Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 12:49:37
|
|
|
|
Klarissa
|
Kaj naredite?? Ko mu 3x, 4x, 5x nekaj rečete (fantu, možu) naj naredi, reče da jih bo pol, al pa jutri, al pa NE NE BOM... Jaz sem mojemu predvčerajšnjim in včeraj rekla, da naj odnese ene škatle v klet. pa je rekel, da jih bo, da jih bo pol. Jaz pa naj jih prosim zdaj. Pa nič. Na koncu sem jih sama odnesla. kaj naredite? Naredite na koncu same, ker vam gre tako na živce, da ne morete več čakat? počakate, da se gospod spomni in pač npr. hodite okoli??
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 12:55:23
|
|
|
|
kalbo
|
Mene spravi iz tira če moram nekaj narediti takoj zdaj. Ne vem, a mate vse ženske to v krvi al kaj? Te stvari so pri nas na dnevnem redu
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 12:55:49
|
|
|
|
Zahi
|
pusti jih tam.. naj ga zmotijo
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 12:59:08
|
|
|
|
nejcko
|
Včasih sem jaz naredila, zdaj mi pa dol visi. Ko se ne bomo mogli več po bajti premikati, mu bo že kaj kapnilo ... upam
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:00:10
|
|
|
|
Naja31
|
Eh, pri nas je isto. Ponovim 100x, potem pa ali sama naredim, ali pa pustim, če me ne moti preveč. Mislim pa da se še ni zgodilo, da bi nekaj res naredil takoj. Brez veze se je sekirat, ker on se ne bo spremenil.
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:01:04
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Mene spravi iz tira če moram nekaj narediti takoj zdaj. Ne vem, a mate vse ženske to v krvi al kaj? Te stvari so pri nas na dnevnem redu kalbo. Pa sem bila na dobri poti, da se zaljubim vate . Potem pa greš, pa ga tak zaserješ.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:02:38
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi pusti jih tam.. naj ga zmotijo Njega tam sigurno ne motjo.. Drugac bi jih ze odnesu. Postavi jih nekam, kamor ga BO motilo in jih bo potem odnesu..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:05:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja midva sva mela dva mesca v sobi crknjen monitor na tleh. Sm zmeri k sm šla mim pa je bil on v bližin momljala in brundala pa ni nč pomagal . Pred tem sem mu vsaj 10X rekla nej ga odnese pa ja ja bom. Ah ja. Tku je. Ma sej se men tud marsikej ne da takoj sam dva mesca?!
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:09:51
|
|
|
|
tanikaa
|
Pa sem mislila, da je samo moj tak. Glih pred dvema tednoma sva barvala okna na bajti, pa tisti risalni žebljički, s katerimi so bile priponane mreže proti komarjem še vedno ležijo pri tistih oknih, ki jih je on barval. Bom ga danes zraven poterala. Ker danes bo fant ubogal. Ima slabo vest, ker je včeraj ves popoldan bil na golfu. Tak da ga bomo danes kar zlahka vrteli. Sicer pa punce, tega očitno nikoli ne bomo spremenile pri naših moških. SAmo rade pa jih kljub temu imamo in to neeeeeeeskoooooončno.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:10:44
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Zahi pusti jih tam.. naj ga zmotijo Njega tam sigurno ne motjo.. Drugac bi jih ze odnesu. Postavi jih nekam, kamor ga BO motilo in jih bo potem odnesu.. hehe.. no tko sem misil.. naj mu jih postavi na njegovo stran postelje.. in gre
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:12:08
|
|
|
|
Taula
|
Jaz mojemu vedno težim naj za sabo pospravi cunje. Ker je hujši ko baba. Vsak dan navleče kup cunj ven zjutraj ko se ureja, pospravi jih seveda ne. Sem mu težila, je bilo kak dan bolje, potem spet isto. Sem pospravljala za njim. Sedaj pa nič več, me ne briga. Imava pa v sobi en izvijač...že gotovo dva meseca.....in seveda ga ne bo pospravil še dva meseca. Ne vem kaj je decom da ne morejo neki narediti..ne rečem takoj, ma vsaj v roku parih dni?
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:21:09
|
|
|
|
Zahi
|
izvijač daj pod njegovo blazino efekt zagotovljen...
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimiv je to da mormo zmeri samo ženske descam naročat da naj neki nardijo. ane kalbo. zakaj pa ti ženi ne rečeš da more npr iz tega primera škatle odnest. pol bi pa mogoče ti pizdil namest ona. ne vem js svojmu nikol ne rečem dej to nared. ampak zmeri rečem joooj lej kašn mamo bi blo fino mal posesat. in moje je prlezu tm iz drevesa enkrat pred petimi leti in je ugotovu da to pomen da želim da posesa in to tut nardi. mogoče ne takoj kmalu pa. in to mi je ok. ne pizdim in se raje delam da ne vidim. nobena stavr me več tolk ne mot da bi mogla zarad tega pizdit. če mamo pa smeti do kolen pa tut prov.
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:32:29
|
|
|
|
Taula
|
Dobra ideja. Samo kaj ko ga bo pospravil in čez par dni bo spet nazaj. Ker je vedno neki v sobi treba popravljati. Imam počasi občutek da on nalašč nekaj pokvari
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
js sm mu zadnjič en teden govorila, naj pospravi čevlje z balkona (mamo tko narjen, da prideš po stopnicah na "balkon" in potem v hišo).. no, pa ni nič pomagalo.. 100x sem bla jezna, on pa nič.. no, potem sem mu jih pa enkrat enostavno brcnla čez ograjo.. itak je poštudiral šele čez par dni...
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:36:06
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Dobra ideja. Samo kaj ko ga bo pospravil in čez par dni bo spet nazaj. Ker je vedno neki v sobi treba popravljati. Imam počasi občutek da on nalašč nekaj pokvari ah to pa ne.. desci popravljamo.. in moramo popravljati.. popravljamo tudi kar ni pokvarjeno.. tko, da.. pusti mu to veselje samo orodje nej pa vseen posprav za sabo.. al mu pa reč, naj si ga pusti viseti ven iz hlač.. pa nej gre tak na šiht..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:37:08
|
|
|
|
Taula
|
js sm mu zadnjič en teden govorila, naj pospravi čevlje z balkona (mamo tko narjen, da prideš po stopnicah na "balkon" in potem v hišo).. no, pa ni nič pomagalo.. 100x sem bla jezna, on pa nič.. no, potem sem mu jih pa enkrat enostavno brcnla čez ograjo.. itak je poštudiral šele čez par dni... HUDO Jaz mu samo govorim da mu bom vrga čez balkon stvari, jih ne upam.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:38:21
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA zanimiv je to da mormo zmeri samo ženske descam naročat da naj neki nardijo. ane kalbo. zakaj pa ti ženi ne rečeš da more npr iz tega primera škatle odnest. pol bi pa mogoče ti pizdil namest ona. ne vem js svojmu nikol ne rečem dej to nared. ampak zmeri rečem joooj lej kašn mamo bi blo fino mal posesat. in moje je prlezu tm iz drevesa enkrat pred petimi leti in je ugotovu da to pomen da želim da posesa in to tut nardi. mogoče ne takoj kmalu pa. in to mi je ok. ne pizdim in se raje delam da ne vidim. nobena stavr me več tolk ne mot da bi mogla zarad tega pizdit. če mamo pa smeti do kolen pa tut prov. Pametno. Se bom še jaz probala tega držat. Čeprav po drugi strani sploh ni tak grozno, kak se včasih potožimo.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:39:04
|
|
|
|
Taula
|
Dobra ideja. Samo kaj ko ga bo pospravil in čez par dni bo spet nazaj. Ker je vedno neki v sobi treba popravljati. Imam počasi občutek da on nalašč nekaj pokvari ah to pa ne.. desci popravljamo.. in moramo popravljati.. popravljamo tudi kar ni pokvarjeno.. tko, da.. pusti mu to veselje samo orodje nej pa vseen posprav za sabo.. al mu pa reč, naj si ga pusti viseti ven iz hlač.. pa nej gre tak na šiht.. Moja manekenka pa ne.....je picajzel na svojo urejenost. Sej preden sva skupaj živela je imel pa vse pospravljeno..po moje je vse v omaro vrgel preden sem prišla k njemu
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 13:57:23
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa sem mislila, da je samo moj tak. Glih pred dvema tednoma sva barvala okna na bajti, pa tisti risalni žebljički, s katerimi so bile priponane mreže proti komarjem še vedno ležijo pri tistih oknih, ki jih je on barval. Bom ga danes zraven poterala. Ker danes bo fant ubogal. Ima slabo vest, ker je včeraj ves popoldan bil na golfu. Tak da ga bomo danes kar zlahka vrteli. Sicer pa punce, tega očitno nikoli ne bomo spremenile pri naših moških. SAmo rade pa jih kljub temu imamo in to neeeeeeeskoooooončno. A pol me maš še kej rada??
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:00:02
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA zanimiv je to da mormo zmeri samo ženske descam naročat da naj neki nardijo. ane kalbo. zakaj pa ti ženi ne rečeš da more npr iz tega primera škatle odnest. pol bi pa mogoče ti pizdil namest ona. ne vem js svojmu nikol ne rečem dej to nared. ampak zmeri rečem joooj lej kašn mamo bi blo fino mal posesat. in moje je prlezu tm iz drevesa enkrat pred petimi leti in je ugotovu da to pomen da želim da posesa in to tut nardi. mogoče ne takoj kmalu pa. in to mi je ok. ne pizdim in se raje delam da ne vidim. nobena stavr me več tolk ne mot da bi mogla zarad tega pizdit. če mamo pa smeti do kolen pa tut prov. No, no pomir se malo, saj se samo malo hecam no. Je pa res, da moški nismo lih naštimani na takoj, to nas ubija. Ti bi ziher rekla...opice pač:)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?