CTG na Ptuj, no pridem tja, grem na CTG in so se lepo naznačili hribčki, jaz tako nisem vedela za kaj se gre , v glavnem v momentu so bile okrog mene 4 sestre in G, me pogleda, če sem odprta in reče, da nisem, pa ga vprašam kaj pa so te bolečine, pa pravi, da lažni popadki, potem pa si mislim, no to ni nič hujšega, pa reče, da iz teh lažnih popadkov, lahko kar hitro pridejo pravi potem pa mi je naredil UZ, tako, da je lahko ocenil približno težo otroka, pa sem bila kar lepo presenečena, ko mi je rekel da je dete težko cca 2.600 g, no potem so se še v četrtek pojavljali hribčki na CTG, včeraj in danes pa je bila že skoraj ravna črtica, edino kaj so mi dali je bil Spasmex proti krčem, drugače pa sem imela strogo mirovanje, no mnenja glede tega ali je OK, da se dete rodi so bila različna, jaz bi bila vesela, če bi še sonček vsaj kakih 10 dni počakal, drugače pa nebi bilo panike, če bi rodila, ker je 2.600 g ni taka slaba teža, no danes pa se že cartamo z atijem, ki naju je močno pogrešal toliko na dolgo od mene vam povem ne morem več ne prav sedeti ne ležati in ne hoditi, ker me vedno malo tu in tam špika, sedaj predvsem spodaj v nožnici, samo so rekli, da je to normalno, no potem že, v glavnem jaz mam še kar precej za pripraviti za ker še mi kar precej stvari manjka Hvala punce, da ste mislile name in za lepe pozdrave preko Naje vidim, da se kar dogaja tudi pri novemberkah, no saj drugi teden pa se res začne naš mesec ne morem verjeti no sedaj pa grem spat, ker sem že vsa trda od sedenja in tudi trebušček je nekoliko nežje kot prej. lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|