miši
|
juhu punce, danes smo stari 11 tednov! pri nas smo imeli vesele dneve, včeraj povabljeni na poroki , danes smo se potepali...vam povem, bolj ko se bližamo 3 mesecu, bolj je Ajda živa, prisebna, veliko se smeji in vedno manj joka....res se prav vidi napredek, prav fajn! stuhica, uh, si pridna, jaz sem se odločila,da podiplomca ne bom še vpisala, vsaj dokler se te "bolognjske" zadeve ne zrihtajo nekje v zakonu pa tut drugače sedaj razmišljam, si ne predstavljam, da nebi svojega "prostega" časa namenila čemu drugemu kot pa Ajdi. Skoraj cel dan je pokonci in se je treba z njo ukvarjati. mlekarne so nekje na meji, včasih sploh noče sesat, se razburi in se dere na ves glas, ko pa damo flašo pa je vse ok, lumpa, smo jo razvadili. zjutraj pa zelo lepo sesa in sprazni vse zaloge. andrejaz, ja, jaz sem ti najbolj fovš, ker delaš v centru, kot študentka sem imela sobo na Nazorjevi in mi je blo tooook fajn, res nepozabna leta . tudi jaz malo rzamišljam, da bi stajico nabavla, sicer sem Ajdi na tla naštimala blazino in vse možne igrače pa imam tak občutek, da je na tleh mrzlo kljub blazini in deki, ki jo ima pod to igralno podlogo. se je pri vas dobro obnesla, je to majčkeno? hruška, kakšnega kengurujčka imate? na koliko strani se obrne, do koliko kil? Ptica, taščo kar v roke primi, jaz v takih primerih kar rečem "mama najbolje ve" in vsem zaprem usta . nea, pri nas je podobno, Ajda je skoraj cel dan budna, radovednica, zvečer pa je tako "totalka" da od utrujenosti tudi zaspat ne more, ne pomaga nič, smo poskusili že milijon stvari, pač jo tolažim, pestvam,pojem, potem pa le pade dol in zaspi. kot pa sem rekla, je vsak dan boljše, danes se je drla morda le 15 minut čez cel dan, včeraj pa nič....juhu! jaz še nisem dobila, včasih čutim krče in sem ziher,da nekaj pa le bo, no pol pa mine pa ni še nič... punce, kako pa je kaj vaša koža na obrazu? ima katera težave? Jaz sem že pred nosečnostjo imela malo problematično kožo, mastno z mozoljčki, tole zdaj po porodu pa je naravnost katastrofa, sem kot pubertetnica, mozolje imam pa večinoma po bradi. bila sem pri dermatologu, mi je rekla, da je to hormonskega izvora in da dokler dojim, nimava kaj zdravit "od znotraj"....dobila sem eno žavbo (Skinoren) in se mi zdi, da je zdaj še slabše...sem kar malo žalostna, no ja, še dobro,da obstajajo dobri pudri pa upam,da bo boljše, ko mleka ne bo več....bomo vidli, je še čas. gorenjke, tudi jaz ta teden ne bom mogla, v torek imam zagovore seminarskih na večerni šoli, potem pa gremo zelo verjetno na morje do konca tedna, bomo vidli. upam,da nas ne bo prehitel kak mraz ali sneg, imamo res prekrasno jesen kajne. smo na vezi. dober teden vsem!