|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
9.10.2006 9:41:43   
Nana Liza
BlankaT- Res super! Sem vedela, da vama bo uspelo. user posted image za Majo!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.10.2006 10:09:48   
HIMH
Eh BLANKA pa saj se nerabiš hvalit sedaj Maja pol pa še bogega žana ponujaš pa itak veš da delaš račune brez krčmarjauser posted image .
Nič porihtam tamalo in jo odpeljem v varstvo pol pa počakam šeuser posted image  in greva v austrijo.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.10.2006 10:13:26   
kofetek2010
jaz moram tega mulca najprej v promet spravit.... user posted image  

user posted image

zbiram ponudbe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.10.2006 10:29:00   
BlankaT
HIMH če pa sem tolk vesela, da sem po skoraj letu dni prspala noč user posted image .

Žana pa tudi nisem ponujala, samo sliko sem dala gor user posted image , naprej pa tak poznate zgodbo user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.10.2006 10:41:16   
Kofi
Hahaha...jaz morem še kako deklino narest, ker je teh vaših pubecov zdej kr nekaj :) Se mi zdi da že zmanjkuje deklin :)

Ja ja..mame...zdaj jih ponujate, ko pa bo res kera na obisk k vam  prišla, pa jo boste  (takrat že kot bodoče Tašče :)) postrani gledale ... saj vem jaz kako je to..

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
9.10.2006 10:45:45   
Kofi
Blanka čestitke za prespano noč!!! user posted image user posted image  Upam da se bo tak nadaljevalo in da ni bla to muha enodnevnica..take kot jih ma naša Neli! user posted image

Včeraj se je Neli kr ulilo z noska...tko da smo mogli cel dan brisat...pa ni pustila user posted image  Mi je blo tko hudo, ker ni mogla dihat...dejansko je zdaj prvič prehlajena...pa tko sitna, da če jo kera hoče za par dni, naj jo pride iskat user posted image ..hehe...sej ne..SE HECAM! JE NE DAM! Je še vedno moja cartika user posted image !

Ponoči se mi zdaj zbuja ker očitno ne more dihat al kaj jaz vem...
Pa čez dan je vesela samo če smo zunaj...ko smo notri bi se rada sredi sobe, brez opore, dvignila na noge, pa ji ne gre (itak da ne!) in pol začne jokat...oz. protestirat ... meni pa pritisk dviguje s tem user posted image

Smo bli v nedeljo na trgatvi in je blo ful otrok starih od 7 do 12 let in valda so jo vsi po rokah nosli, tko da mi je blo že mal hudo, da je nimam..sem bla ljubosumna user posted image

Joj,..jo morem prav pocartat, spet se cmiha

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
9.10.2006 11:42:42   
BlankaT
Štajerske decemberke srečanje bo 14.10. namesto 21.10., seveda ste tudi ostale dobrodošle.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
9.10.2006 12:07:19   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: BlankaT

Štajerske decemberke srečanje bo 14.10. namesto 21.10., seveda ste tudi ostale dobrodošle.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti samo povej kdaj - ob keri uri in kje :) - neko večerjico smo si tut obljubljale...
Srečanja oz. mama nighta pa se že veselim user posted image  

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
9.10.2006 12:22:50   
arielca
ROJSTNI DNEVI DECEMBRSKIH MAMIC (po mesecih)

JANUAR
5.1.1973 - jana73
9.1.1979 - HIMH

28.1.1973 - ac

FEBRUAR
3.2.1977 - pegica1
18.2.1974 - Pajaca

MAREC
1.3.1970 - mml

APRIL
19.4.1980 - ovčka

MAJ
15.5.1978 - žuni
26.5.1976 - Nana Liza

JUNIJ
8.6.1977 - Yasminka
17.6.1975 - sonček balonček

JULIJ
12.7.1973 - lonja

AVGUST
28.8.1977 - cuma

SEPTEMBER
15.9.1973 - Valeri
21.9.1975 - bino

OKTOBER
11.10.1969 - šnucika
11.10.1974 - BlankaT
18.10.1977 - krucibuci
25.10.1978 - Kerensa

DECEMBER
19.12.1977 - NR
31.12.1980 - arielca

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
9.10.2006 12:32:38   
arielca
Pa mi je uspelo dopolniti seznam! Pajaca & mml, malo z zamudo, ampak iz user posted image ... žuni, dodala sem te že na predzadnji seznam user posted image ...
BlankaT, sladke sanje še naprej user posted image !

Nana Liza, mml & jana73, veselo čofotajte s svojimi princeskami in ne čvekajte preveč, da ne bo dežja user posted image !

jana73, a nisi rekla da se tvoj veliki nadobudnež navudušuje nad Manco user posted image ... mml bo krasna tašča user posted image !

No, mi2 sva že z dopoldanskega sprehoda in kavice, popoldne sva pa povabljeni k dediju in babi na gugalnico, pečen kostanj in grozdje user posted image ! Zdajle me čaka pa kuhanje kosila in obešanje perila. Medtem pa obvezen nadzor Brine, ker ima zelo rada predale in vse kar je v njih user posted image . Uf, pa še nekaj smrdi... Sumim na Brinin kakec user posted image ! Šiiibaaaaam...

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
9.10.2006 15:16:01   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

jana73, a nisi rekla da se tvoj veliki nadobudnež navudušuje nad Manco user posted image ... mml bo krasna tašča user posted image !

O hvala Arielca user posted image .

Mi smo imeli pa danes ponoči žur (no ja zjutraj): Manca solo...publika: 2  neprespana starša user posted image . Punca se je ob 5.20 zbudila in se ji je zdelo, da bi bil čas malo pobliže pogledat mamo in se nanjo malo priklopit user posted image , samo mama ni bila tega mnenja, ker potem pride to user posted image  v navado in je cela štala. Skratka najprej je pol ure rogovilila, potem je še pol urek user posted image , potem je moral user posted image  vstat in it v službo (bogi revež). Manca je pa obupala in zaspala in mirno spala do 9. (toliko o hudi lakoti user posted image ). Me prav zanima kaj bo nocoj (ker je tudi včeraj pričela rogovilit že ob 6.30 user posted image ).
Danes smo se pa načofotali in naklepetali. Samo Manca je potem zaspala sama za 1 uro, kar pomeni, da bo zvečer tečkasta (oči bo pa na telovadbi), no ja bomo že kako.

Uživajte v čudovitem jesenskem dnevu še naprej

M&M

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.10.2006 19:41:12   
Taja Nagaja
Dober večer!

Res je bil lep sončen dan. Zgleda, da je Bina vedela, da bo, zato je zgodaj vstala 5.45. Sem ji dala AS mleko in upala, da bo zaspala nazaj. Se tudi slučajno ni zmotila in zaspala. Je rajši norela po postelji.

Najbrž sta imeli z Manco (mml) domišljijsko srečanje. user posted image Samo, da je Bina zaspala šele po zajtrku in uspavanju okoli osmih. Zobki jo še dajejo, zato je kar precej slabe volje. Pa tudi je bolj malo.

user posted image user posted image user posted image Maji (BlankaT)za prespano noč. Bova držali pesti, da bo to postala rutina. user posted image user posted image user posted image

HIMH: jaz bi šla tudi v IKEO. Se mi zdijo ene ideje super.user posted image Naša Bina ima posteljnino in zavese še od lani. Za letos imam že ugledanih kar nekaj artiklov. Jaz pa se priporočam za ime tiste kreme, saj naši Bini že dober teden  kaplja in curlja z nosa.

user posted image user posted image user posted image arielca za seznam. Res si pridna, ni kaj. user posted image user posted image user posted image

A je kakšno srečanje na vidiku?

Barjanski pozdravček

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.10.2006 19:50:53   
Nana Liza
Hojla!

Pri nas pa raste 6. zobek, dvojka zgoraj. Torej ima 6 zobkov (3 zgoraj in 3 spodaj). Grize pa kot nora vse, kar ji pride pod zobke.user posted image

bino-imamo nove ciklam copatke, te si z Bino ne bosta mogli zamenjatiuser posted image
Lahko se zmenimo za naslednji teden v Koloseju, saj midve sva tam sedaj že po 3-krat na teden.user posted image

user posted image že spi, mami pa na računalnik...

Lp, NL.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
9.10.2006 19:59:17   
Taja Nagaja
Nana Liza: user posted image user posted image user posted image za copatke. Lahko se zmenimo. Bi bilo super.

Mogoče bi bilo dobro, da se dogovorimo tudi o desantu na Obalo. Kaj pravita jana73 in mml?

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
9.10.2006 21:00:33   
NRMM
Čeeeeer!

Najprej vse naj naj 10 mesečnikom, katerim še nama ni uspelo voščit user posted image .

Opažam, da imate ene veselico, ene pa žur, ko spite cele noči user posted image user posted image  bravo Maja  user posted image user posted image .
Tudi nam se dogaja vsako noč nekaj novega. Zbudila se je ob 5 zjutraj, no ati jo je, ko je šel v službo, zmazala 300ml medolinota in ni hotela več zaspat nazajuser posted image . Sem jo nesla k sebi v posteljo in je v trenutku zaspala. Ker jaz nisem ravno ziher ko zaspim, ker zaspim kot ubita, sem jo odnesla v njeno postlco in kak sem jo dala not je začela vreščat na vseee pretegeuser posted image user posted image . Ampak sem jo z dudo in božanjem umirila in je zaspala. Ob 6.50 se je zbudila ponovno in sem mislila, da bo konec spanja, grem po njo, da se še nmal pocartava v najini postli in mala se lepo stisne k meni in zaspi in tako sva spali še do 8.user posted image user posted image  Sem ugotovila, da sploh noče zaspat, če nisem zraven nje, niti ati ne velja, upam, da je to samo prehodno obdobje in da jo kmalu mine.

Blanka sprememba night srečanja zakaj ?? Čak to je že to soboto? Sporočim naknadno,mogoče mi bo pa ratalo prit.

Arielca bravo bravo za razpredelnico user posted image user posted image .
Lepo bodite in uživajte te sončne dneve user posted image user posted image .

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1865
9.10.2006 21:30:50   
HIMH
BINO kremica je 1% EMPEDRININ UNG. ZA NOS mora pa ti pediater napisat beli recept in ti to pol zmešajo v lekarni je pa cena cca 2000sit.A kaj čemo če je treba vse plačat.
No nekih pametnih otroku primernih zaves nisva našla sva pa kupla omaro,komodo,mizico in 2 stola od kolekcije mamut rdečo-pink.Zavese pa sem vidla dobre pri alergiologinji v ambulanti prav za otroke in grem drug teden v akcijo za njimi.

Ma babure dovol bo za danes sem čist fuč.
Mirno noč tistim ki še vztrajate in dobro jutro zaspanci

Neposredna povezava do sporočila: 1866
9.10.2006 22:48:41   
kofetek2010
bino - meni je vseeno, a bi mi bilo dobro, da že določimo okvirni datum za desant na user posted image , tako, da se lahko zmenim glede mulca (da gre kdo drug ponj v šolo) in našega gospoda očeta nafehtam za "njegov" avto user posted image   za kavo v LJ pa je meni dovolj da vem en dan prej user posted image

našo Elo je današnje kopanje ful zmatralo, je spala od trenutka, ko sem speljala pred Atlantisom in do 16h (mislim, da je bilo več kot 2 uri) user posted image , nato ni nič več spala in je bila ob 18h čist adijo, ampak zaspat pa ne user posted image  tako, da smo se cartali na kauču in prebredeli do 20:30, ko je šla spat user posted image  gospodična se me še vedno oprijema, protestira in joka (10 sekund), a na koncu le zaspi user posted image  

NR - dobrodošla v klub "otroci pijavke" user posted image , našo sem baje danes ob 6h zjutraj jaz odnesla k sebi v posteljo user posted image , nič ne vem o tem user posted image  

NanaLiza - user posted image  Eli za zobek

mml - še malo in se bo tvoj user posted image  lahko v miru naspal user posted image

arielca - naš si mora pred Manco še nabrat izkušnje user posted image  sta 9 let razlike user posted image  

lp & uživajte!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.10.2006 7:47:55   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Zopet megla.user posted image No, saj popoldan pa bo sonček. A ne?

HIMH: user posted image user posted image user posted image za uspešni nakup. Bina ima take zavese, kot da bi jih narisl otrok z voščenkami. Meni se zdijo super ker so zelo velike figure. Tudi Bini so všeč. Hvala za ime kremice. Bomo sprobali.

jana73: mislim, da je mml imela neke želje o datumih. Mi2 bova pa kar najin avto vzele saj ni tako vroče, da bi potrebovali klimo, pa še nazadnje ko sva bili z  z avtom od user posted image nama je zablokiral in sem se pučutila ful grozno. Mojemu bolj zaupam, ker sem ga navajena, pa čeprav je majhen. Sicer mora pa še mama  cuma potrdit datum, da ne bo ona na kakšne izletu. user posted image

Upam, da se kmalu vidimo.

Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.10.2006 8:34:48   
lonja
Ojla,

najprej z zamudo VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image  vsem, ki ste praznovali 10. mesecev v teh dneh. Tudi mi vas počasi lovimo...

Naša noč je bila danes čudovita, kar pomeni le eno zbujanje okrog polnoči. Ne vem, tudi midve sva vcčeraj začeli s plavanjem in upam, da bodo sedaj noči iz ponedeljka na torek vedno take. No, da bi rekla, da naj bodo take vse noči, bi bilo vseeno malce preveč utopično.

Ja, kužek od Ele je res super, sem ga tud jaz v soboto vidla v Cityparku in se je moj user posted image  čist navdušil nad njim. Po mojem še bolj kot Ajda, ki ji je najboljša igrača še vedno škatla od čevljev ali pa prazna plastenka od vode. Čuden otrok, pač.

Se je pa tudi naša zdej začela plazit s svetlobno hitrostjo. Pa predale odpirat in ven stvari metat. Pa ne vem, zakaj ima najrajš tiste predale, ki so najbolj založeni. Verjetno se je fajn zdi, ko ima mama pol velik za pospravljat.

Za kakšen izletek na user posted image bi bile tudi midve, lahko tudi peljeva, če nas bo veliko.

Do naslednjega slišanja in videnja pa en meglen pozdravček iz Vrhnike.

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.10.2006 8:39:25   
cuma
Juutroo!!

Sem malo v zaostanku, ker je bila zadnje dni gužva ..

VsE NaJ Naj 10 mesečnikom! (Sara&Pajacek)user posted image
BRavooooo Maja za spanje!!!

Glede srečanja na obali:
Vi povejte datum, jaz nimam izletov na vidiku!

Moram it..
se beremo in pišemo-
..
8bbbbbbb še od Emeuser posted image
Lp Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.10.2006 8:56:13   
Pajaca
HOJLA!

Če bo datum ugoden pol šibava še midva na obalo, čeprav bi bilo fino se z Arielco zment pa it skupaj, da ne bo dolgčas po poti. Vozke bova pa že v avte stlačla. Pa nujno it dol mal ribic popapat, k naš jih ma ful ful rad, čist je nor nanje. Mnjami pravi.

Danes je spet lepo vreme. Jupi, Pajacek pa spi.

Arielca si za v četrtek dopoldan okol 9.30-10 za en sprehod. Ti pošljem še enkrat ZS z mojo številko, pa če si za pol se slišva. Povej pa sama kje je kakšna fajn sprehajalna tuki okol, pa prletim tja. Men vseen kam se peljam proti Tržiču al pa proti KR.

Zdaj pa šibam mal okoli, Pajacek spi pa lahko mal počivam.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.10.2006 9:03:47   
Anonimen
No, pa je tudi naš Gospod Otrok prilezel do 10-ih mesecev. user posted image user posted image user posted image
In to na Janov 9. rojstni dan. Torej danes proslavljamo dvojno. Na šihtu sem si seveda vzela frej dan. user posted image user posted image user posted image
Malo z zamudo sporočam še podatke za seznamček - pri 10-ih mesecih Robi tehta 9.100g in meri 73 cm. user posted image user posted image user posted image
V posteljici ali stajici samostojno stoji v nedolged, v hojici se že dobro orientira in skorajda ne hodi več v rikverc user posted image , se pa še na trenutke zavrti okrog svoje osi user posted image . Premore 6 zob, na srečo pa še ne ve, da z njimi lahko grize. user posted image user posted image user posted image  Uspešno je prestal 3. cepljenje in očitno bo tako kot pri prejšnjih dveh - brez vročine in rdečice. user posted image  Še vedno podnevi spi samo po eno uro user posted image , tako, da me daje kronična neprespanost (iz ene nočne v drugo, vmes pa... user posted image ). Ponoči je pa mir, hvala Bogu. user posted image  Je tisto, kar jemo mi, ampak seveda v manjših količinah, 2x dnevno pa mora biti obvezno še flaška z mlekom (kravjim), v katerega je primešan Čokolino, Medolino, Frutolino ali kakšen drug -lino. user posted image  Tistega grdega oranžnega psa še vedno ne da iz rok, pa čeprav se valja po kupih igrač. user posted image  V vozičku se zlepa ne uleže več user posted image . Reče "ata", "papu", "dej" in "baba", o kakšni MAMI ni pa ne duha ne sluha user posted image . Ko mu rečem:"Reci MAMA," se gospodič nasmeji in reče:"ATA!" user posted image
Vse predmete veselo spušča iz rok in preverja, če bodo zagotovo padli na tla user posted image . Bolje to, kakor pa prej, ko je vse nosil v usta. user posted image  Čez poletje se je tako navadil, da je bil doma samo v bodyju ali kaj podobnega, da je revež zdaj čisto živčen, ko ima na sebi dolge hlače in dolge rokave. user posted image  V bloku se namreč še niso spomnili priklopiti centralne, pa je vsako jutro komaj kakšna stopinja nad ničlo. user posted image
Prijateljčkov vrstnikov Robi žal še nima user posted image , ampak zaenkrat jih tudi še ne pogreša. Ima verjetno že nas treh + Gospe Pes čez glavo dovolj. user posted image  Ja, pa moram ga pohvaliti, da se je z njegovo pomočjo Gospa Pes skoraj popolnoma socializirala: začela se je oglašati, gre k vratom, ko kdo pozvoni, skupaj z Robijem se podita po stanovanju in podobno. user posted image user posted image user posted image  
Predalov imamo komaj kaj, zato mi na srečo ne brska po njih, mi pa odpira pečico na štedilniku, loputa s pokrovom od WC školjke, trga zavese,... user posted image
Eh... kaj naj vam še rečem... pestro imamo v vsakem primeru... Tem vašim srečanjem pa ne sledim ravno najbolje... A mi zaupate, kdaj se v naslednjih dnevih (ta teden?) dobite na kakšnem kofetu kje v Ljubljani? Do nedelje sem frej, pa sem pomislila, da bi se vam res morda enkrat pridružila, če me sploh marate. user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.10.2006 9:19:34   
cuma
Kerensito, in mama Kerensa: Vse naj naj tudi vama za 10 mesecev!user posted image
Čestitke pa tudi big brotherju Janu user posted image ! Kerensa, ne vem če si sledila ampak tukaj se dogaja baby ženitno posredovanje...user posted image , se ne boš vključila?

Emo sem glihkar dala spat - nesla sem jo v posteljco, zaprla "škure" in šla (brezčutna mati user posted image ) in je že vse tiho (najbrž še kolovrati po posteljci in išče najbolj ugoden položaj user posted image , jo imam na sumu, da  se je v kaki reviji (ki jih redno čita med hranjenjem) poučila o feng shuju!user posted image

Še enkrat glede srečanja: pri nas bo te dni še zelo lepo vreme, kopamo se sicer ne več, ampak : nebo je brez oblačka, morje je temno modro (kot se spodobi, ko piha burja) in narava se počasi preoblači v jesenske barve! user posted image  
Jaz obožujem jesen user posted image , sploh pa tako kot jo imamo letos(zjutraj 9, popoldan 24 stopinj)!
Tako da: pridite v čimvečjem številu, čimprej. Kraj srečanja? Predlagam IZOLO, najlepše obalno mesteceuser posted image , kjer so med drugim pred kratkim otvorili novo otroško igrišče(jah, volitve bojo ne?user posted image ). Komaj čakam, da pridete user posted image !

Še enkrat Lp
Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.10.2006 9:20:51   
Anonimen
Kakšno ženitno posredovanje? Kdo se pa ženi? user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.10.2006 9:32:56   
lonja
Ma, veš, Kerensa, tuki se že zdej menjo med sabo, kera bo keri tašča in kdo bo s kom poročen. Sploh ne vem, če je keri od mulčkov še frej...

Za kavo sem pa tudi jaz, pa moja Ajda tudi. A je še katera za?

lonja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.