|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
20.10.2006 18:31:00   
*zvezdica*
Dober dan...no, že bolj večer!

Danes je bil pa odličen dan za muckanje....ali pa pospravljanjeuser posted image . Marcel mi zdajle že več kot 2 uri spi, tako da je zgleda tudi odličen dan za spanje! Vikend bo pa očitno bolj švoh...še sreča do je bil do sedaj tako lepa jesen. mi smo pa ravno hotli sprobat nov nahrbtnik za malega nosit...pa očitno nič ne bo iz tega.
A katera že uporablja ruzak? Se mi zdi, da je v kengurujčku že preveč otesnjen. Naš ima res močno oporo v hrbtu, tako, da se mi zdi že primeren.

A kera gleda bar?user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
20.10.2006 18:52:39   
*zvezdica*
Moychika hvala za link...sem že sama prej gledala na medover pa nisem našla nič podobnega, kar opažam pri Marcelu. Mah, saj pomoje ni nič(upam)!

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
20.10.2006 21:35:03   
maychika
uf...dobro da sem si skopirala besedilo pred objavo, ker sem tako dolgo pisala, da mi je "seja potekla"...čene bi samo pop.....user posted image

no evo

Ojla!

Ja, res kar nekaj časa nisem pisala. Priznam, da se mi prav ni dalo. Sem si zapisovala kaj pokomentirat, ko se odločim tipkat...tko da bom zdajle. Pa hvala, ker ste me dale med pogrešane. Grozdja je bilo letos malo in je bilo pobrano hitro. Tia je spoznala še drugega pradedka in njegovega kanarčka...user posted image ...ja, če ga pa ima in se mu je takoooo smejala, da se ne da opisat. K sreči smo jo posneli s fotoaparatom, ker bi blo škoda zamudit.

No pa po vrsti...

Halena - jaz sem o lulanju za laboratorij pisala tam nekje 24.9., ko smo to opravili z našo Tio in se hvalila, da bi odprla biznis, ko nam je šlo tako dobro. vrečke smo dobili na prejšnji posvetovalnici (2 za vsak slučaj). Sem upoštevala navodila in ji potem vrečkico dala narazen ravno zaradi prostora in ji tisto, kar je bilo preveč dala pod rito, da ni bilo v napoto, ker sicer se je pa ves čas odlimalo z nje. Pol sva se pa kakih 10 minut igrali in je polulala vse v vrečko. Tudi kapljica ni šla mimo. Kaj čte...smo gorenjci...bog ne daj, da bi kaj polili.

Zimski kombinezon smo mi dobili za darilo ob rojstvu in mislim, da ji bo celo prav, ker se nam je zdel velik takrat. No zdaj se nam pa zdi Tia velika. V treh tednih se je zredila 700g. Groza. Sploh ne vem kaj naj ji dajem za jest, mleka itak noče in ga zjutraj totalno odklanja. Z mlekom jo prepričam samo še ponoči, zjutraj pa raje tuli, kot da bi ga jedla. Tko da čez dan jemo samo sadne kaše, zelenjavne juhice (s piščancem ali brez) in jogurtke. Zvečer smo zdaj uvedli keksolino (milupa), ker se je ponoči ful zbujala. Valjda je bila lačna, saj je nič od naštetega ne nasiti ne vem koliko. Bomo videli. Samo me skrbi zaradi mleka. Čene ji bom pa malo benkota not dodala, da ga bo ja jedla. 200 ml na dan ni dovolj. Zato ji tudi dodajam AD3, ker z mlekom sploh ne dobi dovolj. Sicer pa ji dam za piti že med hranjenjem, če je hrana bolj gosta in bremza po grlu, sicer pa po jedi, da malo poplakne, pa tudi pred spanjem ji običajno dam.

Aja, ena je spraševala katero mleko je dobro za prebavo. Mi imamo comformil, ki je proti krčem in za uravnavanje prebave. Pravi kolegica, ki ima dvojčka (2 in pol mes stara) in imata oba krčke, da jima je zdaj zamenjala mleko za comformil in je ful bolje).

Mojčika, če ne bi ti napisala, jaz še opazila ne bi, da naša frajla tudi največkrat v stolčku kaka. Saj tudi drugje, ampak res pa največkrat v stolčku. Ha...

Sicer pa tudi naša ne ravno kriči, ko vidi druge jesti, jih pa tako gleda, da ti vzame ves apetit, ker tako poželjivo gleda tisto hrano. Mene včasih kar mine jesti, ker mi je tako fouš. Eh..čez kako leto...

Ja, adaptirano mleko je res drago, samo mi ga še zdaleč ne popijemo toliko, da bi se nam poznalo. Porabimo mogoče (največ) dve škatli na mesec...od prej štirih, petih... je pa res, da na dojenčkih je kruto služiti, če jim je to edina prehrana. No, pri nas...torej naša občina da za novorojenčke...po gorenjsko...prst v r..user posted image .

Cuclji...mi imamo pri aventovih flaškah za mleko trojko, za kompotek dvojko. Pri nukovi imamo še vedno enko, smo pa zdaj kupili dodatne cuclje za gosto hrano.

V varstvu sva midva Tio pustila že pri kakem mesecu in pol samo za  dve uri, da sva šla po opravkih in nakupih za njeno hrano in plenice...bova jo pa sedaj pustila za kakih pet ur parkrat, ker bova šla na en tečaj in traja 4 ure. Tko da bo kar hudo. Že tisti dve uri se mi zdita neverjetno dolgi. Pol ko jo vidim, bi jo stisnila, da bi ji kar kosti popokale.

eya, kje ti gledaš te krivulje rasti? a lahko link prilepiš prosim.

in še na koncu...

marelica...M L J A S K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tole pa izgleda takooo zelooo dobro, da sem se ob pogledu na torte kar zredila za pol kilograma... A imaš mogoče kak dober recept za enostavno in božansko kremo za torte (pa da ni čokoladna seveda...tudi jaz nisem pristašica čokoladnih stvari)...

No...to bo vse. Mi je končno uspelo napisati. Začela sem pisati mislim da okrog šestih, zdaj pa je pol desetih...ja...našo Tio nekaj daje. Ne more zaspat, pa če ne vem kaj. Po moje bo kmalu spet kak zobek. Je pa smešna, ker se smeji svoji lučki, midva pa jo poslušava po baby fonu... no ja...sva jo. Zdaj jo mož že v četrti izmeni poskuša uspavati. Se menjavava, pa sva že oba bila tam po petkrat, če ne še več. Ne vem kaj jo daje...ma se tolažim...bo vsaj ponoči bolj spala...user posted image

Lahko noč mamice...

Maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.10.2006 13:04:32   
mojčika
Tokrat se mi ne da pisat, ena fotka od včeraj, kako že sedimo in na mamino žalost zelo križm gledamo (škilimouser posted image ), P pa mi je rekla, da do enega leta ne bomo še nič ukrepali, mene pa skrbi, ker moja mama in sestra zelooo škilitauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 21.10.2006 13:05:10 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
21.10.2006 16:01:55   
eya
Ojla!

Ja, jaz pa gledam bar, moj je pa še kartico nabavil, tako da jih včasih tudi na netu pogledam-predvsem ko si delijo + in -, ker je to en dan prej kot po tv. Odkar imamo ADSL, sploh nimam več časa za tv-tako pogledam le bar zvečer, pa včasih Razočarane gospodinje user posted image . Spet nakladam... Aja, zvezdica, imaš svojega favorita? Jaz poznam Gašperja mal od prej, pa mi je v redu, drugače pa mi je tudi Tina fajn.

Maychika, lepo da si spet med nami. Jaz imam rastne krivulje v Novorojenčku (Mamina posebna izdaja), nekaj pa si lahko tudi na tejle RR izračunaš http://www.ringaraja.net/razvojDojencka.asp -je pa samo za obseg glave in težo, ne za dolžino.

Moj dragi je imel 19. rojstni, pa sem mu spekla kokosovo torto-je fuuuul dobra, pa čisto enostavna za narest-če ima katera rada kokos, naj jo poizkusi. Tule je recept:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6359

Malček se zbuja, lp!

Neposredna povezava do sporočila: 1155
21.10.2006 17:46:26   
eya
Prejle sem s tistim 19. rojstni mislila napisat devetnajstega (oktobra) rojstni dan...da ne bo katera mislila, da imam tako mladega partnerja doma user posted image ...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
21.10.2006 19:10:03   
mojčika
 user posted image se mi je kar zdelo...no mi zdaj tudi praznujemo, sestrin partner je tudi 19. 10.user posted image praznoval...

user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
21.10.2006 19:47:14   
*zvezdica*
he he he Eya si me pa nasmejala z 19. rojstnim dnem user posted image . Jaz sem pa še sama pri sebi rekla...matr ma mladga fantauser posted image .

Ja bar gledam...mislim da skoraj edina tvar, ki jo gledam...takrat mali ravno zaspi, pa imam čas. Ja tud men je Gašper kar cool...od punc pa Tina. Tamara mi je antipatična, pa upam, da bo jutri letela, ker so mi ostali vsi ful bolši. Fantje so drugač mal podivjani...ampak je vsaj zanimiv za gledat. No, pol boš pa ob sredah poročala za + in -, a prav?
Dobr glejte dons!

Mojchika men se pa sploh ne zdi, da bi MM škilla, mogoče malo, ampak saj to pa vsacga mal zakrivi na vsake tolk.

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
21.10.2006 20:20:13   
DrejcDrejc
Hejho punce! Se že celo večnost nisem oglasila, ker sem bolj na komot, pa mi je bolj všeč tam, kjer me po mejlu obvestijo, ko pride kak prispevek, tule moram pa zmeri iskat, kje sem ostala na zadnje pri branju... pa vas kar neki časa nisem nič brala. Moj dragi se zaposljuje s sinkom, pa sem izkoristila in zviznila na net. V torek odpotuje na Japonsko za 14 dni in me bo pobralo od žalosti in dolgčasa. Bova s sinkom vsak dan šla kam na obisk, da bodo dnevi hitro minili.
Sicer pa vidim, da v statistiko dodajate podatke o sebi, no, moje ime je Andreja in sem arhitekt.
Vas še kaj obiščem, ko bova z malčkom samevala.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

Neposredna povezava do sporočila: 1159
21.10.2006 21:31:50   
maychika
DD (upam, da ne zameriš DDju) ti se nam kar oglasi, ko ti bo dolgčas...bomo vesele

Mojčika...kje ste že rekli da ste dobili kravico Lilo?

Eya...tole torto sem pa že leta in leta nazaj sprobala in že čisto pozabila nanjo. Mi je soseda enkrat recept dala. Dobra je dobra, pa enostavna za narest. Pa na tole kulinariko sem tud že čisto pozabila. Včasih sem dnevno preverjala novosti.

Mi naši frajlici zdaj že par dni dajemo žemljico za grickat...ampak pod strogim nadzorom mame in v stalni pripravljenosti... Je tako navdušena, da je pol vik in krik, ko ji jo iz varnostnih razlogov vso razmočeno odvzamem. Včasih jo pa itak tako močno ugrizne, da jo zaboli in je spet jok. Eh, ni kaj. Ampak navadit jo bo treba počasi.

Danes ponoči je po dooooolgem času spala čez noč. Verjetno zato, ker je zvečer kar nekaj bedela in zaspala šele ob desetih, tko da smo se zbudili ob pol sedmih. Vse lepo in prav, če ne bi moj dragi celo noč smrčal in me on budil. GROZA!!! Naslednjič ga bom v dnevno na kavč poslala. Edinokrat, ko bi se lahko naspala. Kruto, ampak res sem komaj čakala, da bo moral ob petih vstati za v službo (je dežuren ta vikend), da sem lahko zaspala. Pol me je pa v minuti zmanjkalo. Uf...

Ampak si pa ne zamislim, da bi moj dragi moral odpotovati za 14 dni nekam in naju pustiti sami. Meni bi se zmešalo. Že za en dan mi zmanjka idej kako zabavati otroka kaj šele tako dolgo. Saj še zadihati ne bi mogla. Bi verjetno kar popokala in šla k našim domov. Zaradi družbe in razbremenitve.

Ja, tale 19. rojstni dan je bil tud meni sumljiv. Hi hi hi. Eya...ej ne mi zamerit ampak a ti je že kdo kdaj rekel, da si podobna Galadriel iz Gospodarja prstanov. Jaz knjige nisem brala, sem bla pa nad filmom čisto navdušena in sem ga pogledala že miljonkrat. Vse dele.

MM je pa itak cukrček. Ni kaj...

Ajaaaa...a se spomnite, ko smo bile še noseče in smo vse sanjale o spanju na trebuhu?! A katera sedaj to prakticira? Meni včasih tako zapaše na trebuh se vležat, da je kaj.

Verjetno sem še kaj pozabila. Nič hudega. Bo že.

Lahko noč aprilke (pa tiste, ki imajo kakšen dan plusa ali minusa)

Maja

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
22.10.2006 9:22:17   
mojčika
Maychika, Lilo lahko kupiš v trgovinah Sveta knjige...res je super, mi jo obožujemo, sem ti na mail poslala koliko, no upam, da sem poslala na ta pravi mailuser posted image

Mi smo včeraj v enem kosu spali magičnih 13 ur, je pasalo, a se je nam podrl ustaljen urnik za čez dan, ki nam zelo paše, tako da je mama danes rito pokonci vrgla kot ponavadi ob 8.00...

Kakanje nam gre na boljeuser posted image user posted image user posted image , zna biti da bo to to, so pa ti kakeci postali res prave klobase in se prav namatramo, beri violični v obraz, preden kaj naredimouser posted image

Danes volitve, obiski in podobno...

Maychika hvala za cukrček, se z mojim heceva, da je imel zelo visok sladkor, ko sva jo delala, malo črnega humorja...no mu je pa potem sigurno padel...user posted image user posted image

Bodite lepo, kaj sončka vam želim...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
22.10.2006 17:45:57   
halena
Se oglašam bolj na hitro,da povem nekaj novic..

Danes smo po dolgem času kakali lepo in konkretno.Kaj jo je odprlo ne vem,ker sem dva dni eksperimentirala z vsem živim.

Včeraj sem kupila mleko Novalak in ga že od daleč voha da je zanič..user posted image Aptamila pa tut povoha ne več.Še vedno se dojive,ampak po moje vse skupaj ni nič kaj ..Sem se odločila,da ne bom več izgubljala časa in živcev(pa tut denarja) in jo bom dojila naprej,pa kolikor spije,spije.Dodajala pa ji bom z jogurtom LCA,ki ga ima zelo rada in ga pije kar iz plastičnega lončka.Zdaj je treba zelo pazit,ker smo tik pred 4.zobkom.Ga je že opazit in čez kak dan-dva bo pokukal ven.Naša Ajda bi očitno rada jedla in pila,kot odrasel človek..Tako,da pri kakih mineštrah in juhah ne pazim več toliko in ji dam tako pripravljeno,kot imamo mi.Včeraj sem ji dala govejo juhico s korenčkom in je kar vriskala zraven!

Se je pa včeraj zgodila nekaj groznega...Z Ajdo sve imele karambol..Cesta je bila spolzka in naju je kar neslo v avto pred nama.Vozila sem zelo počasi(v drugi) in ko sem bremzala,sve šla kar naprej..Skočila sem ven iz avta in se ženski opravičila ter tekla takoj k Ajdi.Sem ji rekla,da imam zadaj otroka in da grem najprej njo pogledat.Pa mi je surovo zabičala nazaj,da ima tut ona otroka v avtu..Njena hči je imela 6let staro punčko.Od šoka sem planila v jok.Ajdi ni bilo nič.hvalabogu.Njenemu avtu pa ni bilo niti praske poznat.Pri meni pa je celo masko dol vrglo in neko železje ukrivilo-se ne spoznam.V vsej zmedi nisem imela niti mobitela s seboj,tako da sem jo prosila za klic..Ženska me je gledala,kot največjega kriminalca,meni se je pa srce trgalo..Še deževalo je in sem bila vsa mokra.Dala sem ji osebno in ostala sam tam na dežju sredi ceste.Ajda je že spala.Mimo je prišel možakar na kolesu,ki je tut hitel pred nalivom in je bil tako dober,da mi je pomagal držati masko,da sem avto umaknila s ceste..No,potem je prišel brat in mi pomagal odpeljati avto v PO.Dan je bil res katastrofalen.Že začel se je s tem,ko so nam zjutraj spet v vasi vodo zaprli in sem si rekla,da se bom umila v Postojni pri naših..Na tistem dežju sem se počutila,kot kup dreka..Cel dan sem bila napeta in kar nekaj jokala..groza.Neprestano sem razmišljala o tem in kaj bi bilo,če bi vse skupaj bilo hujše..Žensko sem danes poklicala in se mi je opravičila za neumno obnašanje..Nimam besed.

To so novice,lep vikend še naprej.

Mojčika,MM je prav fletna,ko tako malo škili.Saj se bo vse uredilo!!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
22.10.2006 19:59:45   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

hvala za cukrček, se z mojim heceva, da je imel zelo visok sladkor, ko sva jo delala, malo črnega humorja...no mu je pa potem sigurno padel...user posted image user posted image

hi hi hi user posted image

Ojej, Halena. Katastrofa, da je ženska tako reagirala. Izgleda da je tudi ona imela že od jutra grozen dan. No...konec koncev je vseeno če odbijač dol visi...in je malo pleh zvit...važno je, da ste vi v redu. Pojdi v banjo, pa malo mehurčkov in kakšno masažo, pa boš bolj zrelaksirana.

Jaz samo dodajam slikce naše Tie, kako pridno hoče jesti kot odrasli. Žemljico so ji zakon, jabolko pa je atiju danes kar sama ukradla iz rok in ga celo sama držala in grizla, zraven pa zadovoljno brcala z nogicami. Pridne bodite in lahko noč.
user posted image

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
22.10.2006 21:17:04   
mojčika
Halena samo da sta v redu, se boš pozabila, te čist razumem, da si se počutila čist preč, jaz bi se tudi najverjetneje zjokala, sploh če bi bila brez telefona, no zdaj je mimo, vidve sta ok...

Maychika, kar jabolko bi jedla, ko vidim, kako je slastno...mi je lušte naredila Tia...user posted image

Mi tudi obožujemo kruh, samo res jo je treba imeti pod strogim nadzorom, smo brez zob, a je v ustih zelo hitro kak večji kos... smo pa odkrili, da zelooo obožujemo kivi, celo banano smo jedli, ker je bil zraven vmešan kivi...joj se pa tudi čudim, kake koščke ji že lahko dam v usta, vse tako vestno zgrize, no če pa jo hočem bolj nahranit, pa mora bit kašica, ker grizenje je fajn, a ne pojemo dovolj, pa še takoooo zeloooo dolgo traja, da se mama naveliča, potem pa ji dam v eno roko eno žličko, da ne grabi po polni žlički in jo na vse možne načine zabavam, se smeji in mama hitro napolni ta usteca...včasih pa nam je tudi kaj zelo všeč in sama vestno odpira usteca...nap. za grozdje, frutkovo jabolčno kašo, hippovo sljivo, jogobela jogurt, bananina skuta...in seveda kruuuuuh...

Jutri greva v Lj, gre moj na pregled oči, zaradi sladkorne se mu delajo krvni strdki, vsake toliko mora na lasersi poseg, da ne bi oslepel...nič kaj prijetno potovanje v prestolnico, raje bi šla malo po nakupih...

Dobila sem domačega zajčka in ta teden ji ga bom ponudila, mi še ni čisto jasno, kako bom s tem, sama mesa ne kuham, sem bila 8 let vege (zaradi zdravstvenih težav), v nosečnosti sem meso jedla samo pri babicah, tako tudi sedaj, sama praktično mesa sploh ne znam narediti, moj možek ga tudi ne je, zato dekleta pomoč prosim, kako pripraviti okusno meso....

No zdaj pa nočko user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 22.10.2006 21:18:17 >

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
22.10.2006 21:20:55   
DrejcDrejc
Ja, DD je čist okej. Sploh če prebereš po angleško, pa pride DeeDee, sestra Dexterja iz risanke.

Risanke! A jih že kej gledate? Jaz sem potegnila ene Telebajske z neta (ma, so bli Poljski, pa saj malčku je zaenkrat vseeno) in sem mu jih pokazala, pa je gledal s takim navdušenjem v ekran in se ful smejal zraven, ko se je en poskušal na balon usesti, pa je piskalo in škripalo ob tem. Zgleda, da bo tale naš čukec TV frik, tak da mu bo treba že zdaj omejevat čas pred ekranom user posted image .

Spanje na trebuhu, jaaaaaaa, jaz sem to začela kmalu po porodu prakticirat, saj zvečer so bile mlekarne prazne in ni nič tiščalo, no zjutraj pa takrat še ni bilo variante. Zdaj pa skoraj vsak večer spet zaspim na trebuhu.

Ojej, a eni že trdo kakate, jaz si našega čukeca sploh ne predstavljam, kak napor bo to zanj, ko je že zdaj kakanje tak projekt za znoret - je treba pol dneva prej tečnarit, se napenjat in kak masten prdec prej napet, potem pa najlažje pride to ven ravno, ko se dojiva... Svašta user posted image

Halena, za dežjem posije sonce! Upam, da se zdaj že bolje počutiš. Se pa takšno plesanje po cesti hitro zgodi in takrat je treba ohranit trezno glavo, saj nič ne pomaga, če popustijo živci in nastane panika in žalost. Meni so se v moji 12 letni šoferski karieri že 4x zaleteli v rit in nobenkrat nisem bila nič kriva, le to, da sem se v napačnem trenutku znašla tam... Na zadnje je bil tisti, ki se je zabil vame user posted image  čisto presran in sem ga morala jaz tolažiti, da se pač zgodi in potem izpolnjevati tiste obrazce itd.

Lepo spite vsi skupaj!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
22.10.2006 21:32:00   
*zvezdica*
Halena, glavno, da je vse v redu s tabo in Ajdo! Vsakrmu se kaj takega še prehitro lahko zgodi, tako da se ne sekiraj preveč. Mal zvite pločevine pa ni praktično nič...samo da je z vama vse OK. Babnici sitni bi pa kar ene 2 okrog ušes pripeljala...kako je lahko tako netolerantna.

Ja tud jaz sedaj večinoma spim na trebuhu...tkoo paše! He he šele sedaj cenim kako je. če tega ne moreš!

Marcela mi ne dajemo raje pred Tv. Če pa slučajno kaj ujame, pa skoraj vrat spahne, samo da bi videl na ekran. Se mi zdi, da bo itak še preveč televizije pregledal, tako da za enkrat se temu odpovedujemo.

trenutno sem pa najbolj user posted image  volje.....sva z dragim na bojni nogiuser posted image ...upam, da to čim prej mine!

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 22.10.2006 21:33:17 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
22.10.2006 22:31:03   
mojčika
*zvezdica* mlaj je, kaj češ, moški pri hiši pa so itak drugi otroci, samo še slabši, otročku lahko vsaj kaj ukažeš, možu pa ne...jaz moram z mojim tako zelo v povojih, včasih je tako scartano mamino dete, da bi najaraje p...., po drugi strani pa kaj bi brez mojega možekauser posted image , še same se kdaj ne moremo odločit, kaj bi, na koncu popustimo in mir v bajti, vsaj večinokrat je tako, moj vsak prepir vzame, kot da ga hočem iz bajte nagnatuser posted image , bi včasih najraje kričala, ker to dela samo zato, da me malo izsiljuje...a na koncu ga pobožam po glavi in rečem, a ne moje veliko dete, kaj bi ti brez mene...user posted image po je pa ves meden in me nekaj dni pedena od spred in od zad... je pa tako čustven, da če se počiva, ne dobim niti lupčka zjutraj, ko gre na šiht, pa vsak dan ga morm poklicat v službo, če ga ne, je ful užaljen, pa hvalit ga morm...Eh fročki veliki

Neposredna povezava do sporočila: 1167
22.10.2006 22:52:05   
eya
Ha, ha, Maychika, si me nasmejala s tisto primerjavo, sem šla prav na net pobrskat, ker sem že malo pozabila, kakšna je tale Galadriel. Upam, da nisi videla podobnosti v ušesih user posted image ... Sicer mi pa tega še nihče ni rekel, da sva si podobni. Tvoja Tia je pa res simpatična...

Spanje na trebuhu-ja, to pa redno. Jaz spim tako, da se čez glavo pokrijem še z vzglavnikom... Moj se mi je na začetku smejal user posted image  

Ojej, Halena, zoprno...samo, da ste vsi ok...

mojčika-mi pa ne jemo zajca... A ti sprašuješ, kako ga pripraviti zase ali za MM? Če za vaju, malo pobrskaj tule http://www.kulinarika.net/portal.asp, mogoče pa je kak recept...

Pri nas se tudi sicer izogibamo TVju, sta si pa ravno danes Žiga in moj skupaj ogledala prvo risanko...mislim, da je bila A JE TO-tista, ko dva skoz nekaj ustvarjata, pa se jima na koncu vse zruši user posted image

Mi smo bili danes v ZOOju, je bil Žiga totalno navdušen nad prašički in ovčkami v otroškem ZOOju...se je res fajn smejal, ko sta prašička šibala okoli njega in se oglašala...

Pa lepo spite!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
22.10.2006 22:58:17   
eya
Evo, o tem prašičku sem pisala...
user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.10.2006 8:56:19   
halena
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiii,Eya-kako prisrčna fotka!!!!

Ravnokar pijem kavico in čakam, da se princeska zbudi..

Mi Ajdi ne pustimo gledati TV,ker je baje do 2. leta to najslabše za njene očke..Baje..-moj mož je glede tega bolj strog,jaz pa jo kdaj dam prav z veseljem na kavč sedet,ko je TV prižgana,da postorim kaj drugega in Ajda se izgubi v gibajočih slikicah..Saj je trapasto,ampak jaz jo imam ceeele dneve,ker ata več al manj prihaja kasno iz službe in včasih mi zmanjka idej za zabavanje otroka,pa še dela po bajti je ogromno..-kakšen izgovoruser posted image

Tudi jaz pridem povožena in brez volje,ko se z user posted image  spričkava..Pa se več al manj kregava zaradi njegovih scen,ker kot je že Mojčika rekla-to je še en otrok pri hiši,ki ga je treba kdaj pa kdaj ponovno vzgojit..Več al manj se skregava zaradi njegovih 'vikend paketov' in neodgovornosti..Glede lupčka zjutraj in ob izstopu iz hiše,sva se pa enkrat vsedla in se pomenila,da kljub vsem padcem-MORA BIT!!!No,pa je ravno to soboto šel na rokometno tekmo,se poslovil od Ajde,ki sem jo imela v naročju in mimo mene šel skozi vrata..HALO???Res,da sva se držala malo en na drugega,maaaa??!!Sem mu takoj poslala SMS,kako me je užalil..Res,da sem občutljiva,ampak v tisto soboto po karambou sem bila še bolj!Ko se je vrnil domov ob 1h zjutraj(!!!) me je v postelji celo polupčkal in mi rekel,da me ima takooo rad......-da je enostavno pozabiluser posted image ..

Spanje na trebuhu jeuser posted image !!!No,zjutraj pa res ne znese več..

No,tako!Zdaj bi bil pa že čas,da se mulka zbudi..

Aja!!DD,lepo da se oglašaš!A si še vedno na tistem forumu?In upam,da ti bo čas,ko boš brez dragega,hitro minil..-te čisto razumem,ker imam tut jaz take praznine v letu,pa še sama sem v hiši,v vasi,kjer praktično ne prijateljujem s kakim folkom,ker je vse prestaro al pa premlado,pa še ulične razsvetljave ni ponoči,pa samo 3. programe ujamem na TV,pa....-vse živo!Dobro, da mam to škatlo in mojo princesko in krasne starše in prijatelje v PO!!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.10.2006 9:43:49   
mojčika
Danes samo toliko, v Mullerju mi je sestra kupila Milupa čaj, komarček, janež....brez sladkorja, je manjši steklen kozarček s pokrovčkom in etiketo rumene barve, prah v njem pa je kot mleta kava...imenuje se Bauchwohl-Tee fur Babys...

Čau

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.10.2006 13:59:47   
*zvezdica*
O super mojčika za informacijo...ga grem takoj kupit. Samo upam., da ga bo mali hotel pit. Sedaj imamo Hippovega zeliščnega...pa je sladkan. Marcel ga ima ful rad, tako da ne vem kako bo z grenkim. Upam, da ga bo rad pil, saj nisem pristaš sladkanih pijač. Me prav moti ko v vse dodajajo sladkor...v čaje, kašice...brez veze otroke na sladko s tem navajaš.

Ja teli naši tipčki so res totalni otroci. Z mojim je treba v najmehkejših rokavičkah delat, pa je še takoj užaljenuser posted image ...misli, da sem se prot nemu zarotila. Mah, je včasih kar škoda besed pa živcev! Najbolj me pa pgreje to, da se potem še tako obnaša, da meni krivdo vzbuja! Grrrrruser posted image

DD upam, da ti čas čim hitreje mine!

Eya, kolk je fletkan žiga, pa prešiček tuduser posted image . Ja, bi blo fino it še letos v živalski vrt pogledat. Marcelu se kar meša, ko vidi živali. Blizu naše hiše so 3 konji, pa jih vsak dan hodiva gledat...malemu res najbolj dogaja, se jim na glas smeje in vriska!

Eya, a si vidla kakšno štalo so barovcem zakuhal....da bo kar Anže barmanageruser posted image . To bo še zanimivo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.10.2006 14:27:31   
eya
zvezdica, sem vidla, ja... So pa res najdli dobrega user posted image  No, saj bo tako samo do četrtka, menda. Je pa ful strog, nič zamujanja user posted image  Pa še to sem videla, da bo tedenski izkupiček pokasiral najboljši, ostali pa nič user posted image  Se mi zdi, da jim letos same take scene delajo, da bi se kregali-v dve skupini so jih dali, zdaj bojo pa itak tistega, ki bo vse pokasiral, vsi postrani gledali. Aja, pa še eno dobro plat za bar predstavlja ta tekmovalnost...bar bo več pokasiral...

Kaj pa ostale, a ne gledate bara? Saj včasih so res mal smotani, ampak se jih kar navadiš in velikokrat se jim res nasmejem. Sebe si pa NIKOLI niti predstavljati ne  bi mogla v resničnostnem šovu...madona, jaz tud na wc ne bi mogla iti pred vsemi tistimi kamerami...to bi mogla jesti samo kašice iz suhih sliv, da bi lahko na wc-ju kaj pritisnila user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.10.2006 21:27:15   
*zvezdica*
Jooj danes se mi je pa moj možek prav smilil! Prejle sem šla na aerobiko (1. od kar imamo Marcela) in sta bla oba moja korenjaka sama doma. Mali je totalen histeričen napad dobil, ker me ni blo. Možek sploh ni vedel kaj naj še stori...mali se je pa tako drl, da je komaj po sapo hodiluser posted image . Sta pela, plesala, jedla, crkljala...niiič ni pomagalo. Dudo je zavračal...joooj ubožček mojuser posted image . Nekako se je po vseh mukah potem pomiril..ampak je bil pa baje nerazpoznaven..ves rdeč z otečenimi učki..pa samo hlipal je. Ko sem prišla domov je bilo že vse v najlepšem redu...možek je bil pa totalno uničen...je rekel, da mu je šlo par let življenja. No, po eni strani sem pa prav vesela, da je videl kako naporno je imet sam otroka cel dan, da ni vse samo smeh in dobra volja. Ko me je Marcel zagledal je pa skoraj vame zlezel...sem mislila da me bo kar pojedel. OK, priznam da je bil ful ful dober občutekuser posted image .
Zgleda, da je pršel v fazo, ko je samo mamica dobra. Jah, se bo moral še očija mal bolj navadit. He he...je bil možek tako obupan, da je izjavil da raje s krampom cel dan jame koplje, kot pa da se mu ponovi kaj takega user posted image !
Mami je pa le mami!

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.10.2006 22:08:05   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Mali je totalen histeričen napad dobil, ker me ni blo. Možek sploh ni vedel kaj naj še stori...

No, po eni strani sem pa prav vesela, da je videl kako naporno je imet sam otroka cel dan, da ni vse samo smeh in dobra volja.

EJ; TOČNO TO!!!!! Je čisto prav, da je bilo tako. Kar naj vidijo, da ni vse zlato kar se sveti. Z otrokom je res lepo, dokler ne postane tako naporno, ko se ti dere po ure in ti ne veš več kaj bi naredil. Pa si ne zna predstavljati kako je to... Večina si jih verjetno misli, da malo napihujemo zadevo in pretiravamo. Meni tudi ni nikoli jasno kako Tia vedno ve, da sva sami doma in ravno takrat tuli kot ne vem kaj. Kadar je očka, še ni bilo izpadov. Tko da sem jo enkrat kar z mobitelom posnela, da je videl kako je bilo in pač dodala da je trajalo dve uri... Pol pa naj mu še večerjo kuham. Sori...ampak mamico tudi izčrpa.

Ti si kar privošči tisto aerobiko. Se mi zdi, da je najhujše, če je otrok navajen samo nate. Potem si lahko pribita nanj. Naj se navadi tudi na to, da ga bo kdaj kdo drug porihtal. Mogoče se sliši kruto, ampak punce...taka je resnica. Jaz sem tudi ful zadovoljna, da hodim zdaj na aerobiko. Ne boste verjele ampak meni grejo kile kar gor. Do morja so mi šle dol (ampak počasi...sem imela še 5 kg plusa...) ma od takrat naprej pa grejo kar gor. Zdaj imam že skoraj 8 kg plusa. Sploh mi ni jasno. Tko da res moram poskrbet zase. Najbolj mi gre na živce, ko so vsi nekaj sladko prijazni...kao...uuu, ti si pa že nazaj s kilami ane... Pa jaz "Nnnnneeee?!" (haloo, a se ne vid, ne me zezat, nisem tolk neumna)...pol pa še kakšen doda "ja, sej pol si pa mogoče prej tolk premalo imela, da si zdaj lih prav)...men pa nobene hlače prav, vse mi ven sili, ko se vsedem ali sklonim...ma daj ne me zaje....user posted image  Joj, kam sem zašla.

Aja, jaz sicer ne gledam bara, imam pa zdajle zraven vklopljeno samo zato, da mi nekaj zraven špila. Bom kaj pogledala zdajle, pol pa spat (bi pol Lost pogledala po baru, pa sem to sezono že vidla). Jej, jej se kregajo barovci...fight fight hi hi hi

Lahko noč

Maja

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?