|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
10.10.2006 17:38:26   
majas
Joj jaz ne morem niti 10min stati na miru pa mi trebuh tako dol pritiska da komaj diham, kot da bi mi cel trebuh nekdo dol vlkel...kaj je to.. še samo ležim lahko ali kajuser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
10.10.2006 18:18:15   
Aja1
Oktobrke so zdaj začele pa zares....mislim, da jih je že pol v porodnišnici ali pa so že mamice user posted image user posted image user posted image  Tako, da bomo vsak čas me na vrsti...sicer pa se tudi tam ne držijo vrstnega reda user posted image

Majas, ti pa počivaj in bolečine bodo sigurno minile (oz. se zmanjšale). Tudi mene tišči vse dol, pa trebuh otrdeva, zato tudi veliko počivam.

So me pa danes klicali iz službe in rekli, če bi lahko prišla par stvari naredit...ja, baje že odkar sem na dopustu in porodniški (1 mesec) en del mojih nalog kar stoji....ja, in kaj....bom potem šla direkt iz porodnišnice v službo??? To bi še zastopila, da pridem pokazat (čeprav bi lahko to že prej razmišljali user posted image ), ne pa da bom zdaj jaz prišla naredit vse, kar se je nabralo v enem mesecu...ne, ne, to pa ne. Šla bom za eno urco in nič več.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
10.10.2006 18:27:23   
majas
Uf Aja ne pusti se, tako te bodo lahko še samo klicarili in te izkoriščali...ti lepo počivaj in uživaj tudi kasneje in se jim ne pusti! Moraš rečti ne...naj se znajdejo. Joj kako so eni,,, povej da se slabo počutiš in to je to...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
10.10.2006 18:40:37   
majas
Mi je samo prvi del objavilo-že spet! user posted image
ja res ktoberke so začele zdaj pa res, ta polna luna RES vpliva ni kaj!

Sem dala novo slikico bušija v album pa slikala sem mojo novo muco user posted image  

zdaj pa moram spet ležat...nikakor drugače mi ne paše! Še za rač. je mučno!

Me pa tako moti da je zunaj že tako hitro tema, najhujše pa je zjutraj ko gre moj delat pa še vse temno...no meni ni hudega ker grem nazaj v posteljo... Kdaj se pa ura prestavi user posted image jaz to nikoli nevem, vedno pozabim...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
10.10.2006 19:08:15   
**Petra**
Dan.

Najprej en zanimiv link o masaži presredka:

http://www.spolnost.com/index.php?page=masaza_presredka

Sliši se zanimivo, samo vprašanje, če res kaj pomaga. Mogoče pa. Jst sem se odločila, da bom babci rekla, naj me ne prereže, če le ne bo nujno, ampak res nujno!!!!

No, mogoče ste to temo že zasledile na "NOsečnost in porod", mal sem si jo sposodla, mogoče katera še ni tam prebrala.

Ja, tudi pri nas je že nočka. Našo malo neki kuha, upam, da bo hitr minilo. Jutr skočim hitr še na CSD za očetovski oddat. Sej je verjetn prehitr, pa vseeno, bom potem dopolnila, če bo še kaj manjkalo. Itak, da bo, zapisnik o priznanju očetovstva.

Grem pogledat, kako je z malo, pa če bo čas dopuščal, se vam danes še kaj oglasim.

Aha, morm se pohvalit, da sem zibko prpravla, jutr jo samo oblečem in jo poslikam. Pa oblazinjen del vozička bo tud suh, tak da poslikam še voziček. Pa kompletek, ki je zaenkrat še brez jopice user posted image user posted image Sem zbirčna, mi nobena ni všeč oz. nobena ne paše zraven. No, o slikicah več jutri.

Pa, pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.10.2006 19:20:55   
danaja1
Pozdravljene!

Matejka81 voziček je prekrasen, tudi midva bova imela tekega samo da nam ga pošljejo z ebaya in bo v lime barvi. Kje si ga pa ti kupila?
Viv slikce so fantastične, dobra ideja, mogoče si jo izposodim...user posted image user posted image user posted image
Hvala bogu, da se je stanje pri krfjolci umirilo.
Midva sva šla danes z mojim v Ariela kupit jogi, ker tistega od sestre nisem hotela, čeprav je šele 3 leta star in je še super, vendar je od polivinila malce porumenel. Bil pa je v akciji in to samo 7.99o SIT in je polnjen s kokosom.
Jutri skočim še do ene kolegice, mi je oblubla cunce št.56 in 62 pa glasbeni vrtiljak za na posteljico, tko da potem imam p0a vse. Mož pravi da imava čisto dosti cunc, ampak kakšne žabce bodo še prav prišle.
Meni tudi počasi otrdeva trebug, ampak trebušček še vedno ni tako velik kot pri ostalih. Bom dala slikco v album pa mi boste povedale OK. Sem pa v 33. tednu. V četrtek imam UZ pa bomo videli kaj bo rekel dohtaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
10.10.2006 19:27:36   
Nogavica
majas, kako lep muc!!! Te popolnoma razumem, da se mu nisi mogla upret. Želim ti, da z njegovo pomočjo zdaj prej preboliš izgubo prejšnjega.
In, seveda, lep buši user posted image !

Ah, jaz obožujem mačke! Sem dala zdaj še jaz mojega Luca v album. In ko smo že pri živalcah, sem dodala še Metko (drugo muco) in ribice.

viv, odlične fotke user posted image !

Aja1, tudi jaz sem neverjetno cmerava. Prav za vsako figo jočem user posted image . In res nas bo kar nekaj novemberk z Jaguarji user posted image user posted image user posted image .

matejka81, sem se morala ful nasmejat, ko si napisala, da si se zbudila z ogromno bunko sredi trebuha user posted image . To se je meni zgodilo ta vikend. Sem bila čisto iz sebe. Bunka je bila res orjaška! Potem sem jo pa božala in čohala, pa je počasi (ampak res počasi) zlezla nazaj not.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 10.10.2006 19:33:00 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
10.10.2006 19:48:37   
Aja1
Petra, glede masaže presredka je nam babica v MŠ rekla, da bi pomagalo če bi si ga začele masirati dve leti nazaj...user posted image  Da je vse to en larifari isto kot čaz iz malinovih listov.

Majas, saj imam namen rečt, da se slabo počutim, ampak potem, ko se pogovarjam po telefonu, pa kar ne morem tega rečt...in seveda obljubim, da jim bom prišla pomagat....me prav zanima, kako bom to plačano dobila???? Po vsej verjetnosti nič, ker sem itak že na porodniški....ja, če je človek predober, ga tudi preveč izkoriščajo. No, jutri še grem za eno urco in nič več, potem pa fertik, ker drugače lahko vsak dan sedim tam po nekaj ur in delam... Sicer pa tudi dolgo ne morem več sedeti za raunalnikom, ker se user posted image  preveč kobaca in me vse boli.

Danaja1, daj gor slikico trebuščka in ostale tudi!  Jaz sem danes dodala še eno novo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
10.10.2006 20:30:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
matejka81, sem se morala ful nasmejat, ko si napisala, da si se zbudila z ogromno bunko sredi trebuha user posted image . To se je meni zgodilo ta vikend. Sem bila čisto iz sebe. Bunka je bila res orjaška! Potem sem jo pa božala in čohala, pa je počasi (ampak res počasi) zlezla nazaj not.

user posted image , ja no,...meni se je zdelo kot da nimam trebuha, samo tista trda bunka je štrlela ven user posted image user posted image . Po moje je ritko tiščala tak ven ali kaj nimam pojma user posted image .

Danaja voziček so mi kupili na cosmopolitanovem forumu user posted image ,...so naredili eno tako akcijo,...res lepo  user posted image  user posted image  user posted image .

Majas user posted image  za muceka,...saj boš tudi tega vzljubila, boš videla user posted image , kaj pa drugi pravijo pa se ne sekiraj,... Moja starša še zdaj upata in čakata na tisti dan ko bom dovolila dati katero od mojih 2 user posted image user posted image  stran user posted image .
Čeprav ju moram skoraj vsak dan kregat, ker sta res malo preveč živahni se mi tako smilita, da konec user posted image ,...

Torej novembrke,...bomo začele masirat presredke? user posted image ,...Bi bil že čas, kaj? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
10.10.2006 20:38:54   
Nogavica
aja1, pa je vendarle zrasel tvoj buši user posted image . Jaz svojega sploh več ne dobim v objektiv, ko je tako veeelik user posted image user posted image user posted image  (no, saj ni tako hudo). Je pa res, da je FUL večji od tvojega, pa imam rok šele proti koncu novembra. Upam, da bo zdaj nehal rast, ker se več ne morem obuvat in prepogibat user posted image .

matejka81, jaz bom verjetno res poskusila z masažo presredka. Škodit ne more...
Zdaj pa grem tudi jaz počivat, ker se user posted image  že razburja, ker sem predolgo v sedečem položaju.

Lep večer in mirno noč vam želim!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
10.10.2006 21:03:43   
Aja1
Ja, moj trebušček kar raste...še posebno zadnji mesec se mi zdi, da je vsak dan večji... Ja, pa saj mora bit, če je notr že skoraj 3 kg user posted image    user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za cosmopolitanov forum in vse, ki so prispevali za voziček. Res lepa akcija za Matejko.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
10.10.2006 21:18:10   
marella1
hello user posted image še z najine strani,
jaz sem imela danes pregled pri G. Moje ni bilo zato jo je nadomeščala druga in vam moram reči, da sem bila kar malo razočarana. UZ je opravila zelo na hitro, nekaj pokomentirala glede user posted image in nič napisala v materinsko. Mi je pa dala napotnico za CTG, ki pa ga imam šele čez dva tedna. Upam, da bo takrat že moja G.
Drugače pa punce, no ja počasi se približujemo našemu mesecu. Že komaj čakam

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
10.10.2006 21:23:13   
Aja1
Punce, mene danes kar nekaj šraufa (sem skoz na wc-ju), ko berem, da oktobrke odhajajo v porodnišnico, kot po tekočem traku.... tudi tiste, ki imajo PDP čsto na koncu oktobra....torej to pomeni, da se lahko zdaj začne tudi pri nas....ampak jaz še ne bi zdaj....še ene dva tedna kar ne bi šla user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
10.10.2006 21:54:57   
Anonimen
Jaz sem se pa danes končno spravila pripravit ruzak za v porodnišnico. Sicer šele svoje stvari, jutri pridejo na vrsto stvari še za user posted image .

Jutri pa tudi mene čaka en predčasni pregled, ker mi je g rekel, naj se prej pridem pokazat, če bom imela pritisk okoli 140/90. Sedaj sem že nekaj dni tam nekje okoli... Itak sem imela že zadnjič preveč zrelo posteljico, tako da mi kar paše se iti malo prej pokazat. Samo tako, da me potolaži, da je vse v redu in da se tamalemu še ne mudi ven. Upam!

Sicer pa delam še do konca tedna, potem pa na porodniško user posted image
Mi bo kar pasalo zjutraj malo dlje poležavat user posted image

Lep večer še naprej!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
10.10.2006 22:28:34   
marella1
seenamojca: drži se in poročaj kako je bilo
aja1: ja ja počasi prihaja veseli november
matejka81: ful lušten voziček
Jaz se spravim jutri pripraviti torbo, se nikoli ne ve user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
10.10.2006 22:34:34   
Aja1
Da ne izgubimo seznama:

NOVEMBRKE

MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image  
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
10.10.2006 22:46:24   
marella1
nočko punce drage. Moja user posted image me že opozarja, da se moram iti malo spočiti.

Se slišimo jutri user posted image

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
11.10.2006 7:00:19   
Monika79
ojla punce user posted image

no danes pa jaz začenjam, tudi jaz tu in tam pokukam k oktoberkam, pa vidim, da je tam že kar pestro, predvsem pa veselo, malo pa še bo pri nas tudi user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ima kar par punc,e mucke doma, mam tudi jaz, bom dala v album, pa vam sporočim geslo, da si pogledate naše kosmatince in lenuhe user posted image user posted image user posted image

Aja - tvoj trebušček pa lepo raste user posted image user posted image  pa Majas tvoj tudi, oh še malo punce, pa smo na vrsti user posted image user posted image user posted image  prosim še več trebuščkov, da jih vidimo user posted image user posted image

in kako je kaj počutje pri vas?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
11.10.2006 7:06:48   
Monika79
evo geslo za moj album Mucki je muce tako, da si lahko pogledate moje kosmatince user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
11.10.2006 8:58:33   
blecky
ojla punce...

sem malo prečekirala albume... zelo lepi trebuščki user posted image , luštne cotkeuser posted image , pa tud druge slikce... ni kej nekatere ste res pridne.... upam, da bom tudi jaz imela kej časa, da malo poslikam in vam pokažem... verjetno drug teden, ko začnem s porodniškouser posted image user posted image user posted image

me pa zanima, ko omenjate vozičke...(btw so res lepi) govorite o ebayu - a lahko kej več poveste o tem, mogoče dodate kakšen link, kje bi si lahko ogledala, pa da vidim ponudbo in cene.... (namreč nimam še vozička user posted image  )

aja1 ti se pa nikar ne daj... če boš hodila tkole v službo, te bodo vedno klical... potem pa jim je že čist samoumevno, da boš vedno prihajala, ko te bodo rabiluser posted image . Ti se raje lepo sprosti in uživaj user posted image .

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
11.10.2006 10:27:27   
urška76
Oj!
Jest sem pa zdele s CSD-ja. Sva šla podpisat, da je moj user posted image  res očka. Pa je bla gospa zelo prijazna (velika razlika izpred dveh let), pa smo mal pokramljal in je rekla da je sicer zdej v zakonu, da se očetovstvo ureja na csd-ju pred rojstvom, vendar pa morata bit CSD in matični urad tud zmenjena med seboj. Ja pa tud to ne drži več, da ima mati glavno besedo pri otrokovem imenu. Če se starša ne moreta zmenit, dobi otrok začasnega tretjega skrbnika, ki odloči o otrokovem imenu. Pravi da so pri nas (za Bežigradom) že imeli tak primer.
Aja! pri nas je tako moja sodelavka hodila nazaj v službo med porodniško. Plačevali so ji preko ŠS, vendar so ji plačevali, toliko kot je imela ona na uro ne kot študenti, ki so imeli bistveno več. jaz vem, da nebi, pa enkrat ko je šla domov minutko prej kot po štirih urah, ji niso plačali za malico. No pa za vožnjo itak ni dobila povrnjen. Jaz vem, da v takem primeru nebi šla nazaj. Sam ona ima drugega šefa, ki je res ok, in je hodila zato, da je njemu naredila uslugo. Tako, da predno jim greš pomagat, jim postavi par pogojev, ki bodo tebi odgovarjali. Ne se pustit izkoriščat. Konec koncev, je zdaj tvoj čas, ki ga moraš izkoristit, ne pa mislit na službo. No sej ko sem šla jaz v prve na porodniško, se tud nobenmu ni mudil, naj koga vpeljem in če nebi sama težila, bi me vse skupaj prehitelo, ker sem 14 dni prej šla na bolniško (sem malega zaradi sedenja preveč dol pritisnila).
Zdaj grem pa sesat in pospravljat.
Lepo se imejte

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
11.10.2006 10:28:42   
Aja1
Dobro jutro....matr sem neumna, ker sem obljubila, da priden danes v službo....se mi tako ne gre....pa še grlo me boli....ja, bom šla za eno urco in nič več. Pol nej se pa znajdejo. Sej sem se tudi jaz morala znajti, ko je šla ena na porodniško in sem dobila še en del njenega dela....pa mi je uspelo...samo malo se moraš poglobiti v delo.

Ve pridno pišite, da bom imela popoldan kaj za prebrat.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
11.10.2006 10:34:21   
Anonimen
Jutro punce,...

user posted image ,...midve pa sva spali do zdaj user posted image , sploh ne morem verjeti, da je bila user posted image  tako mirna, da me je pustila spati in me ni že prej vrgla iz postelje,...zgleda jo je včeraj namatralo moje letanje po mestu user posted image .

Danes pa ne grem nikamor, se mi ne da,...
Ko sem šla včeraj še drugič v mesto sem si pa tudi za sebe nekaj kupila, da ne kupujem samo za user posted image . user posted image  Sem si kupila eno športno jopico pa majčko za pomlad,...zdaj moram počakat, da rodim in da mi gre trebuh stran,...potem pa športne oblekice pa voziček potiskat user posted image . Samo še kake kavbojke bi imela, user posted image  teh pa si ne morem probat zdaj.

UUU pa še to,...danes sva napolnili 36 tednov user posted image .

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 11.10.2006 10:36:32 >

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
11.10.2006 10:42:46   
Anonimen
Mi smo pa danes dopolnili polnih 37 tednov! user posted image  

Meni se zdi, da mi nenormalno veliko otrdeva trebuh zadnjih par dni. Sicer je mala še kar naprej lepo živahna. Samo še par dni do CTG-ja...

Jutri grem zopet na akupunkturo. Tretja terapija. Nameravam iti pa nekje 6 krat. Upam samo, da me ne bo kaj prehitelo. user posted image

Nič zdej pa moram bežat stran od računalnika, pa malo za delo zagrabit!

Lep dan vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
11.10.2006 13:52:45   
mirjanajelenko
nevem kaj naj vam rečem medenične kosti bolijo ko sam user posted image . danes sem imela ctg krivulja je v 30 min pokazala  na 85 popadke pa kar 3X. po minstruaciji imam 13 oktobra rok po uz pa 11 novembra trebuh mi 3-4X na dan otrdeva  ali mislite da se je začelo, mpja pikica še je pa kar visoko nič se ni še spustila ampak sestra je rekla da v 1 nosečnosti ni mus da se bo .

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?