tejčica
|
Čeeeeeer! Medtem ko se kostanji pečejo, imam nekaj časa za RR. Se moram pohvaliti da sem danes po dooolgem času cel dan preživela brez glavobola. Je prav luštno. Bibi, čestitke za ! Pa že 20 cm ima!!! Pravi korenjak. Amy26, meni paše jesti kislo, pa tudi sladko. No, ampak kislo definitivno prevladuje. Vsak teden zmažem kozarec kislih kumaric, solato pa tako kisam da jo samo jaz lahko jem. Pa čestitke za prve brcike!!! Tinaaja, za uspešen pregled. Ela80, tudi meni je sestra zadnjič svetovala vitami Elevit, mi jih pa še ni uspelo iti kupit. Me je pa sedaj kar malo minilo, ko si napisala da so tudi rahlo odvajalo. Meni te zadeve štimajo in ne bo prav preveč fino da kje na terenu letam za wc-jem. Sezam, jaz kolcanja v tej nosečnosti še nisem občutila. V prvi nosečnosti pa je bilo noro, predvsem v zadnjem trimesečju. TeDyBear, ti nam kje se skrivamo, pa je le tebe komaj zaslediti. Barči78, božca vaša mala. Upam da je že kaj bolje. Sibil, pa kaj je sedaj s tvojim zdravjem. Pazi nase. V soboto pa je bilo v ZD kar fino. S sestro sva klepetale dobre pol urce. Debata pa je bila o vsem. O prehrani, zdravju, poteku nosečnosti, dala je razne nasvete, predvsem pa mi je pasal pogovor z njo. Mi ni žal da sem šla, kljub temu da imam eno nosečnost že za sabo in so mi stvari poznane. Urskas, super da se tako dobro počutiš v . Pa vaša mala naj se čimprej pozdravi. A-N-J-A, ne skrbi zaradi brcik. Pa tudi če si jih v prvi nosečnosti začutila prej. Nosečnost ni enaka nosečnosti. Tudi ti jih boš kmalu začutila, kasneje pa si boš kdaj tudi zaželela da se malo umiri. *sonchek*, dobrodošla med marčevkami. Super da so tvoje težave minile in sedaj uživaš . Marinko, bravo!!! Super da je s vse ok. Sedaj pa uživaj v nosečnosti. Še enkrat bravo!!! Thaiss, jaz jutri nameravam iti na telovadbo. Me tašča časti prvi mesec. Samo še trenirko ki mi bo prav moram najti. Kr_enamami, ti si pa zelo aktivna, prava pleskarka. Pridna, pridna. Žabika, uspešno jutri na morfologiji. Jaz jo imam šele 2.11., bom pa takrat noseča 21t4d. Uf, tole sem pa sedaj pisala krepko več kot uro. Je kostanj tako dišal, da sem ga že kar vmes papcala. Sedaj pa šibam spat, ker tole je zame že noro pozna ura. Nočko !
|