|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
30.10.2006 11:35:18   
Aja1
Ja samo še 3 dni user posted image ...sploh ne vem, ali bi bila tega vesela ali ne....strah je preveleik (žal). Meni se zdi, da mi je ravnokar pisalo še 100 dni! Ja, nič, treba bo dat skozi tudi porod, če želimo imeti naše zlate male user posted image . Bom že preživela. No, sej mogoče se potem prepustiš toku dogajanja, ko si enkrat v porodni, do takrat pa PANIKA!

Mislim, da je res večina oktobrk že zaključila z rojevanjem...no, mogoče pa kakšna še postane novembrka (mislim, da Naja78 še ni rodila...ali pa, pa ne vem?!).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.10.2006 11:41:22   
Lana_s
Mojca, čestitkeuser posted image user posted image user posted image in veliko lepih trenutkov.

Ema 79 upam, da bo čimhitreje mimo. Samo malo šeuser posted image user posted image

Meni je pa Tina zdaj zunaj na gugalnici zaspala in sem jo mogla nest po stopnicah gor v sobo in sem mislila, da bom izdihnila. Še zdaj nisem prav k sebi prišla.
Ta prestavitev ure mi pa zaenkrat še ni nič kaj všeč. Tina gre spat po novi uri in se zbudi po stariuser posted image Tak da danes spet nisem kaj dosti spalauser posted image

Ta teden pa že redne štartate, neuser posted image Viv, sem ti kar malo fauš, da boš v petek že rešena. Kaj ti bodo sprožili porod, če ne bo šlo samo?

Uživajte v lepem jesenskem vremenu. Jaz grem pa malo počivat - iskoristiti, da mala spiuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.10.2006 11:48:07   
Anonimen
No kot že rečeno je mene včeraj že kar po malem štihalo tam spodaj, sem kar naenkrat zvečer si rekla, kaj pa če je to to in marš v kopalnico. Lase oprala, nohte postrigla, frizurco spodaj za silo uredila. user posted image  No še moj se mi je zdel cel nekam zbegan & malo prestrašen. No potem pa v posteljo in krči so minili. user posted image
Sem zdaj že pravzaprav 2krat imela feeling, da se nekaj kuha, pa se je drugače izkazalo. Drugače pa jaz ponoči, ko se tu in tam prebudim, drugače hvala bogu spim še vedno zelo dobro, študiram oh še 4 dni, še 3 dni... No zdaj sem pa še na samo, oh še 2 dni... user posted image   Ampak se mi zdi, da nekak preveč pričakujem od tega mojega zmenka v sredo v porodnišnici. Pol bom pa prišla tja, pa mi bodo naredili CTG pa bo ravna črta pri popadkih, pa me bodo poslali domov, pa bomo spet lepo čakali in čakali doma... Potem so pa kontrole na vsaka 2 dni, a ne? Luštno! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.10.2006 12:07:30   
Aja1
Punce...eno vprašanje imam. A vam že kaj teče mleko? Meni ni še niti sledi o tem. Je to normalno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.10.2006 12:12:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Punce...eno vprašanje imam. A vam že kaj teče mleko? Meni ni še niti sledi o tem. Je to normalno?

Meni še tudi nič ne. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.10.2006 12:16:37   
Aja1
NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image , 17.10. rodila NEŽO user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
mk_pika, PDP 8.11., ???, ???
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image , 20.10. rodila hčerko user posted image
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image , 29.10. rodila JAKOBA user posted image
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.10.2006 12:22:04   
Monika79
ojla user posted image

Hvala Petra - to sem mislila podlogo za previjanje, to bi še bilo praktično, da bi nabavila user posted image user posted image   moram sedaj enega zadolžiti, da mi to prinese, drugače pa bom šla sama v soboto nabavit, takrat bo minilo tisto ta najhujše in bo še samo 14 dni do PDP, takrat pa ni nič narobe če se dete narodi, ko sem bila v bolnici je bila ena punca v sobi, ki je imela PDP 12.11 in je dobila popadke in se je začela odpirati, tako, da ni bilo nobene panike, no potem pa ji je sredi noči odtekla voda, no potem pa je bila akcija user posted image user posted image  sem iz prve roke videla, kako je to navdušenje in hkrati vse skupaj malo pomešano z strahom in tudi z veseljem user posted image user posted image

viv - vidim, da boš počasi tudi ti spoznala svojo hčerko user posted image user posted image user posted image  go go girl user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.10.2006 12:29:54   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

no meni pa je že prej začelo tečti mleko nekje okrog 30 t (drugače pa mam vsak dan take grudice po bradavičkah, take bele barve) drugače pa mi je tudi v bolnico začelo tečti ene 2 x kar tako, pa v soboto doma, ko sem bila na eno stan predolgo naslonjeno pa je malo priteklo, tako, da nekaj malega teče user posted image

ja ja začela se je akcija pri novemberkah user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.10.2006 15:02:04   
mk_pika
Aja1, vidim, da nimaš podatka kje bom rodila. Odgovor je v Kranju. Drugače sem pa pravkar prišla iz porodnišnice, kjer sem opravila CTG. Ker sem user posted image  čutila od četrtka bolj malo, so me povabili na obisk. Izkazalo se je, da je moj user posted image  živ kot veverička. Drugače pa mi je zdaravnica rekla, da bo ta luna v soboto močna, ker je bilo danes na amniji 13 user posted image , pa še nobeni ni nič kazalo da bo kaj. Se pravi, da čakajo na luno. Pri meni pa je rekla, da imam že kar trd trebuh in da se lahko počasi začnem pripravljati.(še 10 dni ali pa bo na luno).

PDP 8.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.10.2006 15:03:35   
Lana_s
Kje pa ste se danes poskrile?user posted image

Meni še tudi nič mleko ne teče. Aja1 ne rabiš se sekirat, ni to nič nenormalnega.

Tak tečen dan je danes, nikamor mi ne mineuser posted image Končno sem se naročila pri frizerju, da se še pred porodom malo porihtam. Potem ne vem kako bo kaj s časom.
Spodnjo "frizurco" sem si nazadnje kar sama porihtala. Ni bilo kakšnih problemov, ker se  z depilacijskim gelom brijem, tak da samo namažem, malo počakam in sperem. Prejšnjo nosečnost sem pa bila bolj lena in me je mojuser posted image samo mu ta gel ful smrdi in se zdaj raje sama.

Malecka kliče, moremuser posted image . Oglasite se kaj.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
30.10.2006 15:11:38   
Anonimen
halo vse user posted image

samo sporočam da sem že rodila user posted image fantka Andraža........24.10. se je rodil.....
2830g in 50 cm....porodna zgodba sledi...

lepo se mjte pa čimprej cortajte :)

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
30.10.2006 15:13:23   
Aja1
lana, kakšen gel to uporabljaš? A je kej prej fertik kot krema veet (10 minut)?

No, pol zgleda, da še vseeno ostaja upanje, da bomo imele mlekca za user posted image .

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
30.10.2006 15:24:01   
Anonimen
Tiny P superca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Čestitke pa veselo cartanje! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
30.10.2006 15:25:03   
Lana_s
TinyP iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Aja1 uporabljam Weet gel, v piksni. Namažeš, pustiš 3 minute in spereš. Gre super in mi je dosti, dosti boljše kot krema. Ja, mleko med nosečnostjo ni pokazatelj, če bo potem dovolj mleka ali neuser posted image Brez skrbi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
30.10.2006 15:28:14   
Aja1
ČESTITKE TinyP user posted image user posted image user posted image  Veselo se crkljajte in čimprej napiši porodno zgodbico...kar na ta forum...k nam user posted image  Zdaj imamo pa že 4, ki so nam ušle!!!!

NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image , 17.10. rodila NEŽO user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna, user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj, 
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image , 20.10. rodila hčerko user posted image
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image , 29.10. rodila JAKOBA user posted image
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, user posted image  24.10. rodila Andraža user posted image  
blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
30.10.2006 15:29:16   
Anonimen
hvala ti!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
30.10.2006 15:30:09   
Anonimen
Saj če jih ne bi šlo par med oktoberke bi bila prevelika gneča potem novembra v porodnišnicah po SLO. user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
30.10.2006 15:31:21   
kaja11
dan punce!!!!
tipkovnica me zeza in komaj pišemuser posted image

mojca, tinyp...... ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image ..... blagor vama

ema79..... upam, da si že opravilauser posted image user posted image user posted image  jaz si želim prav tak začetek poroda.... s popadki, ki bi jih lahko predihavala doma.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
30.10.2006 15:32:29   
Aja1
Ja, to pa tudi res matejka, ker oktobrke so že skoraj zaključile.  

lana...pol moram it pa pogledat za ta gel v piksni...upam, da ga bom našla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
30.10.2006 15:43:52   
Anonimen
TinyP posredujem ti še čestitke od Majas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

Punce o kakem gelu ve to? user posted image  Za britje ali kako? Joj meni ni jasno kako bom to porihtala user posted image  user posted image ,...ogledalce, druga mi ne preostane user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
30.10.2006 15:48:08   
Aja1
ja, o gelu za britje. Tiste kreme imam že dovolj (mi je prav mučno čakat 10 minut, da se odtstani), z britvico sem se včeraj urezala...tako da bo treba kaj boljšega....mogoče bo to ravno ta gel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
30.10.2006 15:50:55   
mirjanajelenko
punce izkoristimo zadnje minute novemberke so zelo pohitele ampak vrstnega reda se naši mali user posted image   ne držijo.. že zdaj mora biti po  njihovem, kaj šele bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  čestitke vsem ki ste postale mamiceuser posted image user posted image

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
30.10.2006 17:01:53   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

dan punce!!!!

O, Kaja! Jaz sem pa mislila, da si ti tudi že k oktobrkam odplavala, ko te ni bilo nič slišati. user posted image

TinyP, Iskrene čestitke!!!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
30.10.2006 17:02:01   
Anonimen
Čestitke TinyP!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Lepo se cartajte! user posted image

Katera bo naslednja mamica? user posted image  Si upate ugibat?  user posted image

(odgovor članu mirjanajelenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
30.10.2006 17:18:29   
Luni
Uf, blagor enim, jaz bi tudi že cartala našo user posted image . Tako pa hitim prat in likat, kot da bo konec sveta, pa papirje za vrtec štimam, ker ne vem, kako bom drugače do 15.11. uspela....... Ste pa čveke, malo zamudim, pa imam kar konkretno domače branje user posted image  Kako boste javile na RR, da ste mamice. A mi bo katera GSM zaupala, da dobi mesage? Ker jaz sigurno en lep čas ne bom do računalnika prišla user posted image user posted image user posted image , mi ne bodo po stopnicah pustili hodit user posted image   Še mojemu ene papirje uštimam, potem grem pa spet lahko kar od začetka pucat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?