mojčika
|
APRILKE OŽIVELE.... No mi smo z naše tretje pikice, preživeli, zdaj smo v nina nana...Lulali smo zakon, vrečka gor, 1 min, polno, vrečka dol, ma je bilo to fajn, sestra pa se je res zelooo potrudila z dajanjem gor, bravo sestra.... Naša statistika je 8660g in 71cm (en cm manj, kot po mojih merah, vendar naredijo to s tako brzino, da je po mojem mojih 72cm bolj prav )...veliko babuško imamo, a ne... Kruhomat se super obnese, polnozrnat kruh rahel kot bel, naš aparat ima dve mesilki in je menda zato tako, sem prav namenoma nabavla tega, ker mi je kolegica dala za poskušino ržen kruh, rahel kot bel , fino, samo še luknjo od mesilk moram zmanjšat, da bo bolj estetski, če se katera spozna na to, hitro ideje... Mi imamo nukove cuclje, luknjica je pri večjih (od 6. meseca naprej) cucljih ista, samo cucelj je večji, ma ne vidim potrebe po večjem, bolj me zanima, a je kaka finta okrog zobkov, da bi moral bit večji in tudi dudica, ne vem, da ne pride do kake zaokroženosti čeljusti, ali kaj podobnega...no to sem pa pozabila vprašat zdravnico, ementaler sindrom me še ni zapustil Ta recept z jajčevci, zakon, jutri bom kar sprobala, joj bo možek vesel, obožuje sir in zelenjavo, pri nas gre pol kilograma sira na dva dni, mož sirojedec, jaz pa samo luknje nabiram za spomin P mi je rekla, da adaptirano mleko do najmanj enega leta (naš proračun adijo, a tudi ve date toliko denarja za mleko, mi okrog 20.000-25.000sit na mesec, se ne da želim šparat, ma to je res veliko), meso naj začnemo (zajček, piščanček), ta vikend dobim domačega zajčka in bomo probali, glede na to da je kar težka pa naj piškotke raje omejim količino, ma smo že do sedaj ene 4 piškotke na teden pojedli, tako da ne bo sile...redilnih banan pa ne mara...Meni se itak zdi lepa in nič kaj debela... Mi imamo probleme z vozli v laskih, se ji zdaj, ko kurimo zelo sušilo med spanjem, tudi namazano z oljem ne pomaga, a ima katera kako idejo...Za obrazek pa sem kupila kar staro varjanto Becutan, meni tako lepo diši, v dveh dnevih lička ko šus, bomo kar to imeli... No se kasneje še kaj oglasim, zdaj se pa res ničesar več ne spomnim... LEPE FOTKE NI KAJ...
< Sporočilo je popravil mojčika -- 18.10.2006 10:37:15 >