|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
9.10.2006 14:50:20   
*sonchek*
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

In še enkrat čestitke za pobalina user posted image  user posted image

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
9.10.2006 14:51:01   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Marinko

Javlja se najvecja vazicka na svetu.

NS 2.5. Tveganje 1:45.

Amniocinteza pa je pokazala vse OK!!!!

Fantek bo!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
9.10.2006 15:20:57   
thaiss
Sonchek dobrodošla!!!!
Marinko user posted image  user posted image  user posted image  , zdaj pa uživaj v user posted image !!!

Sibil,ti si prava bogica; če niso tvoji fantje bolni si pa ti!!! Čimprej se pocajtaj!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
9.10.2006 15:32:13   
thaiss
Aja, še neki Obalke, gremo jutri na telovadbo??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
9.10.2006 15:51:20   
draja
Marinko! Kako lepo je bilo prebrati tvojo novico!!! Meni si prav polepšala dan, mi je tako toplo pri srcu! Iskrene čestitke!!! Sem po tihem ves čas držala pesti zate. pa čestitke za user posted image !!!

Sonchek, dobrodošla med nami. Ne skrbi glede brcik, jaz nič ne čutim, tudi mehurčkov ne, pa g. mi je tudi rekla, da bodo brce mogoče okrog 20. tedna že zaznavne. Jaz vsake toliko mislim, da kaj čutim, samo ko se osredotočim vse neha, tako da je verjetno le prebava user posted image .

Lep sončen pozdrav vsem (žal iz pisarne user posted image )!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.10.2006 16:15:28   
A-N-J-A
Marinko jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image full sem vesela zateuser posted image ,pauser posted image zauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.10.2006 16:45:31   
slumpo
ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image  Marinko važička z razlogom..........sedaj pa uživaj nosečnost in se veseli s svojim fantkom.

Sonchek dobrodošla v svetu marčevskih čvekic.

Kar pa se brcik tiče ....pa tudi še nič ampak smo šele 16T in se niti ne obremenjujem. Če bo tko kot jim G napevedujejo nekaterim bom čakala še ene 4 T da bo moj mali pikec začel dražit meni.

Bodte lepo jaz pa šibam kuhat.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.10.2006 18:24:01   
*sonchek*
Hvala vam še enkrat za tako lepo dobrodošlico user posted image Spremljala sem vas že od začetka, le da se zaradi začetniških zapletov (izcedki itd.) raje nisem vključevala v debato... No, zdaj je moj trebušček že lepo zaobljen, tako da sem se opogumila in zdaj bom veselo čvekala z vami user posted image
No glede brcik ste me potolažile - saj je res še čas, da začutim konkretno brco in je bilo tisto prej verjetno res prebava user posted image

Še eno vprašanje - v katerem tednu ste naročene za morfologijo?

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
   [Brisano sporočilo]
9.10.2006 18:41:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.10.2006 18:44:20   
Žabika
Marinko čestitke!!!! Te pa sploh še nimamo na seznamu - ups - ne vem kako to! Hitro pošlji podatke, da te napišem gor!

Sonchek - dobrodošla med nami! Kot si verjetno videla, se Ljubljančanke jutri dobimo na kofetku - se nam boš pridružila???

Jaz sem pa danes popolnoma hin, čist sem utrujena, boli me spodnji del trebuha, tako da tudi na telovadbo nisem šla! Prejšnji teden je bil prehud, tako da sem imela v nedeljo premalo časa za spočit se! Upam, da bo jutri kaj bolje!

Jaz imam morfologijo jutri ob 12h - komaj čakam, da vidim malega Juniorja! Brcamo ful, imam pa kar majhen buši, tako da je to mogoče tudi zato! Eno mogoče neumno vprašanje: majhen trebuh - malo plodovnice, velik trebuh - veliko plodovnice???? Izkušene mame povejte prosim!

Jutri pridem!!!

Obnovljen seznam:

user posted image 1.3. Zora (28) - LJ
user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 1.3. Urla (29) - PO
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya
user posted image 3.3. Lana 22 (24) - PO
user posted image 3.3. Bibi user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) - LJ
user posted image 3.3. pocka
user posted image 3.3. erna14
user posted image 4.3. Žabika (30) - LJ
user posted image 5.3. force
user posted image 6.3. Vanji
user posted image 6.3. Lejci
user posted image 7.3. Thaiss (28) – PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 8.3. Barči78 (28) – KR
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 8.3. Ela80 - LJ
user posted image 9.3. Dajadada (28) - LJ
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 9.3. Sibil – IZ
user posted image 10.3. Majita
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. tejčica (29)
user posted image 11.3. Encijan
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. *sonchek* (25)
user posted image 14.3. MoonEve (26) - KR
user posted image user posted image 15.3. NMJ (35) - LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. Kr_enamami (35) -JESENICE
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 17.3. tinaaja (28) - LJ
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Snorklja (30) - SG
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči
user posted image 19.3. babri - BREŽICE
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) - LJ
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (29) – LJ user posted image
user posted image 23.3. TeDyBear (32) - JESENICE
user posted image 23.3. kresnička – LJ
user posted image 23.3. soncek78 - IZ
user posted image 25.3. LeINA (25) - MB
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 27.3. draja (27) - PO
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image --.3. Boni3
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.10.2006 18:59:42   
*sonchek*
Žal me jutri ne bo user posted image Zidamo hiško, pa imava jutri z možekom spet hordo delavcev na "obisku" in po službi šibam šefa špilat user posted image Se vam pa zagotovo pridružim na naslednji kavici user posted image

Jaz imam morfologijo šele z začetku novembra, ko bom 21t 4d - bo kar težko zdržat do takrat...
Na seznam prosim dodaj še to, da bom rodila v LJ, glede spola pa sporočim marca user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.10.2006 19:07:07   
sezam
amy26 - bravo za prve brcike user posted image user posted image user posted image

*sonchek* - dobrodošla med nami. Ja v prvi user posted image  se brcike običajno čutijo kasneje. Ja sem jih pri 19,5, sedaj pa par dni pred 15 tednom.

marinko - bravo za dobre rezultate user posted image user posted image

sibil - ti imaš pa res smolo z zdravjem. Držim pesti, da se čimprej pozdraviš.

Počutej drugače OK. Le danes sem kar precej utrujena, ker sem zopet cel dan imela Ano. Sem imela dopust, ker smo šli prvič k zobozdravniku user posted image

Jutri mene tudi ne bo na "ljubljansko kavico". Lepo se imejte in še kako tortico namesto mene pojejte. Se kdaj drugič pridružim.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.10.2006 19:41:04   
amy26
Še eno vprašanje - v katerem tednu ste naročene za morfologijo?

Jaz sem naročena 9.11. takrat bo 20t 3dni, komaj čakam.

Marinko, bravo za dober rezultat pa za user posted image , fantki prevladujejo user posted image  tudi jaz imam filing da bo mojuser posted image  fantek, vendar na morfologiji ne bom vprašala, če mi le rata se zadržat da ne vprašamuser posted image  

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.10.2006 22:13:06   
tejčica
Čeeeeeer!

Medtem ko se kostanji pečejo, imam nekaj časa za RR.user posted image  Se moram pohvaliti da sem danes po dooolgem času cel dan preživela brez glavobola. Je prav luštno.

Bibi, čestitke za user posted image ! Pa že 20 cm ima!!! Pravi korenjak.

Amy26, meni paše jesti kislo, pa tudi sladko.user posted image  No, ampak kislo definitivno prevladuje. Vsak teden zmažem kozarec kislih kumaric, solato pa tako kisam da jo samo jaz lahko jem. Pa čestitke za prve brcike!!!

Tinaaja, user posted image  za uspešen pregled.

Ela80, tudi meni je sestra zadnjič svetovala vitami Elevit, mi jih pa še ni uspelo iti kupit. Me je pa sedaj kar malo minilo, ko si napisala da so tudi rahlo odvajalo. Meni te zadeve štimajo in ne bo prav preveč fino da kje na terenu letam za wc-jem.user posted image

Sezam, jaz kolcanja v tej nosečnosti še nisem občutila. V prvi nosečnosti pa je bilo noro, predvsem v zadnjem trimesečju.

TeDyBear, ti nam kje se skrivamo, pa je le tebe komaj zaslediti. user posted image

Barči78, božca vaša mala. Upam da je že kaj bolje.

Sibil, pa kaj je sedaj s tvojim zdravjem. Pazi nase. V soboto pa je bilo v ZD kar fino. S sestro sva klepetale dobre pol urce. Debata pa je bila o vsem. O prehrani, zdravju, poteku nosečnosti, dala je razne nasvete, predvsem pa mi je pasal pogovor z njo. Mi ni žal da sem šla, kljub temu da imam eno nosečnost že za sabo in so mi stvari poznane.

Urskas, super da se tako dobro počutiš v user posted image . Pa vaša mala naj se čimprej pozdravi.

A-N-J-A, ne skrbi zaradi brcik. Pa tudi če si jih v prvi nosečnosti začutila prej. Nosečnost ni enaka nosečnosti. Tudi ti jih boš kmalu začutila, kasneje pa si boš kdaj tudi zaželela da se malo umiri.user posted image

*sonchek*, dobrodošla med marčevkami. Super da so tvoje težave minile in sedaj uživaš user posted image .

Marinko, bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super da je s user posted image  vse ok. Sedaj pa uživaj v nosečnosti. Še enkrat bravo!!!

Thaiss, jaz jutri nameravam iti na telovadbo. Me tašča časti prvi mesec.user posted image  Samo še trenirko ki mi bo prav moram najti.user posted image

Kr_enamami, ti si pa zelo aktivna, prava pleskarka. Pridna, pridna.

Žabika, uspešno jutri na morfologiji. Jaz jo imam šele 2.11., bom pa takrat noseča 21t4d.

Uf, tole sem pa sedaj pisala krepko več kot uro. Je kostanj tako dišal, da sem ga že kar vmes papcala. Sedaj pa šibam spat, ker tole je zame že noro pozna ura.

Nočko user posted image !

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.10.2006 22:24:22   
tejčica
Še enkrat jaz...

Ljubljančanke, jutri pa uživajte na čveku.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
10.10.2006 7:46:56   
slumpo
OJ

JA PA KAJ DANES SPLOH KERA PRIDE NA LJUBLJANSKO SNIDENJE????

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
10.10.2006 8:25:57   
NMJ
Jutro,

jaz imam namen priti na kavico,.... če bo seveda sploh katera še prišla, ker vse nekam odpovedujete.

Mene definitivno ne boste zgrešile oz. mojega bušija user posted image  .

Kot sem verjetno že napisala, imam morfologijo 6.11. takrat bom user posted image  21t 4d.

Danes se zaenkrat prav dobro počutim user posted image , tudi "bakterije" tam spodaj smo očitno pozdravili.

Marinko - tebi seveda največje čestitke za dobre rezultate user posted image  in sedaj le uživajte.

Sonchek - pozdravljena in dobrodošla med nami.

Upam, da se danes le dobimo v Lj. KATERA PRIDE???

LP od mene in user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
10.10.2006 8:28:28   
urla
Slumpo jest ziher pridem, pa če bo treba bom sama tam sedela in se basala s torticami!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.10.2006 8:41:45   
dolgolaska
JUTRO!!!
ANJA..nikar biti živčna...čim manj razmišljaj o temu..in boš videla,prej ali slej te bo mali začel brcat...
Jaz sem začutila prve mehurčke pri 15t2d..pa je to tudi moja prva nosečnost...hm..mogoče sem predebela,pa otroček nima veliko prostora...
user posted image   user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

NAOMI..tudi ti boš prej ali slej začutila prve mehurčke,ali pa boste kar takoj začutile brcike,katerih tudi jaz ne morem dočakati!!!

SONCHEK...D O B R O D O Š L A ! ! !

MARINKA....  user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  !!!!

Aha pa še to:
Mi imamo danes 17 tednov! user posted image   user posted image   user posted image  HURA!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.10.2006 8:44:43   
urla
Dolgolaska, če me spomin ne vara - čestitke za 17. tednov user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.10.2006 8:45:06   
urla
Mater si me prehitela za mišjega....user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
   [Brisano sporočilo]
10.10.2006 9:06:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
10.10.2006 9:25:01   
urla
Meaa - dobimo se zunaj na vogalu točno ob 18.00, potem se pa preselimo noter. Spoznavni znak pa so naši bušiji.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.10.2006 10:03:25   
kresnička
Marinko iz srca čestitam!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.10.2006 10:20:13   
kresnička
Počasi bomo vse že čutile prve brce naših pikic.
Tudi jaz jih že čutim, od sobote naprej tudi kako konkretno.

Danes se vam verjetno ne bom pridružila, ker je Enej malo bogi danes. Včeraj so mu namreč potegnili kožico na lulčku, ker ni šla povsem čez glavico.
Na srečo ima visok prag za bolečino in ga boli oz peče, samo po lulanju. Lulček pa je ves rdeč in otečen.
Mu dajem obkladke, kolikor pusti.
Zvečer mora it v kad, da se kožica zmehča, potem mu moramo pa spet potegnit. To bo še pestro in glasno danes.

Če se ne vidimo uživajte!

(odgovor članu kresnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?