|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
9.10.2006 23:18:39   
pety78
Joj, saj ne sfolgam vsega prebrat, itak so debate samo o majčkah. Ja, kaj je sedaj, moramo tudi mi večjo številko? Sem očitno spregledala, ...a so manjši kroji, al kaj? No, potem pa tudi mi VID št. 92, modra.

Prosim vas, če bi bila katera tako dobra, da bi mi na ZS sporočila, če bo kaka pomembna informacija (majčke, srečanje, ...), ker forum zaradi smrti dedka spremljam bolj malo. user posted image

LP, Petra

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
9.10.2006 23:23:56   
ninocka
Petra, iskreno sozalje tebi in tvoji druzini ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
   [Brisano sporočilo]
10.10.2006 5:49:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
10.10.2006 7:47:42   
Kinokija
Tery, lol, pred službo doma zaženeš rač. in pišeše na forum? Groza, jaz še na WC komi znam it.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   [Brisano sporočilo]
10.10.2006 8:43:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kinokija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
10.10.2006 13:00:41   
Pia67
Sem slutila, da bo tako, pa nisem želela še jaz težit glede datuma, ko so volitve. Poklicali so me, da sem kot nezaposlena v volilni komisiji (delam drug teden 3 dni in v nedeljo 22.10., no novembra pa sta še 2 dneva, glede na izide). Delo je honorarno, meni čist pašeuser posted image . Skratka, naslednji teden bom vedela ali delam čez dan (mislim nedelja ali pa zvečer). To pa je absolutno prepozno.
Glede na stanje (varstvo za Nino), mislim, da me v obeh primerih ne bo, saj Gagija rabim za večerno in nočno varstvo. Bolje je, da pride v NM k nama. Če pa se bi odpravili v CE, bi bili najdlje do kake 15. ure, samo potem bi Gagija pustile v Domžalah in jaz ne bi vedela kam naj otroka dam zvečer. To je to...

Tako, da bom majčko dvignila, ko boš Ninocka imela kaj časa za kako kavo, da te častim za ves tvoj trud.

Se beremo,

Damjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
10.10.2006 13:35:54   
2ursae
pety user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolečo izgubo in user posted image user posted image user posted image  za dedka, da se ima zdaj kje fajn. Verjamete kaj v te posmrtne stvari?

Pia, o, ful škoda, da vas ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image , po drugi strani pa fajn, da so te izbrali, ne user posted image

Alina 86, roza
Daša, 86, roza
Tia, 86, roza   
Evan 86, modra
Anze 86, modra

Nina 86, modra
katarina 86, modra 

Vid, 92, modra
Nika, 92, roza

luka, 92, modra
Nik 92, modra
BENJAMIN - 92 modra
LuKa 92, modra
Anže 92, modra 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
10.10.2006 13:43:30   
benika
Petra, iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drži se.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
10.10.2006 19:21:45   
doroteja23
Pety iskreno sožalje ob izgubi dedka.user posted image user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
10.10.2006 21:12:34   
KiSsMyAsS
pety sozalje tut z moje strani user posted image user posted image user posted image  - verjemi, dedek bo ostal v vasih srcih, in vi v njegovem.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
10.10.2006 23:29:52   
kati*
pety iskrene sožalje

joj - sem se popolnoma izgubila, sploh vam ne morem slediti. Sem pa končno dala slikice v album - z rojstnega dne. Vabljene na ogled.

lp, K

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.10.2006 11:57:03   
Pia67
V svoji sreči-nesreči in posledičnem tunelskem vidu sem pozabila izreči: "Sožalje, Petra."

Skupni RD z moje strani resnično odpade. 2ursae , res je, sem kar malo poklapanauser posted image , ampak to je treba vzeti v zakup, da ne bomo mogli vsi prit skupaj.Dežurna sem v nedeljo od 15. do 17. ure (pri 145 km v eno stran do Celja, naju reši lahko le Stroj s helikopterjem ali pa prežarčenje), zamenjat ne morem, ker gre za presejalni test(računalnik&pošiljanje po FTP-ju), rezultate uporabijo pri novicah ob 17. uri. Baje bo še konferenca prek neta in rabijo koga, ki je vsaj malo računalniško pismen. Job sem dobila res tik pred zdajci (in to seveda preko veze, čeprav sem se prijavila septembra meseca), ker je nekdo odpovedal.
Kar je, je. Ko sem prebrala, da Teta Beta že ve kdaj bo dežurna na volitvah, sem si mislila, da je zadeva glede honorarca mim.

Drugače pa se vsak dan nekaj dogaja. Danes sva z Nino gostili njene prijateljčke iz vrtca.user posted image Njen dedek jim je predstavil gojenje golobov pismonoša (jajčka, mladički, obročki, prehranjevanje itd), jutri pa imamo kostanjev piknik. Jaz sem nacepila trsk in drobnih drv, zvečer pa bom najbrž spekla kostanjevo rolado. Se že veselim.user posted image
Aja, naslikala je svojo prvo sliko, ki ni švoh (tempere, motiv sadje, kaj pa drugegauser posted image ). Jo bom kar dala v okvir.

Še vprašanje:
Ali boste vaše malčke cepile proti gripi? Midve se bova, ko bo seveda cepivo in če seveda bova zdravi.

Aja, zdaj mi je kapnilo: če želite se tisti (upam, da bom edina, ne se dat user posted image ), ki se ne morete udeležit skupnega RD, dobimo kdaj drugič.

Damjana

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.10.2006 16:29:53   
Kinokija
Ne bom cepila male proti gripi. Itak sva že sedaj malo prehlajeni, tako da upam, da si bo imnuski siste,m že okrepil do zime. Proti prehladi itak en pomaga .
Sem definitivno zato, da se outsiderke dobimo na after kavici user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.10.2006 20:01:39   
tiat
Pety, iskreno sožalje tudi z naše strani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
11.10.2006 20:06:22   
tiat
Ja sej sem vedla, da sem spet nekaj pozabila: NAPIS ZA MAJČKO: TIA   11.9.

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.10.2006 21:02:25   
teta beta
Pety, iskreno sožalje tudi z moje strani. Tudi jaz upam, da mu je zdaj lepo, kjerkoli že je. 2ursae, jaz verjamem v posmrtno življenje.

Tiat, naša Daša tudi včasih trmari in se trudim biti nepopustljiva, ampak dostikrat podležem.

Katja, a to moram posebej naročit, da ni maslena krema za torto? Saj ne vem, kako jih ponavadi delajo.

KMA, hotel je od avtobusne levo, mimo Mercatorja. Ne moreš ga sfalit.

Ninočka, pazi na Evija, da ne zboli! Enako velja za vse punce, pazite na malčke, še posebej naslednji teden user posted image !

Nika35, tvoj zaključek je bil prav zabaven user posted image , ampak mislim, da bo Nika shodila še preden bo prišel Dedek Mraz.

Pia, res škoda, da ne moreš priti. Ti najbrž delaš na vzporednih volitvah, jaz pa na "ta pravih", zato sem že vnaprej vedela, kako delamo. Ena smena je od 7. do 13., druga od 13. do 7., kdaj bo kdo delal, pa se zmenimo med sabo. Če bi bilo srečanje v LJ ali kje drugje, tudi jaz ne bi mogla priti. Koliko pa plačajo vzporedne volitve, če ni skrivnost? Mi dobimo 10 jurjev.
Nina je naslikala prvo sliko??  user posted image user posted image user posted image  A lahko poslikaš in daš v album? Me res zanima, Daša še s kulijem čečkat ne zna.
Proti gripi je ne bom cepila.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
12.10.2006 9:26:54   
Kinokija
Ola!

Tolk smo meglene zadnje cajte v tej temi, kot vreme user posted image
V glavnem, Eva je shodila user posted image  kar pa je prienslo s seboj zmetano stanovanje na kvadrat.

Včeri je npr. scufala WC papir iz višje police in ga ponosno zmetala po celi veži. user posted image  Prov smešna je, kot ena račka.

Bravo tudi za ostale pohodnike user posted image

Ste se sveže "delavke" že navadile na delovni ritem? Mene še kar vrže na rit, delam v službi kot nora, ko pridem utrujena domov, pa takoj za malo srkbet, pa vse pospravt. Tako, da sem se spomnila danes, da nisem imela m že kar olala. Da mi zamuja 14 dni? Halo?user posted image  V službi me sklalpirajo. Vodim namreč neko izpostavo, k so jo ustavili ravno z mojim prihodom v službo, katere je ne bi, če mene ne bi bilo. Naj spomnim, da moram zaradi sladkorne bolezni še tisto minotu an bolniško, ko zanosim. Ojejejej, nekomu morm pojamrat....

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
12.10.2006 11:06:32   
Pia67
Evo, Kinokija, pri nas pa veselo sije sonce. Roko na srce, ene pol ure user posted image , upam, da se perilo osuši do popoldanske tlake, ko bo Nina spala. danes bo sicer spanec krajši, ker (upam) bova okol 15. ure na pikniku. Ej, za user posted image pa velja. Če bova samo midve, pa lahko udarva kak sprehodek, magari na Dobeno al pa na Rašico (zakaj user posted image pa ne boš šla, saj imaš, razen domačink, najbližje. Pol urce, pa si tam. Je avto res tako zmahan?)
Glede srečk-noseč, sama najbolje veš. Jaz sem se enkrat skoraj zaštrikala in mi ni bilo ravno prijetno, ker nisem vedela kaj naj storim. Tako, da sem sedaj pametno zaščitena(moj ginič pa v jok in na drevo) in imam mir.
Uh, pozabla, [sm=bravo.gif
] za Evine prve korake.

Teta Beta, hvala za info, zaenkrat sem govorila z mojo posrednico le po telefonu (veze in poznanstvauser posted image ). Koliko mi plačajo seveda ni skrivnost user posted image , 7 tisočakov za dan dela. (mislim za 7 ur, če se ne motim, al 8, ne me za besedo držat, v ponedeljek imamo še sestanek, jaz sem klicala pod pretvezo, da si štimam varstvo za Nino in sem se pozanimala glede nedelje user posted image ). Sliko dobim v roke šele v petek(dobimo mapo z izdelki+knjigico, ki jo moramo preštudirat v tednu dni), sedaj sem jo le videla, ko sem prišla po Nino.
Glede maslenih krem. še dobro, da se res nisem silila delat torte. Jaz kreme delam na maslu, edino to znamuser posted image , al pa kako "pohlevno" sadno naredim s smetano, veliko sadja in domačo marmelado. Pač ne bi mogla parirat kakim fensi slaščičarnam user posted image

Imaš prekleto prav, kar si rekla glede malčkov, Teta beta, pazite nanje, virozice razsajajo, malčkom se kar napihujejo zeleni smrkavi mehurčki pod noski, bruhci, jok, vse sva včeraj videli na igrišču. Nina je danes v vrtcu in upam, da bo vse OK.

Se beremo,

Damjana

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
12.10.2006 11:11:25   
Pia67
Ah, ta smotana java...user posted image user posted image user posted image

Še enkrat:

Eva, za user posted image prve korake. In upam, da te kdaj noge ponesejo na kake vršace.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
12.10.2006 17:54:23   
2ursae
evo, frišne novice: danes sem se dobila z Mayo in Krisom user posted image  - pač Dolenjke vskup štrikamo. Ful sta luštna, fajn smo se imeli, smo prekrižarili Grosuplje po dolgem in počez, sem čist crknjena (Maya pa valjda v formi zaradi prekomernega hribolazenja user posted image ). Sem ji povedala za naše srečanje in se bodo potrudili, da pridejo, naša majičke pa že ima tudi Krisovo ime in datum user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
12.10.2006 22:42:01   
doroteja23
Oj! Komaj sem vas našla. Danes sma meli kontrolo v ra in je dohtarca bla full navdušena nad Alino. Sem bla prav vesela, da jo je tak hvalila in je tud rekla da ji samo malo še fali da shodi. Ampak da se ji nikam ne mudi.
V ponedeljek sma pa imele posvetovalnico in naše mere so 8080g in 70 cm. Doble sma napotke za multivitaminski sirup. Cepljena ni bla, ker je prehlajena, pa ponoči je imela vročino.

Je pa od ponedeljka lastnica hoduljice. In je prav zanimiva ko se vesi po njej. Prav smešna je ko se cela raztegne in se pol full smeji. Je pa je zdaj ko se plazi povsod polno. Pravi mali user posted image  !

Ampak smo se že navadli da je je vse povsod polno. Izvidov iz Ljubljane še nimamo, tak da vam ne morem glede tega nič poročat.

Na srečanje pridema, mogoče pride user posted image  zraven, če ne pa same. V glavnem pridema pa. Upam da nebo kaj zmes prišlo.

Pa še vprašanje z tiste ki hodite v RA!
Ali vas je posala k psihologu? Midve sma namreč danes doble napotnico za tja. In pol ko sma prišle gor nema je rekal če sma prej rojene, ker vsi pridejo tja.

user posted image user posted image Čestitke vsem ki ste v tem času shodli in veliko prehojenih poti.user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
13.10.2006 11:45:19   
2ursae
kati, ful fajne slikce user posted image user posted image

pia, jaz mojga ne bom cepila proti gripi. Po pravici povedano, še pomislila nisem na to možnost - sami nimamo te navade, pa mali še ni v vrtcu, tko da po mojem pri nas ni potrebe.
Vau, prva slika, a user posted image user posted image user posted image . Vrtec pa res dela čudeže - tud NIk je nekaj ustvarjal, a ne user posted image  Moj sam črte dela. Zdaj je itak glavna atrakcija med kosilom ta, da z voščenkami čečka po mizi, pa je mir in lepo popapa.

Kinokija user posted image user posted image  za Evo.

Doroteja, pri nas nismo šli k psihologu.

mene pa zanima (saj je najbrž trapasto vprašanje, pa kaj čm) - kolk mate kaj hlačk za doma? Mi imam 3 trenirkice, pa se med jedjo praktično vedno umaže in tko lahko vse 3 ponuca v enem dnevu user posted image . Kaj več se mi zdi pa brez veze kupovat ...

pa še eno lepotno vprašanje user posted image : sem globoko v omari najdla en šampon (zame), ki mu je rok potekel januarja letos. Vse lepo normalno diši - a mislite, da ga lahko uporabim?

Neposredna povezava do sporočila: 2672
13.10.2006 13:31:35   
Pia67
Živjo!

Nina ima nov album, Rojstni dan v vrtcu, notri sta 2 fotki praznovanja (fotke sem dobila šele danes, ampak sem zelo presenečena za tako pozornost). ker so na fotkah še ostali, ima album geslo: Ninin RD brez nišel pri dnevu in mesecu. Vabljene.

Včerajšnji piknik je bil enkraten user posted image . Nobene zategnjenosti staršev, prijetno vzdušje, o hrani niti ne govorim. Bi kar ostali, samo so se mi mal vzgojiteljice smilile, ker so že ves dan v službi. Tako, da sva mahnili čez en giček in domov.

Hlače: uh, 2ursae, si me pa spravila v oreng zadregouser posted image glede števila. Morda pa res pretiravam. Nina ima 9 hlač. Za vsak dan dvoje. Nekje v petek, če znese in se z enim parom prešvercava, napolnim pralni stroj, ker sva 2, moram nekaj časa čakat. No, včasih rata, da se z popoldanskimi hlačami prijazno ravna in so dobre še za v vrtec. Npr. včeraj ji je uspelo oreng zamazat 3. Nimava ločeno kaj je za doma in kaj za na lepše, ker greva vsak dan na igrišče in bi se samo preoblačile.

Šampon: ja, probaj, če bo reakcija, potem v koš za smeti. Ne vem, jaz bi ga uporabila za kako ročno pranje volnenih izdelkov.

Doroteja, kateri multivitaminski sirup pa nameravaš kupiti?

Khm, kaj se dogaja z Ninocko in Ameli. Ne duha, ne sluha. Upam, da otročka nista bolna.

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 2673
13.10.2006 15:40:57   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Khm, kaj se dogaja z Ninocko in Ameli. Ne duha, ne sluha. Upam, da otročka nista bolna.

Ninočka na sosednjem forumu razpravlja o nekih kozmičnih žarkih, ki bodo prevevali našo Zemljo v torek user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
13.10.2006 16:04:12   
ninocka
Pia, sem tuki user posted image Vas skoz berem, sam se mi ne da pisat, ker itak lahko porocam samo o majckah. PA mi je ze mal bedno user posted image

Bom pa zvecer mal vec napisala, zdej sam na hitrco, grem delat kosilo. Pa Evi je OK. Hvala za skrb user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.