najina pikica*
|
ojle se cel dan nisem mogla oglasit,ker mi je internet neki šteku,sm bla tako besna....kot no mi smo bili pa danes spet v posvetovalnici,smo imeli spet uz kolkov in tokrat jupi kolki so b.p,vendar v desnem kolku ni bilo videti jedra tako da moramo še en mesec povijati na široko ,sm upala,da se bomo danes tega znebila,pa.... no ja pa naslednjič....drgač je pa naš velik 63cm in težak 6800kg,ni čudno da me tok roke bolijo,ko ga pestvam...sploh nerabim uteži,bicepsi delujejo... ...danes smo dobili tudi prvo pikico smo bili 1.cepljeni....prenesel vredu,samo upam,da ne dobi kake reakcije na cepivo mi je pa pediatrinja napisala recept za D3 kaplice,mimo grede,tiste,ki se boste odločile dajati svojim malčkom,dobite jih v škofji loki lekarna Arnika tel.040 896-707 ali pa 04/513-19-84,tako da nerabite hodit v avstrijo... hruška-eno da bo vese ok,tut naš žapček ima šumček,že od rojstva,vzrok prehitro rojstvo,sicer ga je zdaj manj slišat...men je rekel kardio.,da je čas do 5 leta da se ta stvar zaceli,...zato pogumno....saj vem lahko je govorit,tut jst sm tako odreagirala,ko so me vsi tolažili.... ptica-kdaj se lahko najavim za obisk,da probam tvoje sladke dobrote...cukr mi je padu grem,je moj možiček prišel iz službe,se grem mal pocrklat,k me ful zebe aja nikc pa pančka zato bom mal izkoristla cajt...
|