|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
14.10.2006 11:38:16   
Anonimen
ja, ja ta z jadromuser posted image user posted image sej men notri ni všeč, sem gledala en dokumentarec in je not vse v zlatu, jst pa zlata ne maram, fuj...mi je pa na zunaj ful ful všečuser posted image
mi je notri preveč kičast..prav arabski je in njim je to ful všeč men je pa res fuj.
Mene v bistvu tista bogatija sploh ne gane, res ne..kar je preveč je preveč...imam kr odpor do vsega tega razkošja ker se mi zdi da kr nisi srečen in zadovoljen, da zemraj hošeč več in več in potem ko imaš vse, kaj pa potem hočeš???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
14.10.2006 11:38:30   
Anonimen
Kolk sve se zdaj razpisale, se bojo pupe pritoževale, ker bojo mele tolk za prebrat. Pa še čist sve pokvarile temo forumauser posted image user posted image . Sori pupeuser posted image . To je samo v dobro, da ne bi preveč o samem postopku razmišljale in da vas spomnimo, da so tudi druge stvari še na svetu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
14.10.2006 11:43:36   
Anonimen
a sva se res tolk?user posted image ja, sori bejbike kaj naj rečem, ker je MIŠEK prov lepo povedala...tako je lažje, zabavno, prijetno in sproščujoče, sej ne zamerte ane?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
14.10.2006 11:43:57   
Anonimen
Sem ga jaz tud po tv gledala,  mi tudi ni všeč. user posted image . Zato pa me zanima kak je pa un hotel, ki je še boljši. al je še bolj za user posted image al so se že naučili modernosti in okusnosti. Prodajajo pa zdaj ful na velik une hiške na palmah, pa niti niso tolk drage, no ja user posted image , sam jaz si ne bi upala tja it živet, ker sem gledala dikumentarec kako gradijo in  so bile omenjene tudi skrbi in možnosti, na kake načine se bo narava obrnila proti umetnim stvarem. Sva pa vseen skori blizu ene palmeuser posted image , ampak dovolj daleč, da če se bo narava poigrala, da upam ne bo pršla do najuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
14.10.2006 11:45:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

a sva se res tolk?user posted image ja, sori bejbike kaj naj rečem, ker je MIŠEK prov lepo povedala...tako je lažje, zabavno, prijetno in sproščujoče, sej ne zamerte ane?user posted image

Pa naj pride ktera gor če si upauser posted image in naju okrega ter prekine. AAAAAAAAAA, si nobena ne upa, a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
14.10.2006 11:52:14   
Anonimen
ja une palme, sem jst tud gledala, sej je zanimivo sam je preveč umetno, spet..tko, da mi tud tisto ni tolk všeč,
Zdej naj bi bilo tud pr nas to..oz. te palme, v Piranu al Izoli  al kje, sem zadnjič gledala po Dnevniku...svaštauser posted image
Ziher imata ful lepo hiškouser posted image user posted image no, ko boš kaj slikala, mi pošlji da vidim malo vajinega raja, jst ti bom pa poslala najin raj v Ljubljaniuser posted image

A če za novo leto ne bosta prišla v Slovenijo, bosta tm lahko praznovala božič in to?verjetno so v Dubuju bolj odprti al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
14.10.2006 11:58:09   
Anonimen
Za dubuj ne bi vedela, ker ga ne poznam user posted image , za dubaj pa tudi neuser posted image , ker še nisva tega doživela. Bo pa sigurno brezvezen božič, ker ne bo snega. user posted image user posted image . Kaj pa kvasim, saj mamo sneg, ta pravi, in smučiščeuser posted image , je še bliže nama kot pa palme in tudi šoping mall je tam. Sam bo najbrž taka gužva, da boljš da se ogneš temu kraju. user posted image . Zato jaz navijam da bi šla domov, ampak moj ma tako službo, da nikoli nisva mogla it nikamor n adopust v tem času. Majo konec kvartala in morajo čimveč poslov zapret in jih dokončat. Tako bo najbrž tudi letos. Zato jaz v bistvu bolj računam po novem letu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
14.10.2006 12:01:05   
Anonimen
Zdaj se pa moram it mal poredit in si kaj skuhat, saj če si prebrala mal nazaj en post, bojo lahk ornk pritožbe ko bo moj dragi pršu domov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
14.10.2006 12:02:12   
Anonimen
A si svojga natrenirala tudi tako, da zdaj ko prideš domov, bo kosil že na mizi al je bolje da tega ne delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
14.10.2006 12:04:17   
Anonimen
no, ti se le pojdi poredituser posted image kaj dobrega popapcaj..jst sem že tud pošteno lačna.
sem vse prebrala samo ne štekamuser posted image ..sej veš kako je to...zakaj bo dragi hud?user posted image
hvala za družbouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1160
14.10.2006 12:05:37   
Anonimen
včeraj je bilo kosilo na mizi in kadarkoli sem v službi malo dlje in pride on domov pripravi kosilo tko, da sem res srečkauser posted image
včeraj mi je skuhal, pečen krompir s sirom in kosi piščanca v zelenjavni omaki..njami, kaj bo pa danes bomo pa še  videliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
14.10.2006 12:08:43   
Anonimen
Hud? Žuli ga, žulijo ga moje kosti, pa še saj veš kaki so moški, radi bi kaj zagrabili, pol pa  ni kaj preveč zagrabitiuser posted image . Zato sem pa bila tak vesela v postopku, ko so mi joški kipeli od hormonovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
14.10.2006 12:12:13   
Anonimen

včeraj je bilo kosilo na mizi in kadarkoli sem v službi malo dlje in pride on domov pripravi kosilo tko, da sem res srečkauser posted image
včeraj mi je skuhal, pečen krompir s sirom in kosi piščanca v zelenjavni omaki..njami, kaj bo pa danes bomo pa še  videliuser posted image

Madona ni kaj. Moj rad kuha in vedno ko jaz ne morem on naredi kosil, sma kaj takega pa s ene bi spomnu oz, bi me skoz spraševal kako pa to, kaj pa zdaj. 1000 vprašanj za en simpl pasuljuser posted image , ampak voljo pa ma, to je glavnouser posted image . Tvoj je pa pravi kuharski mojster. Jaz sem enkrat hodila s poklicnim  kuharjem, ap mi ni nič skuhaluser posted image , me je raje na kavo zjutraj pelal, kot pa da bi mi jo on skuhaluser posted image . Kaj češ z takimiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
14.10.2006 12:12:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol moraš pa nujno neki narest, da ga ne bo nič več žulilouser posted image
men pa kr joške ne grejo nazaj na normalno velikost tko,d a je moj še zmeraj blaženuser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
14.10.2006 12:14:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Madona ni kaj. Moj rad kuha in vedno ko jaz ne morem on naredi kosil, sma kaj takega pa s ene bi spomnu oz, bi me skoz spraševal kako pa to, kaj pa zdaj. 1000 vprašanj za en simpl pasuljuser posted image , ampak voljo pa ma, to je glavnouser posted image . Tvoj je pa pravi kuharski mojster. Jaz sem enkrat hodila s poklicnim  kuharjem, ap mi ni nič skuhaluser posted image , me je raje na kavo zjutraj pelal, kot pa da bi mi jo on skuhaluser posted image . Kaj češ z takimiuser posted image

sej veš kovačeva kobila je zmeraj bosa, jst sem tud mela frizerja pa mi niti enkrat ni frizure naredu user posted image , tko kot si rekla, kaj češ s takimi, pa je letuuser posted image
ja, ja važno, da pokaže voljouser posted image user posted image to je ful ful lepouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
14.10.2006 12:15:00   
Anonimen
Blagor tebi, še bolj pa tvojmu. Zdaj mi je pa jasno zakaj si včeri pršla v službo nasmejanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
14.10.2006 12:18:03   
Anonimen
Kak izgovor pa je mel tvoj frizer. Moj kuhar je skoz govoru, da on kuha velike količine, pol pa majhnih ni vajen in ne znauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
14.10.2006 12:30:26   
Anonimen
Bo treba it, ajd lepo se imej in lep vikend s tvojim dragim. Izkoristita vsak trenutekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
14.10.2006 12:37:18   
Anonimen
sori sem mela glihkar gužvo, pa tik pred koncemuser posted image
frizer ni rabil nič izgovorov, je ful grdo ravnal z menoj tko, da si niti nisem upala vprašat zakajuser posted image ..to obdobje skušam pozabiti...

lepo se imej tudi ti, uživaj v sončku, lepih stvareh in upam, da tvoj dragi kmalu pride nazajuser posted image

pozdravček.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.10.2006 15:49:53   
kapica
Vau, poospie in Misek, sta pa res pravi cvekici postale user posted image . Jaz nic ne zamerim, mi je bilo prav lusno prebrat, ampak zal da nisem bila zraven user posted image . Sluzba , sluzba, tam pa nimam sans it na internet user posted image .
A da imata taksne pridne mozeke da skuhajo kosilce in te stvari. Lepo, lepo, jaz sem pa mogla danes ko sem prisla iz sluzbe najprej kosilo skuhat user posted image , sele potem sem lahko malo nogice v luft vrgla. Groza res, pa je bil dragi doma, ampak ni gospodinjec user posted image user posted image user posted image .  Raje ne komentiram.
Joj, jaz bi res rabila eno od vaju, ce sta tako dobri v opremljanju stanovanja, oz. v izbiri stila in barv user posted image . Ko sva midva to stanovanje kupila sem imela tudi veliko idej, potem pa mi ni bilo nic vec vsec kar sem skockalauser posted image . Tako da se mi zdi da barve manjkajo, drugace imava pa tudi zelo lepo urejeno user posted image , lahko prideta obe na kavico kdaj hoceta user posted image . No, se kera javi user posted image ?
Poopsie, jaz bi tudi sla v soping!!! To rada pocnem, ceprav pridem najveckrat domov brez ene cunje in zafrustrirana, ker sem kao predebela user posted image  -po mojem mnenju ( ce imajo pa take mini stevilke pa moja postava je tako tako, poleg tega pa se tako mocna luc v tistih kabinah, da v ogledalu vse napake vidim). Tako da upam da si imela uspesen soping in si prinesla domov en kup vreck.
Misek a te kaj moti da gres tako redko domov? Oz. saj ni tako redko, ampak da reces da redno domace obiskujes, torej na dva , tri mesece, tudi ne, a ne? Midva skusava nekako cimmanj  se domov vozit, mam za par dni cist dovolj moje in njegove familije user posted image . Vcasih sem tako srecna da sva tako dalec in da imava mir, drugace bi se verjetno samo prerekala kateri starsi imajo prav in sem pa tja. Tako da dobro je kakor je.
No, lep zacetek tedna vam zelim, jaz delam kr z ponedeljkom lepo naprejuser posted image , danes je pa tako lepo jesensko vreme zunaj, da si najprej privoscim en dolg sprehodek.
Papa pupe user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.10.2006 16:03:34   
kapica
Ah, sem pozabila se nekaj napisat user posted image . In sicer sta se pogovarjale o tem kako so ene ze prvi mesec razocarane ce jim ne uspe zanosit in te stvari. Morem priznat, da se tocno spomnim kako sem bila sama zalostna in razocarana, ko prvi mesec ni uspelo. Ni mi bilo jasno zakaj nisem noseca, ce sem pa mlada in zdrava(sem mislila da sem). In sem tud test delala, pa se ne vem koliko mesecev pozneje prav tako. Kdaj sem postala mocna niti prav ne vem.
Se mi pa zdi da sem prav na realna tla padla ko sem zvedela da po naravni poti ni sans zanositve. To me je res skoraj z stola vrglo.Se bolj na tleh sem pa pristala ko prvi ivf ni uspel, ker na neuspeh sploh nisem bila pripravljena.  
Hocem reci da razumem  "zacetnice", ker se mi zdi da smo me bile iste, samo smo pozabile in se ne spomnimo, zato se nam zdi to brezveze. Poleg tega pa se mi zdi da te mocnejso naredi vsak mesec, kjer spet zagledas user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.10.2006 16:48:08   
Anonimen
Oj kapica, pa si se enkrat razpisala tudi ti. user posted image . Ja s poopsie pa sve ornk čvek udarila, sve postali celo popularniuser posted image user posted image , ker sva se znašli na enem drugem forumu, v smilsu, da ta čvek ne paše semuser posted image , hvala bogu je moderatorka potrdila, da je pod upamo skupaj dovoljen čvek oz to je čvekarski forumuser posted image . Zato čvekajte čvekeuser posted image , je dovoljenouser posted image .

Kapica govora je bilo o le kančeku žensk, ki so čist paf zaradi neuspeha v prvem mesecu in ne tiste, ki so razočarane. Razumljivo je da si razočaran in žalosten, ker ti ni uspelo, tudi jaz sem bila prvi mesec, pa drugi, pa tretji, o pa kako se še teh dni spomnim,  pa tudi poopsie je bila. Zato je to čist razumljivo, čudno bi bilo, če ne bi bil nič razočaran in žalosten. Tako, da je bilo govora o bolj hudih in depresivnih primerih, ki so že izven meja normale.  Midve sve se kar  zastopile kaj mislive in zato tak pogovor, kako si ga pa kdo interpretira, pa ne vem. V glavnem niso vsi za v poljeuser posted image .

Zase pa ne vem ali sem močnejša z vsakim neuspehom, ker mene vsak neuspeh bolj potre, vedno huje mi je, pa če glih nič novega ne doživim in  četudi točno vem, kaj se mi lahk zgodi. Zato pa tudi počasi razmišljam o koncu postopkov. Vsak drugače doživlja neuspeh, 100 ljudi 100 čudi.

Drgač pa najbolje, da poopsie pride dp tebe, da bo še spotoma natrenirala tvojgauser posted image , saj vidiš kak mucek je njenuser posted image . Glede mojih obiskov v slo. Zaenkrat so omejeni na 1x do 2x na leto, razen kakih izjem. Če bi bilo več, bi moj dragi lahk delal samo za letalske karte, od življenja pa ne bi imela ničuser posted image . Ja družina je pomembnejša kot denar, ampak sem sva pršla z 2 namenoma in sicer, da nekaj v življenju doživiva in da si mal kaj prišparava. Mislim, da bojo teh nekaj let naši že zdržali. Sigurno bi pa mal večkrat šla k sestri in strašem, taščo in tasta bi komot lahko izpustila. Najbolj pa mi je hudo po mojem nečaku, ker je v tem času že shodil in že veselo čebljauser posted image , jaz pa vse zamudila. Zaradi njega pa se mi velikokrat vsuje plaz solzuser posted image . No, če pa teta ne pride k njemu, bo pa on pršu k meniuser posted image , še mal, že odštevam dneve.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.10.2006 19:55:15   
kapica
Misek, saj vem da nista sedaj vseh zensk mislile. A sem se prestrogo izrazila user posted image ? Ne mi zamerit. Sem mela mal vec casa pa sem prevec razmisljala user posted image . Vidve sta dobre pupe, vem da ne meceta vse v en kos user posted image .
A ne bi smele tukaj cvekati? Meni se zdi pa cisto lepo da se malo nasmejimo in pocvekamo, sploh ker imamo veckrat tako slabe trenutke. Tako da bravo za moderatorje da to dovolijo user posted image user posted image user posted image .
Misek mogoce pa poopsie res pride kaj tu mimo, da mojega mal zrihta, bi mi prav prislo user posted image . Tako je pri meni tudi, da se na obiskih veselim moje familije, tasta in tasco pa bi zlahta izpustila user posted image user posted image . Smo hudobne, a?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
16.10.2006 6:32:49   
Anonimen
Kapica, eden pa more bit tle gor strog user posted image , da mal kontrolo delauser posted image . AAA, nisi vajena imet preveč časa, k zmeri zelo garaš! Bom jaz naterala poopsie da prileti do tebe in začne s šolouser posted image , al ga je treba najprej v vrtec danuser posted image . Mislim pa , da bo poopsie še preden bom jaz kaj rekla, že pri tebi, ko si tolk fajn pupauser posted image .
Sem se zdaj spomnila, tuki vrtijo eno ful dobro oddajo, kako klinična psihologinja pomaga staršem ukrotit svoje otroke, kako jih naučit spat v svoji postelji, kako jim pomaga pri hrani..... Pismo sploh nisem vedela, da ima velik otrok prav fobijo pred hrano in umazanijo. Fino je k ta ženska nima nobenih čudnih psiholoških prijemov, vse naravnouser posted image , tako, da se jaz že zdaj učim kako in kaj. Najbolj pa me je šokiralo, da je večino teh otrok pokvarilo medsebojno obnašanje med starši, starševe stiske in stres. Ti mali paglavci vse poberejo in ker še ne vejo prav izrazit čustva in se pogovorit, se pač na tak način izražajo. Fenomenalna oddaja in tako zlati otroci. user posted image Zato pupe, pazite nase, na svojga user posted image in na vajin odnos in odnos do bodočih paglavčkov. Ker me že avtomatsko spadamo v to kritično skupino.  Zaradi težje zanositve in matranja,  jim bomo hoteli dat vse na svetu. Pa to ni prav. Vse z eno mero, ker svet je težek in garaški, pa jih je treba že od malih nog pripravt na njega.  No pa sem sfilozofirala maluser posted image , mam preveč časa, pol pa preveč razmišljamuser posted image user posted image .
No v resnih temah oz forumih naj ne bi tako čvekal, pa spolnost (resen forum) čist posvinjali s čvekarijami, ker so se nekateri pritožili, so pač prilimali tudi najin pogovor s poopsie, da tle tudi čvekamo (seveda v dobrem smislu, nič hudega nam niso hoteli, ravno obratno). Pa sem jaz napisala tako kot tudi ti praviš in je moderatorka dgovorila, da upajmo skupaj je čvekalni forum, pa lahko čvekamouser posted image . Bi pa res bilo smotano, da ko čakamo mesece na postopke, da bi samo o tem čvekali. Mi je pa zdaj jasno, zakaj nismo pod težave z zanositvijo, ker tam ne smeš čvekat. Ta pravila foruma so mal preveč huda za nas blondinkeuser posted image .

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
16.10.2006 6:36:59   
Anonimen
Aja pa glede hudobe do tašče. Jaz priznam da sem jaz tista user posted image in hudobna do nje in ne obratno. Tašča in tast sta čist ok in me imata baje zelo rada, sam men sta se oba zamerila na začetku, ker me nista jemala resno. Ah dolga zgodba, kar je pač je. 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?