Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 13:47:22
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka TAKTIKA PUNCE, TAKTIKA!!!!! Moski so tok lahki za manipulirat, da vam nic ni jasno... Zakaj hudica se jim pustite????? In moski se sploh ne zavedajo, kako lahko zmanipuliramo z njimi... Se fajn se jim bo zdelo, da smo me ponosne na njih!!! hehe.. mogoče je pa ravno to.. da vam dajemo občutek, da manipulirate z nami.. dejansko pa manipuliramo z vami na tak način.. torej.. če hočem, da me moja lubica npr. pohvali.. pa me ne.. ne bom pobral kladiva v dnevni dobi (katerega sem zanalašč postavil tja).. dokler mi ne bo lepo rekla, naj ga poberem.. in ko ga bom pobral.. bom pohvaljen.. ja? in tako lahko dobimo praktično vse od vas.. pa še mislite, da nas manilupirate.. volk sit in koza cela.. dec zadovoln
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 13:48:08
|
|
|
|
Anonimen
|
To ti mislis.. Taula.. ker mi smo vas pogruntali.. in vam samo dajemo obcutek, da mislite, da vas se nismo pogruntali.. Taniko recimo je zlahka pogruntati.. samo reces ji, da ma lepo rit.. in ce to ne pali. pol pa samo omenis H&M in... voila
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 13:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi hehe.. mogoče je pa ravno to.. da vam dajemo občutek, da manipulirate z nami.. dejansko pa manipuliramo z vami na tak način.. evo.. si vidla.. Z zahijem sva istocasno napisal isto.. torej.. tko je!
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 13:51:58
|
|
|
|
Taula
|
To ti mislis.. Taula.. ker mi smo vas pogruntali.. in vam samo dajemo obcutek, da mislite, da vas se nismo pogruntali.. Taniko recimo je zlahka pogruntati.. samo reces ji, da ma lepo rit.. in ce to ne pali. pol pa samo omenis H&M in... voila Mogoče je tvoja ženska bolj preprosta kot sem jaz in si njo pogruntal. Mene moj ni...in to mi večkrat reče. Mogoče pa tvoja žena hoče da ti misliš da si jo pogruntal da doseže kar želi, v resnici je pa nisi. Kaj pa veš
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:01:30
|
|
|
|
nataša k
|
Dragi gospodje! Vi se kar tolažte s tem, da imate nas, ženske, pogruntane. Saj pravijo, da je vsaka tolažba dobra . Sprijaznite se s tem, da nas ne boste nikoli v celoti pogruntali. In prav je tako. Če bi vsi imeli vse pogruntane, kje pa bi potem bilo veselje? V vednost gospodom: Resnica ni plenica, pa vendar marsikomu smrdi. (reporter Milan)
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu je tko.. da zensko bolj ko spoznavas, bolj spoznavas, da je ne bos nikoli pogruntu. KO si jo prvic videl, je bila najbolj pogruntana.. pol pa vedno manj.. Tko je to, ce se preprost clovek ukvarja z zakompliciranim..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:07:39
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nataša k Dragi gospodje! Vi se kar tolažte s tem, da imate nas, ženske, pogruntane. Saj pravijo, da je vsaka tolažba dobra . Sprijaznite se s tem, da nas ne boste nikoli v celoti pogruntali. In prav je tako. Če bi vsi imeli vse pogruntane, kje pa bi potem bilo veselje? V vednost gospodom: Resnica ni plenica, pa vendar marsikomu smrdi. (reporter Milan)
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:10:30
|
|
|
|
baguSka
|
Aja in se ena velika znacilnost moskih: zelo tezko priznajo, da imamo zenske najveckrat prav!!!!
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav mas.. baguska..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh nic ni bilo to tezko... torej v bistvu nisi imela prav..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:16:09
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Sploh nic ni bilo to tezko... torej v bistvu nisi imela prav.. No vids.. Se ze vn vleces..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sem ti priznal ,da mas prav.. celo za tisto, kar nisi imela prav.. Kako se pol vn vlecem..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:30:26
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Aja in se ena velika znacilnost moskih: zelo tezko priznajo, da imamo zenske najveckrat prav!!!! mi ne priznavamo svojih napak.. samo izpostavimo problem, ki ga imamo z vami
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:43:29
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy JAz sem ti priznal ,da mas prav.. celo za tisto, kar nisi imela prav.. Kako se pol vn vlecem.. Ceprav si se najprej strinju z mano, si kasneje obrazlozil, da je tvoje strinjanje pomenilo ravno kontra.. Torej spet nisi priznal..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:45:02
|
|
|
|
baguSka
|
mi ne priznavamo svojih napak.. samo izpostavimo problem, ki ga imamo z vami no to je pa se druga najvecja znacilnost moskih: ne priznavajo svojih napak.. a zakaj?? zato, ker hocejo bit heroji.. sploh pred svojimi zenskami!!
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:47:10
|
|
|
|
baguSka
|
Ker ce priznajo napako, potem kao izpadejo v slabi luci in so slabi in nicvredni... Torej ne bojo nikoli priznali. Za obrambo grejo raje v napad!! In tocno to sta prej nardila Zahi in Tjazy.
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:47:14
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mi ne priznavamo svojih napak.. samo izpostavimo problem, ki ga imamo z vami no to je pa se druga najvecja znacilnost moskih: ne priznavajo svojih napak.. a zakaj?? zato, ker hocejo bit heroji.. sploh pred svojimi zenskami!! ne.. sej ti zgoraj piše ne delamo napak.. ampak izpostavljamo probleme, ki jih imamo z vami..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:48:33
|
|
|
|
baguSka
|
izpostavljamo probleme, ki jih imamo z vami.. ker je to edini nacin, da se lahko branite ceprav problema sploh ni..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:50:47
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka izpostavljamo probleme, ki jih imamo z vami.. ker je to edini nacin, da se lahko branite ceprav problema sploh ni.. jasno da ga ni.. saj ga ne naredimo
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 14:52:27
|
|
|
|
baguSka
|
jasno da ga ni.. saj ga ne naredimo itak, sej si moski
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 15:07:41
|
|
|
|
Zahi
|
torej.. rade nas imejte.. saj z nami ni nobenih problemov
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 15:15:07
|
|
|
|
baguSka
|
torej.. rade nas imejte.. saj z nami ni nobenih problemov saj vas imamo rade... tudi ko delate problem, tam kjer ga ni... samo da ti tega se vedno ne priznas...
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 15:16:19
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka torej.. rade nas imejte.. saj z nami ni nobenih problemov saj vas imamo rade... tudi ko delate problem, tam kjer ga ni... samo da ti tega se vedno ne priznas... jaz priznam, da mormo včas tut izpostavt kak problem, ki ga naredite mamo pa tut mi vas radi.. tko, da.. vsi srečni..
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 15:18:12
|
|
|
|
baguSka
|
mamo pa tut mi vas radi.. tko, da.. vsi srečni.. obraaambaaa, obraaaaaaaaambaaaaaa...
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 15:19:49
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mamo pa tut mi vas radi.. tko, da.. vsi srečni.. obraaambaaa, obraaaaaaaaambaaaaaa... ja ne morem direkt obtožt.. se raj branim z ljubeznijo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?