|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
23.10.2006 22:39:36   
maychika
Punce, ste šli že kaj na upravne enote podpisat za spremembo zakona o vrtcih (za brezplačne vrtce (verjetno samo cenejše, brezplačne težko)). Manj nas stane, da gremo podpisat in če uspe, da plačujemo manj kot so sedaj cene vrtcev. Ker če bo šlo tako naprej, bomo mastno delali samo zato, da bomo lahko otroke dali v varstvo medtem, ko bomo mi delali. Joj, kolk sem to brezveze napisala. Rabim spanec.

Lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
24.10.2006 9:31:20   
mojčika
Marcel trikrat hura zate, jaz komaj čakam, da se zgodi nekaj takega, moj tudi rabi malo šole, hihihi...

Tudi jaz ne gledam bara, imava satelitsko in ene 1000 programov z najnovejšimi filmi, vse kar je bilo v kinu pred kakimi tremi meseci, se že vrti, a časa za to itak ni, sem si pa toliko zapomnila nekaj obrazov iz bara, da sem mojemu možeku včeraj v BTC-ju povedala, da se zgraža nad oblečenostjo ene od barovk, tista štajerka, s krajšimi lasmi, črnimi, groooozaaa, grozna postava o oblekah in kazanju šlavfkov pa sploh ne bi...

*zvezdica* čaj je zelo okusen, ga pijem tudi sama....

Mi je pa možek včeraj častil Leviske za 16.000sit, ma od tega si je 15.000 zaslužil, ko je zmagal v LJ na teku trojk, a jih je dal meni, češ ker ga tako podpiram pri teku in mu pustim čas za to...Si pa nisem kupila nič že od prednosečnosti, sem pa kupila seveda številko večje, tudi zato, ker sem se med nosečnostjo navadila nosit ohlapne stvari, debela nisem videt, sem taka kot prej, a razporeditev je pa čisto druga, hvalabogu redim pa se ne več...

Jaz bi pa rada kako res lepo Nukovo dudico 2, kje jih kupujete, v DM-ju so imeli samo tiste klasične, *zvezdica*, kje si ti dobila tisto lepo zeleno, mi ne rabimo ročajčkov, imamo dudico samo v postelji...

Marcelu še enkrat lupčka za lep poduk očiju, še naši MM naj pošlje kak recept za izbiro pravega trenutka...user posted image user posted image user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
24.10.2006 11:28:20   
mojčika
Nace rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm

Mina 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)  user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g

Tia  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  
user posted image
ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm

Žiga 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54cm
3. mesec: 5800g, 61,5cm
5. mesec: 6650g, 65cm

6. mesec: 7090g, 66,5cm

Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)    user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) 
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

5. 7400g, 70cm
6. 8660g, 71cm 

Katarina 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm

Melissa  7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1. mesec
3. 4780g, 56 cm - 2. mesec
4. 5780g, 61 cm - 3. mesec

5. 6500g, 64 cm - 4. mesec
6. 7845g, 68cm - 6. mesec

Neli 9. 4. 2006 (livia, Maja, dipl. ekonomist)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec
6. 6420g, 67cm - 6. mesec  

Meta 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)   user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm  

Rene  10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)  user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm

Marcel 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image
 rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm

Ajda  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
  user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510g, 63cm  
6. mesec: 6720g, 65cm

Blaž 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    user posted image

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 

Manca   20. 4. 2006 (2mak)   user posted image

ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Lana  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) 
user posted image
rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm

Gaber 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  
user posted image
1. rojstvo: 3450g, 53cm
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69cm
5. mesec: 7680g, 72cm

Kristina 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   
user posted image
Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.10.2006 12:38:55   
maychika
Ooo, nove slikice pri statistiki...user posted image

mojčika...bravo za tvojega dragega, da se je spomnil tudi na tvojo požrtvovalnost in ti hvaležno nekako povrnil... lepo lepo...

mi imamo zelooo lepo dudiko, ampak ni od nuka...je od baby nove, pa smo jo iskali kot neumni. smo prvo kupili v toplicah, ker smo pač uno doma pozabili, pa se je je tolk navadila, da smo pol ene dve drugi kupili pa nobena ni bla dobra, pol smo sicer najbolj z nukovo blizu prišli, zadnjič sem jo pa slučajno našla in to v muellerju. haloo...kaki baby centri in arieli in pikapolonice... Jo bom slikala in ti poslala na mail, samo se mora pikica zbuditi...jo straži...user posted image  Sicer ima ročajček, samo so res lepe in podobne nukovim, z oblikovanim cucljem ipd. saj pravim bom poslala ali pa bom prilimala tukaj, da boste še druge videle. Meni so ful všeč. pa še taka je, da je za tiste otročke, ki imajo zobke (da čim manj škodi). Sicer mi je bila prva bolj všeč...lepših barv, ampak je tudi ta super....

Joj, kolk sem napisala o eni ubogi dudi...(Maja....get a life!!!user posted image )

Zdaj sem si komaj kavico privoščila. Smo čakali patronažno, pol je pa miška mogla it spančkat. No, sej bo verjetno kmalu pokonci. Grem še malo surfat tačas. Vas berem zvečer, pa dude bom objavila no...

Lepo bodite na tak deževen in siv dan (čeprav še kar topel)...

Maja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.10.2006 14:05:33   
Nenya
Ojla!

Kakšno grozno vreme, sva bili že zunaj pa je spet začelo deževat in sva se morale obrnit.

Mojčika za statistiko 6,5 meseca 6400g, in 67,5cm. Ful dobre nove slikice.

Ste se razpisale.

Z mojim se zdaj mal večkrat kregava, ker zaradi gradnje oz. negradnje, meni že živci popuščajo.

Kar se tiče pa tamale je moj user posted image zelo v redu, ko je doma je rad vzame in tamala je čisto nora nanj, le on jo zna res v smeh spravit. Pa tud že na začetku sem mu povedala, da mava otroka oba in da ne bo tko, da  on okrog pohajkuje sam, midve ga pa doma čakava, če kam gremo, gremo skupaj.

Mina trenutno je le sadno kašico in mlečne kašice od Milupe (ma dva obroka GH). Ene vidim, da že kruh dajete, jaz bom bolj počas uvajala nove stvari, kar mal cvikam.

Halena  te čist razumem kako si se počutila, še sreča, da je le pleh zvit. Vem, da tud to ni majhna stvar, a se da popravit. Una ženska pa haaalooooo, se je narbrž tud ona ustrašla, ampak to ni način!

Midva bova pa nov star avto morala kupit, tko da če ma katera kakšne nasvete nej prosm sporoči. Tale postaja premajhen, pa tudi star je že in vse po malem zafrkava.

Una kokosova torta, o kateri ste že neki postov nazaj govorile je fantastična, ful izi za narest pa ful dobra, mnjam.

Mina je zdaj začela z bababa al pa dadada, smo 'vzeli' nekaj soglasnikov, res je smešna. Pa tud sedi že za par sekund, pol pa pozabi in se zvrne na eno stran. Pa skoz mi sili na nogice, vstaja, če le dobi kaj, da se lahko opre.

Eya, lepe slikice z ZOO-ja. Moja pa trenutno samo ljudi gleda, mamo doma mačkona, pa je čist nič ne zanima.

Kar se tiče pa navezanosti name. Jaz sem jo že od začetka mela možnost navajati na različne družinske člane, tko da načeloma ni problema, da ne bi mogla za ene 3 ure bit pri mojih al pa njegovih. Smo pa striktni glede 'obreda' pred spanjem, je vedno kar se da enak.

Zdaj pa par vpr. Mene je mal strah, da sem Mino razvadila tko da bi res rada vaše mnenje. Čez dan zaspi v vozičku in pa v naročju in jo pol takoj  položim v košek v dnevni sobi. Ne spi več kot 2 - 3 ure vsega skupaj, ne v kosu. Danes sem jo, vidno zaspano in tečkano, poskusno dala v košek budno - ni bilo variante, da bi zaspala, se je igrala z dudo, pa z oblogo v košku, pol pa začela tulit, itd. Kako je kaj z vašimi?

Še bolj pa me skrbi nočno uspavanje. Se dojiva in dobi flaško, pol pa v posteljici počaka, da se z dragim zrihtava, ugasnemo luč in v 97% zaspi sama, midva se polglasno pogovarjava, kar je ne moti. Če kaj jokca ali godrnja jo, v temi, jaz malo pobožam v posteljici in to zadostuje. Ker se bo pa zdaj ura prestavila, bi jo rada midva obdržala v enakem ritmu, ne bi pa hotela  iti spat že ob 8h oz 8.30 po tanovi uri. Kaj menite, ali ve da sva midva tam? Aja, pa brez strahu mi lahko rečete, da sva jo razvadila.

Aja, še glede spanja na trebuhu, jaz sem že srečna, če lahko vsaj del noči spim na boku, ker mi vse zamaka, na trebuhu bi zelo rada spala, a žal ne gre.

Pa še to : zgodil se je čudež: pomislite to, včeraj sem oddala vlogo na našo občino, za enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka in danes!!! sem dobila odločbo odobreno! To se mi še ni zgodilo, da bi kdaj kaj tko hitro šlo Se vidi da bo drugi krog županskih volitev in da bi stari župan rad še ne mandat, ha ha ha. Jupi za nas.

Dost nakladanja, grem poča kuhat, dons bo sladko zelje in palačinke.

Bara ne gledam, gledam pa hri-bar, a je katera ujela Jem Cooke in njeno Eva's lullabye? Men je ta pesem ful super.

Uživajte!

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.10.2006 14:21:58   
Marelica
IIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiii, Mojčika, lepe slikice si pripopala k statistiki user posted image  !

Punce, komaj sem vas skozi prečitala, ste me presenetile z zgovornim vikendom. Upam, da bom lahko vse pokomentirala.

Najprej user posted image malo tolažbe Haleni. Si se mi ful zasmilila, ko sem prebrala za tvojo nezgodo. Še dobro, da si počasi vozila in da ni hujše od zvitega pleha. Najhujše pa je, da v situaciji nisi bila deležna drugega kot grdega obravnavanja. Sem imela pred leti tudi sama karambol in sem bila kriva (s tem, da sem moškemu naredila pošteno škodo na novem meganu), pa je bil tako razumevajoč, da sem se samo čudila. V šoku se itak sam dovolj kriviš, ne rabiš še dodatne graje. 

Super lepe slikice vaših malčkov. Vsaka nova dobrodošla! Maychika, vaša Tia pa je kar malo podobna naši user posted image , predvsem po očkah, ja pa po okroglih ličkah tudi user posted image .  

Spanje na trebuhu? Jaaaaaaa, seveda, z največjim veseljem!

Halena, ne se preveč jezit na možeka, škoduje tvoji lepoti, haha. In to pravim jaz, ki že za vsak njegov kiks mulo pasem in se jezimuser posted image . Zdaj, ko sva bili s tamalo odsotni in je on pridno delal doma, mi je hotel naredit še eno presenečenje: oprat umazane stvari. Joooooj, ne, že ko mi je to v avtu omenil, so mi šli kar lasje pokonci. Ja, prepozno! Pletenine je pral na 40 stopinj z absolutno preveč (navadnega!) praška, centrifugo pa na 1000 obratov user posted image . Ja, bogi, namesto pohvale je moral pojest jezikovo župouser posted image .

...sem ravno imela en obisk in sem čisto ven padlauser posted image . Moram it še malo nazaj prečitat..

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.10.2006 14:44:27   
*zvezdica*
user posted image  Mojčika za nove slikce.
Dudo sem pa v Milerju kupila...sta ble 2 pakirane skupi...zelena pa redeča. Je pa ta že 6+ in mu ful paše k je mal večji cucelj.

Joj Marelica si kar predstavljam kakšno medvedjo uslugo ti je naredil tvoj dragiuser posted image .

Nenya glede spanja ste vi še uredu proti nam. Pri nas zvečer obvezno zaspi na rokah...ni šans da bi sam v  posteljici....tud mene to že počas mal skrbi. Jaz mislim, da to ni neka huuuda razvada...mislim, da se bodo sčasoma že navadli. Ko se bo prestavla ura ti pa predlagam, da jo daš kar samo spat in ugasneš lučko...pa babyfon si vklopi in če bo jokcala jo pobožaj (tako kot delaš do zdaj). Jaz mislim, da če sedaj lahko zaspi sama, da bo potem tudi.
Aja, pa čestitke za denarno pomočuser posted image user posted image ...si očitno res ravno pravi čas ujela!

Midva sva ravno iz plavanja prišla....je mali totalno morto...kar padel je v posteljo...AAleluja! Jaz pa lačna za umret...grem hitro nekaj prigriznit.

Za kosilo bo ptri nas jota in slivovi cmoki!

Pa še ena fotkica našega plavalca

user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
24.10.2006 14:46:11   
Marelica
Hja, spet jaz. Sem morala za nazaj zapolnit luknje v spominu, pa še 2 nova posta sem lahko prebrala. Ja, res ste/smo pridne v pisanju...

Kak pameten recept pa res lahko prispevam, ja. Najprej za moje pojme zelo dober recept za tortno kremo, ki sem ga pred leti dobila od prijateljice in sem ga že ful dostikrat naredila:
Odvisno od velikosti torte rabiš nekje 1/2litra sladke smetane (jaz prakticiram najraje z rastlinsko) in sadni jogurt (jaz vzamem kar pollitrskega od špara). Oboje zmiksaš in že imaš slastno kremo. Edino kar je treba pazit, da se ne miksa predolgo, ker tista sesirjena potem ni tako dobra, niti se ne da mazat. Pa jaz se tudi ne držim ravno mer in dam včasih raje več jogurta kot smetane (ker vsega raje več nakupim, v primeru da mi zmanjka).

Zajca (recept za odrasle) pa jaz najraje naredim pohanega. Začinim pa samo s soljo, strtim česnom in poprom - pri nas ga kar mažemo.

user posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
24.10.2006 15:09:50   
Marelica
O, super zvezdica, bravo Marcel!!!! Napiši,  kako je kaj na plavanju!

Sem ravno razmišljala, kaki dež neki, ko je pri nas tudi začelo deževat. Na štajerskem smo imeli cel vikend taaaako čudovito vreme, kot da bi se poletje "not spravljalo".

Glede spanja moram pa jaz našo pupo res pohvalit. Le v redkih primerih, ko je zasitnarjena, jo je treba prej malo na rokah pomirit, zaspi pa v posteljici vedno sama. Nenya, mogoče poskusi uvest kako ninico oz. spalno igračko. Naša obožuje, da se lahko zarije v pleničko in stisne k medvedku. Je pa res, da smo mi navajeni celo noč v medli svetlobi (modra 20W žarnica + mlečno steklo na lučki) spat in je to tudi druga razvada. Hja, je pa res težko kake pametne nasvete delit, ko so si pa malčki tako različni. Jaz bi bila recimo ful srečna, če bi naša začela pit karkoli nesladkanega. Jabolčni sok? Ja, meni je odličen, tamala pa ga prav z gnusom zavrača. Jaz že res več ne vem, no... Sem izprobala že čisto vse...

A Aventove dude pa nobena ne uporablja? Zdaj imajo novo kolekcijo in so ukinili kavčukove dude.user posted image  Mi smo pa ravno na te navajeni. Bom poročala, kako bo z uvajanjem "nove mode". Ja, pa še to me zanima okoli dud. Kaj katera ve, kakšna oblika je najboljša? Ker jaz sem prebrala že vse živo okoli tega, pa vsak drugače hvali /graja.

Nenya, saj verjetno poznaš najboljšo avtotrgovino za rabljene avtomobile : http://www.avto.net/2004/ Drugače pa je čisto odvisno, kakšen avtro si želiš in koliko si pripravljena zanj odšteti. Mi2 sva ravno preko teh oglasov našla najino zdajšnjo Suzuki Grand Vitaro in sva z njo zelooooo zadovoljna. Nasploh sem sedaj mahnjena samo še na terence. Drugače so pa mercedezi zdaj hudooo poceni, če hočeš velikega, lepega, udobnega , pa nažalost žejnega...

Lep jesenski pozdrav!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
24.10.2006 16:09:14   
mojčika
Lepo, da so vam slikce všeč, rabimo malo osvežitve...

Novice iz Nemčije, žal ne vzpodbudne...
Oj, evo, je malo trajalo. Pri nas je kar pestro, zal je vec negativnih kot pozitivnih novic...Jana je dobila vse tri izvide, zal so vsi poztivni. V sredo dobimo nove tri probice, ki jih posljemo v München in upamo da bodo ugotovili da te presnete bakterije niso vec prisotne, da zakljucimo zadevo.Bojim se namrec zahrbtnosti te bolezni, saj sem ti pisala. Zaenkrat ni imela simptomov. Najbolj me pa dela nervozno to, da trenutno nic ne morejo naredit, da bi preprecili bolezen. Še kasneje

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
24.10.2006 17:24:15   
DrejcDrejc
Se vam javljam kot začasna samohranilka - za dva tedna! Me prav zanima, kako se bova obnesla z malčkom. Obvezna naloga je, da vsaj vsak drugi dan spakirava kam na obisk ali vsaj kar tako kam po trgovinah, v glavnem, da bo imel malček dosti ljudi okoli sebe, ker res ne vem, kako lahko nekdo zdrži, da samo mene gleda cele dneve user posted image !
Ati pa je zdajle že nekje na poti med Dunajem in Tokijem. Ooooh, kako bi šla zraven!
Zdaj, ko bova sama, sem si zadala, da se naučiva jesti in pika! Pa če bomo kakali ali tečnarili ali pa ne! Obvezno en obrok dopoldne, pa popoldne nekaj za pokušanje. Včeraj je Rene na hitro sfrezal kot kakšna veverica polovico Savoiardi keksa - sem našla tiste brez glutena v DMu. Kok je bil posrečen s tistim keksom, mama pa seveda naivna in mu je to dala na sedežni... prvič in zadnjič! user posted image Fini keksi so to, tudi če se kaj preveč odlomi, se hitro topi v ustih.
Sicer pa opažam, da ima precej več koordinacije - če ga rahlo založim spredaj in zadaj, že čisto lepo sam sedi - seveda so problemi z ravnotežjem, ampak se že veselim dosežkov! Danes pa sem mu kazala mačko na tleh, pa sem ga postavila v stoječ položaj, z svojo roko pod njegovo rito, malček se je pa na tla oprl z nogami in kakšnih 20 sekund stal! Svašta, a to že tud zna, prav presenetil me je!
Huuuh, ati je odnesel in kamero in fotoaparat, tak da bo s tehniko malo mrka... bom kr pogrešala... bom kr ta klasičen fotič privlekla iz predala, se mi zdi...

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
24.10.2006 20:07:25   
eya
Danes pa se je žIga šel prvič ostričt...upam, da zdaj ne bo več vprašanj: Koliko je pa vaša punčka stara? ipd...user posted image user posted image user posted image  Tukaj je pa rezultat:

user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
24.10.2006 21:32:49   
eya
Ojla!
Mali je zaspal, jaz pa imam čas, da še ostale stvari pokomentiram...

mojčika-lepo, da se je možek tako izkazaluser posted image  Moj sebi ne kupi ničesar, meni pa tudi da denar al pa kar kartico (jaz imam tisti ubogi starševski dodatek, ki bolj malo znese). No, samo jaz tudi sebi bolj malo kupim, toliko raje za Žiga zapravim user posted image  Pa tudi jaz se strinjam, da si lepe slikce prilimala...

Nenya-gradnja pa verjamem, da zna biti zelo stresna...sicer mi2 sva imela samo za opremit tole nadstropje, kjer zdaj živiva, pa sem tudi imela poln kufer vsega letanja in majstrov, ki te nate[sm=smiley35.gif" border=0>, kdaj bodo prišli... Mirne živce, če se le da...

Glede uspavanja-mi nikoli nismo Žiga uspavali na rokah, ker pač ni bilo potrebe za to. Niti nimam kakega pametnega nasveta, kako jo navadit, da bi sama zaspala...mogoče jo pač vsakič, ko je zaspana, najprej daš budno v posteljico, jo malo pustiš, daš dudo, božaš, se mogoče z obrazom stisneš k njej...pa mogoče ji bo nekoč ratalo, da se navadi sama zaspat...

Super za denarno nakazilouser posted image

Marcel je pa ful luškan v fredu...a se mi samo zdi, al so mu lasje precej posvetlili?

Tale tortna krema, Marelica, je pa fajn ideja, pa čisto enostavno se sliši. Jaz ne maram delati raznih tort z želatino, imam odpor do nje, odkar vem, iz česa je...

Še komentar na dude...mi uporabljamo Aventove, zdaj imamo tudi tisti 6m+...aja, je pa silikonska. Na začetku smo tudi imeli kavčukovo, pa sem jaz enkrat po pomoti kupila silikonsko, Žiga ni imel nič proti in od takrat naprej imamo take...

Joj, sem bila dolga user posted image  

Lahko noč!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
24.10.2006 22:49:31   
maychika
Nenya...tudi naša je eno obdobje zaspala samo in striktno samo v naročju. Pa to ni bilo dovolj...še nosit smo jo mogli. Pa je postala pretežka, tko da sem jo nekajkrat na to foro, da sem jo dala na svojo posteljo in bila pač zraven in ji pela ipd. Mož pa je uporabil še to foro, da ji je pod nogice podstavil roko, da je imela občutek, kot da jo nekdo drži. Ko je zaspala, smo jo prestavili v posteljico. Tko da se je pol tega čisto odvadila. Spanja v vozičku, ki je bilo prej tudi pogosto se je pa čisto sama odvadila. Ko se je navadila popoldne zaspat v svoji posteljici, kjer ima mir (prej je kar v dnevni na kavču), je tudi nehala spati v vozičku. Rajši cirkus zganja, da mami leti po luftu domov.

Kar se pa nove ure tiče, je pa mene tud čista groza...naša zaspi že ob sedmih. Če bo šlo tko naprej in se ne bo pustila prepričat v nov čas, jo bomo zazibali že ob šestih in pol sredi noči dežurali kot budale. Kaj je sploh treba uro prestavljat. No...kaj sem hotla. Če že tako ali tako sama od sebe zaspi, mislim da ne bo pogrešala vajinih glasov. Sicer pa...poskusite. Čene pa par dni pred novo uro zvečer vedno manj govorita in poskusita vedno tišje. Mogoče se odvadi.

Dej mi sam povej...a to si zaprosila za uno pomoč, ki ti kot paket ali denar pripada ali tisto, ko ene pravijo, da ene občine pač dajo? Če je drugo mi prosim napiši kam točno si dala to prošnjo, da še jaz za nas "pošnjofam" če se da kje kaj dobit.Vsak euro prav pride hi hi hi. Se navajam.

Marelica...upam, da Tia in tvoja pikica (Barbara ane?) nimata istega atija...user posted image  Res sta si malo podobni...

Aja, dude sem dala v album...tu je povezava. Ga bom čez nekaj časa zbrisala...
http://ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=16406&sortType=6&v=moji

Iiii, zvezdica. Se prav vidi Marcelu kako hudo uživa. Super fotka...user posted image user posted image user posted image

Marelica...res dober recept, ampak a ne pride to malo preveč tekoče? Jaz običajno za jogurtovo strjenko (iz pol litra jogurta in pol litra smetane) rabim še ene 6 listov želatine, da se strdi, se mi zdi, da bi tu tudi rabila kak utrjevalec ali list ali dva želatine...mar ne?

Nenya...kar se avta tiče... midva sva tudi najinega videla na avto.net-u. stran je sama po sebi super, pač gledaš tiste ponudnike ki so blizu tebe. No in pol sva šla malo po okoliških avtohišah in iskala in našla najino super opel vectro...sva kupila in potem hodila po servisih kot nora. Po dveh tednih naju je usekal račun za 70 jurjev, ker mašina ni delala kot se zagre...pol je bla klima za napolnit, pol so števci šli pa še nekaj je bilo, tko da je bilo računov za avto vsak mesec nekaj. no pa ne bi rada ti vzela veselja, ker ni vedno tako. Ti bom pa povedala tole (to sem sploh hotela napisat), da je en inšpektor rekel, da v roku 1 leta po nakupu rabljenega avtomobila lahko zahtevaš povrnitev stroškov popravila od prodajalca (nekaj takega). Midva sva prvi račun iztržila od tam. Vsaj nekaj. Avto je sicer ful dober in FUUUUUL prostoren prtljažnik ima...bolj kot velika večina karavanov...(aja, imava karavana), ampak seveda je na vidiku že novo popravilo. Verjetno bojo svečke za zamenjat, ker če ga ne vozimo vsaj malo vsak dan ali vsak drugi dan, nam potem komajda še vžge, če sploh. Hja, tko je to. Od ene poskusne vožnje ne moreš videti kako se avto obnaša.

Ojej ojej mojčika. Držimo pesti za Jano....

DD kaj imaš luštkano slikico ob imenu in podatkih. PRav luštkan navihanček je gor...pozira kaj...?!??
naj vama ta dva tedna mineta kar se da hitro in res skačita okrog, saj vama bo vreme te dni bolj kot ne naklonjeno. Zvečer pa za sprostitev obvezno ringa raja...

uuuu eya....a ima malo želeja na čupci. zdaj pa hitro v lov za punčkami...hi hi hi

No...zdaj sem pa prišla do konca postov...

aja, naša je predvčerajšnjim ugotovila, da gre nogica tudi do ust, če si pomaga. mnjam mora biti dobra...takole prešvicana in vsa kisla... Aja, pa zadnjič je ukisano solato lizala. Kakšen protes, ker ji nismo več dali. hi hi hi Gurman in pol...tudi po kilaži...uf...

Lepo bodite in lahko noč...dovolj imam. Sem hotla še kaj pogledat, pa ne bom. Je več ksno...

Maja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
25.10.2006 9:07:52   
DrejcDrejc
Se vidi, da mi je dolgčas user posted image . Maychika, a velja, če kar dopoldne za sprostitev na RR? Kr iz dnevnika:

Dan 2 samohranilstva. Že sedim z Renejem v naročju ob svojem obredu za čarunalnikom. Od atija še nič sporočil, zdaj bi že morali biti v hotelu in po vsej verjetnosti že raziskovati Tokio. Upam, da je vse v najlepšem redu in sem prav nestrpna prvega poročanja. S telefoni ne bo nič, ker imajo drugo frekvenčno območje in potrebuješ UMTS telefon, tako da čakamo, da Zoran usposobi internet na svojem laptopu ali pa da se najde kakšen cyber cafe.
Včeraj sva imela kar lep dan, popoldne sem ga spakirala v avto, pa je po nekaj tečnobe zaspal, zato sem v Celju naredila še kar en velik krog, preden se je zbudil in sva prešnofala Mercator. Ampak noter je bilo tako vroče, da nama je obema zakuhalo. Pa še malo na drug konec gledat čevlje za mami, pa v lekarno po Novalac, babi ni imela časa za kafe, no pa so takoj minile tri ure in je bilo treba spet jest – gasa domov, dovolj je bilo za prvi potep. Zvečer je bil res dobre volje, kar prepeval si je, ko sem mu vrtela Schnappija., vriskal, se prekucaval in veseljačil, ko sva šla še malo v spodnji štuk, skratka super. In je naneslo, da sva šla že ob osmih v kopalnico in je potem ob večerji zaspal – že malo pred deveto! Ob desetih je pridivjala konkretna nevihta, take nismo imeli celo poletje, bliskalo se je po tekočem traku in grmelo, da so se šipe tresle, me je pa Rene presenetil s svojim trdnim spancem, saj je trajalo precej časa, da ga je šele trušč toče po strehi prebudil (meni je kr srce razbijalo, saj je zvenelo, kot da bo preluknjalo streho, da ne povem, kako me je skrbelo, kaj bo z avtoma, ki stojita na odprtem…). Potem se je pa trudil v tem ropotanju nazaj zaspati, nihal z glavo sem in tja, nešno pošepetala in božala sem ga, evo učke so se zaprle. Nisem mogla verjet, kako trden spanec ima naš otrok takole zvečer! Vsakič, ko je strela treščila, da je še mene stisnilo, sem šla v otroško sobo pogledat, če ga je prebudilo – pa je spal kot ubit!
Res smo deležni pravega indijanskega poletja, po dvajset stopinj, včeraj jih je bilo zjutraj 19, cele dneve bolj ali manj sončno, topel veter vleče izza vsakega vogala, verjetno bo kmalu pomladansko drevje pognalo in zacvetelo, če ne bo vsaj kakšna slana primrcvarila. Da ne omenjam genialnega vrtnarja strica Štefana, ki mu še zdaj, konec oktobra, v vrtu uspešno dozoreva paradižnik!
No, danes zjutraj pa se je pokazala edina, a močna slabost zgodnjega večernega uspavanja – ob šestih sva že bedela! Oh oh, to pa ni zame, mene vsak pogled na trdo temo zunaj spravlja v nedefinirano slabovoljnost, malček pa je bil povrh tega še po pajacu polulan ob strani, je verjetno na boku ležal in lulal, tako da sva imela previjanje in preoblačenje, papanje in potem sem kar poskusila budnega v kinderpet dat in me je spet lepo presenetil, ko je po kakšnih 15 minutah res sam zaspal, le vsakih nekaj minut sem morala do njega, mu vtaknit dudo v usta, ššššš, pobožat, pa se je nehal pritoževat. Skratka, ko se zbudi, je zmeraj potrebna najmanj ena ura, preden ga spet zmanjka. In potem sva oba zaspala in čez slabo uro spet jokec… danes bova imela dolg dan, ni kaj. Že snujem načrte. Ampak ni dobro preveč načrtovat, saj se čisto lahko zgodi, da bo malček ravno takrat siten, ko bi morala kam it, ali pa ne bo hotel jest, tak da bi šla lačna na teren, no, tak da me kar pridno uči, kako bit fleksibilen in se z nikomer ne dogovarjati na točno uro.
Jaz pa še vedno komaj čakam, da se oglasi naš ati s pošto. Včeraj sem v hotel poslala mejl, naj mu posredujejo sporočilo, pa ne vem, če so to dobili in prebrali, če so to sploh upoštevali, in če so naši res v tem hotelu… ampak bi bilo pa enkratno presenečenje, da ga na recepciji čaka sporočilo od ženke: DRAGI ATI, Z NEJCOTOM TI ZELIVA NEPOZABNO RAZISKOVANJE DEZELE VZHAJAJOCEGA SONCA IN VELIKO SRECE NA TEKMOVANJU. POGRESAVA TE! LJUBIM TE,TVOJA MISKA!

< Sporočilo je popravil DrejcDrejc -- 25.10.2006 9:11:56 >

Carpe diem!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
25.10.2006 9:24:02   
halena
Dobro jutro!

Ste se takooo razpisale,da sem vas brala dobre pol ure!!!

Žal,kakih nasvetov za avte ne znam dajat,ker nimam pojma o njih..Tut za tisto žensko,ki sem priletela vanjo,sem doma možu rekla,da je imela neko malo srebrno j..user posted image ,se je na koncu izkazal,da je bil mercedezuser posted image ..

Mi tudi nimamo problemov z dajanjem spat..tako,da tudi tukaj nimam kaj za povedat,lahko dam samo nasvet,po katerem sem jaz delala.Če je otrok sit,suh in čist, bo kljub joku(ki pa je pri nas trajal le kake pol minute)zaspal.Nismo pa nikoli pred spanjem podirali kupčka,ker potem se je preveč zbudila.Ne vem,pri nas se je to lepo obneslo.Upam,da sem kaj pomagala s tem..

Zdaj pa grem,ker se je Ajda zbudila!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
25.10.2006 9:49:34   
Marelica
Grrrrrr, še vedno me ni izučilo, naj si pred objavo shranim user posted image . Sem besna, pa bom raje pol na novo napisala...

Neposredna povezava do sporočila: 1192
25.10.2006 10:25:59   
eya
Maychika in ostale, ki imate Babynova dude-mi smo jih tudi imeli od začetka, ker ji je Žiga že v porodnišnici dobil, pa sem jih potem tud iskala in našla v eni navadni mali Tuševi trgovini...

Ja, Žigu je pa frizerka dala še malo želeja na čupco, ki ga je imel kako uro gor, potem sva ga pa tako skopala...pa je šla frizurca bye-bye...

user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
25.10.2006 10:41:51   
mojčika
Ja pravi zakon je Žiga na fotki, mi se bomo ta teden tudi spet strigli, bomo še enkrat frufru sprobali, spet gredo laski na očke, madonca hitro rastejouser posted image , ati sicer ne dovoli, a spenjali jih tudi ne bomo in tako lepa je s frufru...

Po mojem bomo tudi mi zobke dobili, pri enkah spodaj se v dlesni vidi bela črtica, a bo to to user posted image

Noči so pri nas hvala bogu še vedno mirne, zdaj bo mesec dni, odkar spimo celo noč od 20.00-8.00, no danes do 7.30, včeraj do 8.30, res paše, pa še kak film si lahko pogledam, ob polnoči grem spat in sem do 8.00 že dodobra naspana, nekje 7 ur mi je že dovolj, zadnje čase, prej seveda ni bilo tako... mi tudi kupčkov pred spanjem ne podiramo, po tem, ko spije mleko, želi dudico in ninico, se sama obrne proti mojim prsim, ker jo drživ v naročju, kot bi se dojili, malo zazibam, malo šššššš ali pa brundam kako uspavanko, eno do dve minuti, odložim spi ali pa ne, pokrijem in grem, če kasneje zajoka, ji grem dati dudico nazaj v usta, če je pojedla premalo, pa še enkrat flaško, skratka ne izsiljuje za cartanje, je skorajda preveč idealno, upam, da bo trajalo, celo sama mi pokaže, da želi iz rok v posteljo, ker ji je v mojih rokah prevroče...

Mi smo pa včeraj zajčka jedli, sem ga dušila ene dve uri, ko je bilo mehko, sem ga nadrobila v mineštrco in nam je šlo zelo v slast user posted image , količine mleka so sedaj res znatno manjše...

Danes sem ji dala mleko po aventovi flaški, kaj vem zakaj, za probo, dala sem cucelj 2, a mleko je teklo skozi le po kapljicah, tako da je reva prej zaspala, spila pa le 50ml, KATERE cuclje od aventa imate...tudi jaz ji bom zdaj dala te flaške, da ko bo sama pila, ne bo treba toliko nagnit stekleničke, ker je luknjica spredaj in ne zgoraj...no ni se pritoževala, bomo uporabljali kar oboje...

Dudice...sem se spomnila, da sem dobila že na začetku eno v dar, a mi je bila prevelika, sem zdaj videla zakaj, je dvojka, in sicer babynova rumeno zelena z želvico, cartkana...

Mi pa bomo sedaj pazili tamalčico zaradi sladkorne, nam je moževa zdravnica naročila, da moramo do petega leta paziti, da ne bi hujšala, preveč pila, to pomeni, da ima visok sladkor...Halena, da se ne boš prestrašila, ni to običajno pitje, temveč res veliko pitja in hujšanje...menda so moški geni močnejši in če nam uspe iti čez fazo 3-5 let, je veliko možnosti, da ne bomo zboleli...

No zdaj pa ne vem, če je še kaj, bodite lepo, se še tipkamo...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 25.10.2006 10:46:12 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
25.10.2006 11:16:34   
maychika
DD...tudi dopoldne bo v redu hi hi hi. Tole uspavanje nazaj me pa čisto na nas spominja.

Aja, pa schnappi je tud men ful všeč. PRav za naše malčke...hi hi hi

Ja mojčika...to bo to. Pri nas je bilo isto, samo se je videlo že slaba dva tedna prej, tko da porajtaj malo po obnašanju. Naša je par dni prej celo temperaturo dobila, ampak to je pač različno...

Jaz sem pa danes ponoči sklenila nočnemu vstajanju in hranjenju naresti konec. Kadar se je zbudila sem ji samo dala par požirkov kompota in dudo in je zaspala nazaj. In sem vztrajala pri tem in še bom. Tko da smo pol jedli šele ob sedmih zjutraj. Sicer je bil spet protest, ker je bilo mleko, ampak smo jo prepričali. Upam, da nam uspe, ker mi je najhuje na obroke spat. No, pa se ni nič pritoževala.

Mi za mleko uporabljamo cucelj št. 3 in za kompot št 2.

Zaenkrat bo to vse. Več zvečer...morda...če vas ne bom samo brala...

LP, Maja

Neposredna povezava do sporočila: 1195
25.10.2006 11:59:12   
Marelica
Sem se malo potolažila, tamala mi je zunaj zaspančkala in imam časa na kratko napisat ŠE ENKRAT to, kar sem že prej.

Mojčika, hvala za novice iz Nemčije in me zelo žalosti, da niso dobre. Upam, da bodo naslednji izvidi negativni.

Fiiiijjjuuuu, Žiga, pravi šarmeruser posted image . Naše punce že kar v vrsti stojijo... Ja, Maya Marina je očitno prav huda konkurenca vsem ostalim, ko se že tudi frizira. Jao, se še vedno čudim tem lepim čupavčkom. Ravno zadnjič sem od enega znanca na slikici njegovo hčerkico, podobno MM videla (3m staro).

Maychika, pa ne mi rečt, da je naš ati pri vas kaj popravljal...ker jaz se vašega atija pa res nič ne spomnim user posted image .

Mi imamo aventove cuclje. Za mleko pije večinoma iz 2-ke, malo uvajamo 3-ko. Že od vsega začetka tako močno vleče, da ji tavelike luknje delajo težave, se ji kar zaletava. Kaj češ, se je že navadila.

Naša je pa zdaj že tudi 5 noč zaporedoma prespala user posted image . Sicer je res, da nimam take sreče, da bi spala do 8h, ampak vzdrži pa že do 6h. Bomo videli, kako bo ob novem času. Meni to spreminjanje ure gre tudi na jetra.

DrejcDrejc odlično pišeš dnevnik!!!! Edino te prosim, če lahko drugič malo font povečaš, ker je skoraj tak, kot da bi moral plonkec brat.user posted image  Drugače pa sem te hotela povabit na naše štajersko srečanje z vozički, zdaj ko imaš ravno taka samotna tedna. S Ksenijo sva obe za to, lokacijo pa lahko še izberemo: Ptuj, MB, zaradi mene je lahko tudi Rogaška Slatina ali CE. Si za? Prosim spooči, da se zorganizioramo!

Maychika, krema je preverjeno dovolj gosta. Sem pa napisala, da jaz dam jogurt in smetano od oka. Najprej stepem smetano nekje do polovice, potem pa začnem prilivat jogurt. Kar samo se začne zgoščevat, tako da je prej možno, da se začne sesirjat. Je bila pa v original receptu res želatina in dodatni sladkor, samo jaz tega nočem. Aja, smetano pa sem jaz vedno vzela rastlinsko, ki se že tako v osnovi lepo zgosti (brez kremfiksa). Poskusi tako, je bolj natur!

Sem mogoče še kaj pozabla, pa grem zdaj ven na sončka. Jutri bo baje fuuul toplo user posted image .

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
25.10.2006 12:09:31   
Marelica
user posted image  To se dogaja zunaj, ko mami po RR tipka:

user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
25.10.2006 13:30:09   
DrejcDrejc
Marelica, če boste kje v bližini, se pa morda res pridružim. Morda pa zato, ker zdaj sem zaradi Reneja že navajena, da:
1. ne planiram ničesar za več kot pol ure naprej
2. nikomur ničesar ne obljubljam
Hm, ja katere Štajerke bi pa prišle?

Sem zjutraj planirala, da bova šla opoldne na obisk - in kaj se je zgodilo? Ful dolgo je mljackal tistih nekaj žlic sadja in zelenjave, potem je mami dobila klic in je trajalo skor 20 minut, pol procedura z preoblačenjem, pa dooolgo cartajoče papanje pri mamici, vmes sem mu vse nohte porezala in malček je seveda trdno zaspal, zdaj mi ga je pa škoda budit in v avto pakirat... Pa še sonček je in me bolj mika spakirat ga v kengurujčka in it malo po naravi, ki je zdaj fenomenalno lepa - tako čudovito obarvan gozd ni vsako jesen. Kr zasanjam se, ko pogledam čez okno. Če bi imela digitalca doma... joj bi že bilo slikc.

Rene je pa spet dobil drobne pikice po vratu, pa mi ne uspe ugotovit od česa, ker mu praktično nič takega ne dam za jest... je možno, da se šele zdaj pokaže alergija na kaj, kar jaz že ves čas jem, pa dobi to z dojenjem? Ampak kako za user posted image  naj ugotovim, kaj je tista snov? Jajca, mleko, med,...?

Carpe diem!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
25.10.2006 14:00:48   
Nenya
Ojla!

Maychika - obvestilo o denarčku so pri nas objavili na strani občine, tam si dobil obrazec in si s kopijo rojstnega lista vložil, in to je to. O avtomobilu pa, poznava avto.net in ravno zarad težav, ki jih opisuje Maychika me je strah avto kupit preko neta. Ampak rabljen je rabljen, nikol ne veš kdaj te bo začel zafrkavat, tud če ga kupiš od poznanega ni nobene garancije, za novega pa zdajle ni denarčka.

Eya, Žiga je pravi maneken, uau.

Glede dude naša ni izbirčna, kero dobi to pač uporabljamo.

Kar pa se tiče uspavanja, včeraj sva poskusila tako, da sva jo po hranjenu dala v posteljico in ugasnila luč medtem ko sva se rihtala za spat. Je kar sama zaspala, tka da zgleda da ni tko hudo. Držim pesti.

Res so dnevi lepi in topli user posted image user posted image user posted image , ampak so se pa spet muhe, ose in komarke prebudile, tle pa mraz zlo prav pride.

Kolk vam zavidam k znate tele slikce gor lepit, jaz sem probala že 100x pa kar ne znam, ne za avatar ne v postih. Če se keri da še 1000000000000-ič spet napisat kako to gre bi bila vesela ni pa nujno. Jaz mam Mozzilo in nikakor ne gre copy-paste.

A tiste, ki dojite še kaj pazite kaj jeste? Jaz ne več, sem jedla kostanj, pila mošt, pa zaseko itd pa ni mela user posted image nobenih težav. Držimo pesti za naprej.

A še kateri kaka po AD3 zeleno? Jaz sem jih zdaj po zelo dolgem času spet dala, pa tko kaka.

H kolikim je prišla patronažna še pri 6+ mesecih? Pri nama ni bila vse od takrat ko je bila Mina 4 mesece stara, čudno!

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

Neposredna povezava do sporočila: 1199
25.10.2006 14:10:45   
mojčika
Nenya mislim, da so ene govorile, da preko Mozzile ne gre copy-paste, no probaj, če imaš album na RR, tam kopiraj fotko in jo pastiraj v sporočilo, če ga nimaš, potem to ne gre...ko bo šlo to, ptem pa še avatar...user posted image

Po AD3 tudi mi kakamo bolj zeleno ali pa sploh ne, sedaj ko smo na Oleovit D3 pa spet kakamo in ne tako zeleno...

Patronažna je pri nas prišla še, ko smo bili stari 5 mesecev zaradi uvajanja GH, potem ne bo več prišla, no do tedaj sva midve Gh že sami uvedli, tako, da ni bilo neke koristi...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?