NRMM
|
Čeeeeeeeer! Evo mene, madonca Arielca tako si se zadrla, da me je skoraj iz stola vrglo . Najprej čestitke vsem,ki ste praznovali od mojega zadnjega javljanja, vsem bolančkom pa en veeeeeelik , da se čimprej pozdravite. Najprej pohvale za prilimane slike iz srečanja , ne pozabite prilimat tudi tistih iz obale. Kar se tiče izvidov odščipa še ne vem nič sem še na čakanju, sem pa danes izvedela nekaj, sicer na začetku šok, zdaj pa totalno veeeeeeeeselje, nekdo tudi pri decemberkah mora začet........sem . Sicer ravno načrtovano ni bilo, očitno je Djerba hasnila , zdej sam upam, da ne bo kakšen črni/črna ven prilezel in da bodo prvi kritični tedni čimprej mimo in brez problemov. Niso se in se zaenkrat ne kažejo nobeni tipični znaki nosečnosti (zato tudi prej nismo pomisli na to),slabosti ni, razen huda lakota nonstop, totalno nasprotje prejšne nosečnosti. Po mojih izračunih dobi Maruša družbo v začetku junija, bomo videli, kaj bo povedal g pri pregledu. je fuul veseli, nisem mogla počakat do petka, da bi skupaj preverila. Hehe po 5 minutah, ko je izvedel srečno novico, mi je že poslal imena za oba spola , je v trenutku not pado . Kar se tiče pa Maruše, veselo plazi, vstaja povsod, pospravlja predale . Od ponedeljka ima tudi plav levi liček . Se je naslonila na škatlo iz kock, katera se ji je prevrnila in mala je čofnila na ličeka, sej o jokanju ne rabim govorit a ne . Če je kaj zmedeno napisano, se opravičujem, ampak veselje je nepopisno in sem ga morala že kar danes deliti z vami . Sicer sem morala najprej povedati doma, da ne bi mojim prišlo na uhe od kje drugje, zdaj pa lahko veselje delim še z drugimi . Potem pa še prilimam nekaj slikic naše male razgrajačice, treba it čofa čofa, flaška in ajo ajo. L.p. Irena&Maruša