Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:04:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo A pol me maš še kej rada?? Hm, bom razmislila. Odvisno od kuhne in hodnika.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:13:06
|
|
|
|
Tejccy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Eh, pri nas je isto. Ponovim 100x, potem pa ali sama naredim, ali pa pustim, če me ne moti preveč. Mislim pa da se še ni zgodilo, da bi nekaj res naredil takoj. Brez veze se je sekirat, ker on se ne bo spremenil. glih tako je pr nas!!! Zakaj smo si ženske in moški tako različni?? A zato, da nam ni dolgčas??
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:14:10
|
|
|
|
daddy
|
A 3 x mu rečeš, pa še kr ne skoči? Slabo tole, slabo ....
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:14:45
|
|
|
|
zrak
|
jaz bi mu jih dala pod nos ali pred vrata, da ne bi mogel niti v hišo stopit... Moj je nekaj časa vedno puščal nogavice na sredi dnevne sobe.. pol pa sem mu jih začela puščat v šalci od kave in to vsako jutro na mizi... in glej zdaj so umazane nogavice tam kjer morajo bit
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:15:10
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejccy IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Eh, pri nas je isto. Ponovim 100x, potem pa ali sama naredim, ali pa pustim, če me ne moti preveč. Mislim pa da se še ni zgodilo, da bi nekaj res naredil takoj. Brez veze se je sekirat, ker on se ne bo spremenil. glih tako je pr nas!!! Zakaj smo si ženske in moški tako različni?? A zato, da nam ni dolgčas?? jah... veš kako je.. zakaj se sekirati danes če se lahko jutri.. ženske pa.. sekirajmo se skoz.. da nam ne bo dolgčas
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:17:39
|
|
|
|
Magi*
|
vrečko s smetmi sem mu direkt na čevlje parkirala - je ni mogel falit. posteljnino sem sama dol pobrala, mu je na srečo kapnilo kaj hočem tisti dan. sesalec zakurblam sred dnevne in grem ven na vrt;) v glavnem je to kar pomagalo, da mu zdaj ne rabim 1000x ponavljat. tiste cunje, ki niso bile v košu nisem oprala. parkat sem mu oprala cunje z vsem imetjem po žepih in jih zdaj lepo sprazni in da v koš za umazano perilo.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:18:03
|
|
|
|
nataša k
|
Pa kaj še ne veste, da smo ženske z Venere, moški pa z Marsa ? Jaz vam povem, da to popolnoma drži . Hja, jaz se pa sploh ne sekiram, če česa ne pospravi. Če njega ne moti, potem tudi mene ne. Zarad mene lahk ma sred dnene sobe tnalo, pa sekiro, pa drve, če mu paše. Jaz bom že prek stopla. Če pa mi že zavre, pa tud nič ne rečem, ampak samo stran mečem. No, če nekaj nekje leži dva meseca, potem se očitno ne rabi, ne pogreša in je potemtakem za v koš.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:19:22
|
|
|
|
Taula
|
jah... veš kako je.. zakaj se sekirati danes če se lahko jutri.. ženske pa.. sekirajmo se skoz.. da nam ne bo dolgčas Tole je res.....ženske se pa ne sekiramo ker nam je dolgčas, ampak ker smo smotane.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:23:06
|
|
|
|
Taula
|
Pa kaj še ne veste, da smo ženske z Venere, moški pa z Marsa ? Jaz vam povem, da to popolnoma drži . Hja, jaz se pa sploh ne sekiram, če česa ne pospravi. Če njega ne moti, potem tudi mene ne. Zarad mene lahk ma sred dnene sobe tnalo, pa sekiro, pa drve, če mu paše. Jaz bom že prek stopla. Če pa mi že zavre, pa tud nič ne rečem, ampak samo stran mečem. No, če nekaj nekje leži dva meseca, potem se očitno ne rabi, ne pogreša in je potemtakem za v koš. Tole bom jaz začela delati z izvijači....samo jih bom skrila, ker če ji stran vržem bo nove kupil. Je pa še nekaj kar me moti na mojemu..zakaj zaboga nič ne najdeje. Cel čas poslušam da mu skrivam stvari, kje ima pa ta pulover, pa oni drugi....jaz pa odprem omaro pa vse najdem?! Ne vem ali je samo on tak, ali so vsi taki?
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:23:25
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula jah... veš kako je.. zakaj se sekirati danes če se lahko jutri.. ženske pa.. sekirajmo se skoz.. da nam ne bo dolgčas Tole je res.....ženske se pa ne sekiramo ker nam je dolgčas, ampak ker smo smotane. ma niste smotane.. sam mal komplicirate.. sicer pa.. a nismo to lih debatiral par dni nazaj
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:27:06
|
|
|
|
nataša k
|
Očitno so vsi isti. Moj tudi skozi nekaj išče. Sicer mi ne govori, da bi mu kaj skrila. On enostavno hodi po hiši gor pa dol, čisto tiho, doklerga ne vprašam, kaj išče. Ne vem, kje mam trenirko. Pa ga vprašam, če je pogledal v omaro. Uau, in potem vedno znova ugotovi, da imamo pri naši hiši tudi omare . No, to je pač en primer. Bi jih pa lahko naštela vsaj toliko, kolikor je zvezd med Venero in Marsom .
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:27:27
|
|
|
|
Taula
|
ma niste smotane.. sam mal komplicirate.. sicer pa.. a nismo to lih debatiral par dni nazaj Pa ni kompliciranje če hočem da za sabo pospravi? Sej ne zahtevam znanstvene fantastike in nisem obsedena z čistočo. Pa niso vsi taki..moj bivši je bila pa freak na čistočo in je meni težil če nisem isto sekundo pospravila nazaj stvari.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:31:06
|
|
|
|
Taula
|
Očitno so vsi isti. Moj tudi skozi nekaj išče. Sicer mi ne govori, da bi mu kaj skrila. On enostavno hodi po hiši gor pa dol, čisto tiho, doklerga ne vprašam, kaj išče. Ne vem, kje mam trenirko. Pa ga vprašam, če je pogledal v omaro. Uau, in potem vedno znova ugotovi, da imamo pri naši hiši tudi omare . No, to je pač en primer. Bi jih pa lahko naštela vsaj toliko, kolikor je zvezd med Venero in Marsom . Zveni znano ja. Ima izgubljeni pogled, nič mu ni jasno. In potem jaz povem kje je oz. mu sama poiščem. Zadnjič je iskal pidžamo, pa je ni najdel, in obleče trenerko. Pa rečem če sem kaj zamudila, če gre v fitens al kaj..pa reče da ni pidžame., da sem jo skrila, da je niti v pranju ni. Odprem omaro..in notri sta dve pidžami.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:33:14
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula ma niste smotane.. sam mal komplicirate.. sicer pa.. a nismo to lih debatiral par dni nazaj Pa ni kompliciranje če hočem da za sabo pospravi? Sej ne zahtevam znanstvene fantastike in nisem obsedena z čistočo. Pa niso vsi taki..moj bivši je bila pa freak na čistočo in je meni težil če nisem isto sekundo pospravila nazaj stvari. no.. vsak ve zase ne.. samo pravim, da ne bo nobenega konc, če je tam nek "šraubncigr" na omarci.. če te ne moti ga pusti.. če te moti.. mu ga daj na krožnik pri kosilu.. naslednjič ga bo pospravil brez besed.. samo ne komplicirat okoli "zakaj pa ne pospravi.. ne razumem tega.. ne razumem onega".. punce.. vžrte tipu štumfe v kavo (kot je ena rekla).. verjetno ne bo nikoli več pustil štumfov na tleh.. ni nič zakompliciranega tukaj
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:36:49
|
|
|
|
nataša k
|
Kaj pa, če jo zaj pa neha kavo pit ?
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:38:52
|
|
|
|
Taula
|
Kaj pa, če jo zaj pa neha kavo pit ?
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 14:58:44
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nataša k Kaj pa, če jo zaj pa neha kavo pit ? pol pa šraubncigr v šnicl zavit.. če pa šnicla ne je.. pa ni noben dec.. treba menjat!
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 15:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Moj je nekaj časa vedno puščal nogavice na sredi dnevne sobe.. pol pa sem mu jih začela puščat v šalci od kave in to vsako jutro na mizi... in glej zdaj so umazane nogavice tam kjer morajo bit Ja, hudo To je bila pa zelo močna kava ... Pri nas je pa enkrat eden na "bom pol" naštiman, enkrat drug... Tako, da sva kar glih...
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 15:22:55
|
|
|
|
igralka
|
A zato moj tudi pozimi samo v boxah spi, ker pižame ne najde? Jaz sem pa misila, da ga tako ljubezen greje...
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 19:14:29
|
|
|
|
jazz
|
Nastavi mu stvar po treh dneh v tuš kabino....pol pa naj ignorira če lahko!!!!
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 20:08:03
|
|
|
|
mmijau
|
Midva sva skupaj od moje srednje šole. 15 let živima skupaj, okoli otroka naredi vse, za dom in gospodinjstvo pa še zmeraj čaka, da mu jaz rečem. Redko naredi kaj sam od sebe. Razen, če vidi, da nisem dobro. Ima pa srečo, da sem dobrega zdravja, ha, ha
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 20:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Učinek besed pada z njihovim ponavljanjem. Večkrat mu boš rekla, manj gotovo bo naredil. Sploh pa...škatle...a je vredno tvojih živcev in miru v hiši
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 21:10:38
|
|
|
|
lelaval
|
Včasih moje besede res niso nič zalegle in sem čez par dni morala sama naredit. Potem pa je lahko kakšna škatla stala tud teden dni, pa je vedno šel mimo. Ampak čez čas pa je začel ubogat. Ni bilo potrebno več parkrat rečt. Je spoznal, da lahko tudi on kaj naredi. Zdaj, ko vzamem samo vrečo iz koša, mi jo že vzame iz rok in nese ven. Je mnenja, da lahko tudi on kaj naredi. Sicer pa kar dosti stvari on opravi.
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 19.10.2006 22:47:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm... Že od nekdaj trdim, da z mojim Kamikazo nekaj ni v redu... Nikoli mi ni treba reči niti 2x... Kaj šele 5x... Pravzaprav včasih naredi, še preden pomislim, tako, da...
|
|
|
|
RE: ko mu rečeš 3x naj nekaj naredi -on pa ne 20.10.2006 10:53:22
|
|
|
|
paris
|
Jest sem naštudirala strategijo ki pali! Med tednom nič preveč ne kompliciram al komandiram, pustim, da mojedva poba naredita samo tisto kar vidita, al pa tudi nič ampak, ko pride sobota, ja..........., pol pa ni več milosti , pol mamo pa udarniško! Takrat se pa vse naredi, vsakemu posebej povem- ti maš to za naredit, ti pa to, jest bom pa to, pa to! Evo, pa skupi vse naredimo,pa nobenih posebnih debat o tem nimamo! Itak, ker včasih tud mal grdo gledam zraven!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?